Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Persela!

Köszi a gyors választ!
Üdvözlettel: Zsófia
giovanni8

Anita!
Basszus, de jó, hogy 18-án olvasom ezt, nagyon érdekelt volna!
Mesélj, milyen volt? Milyen témák lesznek még?

Kép

Kép
csaju

Szia Andi!
Kisfiam van, 16 hónapos. Csapó dokinál szültem.
Akkor még nem tudod a nemét a bébinek, ugye?
tigris

Persela: en hivtam ot hajnali 2-kor isKép)) es akkor is nagyon segitokesz volt.
Bar akkor mondjuk pocakos voltam.
Ugyhogy ezert is imadom.Kép
monique

Szia Tigris!

A baba nemét még nem tudom, holnap megyek ultrahangra, kíváncsi leszek, látszik-e már, hogy kisfiú, vagy kislány (18 hetes terhes vagyok).
andrej

Szia Tigris!
Én is a Csapónál fogok szülni.Írsz róla egy kicsit,hogy milyen volt vele szülni?

Judy!
Én sem mentem el,mert a párom nem ért rá,én meg cikinek érezzem egy ilyenre egyedül elmenni.Mostmár babás témák lesznek,de holnap megyek uh-ra majd megnézem pontosan,hogy mik lesznek.

Kép

Kép
anita23

Anita!
Köszi! Tudod mivel vagyok még gondban? Hogy mennyit adjak a szülésnél? Te mikorra is vagy kiírva?

Kép

Kép
csaju

Szia Anita, Judy!
Csapóban az a jó, hogy rendkívül magabiztos, és az a távolságtartás, amit a rendelésen éreztem, a szülésnél teljesen feloldódik. Mintha akkor elemében érezné magát, viccelődik, nevetgél, de ugyanakkor nem bagatellizál. Nekem tetszik, hogy lazán veszi a dolgokat, de ugyanakkor jó szakember. Én előre megbeszéltem vele, hogy fájdalomcsillapítók nélkül szeretnék szülni, de ha közben meggondolom magam, hívjon aneszteziológust. És így is lett!!! Nekem indította a szülést, mert a hetedik hónapban cukros lettem és túlhordtam a kisfiamat két héttel, meg kellett indítani. ezért nehéz volt reggel még nulláról indulni és este szülni, de végül a három óra epidurálás alatt vígan összeszedtem magam. Csapó 50.000 ft-ot kér a szülésért, ezt nem ő mondja, hanem a barátnője, aki a magánrendelésen az asszisztense, Veronika.Mi 40.000-t adtunk mert előtte hetente jártam a magánrendelőbe, ahol fizettem szintén. Vera egyébként egy szuper szülésznő, a következőt is nála szeretném szülni, rettentő vitalitást sugároz, nekem sok erőt adott, és külön megmutatta a szülőszobát. Ez azért is jó, mert lehet, hogy vannak olyan kérdések, amelyeket a csoportban nem akar az ember feltenni. Most ennnyi jut eszembe, ha még van kérdésed, írj!(szülésznőnek 10.000, aneszteziológusnak 15.000, mert késő este kellett bejönnie)
Tigris
Mikor fogtok szülni?
tigris

sziasztok!

Judy!
Mi valószínüleg 60000 fogunk adni neki,azt mondta enyit szokott kapni.

Tigris!
Június 12.-ére vagyok kiírva.

Nem is tudtam,hogy a Vera a barátnője,mindig együtt mennek szülésre,ha nem fogadok másik szülésznőt.Nekem szimpi nagyon a lány.

Kép

Kép
anita23

Anita! Nekem sem tűnt fel, hogy a barátnője lenne, de a szomszéd lány is hozzá jár és találkozott velük olyan szituban, hogy egyértelmű volt.
tigris

Sziasztok Lányok!

