Új privát üzeneted érkezett!

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ EDU NAGYON NAGYON GONDOLOK RÁTOK!!!!! (vonat??? esetleg?? hülye ötlet?-busz?)

de arra gondolj, hogy ez imrinek a legeslegrosszabb!!!! mert ő tök egyedül lesz! nagyon nagyon sajnálom és maximálisan átérzem. nagyon szeretnék vmi bíztatót írni. de mit? nemtom. szegénykéim!!!! millió csók és kitartás!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Edu - ez szörnyű! Remélem valami más közlekedési eszközzel azért tud jönni, hogy 24-én együtt lehessetek. Drukkolok!!!

Nóri - hogy vagytok? Remélem jobban!

Zsóka - nekem is nagyon bejönnek a mellények, de praktikus is, mert így melege sincs, de a háta sem fázik meg.
Szopi - kicsit én is benne voltam, mert már éreztem, hogy nincs elég tejcsi és ezért Márk már szinte egész nap rajtam lógott volna. De azért ez legalább 2 hónap volt. Először az éjszakait próbáltam meg, aztán a reggelit majd egyszer csak este sem jött már belőle. Meg Márk azonnal ráharapott, amint nem úgy jött belőle. Háááááát az naaaaaaagyon fájt. Aztán utolsó este rácuppant, majd le és nézte, hogy most akkor mi van? Valószínűleg már nem jött belőle neki semmi. Nagyon sajnálom, de azóta mindkettőnknek sokkal jobb. Végialussza az éjszakát és napközben is simán elalszik, igaz a karomban (szopi pózban), de ez viszont így olyan jó. Nem is kell sokat altatni, max. 10 perc alatt elalszik.

Kata - ma is többször eszembe jutottatok!!!

Jó éjszakát és puszi mindenkinek!

Kúszom ezerrel...

Kép

A mai nap sikersztorija - ülök, igaz a lábam még beszorult (mert térdelésből sikerült ide jutnom)

Kép

Már látszik a második fogam is... kicsit

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Jaaaaaaj de édes!!!!!!!!!! Az a fogacska, haláli!!! :lol: :lol: :lol:

Edu, nagyon-nagyon sajnálom!!! Fene egye ezt a fránya ködöt! :evil: :?
Próbálkozik azért Imi? Vagy teljesen reménytelen, hogy hazajusson?
Azért én drukkolok, hátha... :wink:
Naná, hogy benne vagyok egy közös buliba!!

puszi és jó éjszakát Anyucik,Babucik!!

KépKép
logi

KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
új projekt áll elő- több, mint 2 órás netezés eredménye lesz-, ehhez kell a sok sok ++++++++++energy! Tőletek nyerem!Sokat gondoljatok ránk, de főleg imrire!!!!!!!!!!!!Köszönöm előre is! :)

Mindenkinek jó éjt+szép álmokat!/valszin, én úgy fogok aludni, mint zsófi.... :oops: :cry: /
mazsolák

Panni, Márk nagyon édi!!!!Tök jók a fogacskás képek!!!!!!!!!Lakásotok is nagyon szép, nekem tetszik nagyon, ezt már többször szerettem volna írni, a képek alapján!És micsoda tisztaság, és rend! :D
mazsolák

Sziasztok!

Hajaj........
Sorry, de mára megint csak a pocakosokat sikerült utolérnem. :( :evil:
S mivel már így is leragadnak a szemeim, csak gyors életjelet adok magunkról.
Annyira hiányzik a csapat!!! De időhiányban szenvedek nagyon, így karácsony előtt. Ezért elnézést, hogy nem jelentkeztem, s hogy most sem tudok érdemben reagálni, de az újévi fogadalmaim között lesz, hogy ahogy lecsengenek az ünnepek gyakrabban jövök majd.

Áldott, békés karácsonyt kívánok nektek!
A Picúroknak meg hatalmas ajándékhegyeket (azért vigyázni, mert besokalnak, s az sem jó :roll: )!
Pihenjetek sokat, kihasználva, hogy együtt a család, s nem egyedül vagyunk a gyerkőcökkel :).
Puszi minden babapocakra és Nektek is!

Nézem ahogy az est leszáll az ablakom előtt,
Ezüstbe és fehérbe öltözik a föld.
Álmaink és bűneink, jó és rossz tetteink
Ma hó takarja.

A világ bármely részén élsz és bárki vagy,
Szeretném, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb!
Kívánj igazi ünnepet,
Kívánj igazabb életet, ahogyan én - neked.

Kívánj a szónak nyílt utat
És a dalnak tiszta hangokat;
Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek,
Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek.

Kívánj a szónak nyílt utat
És a dalnak tiszta hangokat,
Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek,
Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek.

Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál,
Ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután.
Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,
Békés karácsonyt mindenkinek,
Békés karácsonyt mindenkinek!
Békés karácsonyt mindenkinek!

"Révész Sándor – Piramis: Kívánj ünnepet"

Timi

Kép

Kép
timtom

Hopsz, ez elment magától, mielőtt még megformáztam volna nektek. :( Bocsánat. Csecsébb lett volna, s így a kép is külön kerül föl. :(

Kép

Puszi: Timi

Ui.: Tettem fel új képeket a Balababa-ra :arrow: www

Kép

Kép
timtom

Na, látom már, milyen szinten fogok innen eltűnni :lol:

Julcsiiiii Sziaaa :) Már teljesen lemondtam a reményről. Hú, most nagyon-nagyon örülök, mesélj sokat!!!

Edu: Drukk megy!!!

Betegeknek is!!! Jobbulást minden takonykórra, szörcsre, köhögésre, hasfájásra, meg persze Lizának!

Nóri: Nem olyan sajnos a munka, hogy otthonról is lehessen. Tipikusan az, hogy eléggé felesleges dolgokban kell résztvenni személyesen :) Fönök mellett okoskodni, eljárni mindenféle értekezletekre, képviselni a szakterület érdekeit, okoskodni. Papírokat gyártani, amiben okoskodni kell. Szóval egész nap csak ebből áll.

