Új privát üzeneted érkezett!

Babarozsa, elküldtem Neked is priviben a feltöltést és a vonalzó készítést

Brigi

Kép

Kép
hékás

Koszi, de kozben mar fel is raktam a vonalzokat....

Kép
babarozsa

Ha nem bánjátok, felrakok pár friss képet Marciról :D

Végre egy kis alvás
Kép

Húúúú, de sok gondom van...
Kép

Egy kis mosoly anyára
Kép :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Hékás ! Gyönyörű ez a legény! Gratulálok! Igazi pasi! Milyen huncut a nézése? Azt hiszem majd 15 év múlva seprűvel hajkurászhatod a lányokat el , annyi jelentkező lesz.

Tiszta írigy vagyok a hajatokért!

Lányok volt már v.melyikőtöknek ilyen kopcsó babája mint az enyém? Mikor lesz már haja?????????

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

Csilla
Az én fiam tök kopasz volt! Most két évesen és két hónaposan van akkora haja mint ami a képen, még sose vágtuk!
Én nagyon csípem a kis golyófejűeket! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csilla akkor én komoly 5 nappal vagyok nálad öregebb! :)
1977 április 20 :wink: és Péterfy kórház! :)

Hékás nagyon aranyos a fiad! Sokkal nagyobbnak tűnik a koránál!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="hékás"]I írta:hékáslba, nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom, hogy Gajdos Edit november-december környékén 1 hónapra szabira megy... Remélem nem pont akkor, amikor Neked szükséged lesz rá :wink:

Akit érdekel, friss, mai infó, egyenesen a doktornőtől 8) novemberben nem lesz szabin. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka, az, hogy idősebbnek tűnik a koránál, egyenlőre nem zavar. Az apja is ilyen egyébként. Én meg jóval fiatalabbnak nézek ki. :lol: :lol: :lol: (Emiatt is van a korkülönbség apa és én köztem :lol: :lol: :lol: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!Cukorfalat ez a fiúcska :D az a mosoly.... :) nagyon drága!

Szerintetek van értelme fogadni szülésznőt?A korábbiakat olvasgatva eléggé dícséritek az istvános szülésznőket, ezért merült fel bennem a gondolat. Még ha nagy is a pörgés, azért akkor is ott van rendesen ha kell?

Kép
gabolino

Nekem nem volt fogadott szülésznőm, de hogy őszinte legyek, nem is hiányzott. A párom velem volt, és ha olyan pillanat volt, amikor kellett, kiküldtem érte. De így is rendszeresen bejött megnézni, mi újság. A végén meg már természetesen végig velem volt.

Persze van vélemény a másik oldalról is :D

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Jó titeket olvasgatni. Hékás nagyon cuki a kisfiad.

Én is az Istvánban szültem február 14.-én. Majd teszek fel képet róla én is. Ritkán de szoktam jönni ide is.

Mostmár én is megértettem, hogy miért nem mehettem bele a kádba. Egyébbként gondoltam, hogy az oxi miattm meg a gép miatt. Bár akkor eleve szálásként funkcionált a szoba, de ezen felül sem mehettem volna kádazni az oxi miatt.

Gabolino,

nem tudom ezt a szülésznő dolgot mindenki maga dönti el. Álltalában nagyon jó minden szülésznő az Istvánban. Ha van dokid esetleg kérdezd meg kivel szeret együtt dolgozni. És járj utánna , hogy mik a vélemények. Ez jutott most hirtelen eszembe.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

hékás
Gondoltam, hogy nem zavar... miért is zavarna, ez azt jelenti, hogy szép fejlett baba!
Andort is idősebbnek nézik... mindenki azt hiszi, hogy három hónapos! :) biztos a haj is számít

Kép
Kép
Kép
mamacka

szuleszno: elso szulesnel szerintem jo, lehet nyaggatni kerdesekkel mar elotte stb.
de igeny fuggo is, valaki nem igenyli annyira a patyolgatast

nekem evidens volt, hogy a regi szulesznommel szulok, mert jol sikerult az elso, jol megertettuk egymast stb.
de amugy lehet, hogy nem valasztottam volna

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Köszi szépen a véleményeket szülésznővel kapcsolatban.
Persze, nem is gondoltam, hogy más dönti majd el helyettem, hogy legyen-e szülésznő vagy sem, csak kíváncsi voltam a tapasztalatokra,véleményekre :D

Kép
gabolino

Sziasztok!

