Új privát üzeneted érkezett!

Gabus kicsit örülök, hogy nem mentünk, mert az idő nagyon ramaty.

Most volt itt a dokinéni, tök rendi, mondta, hogy pont erre járt és akkor már benéz. Örült, hogy Petra ilyen jól van már és hogy nincs hányás, hasmenés.
Megmutattuk a kiütéseinket, amit valószínűleg vagy a citrusfélék, vagy a túró ill. joghurt okozott. Most szigorú diétára fogott a dokinéni, gyümit is szinte csak almát ehet a kisasszony, tejpép és főzi, meg persze szopi.

Na megyek, mert csak 1 órácskát aludt Petra a kettő helyett, így kissé hisztisebb a kelleténél, bár betömtem a száját bulátával (hamár a körtét, narancsot, joghurtot nem eheti).

É&P&G
Kép
Kép
vuka

képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

még van, de mennem kell.

Kép
----------------
B&M
bubek

Hö-hö, L két órája alszik. Jeeeeeee!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Cool, és várom azt a bizonyos képet, ami állítólag olyan nagyszerűen sikerült. :wink:
Vendég

Gabus, csodálod???? :)
Vendég

n
űűn-pblÉPp,mv,nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnéé n /

Kép
----------------
B&M
bubek

Bocs, az előbbiért, Marci volt... :oops: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

képek még:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171556424.96.jpg[/im%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171556452.52.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

vége... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Talis képek nagyon jók, sajnálom, hogy nem lehettünk ott. :(

Minden beteg babának és mamának jobbulást kívánunk!

Mancs,
fotó????

Nálunk zajlik az élet, doktornénit kihívtam, mert Beni ölég ramatyul van ... fosi ... hányás. Hiába iszik meg egész jó mennyiséget, ha kijön belőle. Már össze van aszódva szegény. :(
Szóval határesetek vagyunk dokinéni szerint, ha nem múlik a hányás, irány a László kórház. :(

Most ma már harmadszor elaludt szerencsére, jajj, annyira jó lenne, ha múlna a hányás!!!

Valakitől akartam valamit kérdezni, de nem emlékszem. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, sajnálom... :( Reménykedem, hogy maradhattok otthon!!!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap írtam egy "hosszú"levelet de nem volt jó a bnet. :evil:
Mint mindig most is irigy a tali miatt :twisted: de mint mindig 8) most is nagyon jóóóóók a képek. :wink: Annyira szeretnék már Én is veletek találkozni :!: :roll: :cry:

Jumam,Gabus!
Nagyon tetszik a meglepi köszi szépen csak azt sajnálom,hogy én nem küldtem csecsemőkori képet. :? :wink: A talis hétvégén megkapom? :wink:

Tegnap Domi tanyázott egy nagyot a mocijával. :evil: Felrepedt belül,alul a szája.Most olyan az ajka mint az afrikai kissrácoknak. :lol: :?

Most rohanok,mert már kiabál a kádból..... 8)
Betegeskedőknek sok gyógypuszi,jobbulást kivánok!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ilba
Nagyon sajnálom... de azért ha ennyira ramatyul van a manó akkor azért az infúzió nagyon jól jönne....
Nálunk az volt a vacak, hogy mi messze nem is voltunk ennyire rosszul mikor bementünk... no bezzeg mikor hazajöttünk...

Eszti
Küldtem emailt a képekkel!
Várom a válaszod! :)

Bár kiküldtem párótoknak de ajánlom figyelmetekbe... szerintem vannak szépek...
http://www.minimax.hu/vackor.php#63

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba!
Csak most olvasom mi van. :oops: :cry: Nagyon drukkolok,hogy ne legyen László a vége :!: Csak kis adagokban kiskanállal adjad Neki a folyadékot!(Egy kiskanál 15ml)ha egyszerre(20percenként ismételve)ez már benne marad akkor nem szárad ki.Persze Domi annyira szomjas volt a láztól és éhségtől,hogy hirtelen sokat ivott és a másik percbe már ki is rókázta. :evil: Így a vége kiszáradás lett+László brrrrrrrr.Kitartás,lélekben Veled vagyok!Sok-sok puszi.

Kép
Kép
lldicsi

Neeem-neeem! Beni nem fog kórházba menni, se Lászlóba, se semmilyenbe, mert MEGGYÓÓÓGYUL MÉG MA!

