Új privát üzeneted érkezett!

Jumam,
köszi!!!!!!

Tigermom,
írtam privit.

Eszti,
nyamiiiiiiiiii :P

Kép
mancs

Tigris, nyugi. :) Akkor először azt kéne eldönteni, hogy milyen típusú orvost szeretnél. Nekem fontos volt, hogy a szakmai tudásán kívül egy emberi lény is legyen, aki nem csak betegkénet, hanem emberként is tud működni. Másrészt viszont egy nagyon higgadt embert is szerettem volna, akinek a jelenlétében nyugod maradok én is, illetve, aki a szülést természetes dologként kezeli, de ha kell, akkor biztosítsa az egészségünket. Én minden ilyen szempontból meg voltam vele elégedve, ketteskét is nála szülném.
Szerintem a többiek a saját dokijukat is hasonlóan ajánlanák, az, hogy mi a különbség köztük, nem tudom. Van, aki a nő orvost preferálta, van, aki mást.

Milyet szeretnél? Van választék. Sokan Gajdos doktornőt kedvelik, van, aki Boros Juditot, Novum Koiss doktorral volt elégedett, Coolnak bejött Fedina doktornő, szóval elég vegyes a körkép. :) :)
Vendég

Tiger,
van a topikban olyan anyuka is, aki nem választott orvost, hanem az ügyeletesnél szült. És ő is meg van elégedve a dolgokkal. Nyugi!

Kép
mancs

Mancs,Eszti!

Elöször is köszönöm a segítséget.Fontos hogy szakmailag is jó legyen, na meg persze velem is ne úgy foglalkozzon mint a legelső orvosom,aki emberszámba se vett...
Sajnos tuti nálam a császár,mert függőlegesen metszették a méhem az első csaszinál,így nem szívesen szeretnék az ügyeletesnél szülni.egy olyan orvost szeretnék aki mindennel tisztában van, s odafigyel ránk.
Sokat jelentene az is hogy a baba velem lehet, Panna lánykámat csak 2x láthattam 20 percekre.Szörnyű volt.
Hogy jobb ha felhívom a dokit s kérek időpontot tőle,vagy elég ha bemegyek hétfőn,s utána érdeklődöm?
tigermom2005

Tigris, végül kit választanál? Natasa (Bábinszki doktornő) és Coolasa (dr. Fedina Laura volt a dokija) voltak csaszisok, őket kéne interjúvolni. És ha megvan, hogy kire esett a választásod, hívd fel, és onnantól mindent a doki fog mondani. :)
Vendég

Eszti,köszönöm.
talán első körben megpróbálnám a te dokidat,háthan szerencsém lenne...szerinted?
Még a Siklós dokiról hallottam jókat.
tigermom2005

Szia Tigrincs, én vagyok az egyik meszólított (a másik császáros anyuka épp egy roppant bababarát kényeztető üdülőben senyved, sajnáljuk is érte..) :wink:
Én Fedina drnő páciense vagyok mióta világ a világ, és a császármetszésem helye a műtét után 2 nappal már alig fájt. Nekem is előre látható volt anno ez a tipusú szülés, így átérzem ezt is.
Az én dr-nőm röviden közvetlen, partnerként kezel, és/de magas árfekvésű. Ez a rossz hír. Hozzá be kell jelentkezni magánrendelőbe, hogy megismerkedjetek, az összes vizygálat és konzultáció is ott esik meg (Blahához közel, ha helyszín alapján is döntenél), ő a kórházba csak bejárós orvos, tehát nem ott dolgozik, csupán akkor jár arrafelé, ha páciense szül. Én következő gyermekemet is vele tervezném, mármint elsősorban a férjemmel ugye, de szóval orvosi szempontból, hihi, de többeknek már az ismeretségi körömből nem vált be a stílusa. Ha érdekel, és adsz emailcímet, priviben kifejthetek olyan konkrétumokat, amik érdekelnek. :wink:

Kép Kép
coolasa

Tigris, Siklós doktor pont Coolasa doktornénijével szokott együtt operálni, szóval én először őket ajánlanám, de ha kell, természetesen megadom az én dokim elérhetőségét is. :)
Vendég

Cool, ha te is tudsz avatart csinálni, megcsinálnád a szuperképből nekem??? :P Köszesz
Vendég

Peszti, nekem is Gabus meg Sasha szokott avatart gyártani..... :? nem véletlenül.

