Új privát üzeneted érkezett!

[quote="coolasa"]& írta:coolasa#8220;...miután nokipapa a film első 0.00000001 nanoszekundumjában megállapította, hogy...

fúúú, dehát az már ultrarelativisztikus sebesség... :shock: :shock: :shock:

khm... szerintem csak alapos körültekintéssel tedd közzé ezeket az adatokat, mert hamarosan felkeres benneteket a CIA, MI6, KGB, MOSZAD... meg a többi hárombetûs [bennfentes infóból tudom, hogy héberül valójában a MOSZAD is hárombetûs!!! 8) 8) 8) ]

ja, emlékszem, még anno a 80-as években, amikor az ilyen hülye horrorfilmek helyett [sorry, de én sem csípen ôket... a maximum nálam a Múmia, meg az Alien :lol: ] még a Chrudinák Laji közel-keleti kalandjait néztük rendszeresen...
szal CL mesélte, hogy amikor egyszer fogjulejtették az arabok, és elkezdték kihalgatni, hogy vallja be, kinek dolgozik...
CIA, KGB, MI6...?
erre ô megmondta a tutit, hogy az MTI-nek...8) 8) 8)
az arabok meg csak néztek, hogy az meg melyik hárombetûs... :shock: :lol: :roll:

Kép
kormibá

Gyerekek, most mostam fel magam a padlóról. A hétfői vérvétel szerint teljesen szupertutkótökéletes a hormonszintem! :shock: :shock: :shock:
Még a dokit fel kell hívnom, mert csak az értéket mondta be a telefonba az aszisztens, de aszerint a normál tartomány 2 és 25 közötti, az enyém meg 9.
Sajti, lehet, hogy visszaadom a bogyókat. :wink: (Á, nem.) :wink: Tényleg, Te meg is mondtad, hogy szerencse gyogyik, nem is szedtél belőlük.
Jujdejóóóóóóóóóóóóóóóó!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, azt még hozzátenném, hogy Livi előtt 90 volt, ami ugye nem kicsivel több, mint a 25...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ITTHON VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabus:

EZ SZUPER JÓ HIR!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már nincs mese jöhet ketteske! :D

Kép

Kép
novum

Na, ezt már szeretem! Egyik jóhír a másik után! De ez a kék betűs azért sokkal fontosabb!

Nagyon örülök!!!!!!!!!

És mikor? Hogy? Merre? Hány centi? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

[quote="esztipeszti"]
írta:
esztipesztiTimi, Tücsinek átküldtem a múltkor, kérjük már el tőle, mert én már kitöröltem a postámból.

Tücsiiiii, átküldöd a receptes mailt Timinek??? Köszííííííííí

Esztikém, értettem, átküldtem Timinek, parancs, jelentkezem :lol: :lol:

Egyébként, igen azóta is főzőcskézek, és mivel tényleg olyan gyorsan elkészül, hát Gergő is hagyja. Focizunk közben. Vagyishogy én rúgom, ő szalad utána, aztán hozza és dobja nekem. Olyan cuki. :lol:

gabus: Gratulálok, ez szuper. Már most irígykedem rátok. :lol:
Vendég

Jumam:

Látod,igy kell megtudni,hogy jó-e a cipő a gyerek lábára!: :D Kép Kép

Reggel ilyen cuki volt ma Sziszka: Kép Kép

Kép

Kép
novum

Azta micsoda hajkoronája van már Szilvinek!!!! Ez igen :lol:
Vendég

Ilba:

Végre végre végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha tudsz irjál még bővebben,hogy mi van veletek!

Tücsikém!

Köszi!!!!!

