Új privát üzeneted érkezett!

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:49-kor.
Vendég

Szia Gabuska!

Köszönöm a választ!
Sajna a dokim nem nyilatkozik szülésznő ügyben, egyrészt mert még új ott (nincs kedvence) másrészt az a véleménye, hogy nekem legyen szimpatikus az illető és ne neki. Saját tapasztalat hínyában viszont nehéz kérdés ez. Nincsennek extra kívánságaim, olyan szülésznőt keresek, aki szakmailag felkészült, empatikus és persze lelkiismeretes. És az sem volna hátrány, ha hosszabb ideje az Istvánban dolgozna, mert akkor a dokival ellentétben ismerné a helyi szokásokat.
Most úgy vettem észre, hogy a szülésznőkről sokkal nehezebb összeszedni a tapasztalatokat, mint a dokikról. Pedig nagyon sok múlik rajtuk....
Üdv,
Edit
ditti73

[quote="ditti73"]m írta:ditti73ásrészt az a véleménye, hogy nekem legyen szimpatikus az illető és ne neki.

Azért az nem árt, ha a doki és a szülésznő szeret együtt dolgozni és szavak nélkül is értik egymást. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Gabuska!

Látom tájékozott vagy! :)
Popsikenőcs van-e? Meg köldökcsonk ápolásához adnak vattát-alkoholt? stb. És anyukáknak betét nincs kint a pulton? (mert régen volt)
Ezenkívül régen adtak valami "kismama-csomagot" reklámanyagokkal, és abban is sok hasznos dolog volt. Azt adnak még?
Ja, és a házassági anyakönyvi kivonat milyen régi lehet?

Köszi, csak készülődök. :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!
Én aránylag egy új felhasználó vagyok s sok információra lenne szükségem. Most várjuk első babánkat 10 hetes kismama vagyok. Előreláthatólag a Szt. István kh.-ban fogok szülni Dr. Binó Brunó-nál.Kérdéseim lennének hozzátok, aki tud valami infót kérem írjon nekem.
Milyen az István kórház???
Van arra lehetőség hogy külön szobát kérhess ill annak mennyi a tarifája?
Dr. Binó Brunó-ról tud valaki valami infót?
A szülésznő választás mi alapján történik???( a szülésznőnek is kell fizetni?)
Kérem aki tud segítsen nekem. Köszönöm.Kisvukk
kis vuk

Ja, azt én is szeretném tudni, hogy mostanság egy szülésznőnek mennyit illik adni? (ha felkérem)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok,

én nem régen voltam vizsgálaton a Szt. Istvánban, és azt olvastam az egyik hirdetményben, hogy 300 napnál nem régebbi házassági a.k. szükséges, ha ez nincs meg, akkor a házasságkötés helyéről kell beszerezni egy hiteles másolatot.

A szülésznő téma engem is érdekelne, bár a dokimat még nem kérdeztem, tud-e ajánlani..

Sziasztok,
Kispoldi
kispoldi

Sziasztok!
Privát szobára van elvi lehetőség, a pontos árat nem tudom. Kb. 10e körül van éjszakánként. Akkor kell kérni, amikor aláírod szüléskor a felvételi papírt. Én nem kértem, csak a dokinőtől kérdeztem meg a lehetőségeket. Aztán szülés után bekerültem a kórterembe, és másnap jöttek hozzám, hogy megürült az egyik privát szoba, akarok-e menni. De addigra már láttam, hogy jó az, ha tapasztaltabb kismamák vesznek körül, akik tudnak segíteni, ha a nővér nem elérhető...

Valóban kell a friss házassági papír. Nekünk csak apasági volt, de a férjezetteknél kérték.

Szülésznő témában nem tudok segíteni, én fogadtam fel. De tényleg vannak összeszokott orvos-szülésznő párok, érdemes megkérdezni a dokit, hogy kit ajánl.

