Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Dominika, a bíztatást! Ahogy mondani szokták: a próféta szóljon belőled! :lol: :lol:

Kép
Kép
bnemonika

Szia Mónika!

Ez igazán jó hír, hogy nem erőszakolják ki a mihamarabbi szülésedet.

Egyébként meg Renátó megmondta/megírta, hogy az ő születésnapján fog megszületni az öcsikéje, szóval aludd ki magad ma éjszaka rendesen :wink: . És ha bejön a srácnak, vegyetek neki minden héten lottó szelvényeket, hátha az is bejön :lol: .

Előre is boldog születésnapot a 8 éves nagyfiúnak!

Én is nagyon drukkolok és várom a híreket. Ugye értesítesz majd minket mihamarabb??!!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Úgy látom itt most jobban pezseg az élet mint a másik topikon.
Főleg Móni tartja az izgalmi állapotot! :D

Nutella, hasadi! Köszi a gyerekruha vásárlásra vonatkozó tippeket!
Nem is gondoltam, hogy a Decathlonban is lehet venni picúrokra ruhát, még soha nem voltam ebben az üzletben.
Majd Judit címeit is megnézem.

manogabb! Csinálj vonalzót!

Viki! Gratulálok a gyönyörű csöppséghez. A szülés után egy ideig én azt mondtam, hogy többet nem szülök, de most már másként gondolom... :) :)

Evisan! Tényleg nem vegyél több bodyt és ruhát. Nálunk Nándi másfél hónap alatt kinőtte az első méretet (vagy előbb?). Igaz volt olyan, hogy kifolyt a pelusból a pisi és át kellett öltöztetni, egy nap kétszer is de azért 18 db body nem kell. Nekem talán 10 db volt belőle (újak és használt kölcsönkapott) és így elég jól elevickéltem a sok átöltöztetéskor. Szerintem pár bodyt tegyél el a következő gyereknek. :wink:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Most csak egy kicsit benéztem, de megint megpróbálok gyors lenni, mert r. fáradt vagyok.

Mónika!!!
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon.... nem is tudom miket kívánjak. :)
Könnyű szülést, és hogy minden nagyon gördülékenyen menjen, meg minden a legnagyobb rendben legyen!!!
Gondolok rátok a hétvégén, és már alig várom a beszámolót.

Szia Mazsus!
Köszi, OK, nem veszek többet. Különben én sem vettem sokat, tényleg csak 1-2 darabot, mert a többit én is kaptam az unokatesómtól. :) Jaaa, a második gyereknek. :D :) Hááát, egyelőre nem gondolkozom másodikban.
:)

Na megyek, minden jót mindenkinek,
sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Voltam tegnap a dokinál / Dr. Farkasinszky / . De majdnem nem tudta el menni mert még délelőtt fel hívtak a suliból . Hány a gyerek úgy hogy mennyek érte . Na mondom tuti , a doki ugrik . Egy kicsit ki akadtam , na mindegy a Dia a fontos . De egy óra múlva semmi baja nem volt és persze azóta sincs semmi . Tehát úgy döntöttem el viszem magammal .
A doki nagyon kedves és jó fej . Nagyon alaposan megvizsgált és el mondott mindent . A páromnak el kel menni sp. vizsgálatra ,és ha nála minden rendben akkor én jövök a petevezeték átjárhatosági vizsgálattal . Félek tőle .

Tud valaki valami infot mennyire fáj ? Meg milyen utána ?

Móni ! Szorítok , hogy a nagy fiadnak igaza legyen , és könnyű és gördülékenyen menjen . Szorítok !!!!!!!

Bocsi , hogy ilyen hosszúra sikerült .

Szép napot mindenkinek . Hajni.
hasadi

Móni!!!

"megvagy" méééég???? :lol:
Ha a fiad megmondta, hogy mikor fog születni a tesó, akkor mit aggódsz??? Lehet, hogy csak erre a napra várt.

