Új privát üzeneted érkezett!

Köszi nektek, puszi!
Ne haragudjatok, de kihasználom, hogy van kitől tanácsot kérnem :-)
Majd a következőnél már gyakorlottabb leszek :D

Jajj, egyre jobban izgulok! Lehet, hogy rosszabb így tudni, hogy mikor kell mennem? Vagy talán jobb? Hát nem is tudom!

Kép
judit70

Judit...szerintem jobb! Hisz így nagyon kevés váratlan dolog történhet már. Abszolút felvértezve fogadod Lillácskát!
Ne izgulj! Tudom, hogy mondani könnyű...de minden rendben lesz!

Timi
Kép
vt72

Szecs: már el is felejtettem, hogy bár engem nem császároztak, Lukácsnál szülés után én is úgy remegtem, mint a kocsonya...nem csoda nagyon elfáradtam...furcsa, itt újraélem a szüléseket :-)

Judit: remélem a számomat elmentetted, elküldtem neked privibe, ígértél sms-t és ha megkapom természetesen én is megosztom a hírt a többiekkel!! Szerintem mindannyian nagyon várjuk már Lillácskát és nagyon szorítunk nektek, úgyhogy gondolom kedden mindenki fixen itt lesz és várja a híreket!!!!

Üdv Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Judit: Nagyon szorítok,rendben lesz minden.
Felrakok képet,ha sikerül a 7 napos Bálintról.
Én most kínlódok a mellbimbóim kisebesedtek,de olyan szinten,hogy az egyikből ömlött a vér,a másikból meg a genny,fejni nem tudok,mert csillagokat látok,tegnap lázam volt,úgy néz ki mellgyulladás,holnap jön egy szoptatási tanácsadó,aki megnézi mit csinálok rosszul.Most nem olvasok vissza.
Hát nem tudok felrakni képet,mert nagy a méret,ötletetek van?
ildibildi

Ildi...küldtem privit.
A www.meretezdat.hu oldalt is megpróbálhatod.

A LLL-től hívtál tanácsadót?

Timi
Kép
vt72

Csajszik!

Most kaptam e-mailt: december 8-án záróvizsgám lesz, és 10-re vagyok kiírva!!!!
Szerintetek????
Igyekszem Petrával megbeszélni :-)

Üdv Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...ez izgalmas utó-Mikulásnak tűnik :)
Reméljük a nagy pocak könnyíti a vizsgát.
Mit tanulsz?

Timi
Kép
vt72

[quote="szecs"] írta:szecsn szívesen helyettes-híradóskodom!

Lehet hogy így lesz...a jövő hetünk elég programdússá alakul, ahogy látom.
Holnap reggel megyünk az MTA Pszichológiai Intézetébe a Gogol utcába egy babakutatásra, utána egy kolléganőmhöz a környéken látogatóba.

Szecs...ezt majd Neked is ajánlom. www.babakutatas.hu. Hátha érdekel.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Kriszta, nekem is most jutott először eszembe ez a remegés :D Pedig sokszor visszagondolok az eseményekre, de rendszerint előbb elbőgöm magam, szóval idáig nem jutok el :lol:
A záróvizsgámon a barátnőm volt nagy pocakkal és tényleg rendesebbek voltak vele. Csak ne izgulj, bár könnyű azt mondani, mi?
Timi, még pár éve voltunk itt egy előadáson a kutatók éjszakáján és nagyon tetszett! Mindenképpen megyünk majd ide és a zenebölcsibe is!
Ildi, kitartás! Szegénykém, nem lehet semmi! Nekem is szokott fájdogálni a mellbimbóm, de a vérzésig nem jutottam el.
Judit, mindegy, hogy jobb ez így, vagy sem. Így alakult és a lényeg, hogy mindketten így vagytok a legnagyobb biztonságban!

KépKép
Kép
szecs

Judit, szorítok értetek kedden!
Szerintem a látogatók ráérnek később, csak megzavarják a meghitt ismerkedést Lillácskával, és persze a te pihenésedet.