Engedjétek meg, hogy csatlakozzam hozzátok, mert én is ebben a kórházban szeretném majd világra hozni a babámat. Új vagyok itt a topikban, és érdeklődve olvastam a soraitokat. Nagyon jó, hogy a kórházba lehet járni szüléselőkészítő tanfolyamra, de a helyzet az, hogy én messze lakom, és a doktornőmnek csak a magánrendelésére járok (ez van közel a munkahelyemhez). Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy érdemes-e eljárni erre a felkészítőre?
Mit tudtok a szülésznőkről? Kedvesek? Kit érdemes választani? A döntéssel ráérek, mert csak szeptember végére várom a babámat, de jó lenne egy kis infóval rendelkezni, egy általam nem ismert kórházról. A dokinőm dr. Járányi Beáta - nekem nagyon bejön, rendes, alapos. Csak azt nem tudom, hogy a dokik bármelyik szülésznővel szeretnek-e együtt dolgozni, vagy vannak kialakult párosok? Nem tudjátok véletlenül, hogy a dokinénim mennyit szokott kérni egy szülésért?

Mindenkinek jó pocakosodást kívánok:
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz:
sajna az Uzsokiban nincs szuleszno valasztas...ugyhogy ahhoz fogsz kerulni, aki eppen ott leszKép
Jaranyi dr-no meg egy tunderKép) o volt az ugyeletes orvos amikor szultem es igy vele konzultatlt a sajat dokim....es mig bentvoltam a korhazban mindig megkerdezte hogy vagyok es volt egy ket kedves szava!!
A felkeszito szerintem klassz, de ha nem tudsz jarni mert messzi, akkor sem veszitesz semmit, max.keress egy hozzad kozeli korhazat es jarj annak a felkeszitojere szvsz.
Amugy ami egyebkent jo benne, az az hogy a szuloszobara is felvisznek es megmutogatnak mindent.
Esetleg erdemes kerned egy "musort" a doktorno maganrendelesen es ha tudsz egy-kettore probalj elmenni.
monique

Szia Csirkesz!
Hívd fel a Szilvi védőnőt a szülészeten, ő szervezi a felkészítőt és tud faxolni Neked programot a tanfolyamról. Nekem a felkészítő nem sok újat adott, így aztán a negyedik foglalkozás után már nem is jártunk. Viszont intimtorna-tanfolyamra jártam, az szuper volt és még most is hasznosítom az ott tanultakat. Bajnok Ildi gyógytornász csinálja a kórházban, csak négy alkalom. Én két szülésznőnél is szültem: Elek Vera és vmilyen Magdi, mindkettő tündér. Vera külön megmutatta a szülőszobát is. Kellemes babavárást!
tigris

Sziasztok!
MoniqueKép és TigrisKép köszi a válaszokat. Jövő héten megyek a kórházba AFP-re, ott majd megkeresem Verát és érdeklődöm nála a lehetőségekről.
A múltkori vérvételen Fráter Violához kerültem, ő is szülésznő. Róla mit lehet tudni?

Szép napot mindenkinek!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok Lányok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy húsvét hétfő helyett Szilvi tart kismamatornát kedden? Andrej
andrej

Sziasztok,
azt szeretném megtudni, hogy a Lukács dr. magánrendelőjében van-e UH.
Előre is köszi a választ.
S.
sonrisa

Sonrise
vanKép))) de erdekes egy szerkezet....jo regi szerintem
amikor terhes voltam en mondjuk semmit nem lattam rajta....o pedig magyarazott folyamatosanKép)))
de a lenyeg hogy o lassa amit akar
monique

Monique:-)
Sonrise, van, de a fontosabb (első időkbeli) UH-kat meg szokta ismételni a Herminán, fotót is onnan ad, mondjuk érthető okokból. Példa: 13. héten a magánban egy babócát láttam, részletek nélkül, 2 nappal később a Herminán meg tudtam számolni a kezén az ujjakat. Na ez a különbség...
Szia Csirkesz! Nem fogunk össze? Ha jól emlékszem, pont egy héttel jársz előttem. Én is azon problémázom néha, hogy nem fogok betalálni a szülészetre, ha itt az ideje, annyira nem tudok semmit az Uzsokiról. Ráadásul még vérvételre sem oda járok. Pedig szülésre felkészítő tanfolyam érdekelne, meg mindenféle infó olyanoktól, akik már szültek ott - esetleg nemrégiben. Segítenétek? Előre is köszönöm.

