Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kismuki: Köszi az infót a tornacipőről, majd továbbítom a többi anyukának.

Egyébként október elején szokott lenni a SAP csarnokban - Stadionoknál - tavaszi-őszi cipő, ruhavásár, ott mindig kint van a Siesta, régebbi modellek vannak olcsón, kb. 3-4000 ft-ért. Babával elég nehéz menni, mert mindig nagyon sokan vannak. De megéri, nagyon olcsók és még garancia is van rá. Esetleg téli cipőt érdemes venni, legalább egy számmal nagyobbat, mint amekkora az őszi cipőjük. Pontos dátumot még én sem tudok.

Felhívtam a Hábermajer dokit, de a kórház rossz számot adott meg, így a doki egy másik telefonszámmal terelt a helyes útra. Kedves volt a hangja, már nagyon kíváncsi vagyok rá. Jövő héten szabin vagyok, végre el tudok menni hozzá.Kép

Még mindig másik állást keresek, remélem hamarosan össze jön valami, ez a mostani helyem elég gáz.Kép

Mindenki jó éjt, aludjatok jól, szép álmokat: Barbara.

Kép
barbara_75

Sziasztok!

Végre nekem is sikerült írnom!

Nekünk jó a 20-a (elvileg).
Cipő ügyben a Deichmann-ra szavazok én is, nagyon jó minőségűek a cipőik és megfizethető áron vannak.
Van még egy jó gyerek cipőbolt a Fenoménnal szemben, a Nagy Lajos Kir. útján.

Pussz, GabiKép

Kép
Kép
almadi

Sziasztok!

Gabi!
De jó hogy előkerültél Kép))) Nagyon édes Manó a képen!!!!

Anita!
Ahol a férjem rokonai laknak ott tényleg nagy szegénység van, ti biztos "jobb" helyen voltatok...

A 20.-ai hét nekünk is jó...

Judit

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!
Gabi: Bence is megnőtt már nagyon!!! Kép
Dóri:jó hogy megjöttetek,hol vannak a fotók a fiúkról?

Lau: holnap délelőtt tuti megyünk az új játszóra a Szerencs utcaira,olyan 10-11 körül,hacsak közbe nem jön valami,de majd írok sms-t.

Akkor látom kezd körvonalazódni ez a tali: legyen akkor a 20.-a? És az Ikea? És oda szülőknek is be lehet menni csak úgy,vagy ez nem a gyerekmegőrző része? Én nem tudom mire gondoltatok.Igazság szerint nekünk valami olyan kéne ami zárt,mert Márk különben mindenhonnan elszaladgál.Akár egy zárt játszó,akár játszóház,csak hogy ne kelljen 3 percenként utána rohannom.(mostmár nem megy olyan könnyen)

Megyek,mert a férjem sajnos éjszakás a héten és még Márk is fent van. Kép

Jó éjt mindenkinek
Annamari
kismuki

Sziasztok!!

AnnamariKép délelőtt megint nem voltunk itthon, Balázzsal mentünk a bőrgyógyászatra, kiütéses lett, azt hittem allergia, amiben nem is tévedtem, mert az, csak éppen rovarcsípésre. A rovar nyálára.....kaptunk rá fenistil cseppet meg krémet, amit ma hozok el a patikából. Ráment a délelőttünk, mert több mint egy órát kellett várni, igaz, Bazsi nagyon ügyesen viselkedettKép Egyáltalán nem nyafogott, az utolsó 10 percben éreztette, hogy már kezdi unniKép

Valaki szerintem mindig vissza tudja hozni majd Márkot a talinKép
Megyünk mi is akkor délelőtt, remélem, összefutunk!Kép

Az iskolában érdekesen alakulnak a dolgok, szerintem Ákos magatartása mindig is hagy majd kívánnivalót maga után, a feladat-megoldásokra állandóan piros pontot hoz, de a Kép fejből már kettő is van az üzenőben az ebéd közbeni magatartása miatt....KépKép hát ez van, nincs mit tenni, nem indulhatok ki magamból, én mindig is egy jókislány voltam, na, a fiam nem lesz sosem jó kisfiúKép Nem tudom, most örüljek-e neki, később biztos nem lesz problémája, mert rámenős egy kiskrapek, de a suli nem mindig tolerálja.
A lényeg, hogy jól érezze magát, és azért ez megvan. Csak a tanítónéninek kellene jobban szótfogadnia. Mondtam neki, hogy ez nem óvoda, itt nem az van, hogy ha nem akarok csinálni valamit, akkor nem csinálom, mert azért egyáltalán nem dícséret jár, és nem is hagyják, hogy elvonuljon a feladat elől.
Az önbizalmát kell erősíteni, hogy ne legyen olyan, hogy "nem tudom megcsinálni"Kép

Szép napot!
Lau
lau

Sziasztok!

Gabi: nagyon aranyos Bencus, tényleg nagyot nőtt ő is! Kép

Lau: ne aggódj, biztosan megszokja szép lassan, hogy máshogy zajlanak a dolgok, mint az oviban, ehhez biztos több kell mint pár nap! Elvégre alig kezdődött még el a suli!Kép Bazsi meg nagyon ügyi, hogy így tűr mindent! Máté rögtön ordít, ahogy piszkálni kezdi egy doki! Kép
Te jól vagy?

