Új privát üzeneted érkezett!

kata gondolunk rátok!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Megint jól eltűntem, de annyi minden történt velünk a múlt héten, hogy csak győzzem leírni!

Kata - nagyon sokat gondolok Rátok mindennap, hiszen a magyar eü-ből nekünk is kijutott! Küldöm a +energiát is! Dévény - mindenképpen megér egy látosgatást, családunkban saját szememmel láttam az eredményt! Le a kalappal előttük és mindenki előtt aki akár egy kisbabának is segíteni tud!

Fürdés után még jövök!

Panni

Kép Kép
panni_30

Panni: Márk hihetetlenül édes, szép kisfiú!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

De jó Panni, Kriszta, hogy jelentkeztetek!!: )

Kedves Márk, nagyon nagy legény vagy már! Isten éltessen kilencedik hófordulódon! :)

Nagyon nagy fiú már, nemcsak időben hanem méretben is! És tényleg gyönyörű szabályos arcocskája van. És a mellénye!

Kriszta, hát igen mi jól megszenvedtünk a felső fogakkal. Most talán van egy kis nyugi, de már le se merem írni, mert amikor leírom ide, hogy jobban alszunk, akkor ismét jön egy horror éjszaka. A Viburcol-t a mi orvosunk szerint úgy kell szedni, hogy 1 hét szedés,aztán pár nap szünet (1-2 nap).
Nórika gyönyörű, nagyon vagány ezzel a rövid hajjal!!!!

Panni, kíváncsi vagyok mi történt veletek a múlt héten, remélem nem rossz dolgok, hanem jók.

Hú, nekem most kihagy az agyam, nem bírok itt ülni. Majd holnap jelentkezem. A szülészetet még elolvasni sincs erőm, annyira megindult, szerencsére! :)

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Sziasztok!

Először is köszönjük a köszöntéseket. Hirtelen végiggondoltam mennyi minden történt velünk az elmúlt 9 hónapban és még legnehezebb napokat sem cserélném el semmire, sőt azok valahogy nem tűnnek annyira nehéznek már így a távlatból.

Olvasgattam az elmúlt héten, de lázas állapotomban leginkább a képek ragadtak meg bennem:

Samu a divatdiktátor :D
Bori és az ovis Mikulás - annyira nagylány már és mégsem
Marci zselés haja - fantasztikus, Márkéra még nem igazán lehetne kenni. És a járgánya - milyen peckesen ül rajta...
Niki popó - hááát iiigen
Farkas grimaszai nagyon tetszenek és csak ámulok, hogy milyen ügyesen áll
Laura és Mikulás - már kész kis hölgy
Zsk - ééééééééédik
Nóri - látom őt is érdekli a távirányító
Benedek baba - igazi fiús

És végül de nem utolsó sorban...

Liza cica - akire a legtöbbet gondoltam és a szívem szakad meg az ilyen doktor nénik hallatán... pedig olyan szépséges és ügyes is ezek a fényképek a bizonyítékok, hogy olyan amilyennek egy két hónapos nagy lánynak lennie kell!! Kata lélekben ott vagyok veletek!!!

Márk alszik. És már csak 1x vagy 1x sem kel... és nappal is alszik 2x 1 órát min.

Az elmúlt hét-hetek legnagyobb változása, hogy számunkra véget ért a szopi korszak. :( Már nagyon éreztem, hogy Márk csak cumizásra használja, így először az éjszakai szopikat váltotta fel a ringatás. Meg azt is éreztem, hogy valamit változtatnom kell az éjjeleken, mert már nem fogom sokáig bírni és neki sem volt szerintem annyira jó. Aztán már reggel sem volt elég, fél óra múlva éhes volt. Majd ahogy jött a második foga, szerintem nagyon fájhatott neki, úgy a vacsi utáni cicit is harapással kezdte. Sehogy nem tudtam neki "elmondani", hogy ne harapjon. Amint bevette ráharapott...hát nem semmi érzés volt. Aztán egyik este bevette,majd elengedte és nézte... na mi van már kérdezte a szemével. Majd mégegyszer és aztán cici nélkül aludt el. Ez azóta is működik, és már a tápszert is megszerette, de csak gyümivel ízesítve. És tegnap nyikkanás nélkül aludt 1/4 5-ig, evés és alvás 1/2 8-ig. Szomorú voltam, de azt hiszem már jobb így mindkettőnknek.