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela

Szia Persela!
Én is az Uzsokiban szültem 6 hónapja és szívesen segítek Neked ha kíváncsi vagy valamire.Én nagyon jól éreztem magam nem volt a kórházzal semmi problámám.Teljesen pozitív élmény az egészKép
Szia
meli

Szia Meli!

Persela-val együtt engem is érdekelne a véleményed. Tartanál egy rövid beszámolót? Kinél szültél, ki volt a dokid, milyen lehetőségek vannak a vajúdás ideje alatt, kinek mennyi pénzt adtál és mikor, stb. A válaszodat nagyon nagy érdeklődéssel váromKépKép

Persela!
Rég hallottam rólad. Én szept. végére 25-27-re (mindig változikKép) várom a babát. Remélem minden rendben van veled és a babóval. Találtál már dokit? Én holnap megyek vérvételre. Majd érdeklődöm a szülésre felkészítő tanfolyamról és jelentkezem.

Csirkesz
(16+4)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia Meli!
Csatlakozom Csirkeszhez, minden info érdekel, főleg a szülés és környéke, most olvastam egy másik Uzsokis fórumon, hogy a csecsemőosztály nem túl jó (finoman), pedig engem 24 órás együttlét, azonnali szoptatás meg ilyenek is érdekelnek. Előre is köszi!

Csirkesz, mi stabilan október 6-ra vagyunk ígérve, jövő szerdán megyek AFP-re és orvoshoz is. Én az első perctől Lukács doktorhoz járok és a tapasztalataim alapján nem "adnám őt" 5 másik orvosért sem. Nekem nagyon bejön... Én túlságosan is rendben vagyok, remélem, a pocok is legalább ilyen jól érzi magát, mostanában már kételkedem abban, hogy minden hasi érzésem bélmozgás, főleg, mivel a 13. heti UH leletemen is az áll, hogy "élénken mozgó magzat":-) Szerintem ő kezd érezhetően boxolni néha. Mindenesetre már hetek óta csak kisvakondnadrágban érzem jól magam.
Sok sikert nektek is!

Persela (15+2)

Kép
Kép
persela

Szia Persela!
A csecsemőosztály nem túl esztétikus, egyebekben kibírható.
A nővérek segítőkészek, a gyermekágyasok is, és a csecsemősök is. A doktornő szigorú, de szerintem a babák érdekében ez a jó! Válaszd az ötágyas babás szobát, ahhoz van külön fürdőszoba is, és én sokat tanultam a szobatársaimtól, ezért is jó, ha nem vagy egyedül.
A babát rögtön a szülés után mellre teheted, és megkaphatod, amikor csak akarod. Nem tudom, hogy 24 órás rooming-in van-e, velem reggel 6-tól este 11-ig ott lehetett a bébi, éjjel pedig betolták a csecsemőszobába. Szerintem ez azért volt jó, mert így ki tudtam pihenni magam egy kicsit, nem gondoltam, hogy a szülés ennyire kimerít majd.
A harmadik napig nem adtak a babának kiegészítést, de mivel a tejem csak az 5. napon indult be, sajnos két napig kapott tápszert. Én nem akartam, hogy bármit is adjanak neki, de akkor már nagyon éhes volt, és a pár csepp tej nem volt neki elég. Viszont ezalatt is gyakran mellre tettem és próbálkoztunk, és a szoptatás után adtam neki a tápszert. A tápszer azonban nem zavarta meg, egyéves koráig szopizott. Ha teheted, vigyél be magaddal saját mellszívót,
hogy ne kelljen a kórházira várni, amíg fertőtlenítik. Ha érdekel, elküldhetem a listád, hogy ténylegesen mire lesz majd szükség a kórházban.
Kellemes babavárást kívánok! Nemsokára kiderül, hogy fiú lesz vagy lány!! Vagy nem szeretnétek tudni?
tigris

Persela: ne is addKép) masik 10-ert seKép)

Kivanok szep babavarast es csudi konnyu szulest mindannyiotoknak.
Amugy Tigris-sel tokeletesen egyetertek, 4 nap kibirhato...bar en 7-et voltamKép
monique