Boldog szülinapot ezúton Renátónak!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Szia Hajni!

Én voltam petevezeték átjárhatósági vizsgálaton a dél-pestiben.
Ez attól függ, hogy kinek mennyire van elzáródva. Mivel neked már van gyereked, nem hiszem, hogy el lenne záródva a petevezetéked. Nekem sajnos alig volt átjárható, úgyhogy fájt, de ki lehetett bírni így is. Utánna semmit nem fogsz érezni, egy kicsit fáj legfeljebb a hasad, de nem kell utána pihenni. Egyébként nálunk is a párom vizsgálatával kezdték, mindig a férfiakat nézik meg először.
De tényleg ne félj tőle, kibírható vizsgálat.

Szia
Lilla
Vendég

Mannogab!
Írtam neked privit.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Hasadi: A petevezeték átjárhatósági vizsgálat nem kellemes de ki lehet bírni. Maga a vizsgálat kb.10 perc.Akkor fáj és utána kb.fél órát. Nekem legalábbis. Erős menses görcsre hasonlít. Fel kell feküdni egy gépre olyan röntgen szerű, a doki betol egy csövet és festékanyagot fecskendez be. A vizsgálatot elvileg nézheted monitoron. (Nekem a Schöpffibe csinálták) Viszont van egy újfajta amit még nem sok helyen csinálnak az nem fáj állítólag viszont az 20e.ft.Azt nerm tudom milyen.

KépKép
anikoh

Sziasztok!

Mónika ma nem jelentkezett.

Ez azt jelenti, hogy..... :lol: ???????

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat :D :D

Még mindig egyben :(

Pedig ma főztem, elmentem a postára, sütöttem tortát, egyáltalán nem pihenek, még így sem. Lehet, hogy ablakot kéne pucolnom? Anyáink riogatták a kismamákat, hogy azt nem szabad. De nincs kedvem ablakot pucolni :oops:

Kb. este 8 órától sűrűsödnek az összehúzódások, viszont egyáltalán nem fáj. Ebből még bármi lehet, a párom már tök ideg, én meg mulatságosnak tartom (egyenlőre :lol: ).

Dominika
Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságot Renátó nevében! :D

Sziasztok, majd jelentkezem!
Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Móni!
Nekem az ablakpucolás az beindította :wink: :lol: , másnap mentem szülni :lol: . Boldog születésnapot a NagyFiadnak.
Különben még lehet igaza mert a második akár 1 óra alatt is megérkezhet és az még benne van a mai napban!!! Sok sikert a szüléshez.

Mazsuzs!
Húúú, a dechatlonban tényleg jó cuccokat lehet venni gyerekekre. A csajoknak az összes szabadidős cucca onnan van (persze mióta megnyílt az a bolt :wink: ). Most is vettem a Taminak egy kertészgatyás overált mert a kabátja is onnan való volt így színben az illett hozzá, a gatyát jövőre is simán fogja tudni hordani mert gumírozott a vállpántja, a kabát meg semmi képpen nem jó két évig mert annyira nőnek de szerintem ehez kapok ott jövőre is kabit. Szerintem nézz be oda, főleg így szezon végén nagyon jó áron lehet ott vásárolni.

Szép estét mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Renátót Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából!!!
tényleg mindennap jelentkezzél be akár többször is :lol: Szorítok Neked!!!!

Kerekes! helló!!!! mi újság? hogy vagy? Tudjátok már a bébi nemét? már hiányoltalak, nagyon eltűntél. dolgozol még?

Hasadi! örülök. hogy szimpi volt a doki!!!!
remélem minden ok lesz és hamar összejön a második gyerköc.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Móni!!!

