Új privát üzeneted érkezett!

Na jó akkor én is elhúzom a csülkeimet, menek picit varrogatom az egérkét...Jó reggelt a korai váltásnak:):):):).

KépKép
KépKép
makviraga

Benedeknek 38 fok feletti láza volt most 11 körül. Ez már a no comment kategória részemről.... Totális alvásmegvonásban részesülök.

Mindegy, tessék egy kicsit nevetni:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=182400

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Jelen állapotomban lehet, hogy én is elkövetnék ilyet: (a linkelt topikból másoltam)
"Én meg egyik éjjel, mikor felkelt a lurkó, átcsoszogtam kómásan, hogy megszoptatom. Kiveszem, leülök, és várom, hogy cicizzen. Nem történik semmi. Lenézek, hát fejjel lefele volt a gyerek az ölemben
Ugyanis megfordult a kiságyban, én meg annyira kómás voltam, hogy nem vettem észre."

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi,
jobbulást Benedeknek! Jót derültem a sztorin :)

Ha már itt vagyok (bár én is megyek mindjárt aludni) kihasználom az alkalmat, és:

BENYÓFINAK (a kis pilinckalábúnak :) )BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!! :D :D :D

Kép
mancs

Jóccakát!

Aztán nem tizenoldalakat írni amíg távol vagyok, mert lesz nemulass meg irgum-burgum :lol: :lol: :lol: :lol:

Pussz!

8)

Majd gondolok Rátok, amikor az örvényfürdőben vitetem magam a sodrással, vagy az egyik élményzuhany alatt állok, vagy a jacuzziban punnyadok, vagy a szaunában, vagy.... Aúúúúú! :lol:

Kép
mancs

No jó reggelt, hajnalt,éjszakát, virrasztást:):):)...mert ébren sikerült ez idáig tengeni lengeni..
Mancs: azt hittem a fagyim kis gonosz húzás, de megállapítottam, hogy aki másnak vermet ás maga esik bele állapot állt elő...Picit irigykedek, de nem is a víz miatt, hanem inkább a kikapcsolódás miatt...Nekem víziszonyom van. :shock: :? ..utálom az ilyen fürdőzős helyeket:):)...kivéve persze a saját zuhanyzós helyemet, mert azt imádom...Eszti a Balaton kivétel, de fürdőzni ott sem szeretek, inkább csak gyönyörködni benne, meg molyolni a parton:)...Mancsi jó pihit nektek!!Érezd jól magad!!!Pihenj! Aztán majd mesélj!

Kormi: na ne...ez borzalom, hogy ilyen sok kisbabus betegeskedik..jobbulást a kisfiadnak!!!

KépKép
KépKép
makviraga

Jumam szeretnék kérdezősködni erről a fogzós nyakláncról...Mi ez? Először azt hittem valaki csak tréfálkozik, de most már látom többeteknél is...Engem is érdekelne..mi fogküzdősök vagyunk...hócsizmám tele van az állandó nyafi miatt..és ez idáig igazán jó megoldást nem találtam a babukának...Szegénykém úgy kínlódik és persze csüng rajtam folyton..kapaszkodik a ruhámba semmi nem jó...szóval érdekelne...Én vagyok úgy látom itt a maratoni nem alvó:):):):)...Bocsi

KépKép
KépKép
makviraga

Jó reggelt, és szép napot, de legfőképp:

BOLDOG SZÜLINAPOT BENYÓFINAK!!!!!!

Üdv: Zoli
liviapu

1 éve

Kép

És tegnap

Kép
Vendég

Liviapu, Mancsi, köszi a korai köszöntést. :)
Vendég

Zoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Livi felébredt rád reggel 5.14-kor és fél hétig nem aluuuuuuuuuuuuuuuuuudt. Most meg már én nem tudok. :evil:

Bence, nagyon boldog szülinapot, kis haspók!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek,
valami bőrbetegség, lázzal és piros foltokkal. Kapott rá gyógyszert.

Kormi,
na neeeeeee! Most, hogy jól eltervezted mit csináltok Leventével kettesben, megbetegszik! :? Áááááááááááááááááááááááááá!
Gyógyuljon meg gyorsan!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Zoli, csináltam neked is vonalzót.

Kép

Kép
liviapu

Nem jött össze. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Talán most.

