Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ennyit írtatok, mióta nem jártam errefelé.
Szilvás: köszi a babylove pelenkával és popsitörlővel kapcsolatos megnyugtatást, akkor nem vettem rossz minőséget, remélem. Persze ezt majd Levi feneke dönti el. Ma láttam az Auchan-ban, Happy talán? erről még semmit sem hallottam, valaki ismeri?
Kika: Igazad van, nem nagy "dumás" a közös doktorunk, de én mindig mindent inkább kétszer megkérdezek, sőt ha elfelejtettem valamit, inkább felhívom telefonon. Segítőkész és korrekt egyébként, ez a tarifa dolog, hát....
Nem tetszik, de jobb ha korábban szól és aki szeretne, még válthat orvost. Én már nem akartam, "csak" emiatt. Persze ez fordult meg első gondolatként a fejemben, de honnan tudhatom, hogy akihez mennék majd mit fog mondani?
Vizsgálatokra magától küldött el, ezt nem éreztem úgy, hogyha én nem lennék tisztában azzal, hogy mire kell mennem, akkor ő sem mondaná. Az igaz, hogy minden kérdésre mosolygósan, megnyugtatóan, érthezően igyekszik válaszolni. Ennyit egyelőre róla, szülésem történetét mindenképpen megosztom veletek.
Kika, mégegy dolog, hogyha Ruttnernél maradsz, akkor a szülésznő is adott lesz, ha választani szeretnél akkor Böszörményi Beát fogja ajánlani.
Ilba: nagyon köszi a bíztatást, a "Ruttneres kismamák" nevében.
Érdekes, efelől nem volt kétségem, hogy vele biztonságban leszek-e. Főleg, hogy találkoztam kétszer a Beával, teljesen meggyőzött arról, hogy nagyon ért ahhoz, amit csinál.
Bubek: elolvastam a 60. oldalon a szülésed történetét, nem irigyellek téged sem és a párodat sem ennyi izgalom után. Inkább a férjemmel nem osztom meg a történetet, nehogy most a végén azt mondja, talán mégsem jönne be velem..
Kellemes hétvégét mindenkinek!