Popsikenőcsöt nem adtak, de a köldökápoláshoz minden cucc megvolt. Adnak kezdő csomagot, az tartalmazza pl. a popsitörlőt, így én azt sem vittem. Anyukáknak plusz betét nincs. Sőt, egyik nap a gyereknek is akkor kaptunk pelenkát, ha megkérdeztük, hogy kapunk-e. Másnap más nővér volt ügyeletben, meg is lepődött rajta, hogy mi volt előző nap...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi! :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Mamik
Istvános infók miatt (miből mit adnak, mik a lehetőségek... stb) szerintem olvassatok vissza! Nem kell olyan sokat viszont minden hasznos információt megtaláltok!

Hajrá Andorbaba már nincs sok hátr! ;)

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote]P írta:opsikenőcsöt nem adtak,

Nekünk adtak! Igaz nem használtam!
Kértetek és nem adtak?

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote]A írta: szülésznő választás mi alapján történik???( a szülésznőnek is kell fizetni?)

Tulajdonképpen rajta sokkal több múlik mint a dokin! Ha választassz akkor illik neki fizetni, hiszen miattad megy be éjszaka, nem várhatjuk el senkitől, hogy ingyen dolgozzon.
De azt természetesen megteheted, hogy ügyeletesnél szülsz és akkor ő a munkaidejében foglalkozik veled. Ebben az esetben nem kell neki fizetni. Elég jó szülésznők vannak, nem hiszem, hogy nagyon mellé lehet nyúlni, de lehet, hogy tévedek.

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote]S írta:ajna a dokim nem nyilatkozik szülésznő ügyben, egyrészt mert még új ott (nincs kedvence)

Ha nincs tapasztalata, hogy kivel szeret együtt dolgozni akkor válassz valakit azok közül akikről itt már sokan írtak jókat. Én Csűrös Erzsinél (ő azt hiszem csak a főorvossal válal, én is ügyeletesként szültem nála) és Spiesz Annánál szültem. Mindketten nagyon jók.

Kép
Kép
Kép
mamacka

no jól elmackásítottam az oldalt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="mamacka"] írta:mamacka
[quote]P írta:opsikenőcsöt nem adtak,

Nekünk adtak! Igaz nem használtam!
Kértetek és nem adtak?

Nem is kértünk :lol: :lol: Jól megvoltunk nélküle :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

ja az más... szerintem azt adtak volna ha kértek, de valami rettenetes büdös halszaga volt! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hékás pelenkát kért, ha jól értem.

Popsikrémet nekem is adtak mindkét szülésnél. Csak a törlőkendőt kellett sajátot használni, alkoholt, hintőport, gézlapot, krémet a pelenkázóra tették, azt használtuk.

A kezdő csomaggal meg vigyázzatok, nem biztos, hogy mindig van, én 3 éve nem kaptam, most igen. Szóval törlőkendőt inkább vigyetek otthonról.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Andorbaba kibújtál???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, kicsit pletyizek :wink: Igen, Andorbaba megszületett!!!
Tegnap született, 3820 grammal, és 60 centivel. Mindketten jól vannak. Aztán majd Gabi rak fel képeket remélem :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

GRATULÁLUNK ANDOR BABÁNAK ÉS SZÜLEINEK! EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

Sziasztok Lányok!

Én most kezdtem el nézegetni az István kórházat, gyűjtöm az infokat, kihez érdemes menni, ilyesmi...nem ismeri valaki Kovács Zsuzsanna szülésznőt? Lehet hogy én őt választom majd...tapasztalatok? irjatok! Köszi előre is

Kép
tünemény

Kedves Mamatársak!

Kérem, hogy akit az István kórházban való szülése után megkeresett az Allianz Biztosító, írjon nekem privit! Nekem a kórházból kerültek ki a személyes adataim, teljesen törvénytelenül. Már nyomoztam is az ügyben. A csecsemős főnővér kérte, hogy szóljak, ha hasonlóról hallok -- ez nagyon nem illik az istvános szemlélethez, azért harcolunk ellene. Köszönöm!

Éva
évuska

Sziasztok!