Kép

Kép
liviapu

Nagyon kedves és bájos az új vonalzód, Liviapu. :)
Vendég

Beleolvastam a nevetős topikba, tök ari. :)
Azért a másfél éves görköris kisfiú durva. Timi, Sajti, Ti el tudnátok képzelni már a gyereket görkorival a lábán? :shock: :roll:

A kedvencem:
- Anya, nekem is lesz majd olyan édes kisbabám mint a Kata? (Kata 1 éves lesz)
- Persze, biztos, majd ha nagy leszel, és lesz feleséged, csináltok kisbabát
- Anya és hogy kell kisbabát csinálni????
- Majd ha kicsit nagyobb leszel, elmagyarázom, jó?
- Jó. És anya? Ha majd nagy leszek és kisbabát csinálok, akkor lesz majd hozzá elég alkatrész????

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,
ezt a képet Ilbusbilbus csinláta Liviről szeptemberben, mikor náluk voltunk. :)

Na és milyen érzés, hogy 1 éves a fiad? :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihóóó!

Eszti,
nosztalgiafotók: :)

Mi 3/4 7-kor keltünk ma. Kezdek hozzászokni a "korai" kelésekhez. Így legalább nem alszom át a fél napot. Azt utálom. Ebben is van vmi jó: tudjuk nézni a Teletubbiest, Petike imádja.

Natasa,
Ti melyiken nézitek a Teletubbiest? Mi a BBC Prime-on. Megy vhol máshol is, nem tudod? Ami utánuk jön, a Fimbles, az talán még nagyobb kedvenc (nálam is), mint a kis dagik :)

Mbá kommentárja a Teletábbikra: undorító beteg állatok :? :lol:

Mostmár tényleg lépek, anyukámék 10-re jönnek, utána indulunk. Napocska is kisüthetne (már énekeltünk neki) vagy legalább álljon el ez a rohadék eső :?

Sziasztok, legyetek jók, vigyázzatok magatokra és brühühüüü :cry: azért fogtok hiányozni :wink:

8)

Kép
mancs

Mancsi,
érezzétek jól magatokat! 8)

Teletubbies-t nem szeretem. A figurák aranyosak, de a mese nagyon vacak sztem.

Kép

Kép
liviapu

Jaj, Gabi vagyok, nem jelentkeztem át.

Kép

Kép
liviapu

Gabi, köszi a vonalzót!
Livi nem aludt vissza? :cry: (amúgy nem rám ébredt Livi, sőt, Ő keltett engem :lol: /az ébresztőórát leszámítva/, majd mikor átmentem ott ült az ágyában, aztán (mint beszéltük is) megsimiztem a buciját, visszafeküdt, én meg lábujjhegyen kitipegtem készülődni... - de ezekszerint még van mit csiszolni a lábujjhegyes járásomon :cry:

Ja, és egy-két pontosítás:
"Bár inkább én vagyok a fradis, Z csak rámhagyja..." - sőőőőt! (tkp. soha nem szerettem a fradit, erre pont egy zöldsálasba gabalyodtam bele :lol: )
"Liviapu nem antiszociális, csak szégyenlős" - A szégyenlős jelző stimmel, de mi az hogy nem vagyok antiszociális?!?! Kikérem magamnak ezt a sértést... :D
A "Viszont nagyon csippant Titeket" mondat már igencsak helyénvaló :)
(Ja, és Bubek, köszi :oops: )

Eszti, új vonalzó, igen, Gabi nagyon ott van a szeren :lol:
És miket kap Benyófi szülinapjára? Majd kérünk sok-sok fotót!!!
(a ma reggeli két kép klassz kis hangulatteremtő :D)

Na de elég ennyi belőlem, meg aztán dolgozni kéne, mert ma is túlóra lesz ebből, pedig annyi mindent akartam még, (ehelyett csak itt pontosítgatok :oops: )

Üdv: Zoli

Kép

Kép
liviapu

Jó reggelt Kívánok!!!

BENYÓFI! ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!

Jumam:
ha nem akarod vinni Julcsit cipővásárolni, rajzold körbe a talpát, mérd le, úgy általában a normálisabb cipőboltokban be tudják azonosítani, hogy valójában hanyas lába van. Igaz a cipőket újabban összevissza számozzák.
Az éjszakai kelésről igaza van mindenkinek, csak én már mondtam, hogy nem az ébredések zavarnak, még akkor sem vagyok kiakadva, ha óránként ébred, hanem az abaj, hogy kínlódik, és két ébredés között sincs normális alvás. Kiságyban nem marad meg, ha odaveszem magamhoz akkor a franciaágyban szó szerint mászkál, hol a hasamon aludna, hol fejjel lefele indul le az ágyról, szóval katasztrófa. Így én gyakorlatilag több részletben alszom 2-3 órát összesen. Hát ettől kerülök kb. olyan állapotba mintha narkóznék. Bár szavam sem lehet, mert ma ébredt 2-kor és 6-kor engem meg apjuk ébresztett 4-kor, hogy nagyon horkolok :lol: de igazából nem volt semmi gond, és most olyan frissnek érzem magam, hogy rögtön írok is nektek. Most is alszik.