És a többiek is! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Beni manó!
Hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Bocs, hogy belekotyogok, de megkérdezhetem, hogy ti kinél szültetek? Szeretnék új orvost találni, és mindenképp az Istvánban szülni, de egyelőre nem nagyon tudok dönteni azok alapján, amiket olvastam.... Tudtok segíteni, ajánlani vkit?
(szabus@jakuza.hu a mélem, ha inkább oda írnátok)
Köszi előre is!

Kép
szabus

Sziasztok! Egy pillanatra beugrottam. Ma voltam gyógyszertárba és nem tudom kinél , de múltkor olvastam, hogy kereste valamilyen homeopátiás gyógyszernek a nevét. Ja igen emlékszem a Stodal szirupot köhögésre..az is benne van..Én ma lánykánk fogzása miatt megkérdeztem a gyógyszertárban, hogy lehet-e homeopátiás gyógyszerekről kapni valamilyen tájékoztató kiadványt és kaptam egy szerintem egész jó összefoglalót. Ez az:

Kép

Gondoltam, hátha valaki nem tudja és érdekelné. Gabus van benne fogzásra is. Ma ajánlotta nekem egy anyuka és azt mondja náluk bevállt ( Chamomilla vulgaris 15 CH). Gyerekdokink is azt mondta jó...Én persze még nem próbáltam.

Csak ennyit akartam mondani! Sziasztok!

Ilba jobbulást nektek!!!

KépKép
KépKép
makviraga

Halihó!

Talis képek szuperek, látom, megint nem volt jó a hangulat :lol: :lol: :lol:

Ilba,
nagyon-nagyon drukkolok, hogy Beni meggyógyuljon!!!!
Képet majd teszek fel, ha végre készül róla 1 olyan, amin nincs félig becsukva a szemem, vagy összenyálazva a pólóm, vagy egyáltalán kultúráltan nézek ki :? :lol:

Timi,
a fiúk jól elvoltak. Ebédelt is Petike, meg utána el is aludt. Bírtam volna még csavarogni egy kicsit a belvárosban, de jönni kellett haza az oltás miatt, meg az eső is eleredt és nem volt nálam ernyő :?

Mamacka,
ha nem haragszol, én akkor is Rád szavaztam. 3 címről :wink:

Petike tök jól bírta az oltást. Azért kezdett el kicsi keseregni, mert le lett fogva. De ahogy jöttünk kifelé, már semmi baja nem volt. Utána meg a váróban az asszisztensnőnek szemrehányóan dumált, és meresztgette rá a szemeit :lol:

Miért pont a László kórház? A gyerekkórházakba nem lehet vinni fosós-hányós gyereket?

Kép
mancs

Úgy néz ki, Ilbáék bemennek a kórházba mégis. Már nem tudom elérni szkájpon, egy órája írt, hogy valószínű menni kell. :cry:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsi,
az éjszakák... Eléggé eldurvult a heylzet, mert már félóránként ébredt, és csak cici után aludt vissza, bár akkor egyetlen hang nélkül. Úgy szoktattam le a kelésekről, hoyg amikor felébredt, felvettem, de max. 1 percig tutujgattam, megkínáltam a csőrösből pici vízzel, és utána leraktam az ágyába. Legtöbbször megsértődött amikor a vizet adtam volna neki, de volt olyan is, hogy elfogadta. Szóval leraktam, ő meg kesergett. Nagyon rossz volt. Ott állt az ágyában és kiabált. De úgy voltam vele, hogy az első 3 hónapban átaludta az éjszakákat, tehát most sem fog éhenhalni, ha éjjel nem szopik. 2 éjszaka ment a sírdogálás, de őszintén szólva én vmennyire tudtam mellette aludni. A 3. éjjelt már átaludta! És azóta is alszik. Nagyon ritkán, max. heti 1x előfordul, hogy 1x felnyöszörög. Ez az elalvást követő első 3 órában történik. Ilyenkor felveszem, kicsit babusgatom, pici víz ha kell neki, aztán vissza az ágyba.
Görgőcskének is soksok gyógyító puszit küldök!!!!