Múlt hétfőn voltunk a gasztroenterológián, ahol "megnyugtattak", hogy ezek a hasfájások és szelek nyugodtan lehetnek még a bacitól és nem tejérzékenység. De tényleg semmi baja nem is lett a HA-s tápszertől. Felírta a HIPP HA 2 probiotikus tápszert, amit viszont egy hete nem bírok sehol beszerezni. Így továbbra is maradtunk a Humánánál. Azóta sokkal jobb lett az étvágya is, meg a kedve is. Napközben is többet, jobban alszik.

Márknak kibújt a második foga alul, ami kb. 3 hét nyűg eredménye. Nem igazán volt hajlandó kanállal enni, mindent fel kellett higítani és pohárból kérte. A kérés tényleg megvolt mert egy kanál után már felhúuta magát a székben és nyügizve nézte a poharat.

A rossz csak annyi volt, hogy nekem szerda du-tól vasárnap de-ig 37,5 volt a lázam és csak Algopirynen éltem és vizen, mert annyira fájt a torkom, hogy alig bírtam nyelni. Szerencsére Márk nem kapta el és azzal is segített rajtam, hogy csak max 1x kelt éjjel. De napközben alig bírtam utána futkosni, mert elkezdett gyors ütemben kúszni (a könyökén támaszkodik és riszálja a kis popóját)és a kizárólagos célok közé tartoznak a vezetékek, a piszkavas, virágföld, UPC beltéri egység kártyájának kihúzása, konyha és a fiókok felfedezése. Kisebb balesetek is történnek (buksi bever ide-oda), de ez nem izgatja a kis felfedezőt. Ülni, állni még nem igazán akar, a függőleges lét izgalmait kiéli a kezemben...ahonnan mindent meg kell fogni.

Hát tán most dióhéjban ennyit rólunk. Nem volt mindíg könnyű, de olyan ügyesen vette a változásokat, hogy nagyon büszke voltam rá és így nekem is könnyebb volt egy kicsit.

Remélem nem voltam túl hoszzú!

Mindenkinek jó éjt és most már mgpróbálok gyakrabban jönni, de lassan itt a karácsony és lelkem még egy kicsit arrébb van, de közeledik...

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

Panni, de jó, hogy jelentkeztél! Köszönjük szépen a köszöntést és a szépséges képet is. Bori elrendelte, hogy mire hazajön az oviból, nyomtassam ki Neki.
Márk gyönyrű kispasi, azt hittem, már áll azon a mosogatógépes képen.. Marci is inkább a vízszintes poziciókat kedveli, esze ágában sincs felállni, ő is kúszik ezerrel. Márknak is erősödnie kell a kengyel után, Marcinak meg lazábbak voltak az izületei ( a 60-centije miatt), gondolom ezért olyan ráérősek, ők tudják, mi a jó nekik. Gratula a fogacskákhoz!!

Kriszta, már Ti is nagyon hiányoztatok a csapatból! Annyira tündéri Nórika, nagyon széééép.

Bírom ezeket a "már ezt és ezt kéne csinálnia a gyereknek" dumát, a falra tudnék tőle mászni :twisted: . Azért szerintem egy gyereken lehet látni, hogy mikor van probléma tényleg a mozgásfejlődésével, és mikor van az, hogy egy kicsit kényelmesebb. Egyáltalán nincs elkésve a csaj!!!

Marci sztrájkol. Nem hajlandó megenni a főzeléket. Sem az üveges, sem az általam készített finomság nem jó neki. csak a cici meg a babatejbepapi... :roll:

KATA, NAGYON HIÁNYOZTOK ÉS SOKAT GONDOLUNK RÁTOK!!

ezer puszi
(Marci már a telefonzsinórt rángatja....)

KépKép
logi

A tegnapi ovis karácsonyról egy fotó (ilyen egyenruhában voltak a lányok :D )

Kép

KépKép
logi

ISTEN ÉLTESSE MARCIT!!!! MÁR Ő IS NAGYON NAGY FIÚ!!!!GRATULA!!!!!