Blogom :) http://fabien.freeblog.hu

Mindenkinek puszi mégegyszer :) M.
mircike

SZIASZTOK!!!

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK (ANYUCIKNAK, BABÁKNAK,TESÓKNAK, APUKÁKNAK EGYARÁNT)!!!

(ma nagyon sok dolgunk van, Borival bejglit sütünk, csomagolunk, karácsonyfát állítunk apával.....stbstbstb)

Kép

KATA, ha tudsz, jelentkezz!!!!!!! Veletek álmodtam. :D

még azért jövök :mrgreen:

KépKép
logi

Sziasztok!

Hú, Edus,nagyon sajnálom én is a történteket. Remélem tudtok megoldást találni.

Timi,de jó hogy írtál!!!! Imádom ezt a számot! Amikor felismertem énekelve olvastam tovább Farkasnak (reggel 7-kor rekedten :) )

Zsóka, ti is ma állítotok fát? Borival hogy van ez? Mit mondtok neki? a fát nem a Jézuska hozza? Érdekelne, mert bár még korai, de már beszéltünk erről a papával, és egyelőre nem egyezik a véleményünk.
Mi is ma állítjuk, de csak azért, mert dédpapi csak ma tud jönni.

Rólunk: Talán jobban van Farkó, de iszonyúan köhög, de a kedve azért jobb. Este 37,9 volt, most reggel már csak 37,0.
NA,megyek rohanok, még este szerintem én is benézek.

Nekünk holnap már semmi dolgunk nem lesz! Csak lábat lógatunk, a családom intéz mindent. :) :)

Márk, gyönyörű!!!! (a tisztaság és a szép lakás nekem is feltűnt! :) )

KATA!! Írj legalább egy sort, ha hazajöttök.....

Puszi, Nóri

Ez az Mircike! Nem szabad eltűnni!! (ott van a szabad három órád délután :) :) :) )

Kép
nóri8

sziasztok!

nem tudok visszaolvasni :oops:
de köszi minden szorítást és drukkot, azt láttam pörgetés közben hogy volt... :)

csak magunkról néhány sor:

itthon vagyunk, tegnap hazaengedtek de csak azért mert kari jön.
sajnos Lizi epilepsziás. nem tudni milyen súlyos, most az a legfőbb h gyógyszerrel le tudják állítani (már kapja). már van szemmel látható jele is. eddig is volt csak kisbabáknál nem könnyű észrevenni. de most már még durvábbak mióta gyógyszert kap. ??????????????????
nemtom h azért e vagy amúgy is most jött volna ki....
megyünk mindenfelé majd ezzel, nem állunk meg itt.
amúgy kemény torna is kell. napi 6x30 perc amit végigordít szegénykém.
reggl 7, 8 mad 11, 14, 17 és 20 órakor. közben evések
éber állapotban nonstop hason kell tartani őt mert gyengék a háti izmok........tehát ekkor is sír.
kemény év elé nézünk, harcolni fogunk.

szóval szerintem nem fogok sokat jönni, de azért majd igyekszem nem eltűnni.

sok puszi mindenkinek!!
Kata és Lizus
lmkata

SZIASZTOK KATA ÉS LIZACICUS!

Kata, írtam privit, feltétlenül olvasd el (ha nem kapnál értesítőt, mert én mostanában nem kapok..)!!!!!!!!!!!!!!!!!
pusszok,

KépKép
logi

KATA LIZU NAGYON NAGY SZERETET CSOMAGOT KÜLDÜNK!!!

akkor még vissza kell mennetek? samu is amióta eröltetve hason van sokat fejlődött hátizmilag! lizu is fog, mint a villám!
a torna miért kell? 6x30 perc???!!! jó sok!!
mást nem találtak? az epilepszia gyógyszerrel nagyon jól karbantartható, volt tanítványom aki epilepsziás volt, kapott gyógyszert és no tünet!
írj majd amint tudsz!! kitartás!!!

edu mi a helyzet?
kerekpocak

Nóri, nálunk a karifát nem a Jézuska hozza, azt mindig együtt díszítjük Borcsival. Az én gyerekkoromban is így csináltuk otthon, a díszítés olyan jó dolog, annyira élveztük mi is, meg most Bori is.
Persze az ajándékot már a Jézuska hozza :wink: .
Tényleg, ez lesz az első karácsonyunk négyesben :D .

KÉSZÜL A BÁJGLI :D

Kép

KépKép
logi

EDU, MIZÚJS IMIVEL?? DRUKKOLOK ÁM NAGYON....

KépKép
logi

Kata! Nagyon drukkolok én is. Nagyon hamar kiderült, úgyhogy a lehető legjobb esélyei vannak Lizának! Annyira biztos vagyok benne, hogy Ti mindent megtesztek és sikerülni is fog!!! :)

Edus???

Zsóka: tényleg jó az ötlet, hogy együtt díszíteni... Mi egyelőre úgy fogjuk idén, mivel ugye a díszítés még 1-2 évig nem játszana :) , hogy délelőtt semmi jel, délben alvás, és azalatt apával díszítünk, és amikor a gyermek felkel, akkor már ott lesz a fa és az ajándékok :)

Nóri: Jobbulást! [Most van még két órám :)]

Panni: Lenti polcon lévő könyveket nem zúzza szét a fiad? :)

Puszi mindenkinek M.
mircike

sziasztok Anyucik!!

először is boldog Karácsonyt és jó pihenést mindenkinek az Ünnepekre !

sajna nekünk nem sikerült Karira átköltöznünk az új lakásba, nem lett kész a felújítás, de reméljük az Újévre sikerül.
szóval még itt héderezünk anyukámnál. full extrás ellátás, de jó lenne már az új helyen.

