Sziasztok!
Köszi, hogy visszavártatok!
Jó sokan lettünk, sőt, inkább sokan vannak azok, akiket még nem ismerek, tőletek bocsi, hogy még nem nagyon tudok hozzászólni majd az írásaitokhoz, azért igyekszem képben lenni! Az az igazság, hogy Barnus mellett biztos, hogy nem tudok visszaolvasni, de innentől majd "ismerkedem"!!!
Egy pár oldalt azért végigtekertem, inkább csak a képeket nézegettem, olyan szép babája van mindenkinek! Majd én is teszek fel képet, egyelőre minden a másik gépben maradt, át kellene kábelezni, illetve ide is feltölteni a fényképezőnket, szóval kitartás.
Nóri! Ez kész röhej, hogy mi megy ezekkel a gyógyszerekkel meg dokikkal! Örülök, hogy végülis jóra fordult a helyzet, hú, gondolom jól meg voltatok ilyedve. Jó lenne már találkozni! Most mekkora Farkas? Egyébként Te jól vagy? Zsolti dolgozik?
Képzeld! Az e-mail címedet sem tudom, mert azok is a másik gépben. Majd add már meg légyszi!
Mircike! Akkor ugye tényleg nem tűnsz el? Megjöttem! Basszus! Olyan jó érzés újra írni nektek, tényleg nagyon hiányoztatok!!!
Akkor most dologzni fogsz, ha jól értem? Nagyfiú bölcsi? Nem lesz másik baba?
Voltál kontrollon?Tavasszal tervezted ugye? Minden redben volt?
Tényleg, Nóri! Te meg anno decembert mondtál. Voltál? Nincs semmi baj a műtéteddel ugye?
Timi! Úgy örülök Nektek is! Bala már biztos nagyot nőtt! (Tényleg csak képeket nézegetni volt időm, bocsi mindenkitől!) Illetve megnéztem a "kulcsos" Balát, legalább tízszer már, eszméletlenül jó fej! Hát, 1 év múlva már mi is ilyenekkel fogunk játszani, tök jó!
Panni! Márk mekkora? Olyan nagynak tűnik, bár lehet, hogy csak hozzánk képest. Azt hiszem 1 nappal vagytok idősebbek (ha jól emlékszem), igaz mi jócskán koraszülöttek voltunk.
Barnust 8,5 hónaposan mérték utoljára, akkor volt 71,5 cm és 7910 g - ehhez képest születtünk 48 cm-vel és 2400-al. Szóval haladunk!
Egyébként jól vagyunk, vagyis tele vagyunk mi is gondokkal.
Új lakás, baromi jó, beköltöztünk, földszint, jól be is áztunk, falak vizesek, majd penészesek, javítások, lekaparták a falakat kb comb magasságig, gépekkel szárították kb 2 hónapig, addig faltól minden fél-egyméterre, kb mint meszeléskor, majd festés, de még ne pakoljunk teljesen vissza stb. Ja! A gépeket úgy kell elképzelni, mint a régi vonatokban a kálykák, és egész nap zúgtak, 2 hónapig. Már rohadt elegünk volt. Októberben kész. Erre most újra minden tök penész, víz, hétfőn jött a kaparós ember, és kezdődött minden előről.
Pont az ünnepekre! Szétszedték a lakást, és kb január közepén jönnek "megcsinálni". Beruházó köcsög, ugye ez garanciális javítás, szakembert hív, majd kisütötték, hogy ez a víz+penész már a mi hibánk, nem azért van, mert az előző víz nem száradt ki rendesen, hanem (ezt hallgassátok meg!) ez mind pára, ami azért van, mert belihegjük a lakást, talán ha nem lennénk ennyit itthon. Férjem dolgozik, én Barnussal biztos marha sokat lihegek! Meg azt is mondta, hogy nem kéne ennyit főzni vagy mosni, mert az is párásít. Hú, nagyon bepöccentünk! Mondtam is a pasinak, hogy akkor ezek szerint úgy van megtervezve ez a lakás, hogy pont lakni nem lehet benne, pláne gyerekkel, akkor miért nem úgy hirdették meg! Aztán végül megcsinálják "ingyen", de már féléve ki sem pakoltunk,még mindig van egy csomó dobozunk, meg a nagy felfordulás állandóan stb. Ja és még vezetni kellett egy hétig egy füzetbe, hogy hány percet szellőztetünk, 2x10 van előírva, nálunk ez átlag 300, szerintük kevés. Úgy kellene, hogy amíg az egyik szobában vagyok a másikat le kell hűteni tárva nyitva, aztán menjünk át oda Barnussal, és ahol voltunk ott hűtés, és ezzel játszak egész nap, kb. 1-2 órás intervallumban. Szóval mire az egyik helyen végre kezd meleg lenni, menjünk át a hidegbe, majd utána át a másik hidegbe stb. Nem hiszem, hogy ez a megoldás a penészre.
Na bocsi, hogy ezt így túlrészleteztem, kijött belőlem.
Barnus egyébként nem beteg (még így sem), viszont az arca ekcémás, egyre durvábban, és állandóan vakarja, tiszta seb, és most már a vádliján is kezdődik hiába kenjük mindenfélével.
Remélem minden baba meggyógyul!
Kata! Nektek nagy kitartást, együttérzek veletek, biztos nagyon nehéz, de bízni kell benne, az sokat segít, hidd el !
Zsófi! De jó, nálatok apa főz! Nálunk apa mosdik, anya főz...
Edus! Örülök, hogy hazajutott a párod, nem kis útja lehetett! De a lényeg, hogy együtt a család!
Zsóka! Neked meg aztán tényleg tündéri kis segítséged van!!!
Nóri, Marcsi! Nektek is puszi!
Mi is Sinlacozunk, Barnus szereti, vacsorára.
Dokinak mi sem adunk semmit.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett, kb féléve nem írhattam!
Judy, Reni már nem szokott írni
NAGYON NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDEGYIKŐTÖKNEK!!!
Barnus, Julcsi, Zsolti