Én túlhordtam majd egy héttel. Az összes indítós trükköt leírom Neked, persze elsősorban azt, amit a doki is ajánlott.
SEX!!! )bocs, de tényleg!) Szóval, ha zárt a méhszáj, akkor tényleg mehet! Ugyanis a spermában lévő anyagok hatására a szervezet elkezdi termelni az oxytocin nevű hormont.
Fűszeres kaja és egy pohár jóféle borocska. Nekem nem jött be egyik sem, de annyit elértünk, hogy felpuhult a méhszáj és indítani tudta 1 hét túlhordás után a szülést.
Nekem ez volt a második és burokrepesztés után 4 óra alatt születtünk meg! Ebből 1 órányi volt a kitolás, úgyhogy mehet ilyen gyorsan is!
A nyújtózkodást is ajánlották, én nem mertem megtenni (féltem, hogy rátekerem a köldökzsinórt, pedig elméletileg nem lehet).
Szóval hajrá!!!!

De lehet, hogy mire ezeket a sorokat leírom, addigra a természet tette a maga dolgát.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Még mindig csak én! :( Hajnal háromig voltak aránylag rendszeresnek mondható összehúzódások, de aztán abbamaradt, úgyhogy még mindig várunk. :evil:

Mindenkinek köszönöm a Renátónak küldött szülinapi jókívánságokat! :D :D

Dominika!
Köszi a tippeket. :D A szexet a szülésznőm is mondta, de már sajnos nem jó, úgyhogy ezt mostanság hanyagoljuk :cry: :oops:
Viszont eléggé fűszeresen főzök, bár bort nem szoktam inni, maximum kólával, de akkor csinálok valami jó kis kaját ma. Gondolod, hogy ettől puhul fel a méhszáj? Nekem már kedden mondta a szülésznő, hogy nagyon puha, könnyen fog tágulni :D , csak még nagyon fönt van, az a baj. Ezért nem tudnak vele mit kezdeni.
A nyújtózkodásban is lehet valami, valószínűleg ugyanaz, mint az ablakpucolásban és a takarításban. Ma nekiállok, úgyis jönnek délután apósomék Renátót köszönteni! :D

Köszi a drukkokat! :D :D :D :D

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sidney!
Köszi megvagyunk. Ma megyünk 4D-s UH-ra, remélem megmutatja már, hogy mi van a lába között.
Táppénzen vagyok hivatalosan, de itthon dolgozok. Sajnos ez a könyvelők sorsa, még szülni is két bevallás között fogok elmenni.
Egyébként most hetente járok CTG-re és UH-ra, mert a babó feje rendes ütemben növekszik (+1hét), a mellkasa viszont le van maradva 3-4 héttel. A keringése jó, vérellátása szintén. De azt mondta a doki, inkább figyeljük hetente, hogyan nő, és milyen a keringése. Nagyon örülök, hogy ilyen lelkiismeretes.
Egy másik topicba irogatok többet, ott tartjuk a kapcsolatot Téjé Judittal és Emivel, akikkel közel azonos időben fogunk szülni. e azért ide is be szoktam nézni, csak a két kórházas topic jól felcserélődött. Itt a babásban a kismamik, a másikban a babások.
Még jelentkezem majd.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sleepin, gratulálok a babához!

A burok repesztés miből áll? És milyen fájdalommal jár? A barátnőmnek csináltak, és nem kapott fájdalomcsillapítást, és azt mondta nagyon nagyon fájt! Kíváncsi vagyok te hogy élted meg!Vagy más?

üdv:téjé

Kép
téjé

Téjé!

Nekem mindkét szülésemnél burkot kellett repeszteni. Nem fájt csak kellemetlen és nem is érzéstelenítettek!Kicsit olyan, mint a kenetvétel.
Elméletileg nem is szabadna fájnia!
Más tészta, hogy fájások között már ezt is szörnyűnek érezheti az ember, illetve mindenkinek más a fájdalomküszöbe. Nem tudom a barátnődnek miért fájt, lehet, hogy 2 sűrű fájás között végezték.

Móni!