Tigris, nagyon szépen köszönöm, kicsit megnyugtattál, hogy rögtön megkaphatjuk a babát - bár, ugan nem tudom, születés után Lukács doktornak még mennyi beleszólása lesz a dolgokba, de szerintem ő tuti nem engedné elvinni tőlem a babát, ha nem akarnámKép
A listát megköszönném, bár mindenféle újságban vannak különböző okosságok, de jó lenne egy olyan lista is, ami helyi tapasztalatból íródott.
Nálunk már a 13. héten 70%-ra fiút mondott a doki - háát, kíváncsi leszek, jövő szerdán a magánbeli UH-n lát-e valamit!
Monique:-) Látom, a te szívedbe is belopta magát. Az enyémbe pedig nem volt könnyű, az előző orvosom egy állat volt, utána nagyon emberinek kellett lennie a doktornak, hogy ennyire megbízzak benne. Ő az egyetlen orvos, aki képes az alacsony vérnyomásomat megmérni, mert nem vagyok ideges nála:-)))

Kép
Kép
persela

Monique, még az jutott eszembe, hogy bár Lukács doktor egyszer azt mondta nekem, hogy amúgy sem nagyon használja az internetet, "babázós" információszerzésre meg még annyira sem használná, de biztosan nagyon jól esne neki, ha egyszer elolvasná, miket írogatnak/unk itt össze róla...

Kép
Kép
persela

Lukács dr rajongók!
Én is kedvelem nagyon, már 2 babát is szültem nála! És én sem adnám másért. A második babámmal hajnal 2 -kor mentünk be a kórházba és 1/2 3 -ra már ott is volt. Ez szerintem nagyra értékelhető. Nem? Nem internetezik, de itt a babaneten azért elolvasta már a hozzászólásokat.
Ha valakinek tudok segíteni valamilyen információval, szívesen teszem.
Üdv
Bea
mamaya

Sziasztok Lányok!

Ma voltam az Uzsokiban vérvételen, sajnos Verát nem találtam meg, de a hirdető táblákról leolvastam, hogy szerdánként 17.00-19.00 között van "Várandós találkozások" címmel felkészítés a szülésre. Szigeti Marian pszichológus vezeti, a mostani tanfolyam ezen a héten szerdán kezdődött. Május 26-ig lesznek előadások heti rendszerességgel, majd szeptemberben következik a folytatás. Az előadások után a szülőszoba megtekinthető.
A pontos menetrendet, illetve az előadások tartalmát nem volt türelmem leírni, de a május 12-i érdekesnek ígérkezik: "a szülés eseményei" vendég "a szülésznő". Szerintem erre elmegyek majd.

Kismamatorna is van, hétfőnként 17-18 között, Csombó Szilvia kórházi védőnő ad további felvilágosítást a 251-7333/1285, 3711 melléken. Ide kell a betöltött 12. hét és az orvosi igazolás, hogy a doki hozzájárul a tornához.

Az előadások és a torna is a faházban vanKép

Remélem mindenki jól van, és élvezi a mai napsütést!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szerintem az intimtorna is nagyon klassz, azt Bajnok Ildikó nevű gyógytornász tartja, a neurológián, ami a szülészettel szomszédos osztály, nagyon hasznos,higgyétek el!
Szilvi védőnő egy tündér, nagyon segítőkész!
A pszichológusnő nekem nem volt túl hiteles,
csak azokra a foglalkozásokra jártam el, amelyeken egyéb meghívott vendég is részt vett,
pl. védőnő, szülésznő, orvos stb. De hát ez szubjektív..
Persela, Csirkesz, Nektek felhőtlen babavárást, remélem én is hamarosan ismét erősíthetem az uzsokis kismamák táborát. Mármint a második bébivel :-)
tigris

Persela: nagyon reg hozza jarok
pluszkent nekem nagyon emberi volt,ahogy mindig kulonos hansullyal figyelt rank,ugyanis nekem lombikbabam van.
Amikor kivizsgalt, hogy mi az oka a gyerektelensegunknek, akkor is szinte mindent kiprobalt es megtett mielott dontott volna...hogy csak lombik lehetKép(es minden rakszuresen elmondta, hogy legkozelebb pocakkal szeretne latniKép