Kép Kép
coolasa

tényleg, Gabus küldhetek neked én is fotót ilyen célzattal? naaaaaaaaaaa.........

Kép Kép
coolasa

Késő, már elküldtem. :wink:

Kép Kép
coolasa

kezdtem fotókat küldözgetni... kormi, nálad a 4. csomag az utolsó, a többieknél az, amelyikre azt írtam, hogy "vége".
Ilyen cseles vagyok én.

Kép Kép
coolasa

Csajok, rossz hírem van: Benyónak hasmenése van, és nekem is, de egyelőre most megállt és semmi jele amúgy láznak és rossz közérzetnek.......
Vendég

Eszti,
neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Kép
mancs

Eszti,
akkor sztem megússzátok, mert Áron és Beni is lázas volt (Áronnál nem vagyok tuti biztos, de mintha).
Drukkolok, hogy ne legyetek betegek!

Az avatarképnek csupán annyi a titka, hogy 80×80 pixelesre kell alakítani a képet. Ha esetleg úgy is nagyobb lesz 6 kbyte-nál, akkor mentéskor lejjebb kell venni a százalákot (ACDSee).

Kép

Kép
gabuska
Budapest

kezd izgi lenni a helyzet...

Kép Kép
coolasa

Nekem kavarog a gyomrom, de már nincs hasmenés, Benyónál van, frankón 5 percenként teszem tisztába, viszont jól van, csak az ebéd nem kellett neki, öklendezett.....jajjjj, remélem nem lesz beteg.
És most meg azon is agyalok, hogy remélem ti nem kaptatok el semmit tegnap.....áhhhhhhhhhhhh
Vendég

Eszti, nekem az jutott eszembe, hogy Mamac és Ilba egy kerületben laknak, Ti meg együtt Tücsköltetek Ilbáékkal.
Amúgy meg ne agyaljál, hanem gyógyuljál! Gyógyuljatok.
Legfeljebb lesz a Lászlóban is egy István kh.-i élmények részleg, esetleg átkereszteljük ezt a topikot László kh-i élményekre...
De ne szaladjunk ennyire előre.

Mivel az én optimizmusom nem jött be Ilbáéknak, így nektek most azt jósolom, hogy tuti ott köttök ki egy órán belül. Tutkó most is az ellenkezője történik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nekem is ez gyanús, a hétfői tücsökzene, de mondom, egyelőre betegségnek nyoma sincs, még csak hőemelkedés szintjén sem. Remélem marad így, főzöm az almás krumplit, hátha valamit elfogad. Inni iszik rendesen, és nem hány.
Vendég

Peszti, tegnap csodálkoztál is, hogy Benyót 5 perccel a pelusozás után megint tehetted tisztába..

Kép Kép
coolasa

Cool nagyon jók az új képek!!!

Képzeljétek terhes a másik barátnőm is, szóval már csak nekem kell teherbe esnem és mind a hárman babát várunk majd. :lol:

Mindenki gyógyuljon meg, de minél hamarabb!!! Ez parancs!!! :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Petra annyit iszik, hogy az csak na, már 3 napi adagját megitta és hol van még a nap vége. Viszont így enni nem hajlandó, fele ebédjét se ette meg. :roll:
Nagyon nyűgi volt, be is altattam.
Szóval még a kisasszony se 100 %-os. :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Noki meg mióta a.t.n kívül mást is kap, minden gyümölcs és főzelék után anyagcserélt, tegnap óta pedig kb fél éve először egyszer sem. És nem is lázas, nem is rosszkedvű. Szerintetek ez is fertőző? Félő, hogy az egészségességet tegnap a kacajklubban a többi gyerek is elkaphatta.... :wink:

Kép Kép
coolasa

Vuka,
akkor hajrá ketteske!!!! :lol:

Eszti,
reméljük a legjobbakat... :wink:

Kép
mancs

Cool az lenne a legjobb, ha Noki fertőzne meg mindenkit. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Cool, Benyó ebéd után mindig kétszer szokott rotyizni, ez nála még a normál kategória :) :) Naponta meg négyszer átlagban, de 3 a minimum.
Vettem Normolyt-ot, izotóniás oldat, tutti-frutti aromával van, bóóóóóórzalmas íze van. A gyerek megitta, én hánynék inkább tőle....
Vendég

Sziasztok!