Mi ha nem is focizunk,de ha hamar kész az ebéd,Szilvi nem rángatja le rólam a gyatyám,hogy vele foglalkozzam :D

Kép

Kép
novum

Ja, még nem is menőztem azzal, hogy Nokipapával hétvégén divatbemutatón voltunk (a tervező unokahúgom is felvonult, és hát ezért). Mivel nem feltétlenül érdekel mindenkit egy őőőrült néhány kósza benyomása, kicsivel merek csak írni erről.
A bemutatóról magáról az volt a véleményem, hogy elképesztő hangulat övezi, ami rossz is meg jó is. Arra gondolok, hogy egy levegőtlen, meleg, hihetetlen zajos és zsúfolt teremben tartják, ami nekem, mint olyannak, aki már közelebb van a nyugdíjhoz, mint pl te, elég zavaró. Viszont, nem is az ilyen kiegyensúlyozott alakoknak szól egy divatshow, hanem ez egy pörgős világ ideges, vibráló emberekkel, így akiknek a nyugalom a fontosabb, úgyis messzire elkerülik, bele sem szagolnak ebbe az egész őrületbe, kivéve, ha van egy tehetséges unokatestvérük, akire kiváncsiak.
Szóval az atmoszféráját máshogy is el tudnám képzelni, róbert méginkább, ő segélykérő arccal állt mögöttem, és időnként megkérdezte, mit is keresünk mi ott, de ezt csak a helyre értette, a bemutató körülményeire. Utána, mikor kiértünk az épületből, kifejtette, hogy ugyanez nyugodt körülmények közt egy kávéházban, ahol mindenki kényelmesen le tud ülni, és megnézegetheti a holmikat, nos az abzolút érdekes volna számára is. Mintegy 10 másodpercig.
A másik, amit megfigyeltem, hogy a modelleknek muszáj olyan arckifejezéssel járkálniuk, mintha ott abban a pillanatban a kifutón akarnának öngyilkosok lenni. Ez különösen az esküvő kompozícióknál volt elgondolkodtató.... én ilyen unott, sőt undorral közlekedő nőket nem akarnék feleségül venni függetlenül attól, milyen ruhában vannak, ráadásul egyes modell-lányok, szintén az esküvőisek közül, életkora oly alacsony volt, hogy a magyar jogrendszer szerint még szülői írásos beleegyezéssel sem házasodhatnának. Néhányan meg olyan csipőmozgást produkáltak, mintha anno nem kezelték volna ki kellő körültekintéssel a csípőficamukat. Nem, nem az átlag modell járásra értem ezt, hiszen a fashion tvn, meg egy csomó más helyen hozzászokik az ember szeme azilyesmihez..itt a nem-profi, úgy-teszek-mintha-modell-volnék vánszorgásra célzok, ijesztő volt, na.

Kép Kép
coolasa

Én mondtam, hogy nyáron már Livivel fogják cserélgetni a hajcsatokat. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, hurrá!!!!!

Most akkor jól vagytok? Beni hogy fogadta a régi szobáját? Megismert mindent?
Eszik? Hangulata? Mindent írj le léci, amint lesz egy kis szusszanásnyi időd!!
Vendég

Cool, nekem a fésön tévét nézve is hasonló gondolatok jutnak eszembe... Ebből kifolyólag nem is nagyon nézem.

Én eleve ...nyok a divatbemutatóktól (még ha szépek is a ruhák), de az tetszik, amikor évente 1× híres színésznőkkel csinálnak egyet. Ott mindegyik jókedvű, mosolygós meg ilyenek. Bár az idein volt egy kis hálivúd, Gryllus papa leánykája megmutatta a tomporát. :x

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hééé. ezt hogy csináltátok? Az előbb, mikor elkezdtem ezt a pokoli érdekfeszítő hszt a Divat Csodálatos Világáról, még scak Kormibá elemezte a közelkeleti helyzetet, mire meg most visszanézek, már olyan lényegtelen nüanszokról csúsztam csak le, mint Ilba megnyerte az 5öslottót, és Gabuséknak 3as ikrei vannak születőben.
Tisztelt Babanet!
Ez nem fair!!

Kép Kép
coolasa

Cool: :lol: :lol:
na de a ruhák, azok milyenek voltak? unokatesód kompozíciói?
Vendég

Ilba, jajjjj, de jó, gyere, ha tudsz! De azt is megbocsátom, ha ma még csak kipihened az elmúlt egy hetet....Fő, hogy otthon!!