Mamacka Tegezhetlek még??? :lol: :lol: :lol:

Gabolino! Jól kell választani szülésznőt! Kérdezzél és érdeklődj ha van kiszemelted! Embere válogatja! Van olyan aki ügyeletesként pénznélkül többet törődik veled, mint akit megfogadtak.

Az is biztos, hogy van egy-kettő akit jobb elkerülni., mert az sajnos nem igaz,hogy az Istvánban mind aranyos és kedves.

Aki engem felvett az egy tuskó volt. pl. folyt a lábam közt a magzatvíz és megkérdezte, hogy minek jöttünk. stb. Sajnos a nevét nem tudom.
Viszont jött a műszakválltás, másik szülésznő (nem fogadott) Spiesz Anna Ő egy tündéri, kedves, segítőkész emberke. Azt hiszem Mamacka veleszült. Ha nem lett volna fogadottom, akkor biztos mondom, hogy maradjon velem.
Tudom, hogy nehéz a választás, de ha gondolod írj priviben és sok után érdeklődtem.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

Ja bocsi, a kérdés az volt, hogy legyen vagy ne legyen.

Szerintem legyen, de akkor a legjobb!!!

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

Gabolinó
Én is a dokimat kérdeztem meg anno, hogy kivel szeret együtt dolgozni. Nekem Spiesz Anna volt a szülésznőm, őt jó szívvel tudom ajánlani. Első alkalommal Csűrös Erzsike volt az ügyeletes. Ő szintén nagyon jó de ő tudtommal csak a Siklós doki kismamáival vállal szülést.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csilla, Mamacka!

Köszönöm az ötleteket! :D
Spiesz Annáról már igen sok jót olvastam itt, lehet megérdeklődöm nála, hogy tudna-e vállalni. A másik jelöltem még Józsa Andrea volt.
Amúgy mennyire előre szokás a szülésznőket felkeresni szülés elött?

Kép
gabolino

Gabolino,
az orvosok szerinte eleg a 36. hettol:P
De en egeszen az elejen felkertem mar, nem emlekszem pontosan, de nem a vegen, az tuti.

Mi pl. meg szulestervet is keszitettunk, legalabbis, hogy mit szeretnek feltetlen, persze aztan tuti nem ugy lesz:)

Most nem tervezek semmit, csak hagyjanak beken, es minel kevesebb beavatkozast! Ennyi a vagyam. A homeos, meg kegyszer vegyszer ugyis lesz.

Inygyulladasra tudtok valamit??? leszakad a fel fejem tole, illetve a fulem, a szamat sem tudom kinyitni, enni se, brrrr.
:(

az elozo terhessegemnek is volt, de akkor sima oblogetesre jobb lett

es kepzeljetek tegnap majdnem elajultam, volt valakinek mar??
ez is volt az elozonek, de ott sikerult is osszeesni:(
most csak majdnem
de jo, es egyedul voltam a lanyommal

Kép
babarozsa

Babarózsa!

Köszi a tippet! Most a 29. hétben járunk, jövő héten még itthon vagyunk, aztán megyünk 10 napra lubickolni a tengerre, szóval akkor ha úgy döntök lehet majd utána keresem fel a szülésznőt. :D Remélem szükség lesz rá és nem Horváthországban fogok megszülni :? de mivel minden ok, a dokinő nem látott kifogást, amiért ne lehetne még elutazni.

Ájulás? Én szerencsére nem voltam rosszullevős, hányós meg ilyenek, viszont egyszer majdnem összeestem. Szerencse, hogy itthon voltam. Éreztem, hogy valami nagyon nincse rendben, ültem ugyan, de kivert a víz, kezdtem szédülni,m eg kicsit mintha csillagokat látni, szóval gyorsan megcéloztam az ágyat, lábakat fel és így jobb lett.
Állítólag a hormonális változás okozhatja. Szerencsére csak 1x sikerült ezt átélnem.