Gabus:
Gergőpapa abszolút nem Újpest drukker, sőt ami lehet számodra még vérlázítóbb kimondottan utálja a magyar focit. A nagyfia, ő az UTE-fan :lol:
Gergőpapáról mindent elmond az iwiwes adatlapja.
"ágyból nézem a tv-t, esti futást és angoltanulást tervezgetek" :lol: :lol:
Úgyhogy nem fog szerintem összeverekedni senkivel :lol:

farból tolatáshoz:
nálunk én tanítottam Gergőnek, megmutattam neki 2x3x és hihetetlen, de tényleg megtanulta. Igaz az elején annyira vicces volt, mert elkezdett tolatni, csak a rossz irányba, aztán korrigált, megint nem sikerült, úgy csinált, mint a kutya amelyik kergeti a farkát :lol: :lol: Azóta már nagyon profi.
Vendég

Ja, én meg Zoli vagyok, és nem jelentkeztem át, hisz Zoli vagyok. :lol:

Kép

Kép
liviapu

Gabi, most már elég legyen!!, én sem tudom már melyik hsz. voltam én :lol:
(én voltam a Beninek Boldog Szülinapot kívánó, aztán a 10 óra 02-es, meg az előző, és persze ez is, meg majd a...)

Na, de tényleg vár a munka!

Kép

Kép
liviapu

Tücsi,
akkor elnézést kérek a párodtól az utés feltételezésért, csakhát magától értetődő nálam, hogy ha egy kissrác szurkol egy csapatnak, az valószínűleg apuka érdeme. :lol:

Zótánka,
aszittem a rádiódra ébredt fel.
Bezzeg most alszik, mikor én meg nem. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Micsoda családi idill, kérem szépen... :)

Csajok, úgy bejött a lefagyasztott kaja tegnap, hogy vérszemet kaptam, és ma egy bazi nagy adag brokkolis krumplis csirkét főzök, és megint fagyasztok le. :)

Tücsi, örülök, hogy "kiphinted" magad. Recepteket próbáltad már??? :)
Vendég

Sziasztok!

Natasa:

Nagyon Boldogot kivánunk! Kép

Benyófi:

Nagyon boldog szülinapot kivánunk!! Kép

Kép

Kép
novum

Timi,
mizu? Köhög még Sziszkó?

Eszti,
én notórius kajalefagyasztó vagyok. Töltött kápi, kelkápifőzi, pörköltfélék stb. Ha néha úgy esik, hogy túl sok rizst főzök, azt is benyomom a mélyhűtőbe.
Meg Livicseknek főzök mindig előre 1-2 heti húsiadagot feltétnek, hogy ne kelljen minden nap.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Töltikápi vésztartalék nekünk is mindig van a mélyben... :wink:
Vendég

Gabi:

Micsoda párbeszédeket folytattok itt azuraddal! :D
Hintáztató Livicsek puszilnivaló!
A görkorcsolyát inkább még nem adnám Szilvire. :D

Eszti:

Nagyon klassz lesz az esküvőtök!Nagyon ötletesen és egyedin lesz megvalósitva.Gratulálok!!
Bencéről még tegyél fel kicsibabás képeket!

Mancs:
Jó utat és jó pihenést nektek!!

Jelentem én is mondhatok egy JUHHHÉT!A családot már gyógyultnak nyilvánitom!Végre!
Szilvi még pocsékul eszik,de remélem ez is rendeződik hamarosan.
Miért van az,hogy Szilvi az anyatejen kivül ilyeneket enne:húsleveskocka,só,zsemlemorzsa és inna rá egy kis öblitőt?Ezeket olyan élvezettel enné ha hagynám!Leget,hogy tiltani kéne a gyümölcsöt és a zöldségeket akkor enne rendesen?, :D

Tegnap séta közben megetettük azokat a rusnya galambokat,mert Szilvi nagyon odavan értük.Én útálom őket,de hát az anyai sziv ilyen :D Igencsak szeretik a kölesgolyót ezek a a madarak!Majd be tojtam ahogy röpködtek felettünk,hogy mikor kakálnak le.De Sziszkó nagyon élvezte!