A másik topicban már írtam, de úgy tűnik, itt nagyobb a "mozgolódás".
Nekem még nincsenek élményeim a kórházzal kapcsolatban, de már nagyon szeretnék...)

Ezért is szeretném, ha meg tudnátok nekem küldeni dr Koiss magánrendelésének címét és elérhetőségeit (a rendelések időpontjait, esetleg a doktor úr tarifáit)?
Úgy láttam az ilyesmit privátba szoktátok küldeni (még kezdő fórumozó vagyok..), szóval: ancsapancsa2001@yahoo.com

Előre is köszönöm,
A.
ancsa1978

Sziasztok!

Nagyon köszönjök a gratulációkat! :) Igen, Andor drágánk megszületett. :)
Nagyon boldogok vagyunk, jól vagyunk, bár még kicsit fáradékony vagyok. Panaszkodni viszont nincs okom - lekopogom - mert Andor nagyon békés, jó csöppség. Szépen szopizik, nagyokat szunyál, csak néha alszik el nehezebben, de ekkor még ez úgy tudom normális, hogy igényel egy kis testközelséget, babusgatást. Persze nyilván később is majd, csak úgy értem, hogy ez még nem hiszti vagy ilyesmi :)

Megprószálok pár képet most felrakni, remélem sikeredik :)

A születéstörténet pedig a következő:
Szombat dél körül kezdtem érezni fájásokat, gyengéket,de folytonosan, bár nem az előírt kb. 25-10- 5 perces csökkenésben, de jelentkeztek. Majd este felé kicsit erősödtek is és volt hogy rendszeresen 10 percenként voltak, de volt kihagyás is pl. 20/40 percre, így kicsit tanácstalan voltam.
Éjfél körül mintha 1 erősebb görcsre kapcsoltam volna, majd felhívtam a szülésznőmet, hogy ilyen mi legyen. Mondta, hogy akár igyak egy kis vörösbort és az vagy ellazít és akkor csak jósló fájások voltak, vagy felerősíti és akkor tudjuk mi van. Vagy menjünk be a kórházba ctgre és max hazaküldenek.
Szóval ittam 2 korty bort és nem esett jól, majd megpróbáltunk aludni. Ahogy oldara fordulva lefeküdtem, 2 erős kb 5 perces fájást éreztem, szóval mondtam Szabolcsomnak, hogy akkor inkább menjünk be, mert így tuti nem fogok tudni aludni.
Bementünk, megvizsgált az ügyeletes és bent tatottak. És vártunk....mondta, hogy még nem hívja a szülésznőmet, majd... 1.15kor értünk be és szülésznőt olyan 4 körül hívták. Megvizsgált és mondta, hogy igazából nem tágultam még a korábbi vizsgálathoz képest, szóval ez nehéz menet lesz, így ajánlja, hogy gondolkozzam el az epidurálon, mert az akkor ad nekem 2-3 óra pihenőt. MOndtam, hogy OK, kérek-bár nagyon féltem ettől, nem akartam alapban ilyet, de azért gondoltam rá, hogy kellhet, mert én borzasztóan görcsös voltam mensi alatt. Szóval 6kor beadták, akkor már elég kész voltam... szerencsére hatott és tényleg jobb lett egy időre, de aztán egyszer csak eldurvult a helyzet... rohadtul elkezdtem érezni megint minden és hát duuurva volt.
Szabolcsom annyira szerelemets volt, segített, tutujgatott, de kész is volt rendesen, néha az ablakhoz is kellett mennie, hogy levegőt kapjon és szédüljön be.
Már itt volt a dokinőm is, talán 7-8 óra körül voltam 8 cmre nyitva. A szülésznő azt mondta, hogy szerinte 10 körül lesz meg Andor. Persze én ott nem tudtam most mennyi van, meg mi van,csak fájt. Majd nézték, hogy Andor feje ütközött a medence csonhoz és nem igazán sikerül neki befordulni a csatornájába, szóval elkezdtek engem fogatni. 3 fájást jobb, majd 3 fájást bal oldalon kellett kibírnom. Hááát rohadt egy érzés volt. Ami még nehezítette a dolgot az az volt, hogy Andor nyaka és pocija köré is tekeredett köldökzsinór.
Majd valamikor elkezdődött a kitolás és volt, hogy itt is forognom kellett és oldalra fordulva tolni. A szülésznő meg ekkor már csinálta mandulaolajjal a gátmasszázst. Szóval itt már nagyon kész voltam és ugye a tolásnál elején nem igazán éreztem, hogy lenne elég erőm tolni, inkább amikor nem volt görcs és ugye akkor meg nem lehet. Szóval itt elszenvedtem egy darabig, talán 2 óra is lehetett a kitolási szakasz! Szabolcsom nagyon ügyesen tartotta a fejemet, meg maszírozta derekamat. Annyira drága volt Nagyon büszke vagyok rá!
Ami viszont nagyon örvendetes, hogy mindezek ellenére nem kelett vágni!!! totál getvédelemmel sikerült megszülni, egy kis repedés lett belül,de minimális a dokinő szerint, 2 öltésnyi volt. Ennek köszönhetően már a szülés után is tudtam ülni! OK, nem úgy mintha mi sem történt volna, de végül is teljesen jól.