Kata, pozitív energiák és drukk hegyek ! jó a rosszban, h. mostmár tudjátok mi van Lizivel, nem a találgatások mennek - ergo tudjátok merre lehet elindulni, mit lehet csinálni.
a torna miért kell?

Zsóka, tündéri a lányod a nagy munkában ! én is alig várom már ezt, h. Laurával együtt díszitsük a fát, meg majd Húsvétkor tojást fessünk, meg ilyesmi.

Nóri, elég ijesztő volt, amit Farkas takonykórjáról írtál. lényeg, h. jobban van. lehet, már kérdeztem, de hozzátok mennyiért jön a gyerekorvos ?

másik kérdés mindenkihez: szoktatok-e adni a doktornőnek ajándékot Karácsonykor? ha igen mit?

Edus, nem semmi ez a járattörlés. pont a híradóban láttam én is tegnap, h. mekkora köd volt stb.. és nem engedték a gépeket felszállni. tudtok már vmit mikor és hogy tud jönni a párod?

Mircike, tudom, h. nem örülsz, h. keresztülhúzták a terveidet a munka-bölcsivel kapcsolatban, de szerintem tök jó, h. 2 év után is várnak vissza és számolnak veled. szerintem ez a mai világban mindenképpen értékelendő. nekem most pont rámférne, h. vki ilyet mondjon. :lol: elvileg szóbeli megállapodásom van a 4 órás áprilisi visszatérésre, de bennem még mindig itt a kisördög, h. ez nem így lesz.

képzeljétek, 20-án voltunk az agyhártyagyusz. elleni oltás második körén, és ekkor volt méricskélés is.
és: Laura 9 dkg-t lefogyott :!: 1 hónap alatt.. :cry: :cry:
nekem gyanús volt, h. a midi pelenka még mindig jó rá, de azért csontbőrsovinak nem láttam őt soha meg nem is látom, sőt örülök, h. nem hájas. (nekem nem tetszenek a kövér kisgyerekek - persze a beesett arcú ellentéte sem).
szóval majdnem sokkot kaptam.. :? , h. nekem, aki literszám fagyasztottam az anyatejet, meg reggel mindig a saját tejemben feküdtem, most nincs elég - és lefogyott a babám.. :cry: :cry:
a dr-nő szerint a költözés miatti stressztől meg a kialvatlanságtól nincs elég tejem. de én nem vettem észre, h. Laura éhezne, tartja a 4 órát, főzelékezünk, gyümölcsözünk - bár néhányszor éjszaka ébredt az elmúlt időben. egyszer írtam is, h. felhívtam a védőnőt, aki látatlanban letudott azzal, h. estére Sinlac szopi helyett és viszonthallásra.
a dr-nő azt mondta most ezzel ellentétben, h.3 kiskanál Sinlacot keverjünk a főzelékbe, meg a gyümölcsbe (tehát nem különálló ételként adjuk, mint ahogy a védőnő szerette volna), meg kezdjük el a husit, meg olivaolajat is rakjak a főzelékbe.
szóval most karácsonyi hízókúrán van Laura is... 3-án megyünk súlykontrollra.

egyébként a védőnő nem először mond szögegyenest ellentétes dolgot a dr-nővel.
na mindegy.

megyek, nyomatok egy kis töltöttkápit, anyukám már megfőzte.. 8)

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Kata, már délután olvastam, hogy mi történt és azóta rátok gondolok. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok. Amikor baj van akkor az ember nem ismer semmilyen fáradtságot, és nagyon sok erőt kap, hogy tűzön vízen segíteni tudjon a gyerekén. Te is (ti is) ilyenek vagytok! Nehéz év lesz, de túllesztek rajta, és ha nagyobb lesz Lizus, kezelni tudjátok, és egyre könnyebb lesz. Esetleg ki is nőheti?
A tornáztatást én sem értem, a kettő összefügg? (mármint az epilepszia és a mozgásfejlődés?)

Csajok, ez a karácsony sajnos úgy látom mindenkinek hozott kellemetlenséget. Mi ma majdnem kórházaztunk egyet,de aztán szerencsére nem kellett. Ugye írtam, hogy pénteken a helyettes orvosnál voltunk, az felírt egy köptetőt amire a gyógyszertárban megkérdezték, hogy mennyi idős gyereknek lesz. MOndom 7,5 hónapos. Erre a nő felhúzta a szemöldökét. Mondom, már mindjárt 8 hónapos lesz. Erre azt mondja, hogy 2 éves kor alatt nem szokták adni. :shock: De ha az orvos ezt írta fel hát legyen.
Na gondoltam ez lesz az amit én nem adok be. Erre a mi orvosunk szintén ezt a köptetőt mondta, csak kevesebb mennyiséget. Tegnap este eléggé köhögött, gondoltam ma reggel adok neki.
Elolvastam a papírt, mellékhatások: torok duzzadás, nehézlégzés stb. De azt is írták, hogy ezek igen ritka allergiás reakciók.
Beadtam, de még a mi orvosunk által írt mennyiségnél is kevesebbet. Két óra múlva iszonyúan elkezdett köhögni, és zihálni.
Már felhívtuk a kórházat, hogy megyünk, de előtte rányitottam az ablakot, hogy kapjon levegőt. kicsit azért még vártunk, és a hidegtől aztán szép lassan lenyugodott.
Nekem 21 éves koromig minden megfázásnál nehézlégzésem volt, úgyhogy tudom mi az, és kissé megijedtem, hogy ezt hogy viszi keresztül egy 7,5 hónapos gyerek.
Szerencsére minden rendben van azóta.
De az orvosokra iszonyú mérges vagyok, sőt még csúnyábbakat is tudnék írni róluk.....

Na, ugorjunk!

