Sziasztok!
Rosee!
Köszi a választ!
Szóval Eda. Hm-hm. pedig másodjára mán csak anélkül szeretném...
Az az igazság elsőre is úgy menetem neki a dolognak és végül nem a fájdalom miatt kaptam, hanem mert 10x óra alatt egy pöttyet kimerültem. 8 ujjnál "beragadtam és nem tágult tovább az istennek se, így elfogadtam az érzéstelenítőt.
Most sem magától a tágulási szaktól, vagy a tolófájásoktól tartok, hanem utánna a matyóhímzéstől.
Gáttornát napi rendszerességgel végzed?
Mi Olivérrel járunk jógára hetente egyszer, de azt hiszem annyi nem elég, itthon meg eszembe sem jut gyakorolni a gáttornát. Sajnos.
Kolina!
Szia!
Először is gratula a pocakbérlőhőz!
Mindenképp normális amit érzel, hiszen nem egy liter tej vásárlásán kell eltöprengened!
Mindenki másképp éli meg ezeket a napokat, de ahogy megy az idő, úgy válik egyre természetesebb állapottá, sőt a végén akár még igencsak kényelmetlenné is.
Információt fogsz találni annyit, hogy még sok is, de igazán felkészültnek akkor sem biztos, hogy érezni fogod magad, mert nincs két egyforma terhesség (még ugyanannál a nőnél sem, nemhogy több anyuka esetén!), így azt amit te élsz meg és érzel, sehol sem fogod visszaolvasni. Tájékozódj amennyire jól esik, ne hagyd magad megijeszteni mások esetei vagy tapasztalatai miatt, de sose feledd, ez a TE VÁRANDÓSSÁGOD, és csakis a tiéd. Egyedi és megismételhetetlen minden perce, hol fenn, hol lenn, de ez mind a tiéd és a párodé.
Van időd dönteni arról is, hogyan is szeretnél majd szülni, és leginkább akkor fog körvonalazódni, ha már közeledik az időpont. Addig ismerkedj a lehetőségekkel!
Sziasztok!