Kép
mancs

Gabus,
te jó ég, ez nem jó hír... :cry:

Kép
mancs

Kocsiügyben "fejlemények" :shock: :evil: : A baleset vizsgálata még tart. Ugyanis a pasi, aki Mbá elé hajtott, még mindig kómában van, lassan 2 hónapja :shock: :evil: És az a szabály, hogy amíg nincs kihallgatható állapotban, addig nem zárják le az ügyet. Az elévülési ideje 5 év. Tehát: vagy meghal a pasi, és akkor bcs miatt indítanak egy új eljárást, vagy magához tér, és ha ki tudják majd vmikor hallgatni, akkor kihallgatják, vagy nem tér magához, és 5 év múlva talán látunk vmit a pénzünkből... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nagyon ki vagyok borulva miatta. Nem a pasi miatt. Nem tudom mi lesz így... A részletét továbbra is fizetjük... Apósnak van kocsija, de neki is sokat kell, minden nap megy vele, úgyhogy anyukámékhoz is meg akárhova több napra nem tudunk elmenni. Meg úgy egyáltalán... Teljesen magam alatt vagyok.
Azt tanácsolták a yardon, hogy beszéljünk a pasas biztosítójával, hátha nekik ilyen esetre van vmi megoldás. Nem tudom. Remélem. De sztem nincs.

Kép
mancs

Taliképek szuper jók!!!Látom Ádi megmászta az asztalt ott is.Bence meg nagyon édi a lebiggyedt szájával!
Dani meg már milyen nagyfiús dolgokkal játszik!

Ja Sajti!Jó lett a frizkód!

Beni baba!Nagyon gyorsan gyere helyre,hogy ne kelljen sokáig bent lenni a kórházba!!!!!

Gabus:

Hát....ö....ö.,igen megint ugyanazt a mocoprontot kaptam,délután megnéztem mikor akartam adni Szilvinek.De nekünk a dokink mondta,hogy a gyereknek valót kérjem,azt hittem van olyan.,5ml kéne adjak neki 2x is.Ez nem sok ?

Miért kell Mamacra szavazni?Én lemaradtam erről!Én is szeretnék,ha még lehet!

Vuka:

Milyen rendes dokitok van,hogy csak felugrik,hogy mi van Petrával!

Ma végre evett Szilvi az anyatejen mást is!Este egy kis tejpépet és utána tápszert is ivott végre!És délután Ő is aludt két órát velem együtt!Szuper volt!
Most Fanni van vacakul ,pedig holnap van a farsang ahol keringőt táncolnak.Ma hazahozta a ruháját amibe táncolnak és órákig pörgött forgott vele. :D

Kép

Kép
novum

Mancs!
na jó egye fene nem haragszom :wink:
A László fogadja a fertőző betegeket! :(

...erről jut eszembe...
Nekem eddig elkerülte a figyelmemet, és ma döbbenettel hallgattam a hírekben, hogy kitalálták a kórházban el töltött napokért is fizetni kell 300 Ft/nap :(
Ezek teljesen elmeroggyantak... :( túl azon, hogy akkor mégis mire fizetjük a tb-t, ...mégis ki fogja adminisztrálni a befizetéseket amikor a töredék megmaradó kórházak dolgozóinak a felétől is búcsút intenek...
És jönnek ezzel a népnevelő dumával, hogy akkor majd nem mennek felesleges kórházba meg rendelésre... :( mert eddig a nagy sikerre való tekintettel tömegek nyomultak a kórházakban és rendelőkben... (mindehhez persze hozzájön, hogy egy csomó gyógyszert majd csak receptre lehet kapni amihez viszont be kell menni a rendelőbe... valahol egy kicsit megbicsaklott a történet)

Ezt mától vezetik be... azt nem tudom, hogy gyerek kórházakra is vonatkozik-e...

Szegény kismanó... remélem hamar rendbejön... :(

Na megyek én is aluszka... ki kell használni minden percet amíg tökös csendben van...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hű Mancs
Ezt a vízes dolgot lehet nekünk is be kellene vetni... persze majd ha megerősödik... én már nemtudom mióta nem alszom... :( teljesen ki vagyok... :(

Az autót sajnálom ez a tehetetlenség a legvacakabb! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok.

Gabus és sms-ben? H nem is Ilba, de A biztos tud válaszolni!! Szegény kicsi Beni!! :cry: Mondd, írd meg nekik, hogy gondolunk rájuk. Mindannyian!!!!!!!!!!!!
Remélem, elég lesz néhány gyors nap odabent..
Sztem azért a László mert az a fertőző betegségeket kezelő kórház. Bár Mamacka tudna mesélni(mesélt is), hogy lehet hozni vinni, a fertőzéseket :evil: :evil:

Híreket!!