Edus, egy barátunk ma jött haza Angliából. Igaz nem a londoni reptérről, de ha Imi átmenne egy másik városba (ami tudom, hogy iszonyú drága), nem tudna vmit intézni? Vagy mi az a megoldás, ami hosszú internetezés után jött?

Zsóka, nagyon édes Borcsi ahogy gyúr. Őt itt már teljesen felnőttként kezeljük, mert hát a kis tökikhez (bocs) képest, ő már nagyon nagy, de néha látom rajta, hogy még ő is milyen kislány, és ilyenkor még édesebb! :)
A karifával a férjem is ezt szeretné, ha együtt díszítenék majd Farkassal, mert neki is így volt gyerekkorában, nálunk nem így volt, de én belemennék, csak amikor anyukámnak mondtam, hogy nálunk így lesz, azt mondta, hogy egy szép mesétől fogom megfosztani Farkast. Így elbizonytalanodtam. Na, majd meglátjuk....

Marcsi, nekünk nyáron volt olyan 5 hetünk, hogy azalatt csak 230 dekát hízott Farkas. Lehet, hogy Laura ahogy jobban mozog, hát fogy egy kicsit. De biztos nem kell aggódni. A tápszertől meg én már nem ódzkodom, végül is minden benne van ami kell, csak az immunvédelem nincs, arról meg most ne is beszéljünk... :evil:

Húha, jó sokat írtam...bocs.

Szerintem még jövök boldog karit kívánni. :)
Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Kedves Mindenki! :D

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A DRUKKOKAT!!!!!!!!!és a sok sok pozitív energiát! Itt van Apa köztünk!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

(Felment vonattal Manchester-be, és onnan jött repülővel. A "ködből" kellett kijönni, így felvetődött Párizs, Brüsszel:gyorsvonat, és onnan repülővel, aztán buszjáratokat néztünk már Szlovákiába, Bécsbe..., ahonnan haza tud jönni, persze minden fullos volt. Akkor egy barátunk javasolta ezt a lehetőséget, így tegnap este nekivágott az útnak, hajnalban átszállt, aztán repülő. Izgultam+aggódtam sokat, de most már itt van!!!!!!!!!!! :wink: )

Kata, örülök, h jelentkeztél! :) Gondoltam rátok sokat. A rosszban a jó, h most már akkor mondtak konkrétumokat, és tudnak segíteni. :wink: Lehet, h ez az 1 év kemény lesz, de utána minden újra okés lesz. Én tudom tapasztalatból, tudod, már sokat írtam zsiga betegségéről. Nekünk is kemény volt, amikor fulladt, de 2.5 éves korára kinőtte, addig mindent úgy szerveztünk, ha fellépne a roham, akkor tudjunk lépni. Nálatok is így lesz, hipp hopp kinővi a kiscsaj! Elhiszem, h ritkábban tudsz jönni, de ha van időd, lehetőséged, kedved, várunk a csapatba! Örömmel olvassuk a soraidat, és küldjük továbbra is a sok sok pozitív, gyógyító energyt. :P

na mennem kell, mert hiányolnak a pasik. 8)

ZSÓFI, KÖSZÖNÖM, ÍGY REAGÁLTAM!!!!!!!!!!!! 8)
mazsolák

amíg edu jelentkezik addig is, Imri hazaért. sajna többet nem tudok.
kerekpocak

na tessék....
kerekpocak

na akkor ngyon örülök!!!!
lányok látom, h mindenkinél problémák ezerrel, de minden rosszban van azért vmi jó. meg kell látni, azért...
pl kata legalább hamar észrevettétek, és lehet kezelni!!!
mircike: legalább nagyon tartják a helyedet, várnak vissza meg minden
nóri: elmúlt a fulladás
imri is hazaért!!
szóval azért minden jórafordul szépen lassan.

nálunk szépen csendesen telnek a napok. úgy néz ki sikerült samu "átprogramozása" már ami a napi programjait illeti: kihagytuk az egyik alvást 8a reggeli utánit) és így most alszik a 6os ébredés után egy nagyot (ma pl 11kor kelt...) aztán a babakocsiban 30 percet kb 12 körül, és végül 3-5:30ig egy nagyot délután. 7kor fürdés- lefekvés.
ez így fantasztikus. a régebbi kis alvásoknak (3x40perc kb) az volt a baja h samu vagy álmos volt vagy aludt. most így viszonylag kipihent és lehet vele játszani.
még övök
pusszok
kerekpocak

Hú, Edus nagyon örülök!!!!
Zsigu fulladt? Nem is tudtam, egyszer majd ha lesz időd, írnál erről?

Zsófi, köszi az infót! :)

Marcsi
, még azt akartam írni, hogy az orvosnak 3000 szoktam adni, most kivételesen 5-öt kapott, mert anyukám adta, mivel én nem voltam itthon. Karácsonyi ajándékot nem adunk senkinek, szeretem őket, de nem annyira....:)

Pusz

Kép
nóri8

ZSÓKA, BORCSI NAGYON ÜGYES NAGYLÁNY!!!!!!!!!!!!ÉS MENNYIRE SZÉP! igaza van nórinak, ilyenkor látni, h ő már kész nagylány a tökikhez viszonyítva. Bár nekem a pasik szeretnek garázdálkodni a konyhában, azért jól jönne egy "kisborcsi" :oops: 8)

Huuu, Nóri, nekem ismerős, amit írtál, hányszor végigjátszottuk a "jegelést", csak alapból, nem gyógyszer mellékhatása miatt... :oops: :cry:
orvosok, hát igen, erről már én is sokat gondolkodtam :oops: :?
más város, bejött! (és valóban nem volt olcsó, de most ez nem számított. inkább 2 hónap behúzott övvel, de együtt a család!!!!!!!!!!!! :oops: :? :wink: )

hát igen ez a kari többünknek tartogatott meglepetést..., hát ez van, de valahogy kijött belőle mindenki... :roll: :oops: :?