Barbara: és milyen állást nézel, hasonlót csak máshol vagy valami másba vágsz bele? Jó, hogy összejön végre a "randid" Hábival, biztos élőben is szimpi lesz! Kép

Nálunk közben kiderült, hogy Máténál valóban a fogai ludasak, hosszú csend után megindult mind a négy szemfoga szegénynek, ezért szenved rendesen. Az egyik már át is tört, a többi majdnem. Mért kell mindnek egyszerre??? És olyan hirtelen is jött, mindig néztem neki, és eddig semmit nem találtam. Kép

Akkor szerintem fixáljuk le a 20-át, keddet, a többségnek jó, olyat meg úgyis nehéz találni, hogy mindenki el tudjon jönni. Tényleg, jogos Annamari kérdése, az Ikeán belül hol tudunk találkozni? A lenti játszórész csak nagyobbaknak van és szülő nélkül, úgy tudom. Az éttermi résznél vannak etetőszékek, az biztos, úgyhogy ha éhesek a gyerkőcök, kényelmesen tudnak falatozni. Kép

Képzeljétek, itt járt a régi-új védőnőnk, visszajött gyesről és körbejár mindenkit ismerkedni. Normálisnak tűnik, de persze ez majd még kiderül. Igencsak meglepődtem, mert asszem 9 hónapja csak a rendelőben láttam a helyettesét. Kép

Ja, Anita, én sem tudom megnyitni, amit felraktál! Nem tudsz csak úgy mint a többiek, pár képet feltenni?

Puszi, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!
Csak egy pár sor ereéig,mert ilyenkor apa birtokolja a gépet.
A cipő probléma megoldódott.Vettem Csepelen Ortopé cipőt a kicsinek,ez ugyanolyan betétes mint a Siesta.Csak 7000-ről 1500 Ft-re van leértékelveKép Ami most igazán jól jött.
Vettünk csomó új ruhát is neki,de én inkább megint úgy döntöttem,hogy az itthoni játszós rucikat megvarrom.Most ezerrel keresünk házat meg készülünk az erdélyi útra.Persze a taliról szokás szerint lemaradunkKép
Már nem olvasok vissza hogy ki kérdezte,de azért költözünk messzire mert ott van annyiért szép ház mint amennyi pénzünk van,meg állatokat szeretnénk tartani ,meg ilyesmi.
Így már jó lesz a kép,valamiért nem tudom feltenni másképpen:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=13045;id=152012

Most rohanok,jó éjszakát!
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Anita: tényleg jó messzire fogtok költözni! Az én férjem rokonai is arra laknak. (Pölöske, Nagykanizsa, Zalaegerszeg). Az biztos, hogy gyönyörű vidék.

A 20-a jó nekünk is, bár Bencus pont ilyen tájt szokott aludni, de majd kicsit átszervezem a délelőtti alvását, hogy mi is el tudjunk menni.

Gabi

Kép
Kép
almadi

Helló Lányok!

Anita: Jó kis csapat ez, vannak kisebbek nagyobbak, nagyon aranyosak a képen, biztos jól érzik magukat így együtt. Gondolom van csatazaj is, így tudni, milyen éppen a "kis csapat" hangulata.Kép

Tkrisz: Köszi kérdésed, teljesen mást szeretnék csinálni. 10 éve vagyok a kereskedelemben, cipő árusításban, épp elég volt. Tulajdonképpen nem is ez a szakmám, én közgazdasági szakközépbe jártam, csak annak idején nem volt kedvem irodába ülni. Most már úgy érzem lehigadtam valamennyire, meg ha majd már baba is lesz, onnan azért könnyebb elszabadulni, mint egy üzletből, ahol mindenképpen be kell tartani a nyitvatartási időt. Régen egy ismerősöm hívott a Humanic-ba dolgozni, nagyon jó volt a társaság is, ott is ragadtam 9 évig. Tovább már nem mesélem, mert biztos uncsi meg aztán oldalakat tudnék írni róla.
Októberben elkezdek egy számítógépes tanfolyamot, hátha nőnek az esélyeim, meg érdekel is a téma.Kép

Örülök, hogy ilyen ügyesen megoldjátok a cipő gondokat, higgyétek el, talpraesett anyukák vagytok. Le a kalappal!Kép

Lassan búcsúzom, jó éjt mindekinek: Barbara.

Kép
barbara_75

Sziasztok!

Két kérdés:
1. Szerintetek itt Zuglóban hol vehetnék homokot Bence homokozójába? Tudom, hogy vicces kérdés, de nekem fogalmam sincs hol kaphatnék egy zsák homokot...

2. Tudtok valakit aki kerítést készít? Csak valami egészen egyszerű kellene, hogy a kertet ketté választhassam (kutya ill. gyerek részre). Nekem valaki ezermester is jó lenne, csak végre ne kelljen fél percenként idegbajt kapnom attól, hogy vagy a Bence nyalogatja a kutya labdáját, vagy a kutya a Bence labdáját...

Köszi!

