Szép jo reggelt Mindenkinek.
Hát ugy kerültem a Szabolcs utcába,hogy 25 hetes terhesen elvégezték a cukor terhelést és az értékem igen igen magas lett 19-es cukorszintet produkáltam
Doktorbácsim azonnal átutalt a Szabolcsba.Na gondolhatjátok minden reményem veszve hisz a Győri doktornál szültem az első kettő gyermekem és ezt a babát is nála szerettem volna. A lényeg megjelentem a korházba ahol kőzőlték ok rendben felvesznek gondozásba de egy feltétellel itt kell szülnőm.Alig paráztam
Se orvost se senkit nem ismerve befeküdtem még májusba,ahol elvégezték a cukorbeállitást,ami abbol ált ,hogy inzulinoznom kellet magam
Majd két hét elteltével saját felelőségemre haza mentem hisz van két fiam akik ideig oráig nélkülőzni tudtak de a végletekig nem megy
Majd Juniusban ujra vissza fektettek mert állitolag már toxémiás is voltam ami abbol állt ,hogy mindig jelen volt a fehérje a vizeletembe,majd magas vérnyomásom is volt hozzá./megjegyzem kétszer volt rajtam 24 orás vérnyomás mérő aminek az eredménye mind kétszer negativ volt/.
Egyhuzamba 9 hetet feküdtem bent a korházba
Azt hittem teljesen bekattanok már!
Sept.2-re voltam kiirva szülni,de Niki babo ugy dőntőtt pár nappal előbb kikéredzkedik
Naponta kellet mennem CTG-re .Igy tőrtént ez azon a szombat délután is.Felmentem.......feküdtem....mértek.
Majd leengedtek.Aztán az esti viziten a dokibácsinak nem tetszett amit produkáltunk majd este ujra vissza küldőtt.
Niki szivhangja állandoan a mozgásoknál leesett
Ott tanakodtak mit tegyenek/megjegyzem hétfő reggel 8-ra kivoltam irva császár mütétre/
4 orát feküdtem a ctg-nél ami kőzbe volt hogy tökéletes volt minden volt hogy nem.
Majd az ügyeletes orvos ugy dőntőtt nem kockáztat tovább és éjjel 23,15 kor betoltak a mütőbe.
Alig féltem
Épp ,hogy betőltőttük a 37-hetet
Spinális érzéstelenitővel "szültem".Megkell jegyeznem azért is lett császár mert az első két fiacskám is azzal született és ugyi a harmadik adja magát ,hogy csak az lehet.
Mig másnak egy császár max 45 perc addig nekem mindez másfél orát tartott mert már voltak a doki szerint ősszenővéseim és a végén sterilizálva is lettem.
Mivel fogadott orvosom nem lévén mindezt az éjszaki ügyeletes orvos csapat végezte.Amit igy utolag is köszönök nekik és főleg az Ügyelet vezető Doktornőnek mert rajta mulott az ,hogy nem mert kockáztatni.Niki mikor megszületett kapott egy kis oxigént,hisz a ctg szerint is oxigén hiányos állapotba került a méhen belül!
Tdujátok mikor évekkel ezelőtt ujpesten szültem az emlékeim mások voltak a császár után gondolok itt az uto ápolásra stb.Egy biztos itt nem volt sebkőtőzés."alvázmosás,hasszorito.
10 nappal a mütét után Én szoltam a dokinak nem kéne már megnézni a sebemet?
de hát változnak az idők.
Mivel Én terheségi cukros voltam Nikim cukorszintje leesett a születése után igy influziora került és inkubátroba rakták ami nem volt 1 napnál tőbb
))
Hamar rendeződőtt
2550 grammal született amit nem irtak be végleges születési sulynak mert miután a világra jőtt egy hatalmas mennyiséget "kipakolt" és igy 2480gr lett
)
Ezt irták be Neki szül.sulynak.
És 10 nap elteltével már 2800gr volt
Igaz a korházba méág csk csak
szopizott de volt ,hogy ott is átaludta az
etetési időt.
Szerintem sose érem meg ,hogy az éjszakát átaludja majd
Most ennyi fért bele,igaz most alszik
)Bár nekem is azt kéne tennem hisz alig alszom , de ismeritek Ki sokat alszik kevesett él
puszika mindenkinek sziasztok M.Ildikó