(valaki mesélje már el nekem, h hogy kell ilyen képeket beilleszteni, ill. hogy hol találjátok őket? tök hülye vagyok...)

zsóka köszi, felhívom :)
edu jelentkezz! írtam mailt.
kerekpocak

BORKA ANNYIRA SZÉP!!! ÉS MILYEN CSINI!! és ez a mosoly!

ja és írtam már, hogy mennyire édes Nóri a képeken? annyira helyesek a kis fogacskák, meg ahogy hever!!
kerekpocak

Sziasztok!

Zsófi - képek - másik topikokat is olvasok és bevallom onnan mentegetem le. Egy párat átküldök Neked az iwiw-en talált címedre.

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

köszi panni!!!!!!!!!!!!!
közben rájöttem tök hülye vagyok pl google képkereső aztán csak feltöltöm és kész. vagy copy paste.
puszi
kerekpocak

Sziasztok!

Hú Marcsi, de én nyultam le előled a naci :oops: :oops: :shock: :roll: Bocsi!!!!! Nem volt szándékos! Nem szoktam figyelni, hogy ki licitál... És most is csak, hogy visszanéztem láttam, hogy Alon ...

Boldog hófordulót Márk!!!

Isten éltesse Marcit!!!

Nagyon vagány a zselés kép!!! Borka meg hát nagyon szép a képeken!!!

Kata, én is sokat gondolok ám rátok! Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen!!!!

Panni, gratula a szép nagy alvásokhoz!

Niki taknyos 2napja... Nem volt hajlandó aludni egyedül már 2 napja. Így tegnapelőtt 3-tól az este pedig 11-től köztünk aludt. De így is nagyon sokszor fent volt. Porszívózunk rendesen, kész közelharcot vívunk..
Ja, és végre felállt!!!! Borul is rendesen :oops:

Felébredt majd még jövök estére!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

na ma teljes siker koronázta a Napközbeni Alvásrendező Projectemet (N.A.P.- ami amúgy délutáni szunyókálást jelent angolul hehehe)

ugyanis samu 10kor kezdi a napot (tehát 6 után van egy hosszú alvása) és utána csak 2x 40 percet alszik de ezt is össze vissza és persze nyűgi meg álmos. szal ma úgy döntöttem h nem engedem aludni fél háromig (akkor eszik megint) és csak utána rakom le de viszonylag hamar tehát már mondjuk 3kor hogy így hátha alszik 5ig, és aztán még 7ig móka és kacagás van. 7kor meg ugye fürdés alvás. és SIKERÜLT így is lett. Ha ez állandósulna, az maga lenne a paradicsom. tudnék vele ide-oda menni, mert nem az lenne h vagy alvásidő van, vagy nyűgös mert nem alszik.

ja és ma utaztunk először metrón. nagyon jó fiú volt. nézelődött, mosolygott.szóval ma isteni napunk volt!!! bárcsak mindegyik ilyen lenne!!!!!

annyira várom a karit!!!
kerekpocak

na ma teljes siker koronázta a Napközbeni Alvásrendező Projectemet (N.A.P.- ami amúgy délutáni szunyókálást jelent angolul hehehe)

ugyanis samu 10kor kezdi a napot (tehát 6 után van egy hosszú alvása) és utána csak 2x 40 percet alszik de ezt is össze vissza és persze nyűgi meg álmos. szal ma úgy döntöttem h nem engedem aludni fél háromig (akkor eszik megint) és csak utána rakom le de viszonylag hamar tehát már mondjuk 3kor hogy így hátha alszik 5ig, és aztán még 7ig móka és kacagás van. 7kor meg ugye fürdés alvás. és SIKERÜLT így is lett. Ha ez állandósulna, az maga lenne a paradicsom. tudnék vele ide-oda menni, mert nem az lenne h vagy alvásidő van, vagy nyűgös mert nem alszik.

ja és ma utaztunk először metrón. nagyon jó fiú volt. nézelődött, mosolygott.szóval ma isteni napunk volt!!! bárcsak mindegyik ilyen lenne!!!!!

annyira várom a karit!!!
kerekpocak

bocsi :)
kerekpocak

KEDVES MARCUS ISTEN ÉLTESSEN A HÓFORDULÓDON!!!!

Borka gyönyörű! Nem is tudok mást mondani, egyszerűen gyönyörű!!! :)

Zsóka, teljesen igazad van a mit kéne csinálni a gyereknek dumákat illetően, én a "biztos szorong, hogy nem alszik éjjel" és a "hallatlan, hogy még szopizik éjszaka" dumáktól megyek a falnak.