Gyorsban ennyit.
Veletek mizujs?

A fene, valahogy nem megy most a feltöltés...most mennem kell szoptatni, majd később próbálkozom képekkel.

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Újra megpróbálkozom a képfeltöltéssel...tegnap állandóan azt írta ki, hogy valami hiba van :? Remélem most sikerül :)

Kép Első pancsi a kórházban Kép Első pelusom
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
gabolino

Ja nagyon szép!

Hiába ezek az Andorok! :) :) :)

Isten hozott kicsi ember a nagyvilágban! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

a ja az jaj akart lenni... :?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabolino!
Gyönyörű a te csókos-szájú Andorod!!!Milyen kisimult ahhoz képest, hogy újszülött!
Őrület, hogy ahogy olvastam a szüléstörténeted, újra teljesen átéltem az enyémet :shock: Hát hiába, ez a legnagyobb esemény egy nő életében!

Kép

Kép
linus

Mamacka!
Olyan bunkó vagyok:még meg se köszöntem, amit a priviben írtál...Köszönöm!!!

Kép

Kép
linus

Sziasztok!

Én két éve szültem az Istvánban, és most novemberben is ott fogok. Az én dokim Radnai Katalin, akinek a magánrendelése ott van az István alagsorában. Nagyon alapos, kedves orvos. Szülésznőnek Hajdu Barbarát ajánlotta, ami azért vicces, mert én először Őt (Barbit) kerestem meg, mikor tudtam, hogy babánk lesz és a régi orvosom elment az Istvánból, és Ő meg Radnait ajánlotta. Tehát Ők szeretnek együtt dolgozni, ami csak jól sülhet el szüléskor.....
Két éve egy 5 ágyas szobában voltam, ami elég fárasztó volt, de ki lehetett bírni. Most sem hiszem, hogy jobban fog zavarni a nyüzsgés. Inkább az, hogy nem lehetünk együtt a nagy lányommal...
A tarifákról még én is tájékozódom, de az biztos, hogy nem engedhetünk meg magunknak óriási kiadást, sőt én a "hálámat" nem feltétlenül horribilis összegek kifizetésével tudom a leginkább kifejezni. Két éve is inkább egy kisebb összeget és egy személyesebb ajándékot adtunk az orvosomnak, és nem éreztem, hogy másképp (rosszabbul) bánt volna velem a későbbiekben...
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Szia Csuri!

Találd ki ki vagyok. :wink:
Kis segítség :D hétfőn én beszéltem Barbival, ahogy írtam előtte e-mailen.

Kép
Kép
Kép
ilba

Szia ilba!

