Új privát üzeneted érkezett!

Becka, sajnos nem vagyok szopis guru, csak éreztem a soraidból az elszántságot, és próbáltam segíteni. :) Én nem voltam ilyen szituban, így nem is tudok neked saját tapasztalatból beszélni, de tudom, hogy milyen nehéz kétségek között őrlődni, hogyan tovább, mi a helyes.
Minden tanács mellett hallgass az anyai ösztöneidre is, mert azok is fontosak. És ahogy Ilba mondta, ha nem jön össze, tápival is gyönyörű kicsi fiad lesz!
Vendég

És tényleg, ha valaki sok mindent tud a szopiról, hát az tényleg Ilba, rá mindenben nyugodtan hallgathatsz! :)
És kitartást kívánok. :)
Vendég

Becka, még egyet tudok javasolni: az István szopis ambulanciáját, mert az állítólag nagyon jó. :) És ők aztán tényleg profik, úgy tudom. :)
Vendég

Megpróbálom ezt a 7-5-3-1-et! Köszönöm a bíztatást és az ötleteket lányok.

Eszti, az Istvánban szültem és nem tudom, hogy a szopis ambulancia mit jelent, de amit ott kaptam (szopis tanácsokat) minden volt, de JÓ az nem! Na mindegy, legalább megismertem a "híres-neves" Sarla(tán) doktornőt is. Ő a szoptatási tanácsadás nagymestere!

KépKép
becka

Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek az Anyatejgyűjtőről? A kórházban (sok siránkozás árán) azt kapott a bébim, más anyának a tejét, ezzel pótolnak (ha éppen nincs, akkor forralt vizzel) és ezt is pohárból. Sarlai doktornő azt mondta, hogy itthon is így csináljam, mármint női tejet kérjek. Viszont egy sokkal szimpatikusabb csecsemős nővér eltántorított egyből, mert nem lehet tudni, hogy kinek a tejét kapja, dohányzik-e, stb.. Ezért kértem a gyerekorvostól a tápszer receptet inkább, viszont most egy barátnőm győzködött, hogy az ő gyereke is női tej pótlást kapott és nagyon steril, higiénikus a kezelése, biztos, hogy nem keveredik bele dohányos, vagy hasonló tej. Holnap megyünk a gyerekorvoshoz és nem tudom még, hogy most még kérjek tápszer receptet, vagy inkább női tejet. :?

Nekem a pohárból etetés nem sikerült itthon, nagy része a gyerekre folyt, úgyhogy ezért cumisüvegezünk, eddig úgy látom, hogy nem zavarja, a cicit ugyanúgy szopja, mint előtte.

KépKép
becka

Becka,
pohár-cumisüveghez nem tudok hozzászólni, Beni csak kiskanállal fogadta el a lefejt tejem, mikor épp a nemszopós korszakát élte.
Na de ez megint más volt azért, mindenesetre jó móka volt naponta 6-8x fejni. :shock: Mindenki hülyének nézett, hogy képes vagyok erre ... :oops:

Anyatejgyűjtők: én csak azért nem adtam nekik tejet, mert "privát" adtam ismerősnek. Ő ismert, tudta, hogy ki vagyok.
Csak úgy senki nem adhat tejet, vannak vizsgálatok, szóval szerintem nyugodtan adhatod a kapott tejet Levinek.

Kép
Kép
Kép
ilba

Becka!
Ha ajánlhatom és tudsz a babádnak anyatejet intézni akkor inkább választ azt mert nem adnak CSAK STERIL tejet, a babádnak semmi baja nem lesz.A mamáknak akik anyatejet adnak le sok vizsgálaton át kell esniük és csak akkor adhatnak tejet!!!
bettybu

Ilba, szerintem mindenki hősként nézett rád azért, amit tettél Beniért!!!! :) Én legalább is! :wink:
Vendég

Eszti,
köszi! :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

Becka!
Válasd az anyatejet privát.Háztól attól aki szimpi. Így felméred a terepet. Neki is fizetnek csak írnotok kell, hogy mennyit viszel el. Ezt a módot nem reklámozzák a védőnők mert macerás munka nekik, pedig van.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

[quote="ilba"]M írta:ilbaindenki hülyének nézett, hogy képes vagyok erre ... :oops:

Ezt én kérem ki magamnak!!! Lányok, ne higgyetek neki! Hisz egy őrült! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Töki,
én már azt hittem, hogy megszültél. Na de hétfőig már nincs sok hátra...beszélgess el a babuddal, hogy most már jönnön ki, talán szótfogad és akkor nem kell mesterségesen megindítani a szülést :) :)

bingii

Sziasztok ti mind!