Itt az élő híradó! (Köszi Bubek, hogy írtál! :wink: )
Jól vagyunk, még mindig egyben. :D A méhszáj hétfő óta 3-4 centis, de a burok ép. :shock: Sehol egy fájás, még jósló se nagyon, igaz, Andrissal se volt semmi. 8) Amíg nem csináltak. :?

Hála ma a dokim visszatér, így nem az említett helyettesítőnél kell szüljek, aki nem volt túl szimpi tegnap a kórházban. Csak a CTG-t nézte meg, meg se vizsgált, pedig a dokim mondta, hogy majd csinált UH-t meg keringésvizsgálatot. :shock: Olyan hideg, kimért doki volt...
Még jó, hogy a szülésznőmhöz mentem CTG-re, így legalább ő megvizsgált.
Holnap újra CTG...

Nagyon sajnálok minden beteget, különösen most Ilbáékat! Sok-sok gyógypuszit küldök Andriskától, olyan nagy cuppanósakat! Olyan édesen csinálja!

Gabi, Jumam! Igazán szuper a meglepetésetek! Köszi, hogy engem is bevettetek, pedig ritka madár vagyok errefelé! Én majd egyszer CD-n kérném, mert nekem kevés a tárhelyem letöltésre. CD-m az van! Talán egyszer eljutok én is a klubba... :o

Apropó, Jumam! Elolvastam a szülésedet, és nagyon tetszett!

Eszti! Hol vetted a szandit? Andrisnak is kellene egy 20-as, mert a 21-es, ami van nekünk, még nagy neki.

Ha tudok, még jelentkezem, ha nem, írok Bubeknek! Puszi! Drukkoljatok, hogy ma vagy holnap szüljek, mert aztán a szülésznőm megy el...

És két eléggé friss kép Andrisról: Kép
Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga tök jó, hogy jelentkeztél! Drukkolunk, hogy ma vagy holnap megszülj és minden rendben legyen. :wink:

Gabuska nekünk is jó 670 Ft-ért a Copy Generalból, hajlandó vagyok még esetleg jobb minőségű papírért is ráfizetni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, ez a fotópapír ára. Az nem jó? :wink:

Vvolga, én azért nem híradóztam, mert reméltem, hogy benézel és írsz. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vvolga,
tőlünk is megy a drukk!!!!
Ki volt az a kimért doki? Andris nagyon édes!

Gabus,
az ár enkünk is OK.

Kép
mancs

Adtam Benyónak egy pár kanál almáskrumplit, de sugárban kihányta....:( :( :(
Vendég

Most telefonált egy nőci egy piackutató cégtől, kérdezte, van-e nálunk 30 év alatti személy. Jeleztem hogy igen, 11 hónapos, akar-e vele beszélni. (Nem akart)

Kép Kép
coolasa

Peszti, uhhhhhhhhhh, ez nem hangzik jóóóóllll

Kép Kép
coolasa

Cool,
megállta a nő röhögés nélkül? És Te? :lol:

Eszti,
mondom, neeeeeeeeeeee!!!!!!!! :? :shock:

Kép
mancs

Adtam neki 3 ek izotóniás italt, ez most bent maradt, és lefektettem. Drukkoljatok, hogy nem betegebben ébred fel.....
Vendég

Cool, valamit nem jól számol a vonalzód, ha jól nézem...
Vendég

Mancs, én megálltam...

Peszti, upsz, tényleg, most akkor jól összezavarok mindenkit a hónapokkal, hihi.
Jó az avatarod.
Tudod mit kíváno Benyónak...

Kép Kép
coolasa

Hűűűű, Wolga, Andris tiszta anyja!!!!! Édes nagyon!!! Drukkolunk, drukkolunk, te meg igyál valami szüléselindítót... Már nem emlékszem mi az, de van valami amit lehet inni ilyenkor. Meg a legjobb ha elcsevegsz Ádámmal, hogy most már aztán ihajcsuhaj!!! :wink: :lol:
Bea a szülésznőd?

