Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a gyors válaszokat. Persze tudom, hogy bármi lehet. Igazatok van fél lábon is ki lehet bírni ha rendben van a baba. Csak nekem olyan fura volt a schöpfibe, hogy ezekért nem szóltak a nővérek.
Rosee, Te mikor szültél a schöpfibe és kinél? És a Péterfybe? Miért nem maradtál az elsőben?
Én a Herczegh Sz.-nál szültem, vagyis végül császár lett. Vele nagyon elégedett voltam csak kicsit a többi jött össze balszerencsésen. Pl. a műtét előtt a nővérke rossz helyre tette a katétert, amit a műtőben vettek észre, műtét után elfelejtettek fájdalomcsillapítót adni (vagyis bekötötték az infúziót csak nem nyitották meg) így friss hassebbel szenvedtem egy éjszakát. Utána jöttek a szomszéd szoba lakói. Összességében azért nem volt vészes mert nagyrészt jófejek voltak a nővérek, meg nagyon felvoltunk dobva csak valószínű nekem jött így össze. Mert ugye első szülésnél én még nagy reményekkel érkeztem.

Angi,
gratulálok a babádhoz és sok-sok energiát kívánok! Első baba? Ha véletlenül akad egy kis időd írj egy kicsit az Abkarovicsról légyszí!
Magánrendelésre jártál? Ott van UH? Milyen ember? Õ szerinted hogyan áll a császár után sima szülés kérdéshez? Nem ragaszkodom hozzá csak akkor szeretnék az elejétől kezdve tudni róla! Õ tud beadni EDA-t?
Elnézést lányok a sok kérdésért de valahogy mindig újabbak és újabbak merülnek fel bennem!
Köszi,
A.
ancsur77

Ancsur!
Lassan 8 éve lesz, hogy a schöpfiben szültem. A volt dokim azóta nem ott van. Õ jó szakember, nekem nem vele volt bajom. Elég hosszú történet lenne. Úgy összességében volt nagyon negatív élmény. Gyakorlatilag ezért vállaltuk ilyen soká a második babát. Egyébként január 26-án szültem Jázmin lányomat Tarnóczi dokinál. Én nagyon elégedett voltam vele. Emberséges, nagyon profi, kedves. Róla és a szülésznőmről is csak jót tudnék mondani.
Rosee

KépKép
rosee

Ancsur,
köszi. A kislányom első baba.
A doki a kórházban nem rendel. Kedden és szerdán rendel a Horvát utcában, ahol van uh. Aneszteziologus is, tehát ad be EDA-t. Egyébként a Péterfyben szinte minden doki tud EDA-t beadni. Nekem a dokim adta be és abszolút nem fájt és olyan jól sikerült, hogy utána fel tudtam kelni és rá tudtam ülni a labdára. Azt nem tudom, hogy hogyan áll a császár utáni szüléshez, ezt meg kellene kérdezned Tőle. Nagyon türelmes és kedves. Ennyi. Ha kell telefonszám a bejelentkezéshez, akkor elküldöm priviben.
angi79

Angi,
légyszíves küldd el a telefonszámot
köszönöm a segítségeteket
jó babázást
A.
ancsur77

Sziasztok!

Engem még egy dolog izgat nagyon a Péterfyben való szüléssel kapcsolatban; hagyják, hogy a saját ritmusodban, módján szülj? Vagyis ha nekem jólesik, szülhetek ülve-guggolva-állva is, vagy a végén mindenképp két vállra, azaz hátra kényszerítenek?

Engem nem is inkább a környezet izgat annyira a dologban, hanem az, hogy a vajúdásomat és a szülésem lefolyását mennyire hagyják, hogy úgy történjen - ha nincs gond - ahogy én kényelmesnek érzem. Nekem ez a nagyon fontos.
Tudtok erről írni valamit?

Vildi:
Szorítok, hogy mielőbb túllégy az ijesztő dolgokon. Remélhetőleg nem lesz gondod, csak most az első trimeszter megijesztett. Nekem is volt kis pecsételő vérzésem, de kaptam Utorgestant és két napig nem jöttem be dolgozni. És rendbe is jött.