Nagyon köszönöm az eddigi anácsokat. mmind kamatoztattam már. Most újra a tanácsotokat kérném.
Sikeresen bejelentkeztünk Pestre, voltam védőnőnél, ő elküldött háziorvoshoz, és nőgyógyászhoz is. Csakhogy! Az eset sürgőssége miatt, valamint mivel szerinte az István kórház zsúfolt, mert sokan akarnak ott szülni, a VIII. kerületi Nagy Fuvaros ill Auróra utcai Rendelőintézetbe irányatott, dr. Bakos Istvánhoz.

A körzeti orvos azt mondta kedves, én jövőhéten találkozom vele, a férjem viszont teljesen kiakadt, hogy ott már pedig nem szülhetek.
Ti esetleg tudtok erről valmit? Mármint az orvosról vagy a Rendelőintézetről? Vagy úgyis okosabb leszek majd a jövőhéten?

Ha van ötletetek, gondolatotok ezzel kapcsolatban...

köszi: Ági
ágic

Ági,
szerintem egy Rendelőintézetben nincsen szülészet csak nőgyógyászat. Nem? Azt nem tudod melyik kórházban szület?

És ha Te az Istvánban szeretnél szülni, akkor menj oda, egy védőnőnek ehhez semmi köze.

Hányadik hétben vagy?

Kép
Kép
Kép
ilba

Becka
A Sarlainak tudtommal nincs köze a szoptatási tanácsadás részhez! Nyugodtan fordulj hozzájuk és én is ajánlom az anyatejet... azért azt rendesen bevizsgálják és megvannak a feltételei, hogy ki adhat le tejet.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Esztipeszti Gabuska köszike a tippeket. Az előkészítőn azért mondták, hogy 3 hálóruci, mert ha megizzadsz vagy csak felfrissülnél jól esik egy tisztába belebújni. De én is olyan vagyok, ha rosszul vagyok akkor szeretek megszabadulni a ruháimtól. Még az se érjen hozzám.

Becka,

jól csinálod ezt a szopis dolgot. Türelem.

Töki,

szorítok én is, hogy minden simán menjen. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Becka
És a cumi sem zavar be minden babánál, csak bezavarhat...
Én nem tettem óránként mellre igyekeztem kihúzni az időt, hogy akkor jobban egyen... nálad viszont más a helyzet, a cicinek jó lenne a gyakoribb inger a babának meg lehet jobb ha két három óánként eszik mert úgy jobb az étvágya és nagyobb lendülettel eszik... lehet hülyeség, de milenne ha két szopi között próbálnál fejni és azt adnád pótlásnak is ha keveselné?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikci
Én minden napra vittem be hállóruhát... amiben szültem az meg rövidnadrágos pizsama volt aminek a nadrágját értelemszerűen időben levettem :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,
Bizony, bizony, jobb ha átveszed gyakrabban a hálóinget egy jó kis tusolás után...
Jaj csajok, végre 8 hónap után újra kádban fürödtem, jól kiengedtem a vizet, és ültem ott egy fél órát, addig Balura az apja vigyázott.
A sebem is jobb, ma már mankó nélkül voltam a kozmetikusomnál.
Csak itthon nem bírok járni, mintha megérezné a lábam, hogy itthon vagyok:-)
Ti nem bénultatok le szülés után ?

Kép
fridus

Ágic!
A Nagyfuvaros utcai egy rendelőintézet, nem kórház. Ott biztos nem fogsz szülni, ne aggódjon a férjed:)
Gondolom csak a terhesgondozás céljából irányítottak oda.

Ezek szerint a VIII. kerületben van a védőnőd is? Ha igen lenne egy kérdésem majd.

KépKép
kutyfül

Bingi!
Szinte minden percben beszélgetek az én kis tökimmel hogy jöhetne már , de eddig semmi!
Régi népi mondás szerint(amit egyre sűrűbben hallok)ha megnő a körme akkor világra jön.Köszike a drrukkot!

Viki neked is köszi a drukkot!