Gabi, ez ám a jó hír! Mondhatni, valóban szupertutkófantasztikusannagyonkafa. :) Akkor most már csak hajrázni kell (Liviapu hajrá, hajrá), és legyen nosza hamar ketteske!! :)

Tücsi :), köszi a küldést. És Gergőnek legalább ízlik a kaja? Eszeget???

Én is úgy főzök, hogy Benyó közben lóg a gatyámon, és jó esetben nem húzza le. :)

A múltkor belefejelt egy szemeteskosárba az orvosi rendelőbe, még jó, hogy üres volt. Látod Tücsi, enyém gyerek is virgonc gyerek. :)

Timi, kunkorodik....édeske. :)
Vendég

Tücsi, milyen ruhák?
Ja, állítólag voltak valami ruhák is ott.. deazokból (szinte) semmit nem láttam. :wink:

Kép Kép
coolasa

Cool,
a hármasikrekről lemondok a javadra. :twisted:
(Amúgy nagyot nem tévedtél, mert még a Livi-projekt közben volt olyan hónap, amikor a tablettáknak köszönhetően 3 szép, érett p.sejtem is volt egyszerre, és a drnő vigyorogva közölte, mikor meglátta az uh-n, hogy na, ha ebben a hónapban sikerül, akkor esélyes, hogy 3-an lesznek. Csak azért nem ájultam le a vizsgálóról, mert akkor még teljesen úgy álltam a dologhoz, hogy nekem úgysem lesz soha kölköm...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kedves Bence!

Isten éltessen születésed napján!

Kép

[quote]E írta:szti írt sms-t! Elindultak a kórházba 3 percesekkel!
HAJRÁ ESZTI ÉS KISBENCE!!!
……

2006. 02. 22. 17 óra 34 perc
Most hívott Eszti!!!
Bence 16,15-kor megszületett! 58 cm és 3 kg! Nagyon aranyos! Mindketten jól vannak! …

Szívből gratulálunk az új családnak, sok boldogságot!

[quote]2 írta:006. 02. 23. 6 óra 18 perc
esztipeszti írta:
Sziasztok lányok!

Én már itt is vagyok, pici fiúnk most éppen alszik. Már háromszor szopizott, ami egyelőre még csak éppenhogy, mert ugye előtejecske van, de ügyesen csinálja. Mindhez segítséget kértem, hogy az első szopik jók legyenek. Eddig jól alakulunk….
…együtt aludtunk, magam mellé vettem az ágyba, nem is tudtam volna elengedni.

Köszönöm a drukkokat és a gratulációkat, nagyon jól esett! …..

Nagyon jól sikerült a szülésem, nagyon szép élmény volt, és már most nagyon jól érzem magam. …..

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="coolasa"]H írta:coolasaééé. ezt hogy csináltátok? Az előbb, mikor elkezdtem ezt a pokoli érdekfeszítő hszt a Divat Csodálatos Világáról, még scak Kormibá elemezte a közelkeleti helyzetet, mire meg most visszanézek, már olyan lényegtelen nüanszokról csúsztam csak le, mint Ilba megnyerte az 5öslottót, és Gabuséknak 3as ikrei vannak születőben.
Tisztelt Babanet!
Ez nem fair!!

apropó: baromi érdekfeszítô beszámoló!
tökéletesen egyetértek az apróbetûs résszel... 8)

Kép
kormibá

[quote]E írta:lküldve: 2007 Február 22 Csütörtök - 15:03
ITTHON VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!E&B

Kép

Hipp-hipp hurrrááááá[/img]

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok mindenki!

Rólunk:
Ma éjjel apja volt vele az előző éjjszaka pedig úgy altattam vissza, hogy nem mentem ki, de ez szerintem rosszabb mert nem érti ha ott vagyok miért nem kap cicit... sokkal többet sírt mint első éjjel...
Ma nemtudom mi lesz... még kitartunk...