Tudom, tudom!
Mi volt hétfőn? Írj, ha van kedved, és időd!!
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok,

visszaolvastam egy kicsit, és többnyire jókat olvastam a szt istvánról, de az én dokimról nem olvastam sajnos semmit.

mi dec-ben fogunk ott szülni. van dokim, de a magánjába járok, a korházban csak párszor voltam. kérdeztem tőle a szülésnő választást, de nem vagyok benne biztos , h tényleg kellene e választanom.
vki írta, h minden szülésznő jó, tehát az éppen ott lévő v ügyeletes szülésznővel is jól járnék. ez igaz???? vagy vki cáfolja ezt?
igazából pénz okból kifolyólag nem szeretnék szülésznőt választani. és attól is rettegek, h a dokim majd egy horibilis 100e fölötti összeget fog kérni.
szerintetek gáz az, ha nem kérdezek rá a dokinál. végül is a magánjába jártam , fizettem végig. v nem szívbajosak a dokik , mondják ők maguktól?
aki esetleg több dokit is ismer, megkérdezném priviben, h mit tud az én dokimról!

köszönöm szépen előre is a segítséget!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinkeb,
ki a dokid?

Valóban azt mondják, hogy minden szülésznő jó, rosszat nem igen hallottam senkiről.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,

megírtam pü-be a dokim nevét!

akkor nem csinálok hülyeséget, ha nem választok szülésznőt?
v azért ajánlott mégis? olyan tanácstalan vagyok! :cry:

köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinkeb!

Szerintem sem feltétlenül muszáj szülésznőt választanod! AKiket láttam a szülőszobán, amikor a lányom született, mindegyik szimpatikus volt....
Ha az orvosod viszont ajánl valakit, az többnyire azt jelenti, hogy szívesen dolgozik együtt valakivel, tehát érdemes felkeresni! A pénzre pedig nyugodtan kérdezz rá! Ha van fix "tarifája", úgyis megmondja....

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Czinkeb,
válaszoltam. :wink:

Több ismerősöm szült már az ügyeletes szülésznőnél és maradéktalanul elégedettek voltak.
Egyetlen "rizikó" szerintem, ha épp teltház van, akkor biztosan nem tud végig csak Veled foglalkozni. De ez meg egyénfüggő, én a fogadottól sem igénylem az állandó tutujgatást. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba: köszi a segítséget!!

Csuri: köszi a segítséget!!

gondolom most is az istvánban fogtok szülni. nem is választottatok szülésznőt ti sem?

felhívtam a kórházat , mert olvastam, h van szülésfelkészítőjük. de a tel-ba elég össze - vissza beszélt a csajszi. azt mondta, h 6-7 alkalmas és , h nincs tematika, minden alkalommal mást beszélnek meg, és bármikor lehet csatlakozni. voltatok ilyenen? érdemes minden alkalommal menni?

szép napot! végre süt a nap!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb!

Igen az Istvánban szülök, sőt Ilba is, akivel ráadásul egy napra vagyunk kiírva...., ja és közös a szülésznőnk is... :)
Én nem voltam ilyen felkészítőn, de szerintem érdemes elmenni, mert sok olyan dologról van szó, ami hasznos lehet. Ha megyek laborba (okt. elején), szívesen megnézem neked a programokat, mert ezeket ki szokták írni.

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri,
izgin hangzik, nem? :D

Czinkeb,
én 3 éve jártam ilyen felkészítőre, a videóvetítésen kívül az összesen voltam, nekem, mint első babásnak akkor tudtak új és hasznos infót mondani.
Azt hiszem 6 hétig megy, aztán újra indul az elejétől, tényleg bármikor be lehet kapcsolódni.
3 éve szerdánként délután volt a központi ebédlőben (a nőgyógyászat előtti épület), de ha érdekel, akkor szerintem hívd fel a szülőszobát, a szülésznők biztosan tudják mikor van, mert utána lehet szülőszobát is látogatni.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Igen, izgalmasnak tűnik..... bár szerintem kevés esélye van annak, hogy valóban egyszerre szüljünk!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok,

köszi szépen nektek!!
szerdától már szabad vagyok mint a madár, már nem dolgozom!!! :lol: uh szerdán megyek és megkérdezem az előkészítőt, és ha lesz aznap is, akkor meg is nézem!!
egyébként kit választottatok szülésznőnek? hátha időközben változtatok a döntésemen! és mikor kell választani? nekem a dokim a 30. hetet mondta.