Kép
gabolino

Gabolino! Már itt van a nyaralás??? Hogy repül az idő... Megpróbálok addig írni, de mostanában eléggé lefoglal Marci. Ha más nem, egyszer két éjjeli etetés között írok :D :D :D Ha netán mégsem jönne össze, akkor jó utat és jó időt Nektek!!!

Babarozsa! Nekem is volt olyan, hogy majdnem elájultam. A védőnő azt javasolta, hogy ilyenkor egyek szőlőcukrot. Lehet, hogy csak pszichésen, de nekem hatott.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hekas, koszi, a szolocukor mar lapul is a taskamban, szerintem nem csak psziches...nekem az orvos i s dextrozt adott az infiuzioban...

tudom a lefekves is jo, de az nem segitett a multkor

kicsit felek, mert a szules utan nem tudtam felkelni, mert rogton ajultam ha nem vizszintesben voltam
ejjel kimentem pisilni, es le kellett fekudnom a wc padlojara, nem volt tul vicces, aztan negykezlab vissza az agyba
jo kulon szobaban szerencsere

masnap mar jo volt, akkor meg csodalkozott a parom, hogy maris lezuhanyoztal? hat mondom miert nem szokas?:)

Kép
babarozsa

Hékás!
Nem csodálom, hogy Marcizol, hisz olyan tündéri :)
Biza, repül az idő...és egyben távoli is még, de egyre közelebbi is, hogy Andor babukánk végre velünk legyen :D
Hétfőn meg is kukkantottuk, hogy mit is csinál odabent :D :D :D Nagyon cukor!!! Már fejvégű poziban volt, és persze minden lehető köldökzsineget maga elé gyűjtött, meg kezeket, lábikat, szóval zaklatni kellett szegénykét, hogy odébb pakoljon ezt-azt és jobb felvételt lehessen csinálni róla. Volt, hogy ráncolta is a homlokát a drága miatta :)

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino! Szóval eldőlt, és Andor lesz? :D Ha még alszik egy kicsit Marcika, ma megírom a levelet :D :D :D

Előző éjjel szinte semmit nem aludtunk, végigbömbölte az éjszakát. Mikor elaludt, akkor meg rajtam volt a sor. Szegény apa...

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!
szeretnék csatlakozni hozzátok, friss kismamiként :)
ha minden jól megy, március elején fogok szülni az Istvánban Boros Judit drnővel.
uh-ról lenne kérdésem: mennyi idő múlva adnak időpontot? vagy olyan nincs, csak bemész és kivárod a sorodat?
7. hét előtt nem akarok elmenni.
kellemes gömbölyödést mindenkinek!

Kép
Kép
mamacsibe

Szia Mamacsibe!

Lehet, hogy en is nala szulok...
milyen a doktorno? nem kibeszelni akarom, csak, hogy milyen elveket vall, meg hol van a maganrendelese ilyesmi infokat.

6-7 heten erdemes eloszor menni uhra, akkor mar van szivhang, remelhetoleg.

Kép
babarozsa

Babarózsa! a Kismama magazint érdemes olvasgatni, ott sokmindent meg lehet találni az elveiről. nem beavatkozós :)
a magánrendelője a Blahától 3 saroknyira van.

tudom, hogy akkor érdemes, de az elsővel nagyon sok uh-n voltam, most mindenképpen ki akarom várni minimum a betöltött 6 hetet :)

Kép
Kép
mamacsibe

Mamacsibe! Gratulálok Ketteskéhez :lol: :lol: :lol:

Én Gajdos Editnél szültem. Nekem nem kellett időpontot kérni uh-ra, a doktornő megmondta, hogy mikorra menjek, és szinte percre pontosan behívtak.