Panni,
nagyon örülök, hogy Márk elkezdett aludni! Ez legalább egy kis reményt csillantott meg nekünk is....

Reni, gratulálok Niki álldogálásához!!!!

Zsófi :arrow: Samuéknál ég a világ! :lol: :lol: :lol: NAgyon sokat nevettem rajta!!!! :)
A karival kapcsolatban ugyanazt gondolom én is mint te, iszonyúan várom, már számolom a napokat, és nagyon boldog vagyok ahogy közeledik, madarat lehetne fogatni velem. :)

KATA REMÉLEM JÓL VAGYTOK!!!! ÉN IS NAGYON SZORÍTOK!!!!!

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Na itt vagyok.

Elalvás előtt még porszittyóztunk, majd nagynehezen elaludt. Odakészítettük az ágya mellé a matracokat, hogy vészhelyzet (nem alvás) esetén odaköltözhessek(közvetlenül az ágya mellett egy szinten leszünk, csak a rács választ majd el tőle). Nem merem megint az ágyunkba rakni, mert félek, hogy megszokja, aztán meg nézhetek... Remélem hamar meggyógyul... :cry:

Itt van anyukám! Be is fogtam főzni :D Nikivel is jól elvannak! Végre befesthetem és levághatom a hajam (ami már a fenekemet csapkodja lassan :oops: )... És a kádba is befogok feküdni, az tuti!

Más nem nagyon történt velünk mostanában. Niki egyre gyorsabban mászik. A legújjabb a kertészkedés... Minden cserépből kikaparja a földet... Egy ismerősöm egész jó tanácsot adott: kartonpapírral lefeni a cserepet és körbevágni. A rafkósabb gyerkőccöknél ezt ki kell egészíteni azzal, hogy ezt le is kell kötözni. Ni forradalmasította: feltápászkodik a cserépre és a fenti leveleket próbálja megszerezni :lol:

Na megyek mert megy az ER !

Üdv mindenkinek és jó készülődést az ünnepekre!
(már alig várom, hogy díszítsük a fenyőt!!!!)

Reni

Kép
A nagykádban!

Kép Kész vagyok, menjünk mááár!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

JAJDENAGYONÉDES!!!!!!!!!!! nekem eddig ezek a képek tetszenek legeslegjobban nikiről!!!!

nóri- samu nevében köszi :) :)
azóta írt egy újat és félkész állapotban van még egy!!

jó éjt! grace klinika rulez!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Reni, hogy ment a matracon alvás? Jó volt így Nikinek? Én ma reggel 6-kor betettem Farkast az ágyba, mert reggelre elfogy az erőm, és aludt még 2 órát. Volt már hogy betettük, és akkor csak a fejünkön ugrált, de most mint a tök rögtön elaludt. Meg is ijedtem, mert én sem szeretném ha beszokna, főleg mert én így egyáltalán nem tudok aludni.

Niki, nagyon nagy lány már! Nagyon csini és nagyon édi! :)

Puszi, nóri

Samut elolvastam! :)

Kép
nóri8

jaj lányok mostanában úgy ébredek most pl hajnali 3kor h hirtelen felülök. mint a filmekben. elég rémes főleg mert utána egyáltalán nem tudok visszaaludni és most éjjel 7ig fent voltam. iszonyú rossz....
nektek volt ilyen? nincs vmi ötletetek ellene?
kerekpocak

mármint éjjel 3-tól hajnal 7-ig, bocsi
kerekpocak

sziasztok Lányok!

mi is itt, csak most nagyon sok minden van :)
azt hiszem Bendénél most van a hathetes gyarapodási ugrás, vagy hogy is hívják :)

Márknak és Marcusnak boldog hófordulót!!!

Kata, nagy drukkok!!!!

mi is nagyon várjuk a karácsonyt! annyira más lezs, hogy már hárman vagyunk :lol:

puszi, majd jövök.
mangó

Sziasztok!

Én is vagyok olvasó üzemmódban.

Marcinak a zselés haj,a lányok majd csak ugy bomlani fognak utána.

Niki a vagány kis szerkóiba. Ilyenkor vagyok kicsit irigy hogy nem lányom van,olyan szépen lehet őket öltöztetni. De azért nem adnám a kis tökimet 20 lányér se.