Szép napot mindenkinek.
Kata
kolina

Sziasztok!

Péterfyben keresek nőgyógyászt (itt csupa pozitív dolgot olvastam a kórházról), Dr Asbóth Ákost ajánlotta egy ismerősöm. Átnéztem néhány hozzászólást, de róla nem találtam használható információt. Ismeri őt valaki? Mi a véleményetek róla?
Előre is köszönöm!
Reni
brenata

sziasztok!Én 14honapja szültem Orbán Istvánnál másodszor is!Senki nem ir Róla.Pedig nagyon rendes É N megvoltam elégedve Vele!Kép
rózsa74

Kolina!

Szerintem orvosa ill. szülésznpje válogatja, nem kórháza, hogy hagynak vagy nem. Úgyhogy erről akkor és ott beszélja dokival, szülésznvel, amikor először találkoztok.

Rózsa!

Én is Dr. Orbánnál szültem, sőt a sógornőm, és az ő sógornője, így összesen 5 gyermek született a családban nála, és jó szakembernek tartom, a szülésnél naygon sokat tudott segíteni, legalábbis a kitolásnál, úgy, hogy az nem votl kellemetlen. Azért emberileg lenne mit fejlődnie, de lehet, hogy csak így udja tartani a távolságot, ami kell orvos, és "beteg" közt. Nem időmilliomos, és ezt azért nem árt tudni. MOndjuk a magán rendelőpjében nagyon nyugodt, és alapos, de én ott ritkán találkoztam vele, többször a kórházban, ahol nem nagyon van ideje.

Panni
uran

sziasztok!

én is a Péterfybe fogok szülni, dr. Panyinál. szült már valaki nála? és milyen?

köszi

p.
panna79

Panni!Tény és való,hogy nem tartogatja időn túl a babákat bent.Sőt még a szülést se húzza el,de pl.tavaly Én december 31.re voltam kiirva nem csinált belőle gondot!Szenteste is bent volt sőt szilveszterkor is Õ ügyelt.Igaz Én 27.én hajnalba szültem meg épp szinházbol ért haza.Hát a repülőgépjéhez nem igazán tudok hozzászolni egy biztos nem abbol vette amit tőlem kapott! mert az nem volt ilyen szinvonalu összeg!!Amugy nálunk is nála szült a fél család!Én már elköszöntem Tőle legutóbb hogy többet nem szülök(sajnos)!Dehát megnyugtatott hogy ezt már hallotta egy párszor!Neked mekora a babád??Rózsa
rózsa74

Rózsa!

Nálam mindkét esetben magától indult be a szülés, 5 cm-re tágult voltam, amikro burkot repesztett. A szülésnél sem volt semmi gyorsítás, ami felesleges vagy terhelő lett volna. Sőt el is magyarázte, hogy miért nem kell gyorsítani, és a szomszádban szülő anyuka orvosát lehordta a sárga földig, mert hagyta az anyukát reggeltől éjjelig kínlódni.
Ami nagyon mellette szól, hogy nála finomabb kezű nőgyógyásszal nem találkoztam. Pedig sajna volt 1-2-höz szerencsém. Az én csemetéim egyébként 2,5 és 0,5 évések. És a másodikat én is úgy szültem, hogy hazajött a wellness hétvégéjéről épphogy, és nem volt baj, sőt mindkettőt éjszaka szültem.
Ja és sajna szülészet ügyileg én is elköszöntem tőle. Kép

Panni
uran

Ancsur,
hova küldjem a számot? Priviben írnám meg.
angi79

Ancsur,
hova küldjem a számot? Priviben írnám meg.
angi79

Sziasztok!

Én még nagyon új vagyok Nálatok bár régebb óta vagyok egy másik topikban sok szeretettel üdvözlök mindenkit.

Egyre inkább valószínű, hogy én is várandós vagyok -azért írom így mert még orvos nem erősítette meg, csak több tesztKép -és még csak most fejeztem be a 2. hetet utolsó mens.től számított 4.-et.

Mivel a Péterfyben szeretnék szülni ezt a topikot is régóta olvasgatom.