Gergőnek is jobbulást, és drukk!!

Tali jó volt, végre mindenkiről lett képem, de csak holnap kapjátok :wink: . Néha ugyan túl nagy volt a csend...
Kormipapa, köszi a csocsómeccset, Így Dani is igazán jól érezte magát!

Mancs, ügyes Petike!!!
jumam

Mamac vannak kivételek, amikor nem kell fizetni vizitdíjat, pl: gyerekek után sem, de ha terhesgondozásra mész akkor sem kell.

A barátnőm rota vírussal ide a Tűzoltó utcai kórházba hozta a gyerekeit, pedig az is egy igen fertőző vírus. :shock: Szóval nem tudom miért pont a Lászlóba kell menni?

Beni gyógyulj meg gyorsan, mi nagyon drukkolunk! ++++++++++++++++++++++++++
Ilba kitartás!

Ja és Novum képzeld a dokinéni még a pénzt is visszautasította, pedig a szomszédunk mindig fizet neki, amikor a két gyerekéhez kijön a dokinéni. Mondjuk azok nagyon betegesek, szóval ők már a mobilján hétvégén, esténként is szokták zaklatni az orvost.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs együttérzek a kocsis üggyel kapcsolatban. Nekünk is volt ilyen majdnem 2 évig elhúzódós biztosítós esetünk. A pasi, aki belement Antivagyokba bíróságra vitte az ügyet (persze vesztett), aztán meg a biztosítók kekeckedtek.
Hozzáteszem apa balesete az esküvőnk előtti napon volt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mamacka,
anyukám mesélte, hogy náluk ma reggel 7-kor már el is romlott a vizitdíj-automata :twisted: Volt ám cirkusz :twisted:

Cool,
kérdezted az SMS dolgot. Hát ennek sincs jó vége.
A teljes részletező számla alapján kiderült, hogy a telefonom egy nap másfél órán keresztül 3 mp-ként elküldött egy SMS-t egy már évek óta nem létező, de a telefonomban még benne lévő számra. Vodafone tudorok szerint ez szoftverhiba, előfordul, nem is ritkán :shock: DE. Ahhoz, hogy én azt a számlát megpanaszolhassam (aztán majd ők elbírálják, hogy jogos-e a panaszom) szervízeltetni kell a telómat, csinálnak egy szoftverfrissítést, és kiállítanak egy papírt, hogy igen, valóban szoftverhiba miatt küldte ez magától az SMS-eket a készülék. Ám mivelhogy a telefonom 1 éves garanciája épphogy lejárt, ki kell fizetnem a szervízelés árát, ami 6900 Ft :shock: :shock: :shock: A kamu SMS-ek értéke, amit vissza szeretnék tőlük kapni, az pedig 4980 Ft. Mondtam, hogy köszi szépen, de akkor ezt hagyom, mert még többet bukok rajta. Átküldtek a Nokia szakboltba, hoyg ott tudnak segíteni. Csóringer Nokiás srác kiakadt a Vodára, mert állítólag minden olyan ügyfelet átküldenek hozzá, akivel ők nem tudnak mit kezdeni. Elmodom neki, hogy mi a nyűgöm, erre mondja, hoyg 1. ők nem tudnak kiállítani semmilyen szakvéleményt :shock: :? 2. ha ki is tudnának, mielőtt ahhoz az emberhez kerül a készülék, aki a szakvéleményt kiállítja, előtte szoftvert frissítenek a telón, úgyhogy ha lenne is ilyen hibája, már nem lenne látható. 3. előfordul, hoyg nem is a készülék okozza a bajt, hanem a sim kártya, ami ugyebár egyértelműen a szolgáltató hibája. Nakérem! Ide jutottam. 5 rugóval megtámogattam a szehehegéhéhény Vodafone-t. Hogy a jó ******* anyjukat!!!!

Kép
mancs

J és a hazafelé út nem volt teljesen sima, Juliska :D kiakadt, bömbölt nagyon, végül, mikor már 20 perce, századszor adtuk elő neki, kórusban, több szólamban (ez igaz, mert Cool egyszercsak elkezdett másik dallamot énekelni!!) az Alma, alma, piros alma odafenn a fán kezdetű Gryllus V. dal, akkor elaludt. :evil:

Noki, pedig még a nagy bömbölés közepette.