Gabi

Kép
Kép
almadi

Sziasztok!
Mi kedden nem leszünk itthon sajnos, 20-án, de majd a legközelebbi talira megyünk.
A fiúk nagyon egymásra hangolódtak, egyszerre fekszenek délben is és este is, na így már azért kicsit könnyebb a dolgom. Most már minden jól működik, csak az első 3 hét volt nehéz. A nyaralás szuper volt Siófokon, persze könnyű dolgom volt, anyukám főzött, bevásárolt, mi csak a gyerekekkel foglalkoztunk. Kirándultunk, bicikliztünk, kertipartyztunk és bandáztunk a barátokkal, és persze horgásztunk.
Kétszer elmentünk kettesben vacsizni is, anyu vigyázott a gyerekekre, hurrá!
Marcell nagyon jó gyerek, alig van hangos szó. Jó alvó és tej is van bőven szerencsére.
Éjjel már csak egyszer kel fel enni és alszik is vissza rögtön. Azért a két gyerek minden percet lefoglal, de nagyon élvezem. Viktor nem féltékeny szerencsére, kezdetben kicsit bizonytalan volt, hogyan is fogadja a testvérét, de már rájött, hogy nem veszélyes rá nézve :-)
Jó hír, hogy felvették az oviba Viktort, a második fellebbezés hatására! Ennek borzasztóan örülök.
Most megyek, felkelt Vik.
Puszi
tigris

Helló Lányok!

Almadi: Utána kérdeztem, állítólag TÜZÉP telepen lehet homokot venni, de nem tudom, hogy a kerületben hol van ilyen. A neten talán utána tudsz nézni. Egy ilyen telepen lehet, hogy tudnak valakit ajánlani, aki megcsinálja a kerítést is. Gondolom kiakasztó ez a labda probléma, de hát a másé mindig finomabb.

Elutazunk Nyíregyházára a férjem szüleihez, a napokban volt a szülinapjuk, összejön a család. Lesz most ott hétvégén Gyümölcskarnevál, elmegyünk oda is, állítólag fincsi kaják is lesznek.Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét, puszi: Barbara.

Kép
barbara_75

Dóri, 19-én sem értek rá? Szerintem benneteket mindenki látni szeretne! Kép
Köszi a képeket, szuperjók, hát ez a Marci tiszta apja, nem? Kép

Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Barbara: köszi az infót, homok téma megoldva (BricoStore - építőanyag osztály ("biohomok").

Kerítés ügy még áll, de ha ez így halad, lassan én fogom megépíteni azt a kerítést...

Gabi

Kép
Kép
almadi

Szerintem is jó lenne a 19.-e, ha arra Tigrisék is jönni tudnak Kép
Tigris, ez nagyon jól hangzik amit írtál Kép Vik mikor kezdené az ovit?
Már mindenkire kíváncsi vagyok, úgyhogy próbáljunk olyan időpontot keríteni, ami mindenkinek jó!!
sus1

Sziasztok!

Látom, nem nagy az élet itt Kép.
Dóri, majd írd meg, hogy jó -e a 19., oké? Én is örülök, hogy Viket felvették oviba, nagy könnyebbség lesz neked, neki meg sok új élmény! Kép És annak is örülök, hogy ilyen mintababa Marci! Kép

Gabi: hát, akkor jó kerítés építést... Kép

Csináltam egy új albumot Mátéról, nyári képekkel, itt nézhetitek meg, ha érdekel:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6780

Puszi, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz

Barbara, milyen volt a gyümölcskarnevál? Még nem is hallottam róla, de nagyon jól hangzik! Kép

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Dóri!
Nagyon szépek a fiúk, Krisz átküldte nekem is képeket Kép)) És olyan jó hogy így megvannak!!!!

A 19.-e nem tudom hogy nekünk jó lesz-e, mert úgy néz ki Máté Anyuéknál lesz, ill. aznap du. jön haza... de ez még nem biztos!

Nálunk egyébként minden rendben, Manó egyre több szót mond, illetve most pár napja állandóan utánozza a szavaimat Kép

Puszi
Judit

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!

Nekünk jó a 19 és 20-a is, szóval várom már, hogy
élőben is megcsodálhassam a gyerköcöket és persze Titeket Kép

Noncsi ma kapta meg a 4 hónapos oltásokat, szegénykémnek nem igazán tetszett a dolog, de
azért sikerült hamar megnyugtatni!

A hétvégén ünnepeltük a nagyim 85.szülinapját ott készült rengeteg kép. Teszek fel kettőt ami
szerintem annyira aranyos!

Puszi
Edina

KépKép

Edina

Kép
Kép
bedi

Üdv Mindenkinek!