Ági!
Nemtudom meik ker.be laksz hova tartozol de ha a fogadott dokid az Istvánba van akkor ott fogsz szülni! Nekem nincs dokim de mivel Ráckeve kórháza az István lett oda fogok menni (vagyis visz a mentő).Osztom Ilba véleményét ha ott akkarsz szülni a védőnőnek ahoz semmi köze.

A hálóinggel kapcsolatba én 5 db ot csom. be,mert olyan szégyenlős vagyok hogy az előző kettőnél sem vettem le,bár akkor még a kórházban adták azt is ,.de téleg kényelmetlen, kellemetlen amikor rád ragad! Hiába pamut azt az izzadságot az sem szívja!

Amugy jól érzem magam csak az álldogálás és a séta esik nehezemre.Ja és elkezdtem fogyni ami úgy tudom azt jelenti hogy nemsoká szülés! Bár így lenne már !De ami késik nem múlik!

:oops: :lol:

PHPBB kód:
Kép
töki

Fridus!
én együtt érzek veled!Az első szülésem után én 3 hónapig (a kencék ellenére )sem tudtam se ülni se állni sokáig egyhejbe! De ehez tudnim kell hogy vákummal szültem és stoppoltak mert ameddig lehettet repedtem.
:oops: :oops: :oops: :oops:

PHPBB kód:
Kép
töki

Köszönöm a véleményeiteket. Azt hiszem egyelőre elmegyek a rendelőintézetbe terhesgondozásra, jövőhétre kértem is időpontot, aztán majd jól megnézem magamnak azt az orvost. :D

Egyébként majd kifaggatom, hogy nála hol lehet szülni, és ha nem tetszik még ráérek váltani. Egyébként kényelmi szempontból nem lenne rossz a rendelőintézetbe járni. :lol:

ilba: Én még nagyon az elején vagyok, a 13. héten. Ráadásul első baba, és eddig vidéken voltam bejelkentkezve, úgyhogy oda jártam nőgyógyászhoz. Most felfedezem magamnak a VIII. kerületet.

kutyfül: Valóban, a VIII. kerületben is lakom, úgyhogy itt intézek mindent. Ha tudok, válaszolok a kérdésre. :lol:
ágic

Fridus,

jaj ne . Ténlyeg létezik ilyen, hogy alig bír az ember járni? Vigyázz magadra! És további jóbulást! Mindenhol azt írják, hogy másfél hónap a gyermekágy és utánna minden okés. Mikor szültél? Most ezt a nyolc hónapot úgy értsem, hogy azóta nem vagy jól? Olvastam valahol, hogy eltörte a medence csontját egy nő, a baba oda szorult be és a kórházban sem vettek róla tudomást. A nőt az annya vitte ki a kocsihoz ölben. Utánna meg mentek a sebészetre. A nő érezte, hogy az a fájdalom ami belé hasított szülés közben nem az a fájdalom hanem valami megreccsent. De senki nem vett róla tudomást. Ez nem az Istvánban volt nyugi.

Töki,

akkor remélem megnyugodtál. :lol: Mármint ezt az ötöt csak a szüléshez csomiztad be? :wink: Na jól van az a lényeg, hogy most már bármikor megszülethet ez a kis töki. És minden a helyén van gondolom.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Mamacka,

én csak a szülésről beszéltem. :lol: Természetesen minden napra kell egy egy darab. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Bocsi Fridus már én is álmos vagyok nem figyeltem. Okés majdnem két hónapos a picid. Gratulálok hozzá!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Bababörzére megy valaki?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!
Vikci79! Ne félj azért nem olyan durva a helyzet. Nem kell attól tartanod, hogy mindenhol ömlik a vér. ( mert bevallom én úgy gondoltam :lol: ). Nekem a gyerekágy Noémival 2 óráig tartott . amíg a szülőszobán voltunk, utána mindent úgyanúgy tudtam csinálni ( annak ellenére, hogy a gátvédelem nem volt 100% és egy kicsit varrni kellett).
Szóval nem kell félni és az olyan történeteket meg sem szabad hallgatni, mint amit írtál is.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

fridus
Egyik barátnőm a harmadik gyereke után csak járókerettel tudott járni! :( egy kicsit szétnyomta a kishölgy (aki volt vagy 5 kiló) a medencéjét...