Brigi

Kép

Kép
hékás

hu tenyleg Kismama, majd otthon veszek, Isztambulban sajna nincs:(

Kép
babarozsa

en is azon filozom, hogy mikor menjek, mert itt eleg draga, nem akarok huszszor menni:(

hasit csainaltak a multheten, de azon alig latszott valami, szivhang meg vegkepp nem
szoval most gondolkozom hova menjek, meg mikor

Kép
babarozsa

Babarózsa, most kint vagy? nem is néztem a tartózkodási helyedet.
és mikor jöttök haza?
ha te is szeretnéd elkerülni a sok uh-t, én várnék 2 hetet még a helyedben, vagy akár többet is, ha tudsz.

a doktornőről bővebben talán azok tudnának írni, akik már szültek vele. én kórházat és orvost is váltottam, nem véletlenül, olyat kerestem, akinél a lehető legkevesebb beavatkozással szülhetek, így találtam rá.
és szülésznőt is választok, feltétlenül, nagyon fontosnak tartom. az elsőnél nem választottam, és megbántam, mert nem foglalkoztak se velem, se a gyerekkel, hiába nem voltak elfoglaltak. :?

Kép
Kép
mamacsibe

Hékás, köszi hogy leírtad a tapasztalatod!
ez nagyon pozitívan hangzik, főleg, hogy vidékről fogok feljárni terhesgondozásra.

Kép
Kép
mamacsibe

olyan izgi, hogy Neked most kezdődik az egész. Én meg csak épp, hogy túljutottam rajta :D Jó volt nagyon, de most még nem kezdeném újra. Majd 2 év múlva :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hekas, en is ugy voltam vele, hogy majd kesobb a masodik baba, elobb aludni szeretnek ejjel...:)

de pont most konyebb lett jon is a masodik, bar nem terveztuk, de azert jo

Mamacsibe:
szerintem is kesobb megyek, ugy 8. het, de akkor akarok, mert kulonben szetizgulom magam

julius vegen megyunk haza valoszinuleg

de aztan meg nem tudom maradunk-e otthon, mert most ovit talalni szerintem lehetetlen lesz
es itt meg lenne helye a lanyomnak, akkor decemberig maradnank
Isztambulban

Kép
babarozsa

nekem a szulesznom mar megvolt, es kiderult, hogy most az Istvanba jar be, en igy kerultem ide

mostmar csak egy orvos kell:)

Kép
babarozsa

Hékás :)

Babarózsa, ki a szülésznőd?

Kép
Kép
mamacsibe

Rakoczi Agi
vele szultem anno a Kutvolgyiben

Kép
babarozsa

hoppá, én is vele akarok szülni majd :)
remélem, még véletlenül se egyszerre jön ránk a szülhetnék :lol:

ma felhívtam, azt mondta, akkor dumcsizzunk, ha már jártam dokinál. hát az minimum 2 hét :)

Kép
Kép
mamacsibe

ne hulyeskedj, mikorra vagy kiirva?
kb. 3 het van koztunk
gondolom nem szeretnel 3 hettel elobb szulni:)

nekem amugy sem kell senki igazan, csak hagyjanak beken
(na, itt hoskodom aztan a vegen meg sirok, hogy jojjon mar valaki:P

Kép
babarozsa

márc 4 lesz a kiírás, de lehet korábbi, mert 6 nappal mensi elmaradás előtt csináltam az első poz tesztet... elvileg csak szerdán leszek 4 hetes...
2 héttel simán jöhet korábban, te meg ha ráhúzol... :lol:
vagy ne mondjak ilyeneket? :wink:
te mikorra vagy kiírva?

Kép
Kép
mamacsibe

en februar 12-re, szoval nem hinnem, hogy eselyes az egyszerre szules:)

a lanyom februar 14re volt kiirva, de febr 8an szuletett
ki tudja most mi lesz

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Mamacsibe! Babarózsa! Gratulálok!!!!!!!!!!! De jó nektek!!!!!!!!!

Nekem is ajánlották Rákóczi Ágit, Milyen? Ide is írhatod meg privibe is. Köszi

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

Csilla,
Rakoczi Agirol, kedves, empatikus no, de hatarozott is egyben.
Gatvedelmet csinal, homeopatiat alkalmaz, mindent meg lehet vele beszelni.
Ha mas kerdes is van, akkor nyugodtan kerdezz.

Miert tervezed a kovetkezot?:)

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Szeretnék én is érdeklődni a leendő szülésznőm után. Diószegi Éva. Valaki ismeri? Mit tud felőle? telefonon beszéltem már vele, de személyesen majd csak 3 hét múlv a ctg-n találkozunk.
Megköszönném,ha megosztanátok velem a véleményeteket róla!
makadu

Sziasztok!

