Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nyuszi!

Gratulálok a 6-hoz, nagyon ügyesek voltatok! :D

Nagyjából együtt fogunk izgulni, mert nekem holnap lesz a
második inszem.

Bea
beacs

ÚGy néz ki kezd elveszni a reményem :cry: Egyre jobban fáj a hasam és kicsit barnázgatok is már (ma másodszor, minimálisan)
Amit mondjuk nem értem, hogy idáig nekem csak akkor jött meg, ha abbahagytam a gyogyikat, elvileg amíg kaptam addig nem szóval nem értem.

Már Harcikát is hívtam, próbált megnyugtatni ami először sikerült is, de most, hogy már másodszor van és a hasam rendületlenül fáj olyan szomorú lettem:(

Nem szeretnék rossz hangulatot kellteni, de muszály volt leírnom :oops:
galeria

Galeria! :D
Menj át a "Fogamzás; Beülti előtt és után..", ott MReninek ugyanez volt a tünete (nem tudom hanyadik oldalon, nem túl régen), barnázgatás, hasfájás, és mégis kiderült, hogy terhes, pedig nagyon el volt kenődve! :)

Nyuszipuncs! :)
Hajrá, mennek a drukkok! :D :D :D

Angel! :P
Köszi, aranyos vagy, már nagyon izgulok! Lassan pakolhatsz, úúú, de jó lesz nektek! :D
donika

Nyuszi! Drukkolok nagyon! Örülök a 6-nak.

Beacs! Már a második??Hmmmm...lemaradtam...:(...nagyon drukkolok! Hányra mész?

babaimádó
Kép
babaimado

Galeria:((((((((((((((((((((((((++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Baba!

Holnap 10-ig kell odaérnünk és akkor szokás szerint szép sorban következünk egymás után. Várom már nagyon!
Te hogy vagy?

Bea
beacs

Köszi Lányok:)

Donika, Te mikor mész tudod már? És ha csüt. reggel mész akkor megvárod?
galeria

Beacs! Nagyon drukkolok!
Köszi, már jól, csak annyira rossz, hogy várni kell...a lelkem csak akkor fog megnyugodni, ha lesz egészséges kisbabám a karomban..

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,

Aranyos, vagy köszi, hogy drukkolsz!
Gondoltam, hogy a lelked még nincs jól, de egyszer Te írtad nekem, hogy "az út végén ott vár a babám", akkor most én ezt elismételném Neked és biztos, hogy nemsokára egy egészséges,
gyönyörű babucikát fogsz a karodban tartani...

Bea
beacs

Szed valaki Estrimax-ot? Ezt az estoferm helyett kapom. Csak az van benne, hogy terhesség vagy annak gyanúja esetén nem szedhető :oops: Most nem értem?:(
galeria

Galeria!
Én szedek, nem is tudom, azt mire kell szedni?
Nem tudom még, hogy csütörtök, vagy pénteken megyek vérvételre, munkámtól függ, majd meglátjuk! :)
donika

Galeria!
Bocsi, azt akartam írni, hogy nem szedek Estrimaxot! :D
donika

Sziasztok

Beacs:
Köszi a drukkokat. Izgulhatunk egyszerre. Akkor neked is mennek holnapra a drukkok.

Galéria:
Ugy tudom a barnázás az még belefér. Ne add fel még a reményt

Donika: Te mikor tesztelsz?

Baba:
Köszike a drukkot. Elfelejteni sose fogod de a sebek egy idő után elhalványodnak és ha majd kezded a következőt akkor már arra fogsz koncentrálni. Idő kell hozzá míg az ember kiheveri. De te erős vagy és menni fog!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Galéria :)
mire szedsz ösztrogént?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya, nekem az sincs úgy alapból:( gondolom annak pótlására, ezt az estofermet mindig kaptam beülti után. Ilyet nem kap mindenki amúgy?
galeria

Galéria :D
rajtad kívül senkit nem tudok, aki kapott volna ösztrogént.
De ha meg szükséged van az ösztrogénre akkor azért kapod.
(a betegtájékoztatóra a terhesség meg mindig rá van írva, mert kismamákkal nem lehet humánkísérleteket végezni, max. tapasztalati úton derül ki, hogy mehet vagy nem)
de holnap hívd fel a dokid, attól biztosan megnyugszol.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beacs és Nyuszi! puszi nektek!!

babaimádó
Kép
babaimado

Icsilya! Neked közeleg az idő..jól vagy? Ez a meleg nem visel meg nagyon?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó :D
helyből utálom a meleget :) így semmivel sem rosszabb, mint nem babásan :)
én 25 fok felett haldoklom, ha reggel meglátom, hogy már 20 fok van, akkor már onnantól minden bajom kezd lenni :lol: :lol:
egyébként teljesen jól vagyok, semmi komoly gondom nincs, és már csak napi 2-3 órát dolgozom, így minden nap vállon veregetem magam :wink: :roll: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Angel, hova mész nyaralni, nincs időm visszaolvasni, biztos említetted már. Hogy vagy?