Tkrisz: Szuperjók a képek, főleg amelyiken a fiúk alszanak. Biztos jól kifárasztották egymást.
A gyümölcskarnevál érdekes volt, még az ottani televízió is közvetítette. Kisebb teherautók és különböző járművek voltak gyümölcsbe öltöztetve. Valamelyik tele volt almával, nem is tudom hogyan rögzítették a járműre. Volt kirakodóvásár, kézműves pultok meg ilyesmi. Egy nagy színpadon meg énekesek, együttesek léptek fel. Ezt a műsort a Geszler Dorottya vezette egy pasival. Elég furán volt felöltözve, meg láttam, hogy dohányzik. Valahogy furcsa volt, nem gondoltam róla, bár miért ne hódolhatna egy szenvedélynek. Sokan zenéltek a színpadon, pl.: Demjén Ferenc, Bangó Margit, Back II Black, United. Persze nem láttuk mindegyiket. Engem tulajdonképpen Csepregi Éva érdekelt aki Végvári Ádámmal lépett fel, imádom őket és a Neotont kb. 20 éve. Szenzációsan szerepeltek, jó hangulatot csináltak.Kép)

Bedi: Nagyon jó ez a kép, a nagyi is aranyos rajta. Nagy öröm lehet neki is a lurkó, biztos minden óhaját lesi és teljesíti.Kép

Szabin vagyok, holnap megyek Hábihoz, persze pihenni akartam, de úgy látom nagytakarítás lesz belőle, már az ablakon sem nagyon látunk ki.Kép

Puszi mindenkinek: Barbara.

Kép
barbara_75

Sziasztok!

Bedi: ezek a képek szuperek,annyira szép kiscsaj Noncsi. Biztos elfogult is vagyok,meg neki nincs nagyon vetélytársa ebben a topikban.
Nem is tudom Esztyvel mi lehet,mert ők nagyon eltűntek.

Nekünk mindkét nap jó a talira,remélem minél többen leszünk.

Ma végre sikerült elérnem a dokim,pénteken megyek majd ultrhangra.Ez már a 30.hét,hihetetlen hogy megy az idő.Már a hasam is egyre nagyobb és nap végére azért már el is fáradok hamarabb mint eddig.

Krisz: én is megnézném azokat a képeket Marciról, ha tudod küldd át nekem is!

Nálunk nincs semmi extra különben,Lauval sikerült végre egy játszóteres talit megejtenünk,de mondta hogy a héten megint megy be,így nem lesz most.

Képeket rakjatok fel!!!
Annamari
kismuki

Sziasztok LÁnyok!
Látom, itt már egy összeszokott csapat van, de azért hátha tudtok nekem segíteni.
Az Uzsokiban szeretnék majd szülni, jövő márciusra várjuk a babánkat. Keresem dr. Járányi Beáta elérhetőségét. Magánrendelő vagy a mobil is jó. Sajnos nem érem el sehol a kórházban, még nem is voltam nála soha.
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni.

Köszönöm előre is!!

Üdvözlettel:
Bartika
11+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika, gratulálok!

Lányok, 19-e délelőtt jó nekünk is!!!!
Aznap este lemegyünk megint balcsira 3 napra, mert a férjem ott lesz tréningen, de a délelőtt jó.
Képeket azért nem tudok feltenni, mert valami formátumot kell átalakítani és én azt nem tudok, de akinek tudom a mailcímét, annak küldtem.
Már kimozdultam többször a két fiúval így bátran megyek majd az ikeába is, ma játszótéren is voltunk, én voltam a sárkány és Viktor menekült előlem űrhajón és lovon, ezt kb nyolcvanszor eljátszottuk, úgyhogy hulla vagyok.
Az Ikeában az emeleti étterem mellett van egy kis játszórész, ott kellene találkozni, mert oda a piciket is le lehet rakni a földre. Majd körbeüljük őket, hogy ne tudjanak elszökni.
Ja és legalább ott meg tudok ebédelni :-))
Szuper lenne, ha Bannamari is el tudna jönni az ikrekkel.
Noncsinak tényleg teljes szurkolótábora lesz itt a fórumon :-) Hacsaknem Annamarinak is kislánya lesz. Lehet már tudni?
Holnap megyek Marcellal uh-ra, a kötelező szűrésre, remélem minden ok lesz.
Képzeljétek, éjjel már 8 órát aludt egyfolytában.
Viktor szeretné, ha beköltözne hozzá, úgyhogy hétvégén összerakjuk őket.
Az sd@vnet.hu címemre írjátok meg a tiéteket és akkor tudnék képet küldeni.
Pusz
DóriKép
tigris

Mégis tudtam képet feltenni!!!!
:-)))
tigris

Sziasztok!

Akkor legyen 19-e de., ha az jó Dóriéknak is! Remélem, minél többen tudnak csatlakozni! JUdit, remélem, azért ti is tudtok jönni!!! Gondolom, a szokásos 10-fél 11 körül, ugye?

Dóri, ez szuper, hogy ilyen picike és már ennyit tud aludni, azt hiszem, sokan megirigyelhetnék! Kép Áldott jó babád van! Tesóm kisfia már 7 hónapos lesz, de tán még egyszer sem aludta át az éjszakát... Kép Ehhez képest nekünk Mátéval szerencsénk volt, mert legalább voltak periódusok, amikor minden gond nélkül zajlott. Kép Most megint rosszul alszik, de meg is van fázva kicsit, meg biztos a fogai. Ne tudjátok meg, milyen hisztit levágott tegnap este, már teljesen kivoltam, semmi nem volt jó neki, pedig hulla fáradt volt, még megnyugtatni se hagyta magát, csak csapkodott, bőgött és dobálta magát. Néha elkeseredem, hogy mitől ilyen kezelhetetlen. És senki nem gondolja róla, milyen nehéz eset, olyan tündéri tud lenni, ha jó kedve van és mások is vannak ott rajtunk kívül. Bocs, most kicsit kipanaszkodtam magam... Kép
Dóri, az uh-n minden oké volt?