Kép
Kép
Kép
mamacka

NA lányok eljött az" én időm"!
Ma kiderült hogy 23 ig meg kellett volna szülnöm és már igen csak 3 napos túlhordásba vagyok! a ctg nemtudom mit jelent de szükül vagyis nemigazán jó!Az ultrahang szerint meszesedik a placenta ami a túlhordásnak a jele! Tehát most várom az autót és utazok fel pestre a kórházba! Kérdés bent tartanak e ?
na megyek is !
Sziasztok!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

PHPBB kód:
Kép
töki

Töki, ++++++++++++++++++++++ Hajrá! :)

Vikci, tényleg ne a leghorrorabb dolgokra készülj fel. :) Én gátvédelemmel szültem, nem is varrtak, és szülés után 2 órával már zuhanyoztam, jártam, bármit csináltam. Ebből meríts erőt! Persze vannak olyan esetek is, mint Fridus (jajjjj, nagyon sajnálom), de azért reméljük, nálad minden inkább rendben lesz!!! :)
Vendég

Töki
Hajrá!
...és várjuk a beszámolót!

Kép
Kép
Kép
mamacka

ez csak próba, hogy sikerül-e elővarázsolnom a vonalzót, de asszem
igen.

Kép

Kép

Kép
ágic

Vicki79, a 9 -10 hónap alatt először ugye a rosszullétek voltak, amiből csak 1-szer sikerült igazán hánynom.
Aztán a 12. héten el is múlt minden, majd a 7. hónap és a 8. hónap között egyik napról a másikra lebénultam, még szerencse, hogy a férjem velem volt, és elkísért, látta, hogy éppen mentem el, és sérültem jöttem haza, a buszról már alig tudtam lelépni.
És így volt 3 hétig, aztán végre pár hét nyugi, mire ugye szeptemberben szültem...
Aztán még most sem tudok igazán lábra állni, a pisilés még mindig gugoló helyzetben történik, úgy nem fáj annyira.
Ebben az a vicces, hogy menni nem tudok, de babakocsival szaladni meg igen:-)
Csak hát ugye varrtak, öltögettek engem is.
Akik gátvédelemmel szültek, tényleg órák alatt rendbe jönnek, azokat a nőket irigyeltem is.
Csak hát az az igazság, a könyvben sem írják, és az orvos sem mondja, hogy ő hogy indítja meg a szülést, benne van-e a gátvédelmi projektben.
Mert ugye ha vágni kell, az más, de lehet anélkül is...
Vagy csak azért nem tudtam, mert nem jártam előkészítőre, mert ugye nem tudtam lábra állni.
A gyerek úgy beállt a medencémbe....
Azt mondom,ezek ellenére is csodás érzés az anyaság, nem lehet egy ilyen kis picurkára haragudni, hogy itt bénultam le, ott nyomorítottak el...
Egyszer majdcsak rendbe jövök, és örülhetek, hogy tényleg van segítségem, a férjem, a családom, az anyósomék...
Szóval ez is egy csoda...

Kép
fridus

Vicki,
én repedtem is és vágtak is, sz@rrá voltam varrva, de Esztihez hasonlóan 10 órakor már vígan korzóztam a folyosón a látogatóim gyűrűjében!!! :wink: (Fél7-kor szültem.) És utána sem volt semmi gond a sab miatt. Egy valami volt nehéz, vagyis két valami: a pisi és a kaki. De csak pár napig.

Töki,
ügyesen!!! Jelentkezz, amint tudsz! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sab = seb

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Először is csakhogy tisztába tegyem a dolgokat én nem félek a szüléstől. Sőt csakis pozitívan gondolok rá. És, hogy képes vagyok szülni, fájdalmat elviselni. És ha van egy kis szerencsém akkor sikerül a gátvédelem. Csakis ezek a pozitív gondolataim vannak. :lol: Ezt most azért írtam le, mert nem tudom mit írtam de bizti, hogy félreérthető volt. Amiért bocsi, hogy nem voltam ezek szerint érthető. :lol:

Tökike,

ezt már bizti nem olvasod, de nagyon ügy leszel ez tuti. Hajrá!

Gabuska,

igen a női szervezet egy csoda. amiért képes szülni és hipp hopp regenerálódni. A gátseb állítólag max 2 hét alatt begyógyul. Ez is ugye a gyermekágy része. De jó lenne ha nem kellene vágni.

Fridus,

ez tényleg jó, hogy ennyi segítséged van. Remélem hamarosan már rohanni fogsz és nem csak a babakocsival. :wink: gondolom a te eseted is magamat nyugtatván 100-ból egy.

