Sziasztok!
Mamacka! Tényleg nagyon hasonló a két gyerkőc kora, még az is lehet, hogy találkozunk, bár az én apróságom is kényelmesre fogta a dolgot. Azért szeretnék én is túlleni a héten a szülésen.
Ma voltam ctg-n, iszonyatosan sokan voltak. Szerencsére nem azok, akik hasonló terhességi héten járnak, mint mi, hanem a vérvételeknél.
Csecsemősökhöz annyit, hogy ki kell fogni. Nekem is az elején gondom volt a szopival, próbálkoztam a csecsemősöknél, aztán mikor megláttam hogy adják a gyereknek a tejet, amit lefejtem, úgy döntöttem, hogy majd én megoldom. Viszont volt olyan is, hogy a gyerek éjszaka ordított, mert fájt a pocakja, nem tudtam már vele mit csinálni, jött a csecsemős, megkérdezte, hogy elvigye-e a gyereket, és 20 perc múlva visszahozta, tisztába téve, és a gyerek aludt.
Vicces, de ugyanakkor bosszantó a névkiadás. De hogy hogy találtak meg téged a szexshop-tól?!
Igazából az a baj, hogy bárhol megadod az adataidat, ők tovább adják másnak, és a végén már ki sem tudod deríteni, hogy melyik cég adta tovább. Én annak idején kitöltöttem az ajándékcsomagos kérdőívet, és ehhez képest, nem hogy állandóan keresnek, hanem a pelenkásoktól kaptam 2x mintát, és azon kívül semmi? Hogy min múlik ez, ki tudja?
Üdv: Melinda