Bartika: először is nagy gratula a babócához és üdv közöttünk, gyere nyugodtan bármikor, az összeszokott csapat nem akadály. Kép Csodálkoztam, hogy nem lehet elérni a kórházban sem Járányi doktornőt, hiszen ő rengeteget szokott ügyeletben lenni, sztem a fél életét ott tölti. Nem tudták megmondani a szülészeten, mikor van bent? Próbáld megtudni sztem, ez nem titok! Kép Magántelefonját sajnos nem tudom, de hátha vki tájékozottabb, Csaju pl. járt hozzá régebben, ha jól emlékszem.

Barbara: majd írd meg, milyen volt Hábinál, és azért pihenj is a szabi alatt! Kép

Edina: szuperjók a képek, főleg a dédis, nagyon aranyos a két hölgy együtt! Kép

Mi holnap utazunk Makóra, a nagyszülőkhöz, de majd onnan is bekukkantok. Hétvégén lesz párom öccsének a lakodalma, kíváncsi leszek, Máté hogy bírja majd.

Puszi, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

A 19-e nekünk is jó!
Dóri: nagyon aranyosak a fiúk!
Krisz: hiszti nálunk is van. Tegnap pl. nem adtam a kezébe a tányért, amiből a barackot ettük, erre mérgében kiverte a kezemből.
De ha valami nem tetszik neki pillanatok alatt leveri magát a földre és ugyanaz van, amit te is leírtál: csapkod, rángatózik, dobálja magát. Szoktuk is mondani, hogy nyakon öntjük egy kis hideg vízzel, hátha észhez tér.
Minden esetre most megnyugodtam, hogy legalább nem csak az én fiam produkál ilyeneket.

Gabi

Kép
Kép
almadi

Sziasztok!
Húúúúúú mennyit írtatok

Tigris!
Nagyon helyesek a fiúk

Annamari!
Hogy telik az idő, hihetetlen!!! Majd számolj be mi volt az uh., hátha megmutatta már magát a kislány

Krisz!
Az én Mátémnak is vanna nehéz napjai és pillanatai, azt mondják ez csak rosszabb lesz a dackorszakban.. szép kilátások

Bartika!
IGaz, hogy én jártam hozzá egy ideig, de már nincs meg a száma. Sztem is a kórházban érdeklődj, ott megadják, fel van írva nekik minden orvos magánrendelőjének címe és száma!

Lehet hogy mi lemaradunk a taliról mert valszeg Anyuéknál leszünk. De ha másképp alakul a program, akkor ott leszünk!!!

Puszi Judit

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!

Krisz:kösz a képeket látom közben Dóri is rakott fel.Nem baj,hogy panaszkodtál...ezért vagyunk itt. Azaz ezért is.
Dóri: nagyon édesek a fiúk. Márk is 3 hónapos koráig elég jókat aludt(6 órát egyben) aztán ezt elfelejtette,remélem Marci ilyen rendes baba marad.Tök jó,hogy Viktor akarja,hogy együtt aludjanak,biztos nagyon imádja és gondolom mostmár rájött hogy az ő helyzete nem változik attól,hogy lett egy tesója. Kép

A 19.-e nekünk tökéletes,majd valahogy megbeszélem Márkkal,hogy viselkedjen rendesen,hogy ne kelljen utána szaladgálni.Tényleg Dóri: Viktor is jön?
Csaju: te nem tudod elhalasztani az utazást? Én még veled sem találkoztam.
Gabi,Sus,Bedi: akkor ti is jöttök tutira,ugye?
Launak is jó azt hiszem,magyarul akkor elég jó sokan leszünk...bár eddig mindig így indult,aztán 3 fő volt az átlag.

Mennem kell,mert apa nem tudja elaltatni Márkot

puszi
kismuki

Sziasztok Lányok!

Voltam ma a Hábermajer dokinál. Csak áradozni tudok róla. Nagyon kedves, figyelmes és lelkiismeretes. Aktuális volt a rákszűrés is, mert tavaly voltam utoljára még a Krasznainál.
Míg a Krasznainál kimondottan kellemetlen érzés volt, addig a Hábinál szinte észre sem vettem a vizsgálatot. Õ is ajánlotta az Elevitet, sőt ki is próbálta, mert a gyógyszergyártó cég küldött neki. Persze mindezt nevetve mesélte. Téli időszakban szedte és egyáltalán nem fázott meg abban az időszakban. Ellátott mindenféle jótanáccsal, amit már tulajdonképpen tőletek is kaptam. Biztatott, ő is reméli, hogy legközelebb akkor találkozunk, ha már van valaki a pocakomban.Kép
Kicsit ideges voltam előtte, nem tudtam mire számítsak, de ez az izgalom kb. 2 perc alatt el is múlt, teljesen feloldóttam.Kép
Mikor eljöttem tőle, akkor éreztem igazán, mennyire feszült voltam az utóbbi időben, hogy nincs dokim. Lehet, butaságnak tűnik, most meg olyan, mintha lenne egy biztos háttér mögöttem.
Ez így egy kicsit furán hangzik, de biztos értitek, mire gondolok.
Szóval a héten megyek Elevitet venni, aztán hajrá, jöhet ezerrel a házasélet.Kép
Köszönöm nektek a bíztatást és a sok segítséget, el sem tudjátok hinni, ez mennyit számított és számít is a jövőben.Kép

Mindenkinek Köszönök tényleg Mindent!