ja és még 1! a szülésznők mennyire gátvégelempártiak a szt istvánban? és a ti szülésznőtök? számomra ez azért fontos!
ti használtok homeos bogyókat, málnalevél teát tágulásra? 30hányadik héttől kell azokat??

szép napot!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb!

A szülésznők gátvédelem-pártiak, de ez nem feltétlenül csak rajtuk múlik. Nekem 2 és fél éve sikerült teljes gátvédelemmel szülnöm egy 3890 g-os babát, és nem szedtem semmit...
Akinél elvileg mindketten szülünk (Hajdu Barabara) szerintem nagyon ügyes és jó fej!
A homeos szereket Ilba jobban ismeri....
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Irusc: igen , gondolom, h azért attól is függ, h mennyire tágulok. tudom, h ha vágni kell, akkor kell, csak nem mindegy, h mennyit!
helyha! akkor nem volt kicsi a babád! mi is nagyok leszünk! bár ez úgy is akkor derül ki pontosan, ha már kibújt!

Ilba: homeos kérdésben akkor hozzád fordulok! 30 hányadik héttől kell kezdeni a caulophullum és cimicifuga rauemosat, málnalevelet. nekem ezeket ajánlották. van esetleg más?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb,
én "csak" egy 3 kilóst szültem elsőre, de villámgyorsan, lehet a homeós dolgok miatt, lehet nem, de én hiszek benne.
A betöltött 36. héttől lehet szedni, illetve inni, de ha választasz szülésznőt, akkor ővele ezt úgyis megbeszéled.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba: köszi!! hát azért a csak 3 kg-os is szép!!! :wink:
csak a 36. héttől, azt hittem korábban!! én is hiszek benne, azért is akarom szedni mindenképpen!!!
köszi nektek!!

hú, nektek már nemsokára itt vannak a babók!!! most egy kicsit írigyellek titeket!! már én is szeretném a kezemben tartani a kiskrapekot!! de hát még maradjon csak!! addig legalább kiokosítom magam, meg pihizek picit előre!! na meg még sehol sem állunk a gyerekszobával

ti már jól álltok ??? mármint az előkészületekkel!
gondolom a második gyerkőcnél már azért nyugisabb a felkészülés. már tudjátok, h mire számíthattok. igaz még lehet, h teljesen más lesz, de akkor is.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb,
én még sehogy sem állok. És ez tényleg szó szerint értendó. Van pár új ruha, de az még úgy zacskóban, ahogy a boltból elhoztam. Se kórházi csomag, se babakocsi, se kiságy nincs még összeszerelve. Sőt, a kiságynak még helye sincs.
De a körülményekhez képest meglepően nyugodt vagyok. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Czinkeb!
Én már pakolászok.... Mi májusban költöztünk ide az új házunkba, ezért én nagyjából azóta folyamatosan rendezgetem a cuccainkat. A babaruhák is csak arra vártak, hogy össze rakjuk a szekrényt, én pedig mossak és vasaljak.
A kórházi motyót is elkezdtem egy helyre gyüjtögetni, meg összeírtam a listámat is.
Amikor először szültem, feküdt mellettem egy nő, aki viszont már a másodikat. Nagyon irigyeltem, hogy olyan profin volt a cucca összeállítva. ( A férje egy vállfára akasztva hozta be a nő hazamenős ruháit :o ).

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ilba: hát nem is szabad idegeskedni!! végül is van még pár napod!!

azért írigyellek kicsit titeket. rutinosan , talán kicsit nyugisabban! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb,
megnézted a felkészítőt? Volt? Voltál? Tetszett? :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?