Sziasztok!Kép

Rosee írtam Neked mailt!
Vendég

Szia Panni!Nekem az elsőt inditotta 3 nappal elöbb a kiirtnál,a második is igy lett volna csak 4 nappal elöbb megindult!Midkettőnel burkot repesztett és 4-5 óra alatt végeztem!De volt 2vetélésem 6-8 hetesen amikor kiakadtam rendesen és maximálisan mellettem volt,bevitt a babákhoz hogy nézzem meg őket mert remeli hamarosan az enyémet is itt nézegethetjük!
Nem lehet egyszerü dolgod 2kicsivel!Hogy birod?Nekem 14honaposan igazi rosszcsont a kisfiam,pedig a lányom (9éves)nagy segitség mellette!!Szopizik még a babád?Sajna 1évesen az én mamóm abbahagyta de a lányom is igy volt!
Örülök hogy válaszoltál,kb 2éve olvasom ezt a tropicot de alig irtam!Mikor szülés után hazajöttem a korházbol és elolvastam az oldalt Macsek23 szüléstörténete nagyon ismerősnek tünt meg az időpont is stimmelt,mint kiderült Vele voltam 1 szobában 1 napig(mert Õ már ment haza)KICSI A VILÁG!!
szia !!!

sziasztok!!!
Kép
rózsa74

Szia Ancsur!

Én is Abkarovics dokihoz járok. Szerintem biztos ért az EDA-hoz, mert ő tartotta róla a Péterfyben az előadást. Remélem nemsokára megtapasztalom, milyen nála szülni, mert már csak 5 napom van a kiírt időpontig.

Egyébként arról tud valaki infót nekem, hogy Abkarovics doki hogy áll a túlhordáshoz? A héten sajnos nem sikerült vele erről beszélnem, de érdekelne. Előre is köszi!!!

Ja még valami:

Kismamákok és anyukákok, ha van kedvetek képes naplót vezetni a pocaklakóknak, vagy a már kibújt csemetéknek, szeretném ajánlani nektek az oldalam, ahol elég sok már terhességes-szüléses témával is foglalkozunk:
http://www.hoxa.hu
Babák, mamák menüpont

De sok minden van diétákkal kapcsolatban is, ami sajnos szülés után sokakat érint.. Kép Szóval akinek van kedve nézzen szét nálunk.

Hoxa
hoxa

Sziasztok!Ebben a kórházban született meg az én kislányom is 2éve és két hónapja decemberben.Dr Rácz Tibor a dokim,teljesen megvagyok elégedve vele,csendes , kímélő szülést csináltunk végig.Szívesen ajánlom mindenkinek a helyet és az orvost is!Kriszta
Krisztib71

A kórházat már kiválasztottam most szeretnék menni majd Tarnóczy doktor úrhoz 1.alkalommal.
Csupa dícséretet hallottam eddig róla mindenkitől.

És hála Roseenak rengeteg hasznos információt kaptam.

HoxaKép így ismeretlenül is kívánok Neked nagyon szép szülést! Kérlek írd majd meg itt a topikon hogy milyen volt!..és megnézem majd a honlapot, kíváncsivá tettél!

Legyen szép délutánotok!
Vendég

Sziasztok!
Hoxa!
A lányomat 2002-ben szültem,nov.11-re voltam kiírva,de a csaj lusta volt.A kiírt nap után 2 naponta kellett mennem a kh-ba magzatvízvizsgálatra(hogy nem kakilt-e bele a bébi),kiíráshoz képest 1 héttel meg lett volna inditva,de végül magától jött.Nyugodt lehetsz,a doki nagyon figyel,1 hétnél tovább nem hagyja benn a babákat(én is nála szültem mindkettőt).
Kitartás,és könnyű szülést kivánok!

Kép

Kép
tündérke26

Rózsa!