Eszti,Bubek,Natasa:

Előre is köszi,hogy az utazásban segitséget tudtok nyújtani.

Mák:

A meseország weboldalt azt Te készitetted?
A te Fannid mennyit alszik napközben?Vagy szépen eljátszik melletted amig te tevékenykedsz?Ha igen ezt,hogy sikerült elérned?

Egyébként Szilvi is magától tanult meg lejönni az ágyról!Egy párszor leesett :oops: ,de szerencsére alacsony az ágyunk.

Mostanában az elpakolást gyakoroljuk.De valahogy nem megy.Amikor valamit elrakok a helyére azt Szilvi méltatlankodva újra előszed.

Kép

Kép
novum

Ez a lefagyasztás jó dolog,de nekünk sajna olyan kicsi a fagyasztó részünk,hogy alig fér bele valami. :cry:

Eszti:

Egy pár kaja receptet én is kérhetnék?

Szilvi éppen most pakolja ki a ruhásszekrényt!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Kép

Kép
novum

Szent habakukk! Csepregi Éva rockot énekel az rtl-en! :shock:

Én meg szenya leszek és felkeltem mostmár Livit. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi, Sziszkókaja....kéééééééééééész 8)

Egy-két kép születés után, ezek pár percesek, és max. 1 órások. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Na visszapakoltam!

Fanni ma megy felvételi beszélgetésre a Lengyel Gyula suliba!Remélem ügyeskedik majd!Tegnap átbeszéltük a lehetséges kérdéseket és azt,hogy a kamaszos szlenget elhagyja erre az alkalomra. :D

Kép

Kép
novum

Gabus, CS.É. elvesztette a hangját......ez borzasztó volt.... :?

Timi, Tücsinek átküldtem a múltkor, kérjük már el tőle, mert én már kitöröltem a postámból.

Tücsiiiii, átküldöd a receptes mailt Timinek??? Köszííííííííí
Vendég

Gabus írta: “olyan hihetetlen ez egy olyan valaki számára, aki már az anyatejjel szívta be a foci szeretetét”. Asszem Nokipapa tápszeres baba volt. Így már érthető.

Bubek írta: “Cool, bármennyire is szeretnéd, de Nokipapát úgysem fogod beállítani antipatikusnak, hlmi ilyen szösszenetekkel mint ez a mostani focis téma, mert aki olyan messziről ide eljár minden hétemn 2x vagy hányszor esténként edzeni, az tutkó sportember, legfeljebb nem focista....ezért nagyon nem elítélendő!!!”.
Persze, azért sportembernek sportember, és nekem mégcsak nem is antipatikus. Igaz, nem is patikus. Bár gyógyszergyárban dolgozik, de....., najó, abbahagyom. Viszont a jiu-do edzéseken kétféle bemelegítő játék-gyakorlatot szoktak végezni: foci, vagy sumo. Ha foci van, akkor ő saját bevallása alapján vaktyúk alapon bolyong a pályán, és néha talál szemet is a nagy számok törvénye alapján, pl a múltkori edzésen rúgott 1 gólt, és ezen mindenki olyan mértékben megrendült, hogy gyorsan rúgott véletlenül egy 2-at is. Azóta is erről beszélnek a harcosok a tábortüzek körül. Ha viszont sumo kerül elő, akkor nagy magabiztossággal kiszorít mindenkit. Meg neki inkább ezek a földharcos, meg lábemelgetős körívesrugásos dolgok mennek jól, keresek róla fotót, biztos mindenki majd kiesik a székéből, hogy láthassa…

/ez pl bele is került egy harcművészeti újságba, mert a nagyobbtestű versenyzők között ritkább a laza, aki magasra tud lendíteni. Amúgy nokipapa épp most is edzőtáborban van./

Kép

Kép Kép
coolasa

Kimaradt még egy :)

Kép
Vendég

Benyó, Isten éltessen még nagyon-nagyon sokáig!

Kép
----------------
B&M
bubek

Pici benyófi tündéri!!!!

Nálunk is le lett fényképezve Szilvi fürdetése.De Szilvi nem is látszik inkább a szülésznő! :D

Cool most biztos azt irnád biztos nem véletlenül fényképezte a párom igy ..... :D

Kép

Kép
novum

Benyó boldogot! Ráncokra, sörhasra vigyázni!!

