Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi, látom, elemedben vagy! :)
Mikor küldöd a nagy verziót? :wink:
Vendég

Eszti,
Kép

(A lábfeje folyton elcsúszkál a nacinak, és sztem elég gyenge az anyaga, 2 nap alatt széttérdeli.) :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba!
Lélekben veled vagyok!Minden jót kivánok,szorítok! :?

Kép
Kép
lldicsi

Livi!
Szupi a szerkód. :lol: Én is emlékszem a"gyúrós"képre. :wink:
Ja!Boldog hófordulót kivánok!
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Livi!
Szupi a szerkód. :lol: Én is emlékszem a"gyúrós"képre. :wink:
Ja!Boldog hófordulót kivánok!
Kép

Kép
Kép
lldicsi

upsz. :oops: De inkább 2x mint 1x sem. :wink:

Kép
Kép
lldicsi

eszti

azon vagyok csak közben a gyerek itt nyíg... nemtudom mi van vele... de sehogy sem jó neki csak ha akezemben van...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Elküldtem... egy kicsit lekicsinyítettem... de esetleg még elküldhetem nagyobbban is...
Kiírtam neked CD-re is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Ilba család:

Nagyon szoritok,hogy most már rendbe jöjjetek!Szörnyű ez a virus! :twisted:

Eszti:

Avatár kép nagyon szupi!És a süti is!
Remélem Benyó tényleg helyrejött mostmár.
Nagyon jó a montázs amit Mamac csinált!

Gabi:

Nekem is jó fotópapiron kinyomtatva a tabló,az ára is baráti szerintem.

Mi nagyjából jól vagyunk.Én már rendbe jöttem,Szilvinek még néha szivni kell az orrát,nem folyik,de sok trutyi még van benne.És egy picit köhög.A kanalast végül nem adtam neki.
Fanni még küzd a náthával,Tibi pedig most kezd beteg lenni.Hát ennyi.

Pénteken megvolt a suliban a farsang.A tánc nagyon jól sikerült,plyan jó volt nézni azt a sok lakli kamaszt ahogy igyekezett a legjobb formáját hozni :D

Teszek fel képet is mindjárt,bár egy-két kép elég vacakul sikerült!

Livike:

Boldog másfelediket!

Kép

Kép
novum

Mamacka, köszi! :)

Fiam evett 2-kor egy kis husilevest, pici répával, úgy láttam, nagyon jól esett neki. Azóta alszik.... :wink:

Én is már jól, szerencsére.

Remélem Ilbáék is jobban vannak!!!

Többiek??

Timi, jobbulást a családnak! :roll:
Vendég

Akkor a képek:

Ezek még a buli előtti napon jészültek,ruhapróba Szilvi közreműkődésével: Kép Kép Kép

A nagy napon,kicsit nyúzottan a náthától: Kép Kép Kép Kép

Egy kis tánc az apukájával: Kép Kép

Az osztály: Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Azért elég durva ami Ilba manójával van, olyan fura, hogy ennyire tehetetlennek tűnnek az orvosok..Azért már napok teltek el...

Gabus ha beszélsz velük és eszedbe jutunk (bár nem ez a legfontosabb) jobbulást kívánok nekik! Csak túl lesznek már rajta...

Novum igazi csini kishölgy a nagylányod...Hűű azért olyan gyorsan nőnek a gyerkőcök nem?

KépKép
KépKép
makviraga

Timi!
Jobbulást Nektek.
Nagyon csini volt Fanni. :lol:
Látom,Szilvi is letesztelte a rucit. :wink:
Nem tudtam,hogy Fanninak nem Tibi az apukája. :? :roll:
Fanni a Berzsenyi suliba jár?
Én is tag vagyok a myvip-pen. :wink: Pussz

Kép
Kép
lldicsi

:):):)hihi...loptam képre egy pillanatot:)..Nem lehet elég korán elkezdeni a kézilabda meccs nézést:).Hajrá magyarok:)!