Igen még szopizik a kicsi. A nagy 1,5 évig szopot, a terhességem alatt hagyta abba, a kicsi viszont szeritem nem fog ilyen hosszan szopizni, de azért nyugtávala napot Nappal nem ér rá ui. szopizni, mert akkor annyi, de annyi dologról lemarad a világ menetéből, hogy ihaj... _Kép Legqalábbis ő így látja,. Kép

Panni
uran

Köszi Tündérke26, megnyugtattál Kép
Akkor ez azt jelenti, hogy bő 1 héten belül 100% hogy babázhatok végre Kép

Tűzmanó, köszi! Neked ha jól olvasom, most kezdődik minden, sok boldogságot a bébihez, vigyázz rá nagyon Kép
hoxa

Jajj Hoxa úgy irigyellek!!!Nincs szebb érzés mikor megpillantod elöször a babádat!És Te tudod hogy napokon belül ezt átélheted!!
Sok szerencsét és gyors könnyü szülést!!Kép
rózsa74

Szia Kolina!

Már régóta olvaslak benneteket, már csak nosztalgiából is 2004-ben én is itt szültem Abkarovis dokinál de én őt csak "örököltem" ugyanis az én dokim még szülésem előtt kiment külföldre és a szülésznőm most mondta, hogy kint is maradt. Bár Abkarovics tényleg nagyon alapos, jó doki de valahogy nekem emberileg nem jött be. Most a szülésznőm Kia dokit ajánlotta mert ő hasonló mint a volt dokim és mivel már készülünk a következő kis babucira időben szeretném megismerni. Olvastam hogy te is hozzá jársz és szeretnék egy kis infót róla, hol rendel, anyagiak stb. Itt az e-mail címem: moniq31@freemail.hu

Előre is köszi
móni
csibe13

Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Péterfyben mikor van nőgyógyászati rendelés? Azt hallottam, hogy itt néhány orvos "szereti" a császárt. Név szerint nem tudjátok véletlenül, hogy kinél magasabb a császár aránya a Péterfyben?

Köszi: Kriszta
maximail

Szia Csibe13!

küldtem mailt Kép

K.
kolina

És esetleg Krasznai doktor vagy Zacher doktor rendelési idejéről, vagy magánrendeléséről tud valaki infót? Nagon megköszönném, mert vidékről nemrég költöztem Pestre, és nagyon kellene már egy nődoki, és én mindenképpen rájuk gondoltam

Előre is köszi
maximail

Sziasztok!

Angi,
bocsi, hogy nem válaszoltam de nem volt jó a gépünk + beteg a férjem, ami szerintem rosszabb mintha a gyerek lenne azKép
mail cím: farkas.imre@chello.hu
ha megtennéd, hogy leírod, hogy mennyibe került nála a terhesgondozás és a szülés (ha nincs konkrét csak nagyságrendileg) nagyon megköszönném

Hoxa,
bár már lehet, hogy lemaradtam, nagyon könnyű szülést kívánok Nektek és ha majd rendeződnek a soraitok írd le milyen volt
Ancsur
ancsur77

Nem maradtál le, Ancsur Kép
Ma voltam NST-n bent, már 2111 a méhszáj, csütörtökön mehetek újra, mert amúgy Benji még úgy tűnik maradna.
Hát majd meglátjuk.

Köszönöm a jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok! Feltétlenül be fogok számolni a péterfys tapasztalataimról majd Kép

pusza:
Hoxa
hoxa

Senkinek nincs infója?Kép
maximail

Mi lett senki nem ér rá netezni??
Panni TE hova lettél??
Hoxa!!!Mikor kell befeküdnöd??Azidöjárásra gondolva
biztos meglesz a héten a Pici!!
SZIASZTOK!!!!!!!!!!
Maximail!!Én úgy hallottam Krasznai nem olcsó mulatság!!De hát nem tudok biztosat,én is csak hallottam!!KépKép
rózsa74

Sziasztok!

Rózsa!
Vagyok, csak nem volt mire írni.

Maximail!

Elég sokszor van. Azaz minden nap. Ha jól emlékszem új terhesek felvétele keddenként volt. Amit tudok, ha nem változott, és jól emlékszem, akkor terhesrendelésen van Orbán dr hétfőn 13-15 között. Remélem jól emlékszem. Rózsa?
Õróla statisztikát nem tudok, de nem hinném, hogy felesleges császárt végezne. Én egyébként nem hallottam ezt a császárosságot a Péterfyről. Azt viszont tudom, hogy állítólag az egyetlen kórház, ahol a császárt is EDA-ban végzik, nem spinális érzéstelenítéssel.

