Sziasztok lányok!
Ma kiderülz hogy nemcsak tahók az orvosok,de olvasni és lapozni se tudnak!!
ugyanis a mai ctg után szóltam a szülésznőnek( vagy növérke nemtudom ki) hogy mikor jöjjek legközelebb? Mire ő kedden ! Énb akkor már kiakadtam és mondtam neki hogy én azért vagyok pesten mert ask vizsgálatott kért az orvosom kevén még pénteken! Kidagadt a szeme hogy hogy-hogy? mutatom neki a kiskönyvemet ami tudni kell hogy be van telve és minden hátul van benne Így az is hogy meszesedik a placenta véres a vízelet stb..
És hogy holnap lessz 6. napja a túlhordásnak!
Egyből kiakadt amikor elolvasta.
Reggel 7 re mennem kell a csomagommal ,és a 12 hét előtti uh leltekkel együtt be és kiderül hogy inditják-é vagy sem.
De az arcát és a reakcióját látni kellett volna.
Ez nekem egy jó pont mert ha szemetek fentebb megyek a fő fő dokihoz és panaszt teszek!!
Csak még azt nemértem hogy péntek du én nyitva adtam oda az akkori nőcinek a könyvet, tudta miről van szó!
Ő azt nemírta be a gépbe! Mert tudom hogy bent vagyok mert még péntek éjjel rafkósan megnézettem a szülészetiosztály nővérkéjével aki amugy nagyon rendes!
röviden ennyi majd holnap kiderül ha csak addig megnem szülök az ilyetségre.Mert olyan is van!!
lányok akik mégegyszer vagy egyáltalán szülni készültök az istvánon kívül 2 kórház van ami nagyon jó és nincsenek elszálva a dokik. Az 1 es és a 2 es szülészet! Nekem is végig ezt ajánlották de namhalgattam senkire! MOst már mindegy.
Majd írok KÖSZI MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ui: a bakáts is nagyon jó Sőt mondhatni a legjobb ,csak mivel magán kórház lett drága 150.000 ft.(És ez csak a kórház ):Az én orvosom is ott van, csak 2 gyerek és albérlet mellett nem engedhettük meg magunknak:
na sziasztok Andi