Ma sütöttem pizzát és nagyon-nagyon finom lett!
Sógornőmtől kaptam a receptet... az Ilbafélét sajnos megették a vírusok (mármint amik a gépet támadták meg és felfalták a komplett könyvtáram)
Ráadásul egyszerű elkészíteni!

Próbáljátok ki
1/2 kiló liszt, fele rétes fele normál...
egy kiskanál só
fél csomag élesztő két deci langyos cukros tejben felfuttatva
vagy egy tasak száraz élesztő
+ annyi langyos víz, hogy lágy tésztát kapjunk!

összegyúrni fél órát pihentetni, majd két részre osztani, mindeggyiket kb egy A/4 méretre kinyújtani (bőven alá réteslisztezni fontos, hogy rétesliszt legyen) olajozott tepsiben kihúzogatni a pereméig...

erre jöhet akármi...
Az én paradicsomszószom úgy néz ki, hogy fonnyasztok egy fej hagymát + két gerezd fokhagymát, erre rá öntöm két-három doboz sűrített paradicsomot + vizet teszek bele paprikakrémet annyit, hogy en sózzam el egy pici cukrot (elhagyható) sok oregánót vagy/és egyéb fűszereket... rozmaringot...
Bekenem vele, erre jöhetnek az egyéb holmik... hagyma, sajt, kolbász zöldség... bármi...

Én egy hároméve, olajban eltett fetasajtot tettem rá... ha több napig nem jelentkezem az azt jelenti, hogy valahol gyomormosás után épp a pizzaevés fáradalmait heverem ki...

Nagyon finom ropogós tészta bellül puha... pár mili vékony a feltét alatt... olyan mint a legjobb pizzázóban... ilyen jót még nem ettem...

Képzeljétek megettem 3/4 tepsi pizzát! ...most lehet visszahízom a hét hét alatt leadott kilóimat...

:lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

ajjajj, sikerült beleesni a tipikus fórumozói betegségbe, azaz írni már folyékonyan tudok, de az olvasással még problémáim vannak... :)

Eszti, boldog szülinapot a ti Bencéteknek!!!:):):)

ps: remélem már nincs harag a képek miatt... csinálok én még olyan képet rólad, hogy ultrarelativisztikusan dobod el a jelenlegi avatart... 8) :lol:

Kép
kormibá

[quote="mamacka"]. írta:mamacka..
Képzeljétek megettem 3/4 tepsi pizzát! ...most lehet visszahízom a hét hét alatt leadott kilóimat...
:lol:

Mamac,
ez már csak a tepsi definíciójától [azaz méretétôl] függ... egészen kicsi tepsik esetén nincs miért aggódni... :)

egyébként mi is nagy pizzapusztítók vagyunk...
a fetasajt mellé szívbôl ajánlom a fekete olajbogyót... 8)

Kép
kormibá

[quote="esztipeszti"]M írta:esztipesztiost már megmerek engedni egy nagyon hangos JUUUUHHHHHÉÉÉÉÉÉ-t, hiszen a kacajból senki sem kapta el tőlünk a fosi-hányós vírust, és ennek nagyon-nagyon örülök. :) :)

khm...
mit is tudunk a lappangási idôrôl? :? 8)

Kép
kormibá

Mamacka, köszi ezt az új képet, elküldöd nekem e-mailen is? Amin Benyó van, meg az Ady idézet. Olyan szép... :)

Kormibá, megbeszéltük (azt a szuperfantasztikus képet) :)

Mindjárt hiphiphurrá, 16,12-kor megszületett egy éve az én kismanóm. :)

Gabi, elképzeltem a te alakodat a hármasikrekkel....jáááááááááj. :oops:
Vendég

Kormibá a lappangási idő tesóm szerint (gyerekorvos) 2 nap. :)
Vendég

[quote="esztipeszti"]K írta:esztipesztiormibá a lappangási idő tesóm szerint (gyerekorvos) 2 nap. :)

ez megnyugtató... :)

a hozzászólásod idôpontja viszont kevésbé...
január 5-e, éjszaka 3 óra 12 perc?
úgy látszik, megint szétesôben a babanet... :?