AlonMarcsi, fel a fejjel, most kényeztetés, aztán jövőre új lakás, új dolgok! :wink:
Súly dolog/kérdés: nem lehet, h egyszerűen Laura ilyen alkat? Nekem sem túlsúlyosak a fiaim, nem is kedvelik az orvosok őket, mert nem a tipikus duci babák, aminek minden bababának ki kell néznie. :evil: :evil: Engem is szekáltak Zsiga miatt, de ilyen alkat és kész. 8) Zsombesz vmivel erősebb alkat, de nem sokkal. Nekem sem hízzák magukat halálra. :oops: Jó zsigusz az elején nem is evett sokat, de zsombesz eszik is, kivéve, ha beteg lesz, vagy az, vagy fogzik, mégsem hízik annyira nagy ütemben. Nálunk is volt sinlac-os sztori, zsiga nem szerette, csak most, h az öccse is azt ette, de egyik sem hízott tőle az elvárt ütemben. :roll: :oops: :? Most már leálltak rólunk. Néha úgy érzem, túllihegik a témát, és nem nézik, h a szülőktől mit "hoz" a baba, csak legyen a standard!!!átlag!!Pedig pont nekik kéne ezt tudni!!!, h ahány baba, annyi "genetika". :oops: :evil: :evil: :!: :?: :idea: Na már túlfilozólátam magam megint! :oops: Sztem, ne foglalkozz vele! Én is azt tettem. :oops: 8)

Na csókok, jó éjt, tűztem, még jövök!!!!!!!!!!! 8)
mazsolák

Edus, nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült Imrusnak hazajutnia!!! :lol: :lol: :lol: Végre valami jó is... :oops:
És KÖSZI!!! :wink:

millió pusszantás, Zsóka 8)

KépKép
logi

Marcsi, mi még soha nem adtunk semmit a dokinknak karácsonyra. :oops: :roll:

KépKép
logi

csaba kari pasipartyra megy, főzött nekem isteni csirkét, és lelépett!!! én meg dvdzem eszetlen jókat eszem. szép rend van a lakásban, fagyi a hűtőben...
remek estém lesz!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Nóri, örülök, hogy Farkas már jobban van. Ezektől a mai orvosoktól én is kikészülök, jó lenne, ha értenék a dolgukat. Remélem szentestére már teljesen jól lesz Farkas, néztem a képeket és olyan sokat nőtt már, kész fiatalember, és az ülés is megy neki, nagyon kis ügyi manó!

Edu, ez a legszebb kari ajándék Neked és a gyerkőcöknek, hogy apa hazaért, úgy örülök, hogy sikerült, pont karácsonykor a legjobb, ha együtt van a család. Régen láttam képeket a "tökikről"!

Kata! Jó hogy írtál. Az elején biztos nehéz lesz, de legalább már látjátok az utat, és a kis Lizuért bármit megtennétek. Sok-sok pozitív energiát küldök.

Marcsi, ezzel a hízásos dolog nem könnyű, mi is a vékonyabb súlycsoportba tartozunk. Nálunk főleg az a baj, hogy nem sokat eszik, de szerencsére valahogy jól raktároz, úgyhogy gyarapszik. Lehet hogy tényleg nálatok most azért csökkent egy picit, mert egyre aktívabb. Remélem bejön a hízókúra... Amúgy a dokinak mi sem adunk semmit, pláne, hogy nem is birom, mert szerintem nem érti a dolgát.. :roll: :(

Reni, Niki nagyon édes abban a rózsaszín - farmer kollekcíóban, annyira egyben van a kiscsaj. Már többször is írni akartam, hogy nagyon jó cuccai vannak, olyan csajosak!

Panni, Márk nagyon profin kúszik és ül, és az a 1,5 fog, zabálnivaló a kis nyálas állával. :lol:

Zsóka, nagyon ügyi Borka, szerencsés vagy, hogy ilyen kis házias, sütisütő nagylányod van. Bizti finom lett a süti!

Minden babának, anyának és apának boldog karácsonyt kívánunk!

k.

KépKép
krisztan

Zsófi,
nálunk is karipartyra ment apa, de nekem nincs fagyim :?

KépKép
krisztan

de legalább tv? dvd? képzeld nekem még napraforgó, nők lapja és baracklé is.... apa nagyon szerette volna ha jól érzem magam és boldogan engedem el :) :shock: :D :wink: :wink: :wink:

annyira cuki ez a vonalzó képetek!!!!
kerekpocak

ja, még 2 dolog:

-a TV2-őn a négy esküvő egy temetés lesz :)

- MINDENKINEK NAGYON BOLDOG SZÉP KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!!!

samu, csabi, zsófi
kerekpocak

Sziasztok!

Köszi, hogy visszavártatok! :D
Jó sokan lettünk, sőt, inkább sokan vannak azok, akiket még nem ismerek, tőletek bocsi, hogy még nem nagyon tudok hozzászólni majd az írásaitokhoz, azért igyekszem képben lenni! Az az igazság, hogy Barnus mellett biztos, hogy nem tudok visszaolvasni, de innentől majd "ismerkedem"!!!

Egy pár oldalt azért végigtekertem, inkább csak a képeket nézegettem, olyan szép babája van mindenkinek! Majd én is teszek fel képet, egyelőre minden a másik gépben maradt, át kellene kábelezni, illetve ide is feltölteni a fényképezőnket, szóval kitartás.

Nóri! Ez kész röhej, hogy mi megy ezekkel a gyógyszerekkel meg dokikkal! Örülök, hogy végülis jóra fordult a helyzet, hú, gondolom jól meg voltatok ilyedve. Jó lenne már találkozni! Most mekkora Farkas? Egyébként Te jól vagy? Zsolti dolgozik?
Képzeld! Az e-mail címedet sem tudom, mert azok is a másik gépben. Majd add már meg légyszi!