Hírek??
jumam

Mancs nem semmi az SMS-es történeted. :evil:

Jumam úgy meghallgattam volna azt a több szólamú éneklést. :wink: Kár, hogy nem voltam ott.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mi az Elvitte a rókát szoktuk menet közben Mbával 2 szólamban :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Vuka, ha szépen kérsz :wink: , szerintem cool is benne lesz, hogy nektek is előadjuk :wink: :D .

maancs, itt most a monotonitás volt a lényeg, meg az, hogy megnyugodjon.
Az elvitte a rókát-ra jól lehet bohóckodni :D

Látom már, h lesz majd egy tali GV koncerten is!!
jumam

Ami most az új kedvenc Petikénél, az a Hupikék törpikék album. Imádja a hülye eltorzított hangjukat! :roll: :lol:

Kép
mancs

Mancs, hát ez az sms-es dolog jusztlaci műsorába kívánkozik.

Jumam, szívesen előadom bárkinek többszólamú repertoárunkat, csak épp nem emlékszem már a dalra, mivel ott tanultam meg. De majd kissé gyakorolsz velem, és akkor fellépünk.

Ilbusbilbus áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Ilbáékat nem zavarom, majd biztos ír sms-t.
Attól félek Benit ismerve, hogy kiszedi az infúziós bizgentyűt a kézfejéből. :? Ezt most nem rosszból mondom, csak nehezen tudom róla elképzelni, hogy tétlenül szemléli, hogy valami érdekes van ott.

------------
Én az elmúlt közel másfél órában ezeket adtam elő Livinek: Vuk, Pancsoló kislány, Dallas-dal (Galla Miki féle), Mici mackós zenés könyv összes, Barátok közt, saját költemények.

Timi,
minek amúgy a mucopront Szilvinek? Köhögést nem írtál. Vagy csak én futottam át? :roll:
Örülök, hogy javulgat! :D
Fanninak pedig drukk, hogy ne essen bele nagyon. Vagyis semennyire.

----------
Van egy debreceni doki, aki nem hajlandó beszedni a vizit díjat! 8) Majd biztos megbüntetik a "rohadékot". :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

L az Elvitte a rókát nem szereti nézni. Nemtom miért, de olyan komoly (ő!) arcot vág közben. Sztem nem érti, miért tűnik el mindenki a zsákban. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jumam biztos majd megkérlek szépen, hogy adjátok elő Coolasával a dalocskát.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Cool,
és az a durva, hoyg egy csomó ilyen van, mint megtudtam. Egyik ismerős mesélte, hogy a haverja telója azt csinálta, hoyg az sms-nek csak az első sorát küldte el, de azt 30-szor :shock: Mindezt a karácsonyi sms dömping alatt :shock: Számla összegéről nincs hír :shock:

Gabus,
olyan skype nagymester lettem ám... Vizes kollegával esténként üzizünk (nincs mikrofonom) meg képeket küldünk egymás kölkéről, sőt, ő megörvendeztetett az imént néhány elhajlós őrsbuli-fotóval is. Árvizes képeket is kapok holnap. :)

Kép
mancs

Vilmos nagyon aranyosan adja elő, egyik keze a róka a másik a szárnyasok, és a róka Vilmos szakálla mögé viszi el őket!
jumam

haha
http://www.mkkp.hu/

Mamac, tőlem is ment 3 szavazat..

Kép Kép
coolasa

Gabuska szerintem minden gyerekben megvan a kíváncsiság, hogy megnézze mi is az a kezén. Az orvosok erre fel vannak készülve.
Annyira sajnálom szegényeket.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Petra felébredt, most nem tudom visszaaltatni, szegény ordít a kiságyában. :(

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Még azért hagyjuk meg az esélyt, hogy mégsem mentek/mennek kórházba, mert azt írták, hogy "úgy néz ki". :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, megint én, és megint ilyen jó kis kedély javító hsz...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, te vagy az 500-ik oldal tetején!!!!!!!!!!!!!!
jumam

kezdem ontani a fotókat:

kormibrigád: (anyuka ki volt sminkelve, és úgy általában nagyon remekül nézett ki...)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa

Hátha tényleg nem mentek :( . Viszont már annyit hányt, hogy ha kell akkor jobb ha mennek!! Ilba már tudja a higiéniai dolgokat, sztem még lepedőt is visz, Mamac beszámolói után :(
jumam

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?