Csilla,

a hálóinget nem a vér miatt írtam hanem a kényelem érzet miatt. Azért volt bennem a vér gondolata, mert annak idején az asszonyok otthon szültek. És a nagyim mesélte, hogy rengeteg véres ruhát kellett kimosnia. De hát azóta nagyot változott a Világ. Szerencsére. :lol:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok lányok egyben vagyok ! hazaküldtek mert későn értwm be ráckeváről!
köszönöm hogy szurkoltok nekem !
Jósló fájásaim már vannak a ctg is kimutatta,de azt mondta a szülésznő ezzel ő nem ér még semmit!
Az első benyomásom a kórházról kicsit dühítő, mert 30 percet késtem és egy nagydarab őszes szakálas doki mondhatni keszídott,hogy nem ilyenkor kell jönni.
ondtam hogy ha tudom meddig lehet jönni akkor már rég itt lettem volna.
Ugyan ez a lekezelő stílussal találkoztam a szülészeten is. De utánna már rendesebbek voltak!
Végül is 3 napos túlhordásról van szó!megvizsgálni nemtudtak mert doki már nem volt a kórházba !! HÁt ez érdekes!?
A magzatvízet kellett volna megvizsgálni nem e "zöld". De az hétfőig elmarad.Ha van dokim akkor ez is boztos másképp alakul!
Röviden ennyi! nem kizárt hogy még éjjel megindul,de ha nem holnap megint írok!
Mégegygszer köszi mindenkinek minden tanácsot eddigi segítséget,nagyon jól jött nekem itt az utolsó hetekben!

Sziasztok! Töki :lol: :oops: :lol: :oops:

PHPBB kód:
Kép
töki

Töki,
ha ez a doki a nagynál is nagyobb darab volt, akkor ő az, akit mindenki elrettentő példként említ.
Amúgy nekem marhára fura, hogyha egy orvossal összetalálkozok vizsgálat vagy hasonló céljából, nem mutatkozik be, hogy te hülye, én kis pistike vagyok. Merthát bármi miatt jól jöhet, ha tudja az ember a nevét.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Töki
Egy tetü ügyeletes orvos sem volt bent????? Mi az, hogy nem ilyenkor kell jönni???? :shock: :evil: És mi az, hogy egy túlhordott,öregedő placentás baba vizét nem tudják megnézni, majd csak két nap múlva??? Itt sokat számíthat pár óra is! Jó, a 3 nap nem olyan gáz (engem 10 nap után úgy indítottak, de picikém még akkor sem akart nagyon jönni... ), de akkor is
Komolyan mondom, eldobom az agyamat! Ez oltári felelőtlenség a részükről, pláne vizsgálat nélkül... És nem 2 percre laksz a koritól!
Tudom, ilyenkor már biztos nem akarsz balhézni, csak a picikédet szeretnéd "rendben" a világra hozni... Bennem fellázadt a "tigris-anya", ilyenkor úgy beolvasnék az ilyen köcsögnek!!! Pláne, hogy nem függök tőle semmilyen téren... :roll:
Nem ismesz valakit, szülésznőt, orvost... akitől segítséget kérhetnél? Vagy aki kedves volt veled??? Hogy-hogy nem 1-2 naponta jársz ctg-re? Olyankor kiszúrhatnál magadnak egy szimpatikus szülésznőt... Vagy akikkel együtt ctg-zel, azoktól kérj infót... Megijedni nem kell, de ne hagyd magad!

szilvás76

Sziasztok lányok !
amit most mesélek azon mégjobban kiakadtok?úgy ahogy én!
Éjjel 11 után észre vettem hogy véres a vízeletem! Egyből Hívtam a kórházat elmondtam mindent,mire a doki nagyon kedvesen azt mondta be kell mennem!(mint kederült csak telefonon ilylen rendes).A szerencsém az hogy én is itt laktam pesten és csak másfél éve vagyok kevei,de anyósom 15 perc sétára lakik a kórháztól,itt vagyunk most fent családostól!
Be is mentem. És megint azzal a nagyon nagy darab dokival fztottam össze. mondtam miért vagyok itt mire ő keres valakit!
jöttm is egy szülésznő akit felkellett kelteni elég mogorva volt. Felrakott ctg -re ami ugy tudom 20 perces, ő elfelejtkezett rólam rendesen 50 perc után egy másik (1 fokkal ) rendesebb nővér szaladt be levenni a gépről.Akkor már a sírás környékezett ,de kusba voltam nehogy szemetek legyenek velem.
na jött egy ügyeletes 30 as pösze doki hogy megvizsgál.