Remélem a találkátok szuperül sikerül majd, érezzétek nagyon jól magatokat!Kép

Puszilok Mindenkit: Barbara.

Kép
barbara_75

Sziasztok!

Olvastam,hogy hiszti nálatok is van.Hát nálunk is.Van ,hogy nagyon mérges leszek tőle,de leginkább úgy zajlik ez nálunk,hogy a gyerek eldobja magát én meg otthagyom.Fekszik ott egy kicsit aztán már abba is hagyja.Néha csodálkozom is ,hogy egy ilyen kis embernek,hogyan lehetnek ekkora dühkitörései.
Képzeljétek,csak visszakapta a déli cicizéstKépAnélkül nem aludt csak egy órát,így meg alszik 2 órát.Még ez is kevés neki .Hiába,pasi,tudja mi a jó nekiKép
Nem tudom jövök e még az utazás előtt,mert mostmár minden napra jut valami teendő.De majd igyekszem benézni aztán már csak 25.-e után leszek.
Ja,már nem Nimród a legkisebb az utcábanKépTegnap megszületett a baba az utca végénKép 1,5 óra alatt.Állítólag fél 12-kor kezdődtek a fájások és 1-re megvolt a kicsi DominikKép
Addig is vigyázzatok magatokra.
Puszi:Anita

Kép

Kép
anita23

BartikaKép

Járányi doktornő magánrendelésének a száma: 311-0175
A mobilszámot nem szokta megadni.

Macs
zsakbamacs

Hali!
Hát az a ciki, hogy a dokinéni 19.-re hívott minket 15 hós oltásra, de megpróbálom áttetetni 20.-ra, hogy tudjunk menni.
Annamari, már a 30. hétnél tartasz Kép, rohan az idő!!
Képzeljétek, szombaton megyünk Misivel úszni Kép délután pedig a Fonóban lesz 5-től a Kolomposnak gyerek táncháza (ha valakinek van kedve gyertek !).

Barbara, szorítunk, hogy gyorsan össze jöjjön a babó Kép
sus1

Krisz, ez a gyerek tiszta apja Kép (kivéve amikor nevet, akkor te vagy).
Szerintem ugyan olyan Chicco hátitok van, mint nekünk Kép.
sus1

Sziasztok!

Sajnos én hétfőn nem tudok menni, mert változott a hétvégéi program. Holnap suli után megyünk Csabával Pécsre és vas-ig ott leszünk, így én hétfőn megyek Mátéért Anyuékhoz és kedden du. jövünk vissza!
Pedig nagyon szerettem volna ott lenni... de majd legközelebb Kép

Puszi Judit

Kép

Kép
csaju

Helló lányok!

Hát, szomorúan olvasom, hogy megint nem tud mindenki jönni... Sajnos még az is lehet, hogy mi is a távolmaradók között kell hogy legyünk, Máté is és én is teljesen meg vagyunk fázva, kettőnk közül ő viseli jobban Kép. Ahogy magamat ismerem, nem fog egykettőre elmúlni, de majd meglátjuk, megfertőzni nem akarnék senkit.
Még az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha eltolnánk egy héttel a találkozót, ki mit szól ehhez?

Sus: hát, ezt nem sokan mondják, hogy Máté tiszta apja, mindenki inkább rám hasonlítja és én is inkább úgy látom. Kép A háti hordozó tesóméké volt, már eladták, mert nem bizonyult túl stabilnak, Mátéval mi teszteltük. Venni akarnak egy komolyabbat, ők komoly túrázók. Kép Egyébként nem Chicco, hanem valami más márkájú.

Barbara: örülök, hogy így tetszett Hábi, akkor hajrá nektek! Kép

Judit: jó mulatást Pécsett és anyudéknál! Kép

Anita: nektek is kellemes időtöltést!

Képzeljétek, úgy néz ki, teljesen végetért a szopizás nálunk is, nem hiányolja, sőt, ha megkínálom, mondhatni undorodva elfordul... Kép

Puszi mindenkinek, Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!
Ha eltolnánk egy héttel a talit én is biztosabban állíthatnám, hogy elmegyünk, mert ma vendégem van, péntek-szombat suli, vasárnap másik babanetes tlálka, ileltve oltást is kapunk, hétfőn pedig újabb vendégeim lesznek, úgyhogy nagyon be vagyok havazva. De egy hét múlva, mondjuk ugyanígy hétfőn egész jónak tűnik.

Örülök, hogy hiányoltatok, hát persze, h mi is szeretnénk menni a talira.

Barbara!
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb részesei lehessetek A csodá(k)nak.

Puszi mindenkinek,
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Lányok, mi lenne, ha vasárnap este mindenki feljönne az oldalra és megírná, hogy tud-e jönni a találkozóra. Nekünk 26 nem jó, mert kéthónapos oltásra megyünk.Hogy rohan az idő.
tigris

Sziasztok!

Nekünk mindkét időpont jó!