Kép
kormibá

[quote="kormibá"]
írta:
kormibáa hozzászólásod idôpontja viszont kevésbé...
január 5-e, éjszaka 3 óra 12 perc?
úgy látszik, megint szétesôben a babanet... :?

na, azóta helyrerázódott... :)

Kép
kormibá

Sziasztok! Tücsökmami nem küldenéd el nekem is persze ha Eszti nem bánja? Már egyszer korábban kértem Esztitől, de azt hiszem akkor volt betegecske és talán nem olvasott...Köszönöm:)!

KépKép
KépKép
makviraga

Eszti,
én inkább nem képzelem el. :lol:

Képzeld, nekem egy rokonom, aki ápolónő, azt mondta egyszer, hogy ha valakin már kijöttek a betegség tünetei, akkor már nem fertőz. :shock:

Timi, Mariann,
képzeljétek, most a Jáhn Ferenc utcai játszón voltunk, L sokkal jobban érezte magát. Az újdonság varázsa. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Felköszöntöttük az ünnepeltet. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kispestiek rettegjetek, mert mostanában Wekerlével szemezünk, mint lehetséges új otthonunk, én nagyon-nagyon!!! :) Kispestre nagyon szívesen mennék!!!
Vendég

Eszti,
de jóóóó, még egy jó hír mára! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

:):):):)Most délután olyan jót vigyorogtam egy ideig a lánykámon...Nagy "alvászatban" volt, pontosabban csak lett volna ha el is alszik:):):)...remélem nem fogjátok nagyon bánni ha picit meosztom veletek:).
Egy délutáni alvás szösszenetei M. Fanni közreműködésével:

A biztatónak tűnő kezdetek:

Kép

Kép

Kép

Aztán ez a mozzanat kezdett gyanússá vállni...fura csillogású szem, kis cumisüveg mögé rejtett mosoly, de itt még bizakodtam, hogy alvás lesz.

Kép

Gondoltam lelépek, hátha miattam nem alszik:

Kép

Picit kétségbeesett....
Kép

Kép

Na ez volt az a pont ahol megsajnáltam...hibás lépést követtem el...

KépKép
KépKép
makviraga

Halihó!

Bencebabának boldogot kívánunk!

Éváék még mindíg a Hévíz-Kehidakustány viszonylatban ingáznak, és elvannak, mint a befőtt. Érdekes várhatóan csak a hazaútjuk lesz a következők miatt: képzeljetek el egy ferdehátú Toyota Corollát, három felnőttet egy heti csomaggal, a Petrát a nem kicsi Römer üléssel és a szintén nem kicsi új babakocsival együtt. Asszem nem kell tovább részleteznem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy sikerült megszerveznem a LAN partyt, így nem hiába hoztam haza a tiptopot. :wink:

Már nem kell sokáig várnotok, legkésőbb szombat este jön a beszámoló, meg a fényképáradat.

Most léptem, szombaton jelentkezünk.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok

Visszamentem és szemében felcsillant a remény:

Kép

Jött a repülő nyuszis trükk:

Kép

Kép

Majd hirtelen megéheztünk...

Egy kis kiságy:
Kép

pulcsi

Kép

majd egy kis nyúl hús....

Kép

Aztán anyának egy kis remény...

Kép

győzött a gravitáció:

Kép

De anya álma az alvásról gyorsan szertefoszlott...

Kép

Kép

Majd megbánást mutattam...

Kép

de közben támadt egy mentő ötletem...
Anya szomjas vagyok....

Kép

Ez persze nem jött be, de aztán hirtelen a nyuszi is megszomjazott...

Kép

majd újra magunkba roskadtunk:"Hát már sosem szabadulunk ki innen?????