Mircike! Akkor ugye tényleg nem tűnsz el? Megjöttem! Basszus! Olyan jó érzés újra írni nektek, tényleg nagyon hiányoztatok!!! :lol:
Akkor most dologzni fogsz, ha jól értem? Nagyfiú bölcsi? Nem lesz másik baba?
Voltál kontrollon?Tavasszal tervezted ugye? Minden redben volt?
Tényleg, Nóri! Te meg anno decembert mondtál. Voltál? Nincs semmi baj a műtéteddel ugye?

Timi! Úgy örülök Nektek is! Bala már biztos nagyot nőtt! (Tényleg csak képeket nézegetni volt időm, bocsi mindenkitől!) Illetve megnéztem a "kulcsos" Balát, legalább tízszer már, eszméletlenül jó fej! Hát, 1 év múlva már mi is ilyenekkel fogunk játszani, tök jó!

Panni! Márk mekkora? Olyan nagynak tűnik, bár lehet, hogy csak hozzánk képest. Azt hiszem 1 nappal vagytok idősebbek (ha jól emlékszem), igaz mi jócskán koraszülöttek voltunk.

Barnust 8,5 hónaposan mérték utoljára, akkor volt 71,5 cm és 7910 g - ehhez képest születtünk 48 cm-vel és 2400-al. Szóval haladunk!

Egyébként jól vagyunk, vagyis tele vagyunk mi is gondokkal.
Új lakás, baromi jó, beköltöztünk, földszint, jól be is áztunk, falak vizesek, majd penészesek, javítások, lekaparták a falakat kb comb magasságig, gépekkel szárították kb 2 hónapig, addig faltól minden fél-egyméterre, kb mint meszeléskor, majd festés, de még ne pakoljunk teljesen vissza stb. Ja! A gépeket úgy kell elképzelni, mint a régi vonatokban a kálykák, és egész nap zúgtak, 2 hónapig. Már rohadt elegünk volt. Októberben kész. Erre most újra minden tök penész, víz, hétfőn jött a kaparós ember, és kezdődött minden előről. :evil: Pont az ünnepekre! Szétszedték a lakást, és kb január közepén jönnek "megcsinálni". Beruházó köcsög, ugye ez garanciális javítás, szakembert hív, majd kisütötték, hogy ez a víz+penész már a mi hibánk, nem azért van, mert az előző víz nem száradt ki rendesen, hanem (ezt hallgassátok meg!) ez mind pára, ami azért van, mert belihegjük a lakást, talán ha nem lennénk ennyit itthon. Férjem dolgozik, én Barnussal biztos marha sokat lihegek! Meg azt is mondta, hogy nem kéne ennyit főzni vagy mosni, mert az is párásít. Hú, nagyon bepöccentünk! Mondtam is a pasinak, hogy akkor ezek szerint úgy van megtervezve ez a lakás, hogy pont lakni nem lehet benne, pláne gyerekkel, akkor miért nem úgy hirdették meg! Aztán végül megcsinálják "ingyen", de már féléve ki sem pakoltunk,még mindig van egy csomó dobozunk, meg a nagy felfordulás állandóan stb. Ja és még vezetni kellett egy hétig egy füzetbe, hogy hány percet szellőztetünk, 2x10 van előírva, nálunk ez átlag 300, szerintük kevés. Úgy kellene, hogy amíg az egyik szobában vagyok a másikat le kell hűteni tárva nyitva, aztán menjünk át oda Barnussal, és ahol voltunk ott hűtés, és ezzel játszak egész nap, kb. 1-2 órás intervallumban. Szóval mire az egyik helyen végre kezd meleg lenni, menjünk át a hidegbe, majd utána át a másik hidegbe stb. Nem hiszem, hogy ez a megoldás a penészre.
Na bocsi, hogy ezt így túlrészleteztem, kijött belőlem.

Barnus egyébként nem beteg (még így sem), viszont az arca ekcémás, egyre durvábban, és állandóan vakarja, tiszta seb, és most már a vádliján is kezdődik hiába kenjük mindenfélével.

Remélem minden baba meggyógyul!
Kata! Nektek nagy kitartást, együttérzek veletek, biztos nagyon nehéz, de bízni kell benne, az sokat segít, hidd el !

Zsófi! De jó, nálatok apa főz! Nálunk apa mosdik, anya főz...
Edus! Örülök, hogy hazajutott a párod, nem kis útja lehetett! De a lényeg, hogy együtt a család!
Zsóka! Neked meg aztán tényleg tündéri kis segítséged van!!!
Nóri, Marcsi! Nektek is puszi!

Mi is Sinlacozunk, Barnus szereti, vacsorára.
Dokinak mi sem adunk semmit.

Bocs, hogy ilyen hosszú lett, kb féléve nem írhattam! :(
Judy, Reni már nem szokott írni

NAGYON NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDEGYIKŐTÖKNEK!!!

Barnus, Julcsi, Zsolti
kisjulcsi

KEDVES ANYUKÁK, APUKÁK, ÉS CSODASZÉP GYERMEKEK!

Kép

Kép

Kép
mazsolák

Kedves Anyukák, Babák, Apukák!
Nagyon boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!!
puszi
mi hárman!

Kata, nagyon drukkolok Nektek továbbra is!!!!! ha tudsz gyere!
sok sok energiát küldünk Nektek!! +++++++++++++++++++++++++
mangó

Sziasztok!

Kata
Kitartást és sok energiát az elkövetkező időszakhoz! Veled vagyunk, nagyon szorítunk neketek, hogy minden rendbejöjjön Lizával!!!

Zsóka
Borka iszpnyú édes ahogy gyurja a tésztát!!! De jó lesz ha Nikivel mi is ilyeneket csinálhatunk majd :)

Edus
Nagyon örülök, hogy végül is sikerült hazajutni Apának!!!

Zsófi
Hogy telt az este?! Befaltad az összes fagyit?!