Képzeljétek ma a kisfiam "bevásárolt"! Most voltam vele először úgy a közeli kis boltba, hogy nem volt babakocsi, hanem jött szépen mellettem. Na most én betettem a kosárba, amit venni akartam (csak egy Cillitért ugrottam be), Bence meg közben a fél csokis pultot bepakolta a kosaramba. Természetesen szépen visszapakoltam mindent és mentem a kasszához fizetni. Erre az én kisfiam gondolt egyet, odabattyogott a bejárathoz, lecibált egy kosarat, hátravonszolta a csokispolchoz, belepakolt egy halom csokit és vonszolta az egészet a kasszához... Most mondjam, hogy dőlt az egész bolt a nevetéstől??

Néha nagyon elcsodálkozom, hogy mennyi eszük van ezeknek a kis Manóknak!

Jó éjt! Gabi

Kép
Kép
almadi

Sziasztok!

Örülök, h így tetszik Nektek is a kislányom Kép
Nekünk jó a 19 és akár a 26-a is!

Krisz: jobbulást Nektek, remélem sikerül jobban
lennetek,h el tudjatok jönni. Nagyon szomorúak lennénk, ha Ti nem jönnétek!
Jó esküvőt és kevés hisztit. Próbáld ki a chamomilla vulgaris 15CH-t. Én tegnap vettem végre az Örsön, és használt a fogzás miatti dühsírásra.
Dóri: szép kis háremed van Kép Irigy vagyok, szóval Marci már 8 órát alszik? Noncsi mégcsak most kezdi a 7-8-9 órát végig aludni.
Gabi: nagyot nevettem Bence vásárlásán, h milyen okosak ezek a lurkók! Kép
Bannamari: nagyon jó lenne, ha Veletek is tudnánk találkozni. Szívesen látnám az ikreket élőben is!
Annamari: mi volt az uh? Most már megmutatta magát?

Pussz
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi

Hello lányok!

Megjöttem az Uh-ról.Teljesen beúszott a dokim-nem csak ő ,mindenki így 2 órát vártam rá. 2 lightos műtétből is komoly komplikációs lett,úgyhogy örülhetek,hogy végül meg tudott vizsgálni,mert már csipogott is megint szerencsétlen.Habi volta az ügyeletes,de ő is úszott.De a lényeg: AKKORA DE AKKORA FÜTYINK VAN. Szóval bebuktam a babázást meg a fésülgetést,de ez van.Persze a férjem tökre örül,mert a bátyjának is ma derült ki és a 3. babájuk is kislány,így már 6 unokanővére lesz Márknak.Valahol jobb is lesz a fiú-főleg hogy amúgy nagyon egyedül lett volna Márkika.
Szóval Lau,Dóri:remélem bevesztek engem is a 2 fiús anyukák táborába,Edina rád meg irigykedek továbbra is.
Gabi: nagyon komoly sztori a boltos.Én csak úgy mehetek be valahová ha a kosárba beül Márk,különben mindent lerámolna ő is. De ki nem?!

Igazság szerint nekem is jobb lenne ha egy héttel eltolnánk a talit,mert pont aznap van 11-13ig a védőnő és már 2 hónapja nem voltam nálam,szóval nagyon időszerű lenne mennem.
ha Dóri viszont már ma tudja,hogy nem jó nekik a jövő hétfő,akkor mi lenne ha 27.-én lenne?
Találjátok ki!

Most megyek a gyógyszertárba,mert ki kell váltanom mégiscsak egy újabb adag vastablettát.

Puszi mindenkinek
Ui.: most gondolkodhatom a fiú neveken!!! Kép
kismuki

Helló!

Annamari, nagy gratula az öcsikéhez, igazi fiús anyuka leszel, ne búsulj! Kép Majd írd meg, ha sikerült nevet választani!
A 27-e nem rossz ötlet, nekünk jó lenne. Szerintem most hétfőre mi biztos nem gyógyulunk még meg, nagyon benne vagyunk a kellős közepén, hol jobb, hol rosszabb. Hátha utána hétre többen összegyűlünk, klassz lenne az ikreket is látni! Kép

Edina: köszi, drága vagy! Kép

Gabi: azt már múltkor elfelejtettem írni, hogy némiképp megnyugtattál, meg aztán Anita is, hogy nem csak Máté tud ilyen kezelhetetlen lenni... Kép
A csokis sztori isteni, nem semik ezek a lurkók! Kép

Máté most megint fejlődött kicsit, már egész sokat képes egyedül totyogni, ha olyan kedve van, persze ezt megint nem otthon produkálja, úgy látszik, így van ez mindig. Holnap esküvő, remélem, kitart a jó idő.

Sziasztok, Krisz és Mátémanó.

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!Kép

Na, itthon vagyok, szerencsére most nem viselt meg egyáltalán a kezelés, sőt, el sem hinnétek, szétröhögtük a fejünket, olyan jófej csajok kerültek most az osztályra. Volt, aki műtétre, volt, aki kezelésre, volt, aki a nőgyógyászatról hozzánk raktak be, mert telt ház volt. Sikerült lelkileg is feldolgoznom azt, hogy kezelést kapok, nagyon kedvesek a nővérek, az orvosok is.