Kép

Ennyi bocsánat ha valakit untattunk, de annyira jót röhögtem...hihetetlen, hogy miket ki nem talál, hogy kijuthasson...ez után még elrepült a nyuszi, bekúszott a pelenkázóra használt pléd a kiságyba, kivágta egyszer kétszer a cumi, majd paff kíséretében közölte ezt velem, hogy ott van és vegyem fel..végül ő győzött:):):)...feladtam....Ma sem aludtunk délután....

KépKép
KépKép
makviraga

hali-gali

Gabi,
nagyon ügyi vagy :lol:
Szerintem most szedjél E vitamint 3-4 naponta 1 hónapig aztán hagyd abba, mert kumulálódik.
És jön is a ketteske :lol:

Babatyról nincs új kép.
Jövőhéten megyünk UH-ra az Istvánba.
Talán már azt is megtudjuk, hogy kukis vagy punis :lol:

Benyófi Úrfi
nagyon Boldog Szülinapot!
Jó a kukac sátorod! :lol:

Ilbus,
de jó, hogy itthon vagytok :D

Na át kell adnom a gépet :cry:
még este jövök :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Ma is minden oké volt a CTG-n és az UH-on. Holnap délre kell menjek a szülőszobára, s aztán meglátjuk...
Vannak hébe-hóba fájásocskák, de nem rendszeresek.
Szóval majd meglátjuk...
Tényleg szép lenne, ha ma születne :wink: , ráadásul Andris leendő keresztanyjának is ma van a szülinapja. :D

Így hát kedves Benyófi! Nagyon Boldog első szülinapot kívánunk Neked! Ansristól egy férfias kézszorítás.

Tudjátokkivoltam... 8)

Ja a legfontosabb: Ilba, nagyon örülök, hogy végre hazamehettetek és lépjetek mihamarabb a gyógyulás biztos útjára!!!

ÉÉÉÉSSSS: Gabi. hajrááááááááááá!!!!! Éljenek a ketteskék. :D :lol:

Kép Kép
Kép
vvolga

Ja és az indítólötyi tényleg hashajtó cucc:
kell hozzá, ricinusolaj, pálinka, lekvár és gyümölcslé.

Többen esküsznek rá, hogy hatásos volt náluk...

Bubek! Köszönöm, úgy legyen! Bár a Beát nem biztos, hogy megvárnám, mert az jövő hetet jelentene. :shock:

Te mennyivel hordtad túl Marcit?

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!
Bence!
Boldog Szülinapot Kivánok! :wink:
Kép

Eszti!
Tök szupi lenne ha a Wekwrlére költöznétek! :lol: Én is gondolkozom rajta,hogy jó lenne oda költözni.Van egyfajta varázsa annak a környéknek. :wink:

Csajok!!!
A jövőheti hétvége áll még? :roll: Nehogy elmenjünk aztán nem lesz ott senki. :? Pá.Dia

Ilba!
Juhééééééé!Örülök,hogy otthon vagytok. :wink:

Kép
Kép
lldicsi

Sajtiné,
köszi a tanácsot. :wink: Mi az a kumulálódik? :shock:

Vvolga,
ma már nemigen tudna megszületni Lehethogymaszületek Ádám, mert már 7 óra van. Bár... a második állítólag gyorsabb. Mindenesetre drukkolunk!
Bubek asszem Miki környékére volt kiírva. Vagy nem. :lol: Viszont 19-én született Marci, ez bizti.
Andris hogy van? Lázas még?

No, a mai negyedik örömhír, hogy Livi rendesen, érthetően és célirányosan az apukájára mutatva kimondta, hogy apa. Eddig volt minden, pa, opppa, opoa, de mostmár APA. 8) (Anya még sehol, csak ha nyűgje van, de sztem nem nekem mondja, csak így nyávog...)