Nyuszi, gratula a hatocskához!!!!!

Jucmuc, hogy vagy?
Vendég

Icsilya :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Icsilya, írtam már Harcikának is:) Szegénykém már nagyon szeretné, ha nekem összejönne és végre nem nyaggatnám :lol:

Nem vizesedik a lábad? Én télen szültem, így elég jól megúsztam a meleget:)
Emelni, hogy tudtál? Nem kellett ezzel vigyázni?
galeria

Még most sem jött meg! Nekem azt mondta a doki, hogy a 2.napon kezdjük a szurit. Mennyi variáció létezik? Mitől függ, hogy ki mikor kezd?
Már csak 3 nap, és vége a sulinak :lol: A gyerekekkel sem lehet már semmit kezdeni,meg a koléégákkal sem. Nobel, aki kitalálta a nyári szünetet :lol: Bár még júl.2-ig be kell járni, meg lesznek táborok, de az már nem olyan.
ebba

2-3 napja kezdett vizesedni a lábam, de annyira nem vészes. Beállt egy szintre, folyamatosan olyan, a bővebb cipőim még rámjönnek.
Emelés: én simn emeltem, most is felveszem még a fiúkat, ha épp valami bajuk van. (na jó, egyszerre a kettőt már nem viszem le a lépcsőn, de egyet még simán, ha anyás éppen)

Ebba :D
van 1-2 variáció. De akkor Neked a 2. napon indul. Hormonszinttől, intézettől, és orvostól függ, hogy ki milyen stimulációt kap.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya! Vigyázz azért magadra!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok!!!

Rég jártam erre sajna sok a meló!
Ha lesz egy kis időm vissza olvasok.

Most gyorsan azért írok mert aggódom kicsit és hátha tud nekem valaki segíteni.
Tegnap óta picit barnázok ma vagyok a 22 napon.
10 nap voltam uyge dokinál amikor kaptam egyrepesztő szurit ami uyge 36 óra múlva lesz épp jó.
És most nem tudom mi van?
Miért barnázok? :roll: :roll:

Valakinek volt már ilyen?
Harcika ha olvasod légyszí írj köszi!!

Kép

Kép
raniko

Sziasztok,

Donika, Galéria,
még egy kis tapiadag az eredményhirdetés előtt! :) :)

Nem kaptam eddig egyiknél sem se Estimaxot, se Estrofemet...

Hú, Orsi :)
neked már három hét sincs hátra! :wink:
Ha jól rémlik, Levi&Máté nem bírta bent ilyen sokáig!

Sannah,
köszi, így a nyaralás előtt két nappal szuperül vagyok! :lol:
Ródoszra megyünk.
Aztán ha hazajöttünk beszedek még egy kis fogit, és hajrááá! Veled együtt! :)
angel37

Anikó :D
ne aggódj. Nagyon sok dolog állhat a barnázás hátterében.
Legjobb esetben a beágyazódást jelzi a szervezeted, az játhat akár vérzéssel akár barnázással is.
Progeszteronszintet néztek nálad? annak jók voltak az értékei?

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="angel37"]H írta:angel37ú, Orsi :)
neked már három hét sincs hátra! :wink:
Ha jól rémlik, Levi&Máté nem bírta bent ilyen sokáig!

bizony :) de leszek ám utána is, nem szabadultok tőlem :lol: :oops:

Máté és Levi 35+0ra születtek, ahhoz képest már 2.5 héttel vagyunk beljebb. No, de ők ketten is voltak :)
és még 2.5 hetünk van Lilivel, legkésőbb július 3án kibújtattják a korábbi császármetszés miatt.. de győzködöm, hogy mindenki jobban járna, ha maga indulna el.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nem is azért írtam! :wink: Várunk majd vissza, amint tudsz jönni, és már amikor a 3 manó enged! :lol:

Akkor bízzunk benne, hogy Lilibaba okosan elindul időben! :D
angel37

[quote="icsilya"]A írta:icsilyanikó :D
ne aggódj. Nagyon sok dolog állhat a barnázás hátterében.
Legjobb esetben a beágyazódást jelzi a szervezeted, az játhat akár vérzéssel akár barnázással is.
Progeszteronszintet néztek nálad? annak jók voltak az értékei?