Balázsnak előjött a 12. foga is, és már elég lelkesen gyakorolja az egyedüli mászkálást. Egyelőre annyira, hogy az ágytól hozzám, meg vissza, de olyan édesKép

GabiKép nagyon jó a bolti ügyködése a srácodnakKép elképzeltemKép

AnnamariKép Gratula a kiskrapekhoz!!KépKép

A talira nekem is jobb a rákövetkező hét, mert a jövő hét elég zsúfolt lesz majd.
Majd még írok többet is, most még van pár dolgom.

Pusz
Lau
lau

Sziasztok!
Beugrottam elköszönni.25.--én jövümk haza,majd akkor is bejelentkezem.
Puszi mindenkinek:Anita

Kép

Kép
anita23

Nos, akkor a tali legyen 27.-én? Tigris, az nektek is jó?
sus1

Helló lányok, látom nem sokan néztek be vasárnap!
Mi hazajöttünk Makóról, sajnos még jobban megfázva, mint ahogy elmentünk, tiszta nátha vagyok, úgyhogy holnap semmiképp nem tudunk menni a talira. Jó lenne eltolni, de ha nem, akkor jó talit a résztvevőknek!

Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok Lányok!

Látom nem sok mindenki írt,de akkor úgy tűnik elhalasztódik a buli,ugye?
Csak azért mert akkor én is tudok menni nyugodtan holnap a védőnőhöz.Ha Dóriéknak is jó,akkor ezek szerint már Anita is itthon lesz akkor.Talán ő is tudna jönni.És persze Csaju is.
Sus,neked is jó lenne a 27.-e? Többiek?
Még reggel megpróbálok bekukkantani,hátha addigra írtok.

Megint sikerült szuper jó mustárszínű bélelt téli bakancsot kifognom a Deichmannban 4500 forintért. Szerencsére az öcsémnak is jó vendégei voltak a hétvégén(rászakadt a bank) és vett egy Kenvelo pulcsit meg egy Champion pólót Márknak.Persze a kis hülyém rögtön felvette őket és közölte hogy ő most néger és elkezdett táncolni,de még a kezét is úgy tartotta,ahogy azt a rapperek. Hihetetlen volt,egyszer már lefotózom nektek is!!! Kép Kép Kép

Puszi holnapig
Annamari
kismuki

Sziasztok!

Hétvégére Tiszaladányba utaztunk egy tanyára, mert a férjemnek céges bulija volt, kb. 20-an lehettünk. Horgászni is lehetett, bár nem nagyon haraptak a halak. Horkolókkal aludtam egy szobában, talán 3 órát bírtam szundítani. 5-6 lány volt velem együtt, ebből 1 olykor besegített a mosogatásba, úgyhogy elegem van, fáradt vagyok. Félig idegenekre mosogatni meg elrámolni utánuk nem valami pihentető. Úgy érzem magam, mintha 24 órát dolgoztam volna. Na mindegy, lesz majd jobb is.Kép
Lau: Örülök, hogy jól vagy és a hangulatod is remek. Kitartás, rossz után csak jó jöhet!Kép
Kismuki: Gratula a "kis" pasihoz, akkor nálatok is férfi uralom lesz otthon, mint a nővéreméknél. De ez jó, mert a srácok majd a tenyerükön hordozzák királynőjüket.KépKép
Tkrisz: Jobbulást, gyógyuljatok meg hamar, kitartás!
Gabi: Ez a bevásárlás teljesen renben van, kis túlzással én is így szoktam ügyködni a közértben.Kép
Megyek, pihenek egy kicsit, holnap már meló, ott majd kiheverem ezt a hétvégét.Kép

Barbara

Kép
barbara_75

Sziasztok!

27-e nekünk is jobb, mert úgy tűnik most Bence is megfázott. De remélem akkor már tényleg mindannyian el tudunk jönni.
Nem tudjátok hol kaphatok 21-es gumicsizmát? Végignéztem a netet, de ott semmi. Tegnap meg az Árkádot jártam be keresztül-kasul és semmi. A legkisebb 25-ös volt... Ha láttok valahol légyszi szóljatok!

Gabi

Kép
Kép
almadi

Sziasztok!

Lau!
Örülök, hogy jobban vagy.

Tali:
Nekünk jónak tűnik a 27.-e, igaz, nem tudunk sokat maradni, mert fél 12-re dévényeshez megyünk, de ha csak egy órára is, szeretnélek látni Benneteket.

Annamari!
Gratula a fütyishez! A férfiuralom is jó dolog ám! Már nem adnám egyiküket sem egy lányért. Mondjuk, jó lenne még egy kislány, de egyelőre nyögünk anyagilag a két sráctól is.

Na puszi mindenkinek, csak az éjszakai fejés közben ugrottam be.
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Nekünk is jobb a 27-e!
Most teljesen koki vagyok, a kiscsaj is többször volt fent este, mint szokott Kép Így már örülök is, hogy inkább eltoltuk a talit.

Krisz: szegénykéim jobbulást Nektek, de azért az esküvő jól sikerült?

Annamari: gratula a kissráchoz! Talán legközelebb már kislány lesz, már ha bevállaltok még egyet Kép
Van már nevetek?

Megyek mert nyöglődik ismét a gyermek.

Pussz

Edina

Kép
Kép
bedi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?