Panni
uran

Köszönöm szépen az információkat!
maximail

Maximail,

Zacher Pálhoz járok, eddig csak a magánrendelésén voltam. A rendelő az Újpesti rakparton van. Bejelentkezni a rendelési időben lehet: kedd, csüt. 16-18-ig. Tel: 340-4212
eszton

Eszton!

Nagyon szépen köszönöm!
Jól hallottam, hogy kb. 8000 Ft a magánrendelése?
maximail

Elvileg hétfőn, vagy kedden kell befeküdnöm, ha addig semmi.
A frontokat illetően, már az előző melegre, aztán meg az előző hóeséses időszakra is azt gondoltuk, hogy majd most.. Kép Szóval ebben már nem hiszek.
hoxa

Sziasztok!

Ma végre zöld utat kaptam a dokitól. Kép
Nem kell tovább feküdnöm és a haematoma szinte már teljesen felszívódott.
Viszont leírom taptasztalataimat a dokiról legyen már mindenfajta vélemény jelen a fórumon. Merő véletlenségből kiderült, hogy nálunk az sztk-ban péntek du az Abkarovics doki rendel. Az első vizsgálatra hozzá kerültem teljesen véletlenül. Õ fedezte fel a leválást és ő adta ki a 2 hét fekvést is. Viszont 1 hét mulva hétfőre berendelt az asszisztenshez az adatokat felvenni meg a beutalókat kiállítani. Az asszisztens mondta is, hogy nem érti mert, ha feküdnöm kell akkor ugysem tudok a vizsgálatokra rohangálni, egyáltalán még most is miért kellett eljönnöm. Na mindegy akkor megvizsgált a Falkai főorvos úr is. Õ mondta először a hematómát és adott sárgatest hormont, hogy szedjem, és még 2 hét fekvés. Na ma voltunk kontrollon az Abkarovicsnál, most már minden rendben van de igazából nem volt valami kedves. A vizsgálatot alaposan megcsinálta, megmutatta a szívét a babának meg minden, de a vizsgálat után nekem kellet mindent kihúzni belőle, kell-e még feküdni, mire kell figyelni, lehet-e szexelni stb. Magától azon kívül amit bediktált az asszisztensnek és mi is hallottuk nem mondott semmit. Szóval nem volt túl pozitív az összbenyomásom róla. Lehet, hogy a magánrendelésén nem ilyen így azonban el sem megyek oda. Viszont most már "szabad vagyok" ezért most majd elkezdem végigjárni az ajánlott orvosokat.
Hát röviden ennyit. Nem szapulásképpen írtam, ez csak az én benyomásom volt.

Ildi

Kép
vildi

sziasztok,

én arra lennénk kiváncsi, hogy milyen szülésznők vannak a péterfybe. és milyenek a csecsemősök.

szeptember elejére vagyok kiirva, de még az orvosomról sehol semmit nem találtam jó / rossz infókat :-((( (dr.Panyi Mihályról van szó)
panna79

Vildi: Az Abkarovics doki tényleg nem egy bőbeszédű fajta. Kép Magánrendelésen is csendes, bár én ezt jobban kedvelem, mint a túlzott szóáradatot. Tehát ha neked olyan kell, aki kérdések nélkül is mindenre kitér, akkor tényleg ne őt válaszd.
hoxa

Szia Panna!

Mindegyik kedves aranyos, de ha választani akarsz érdemes a dokidat is megkérdezni, hogy ő kit ajánl kivel szeret jobban "együtt dolgozni". Nekem is a dokim ajánlott kettőt és így választottam. Én Margit szülésznőnél szültem (2004-ben), ő az idősebb korosztályt képviseli, de nagyon fiatalos, kedves. Ma napig is néha meglátogatjuk, és a következőt is nála szeretném majd szülni. A csecsemősökről nem sokat tudok mondani egy kedves fatal lányra emlékszem a többi számomra semleges volt, bár szerencsére nem volt sok dolgom velük. A sima osztályos nővérkék feljthetőek. A gyógyszerért is amit kaptam úgy kellett szólni hogy hozzák, mert még most is várnék rá. De amúgy jó hely a Péterfy.