Kép :)

Különben nosztalgiázom is:)..ez egy focimeccs volt nyáron:)

Kép

KépKép
KépKép
makviraga

Ilbáék: Beni megint lázas (38 körül) és valamennyit fosizik is még. Ma többször vettek megint vért meg kakamintát is egyszer asszem. Rosszcsont amúgy hálistennek, csak evés után szenved szegényke, mert bántja a pociját a kaja. (Azt mondták nekik, etessék meg "normál" étellel, hátha jobban ürül vagy mi. Szal hogy gyorsabban kifosizza/hányja a vírust.)

Dia,
köszi Neked is a köszöntést! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Novum
Nagyon szépek a lányok! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Benimanó tessék meggyógyulni! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeljétek
Áron ma evett kölesgolyót!
Olyan kis ügyes teljesen egyedül teszi a szájába és elnyammogja! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hűha
nagyon kihaltunk :roll: :?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó! :)

Egy középhangos juhhhhéééé, mert jól van Bence, és tesóm azt mondja, hogy most már nagyon rosszabb nem lesz ennyi idő után. Délután evett pici húslevest répával, és most is éhes volt, jó ízűen ette megint a répát, krumplit, húslevet. (most áldom magam, amikor a húslevesekből megmaradó húslét lefagyasztom....) És a kedve a régi, jól néz ki, iszik eleget. Úgy örülök! :)

Én is jól vagyok már. :)

Mamac, tessék válaszolni az e-mailemre!!!! :evil: :wink: :wink:
Vendég

Kép
Kép Kép
no add azt csak ide...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Timi, gyönyörű a bálkirálynőd (is). :wink:
Vendég

ezeken a képeken még mennyire husibb...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, ne is mondd, én már most látom Benyón, hogy megvékonyodott..... :? Pedig ő "csak" egy napig nem evett...
Vendég

A kis kezén csuklóján lábacskáin nagyon látszik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szegény Benit is biztos nagyon megviseli... :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja és az kimaradt, hogy örülök Bencének nem lett nagyobb baja...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti ennek a répás, rizses csirkefőzinek a receptjét elmondanád nekem? Te külön főzöl a babusodnak?A csirkét milyen formában adod neki? Mármint nem a főtt, vagy sütött állapotára gondolok, hanem arra, hogy ledarálod? leturmixolod? Vagy mit csinálsz vele? Lánykám nem nagyon díjazza a csirke husit..Próbáltam többféle módon is..Mondjuk én magunknak is eléggé meg szoktam sütni, főzni, könnyen szétmegy, de ő nem eszi meg.Le szoktam turmixolni, de így sem mindig eszi meg ...Ti mennyire használtok fűszereket?

KépKép
KépKép
makviraga

Ja és persze nem önmagában szoktam adni neki...Mit tudom én húsleves lé, zöldségek, csirke...nehogy megint félreértés legyen...

KépKép
KépKép
makviraga

Halihó!

Beninek délelőtt óta nincs láza, viszont megint hányikál. :cry: Ilba és András jól vannak, Ilba kapott ágyat (gondolhatjátok, nem a két szép szeméért...). Hétfőnél előbb nem szabadulnak.
(Szerintem hétfőn sem, mert akkor lesz meg 1-2 vizsgálat eredménye.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bekerült Dia és Domiherceg is a tablóba, de most nem küldök senkinek babonából.
Majd ha látom kinyomtatva és minden, mindenki a helyén van. Az utolsó kis pontocska és vesszőcske is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó!

Képzeljétek van net!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még szerencse, hogy lehoztuk a laptopot, van ugyanis vezeték nélküli net és csak 900 Ft 3 napra. Ebből a 2-3 csillagos hotelből nem néztem volna ki. Sajnos apa hétfő du., mikor megy haza, magával akarja vinni. :evil: Ugyanis LAN-partyt akar szervezni, amíg mi nem vagyunk otthon.

Ilba már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen szemét vírust kaptatok el, ami ennyire kikészít. Drukkolok nagyon, hogy most már tényleg jobb legyen.

Novum nagyon csini volt Fanni. Jól érezte magát? (a náthán kívül)
Gabuska Livicsek is nagyon cukorfalat az új Vukkos pizsamájában!

Képzeljétek lefoglaltunk nyárra a Kolpingba egy hetet, de kiderült, hogy apósomnak még sem jó pont az a hét, így visszamondtuk. Kértünk egy új alkalmat, erre közölték, hogy egész nyáron már nincs semmi szállásuk, fullon vannak. :evil: :x :cry:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hurrá van net!!!
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziaaaaa Vukaaaaa!
Hogy érzitek magatokat, megy a pihenés ezerrel?