Szerintem a sok készülődés meghozza a kívánt eredményt!!!!
:lol:
A tortából kérek egy virtuális szeletet! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Már én is minden nap gondolok rád, Móni. De tényleg izgi ez a várakozás. Már mindenki a te bébidet várjaaaaaa!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Évi

Kép
evisan

Téjé!
Nekem volt burokrepesztés. Nem fájt egyáltalán, csak kellemetlen érzés, mikor egy kis csipeszszerűséggel kicsippentik a burkot.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Evisan!

Mónika után TE jössssszzzzzz!!!!!!!!!!!!!!:-)
Addig azért szorítok, hogy még neeeeeeeeee.....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Itt vannak a tegnapi UH képek. És kiderült, hogy babócánk kislány. Valamennyire megnyugodtunk, mivel itt a korához szinte megegyező méreteket hoztak ki.
Kép Kép Kép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Kerekes!
Négy kiscsaj, húúú apa nem érzi magát magányosnak :wink: :lol: , kicsit nagy a nőuralom :lol: , bár lehet, hogy apának a legjobb mert mindenki az ő kívánságait lesi majd. Örülök, hogy a méretek jók lettek. Család mit szólt, hogy ismét csaj lesz? Nagyon jók ezek a képek! Látsz hasonlóságot a többi gyerkőchöz képest? Mondjuk ha én még egyszer szülnék akkor nagyon örülnék neki ha megint lány lenne :) , remélem még lesz rá lehetőségem.

Téjé!
Nekem mind a kétszer csináltak burokrepesztést, a másodiknál már 100%-an indokolt is volt mert már kakis volt a víz, de csak egy pillanatra kellemetlen amíg kicsípik, de nem vészes egyáltalán. Az viszont nem semmi, hogy akkor milyen erővel jön ki a víz.

Móni!
Ez a nagy szél biztos megtette hatását!!!???

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Tényleg? Mónika után már én jövök? Nem is figyeltem. Ja, köszi, Dominika, hogy drukkolsz, hogy még egy picit benn maradjon.

Ti is ödémásodtatok már ezekben a hetekben? Nekem kb. két hete ödémásodik a lábam, de csak az alsó lábszáramon, a bokám felett. Azt mondja a szülésznő, hogy az lenne jó, ha reggelre visszahúzódna, de reggel is egy picit dagadt. Viszont amíg a vérnyomásom még jó,és a vizeletemben sincs fehérje, addig annyira nem izgulok a toxémia miatt.

Ez a nagy szél... nem semmi, ami ma van, hidegfrontot mondtak asszem? Viszont frontoknál sokan megszülnek, úgyhogy lehet, hogy Mónika is már kórházban van.

Valamit szerettem volna még kérdezni tőletek, de most nem jut eszembe. Na mindegy, majd...

Most ennyi, megyek babaruhákat vasalni.

Sziasztok: Évi

Kép
evisan

Szandra!
Igen van hasónlóság a képek között, főleg a Bettiével. Egyébként a csajok 2 éves korú képeikig totál egyformák voltak. Utána kezdett el átalakulni az arcvonásuk.
Egyébként fiú ügyben mi már csak a csodában bíztunk. Nem úgy álltunk hozzá, hogy most csak fiú jöhet össze. Egyébként is ő nem volt tervezve egyáltalán már. De a lelkiismeretünk azt diktálta, hogy maradjon ő is. Örülök a döntésünknek. Egyébként a férjem lányos apa nagyon.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

sziasztok!

Zsuzsa! De jó!!! én nagyon lány párti lettem mióta Johanna megszületett. Fiús anyucik bocsi, :oops: de sztem sokkal jobb 4 lány mint 4 fiú!!!! nemsokára nem lesz gondod a házimunkára sem :lol:
Persze azért drukkoltam,hogy fiú legyen, de a lényeg hogy egészséges legyen!!!!

Téjé! valszeg tényleg az erősfájások okozhatják azt, hogy fájdalmas a burokrepesztés. Én kihagynám, nekem nem tetszett :wink: lehet azért mert kevés vizem volt, bár ez biztos nincs összefüggésben. Nekem Johannánál megrepedt a burok /szintén kevés víz jött/, Bulcsúnál repesztették. Viszont Bulcsú magától indult, Johannát indították.