A pszichologus csaj, a Mariann szerintem nagyon klassz csaj...en eleg sok eloadasra eljartam es mindig probalt valaszt keresni a kerdeseinkre.
A szulesznos eloadas meg nagyon erdekes volt,mindig ugyanaz a szuleszno van ott, es nekem nagyon tetszett a csajKép) erdemes erre elmenni.
monique

Ma tudtam meg, hogy állítólag most kezdik felújítani a kórtermeket. Júniusban adják át az új szül. kórtermeket. Jelenlegi kismamák megkérdezitek majd a kórházban?
tigris

Sziasztok! Én is az Uzsokiban fogok szülni (első baba), szeptember 21-re vagyok kiírva. Az orvosom a Sztakó doktor, esetleg ismeri valaki?
Tigris, ez így van, nekem azt mondta Györgyi (ott szülésznő), hogy mire én oda kerülök, kész lesz a felújítás és a gyermekágyas osztály is olyan modern lesz, mint a szülőszoba.
tikobaba

Ez aranyos, már látom, ahogy a babanetesek heti váltásban bevonulnak az Uzsokiba szülni: Bea szept. 21., Csirkesz szept. 27, én okt. 6.:-)) Tényleg, a szülészet a kórház Uzsoki u-i épületében van egyáltalán? Tudom, hogy ez most hülyén hangzik, de tényleg nem tudom, csak hogy több helyen is vannak osztályok.
Kismamatornára én biztos nem a kórházba fogok járni, lévén 50 km-re lakunk Budapesttől, de a felkészítő előadásokat még meggondolom. Ha valamikor, akkor most, nem tudom, szeptemberben még akarok-e Pestre menni a szülésen kívül.

Kép
Kép
persela

Persela: igen, az Uzsoki utcából nyílik, sajna még a régi épületben, kívülről nem valami esztétikus Kép De belül látod, egyre modernebb lesz Kép)
tikobaba

Sziasztok Lányok!
Remélem szépen növesztitek a Pocaklakókat.Próbálok válaszolni a kérdésekre vagyis valami beszámolót írniKép
Szóval a környezet teljesen más lesz mire ti bevonultok a kórházba a felújítás miatt úgyhogy ezekről azt hiszem nem érdemes írnom.
A vajúdás alatti lehetőségek:bármit lehet csinálni sétálni feküdni ülni kinek mi esik jól van egy labda is amit én előszeretettel használtam de hallottam már olyat is akinek nem vált be.Inni nem szabad az esetleges császár miatt.Fájdalomcsillapításnak valamilyen gázt lehet használni illetve edá-t is lehet kérni de ezt azt hiszem az orvossal való megbeszélés alapján.Én nem vetten igénybe semmilyen fájdalomcsillapítást pedig ha valaki hát akkor én nagyon-nagyon féltem a szüléstől.Ennek ellenére mikorra odakerültem már egyáltalán nem féltem és teljesen pozitív élményként maradt meg az egész.Nagyon kedves volt mindenki egyébként a Kalocsai doktornál szültem akit nagyon megszerettem nagyon jó orvosnak tartom.
A csecsemősök között voltak olyanok akiket szerettem de olyanok is akiket kifejezetten nem.A gyerekorvos nagyon jó csak a természete szokott embereket megtéveszetni mert túl keménynek tartják de szerintem ez csupán hozzáállás kérdésemAhogy az ember viszonyul hozzá olyan ő is.24 órás rooming-in nincsen este be kell tolni a babákat de már lehet is hozni reggel 6-kor.Ennyi piohenés higgyétek el kell a mamának és nem marad le semiről se ő sem a baba otthon bőven lesz idő mindenre hullák leszetk úgyhogy örülni kell annak a pár órának amit alvással lehet tölteni.A Babákat a szüls után rögtön mellre teszik és az első napon nincs roomin-in csak szoptatni hozzák ki 3 óránként utána pedig másnap állandóra ki lehet kérni de ha valaki még nagyon fáradt akkor csak szopizásra hozza ki.A császáros mamák azt hiszem kicsit tovább vannak ilyen szituban mármint hogy csak szoptatják a babákat.
A hozzátartozól értelemszerűen nem mehetnek be a kórtermekbe így a folyosón kell ücsörögni a babákkal együtt ami szerintem nem túl szerencsés és általában a csecsemősök falra is másznek ettől-Amúgy sem repesnek az örömtől mikor bekopogtatnak hozzájuk hpgy látogató jött és mutassák meg a babát dehát nagy nehezen azért kihozzák.