Babai, örülök, hogy szépen alakulnak a dolgok nálatok, és beindul a tejci is :D !
Az én anyukám is eltett csomó régi holmit, ez olyan jó :) . Amikor Zalánnak eggyel nagyobb méretű ruhák kellenek, csak felmegyek a szüleim padlására :D ...

Ildi, durva, amit írsz :( . De szerencsére orvosolható. Drukkolok, hogy minél hamarabb enyhüljön a fájdalom és megoldodjon ez a "ciciügy"! Várjuk a képet Bálintról!!

Szecs, Kriszta: csatlakozom a "kocsonyákhoz" :wink: , én is remegtem szülés(ek) után.

Mennem kell Zalánnak reggelit készítnei: zabpehely mangóval, mmmnyámi :) .

Kép

Kép
ripley

Ripley, én is kérek ilyet! Nyitom az ablakot :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok "kocsonyák"!

Holnap belépek én is a kocsonyások klubjába! :-)

Köszi, hogy szorítotok értem és megfogadom a tanácsot (én is így gondoltam), holnap nincs látogató!

Holnap mindenképpen küldök sms-t és ahogy van lehetőségem képet is.

Kriszta megkaptam a privit, telcsi szám elmentve!

Ildi, szegény, csak lesz jobb is! Biztos csillagokat láthatsz, az nagyon fájhat. Egyébként most 2 anyukától hallottam ezt, pedig már 2-3 babájuk volt és eddig nem volt ilyen gondjuk.
Ha sikerült lekicsinyíteni a képet, várjuk :-)

Szecs, látszik, hogy most már neked is könnyebb, többször jelentkezel hírekkel!

Timi jó csavargást nektek!

Ripley, finom reggelinek tűnik! Én most ittam megy 1/2 liter tejcsit, olyan jól esett!

Babaim, hogy vagytok? Apa még otthon van veletek?

Jajj, nekem úgy néz ki, hogy senki nem jön egy kicsit sem segíteni, a férjem most próbálja megbeszélni, hogy jövőhéten itthon lehessen. Pedig utána intézni kellene a születési anyakönyvi kivonatot, TAJ kártyát........
Ti hogy oldottátok meg a varratszedést? Férjetek ment veletek? Csöppségekkel ki volt addig?

Na, megint hosszúra eresztettem! :-)

Kép
judit70

Megjöttünk...lejártam a lábam, de nagyon jó délelőttünk volt :)

A kutatásra természetesen gyalog mentünk...lapos járművel nagyon bonyolult lenne megközelíteni. De mi köztudomásúan szeretünk sétálni :)
7 után nem sokkal indultunk el, Zsolti végig ébren üldögélt a kocsiban. Persze az első filmvetítésnél sírva fakadt...most a "megijedek az idegenektől" korszakát éli. Harmadik nekifutásra sikerült csak megnézni a kétszer 5 perces filmet. De az ott dolgozók nagyon kedvesek, türelmesek. Közben jót játszottunk a játszószobában...érdekes, akkor nem volt hisztis az úrfi :)

Aztán vendégeskedtünk egyet, ott már 5 perc után feloldódott Zsolti teljesen. Minden "tudományát" bemutatta :)
Aranyos volt a kolléganőm...kapott Zsolti egy alvótigrist babaplüssből és egy formaberakó gurulós elefántot.

A remegésre én is emlékszem....így utólag szép emlék :)

Judit...remélem otthon tud lenni a férjed. Azért az első hét sokkal jobb hármasban.
Én egyedül mentem vissza varratszedésre és hagytam itthon lefejt tejcsit. Igaz, nekünk 1 buszmegálló a kórház. Zsolti fel sem ébredt azalatt a fél óra alatt, amíg nem voltam itthon :)

Ripley...biztos finom volt Zalán reggelije :)

Timi
Kép
vt72

Timi, nekem a háztól a kórházig 3/4 óra kb. és természetesen vissza is. Ez elég hosszú időnek tűnik. Kocsival 1/4 óra, de csak babakocsira van jogsim :-)
Akkor ezek szerint jól sikerült a séta, a fiatalúr azóta gondolom alszik már! :-)