Panni
Márk nagyon ari!!! Nekünk is ugyanolyan a konyhabútorunk :D !!!

Nóri
Nem semmi a köptetős story :roll: Jól megíjedhetettek... Azért durva, hogy az orvosok...

Marcsi
Niki mindkét barátnője fogyott picit amikor elkezdett kúszni-mászni. Szerintem sem kell aggódnod emiatt. Én csak a kaja adagján emelnék egy kicsit (főzelék, gyümi). Ilyenkor megnő az energiaigény és nem tudnak annyit bevinni mint amennyit letornáznak, de ez tök normális.

Niki még mindég taknyos, de már nem olyan vészes. Szerencsére más nem társult a megfázáshoz. Csak egy kis fogfájás...

Megyünk ma a tesómékhoz délután kajálni aztán háromasban fojtatjuk az estét!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!

Sokunknak ez talán életünk egyik legszebb Karácsonya...! Először a gyerkőccel, hihetetlen nem?!

Olyan boldog vagyok!!!!!!

Üdv!
Niki, Reni, Robi

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Julcsi, nagyon jó hogy írtál! Hát ez a lakás! Hihetetlen. Ne haragudj, de kínomban nevettem ezen a lihegésen.....komolyan mondom megáll az ész!!!
Az apa mosdik anya főz nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol:
Barnusnak nincs vmi allergiája, amitől ekcémás?
Az emailemet majd az ünnepek után elküldöm privibe. Te is majd a tiédet! Találkozni mindenképp szeretnék már veletek! Januárban megbeszélhetnénk vmit.

Csajok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok, tényleg ez a legszebb karácsonyunk :)! A kicsiknek sok zörgős csomagolópapírt, Borkának, Zsigunak, Balának, Mirkónak sok szép ajándékot, az Anyukáknak pedig sok boldog percet az Apukákkal és a gyerekekkel!

Sok puszi, Farkas, Zsolti és Nóri

Kép
nóri8

Sziasztok!

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek kis családja körében!

Sok szeretettel:

Márk, Zoli és Panni

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Boldog, Békés Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek Lizivel !!!

Zsóka, megkaptam! Írok mindenképp majd !

Ma elkezdtük a tornát, épp apa felment ébreszteni, most jön az 5. menet.
Egész jól bírja a kiscsillag, csak a végére ordít telitorokból.... :roll: igazából szar lelkileg mert eddig mindig minden erőnkkel azon voltunk hogy a lehető legkevesebbet sírjon a picúrunk :)

kérdeztétek miért kell: háti és nyaki izmok hipotónok, tehát gyengébbek mint kéne állítólag és a végtagjaiban meg nagyon feszít lizus, plusz ehhez jön a fej ferdén tartása és hogy egész testében szeret hátrafeszülni ívben és ezek így összesen ha nem neveljük ki belőle és ez rögzül akkor nagyon nagyon rosszul érintik a mozgásfejlődést a jövőben!
Tehát most a rosszul rögzült dolgokat kell törölnünk + erősödnünk :)

engem nem is ez a része aggaszt mert ezeket tornával tényleg néhány hónap alatt jól lehet kezelni.
hanem az epilepszia. tudom h általában kinőhető, meg gyogyival jól karbantartható, csak a drnő nagyon ránkijesztett h itt vmi durvábbal állunk szemben.... nem akarom leírni mert nem akarom h így legyen.
kapja a gyogyit 6. napja de simán görcsöl mégis egy nap többször is !!! (úgy 7-8szor)
szóval nagyon nagyon nagyon nagyon az a legfontosabb most nekünk h ezt leállítsák - lehet h többféle gyogyit kell kapnia de akkor meg a mellékhatások..... ????
szóval ez a része aggaszt nagyon. de még mindig bízom a jobbik verzióban.

na hallom sír....... pedig már egy-két gyakit olyan ügyesen megcsinál! :roll:

sok pusszancs mindenkinek!
L&K&Á :D
lmkata

Kata: Édestündér Lizababa. Virgonc tornászkislány lesz majd :)

Julcsi: Nem semmi ez a ház sztori. Borzalmas. Az a baj, hogy basszus, perelni is nagyon nehéz ezeket a rohadt szívtelen suttyó egynyári építkezési vállalkozókat. És most visszafogtam magam :)

Remélem mindenkinek jó kis karácsonya van, mi favonatozunk egy napja :) Közben REM-et hallgatunk :)

Puszi mindenkinek. M.
mircike

Kép

Sziasztok!
Nálunk ma nyugi van, tegnap volt a hadjárat első fele, holnap következik a 2. felvonás. :D
A szoba úszik a játékokban, Marci szívbajt kapott a brekegő békától, Bori pedig egy újabb (sorban a 10.) Barbival lett gazdagabb (többek között).
szóval minden nagyon jól sikerült, Marcit nem nagyon izgatja a karifa, pedig azt hittem, nagyobb sikert arat majd. Viszont a csomagoló papíroknak óriási a sikerük.

Csajok, Nálatok hogy telt a Szenteste? Gyerkőcök hogy viselték?

KÉPEKET LÉÉÉÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
logi

Sziasztok!
Minden kedves topictársamnak minden kis családnak Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket Kivánok! Kép
Vera és a srácok

Kép
Kép
vera70

Szia Vera! Mesélj valamit, milyen a munka? Gyerekeket hogy tudod mellette ügyintézni?

Tegnap elfelejtettem írni, hogy a gyermek itt nézte velem a monitort, tekergettem a topikban, ő meg örült és mutogatott. Samu volt ott, Márk, aztán Bori... na nem csodálkoztam. De később elkezdett berregni. Rájöttem, hogy a vonalzók tetszenek neki! :) Borié tegnap még katicás volt, azt imádja. Minden vonatosnak és autósnak örült. Odatekertem a sajátjához, és meg se nyikkant :)

M.
mircike

Sziasztok!