Mosz így hirtelen más nem jut eszembe hogy miről írjak kérdezzetek ha kiáncsiak vagytok valamire és írok.
Ja a pénzről szándékosan nem írtam mert szerintem ez etikátlan lenne az orvosokkal szemben így is össztűzbe kerültek a közelmúltban a hálapénz miatt szóval erről ennyit.
Boldog babavárást és várom kérdéseitek!
SziasztoK!
meli

Sziasztok! Voltam az Uzsokiban UH-n, megnéztem végre mindent, szülésfelkészítőt, intimtonát, terhestornát Kép A felkészítőből csak néhány téma van, ami érdekel, ami igazán jó lesz, az majd csak szeptemberben lesz... Úgyhogy én azt hiszem, egyelőre a tornára fogok majd járni Kép
A babám tökéletes 18 hetes, jól megvizslatta a doki, óriási ficánkolást rendezett rá Kép
tikobaba

Sziasztok Lányok!
Örülök neki, hogy mostanában beindult az oldalunk.
Én 21 hetes terhes vagyok, augusztus 30-ra vagyok kiírva szülni. Az orvosom Gyarmati doktor. Egy alkalommal voltam már terhestornán, éppen akkor, amikor az apukák is jelen lehettek. Sajnos azóta nem tudtam menni, pld. ma sem megyek, mert 17.00 órára megyek a Baross utcába ultrahangra.
Tudja valaki, hogy az intimtornára hogy lehet jelentkezni?
A szülésfelkészítő tanfolyamra ugyanúgy nem kell előzetesen jelentkezni, mint a kismama tornára?
andrej

Az intimtornára a 251-7333/1361-es számon, Veszelszky Csillánál lehet jelentkezni. A felkészítőt nem tudom, oda nem volt ilyesmi kiírva, csak hogy utána a szülőszoba megtekinthető Kép
tikobaba

Örülök neki, hogy valamelyest megújul a kórház szülészete, mire odakerülök,
Bea: Köszönöm gyors válaszodat. A terhestornán valószínűleg találkozunk majd. Intimtornára jársz?
Meli: Ki az orvosod?
andrej

Andi: még egyikre sem járok, a torna időpontja nekem nem nagyon jó, mert 5-ig dolgozom Kép Majd megpróbálom elintézni, hogy elengedjenek korábban, de nem fűzök sok reményt hozzá... Pedig jó lenne.
tikobaba

sziasztok!
Végre kis info a kórházról.Úgylátszik közületek én fogok leghamarabb szülni Kép) /júniusban/
Szerintetek meg lehet nézni a szülőszobát akkor is ha nem járok a szüléselőkészítőre?
Üdv :Anita

Kép

Kép
anita23

Szia Anita!
Véleményem szerint megnézheted, beszéld meg az orvosoddal, hogy őszerinte mikor lenne alkalmas.
andrej

Bea!
Szuper, hogy minden rendben a kis ficánkolóval.
Már nem tudom, hogy ki írta, hogy az első nap nincs rooming-in, ez így is van, de én ragaszkodtam hozzá, hogy kapjam meg aznap is, és sikerült elérnem, bár a nővérek között nem lettem túl népszerű. Egyébként Melivel mindenben egyetértek a kórházzal kapcsolatban.
Anita! A szülőszobát bármikor meg lehet nézni, mi például este 8-kor mentünk, csak előzetesen meg kell beszélni. Nekünk Elek Vera szülésznő mutatta meg, aki nagyon aranyos. Egyetlen kritérium, hogy éppen ne legyen szülés, mert akkor nem lehet bemenni :-)
Az EDA-val kapcsolatban annyi kiegészítésem lenne, hogy én úgy indultam neki, hogy nem fogok kérni, aztán mégis kértem, és külön kellett fizetni érte, mert késő este szültem, így be kellett hívni aneszteziológust.
tigris