Kép
judit70

Judit...1/2 11-kor "elájult" a hazafelé úton és a Rossmann, SPÁR bevásárlás után még fél órát aludt a folyosón is. Összesen bő két órát durmolt.
El is hiszem, hogy elfáradt...amennyi inger ma érte :)

Lehet, hogy Nektek érdemes lenne majd vinni Lillácskát is...aki addig apával a kocsiban maradna.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit, holnapra nagy drukk! Gondolunk majd rád, és izgatottan várjuk a híreket!!

Én nem remegtem szülés után, vagy ez a császárosaknak jár? Én arra emlékszem, hogy megszületett Vivi, elvágták a fájdalmat és a gátvarrás szinte jól is esett! Kerdezte is a doki, hogy nem fáj? Mondom ezek után???? :lol:

Úgy megsajnáltam ma Vivit. Mentünk a bölcsibe, hogy ott ebédelünk. Nem akart enni. Kérdeztem többször is, nem, ő nem kér. Akkor megyünk haza. Elindultunk, Vivi sírva fakadt, hogy menjünk vissza, ő éhes, ebédelni akar. Úgy sírt szegénykém, de ha nem kért ebédet, pedig ott volt a lehetőség, akkor később már nem kaphat. Itthon sem kapott, most éhesen feküdt le aludni.
Lehet megbotránkoztok a nevelési elveimen, de nálunk van egy rend. Megvan mikor van reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora, ha nem éhes, akkor vár a következő étkezésig. És így megtanulja a rendszeres, egészséges étkezést.
De mikor nem látta, én is kisírtam magam... :cry:
És ha felkel, várja egy egész üveg kubu, azt imádja :D

KépKép
b_judyt

Timi, legalább egy jó nagyot aludt Zsolti! Még fel kell dolgoznia ezt a sok ingert. Amiből később egyre több lesz :) .
Zalán sem annyira mosolygós már az idegenekre, mint korábban. És az akarata is kezd megmutatkozni. A babakocsiban ülni akar, a kezemet elhessegeti ha fektetném, és rázza magát: hogy tovább-tovább, menjünk már :lol: .
Nagyobb fiam hazatért a nyaralásból. Eléggé "elkanászodott", most próbáljuk "visszanevelni".

Judyt, én is hasonlóképpen voltam Győzővel a evést illetően, mikor kicsi volt (meg most is többé-kevésbé), de most a második gyerkőcnél már őszintén szólva nincs kedvem, sem energiám erre :? . Hát ez van...

Judit, szerintem hagyd meg a holnapnak a maga baját. MOst csak az előtted álló szülésre koncentrálj, a többi pedig majd adódik.
Drukkkkk!

Kép

Kép
ripley

Judyt! Köszi a drukkot jól fog jönni, már most olyan ideges vagyok, jajj. Újra átnéztem a csomagomat is, hogy minden meg van-e?

Szegény Vivike, hát igen én is biztos, hogy sírva fakadtam volna utána amikor már nem látja. Szerintem nem olyan rossz az, ha megtanulja, hogy mindig időben, akkor kell enni amikor annak a rendje van, egyébként úgy fogja gondolni, hogy majd ha Ő akar, akkor eszik. Ez pedig pont ezért nem jó, mert a bölcsiben, oviban, suliban, senki nem fogja őt külön kiszolgálni.

Mondjuk nekem most ismét nagy a szám, nem tudom, hogy be tudnám-e tartani, de úgy látom te erős vagy.

Timi, gondoltam, hogy beájult Zsoltika ekkor program után :-)

Igen, lehet, hogy úgy lesz, hogy a kocsiban majd megvárnak, mert elég hosszú az út a kórházig, főleg gondolom műtét után még egy héttel nem fogok szaladni :-)

Kép
judit70

Most olvastam, hogy a héten holnapra mondják a legmelegebbet 34-35 fok!!!!!!!!!

