Katya, örülök én is, hogy látlak és hogy jól vagytok!!!
Egyébként pont tegnap voltam a doktorbácsinknál, komolyan mondom, egyre jobban kedvelem, pedig eddig se volt vele semmi gondom, de ahogy odafigyel rám meg az agymenéseimre...! Le a kalappal!
Velünk egyenlőre minden OK, tök durva, hétfőn előszedtem a Márkkal vezetett Kismamakönyvemet, és észrevettem, hogy vele már a legelejétől CH: 2000 voltam, emlékszem is, hogy többször beszéltük az orvossal, hogy valószínüleg ez alkati, most meg a 29. héten még mindig 3000, és tegnap azt mondta (úgy röhögtem magamban, hogy milyen bókok tudnak boldoggá tenni minket, kismamákat), hogy gyönyörűen bírja a méhszájam a kiképzést, teljesen zárt, pedig hát a megterhelés, amit a szervezetem kap egy kisgyerek mellett, az sokszorosa a két évvel ezelőttinek! Mondtam neki, hogy én úgyis csak akkor fogok megnyugodni, ha decemberben szülünk egy egészséges kisbabát, mire mosolyogva csak annyit mondott, hogy nyugi, fogunk!
Kati, már nálunk is előkerült a szabászcenti! Hogy rohan az idő! Még 4 hét, aztán újabb randi a Deésben, utána meg 32 hetes UH!!! Jövő hétfőn meg kezdem a 30. hetet, el se hiszem!
Nikike, kérdezted a 10 napot kaki nélkül, persze, hogy én is be voltam tojva az elején, egy hét után le is vittem a gyereket a doktornénihez, de ő megtapogatta a hasát, és azt mondta, hogy amíg puha, nagy baj nem lehet, majd adott egy szélcsövet, ami annyira visszariasztott, hogy egyszer sem használtuk. Egyébként ahogy visszanéztem, nem 10 nap volt, hanem 12, és úgy lett vége, hogy egyszer adtam a Márknak egy fél Glicerines kúpot, amitől nem csinált semmit, majd az addig csak anyatejes gyerekbe beleöntöttem egy deci kamillateát és az hajtotta meg végül - a végterméket nem ecsetelem, az anyatej ugyan jól dolgozódik fel, de 12 nap után hagy nyomokat!!!
Később egyszer még volt egy hasonló, de csak 9-10 napos métánk, aztán már elkezdtem hozzátáplálni a gyereket, mert ez úgy 4-5 hónapos korában történt. Ja, persze közben napi szinten kapta a Grippe Watert, de az csak arra volt jó szerintem, hogy nem fájt a hasa.
Gabi, nekem Lukács doktor a Márknál 32 hétig lányt igért, akkor látta meg először a "fiúsága" bizonyítékát! Most is lányt igér, de biztosabban, mindenesetre eldöntöttem, hogy a 32 hetes UH-ig nem veszek semmi rózsaszínt!
De emlékszem, amikor azt mondta, hogy ez mégis kisfiú, a párom nagyon boldog volt, én viszont majdnem elsírtam magam, annyira lányra voltam beállva. Két napomba telt, mire hozzászoktam a gondolathoz. Ma viszont már nem adnám a fiamat semmiért - gondolom, a lányommal ugyanígy lennék. Egészséges legyen, ez a lényeg!!!
Na pusza mindenkinek, megyek fürcsi, kajcsi, stb...