kérdezi mi történt elmmmmondtam neki hogy ahogy zuhanyozni mentem a zuhanytálcába folyt ez a valami! Amit én nemtudom hogy pisi vagy magzatvíz!
Mire ő "maga a zuhanytálcába szokott pisilni"

mondtam hogy nem de ahogy beléptem akkor indult meg !

megvizsgált vizelet mintát kért, hajnali 2 kor haza küldött! De hozzá kell tennem az volt az első ki a fogadott orvosom?

mondtam nics és onnantól jött a szemétkedésük!!

röviden ennyi ! Teljesen kivan bukva mindenki.De balhézni még nem akkarok eljön majd az én időm!!
holnap ctg majd meglátjuk mi lessz!!

sziasztok töki

PHPBB kód:
Kép
töki

Töki: Hát, ezen én is fel vagyok háborodva..
Miért van az, hogy fizetjük az egészségügyi biztosítást, tb-t meg minden szart, és még a doki is megmondja, mennyi lesz a szülés...
Persze ha megfizetnék őket, akkor is kérnének ilyen és olyan juttatásokat.
Én sem akartam dokit fogadni, én is csak a 28-30. héten fogadtam,mert annyi baj jött össze, hogy jobbnak láttam...
Pedig itt állunk egy nagyobb hitel visszafizetésénél, és nem mondta, hogy ugyan már, akkor inkább nem kell....
Tudtuk volna hová rakni mi is, meg hát úgy gondolom, hiába sírnak itthon az orvosok, ha napi 2-3 szülést vezet is le, az neki tiszta haszon, hol keresel napi 180 ezret ? + a magánrendelések... stb stb...
Én örülök, hogy a 120-at hazaviszem, illetve ugye most gyed lesz majd februártól, ami meg fixálva van...
Na de nem siránkozom inkább, örülök, hogy ezen is túl vagyok, és a rossz tapasztalatokból tudok, tudunk tanulni.

Kép
fridus

Töki,

szegénykém. Ez felháborító és vérlázító. Ennyire nem kell a gyerek az államnak ? Ez brutális. Egyébbként jól tetted, hogy elmentél, mert az előkészítőn is mondták, hogy egy két deci vér nekünk anyukáknak nem de a gyermeknek végzetes lehet. És akkor viszont irány az első kórház. Remélem, hogy minden rendben lesz. Szorítok, hogy így legyen. :shock:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Fridus, a dokit elméletileg azért fizetjük, hogy ha ne adja isten hajnalban megindul a szülés akkor ő fogja magát és a munkaidején túl bejöjjön. Persze tudjuk, hogy ennél sokkal több van a háttérben,mert ha nem választasz dokit és nincs szerencséd akkor úgy járunk mint szegény Töki...szarik mindenki a fejünkre és ez felháborító!
Ez én dokim, sztk rendelésen bevallotta mikor rákérdeztem, hogy érdemes-e dokit fogadni vagy sem, hogy bizony érdemes,mert máskülönben minél gyorsabban túl akarnak lenni az emberen és ő tudja, hogy ez így nem jó, de sajnos ez van nagy általánosságban.

bingii

Töki,
a lányok elmondtak mindent előttem, én csak annyit kérdeznék még, hogy mikor lesz eredménye a vizelet vizsgálatnak? És azóta is volt ilyen vagy csak egyszer?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska! az eredmény ma lesz kész,amikor megyek ctg re tudom meg , mi újság!És igen azóta is véres de ez a vízeletem!!
Még kevén mondta a doki hogy lehet nyomja a baba a vesémet, vagy a múlthéten amikor megvoltam fázva akkor fel is fáztam ,mert 1-2 óránként jártam a wc re éjjel.Gyulladás biztos nincs mert fájni nem fáj!!