Kép
judit70

Judyt...én úgy sajnálom szegény Vivikét! Talán azért mert nálunk sosem volt ilyen "szigor". Igaz, felnőttként viszont nagyon ritka volt, hogy a 4 tagú család együtt egyen. Max hétvégén. Hétköznap mindenki máskor volt éhes.
De így viszont tényleg lesz benne egy tudatosság, hogy mit mikor egyen.
Én most Zsoltinál próbálok bizonyos időpontokat betartani...persze vannak tól-ig határok mindig. :)

Judit...az utolsó nyári meleg nap lesz Lillácska születésnapja! A tiszteletére mégegyszer befűtenek ilyen magasra odafent :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!
Hát ciciügyben valamennyire javult a helyzet,már nem vérzik,de sebes,LLL-es tanácsadóval is folyamatosan beszéltem,ill ma kijött,megmutatta,hogyan kell rendesen mellre tenni a babát,nagyon rendes volt,viszont nem sok tejem van,mert bár nyugodt a baba,fejni nem tudok,most a sűrű ciciretétellel próbálkozom.
....hátha,végül is nyugodt baba ,alszik-eszik.
De a tanácsadótól nem kérdeztem meg mennyivel tartozom,szerintetek??????
Vt:átküldtem a képeket ,előre is köszi.
Judit:drukk!!!!!!!
Pihenj sokat!!!
Ez tök jó,hogy holnap már a kezedben tarthatod a kislányodat :D
ildibildi

Kép

Kép

Kép

Bálint :D
Szerintem nagyon édes!!!!! Ildi gratulálok még egyszer!!

Timi
Kép
vt72

Ildi...szerintem a tanácsadó mondta volna, ha van valamilyen díja. Én így gondolom :)
Örülök, hogy rendeződni látszik a helyzet...kívánom, hogy minél hamarabb beálljon a kereslet-kínálat :)

Timi
Kép
vt72

Timi: adótanácsadóin lesz záróvizsgám, ha nem tudok menni, csak egy év múlva lesz a következő záróvizsga és nem is az én sulimban, hanem máshol, mert változik a vizsgarendszer...szóval muszáj most!!

Judit: nagyon-nagyon sokat gondolok rátok!!! a férjem már akkor is meg tudja mondani, hogy mikor szülsz, amikor álmából felébresztik, annyit emlegettem!! :-)

És egy kis csemege: tegnap este kaptunk sms-t a barátainktól, hogy két fiú után náluk is megérkezett Sára!!! méghozzá otthon a két bátyus társaságában!!! A 6 éves bratyó vágta el a köldökzsinórt!!!
Jól vannak minden rendben zajlott.( csak zárójelben jegyzem meg, hogy a második kisfiú az autóban született, mert nem értek be időben a kórházba :-)) Kalandos nem?

Ildi: kitartás, meg fog oldódni a cicigond!!! Az LLL szuper, én is sokat köszönhetek nekik!!!

Judit: még egyszer...szorítok, várom az sms-t!!!!

Üdv Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...remélem, hogy sikerül a vizsgát Petrácskával egyeztetni :)
Nekem is van a családban adózásban jártas személy...én azért megrekedtem az éves adóbevallás elkészítésénél :)

A barátaidnak nagy-nagy gratula!! Én nem mertem volna otthon szülni. Persze az első gyerek más.

Timi
Kép
vt72

Ildi, gratulálok nagyon szép baba! Milyen édes ahogy összekulcsolja a kezét!

Timi, te mindenhez értesz? Majd az én képeimet is kicsinyítheted, mert nekem is elküldted, múltkor és ott nem tudtam átméretezni.

Kriszta, Ő volt akiről már írtál, hogy az autóban született meg a baba? Most meg otthon? Húúúúúú, én nem mertem volna bevállalni.
Gratulálok Sárához!

Lányok köszi a drukkokat, gondoljatok holnap rám, én meg majd értesítem a híradóst a Lillácska érkezéséről :-)

El is köszönök, megyek még beszélgetünk a párommal, most jött haza, utána pedig pihizni. Még valamit eszek, mert éhgyomorra megyek és már előre éhes vagyok :-)

Kép
judit70

Judit...szép estét Nektek!!
Email címet küldök privibe...nyugodtan küld a képeket...én majd felteszem ide :)
És legyen jó éjszakátok!

