Sziasztok!
Én is a Péterfyben szültem áprilisban. A hálapénzhez szólnék hozzá.
Egyet értek Urannal. Én is, mint tanár 4 évig foglalkozom egy csoporttal és valahogy az érettségi után senki se akar pénzt nyomni a zsebembe... Pedig mi is 5 évet tanulunk azért, hogy tanárok legyünk!
Én úgy terveztem, hogy 40-et adok majd a dokimnak a 6 hetes kontrollnál, HA elégedett lesze vele. Hát sajnos nem voltam.
Több mint 10 éve jártam már hozzá, de nem ilyennek ismertem meg. Nagyot csalódtam benne.
10 ezrével számoltam visszafele:
1. nem írta be a lányom lapjára, hogy vesetágulata volt és ha én nem kérdezek rá, akkor meg se nézik neki.
2. Össz-vissz 1x nézett meg szülés után, amikor felírta az Ergam cseppet. Azt se tudtam, hogy mi az. (Az ügyelete orvos, akinél keztdem a szülést, az minden nap bejött és megnézett)
3. Begyulladt a gátsebem, még csak meg se nézte, csak telefonon mondta, hogy mit csinálja vele.
4. Amikor nagy nehezen megbeszéltük, hogy bemegyek türelmetlen volt és úgy kellett rátukmálni magam, hogy nem vagyok jól.
Nagyon tipródtam, hogy egyáltalán a 6 hetes kontrolla hozzá menjek-e vissza.
Persze egész terhesség alatt a magánrendelőjébe jártam, ott csinálta az uh-kat is, szóval nem kevés pénzt hagytam ott.
És hab a tortán:
A 6 hetes uh-n mondtam, hogy fáj a sebem. Nem csinált vele semmit. Kiderült, hogy egy izomgyűrű a szülés miatt görcsben volt.
Szó, ami szó:
váltottam. Maradtam a Péterfynél, mert a szülészet nagyon jó, a szülésznők nagyon kedvesek és figyelmesek egytől-egyig!!!!!
A dokimat nagyon sajnálom,de már nem tudok megbízni benne. Sajnos!
Én is nagyon soknak tartom a 100.000 Ft-t egy szülésért. Főleg, ha sima szülés és nincsen komplikáció!
Ja, a szülésznőnek adtam borítékot. Tanuló volt a lány, de annyira ügyes és lelkes, hogy nagyon hálás voltam neki!!!!! Sajna már nicsen ott, így nem tudom ajánlani.