Jááááááááj, Eszti, ne mááááááááááááár!!!!! Ne legyetek betegek!!! Lécccíííííí!!!! :cry:

Gabi, ha van fotopapírra nyomtatás, én is szívesebben vállalnám azt. ha mondjuk 3-4e alatt van. Ha magasabb az ára, akkor inkább meggondolnám... :?

micsoda új avatarok...Eszti, Cool...nagyon vagesz!!! :wink: Na megyelk mer vár a munka... :evil:

ilyen amikor egy kicsit ereszdelahajam van itthon... :lol: :lol: :lol: :
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabuska már régebben csináltunk mi is ilyen képet ajándékba és úgy emlékszem eggyel jobb minőségű papírt kért apa (mert maximalista) és még az is 1000 Ft alatt volt. De lehet, hogy már én emlékszem rosszul.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ha nem olyan húzós az ára, akkor nekünk is fotópapírra kellene.

Eszti,
írj mindenképp, hogy mi van!!!!

Ilba???????????????????

Kép
mancs

Lányok, asszonyok, ti nem figyeltek Gabusra? Nem szép dolog átugrani a kisebbek hsz-eit! Aszonta tisztán, tagoltan és artikuláltan, hogy ez már fotópapír! Szóval 670 Ft-ért vélhetőleg ő sem szalvétára akarta nyomtattatni a kacajos ballagási tablónkat... :wink:

Kép Kép
coolasa

Lányok! Köszi a drukkot!

Bubek, igen. Mármint a Bea az.
Ha meg mondjuk látnád az apját, azt mondanád, tiszta apja. Ha meg a bátyám gyerekkori fotóit, akkor meg azt, tiszta bátyám. 8) Szóval elég vegyes gyerek. :lol:

Nekem megvan az indító lötyi, de nem nagyon akarok ilyet inni. Apával már bevetettük, amit lehet, de Ádám nem reagált rá- :D

MAncs: Lázár doki volt. Nagyon udvarias volt meg minden, de nekem mégsem tetszett.

Kép Kép
Kép
vvolga

Eszti
Ti is??? :shock:

Szegény Ilbacsalád! :( ez nagyon ismerősen hangzik... :(
...amikor hányás és hidegrázás közben szoptat az ember rá kell döbbenie, hogy immáron ő a felnőtt... :(
remélem vittek be magukkal lepedőt meg fertőtlenítőt!
Ilba neked meg Sodioralt meg Normaflórt kellene inni...
bár ezt biztos nem olvasod... felhívlak...vagy inkább írok sms-t...
jó el monologizálok
:lol:

Gabus
Sajnos még nem lakunk egy kerületben és bár szerettünk volna de nem is találkoztunk! ...még jó mert akkor most lelkiismeretfurdalnék! :(

A képpel kapcsolatban... szerintem olcsóbb fotóként beadni pl a Ring-be...
Milyen méretben is szeretnétek?

Én is szerettem volna meglepetést... összegyűjtöttem az összes esküvős képeinket... erre a gép is vírusos lett és eltűnt a komplett könyvtáram, benne (ezen kívül) sok-sok értékes információval, munkáimmal... pl Esztiféle kajatáblázat amit ha lehet ezennel kérnék pótolni! :)
persze csak ha már jól vagytok...

Amúgy úgy néz ki Áron most valami takonykórt szedett össze... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

hű Volga!
drukkolok! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, az esztitáblát ezennel elküldtem neked emailen (ugye arra az excelre gondoltál?)

Kép Kép
coolasa

Gabus
...én inkább fotóként csináltatnám meg... szerintem szebb, tartósabb, mutatósabb...
Mi szoktunk járni a Ring fotóba... esetleg elvihetnénk... (és akkor magánakcióként én kijavítanám a születési dátumunkat! :) )

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cool
Köszi! :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most látom ti még csak fél évesek vagytok?
:lol: :lol: jól fejlett a gyermek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Parancsolsz?
:lol:

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X