Móni! mi újság? ma nem jöttél, csak a vendégek tartottak vissza vagy más is?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Edina!

"kölcsönadom" a lányomat, a kis hisztis békát és megváltozik a véleményed! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evisan!

Ruhaboltot akarsz nyitni?????????????????????????
Az a kis vizesedés ilyenkor már normális. Ha nagyobb méreteket ölt és a vérnyomás is változik, akkor diétáztatni fognak. De ez még nem toxémia, ami most van. Hát még mi lesz az utolsó hónapig! :lol:
Nálunk is ritka idióta idő van!Nem is vittem ki sétálni a Manókámat.. :cry:

Zsuzsa!

Gratulálok a 4. csajszikához!!!!
Párod alsógatyája tényleg reszket a fregolin a sok női bugyi között!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Móni biztosan szüüüüüüüüüül
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Látom Móni nem jelentkezett be! Csak nem?! :D :D :D
Szorít, szorít szorít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Renátónak utólag is boldo születésnapot kívánunk! (Még benne vagyunk a 8 napban! :oops: )
Zsuzsa, nagyon aranyos a képek a lánykád! Huhhh, nem semmi nőuralom lesz nálatok! :D
Nem akarok okoskodni, de Móni után Mesi szül, csak aztán Évi! Bár az igaz, mindketten vághatják a centit!
Lezajlott nálunk a nagy vendégeskedés, itt meg jól felpezsüldt az élet, míg nem voltam!
Rohanok, mert reggeliért reklamál a kisasszony!
Mindenkinek szép napot!

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Tyűűűűűű, akkor Évi mellett Mesinek is szorítunk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!! Tamás vagyok, Móni férje! Igen, jól sejtetted hexina...Tegnap (január 27-én, 22:35-kor) mgszületett BALOGH ROLAND, 3600 grammal és 51 centivel.:-):-) Baba-mama jól vannak. Sikerült az apás szülést megoldani!! Minden férfitársamnak csak ajánlani tudom!! Mónit és Rolandot előreláthatólag csütörtökön hozom haza. Puszi mindenkinek és köszönjük a sok bíztatást!!! Kép

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!

Móni: Gratulálok a bébihez!!! Gyönyörű kisbaba!! várjuk majd a történetet!!! Nagyon szépek vagytok :)

pláne én! mert úgy néz ki,tényleg én vagyok soron :)

Köszi Dominika :) még elvileg van 27 nap ;) aztán majd eldől,hogy a kisasszony mennyit gondolt :)

Szép napot Mindenkinek!!

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Móni és Tomi!!!

Nagyon-nagyon sok egészséget kívánok Mindenkinek!
Móni pihenj sokat, és kívánom, hogy legyen sok-sok tejcsike!!!

Látod, megmondtam, hogy a front elintézi!!! :lol:

Tominak gratulálok, hogy melletted volt!!!Ez nagyon sokat számít, tudom nagyon jól!

Mesi!!!

27 nap....azt már fél lábon ugrálva is......:-)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Valahogy éreztem! Móni, Tomi !gratulálok Nagyon ügyesek voltatok, sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok! Roland, Isten hozott ezen a világon!
Nagyon várjuk a szüléstörténetet és természetese fotókat még a kisfiúról!

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Móni és Tomi!

Sok-sok boldogságot nektek, gratulálok a picúrhoz!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Kedves Mónika és Tamás!

Sok szeretettel gratulálok én is kisfiatok születéséhez! Minden jót: egészséget, tejcsit és boldogságot kívánok az egész családnak!

Tegnap én is gondoltam rátok az esti nagy szélben, hogy vajon kifújja-e Rolandot :) !?