Kép
mancs

Vuka,
másik holtelt nem próbáltok ki? Azok közt is vannak nagyon jók, amik nem konkrétan bababarátként vannak hirdetve.

Kép
mancs

Vuka,
a Kolping amúgy sem jó ómen, ahogy Ilbaáék esete mutatja...

Szupi, hogy tudsz jönni a halidéj alatt is! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs azért lenne jó a Kolping, mert tök jó fedett játszóháza van és ugye itt a gyerekeknek is külön főznek (+tejpép, üveges kaja stb), ha kirándulunk kapunk hátihordozót. Szóval azért jobban felszereltek, mint mondjuk egy bababarát 4*-os szálloda.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mielőtt elindultunk jól bereggelizett a kisasszony a kakaóscsigámból. :twisted:
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabuska abban reménykedek, hogy mi már voltunk a Kolpingban és nagyon jó élményként maradt meg bennünk.

Holnap Kehidakustyánba megyünk fürdőzni, mert itt Hévízen nincs nagyon Petrás medence a fürdőkben.
Ma jó nagyot sétáltunk, amúgy meg rettentő hisztis napja volt a kisasszonynak, mert a babakocsiban 5 perc után valami felébresztette, ezzel pedig letudta az egész napi alvásadagot, ezenkívül pedig kaki se volt a mai nap folyamán, csak majdnem, szóval fájhat a hasa is. Remélem holnap már jobb napunk lesz.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hát, ez a kaka dolog jól megkeseríti az életeteket. :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hé hun vagytok? Csak a ma és a holnap éjszaka van még netem, aztán vége. Hiába mesélem apának, hogy a múltkor is jobban díjjaztátok, amikor a pihenés minden napján bejelentkeztünk, mint amikor csak a legvégén otthonról. Nem akarja itthagyni nekem a gépet. :evil: :x :cry:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabuska de még mindig jobb a helyzet nálunk, mint Ilbáéknál.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

ANTIVAGYOK!!!!!
NEKED FONTOSABB EGY LAN-PARTY MINT A CSALÁDOD NYUGALMA ÉS BOLDOGSÁGA??????
:twisted: (mintha tudnám, mi az a LAN... :oops: :lol: )

Kép
mancs

Sziasztok!
Vuka én nem akarok nagyon tanácsokat osztogatni, de nem próbáltál narancsot adni neki?
Fannival régebben voltak nekünk is kaka problémáink, kínlódás volt az egész nap, és a végén nyúlbogyó méretű totál kemény kaka került elő max...Most viszont már egy ideje minden nap fél narancs levét benyomjuk és nincs ilyen gondunk, ja és ezt összetört banánra teszem neki és így is ok.Pedig hát a banán hasfogó...Egyébként én a saját példámon is tudom mondani, hogy nekem is voltak gondjaim és nov. óta rendszeresen minden nap enyém a másik fele és azóta nincs gondom...Talán érdemes lenne kipróbálni.

KépKép
KépKép
makviraga

Antivagy! Gonoooooosz vagy!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

GO-NOSZ AN-TI-VA-GYOK!!!!!!!

Kép
mancs

"Családom nyugalmát és boldogságát nem az internet biztosítja" - idéztem apát.
LAN-party: Jön még egy-két barát számítógépestől, rendszerbe kötik a gépeket és elkezdenek játszani (autóversenyzés, lövöldözés, stratégiai játék).
LAN=local area network
A feltételem az volt, hogy utána kitakarítja a lakást, akkor esetleg.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

[quote="vuka"]& írta:vukaquot;Családom nyugalmát és boldogságát nem az internet biztosítja"

Te csak azt hiszed! :lol:

Kép
mancs

Livi, nem unod még a hintázást? Már nagyon kivagyooook!
Kép

Nem mi voltunk! :wink:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

[quote="vuka"]
írta:
vukaA feltételem az volt, hogy utána kitakarítja a lakást, akkor esetleg.

Ezaz Vuka!!!! Jól csinálod!!!!!

Kép
mancs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?