Sziasztok!
Akkor legyen 19-e de., ha az jó Dóriéknak is! Remélem, minél többen tudnak csatlakozni! JUdit, remélem, azért ti is tudtok jönni!!! Gondolom, a szokásos 10-fél 11 körül, ugye?
Dóri, ez szuper, hogy ilyen picike és már ennyit tud aludni, azt hiszem, sokan megirigyelhetnék!
Áldott jó babád van! Tesóm kisfia már 7 hónapos lesz, de tán még egyszer sem aludta át az éjszakát...
Ehhez képest nekünk Mátéval szerencsénk volt, mert legalább voltak periódusok, amikor minden gond nélkül zajlott.
Most megint rosszul alszik, de meg is van fázva kicsit, meg biztos a fogai. Ne tudjátok meg, milyen hisztit levágott tegnap este, már teljesen kivoltam, semmi nem volt jó neki, pedig hulla fáradt volt, még megnyugtatni se hagyta magát, csak csapkodott, bőgött és dobálta magát. Néha elkeseredem, hogy mitől ilyen kezelhetetlen. És senki nem gondolja róla, milyen nehéz eset, olyan tündéri tud lenni, ha jó kedve van és mások is vannak ott rajtunk kívül. Bocs, most kicsit kipanaszkodtam magam...
Dóri, az uh-n minden oké volt?
Bartika: először is nagy gratula a babócához és üdv közöttünk, gyere nyugodtan bármikor, az összeszokott csapat nem akadály.
Csodálkoztam, hogy nem lehet elérni a kórházban sem Járányi doktornőt, hiszen ő rengeteget szokott ügyeletben lenni, sztem a fél életét ott tölti. Nem tudták megmondani a szülészeten, mikor van bent? Próbáld megtudni sztem, ez nem titok!
Magántelefonját sajnos nem tudom, de hátha vki tájékozottabb, Csaju pl. járt hozzá régebben, ha jól emlékszem.
Barbara: majd írd meg, milyen volt Hábinál, és azért pihenj is a szabi alatt!
Edina: szuperjók a képek, főleg a dédis, nagyon aranyos a két hölgy együtt!
Mi holnap utazunk Makóra, a nagyszülőkhöz, de majd onnan is bekukkantok. Hétvégén lesz párom öccsének a lakodalma, kíváncsi leszek, Máté hogy bírja majd.
Puszi, Krisz.