@leia8207:
Parkolás: a főkaputól fölfele a Diós árok kb még 100m-ig fizetős és utána már nem. Viszont kevés a hely, de azért akad. A szülészet a Diós árok felöli bejáratnál van és a kaputól le és fel vannak a parkolók. Ha fölfele már csak nagyon messze van hely akkor szoktam szemben a Szamóca u-ban (állati meredek, nem árt ha jó a kézifék) parkolni. Ezek mind ingyé vannak.

Ha éjjel mentek, akkor tuti

van hely közel a kapuhoz.
Felszerelés: az korrekt amit a http://www.szentjanosszuleszet.hu/index.html honlapon találsz az jó. Talán még annyi, hogy én sport kupakos (szopókás) vizet meg üdítőt vittem, mert azt könnyebb volt inni az ágyban.
Kaja: szerintem ehető az ebéd. A vacsora meg a reggeli az kiegészítést igényel

Én 1 hét után ölni tudtam egy kifliért.
Szülésznő: Nekünk Mayer Annamária volt a szülésznőnk és csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni.
Szülész: Én Varga Anikónál szültem - kb mióta a János kh-ba jött azóta járok hozzá - és ha még egyszer ebbe a projektbe vágnék akkor akárhova megy én ott szülök. Konkrétan az életemet köszönhetem neki, mert a nagytudású fődokik (pasik

) szerint csak aggódós meg hisztis voltam, mivel a doktornő meg már ezer éve ismert, tudta, hogy tényleg baj van. Volt is! De belegondolva, hogy ha simán tb-s alapon becsattogtam volna akkor Hiradóban szerepelnék

Az, hogy egy toxémiát és középsúlyos hellp-et ráfognak epekőre és májtumorra az igen gáz. A főorvos nem akarta engedni a SOS császárt, csak mikor már 24 órán belül 3x volt görcsöm és kb már 2 napja nem ettem és ittam. A hasi uh-os néni tuti nyugdíjból jár be és az uh gép vele egyidős.
A héten voltam kontrollon direkt májra kihegyezve és full tökéletes már a laborom és szakértő doki és modern uh-on kiderült, hogy nincs epekövem és a májam is korrekt. De milyen helyes dolog volt a nyanyától meg a többi nőgyógyitól, hogy beparáztattak.
Csak a Varga doktornő mondta, hogy súlyos toxémiánál persze, hogy megváltozik a máj mivel igyekszik lebontani a sok mérget. Neki volt igaza.