Sziasztok!
Gyorsan végigfutottam a topikot, mivel új vagyok, néhány szó magamról.
2006 január 23-án született a kislányom ebben a kórházban.
Dr. Krasznai Péter volt az orvosom, a terhesgondozásra is a kórházba jártam így az külön pénzbe nem került. /bár a munkahelyem miatt protekciós voltam/ Szóval maximálisan meg voltam elégedve, az a típusú doktor aki ha kérdezel szép kerek mondatokban válaszol, de magától nem osztja az észt.
Jan 19-re voltam kiírva, ő jan 10-én elutazott, így megbeszéltük hogy a Kia doktor gondjaira bíz. 15-től 2 naponta jártunk nst-re....nem nagyon akart történni semmi a kisasszony vígan elvolt bent. Volt választott szülésznőm is, ő Adrienn, már írtak róla itt sok jót, azt csak megerősíteni tudom. Kia doktoról is csak pozitív dolgokat tudok mondani, ő olyan kis szószátyár mindíg az emberre vigyorgós típus
gyakorlatilag mindent az ember szájába rág he he..
Na jan 22-én elkezdett csöpögni a víz, úgy késő délután....este bementünk, éjszaka vártunk de nem történt semmi. /antibiotikumot kaptam már mivel lyukas volt a burok nehogy Bogi összeszedjen vmi bacit/
Reggel 6 kor bekötötték az oxytocin infúziót, még 11-ig sem jött egy kanyi fájás sem.....a férjem, Kia doktor és Adrienn jól elszórakoztattak tehát naon vidáman voltam a szülőszobán....nah 11 körül Krasznai doki is hazaaért /akkor szállt le a repcsije/ mivel velem még nem volt semmi, a reptérről szinte egyenesen hozzánk jött. Hiába ment non-stop az infúzió, hiába sétáltam, hiába röhögtem, semmi.
Ekkor döntött a császár mellett. EDAval csinálták, nekem sem a műtét alatt sem utánna nem fájt semmim. /ok, persze úgy tudtam csak mozogni mint a lassítottfelvétel meg az első kis és nagydolog a wc-n húzós volt....de ez normál szülésnél is így van állítólag.
Szóval Boglárkám, 2006 január 23-án, 12.52 perckor jött a világra 57 centivel és 3600 grammal, Krasznai és Kia doktorok segítségével és Adrienn nem kis közreműködésével.
Szó volt még Panyi doktorról is....9 hetes volt terhesség mikor elkezdtem egy este barnázgatni, felhívtam a dokim asszisztensét, aszonta menjek be a Panyi dr az ügyeletes. Megvizsgált, megnyugtatott /ja éjfél volt mi ébresztettük
/ kedves volt, barátságos....szóval nem sokat találkoztam vele, de az pozitív volt.
ha még lenne kérdés azt emilen nyugodtan:
dorotii@freemail.hu, merhogy nem tu mikor tudok ide visszajönni
pussz