Babarózsa köszi! Igen, lesz harmadik. De még nem most, még egy kicsit növögetünk, no meg nagyobb házba kell költözni. Ja, meg egy pár kg-t fogyni!
Mivel a dokinénink decemberben babázik, és bár nem tudom, de szerintem egy pár évig nem vállal szülést, így már most nézelődöm és érdeklődök,hogy megismerjük egymást.

Kitti! Nekem ő lett volna aszülésznőm, de nem tudott bejönni. Ha gondolod írjál priviben.

Tényleg, ti hogy szabadultatok meg a fölös kilóktól (ha voltak egyáltalán)? Norbi után nem volt nagy gondom és volt segítségem is, de most állok és állok........
Tiszta depi vagyok, még fürdőrucit sem vettem, nehogy kimerészkedjek a strandra, mert kihívnák a katasztrófa védelmiseket.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

Csilla,
nekem a szules utan alig ment le valami, es amig szoptattam addig is keves ment le sajna, aztan jobb lett, de semmi extrat nem tettem, kevesebbet ettem talan, meg aludtam ejszaka, az sokat szamit
egy evig alig aludtam ejjel

de nekem fel le mennek a kilok allandoan, most is par kilo tulsullyal kezdtem ezt a terhesseget, ok max 3, de az is sok a vegen
es most tudok enni kb.
a lanyomnal 5 kilot fogytam az elejen, aztan 12kilo vissza

most kicst figyelni szeretnek az evesre, meg mozogni majd
de aztan ember tervez...

en most azt csinalom, hogy vacsinal figyelek, csak husi salataval, vagy hal (itt van jo sok tengeri)
vagy valami aprosag csak
reggeli, tojas, sajt , barnakenyer
ebed ami jol esik
es keves nasi

Kép
babarozsa

Sziasztok! Rákóczi Ági engem is érdekelne. Bár én Spiesz Annával szültem 2 éve, és eddig maradtam is mellette elméletben, de most ahogy egyre többet gondolkodom a múlton lehet, hogy váltanék.
Ő nem az István dolgozója, ilyenkor mennyit szoktak kapni egy-egy szülésért? Így is ő végzi a fürdetést, első öltöztetést? Ha mondjuk azt szeretném, hogy csak a 2 óra letelte utén vigyék el méricskélni, abba beleegyezik/beleegyezhet? Köszi a segítséget! Évuska Ha erre jársz. Te pont azzal a párossal szültél, mint én tenném, írsz nekem róluk? Akár privit is, Köszi!!!

Kép
Kép
Kép
boribono

Boribono
szerintem oltozteni a papanak is lehet, nem?
de amugy a csecsemos csinalja...

nekem a Kutvolgyiben volt, es megbeszeltuk a csecsmosokkel, hogy ne vigyek el rogton, a szules utan velem volt
es hogy felhomaly legyen
mondjuk ez nehez a gatvarrasnal, szoval a megszuletesnel meg ok volt
szoval szerintem biztos meg lehet beszelni...

en vittem egy meleg takarot is, betkartak egy feherrel, en az en takarommal utana is, es ugy volt velem

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Babarózsa! Köszi! Én is vigyáztam, majd az utolsóhónapban mikor már senki nem hízik, elengedtem magam, na akkor bepótoltam a lemaradást.
Szerintem az is befolyásolja, hogy még nem jött meg szülés /azaz terhesség óta. Nem mintha hiányozna! :lol: :lol:

A doktornő is azt mondta, hogy amíg szopizik, ne is kínozzam magam, mert csak belefáradok. Arra vigyázzak, hogy ne jöjjön fel még plussz!
De én úgy utálom így magamat! :cry: :cry: :cry:

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

jaj, nekem is az utolso honapban jott fel egy csomo:(

es ha beiktatnal egy kis tornat?

pl. pilates, akar dvdrol is, vagy csak par tornagyakorlat az is szamit

gondolod, hogy az befolyasolja, hogy megjott-e?

de tenyleg majd olyan masfel utan valtozni fog, addig tenyleg ne streeszeld magad ezzel
de en is neztem a szules utani fotokat, brrr. jo kover voltam

Kép
babarozsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?