Egy kis játszótér fíling a telefonomról
Kép
Kép
Kép

Danoninó
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jesszumpepi! Többet nem teszek fel telefonos képet, meg lehet tőle vakulni. Vagy legalábbis kisebb mérteben. Bocsesz. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

méretben

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, összeadódik. :)

Dia, én imádom Wekerlét, nagybátyámék ott laknak, ugye anyu Kispesti, nagymám is ott lakott, apukám Erzsébeti, nagyon kötődöm ahhoz a környékhez, gyerekként sokat voltam ott.
Csak nagyon nehéz kikapni jó házat arrafelé, viszont árban kellemesen csalódtam, én azért nem is néztem errefelé eddig, mert meg voltam győződve, hogy őrült árak vannak, hát nem vészes. Persze nem olcsó, de más kertvárosi részekhez képest sokkal jobb áron vannak. :)
Lehet, hogy beizzítom nagybátyámékat (unokatesóm is ott lakik), hogy nézzenek szét, mint őswekerleiek. :)

Wolga, én örülnék, ha ma szülnél. :) (gondolom már te is...) Megy a drukk továbbra is. :)
Vendég

Gabus!

Ez aztán az oldal tetejére való mondandó... -méretben- hmm

:twisted:

Mi megvagyunk, és MEGŐRÜLÖK ettől a sok gyerektől! Hihetetlenek. Dani és Gabi egész nap gyilkolják egymást, minden egyes percben valaki sír. Egymást püfölik és jönnek bőgve, hogy a másik bántotta! Közölni szoktam, hogy jól van, így jártatok, minek kell verekedni. És ki tudja melyik kezdi?! Gergő meg már fél perc alatt bárhol ott terem. Jön a konyhába belecsimpaszkodik a nacimba és feláll és ott csimpaszkodik. Dani meg mindent megpiszkál, de most nagyon durva. Eddig nem volt ennyire rossz vele. Gabi is be van hülyülve. Betegek, nyűgösek és hülyék.

Már ráncigálnak, az előbb vesztek megint össze.. :evil:

Kép
sasha

Na sziasztok!

Hát 8 nap kórház után hazajöttünk. Kicsit már nagyon sok volt.
Azért tartott ilyen sokáig, mert Beni nem csak benyelte ezt a hányós fosós vírust, (amit mellesleg továbbadott szüleinek, nagyszüleinek és tesómnak is), hanem még szalmonella bélhurutja is volt. :shock: Ezenkívül kiderült, hogy vérszegény és vashiányos, de a vérképe még ha már teljesen jól lesz, javulhat. :?

Csütörtök este értünk be, ott rögtön én lettem rosszul, másnapra A. Anyu és Tesóm segített a kórházban, estére ők is rosszul lettek, másnapra Anyós és Após, aztán Apu hordta a kaját, ma reggelre már rajta is kijött.
Ha könyvben olvasom, azt mondom, hogy ez már kicsit sok. :shock: :?

A kórházban nagyon-nagyon rendes volt mindenki, de tényleg, sajna volt időnk minden nővérkét alaposan megismerni, ahhoz képest, hogy Beni hogy állt hozzájuk :D , ők oda voltak érte.

Húú, hát azt sem tudom hol kezdjem. Az, hogy szalmonella, az csak tegnap derült ki, mert az első tenyészeten csak gyanús volt, még hagyták két napig. A vírusra nincsen orvosság, így a fosinak magától kell elmúlnia, csak infúziót kapott, mert az (idézek) egyéb elektrolit és folyadék egyensúlya is teljesen fel volt borulva.