Móni
csibe13

Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2006. május 5. Margitsziget

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.

Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.
nováky_rita

Panna!

Én is ajánlom Cser Katit. Két babámat veleszültem. Nagyon kedves, empatikus szülésznő. Profi a gátvédelemben, ezt állíthatom, nekem egyszer sem kellett vágni, még az elsőp babánál sem. Hagyta, hogy a magam módján szüljek, nem orvosi programnak tekintette a szülést, amíg az normál mederben folyt, hanem hagyott szülni. Tehát nagyon profi. Õ sem alegfiatalabb, ha ez szempont. Viszont több gyermeke is van, megélte a saját, és lánya szülését.

Panni
uran

Kérem, hogy a megadott címre küldd el az ajánlatodat, mert nagyon nagy munka minden topicból kikaprni az infot.
nováky_rita

sziasztok,

köszi szépen az információkat.

ti a szülésznőket választottátok, vagy éppen akkor bent volt és ügyelt ?

és még valami, kihez/hova érdemes elmenni a 4D ultahangra?

p
panna79

Panna!

Én választotam, a 2.-nál tulajdonképp a 20. héttől rendszeresen találkoztunk.

4d: Az itt a ababaneten menő Praxis rendelő a legjobbak egyike. Nagyon profi mindkettő orvos, aki végzi az UH-t. Nagyon kedves volt Győrffi Mátyás,nekünk ő c sinálta. Tényleg profi.
Ja és itt a babaneten van egy lehetőpség kedvezményre. És vesznek fel akár DVD-re is közvetlenül.

Panni
uran

Sziasztok!

Én, mint régi olvasó jelentkeznék nálatok. 2004.okt-ben szültem a Péterfyben, és idén is ott, szintén okt-ben.

És Panna! Dr. Panyi Mihálynál!
Bár régóta olvasgatom a topikot, én sem találtam róla soha egyetlen sort sem, úgyhogy most belelkesedtem, hogy van valaki, aki ismeri!
Szóval, röviden, én nagyon meg voltam vele elégedve a szülésnél, rendes volt, mindent elmondott többször is. Mailben bővebben is tudok írni, ha érdekel.
Magánrendelőbe vagy a kórházba jársz hozzá?
Szülésznőt én nem választottam előre, hanem aki ügyeletes volt, Adriennek hívják, nagyon rendes volt!!!

Mindenkinek jó éjt!
Éva
eve75

Sziasztok!

Gyorsan végigfutottam a topikot, mivel új vagyok, néhány szó magamról.
2006 január 23-án született a kislányom ebben a kórházban.
Dr. Krasznai Péter volt az orvosom, a terhesgondozásra is a kórházba jártam így az külön pénzbe nem került. /bár a munkahelyem miatt protekciós voltam/ Szóval maximálisan meg voltam elégedve, az a típusú doktor aki ha kérdezel szép kerek mondatokban válaszol, de magától nem osztja az észt.
Jan 19-re voltam kiírva, ő jan 10-én elutazott, így megbeszéltük hogy a Kia doktor gondjaira bíz. 15-től 2 naponta jártunk nst-re....nem nagyon akart történni semmi a kisasszony vígan elvolt bent. Volt választott szülésznőm is, ő Adrienn, már írtak róla itt sok jót, azt csak megerősíteni tudom. Kia doktoról is csak pozitív dolgokat tudok mondani, ő olyan kis szószátyár mindíg az emberre vigyorgós típus Kép gyakorlatilag mindent az ember szájába rág he he..
Na jan 22-én elkezdett csöpögni a víz, úgy késő délután....este bementünk, éjszaka vártunk de nem történt semmi. /antibiotikumot kaptam már mivel lyukas volt a burok nehogy Bogi összeszedjen vmi bacit/
Reggel 6 kor bekötötték az oxytocin infúziót, még 11-ig sem jött egy kanyi fájás sem.....a férjem, Kia doktor és Adrienn jól elszórakoztattak tehát naon vidáman voltam a szülőszobán....nah 11 körül Krasznai doki is hazaaért /akkor szállt le a repcsije/ mivel velem még nem volt semmi, a reptérről szinte egyenesen hozzánk jött. Hiába ment non-stop az infúzió, hiába sétáltam, hiába röhögtem, semmi.
Ekkor döntött a császár mellett. EDAval csinálták, nekem sem a műtét alatt sem utánna nem fájt semmim. /ok, persze úgy tudtam csak mozogni mint a lassítottfelvétel meg az első kis és nagydolog a wc-n húzós volt....de ez normál szülésnél is így van állítólag.
Szóval Boglárkám, 2006 január 23-án, 12.52 perckor jött a világra 57 centivel és 3600 grammal, Krasznai és Kia doktorok segítségével és Adrienn nem kis közreműködésével.