Nagyon kíváncsi vagyok a beszámolóra, már csak a közös orvos miatt is, remélem e téren is minden rendben volt. No meg arra is emlékszem, hogy az első szülésed nem maradt meg jó élményként, remélem, ez jobban sikerült. És látjátok, csak kidrukkoltuk nektek, hogy az influenzajárvány miatt ne rendeljenek el látogatási tilalmat. "Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba". Ugye?

Elképzelem most Renátót, hogy ma reggel milyen boldogan újságolhatta az osztálytársainak, hogy vasárnap kistestvére született :) .

Lehet, hogy Roland saját születésnapot akart, ezért nem született meg Renátó születésnapján :lol: ???

Nutella

Kép

Kép
nutella

Akkor a további (időbeli) sorrend a Pocakosok között:

Mesi, Evisan, Nutella, Téjé, Kerekes97, Lilla69...

Ha jól néztem, húúú de izgi.

Kép

Kép
nutella

Móni, Tomi!
Sok-sok boldogságot, egészséget, sok tejcsit kívánok Nektek!
És várjuk a szüléstörténetet!
Hajrá pocakosok!
Eszti

Kép Kép
fricky

Kedves Móni, Tomi és Renáto!

Gratula a kis Rolandhoz! Nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok a pici fiúhoz!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

SZIASZTOK!!!

BNÉMONIÉK!!!
NAGYON GRATULÁLUNK MI IS MÓNIÉKNAK!!!HÁT ELJÖTT VÉGRE AZ Ő NAPJA IS!!!REMÉLJÜK HOGY MINDEN RENDBEN LESZ ÉS MINNÉL ELŐBB HAZAMEHETNEK MAJD!!!
EZ A TEGNAPI IDŐJÁRÁS SZERINTEM KICSIT MINDENKIT MEGVISELT,DE NEM TUDOM,HOGY MIÉRT DE NEKEM DOMINIKA JUTOTT ESZEMBE AKI AZ ANYJA SZERINT HISZTIS KISLÁNY,HOGY MI LEHET VELE!!!NEM TUDOM MIÉRT AMÚGY!!!NEKEM BIZTOSAN Ő A LELKI TÁRSAM EGY KICSIT!!!MÁR RÉGEN RAKTÁL KI RÓLA KÉPET ANYUCI!!!REMÉLEM AMUGY MINDEN RENDBEN VAN!!!
ÉN TOVÁBBRA IS AKÁRMIT KIPRÓBÁLOK A GYOMROM FOLYAMATOSAN ÉG DE MÁR KEZDEK VELE MEGBARÁTKOZNI!!!
VISZONT PÉNTEKEN VOLTAM BABAUSZI ELŐADÁSON ÉS NAGYON SZIMPI AZ EGÉSZ NEKEM!!!HA SZERETNÉTEK VINNI A MANÓTOKAT AKKOR ÍRJATOK MERT SZERINTEM MEGÉRI AZ ÁRÁT AZ ELMONDÁS SZERINT MEG AZ ÉLMÉNYEK SZERINT IS!!!ÉS ERZSÉBETEN VAN A HELY IS!!!
NA MENEK MERT EGY KICSIT NYOM AZ OKOS FEJEM ÉS LEDŐLÖK EGY KICSIT!!!
SZIASZTOK!!!
SNÁPI

Kép
Kép
snápi

BOCSIKA!!!
MÉG VALAMI!!!
KÜLÖN NAGYON KÖSZÖNÖM SZILI74-NEK A MIGRÉNES SEGÍTSÉGÉT,KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
SOK HOMEOPÁTIÁT KIPRÓBÁLTAM MÁR RÁ DE SAJNOS EGY SEM SEGÍTETT MÉG EDDIG NEKEM!!!HÁTHA MAJD A DOKID!!!REMÉNYKEDEM!!!AMUGY CSAK ILYEN HÜLYE SZELES IDŐBEN JÖN KI RAJTAM AMIÓTA TERHES VAGYOK!!!NAGYON REMÉLEM HOGY A LÁNYOM NEM FOGJA ÖRÖKÖLNI MERT NEKEM GENETIKAILAG VAN AZ AGYBAN EZ A MIGRÉN FOLT ÉS EZZEL EGYÜTT KELL ÉLNI SAJNA!!!DE TÜNETMENTESTENI LEHET!!!
SZÓVAL MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZIKE A SEGÍTSÉGET!!!
SNÁPI

Kép
Kép
snápi

Szia Ági!!!