Vicki én is azon gondolkodtam végig hogy hogy ha engem lenéznek emberszámba se vesznek attól az ártatlan gyermkemet nem kéne veszályeztetni!!!!

ma megyek ctg re délelőtt és megnézem hogyan bánnak velem ,ha megint kibukok, és átsírom a délutánt akkor minden követ megmozgatok holnap!!!
Ezt ennyivel nem fogják megúszni az biztos!!!
Azt a k...... ask vizsgálatot se csinálták meg még mindig!!!!

az olyan nagydolog??Egy ügyeletes doki se tudja megfcsinálnui?????
Én ilyenen nemvlotam még! az első terhességemet is túlhordtam fogadott doki nélkül(igaz 14 éve)és azzonal kórházba küldtek hogy szemelőtt legyünk. Abba az időbe még számított egy gyerek!!

Nemtudom mért ilyenek az emberek! Ha még a doki csinálja valahol megértem ,de egy szülésznő!!!!!!!!!!!!!!! aki szült vagy szülhet még ,lehet ilyen kiszolgáltatott helyzetben! Na Ezt nem értem??!!

Andi
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

PHPBB kód:
Kép
töki

Bocsi a hejesírási hibákért mist látom vétettem párat

PHPBB kód:
Kép
töki

Töki, abszolút megértelek. Mostmár nem csak nekem lesz itt "István kórházi élmény" helyett, más tapasztalatom. Én biztosan nem megyek vissza egy dokihoz sem, aki ide tartozik, mert a következő bébimet (mert ennek ellenére szeretnénk) nem itt szeretném a világra hozni. Azt még sajnos nem tudom, hogy hol, de tapogatozom. Van időm!

KépKép
becka

Töki!
Felháborító, ahogy veled bánnak, nagyon sajnálom!!
Remélem, hogy semi gond nem lesz!
Kistökivel minden rendben lesz!!!

Vérlázító, hogy amikor az ember így ki van szolgáltatva és az egészségéről, plusz egy ártatlan baba egészségéről van szó, ezt meg merik tenni. :twisted:

Én végül elpártoltam, így már csak hobbiból olvaslak Titeket, nem az Istvánban fogok szülni. És egyre inkább úgy látom, hogy ez nem is baj. Nekem sem lett volna választott dokim, mert azt a tarifát nem tudjuk és bevallom nem is akarjuk megengedni magunknak.
Hamarosan beszámolhatok majd nektek arról, hogy végül jól döntöttem-e!

KépKép
kutyfül

Sziasztok lányok!

Ma kiderülz hogy nemcsak tahók az orvosok,de olvasni és lapozni se tudnak!!

ugyanis a mai ctg után szóltam a szülésznőnek( vagy növérke nemtudom ki) hogy mikor jöjjek legközelebb? Mire ő kedden ! Énb akkor már kiakadtam és mondtam neki hogy én azért vagyok pesten mert ask vizsgálatott kért az orvosom kevén még pénteken! Kidagadt a szeme hogy hogy-hogy? mutatom neki a kiskönyvemet ami tudni kell hogy be van telve és minden hátul van benne Így az is hogy meszesedik a placenta véres a vízelet stb..
És hogy holnap lessz 6. napja a túlhordásnak!
Egyből kiakadt amikor elolvasta.
Reggel 7 re mennem kell a csomagommal ,és a 12 hét előtti uh leltekkel együtt be és kiderül hogy inditják-é vagy sem.

De az arcát és a reakcióját látni kellett volna.
Ez nekem egy jó pont mert ha szemetek fentebb megyek a fő fő dokihoz és panaszt teszek!!

Csak még azt nemértem hogy péntek du én nyitva adtam oda az akkori nőcinek a könyvet, tudta miről van szó!
Ő azt nemírta be a gépbe! Mert tudom hogy bent vagyok mert még péntek éjjel rafkósan megnézettem a szülészetiosztály nővérkéjével aki amugy nagyon rendes!

röviden ennyi majd holnap kiderül ha csak addig megnem szülök az ilyetségre.Mert olyan is van!!

lányok akik mégegyszer vagy egyáltalán szülni készültök az istvánon kívül 2 kórház van ami nagyon jó és nincsenek elszálva a dokik. Az 1 es és a 2 es szülészet! Nekem is végig ezt ajánlották de namhalgattam senkire! MOst már mindegy.
Majd írok KÖSZI MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ui: a bakáts is nagyon jó Sőt mondhatni a legjobb ,csak mivel magán kórház lett drága 150.000 ft.(És ez csak a kórház ):Az én orvosom is ott van, csak 2 gyerek és albérlet mellett nem engedhettük meg magunknak:

na sziasztok Andi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

PHPBB kód:
Kép
töki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?