A foglalkozásom titkárnő, így a géphez konyítok egy keveset :)

Timi
Kép
vt72

Timi nekem is tanfolyamszervező, előtte titkárnő voltam mégis egy kicsit béna vagyok! :-)
Köszi a az email címet!

Pusszzancs, megyek babusgatom még Lillácskát a pociba, holnap már kint fogom! :-)

Kép
judit70

Ildi: Gratulálok!!! Gyönyörű!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Jóreggelt!

Judit...remélem jól telt az éjszakátok!
Ma egy teljesen új fejezet kezdődik az életetekben! Egy nagyon boldog fejezet, sok izgalommal és örömmel!

Timi
Kép
vt72

Timi: Te aztán korán géphez ültél :-) !!!
Szorítsunk nekik!!! bár tuti minden ok lesz!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Judit!!! Ma nagyon gondolunk rád!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ripley

Ildi, nagyon édes a kis Bálintka :D ! Ha ő nyugodt, akkor te is az lehetsz :) .

Timi, de korai vagy :o .

Kriszta, ez tényleg csemege számomra is!!! Ha nálunk érkezik harmadik gyerkőc a két fiú mellé, én is Sárát szeretnék :) . (Már Zalán is Sára lett volna, ha lány lett volna...) És, hogy a nagyfiú vágta el a köldökzsinort otthon, ez nem semmi :o !
Én otthon azért nem mernék szülni. Az előző két szülés fényében meg pláne :roll: .

Kép

Kép
ripley

Judit, drukkolunk nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ildi, gratulálok ehhez a gyönyörűséghez!!!

KépKép
Kép
szecs

Kriszta, szuperek a vonalzók! Lehetek pofátlan :) ? Képet is kaphatunk róluk???

KépKép
Kép
szecs

Szecs: nem vagy pofátlan :-) igyekszem föltenni képeket!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!
Megpróbálkozom a vonalzóval!
Kép
ildibildi

húúúúúúúúúúúú sikerűlt!!!!!!!!
ildibildi

De most miért nem tette oda???????? :(
ildibildi

Ildi: a bemásolt kódot elmentetted?
Másold be még egyszer és az lap alján nyomd meg az elküld ikont!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Csajszik! vajon Juditék hol tartanak??? :shock:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Megjöttünk...de úgy látom, hogy még nincs hír Juditról.

Ildi...amikor hozzászólást írsz, legyen kipipálva, hogy "aláírás hozzáadása".

Nekünk nagyon jó délelőttünk volt...Zsolti végig élvezte a buszozást a városon. Odafele fél órát el is aludt :)
Hazafele már a 2. megállóban elaludt és azóta is alszik. Ennek már 2 órája lassan :)

Timi
Kép
vt72

Kriszta, remélem már túl vannak rajta!

Felteszek képet a várakozáshoz. Lehet követni a példát lányok :wink: Kép Alvás

KépKép
Kép
szecs

Timi, ma Blanka is rengeteget alszik :shock:
Kezdek aggódni az éjszaka miatt... :?

KépKép
Kép
szecs

Kép
Kép[/url]
ildibildi

na most???????????
ildibildi

.........jajjjj de béna vagyok,
hol van,hogy az aláírás hozzáadása?
Mit csinálok rosszul?
ildibildi

Ildi...a profilodba tedd be a linkeket.
A lap tetején találod, ahol a privát üzenetek is vannak.
A profilinformáció részben az utolsó nagy kockába kell beilleszteni a kapott kódokat a vonalzókról.
Utána már minden hsz-nél ott lesz.

Timi
Kép
vt72

na talán most?
ildibildi

"Ma 9.58-kor megszületett Lilla Judit 2500 grammal és 49 cm-rel. Mind a ketten jól vagyunk."

Timi
Kép
vt72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?