Igen néztek 4 hormont ha jól tudom és eddig minden ok volt vele.
Hát remélem a legjbbakat! :roll:

Kép

Kép
raniko

Angel de jó lesz Nektek, akárcsak Icsilyának:):):)

Raniko, pánikra semmi ok én már teljesen hasonló problémával bepánikoltam, de mindenki megnyugtatott :lol: Ágyazódnak és takarítanak:):)
Mikor kell tesztet csinálni v. vérvételt? Nekem most már alig van barna, csak hasfájás:( A tegnapi vörösbort azért lenyomtam, hátha segít, bár nagyon nem szeretem:(
galeria

[quote="galeria"]A írta:galeriangel de jó lesz Nektek, akárcsak Icsilyának:):):)

Raniko, pánikra semmi ok én már teljesen hasonló problémával bepánikoltam, de mindenki megnyugtatott :lol: Ágyazódnak és takarítanak:):)
Mikor kell tesztet csinálni v. vérvételt? Nekem most már alig van barna, csak hasfájás:( A tegnapi vörösbort azért lenyomtam, hátha segít, bár nagyon nem szeretem:(

Hát Galeria remélem jó dolog történik ot bent nem pedig rossz. :roll:
Nem tudom mikor tesztelek szerintem csak a jövő héten ha nem jön meg addig.
Te hogy állsz?

Kép

Kép
raniko

Én is nagyon remélem:)
Én holnap megyek Harcihoz vérvételre, de persze nem bírta a vérem és csináltam tesztet :lol:

I I = :lol: :roll:
galeria

Galeria! ÉSSS?? Milyen a teszt??????????????????????Ne csigázz??+++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Lerajzoltam :lol:
Bár azért úgy vagyok vele, hogy még nem örülünk, majd holnap derül ki az igazság :roll:
galeria

jaaaaaa..nem értettem a jeleket..pedig törpöltem rajtuk..
akkor most pszt!! Nem mondok semmit, de nagyon izgulok és azonnal gyere vérvétel után!
Hánykor mész??
Halkan azért örülök ám nagyon!!

babaimádó
Kép
babaimado

Holnap 8 körül oda szeretnék érni:) És utána úgy tervezem, hogy megvárom, így is úgy is beszélnem kéne a dokival utána.
galeria

Galeria nagyon örülök neked!!!!
Én értettem a II dolgot! :wink: :wink:
nagyon drukkolok a hlonap miatt!!!

Kép

Kép
raniko

Várunk majd a hírekkel!

babaimádó
Kép
babaimado

Okés, remélem még jobb hírekkel tudok jönni:)
galeria

Galéria,
hurrá! :D
Látod, kár volt így letörni a pecsétke miatt! :wink:
angel37

[quote="angel37"]G írta:angel37aléria,
hurrá! :D
Látod, kár volt így letörni a pecsétke miatt! :wink:

Galeria te pecsételtél?
Hányadik napon ha lehet tudni?
És most hányadik napon vagy?

Kép

Kép
raniko

Tegnap kezdtem és beülti után 10. nap volt a tegnapi, ma már inkább "csak" a hasfájás a jellemző.
galeria

Hát én a szurit a 10 nap kaptam annak a hatása kb vasárnap szóval a 12 nap és én is tegnap kezdtem de még nekem ma is van egy kevés és ma vagyok a 22 napon! :roll: :oops:
Na talán egy kis reményt látok!

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Holnap 10.30-kor kapom vissza az embrikéket.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszi, hányat fogsz visszakapni? Ma beszéltél biologussal?
galeria

2 csíkocska?!!! Húú, de nagyon klassz! :D
Tényleg a barnázgatás - főként ha el is múlik és nem megy át vérzésbe - jó jel szokott lenni. Nálam is így volt :D

Kép
Kép
emma1976

Nálam a méhenkívülinél is volt icipici barna, mikor beágyazódott. Felhívnám a figyelmet, h. eztpozitívumként írom, mert kb.akkor ágyazódott be, csak szegénykém rossz helyre. De a következőnek majd elmondom, merre és meddig kell mennie:-)
SZóval csak pozitívan!!!

Nyuszi! Hurrááááá holnap drukk ezerrel!!!Hányat kapsz vissza?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok megint tudtam jönni egy picit!

Látom sokatoknak volt ez beágyazódásik jel hát picit reménykedem akkor! :wink:

Kép

Kép
raniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?