Szó volt még Panyi doktorról is....9 hetes volt terhesség mikor elkezdtem egy este barnázgatni, felhívtam a dokim asszisztensét, aszonta menjek be a Panyi dr az ügyeletes. Megvizsgált, megnyugtatott /ja éjfél volt mi ébresztettük Kép / kedves volt, barátságos....szóval nem sokat találkoztam vele, de az pozitív volt.

ha még lenne kérdés azt emilen nyugodtan: dorotii@freemail.hu, merhogy nem tu mikor tudok ide visszajönni

pussz
doroti

hupsz, még egy apró dolog Kép
Az én kicsi perpetum mobilém, aki Boglárka névre hallgat kétszer is a nyakára tekerte a köldökzsinórt, így mindenkinek jobb hogy császár lett a dologból Kép
doroti

sziasztok!

eve! komolyan mondom hogy el sem hiszem, hogy dr Panyinál szültél!!!
szivesen irnék majd magánba is. az email címem az azonosítónál megtalálod.

p.
panna79

SZIASZTOK!Miért nem megy ez a trpic??Vagy csak mindenki várja hogy más irjon??
Hoxa!!Meszületett már a Baba??
Uran!!Nem betegek a kicsieid??Nekem mind a kettö épp gyogyulóba!Akarta már kérdezni hogy 2kicsi gyereked van van valaki segitséged vagy egész nap magad vagy velük??Vagy a párod sokat van otthon??Hogy lehet az idöt beosztani!!Már bocs a kérdésért csak én alig érem magam utol pedig az egyik nagy már!!
RÓZSAKép
rózsa74

Rózsa!

Sajnos a topicnak vannak néha mélypontjai aztán megint beindul. Sokan csak olvassák de az éppen aktuális témához nem tudnak-akarnak hozzászólni. Na meg nem is mindig van idejük. Épp csak átfutják, mint néha én is, többre nem mindig van idő. De hogy legyen egy kis téma is. A régiek talán még emlékeznek, hogy Marcinak voltak alvás-elalvás problémái. Tanácsot is kértem itt a gyakorló anyukáktól, volt aki "az aludj jól gyermekem" módszert javasolta, volt aki csak türelemre intett, majd elmúlik. No szeretném büszkén kijelenteni, hogy Marci (aki már majdnem 16 hónapos)gyönyörűen alszik este kilenctől reggel 7-8 ig. Plusz elaludni is szépen egyedül alszik már el. Ugyhogy tényleg nem kell majd még 2 évesen is ringatnom mint ahogy képzeletem. Kép.
Nekem "az aludj jól gyermekem" nem vált be. Nálunk az jött be, hogy egy szivacságyon mellette feküdtem, először még simiztem a hátát, aztán már csak ott volt a kezem, azután a kezemben egy plüss állatka, azután már csak a plüssállatka. Na persze nem 2 nap alatt sikerült de sikerült. Azért is írom ha valaki netán ilyesmivel küzd tényleg türelem, el fog múlni. Olyan édes mikor lerakom este, magához öleli az állatkát villanyoltás, jó éjt puszi és szundi.
Na jól megszaladt a "tollam". És itt egy kép a majdnem 16 hónaposról:

Kép
Sziasztok
Ildi

Kép
vildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?