Mamacka,
anyukám mesélte, hogy náluk ma reggel 7-kor már el is romlott a vizitdíj-automata
Volt ám cirkusz
Cool,
kérdezted az SMS dolgot. Hát ennek sincs jó vége.
A teljes részletező számla alapján kiderült, hogy a telefonom egy nap másfél órán keresztül 3 mp-ként elküldött egy SMS-t egy már évek óta nem létező, de a telefonomban még benne lévő számra. Vodafone tudorok szerint ez szoftverhiba, előfordul, nem is ritkán
DE. Ahhoz, hogy én azt a számlát megpanaszolhassam (aztán majd ők elbírálják, hogy jogos-e a panaszom) szervízeltetni kell a telómat, csinálnak egy szoftverfrissítést, és kiállítanak egy papírt, hogy igen, valóban szoftverhiba miatt küldte ez magától az SMS-eket a készülék. Ám mivelhogy a telefonom 1 éves garanciája épphogy lejárt, ki kell fizetnem a szervízelés árát, ami 6900 Ft
A kamu SMS-ek értéke, amit vissza szeretnék tőlük kapni, az pedig 4980 Ft. Mondtam, hogy köszi szépen, de akkor ezt hagyom, mert még többet bukok rajta. Átküldtek a Nokia szakboltba, hoyg ott tudnak segíteni. Csóringer Nokiás srác kiakadt a Vodára, mert állítólag minden olyan ügyfelet átküldenek hozzá, akivel ők nem tudnak mit kezdeni. Elmodom neki, hogy mi a nyűgöm, erre mondja, hoyg 1. ők nem tudnak kiállítani semmilyen szakvéleményt
2. ha ki is tudnának, mielőtt ahhoz az emberhez kerül a készülék, aki a szakvéleményt kiállítja, előtte szoftvert frissítenek a telón, úgyhogy ha lenne is ilyen hibája, már nem lenne látható. 3. előfordul, hoyg nem is a készülék okozza a bajt, hanem a sim kártya, ami ugyebár egyértelműen a szolgáltató hibája. Nakérem! Ide jutottam. 5 rugóval megtámogattam a szehehegéhéhény Vodafone-t. Hogy a jó ******* anyjukat!!!!