(Novum, wuh, én ilyen skamlósan soha nem írnék... a család szent és sérthetetlen..) :wink:

Kép Kép
coolasa

Milyen ráncok? Milyen sörhas??? :wink:
Vendég

Peszti, csak előrelátó vagyok, nyugi... :wink:

Kép Kép
coolasa

Cool:

:D

Nem is erre gondoltam.Mondjuk ,hogy azért fényképezett igy a párom,hogy a szülésznőre is jószivvel emlékezzünk! :D

Kép

Kép
novum

Novum..... na, nekem meg rögtön ez a Natasás vonal ugrott be... (valakire csak kell fognom, aki nincs itt és nem védekezhet...) :lol:

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Kis Benyó Boldog 1. Születésnapot Kívánunk!

Kép

Mák + Fanni

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok!

Novum: nem én készítettem ő sima makvirag én meg plusz a-s vagyok:) (makviraga):)...De nekem tetszik az oldala...Különben azért jó, hogy szakítok időt netezésre no de azért egy ilyen honlapot felrakni...hát ennyi időm azért nincs:).Mondjuk már megkezdtem a honlapunk építését eljutottam a bemutatkozó köszöntésig:):):)...Különben is annyira nem látszik de én mindent megtalálok neten, de ahhoz elég pancser vagyok, hogy honlapot építsek:):):)..biztos van aki emlékszik milyen nehezen sikerült vonalzót állandóra idevarázsolnom is.. :oops: :oops:

Amúgy, ha szerencsém van Fanni alszik napközben (délután) egy órát...ha nincs annyit sem...elég aktív a gyerek:):):)...ezt múltkor doktorbácsink és a védőnőci is nyugtázta...Hát nem tudom hogy csináljuk..vegyesen...néha ő is itt gépezik, néha eljátszik...változó..leginkább kiszökdösni szeret az konyhánkba ahol persze járólap van, én meg visszahozogatom.Amúgy meg viszem magammal mindenhova ahol éppen dolgom van és próbálom lekötni, hogy pár percig ne a gatyámat rángassa.Mindenhol van valami amit csinálhat...Amíg a hálószobánkban nyüzsgök addig ő az alsó fiókot pakolászhatja, meg a múltkor hagytam neki a saját "szennyesét" kipakolni :oops: :oops:...inkább azt mint a tiszta vasalt ruhákat, vagy a koszos pelenkákat:):)alapon...Ugyan ez a konyhában..hagyok neki pakolni valót...általában ő ott szokott kompozni és száguldozni egy habverővel, vagy egy merőkanállal, ledobálja a székpárnákat, időnkét fordulok, feldobálom aztán újra kezdjük..Teregetésnél bújócskázni szoktam vele...Ő ha a kompban van, pont odalát ahol én teregetek..odajönni nem tud, csak lát...én kimegyek a látószögéből aztán mint egy bolond pár másodperc múlva visszalépek és próbálok valami murisat csinálni, hogy kacagjon...Ő meg kukucskál és kuncog (gondolhatja bolond gyagyás anya:):):))...No most ez így jó hosszú volt...csak hangosan gondolkodtam mit is csinálok vele hogy nyugton legyen és haladjak a melőval meg netezzek is, mert nagyon keveset alszik és nagyon anyás is...Szerintem gyakorlatilag egész nap játszunk, akkor is ha közben én dolgozom valamit..Mondjuk néha nagyon fárasztó tud lenni...

KépKép
KépKép
makviraga

Hihi:):):):)...most gyakoroltuk a tolatást:)...Háááááát...addig tolatott amíg fogtam, majd vigyorogva felmérte a terepet, megkapaszkodott a kezemben és ülésből előrefele lecsusszant:):):)...

:):):):):)Apája ma itthon van...:):):)most éppen a fotel alá labdáért történő bebújást gyakorolják:):):):)... :D :D :D Azért elég vicces látvány ahogy a férjikém négykézláb, feje a fotel alatt és közben lelkesen magyaráz a lányunknak,hogy így most ide bebújunk:):):):)...Fanni hasonló érdeklődéssel figyelte mozdulatlanul ahogy én:)):):):)...

KépKép
KépKép
makviraga

[quote="gabuska"]K írta:gabuskaormi,
na neeeeeee! Most, hogy jól eltervezted mit csináltok Leventével kettesben, megbetegszik! :? Áááááááááááááááááááááááááá!
Gyógyuljon meg gyorsan!

nem figyeltek... :)

Bee betegedett meg...
egyébként reggelre jobban lett...
itt vannak mamáék... [Bee tegnap este a telefonba: 'mama, nyáus, sütit hoz...' :)
hm, remélem, ez is csak egy olyan szokásos 1 estés belázasodás volt, mint máskor is korábban...

Kép
kormibá

Kormibá, bocsesz! Az a sok e-betű...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?