Pont most gondoltam, hogy "megkergetlek"!!! Hol voltál eddig???
Édi vagy, hogy gondoltál ránk!!!
Egyébként jól gondoltad, tegnap valami szörnyű napunk volt.
Manóka egész nap ordított, összesen egész nap másfél órát aludt, de úgy, hogy 15 perc volt a leghosszabb idő.
Apa is megkérdezte, hogy hogyan bírom, mert ő már kivan.:-)

Mizujs a migréneddel??? Mit találtál rá???
Nálunk Apa migrénes, de azt a gyógyszert biztosan nem vehetnéd be.
Azért ajánlottam a teratológust.

Fénykép meg akkor lesz, ha Apa végre kiveszi a kocsijából a fényképezőgépet.

No megyek, mert állatseregletet meg kell etetnem.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Köszönöm lányok a burokrepesztéses válaszokat!

Szegény akkor nem tudom mit csinálhattak nála rosszul. Akkor most kezdek újabb dolgon parázni! :roll:

Üdv:téjé

Kép
téjé

Sziasztok!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hurrrrrrrááááááááááááá!!!!!!!!!! Hurrá!!! Hurrá!!! Éljen-éljen!!!! :D :D :D
A nagy vihar!!! :D :D :D Hát én is jól sejtettem, hogy a vihar meghozza a hatását!!! :D :D :D
De hihetetlen!!! :) :)

[color=red]Kedves Móni!
Nagyon-nagyon sok szeretettel GRATULÁLOK Rolandhoz!!! Jó egészséget kívánok nektek, és mindent, amit ilyenkor szokás. Sok-sok tejcsit, könnyű szoptatást, nyugalmat, szeretetet, békességet, meg minden-minden jót!!!
[/color]

Évi

Kép
evisan

Téjé!!!

Felesleges "parázni"!
Tudod, hogy nincs két egyforma ember és nincs két egyforma szülés.
Tedd a tenyered a füledre, hogy ne halld a terhes-szüléses rémtörténeteket!:-)

Nem biztos, hogy rosszul csináltak nála valamit, lehet, hogy fájások alatt repesztettek, de lehet, hogy szegényke már ezt is fájdalomnak élte meg.
És Neked egyáltalán nem biztos, hogy repeszteni kell!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Igen, tényleg Mesi van előbb!!! :)

Kép
evisan

Bnemonika: Gratulálok apukának, anyukának és a babának!Kívánok jó egészséget és sok tejcsit!

KépKép
anikoh

Bné Móni!

Én is gratulálok a kisbabátokhoz. Sok-sok boldogságot és örömet kívánok Nektek!

Lilla
Vendég

Sziasztok Lányok!

Légzésfigyelők és bébiőrzők közül tud valaki tanácsot adni, hogy melyiket érdemes megvenni? Mert árakban nagy különbségek vannak, de nem tudom, hogy a drágább-e a jobb, vagy itt is csak a márkát kell megfizetni.

Előre is köszi.
Sziasztok
Lilla
Vendég

Lilla!

Nekem nagyon de nagyon bejött a légzésfigyelők közül az Álom Virág nevezetű magyar termék, annyira érzékeny volt, hogy a tök vastag kókuszmatracon keresztül is nagyon jó volt. A Mini Manóban lehet venni, buta fejemmel én csak béreltem de jobban kijöttem volna ha megveszem, főleg ha még akartok gyereket. Azt hiszem olyan 25000 körül van.

Szandra

szandrakiss

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?