Kata - nagyon sokat gondolok Rátok! Sok erőt és kitartást kívánok Nektek! De Lizacica minden mosolya egy ajándék, amely továbbvisz Titeket!

Zsóka - Bori és Marci nagyon édesek! Nálunk Márkot inkább az izzók érdekelték, mert a lámpák amúgy is bejönnek neki.

Mi mindhárom nap két helyen voltunk, ill. holnap is két helyre megyünk. Márk egész jól bírja (lényeg, hogy valaki vegye fel és sétáljon vele - szerencsére nagy a család), csak estére elfárad, de mi is :D

További szép ünnepet!

És néhány kép...

A lábam még nem mindíg kerül a helyére....

Kép

Találtam egy szöszt...

Kép

Pihenek...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

Borka és Marci gyönyörűek mint mindég!!!!!!!!!!!

Márk nagyon szép fiú!!!

Nikinek nagyon bejött a Karácsony! Megállás nélkül pörgött!!! Egyfolytában vigyorgott és az új szerzeményeket próbálgatta (na meg a felállást :lol: ). A kedvence a tanulószék, imádja!

Üdv!
Reni

Kép
Az első felállások egyike!

Kép Fürdőkarikában fürödni jóóó!

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!
Mircike!
Egész jól belerázódtunk az új kis életünkbe.
A rendelői munkába én is beleszoktam.
HAt órás a munka de igy is nehéz elérnem hogy minden klappoljon...ha nem volna Drága Anyukám aki mindenben segit nekem akkor igencsak nehéz dolgom lenne.
Ha kell hozza viszi őket az oviból ,vigyáz rájuk ha délutános vagyok.
Andriskám most volt 6 éves .
Krisztián viszonylg könnyen beszokott az oviba és mára már okos kiscsoportos aki fújja a dalokat:)
Mindenkinek puszi
Vera
képeket teszek a fotóalbumba mert ide nem tudom őket betenni

Kép
Kép
vera70

na nekünk eddig igen nagy jövés-menés volt. ma csaba szüleihez mentünk, tegnap, tegnapelőtt a szüleimnél voltunk.
örömmel számolhatok be arról, h samu napirendje óra és perc pontos lett.
6kor eszik
10ig alszik
10:30 kajcsi
12:30-13:00 alvás a babakocsiban sétakor
14:15 eszik
15-17 alszik
19fürdés
19:30kajcsi
20:00 alvás 6ig.

és a fiatalember ezt egy az egyben tartja!! jókedvű és mosolygós a vendégségekkor TUDOTT IDEGEN HELYEN IS ALUDNI!!! végig kacagott, barátkozott meg minden. szóval a korábbi sírásnak nyoma sincs!!!!

mindenhova kb fél kettőre értünk, akkor samu aktívkodott egy- másfél órát, utána 3-5ig aludt, ezalatt mi ettünk aztán megint virgonckodott, majd fél hétkor irány haza.

nagyon klassz volt mind a három nap. a héten minden este megyünk valahova. vagy én vagy csabi vagy együtt. szereztünk állandó babőrt is, egy haverom 16 éves húga. mivel samu 8tól nyikk nélkül alszik, nincs semmi gondja, jó kis diákmunka :)

remélem mindenkinek jól telnek az ünnepek.

NIKI, MÁRK, MARCI, BORKA GYÖNYÖRŰEK!!!!

Niki édesen fedezi föl a játékait! és micsoda ruhakölteményben van!!

Borka és marci is gyönyörűek a kis elegáns ruháikban!
Márk meg ahogy rácsodálkozik mindenre, megzabálom!!!!

Vera, jó, hogy volt segítséged! ANDRISNAK BOLDOG SZÜLINAPOt!!!!

LAURÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!! ISTEN ÉLTESSEN NAGYLÁNY!!!
kerekpocak

24 óra alatt 1etlen 1 hozzászólás sem született!!! ez a negatív rekordunk asszem...
kerekpocak

Sziasztok!
Tényleg jó nagy a csend, gondolom otthon vannak az Apucik és nincs idő a netezésre. Szerintem már csak jövőre indul be újra a topik :roll: .
Mi négy napja nem voltunk levegőn mivel mindenki hozzánk jött karácsonyozni :arrow: ma kimozdultunk egy kicsit. Húú nagyon hideg van, majd lefagyott a fejem, mert persze satyit nem vittem.
Marci új produkciója a kúszás mellett a négykézláb, igaz még nem valami stabil, de már sikerül neki. Szóval szép lassan behozogatja az állítólagos lemaradását. Ja, és kijött a 9. foga....

LAURÁNAK BOLDOG 8. HÓFORDULÓT!!!!!!!

ANDRIST ISTEN ÉLTESSE A 6. SZÜLINAPJÁN!!!

Márk iszonyú édessss! Olyan kis értelmes pasi!

Niki pedig gyönyörűűűűű, a ruhája is nagyon csini, de azért kell hozzá egy ilyen szép kiscsaj is!!

..MÉG KÉT KÉP kARÁCSONYRÓL:::::

Kép

Kép

még az idén jövök.... :mrgreen:

KépKép
logi

sziasztok!

mi is itt vagyunk, de valóban nagy a pörgés :)

Borka, Marci, Márk, Niki nagyon szépek!!! gyönyörűek!!!!

Kérdésem, ilyen pici babával mint Benedek kimehetünk minusz fokban?
Védőnő szerint nem :(
szerintetek?

puszi
mangó

Zsófi, ez igen! gratulálok Samubaba napirendjéhez!!! :) nem semmi!!!! :lol:

Kata, hogy vagytok, gondolok rátok!!!!!! :)

[b]Lauránok, boldog hófordulót![/b]
Andrisnak, pedig nagyon boldog nagyfiús szülinapot!!!!

Zsóka, nagyon szép Borka!!!!! kis tündérke!
mangó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?