Sajnos nagyon rosszak a vénái, így már mikor bementünk mondta az ügyeletes doktornő, hogy ő mégegyszer nem szúrja meg, mert pattannak szét a vénái, ha kell, küld az intenzívre. Hát a kezében szét is ment azt hiszem hétfőn a véna, már eresztett, ki kellett venni az infúziót. Nagyon aranyos doktorbácsi volt aznap este, próbálkoztak a lában, kézfején, 4x szúrták meg, de nem sikerült. Ekkor ő is az intenzívet javasolta, hogy ott esetleg találnak vénát (kisebb kütyüik vannak), vagy a nyaki ütőérnél kell szúrni, de azt csak ott csinálják. Na, nekem ekkor szakadt el a cérna, itt sokalltam be. Este 10kor mentővel átvittek az intenzívre, beléptünk, már vártak, Benit kikapták a kezemből és tessékeltek el minket. Annyira, de annyira sikítozott, hogy nem tudom elmondani. Kétségbeesve még odakiabáltam, hogy ugye nem egyből a fején keresnek, vagy a nyakába kötik a branült, szörnyű volt. Mikor épp nem sikoltott, mindig rohanni akartunk, hogy mi van, miért van csendben. Aztán mikor végül láttuk, hogy a lábfejében a branül, hát nagyon boldogok voltunk.

Ezt az estét tetézte, hogy szobatársat kaptunk, hááát … :shock: Nagymami telója pl. olyan hangerővel csörgött, hogy én is mindig összerezzentem. Mikor megemlítettem, mondja, hogy nem tudja lehalkítani. Na erre A-val egymás kezéből téptük a telefont :lol: , csak hogy valahogy halk legyen. De volt még ezer más dolog, most ezt nem részletezem. Talán annyit, hogy a közösen használt asztalra tette a kakagyűjtő edényként teli fosival. :shock: Na ekkor pakoltam én le az asztalról.

Amúgy szombat délután óta én is „befeküdtem”, először elkértek 26 ezret ezért, mondván, hogy elmúlt Beni 1 éves, hiába szopik, de aztán mi az OEP jogászával beszéltünk és „meggyőzte” őket tegnap A., hogy jobban járnak, ha visszaadják. :D
Egyébként ebben is a nővérkék támogattak minket, végig mellettünk voltak.

Mit írjak még? Mire vagytok kiváncsiak?

Ja igen, fejni nem fejtem, tehát tejcsi iszonyat fogyóban, de úgy döntöttem itt az idő, ha már így alakult. Én iszonyú nehezen hagytam el csak 1 fejést is, így legalább másra koncentrálok most és nem erre.
És fogytam 3 kilót is.

Beni 8 napig egyetlen falatot sem evett, tegnap este egy fél zsömle belét ette, ma meg 1 fél üveg bébikaját, 1 evőkanálnyi porból készült tejpépet és most vacsira 75mili tejcsit. Amúgy ehhez még kb. 2 deci folyadékot egész nap.
Nem tudom mennyit fogyott, nem mérték és előtte se volt rég mérve.
Sajnos eléggé megviselte a sok szúrkálgatás, mindenen sikít, ami nem tetszik neki és csak velem jó. Nagyon kétségbe tud esni, ha meglátta, hogy a belső ajtó nyílik, már üvöltött. Remélem azért kiheveri szegény. :?

Bubek!!!!
Fenyőharasztot mennyivel előtte lehet lemondani?
Mert míg a szalmonella nem ürül ki teljesen, nem tudunk menni, mert a kakája még fertőz. Persze tudom, hogy a félpanzióban benikaka nincsen a menün, de nem viszem addig közösségbe. Ez lehet 1 hét, de 1 hónap is a doktornő szerint.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok, megin'én (mármint a real-Zoli)

Ilba!!! Végre otthon!!! Húúú, nagyon nehéz lehetett ez a kb. egy hét..., de most már: :D :D :D

Benyófi, nagyon klassz a szülinapi alagutad!! (már emlékszem, hogy írtátok, csak nem esett le, hogy ez a szülinapi ajcsi lesz..)

Hú, Livinek meg tök édes ez az "apa, apa, apa" szavajárása!!! (pedig ma különösen gány napom volt, de ez már a múlté :D)
Kérdeztem Gabit, hogy "akkor tulajdonképpen ez Livinek az első szava, amit következetesen, célirányosan tökéletesen mond?" - erre Gabi azt mondta: "nem, mert az első a vau-vau volt!" :lol: :lol: :lol:

Na, nem szaporítom a szót, további jóéjt!!!

Kép

Kép
liviapu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?