Sziasztok!!!
De szupi, hogy van egy ilyen "Uzsokis" oldal!!!:-)))Én 15 hetes vagyok és a sorokat olvasva jelenleg én vagyok az utolsó a szülési sorban(október 10.):-))
Pussz mindenkinek!!!

Kép

Kép
timcsusz

Sziasztok!

Még egy kérdésem lenne.Mit kell bevinni a kórházba,pl:saját hálóinget,vagy a babának pelenkát vagy valamit kérnek?

Anita

Kép

Kép
anita23

Anita!
A babának semmit nem kell bevinni, mindent adnak, csak a hazavitel napján ruhát vigyen be apuka.
Magadnak mindent. Mellszívót is érdemes bevinni, hogy ne kelljen a kórházira várni.
HA érdekel, elküldöm a listámat, hogy mit vittem be magammal, kiegészítve, hogy mit kellett volna.
tigris

Sziasztok!
Tigris, nem lehetne inkább közkinccsé tenni azt a listát? Kép Engem is nagyon érdekelne, bár még odébb van az esedékessége Kép
Ma lesz felkészítő "Mit tehet az orvos" címmel, ha érdekel valakit.... Én erre nem megyek, de eldöntöttem, hogy májustól járni fogok a terhestornára. A munkahelyemből most úgyis elegem van kicsit, úgy döntöttem, hetente egyszer az a félóra kedvezmény jár nekem Kép

Bea
18+3
tikobaba

Sziasztok!

A lista közkinccsé tétele engem is érdekelne. Véletlenül sem szeretném, ha valami fontosat otthonhagynék. Bár nekem a védőnőm azt mondta, hogy a vele tartandó négy találkozásból a negyedik alkalommal a kórházi listát állítjuk össze. Ez is nagy segítség lesz, de egy teljesen gyakorlatra alapozott lista többet ér mindennélKép

BeaKép
A torna engem is vonz, de mivel csak május elején megyek dokihoz, addig nem lesz igazolásom, hogy mehetek. Utána viszont lehet, hogy eljárok.

Csirkesz
17+4

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz: ezzel én is így vagyok, május 8-án megyek újra dokihoz, akkor kérek tőle papírt és utána fogok eljárni Kép
tikobaba

Kedves Anyukák, idemásolom a listámat, valamiért nem tudja lista formátumban beszúrni, de most nincs időm szétszedni.
Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok. 2 hálóing elöl gombolós,1 papucs fürdéshez,1 papucs, 5 bugyi,2 szoptatós melltartó, 1 köntös,2 törölköző nagy,1 törölköző kicsi,melltartóbetét (DM Babylove márkájú volt nekem a legjobb,2 cs. egészségügyi betét (vagy inkontinencia)Piperetáska:A szokásos dolgokon felül:mellszívó, Garmastan mellbimbókrém,eldobható Wc-borító papír,aranyérkrém/kúp (ez fakultatív, sajnos nekem a szüléstől kijött: jó a Doxyproct és a Sperti is) kamillás nedves WC-papír, Nejlonzacskó szennyes ruhához
Egyéb:Nagyon sok üdítő, szénsavmentes ásványvíz (4litert meg kell inni naponta)pohár, evőeszköz, szalvéta, szilvia papírtörlő, könyv, hajszárító (gátsebhez is jó megszárítani
Babának utolsó napon (november közepén szültem, 14 fok volt kint) 1 pelenka, 1 kombidressz, 1 rugdalózó, 1 kiskabát v. kardigán, sapka, levegőztetőzsák, takaró, textilpelenka.
tigris

Azt elfelejtettem írni, hogy ha valaki messziről jön, akkor több hálóinget csomagoljon, én minden nap kettőt "használtam el" és küldtem haza mosni.
tigris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?