Zsófi én az első hetekbe riadtam fel arra hogy uristen hol a gyerek. Hát hol lett volna az ágyába. Az nagyon rossz volt, néha magamról se tudtam hogy én hol vagyok, olyan fáradt voltam.

Kata mi még nem ismerjük egymást de sokat olvastam rólatok mig Liza a pociba volt. Szivből kivánom hogy minden rendben legyen a kis Tündérkéddel. Pancsis kép tetszik nekem a legjobban.

Nóri Farkas is igazi nagylegény már. Nagyon ügyesen áll.

Persze a többi baba is gyönyörű.

yniki

Sziasztok!

Hát, sajnos minket is utolért a takonykór. Marci már két napja nem alszik éjjel, kb ötpercenként ébred, mert nem kap rendesen levegőt. Szívjuk az orrát a porszívós orrszívóval, meg orrcseppet is kap napi 5x, de sajna eddig nem nagyon használt. Leginkább az idegesíti, hogy nem tud szopizni rendesen.
Bori is pepe, de őt már nem igazán zavarja..

Edu??

Niki naaaaaagyon szép!!! Azok a rucik..haláli a csajszi.
A pancsis képen is gyönyörű. Gondolom Apa megzabálja.. :lol:

Mától nincs ovi, ezért valószínűleg ritkábban tudok csak jönni, de azért jövök!!

KATA, ha otthon lesztek írj!!! Sokat gondolok Rátok!

Armi gyönyörű kisbaba!! :wink:

pusszok, Zsóka

KépKép
logi

Kedves Mindenki! :D

Már itthon vagyunk,megérkeztünk, csak sűrűk a napjaink! 8)
A repülőút extrém volt: kiszs végigsírta az utat - amiről korábban írtam, nem tetszett neki, h 2,5-3 órát egyben megüljön-, Zsigu elaludt, aztán felébredt, mert rosszat álmodott...., szóval nem volt egyszerű.

visszaolvasok, és amint tudok, jövök..

Pusszok:e :wink:
mazsolák

Sziasztok!

Az esténk egy kicsit jobban telt szerencsére. Nem kellett vele aludnom (Nóri: de az előző este fogta a kezem egész este, jó volt a matracos megoldás) Rendesen taknyos még mindég, ezért nehezen alszik el. Szerencsére a hangulata változatlan :)

Edus
Nem lehetett egyszerű az út! A lényeg, hogy szerencsésen megérkeztetek! Welcomme home :D

Kata
Ha hazaérsz és tudsz tényleg jelentkezz, mi is nagyon izgulunk értetek!!!

Megyek mert ma benézünk a céghez és készülnöm kell!

Köszönjük a dicséreteket! Bezsebeltük! :mrgreen:

Marcinak és Borkának jobbulást!

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Zsófi
, igyál este egy citromfű teát, az nyugtató hatású, hátha jobban alszol. Más ötletem nincs. Nekem is olyan szokott lenni amit Niki írt, hogy éjjel felriadok és azt sem tudom hol a gyerek, meg hogy mi van. (Volt olyan nemrég, hogy a papa szőrös karját simogattam és azt hittem, hogy Farkas haja. Aztán jól megijedtem, hogy mit keres az ágyunkban Farkas, aztán rájöttem, hogy ez a papa szőrös karja...:) )

Edus
, hát nem lehetett jó az utazás. Visszafelé mikor mentek? Mi lenne ha alvásidőben mennétek és akkor talán nem sírna, hanem aludna.

MArci, Niki, Borka: Gyorsan gyógyuljatok meg, mert mindjárt itt a Jézuska!

KATA! Ezek szerint nem három nap volt? Még mindig szorítunk!!!

Pusz, Nóri

Kép
nóri8

Csajok!

Voltam cégnél, blogon részletesebben. Jövő héten konkrét dátumot is tudok majd.
Arra gondoltam, hogy először Vera, aztán Timi, és lassan majd én is. Lassan 2 éve itt ragadtam a Kórházban :) , de most már valószínűleg ritkábban tudok majd jönni, aztán egyszercsak ritkán se.
Előtte még arra gondoltam, hogy hú mennyi anyuka lesz itt egy idő után, majd jól szét kell szedni az anyukás topikot is, hogy kezelhető legyen a darabszám. De közben nem így van, mert rotáció van. Nagyobb babák dolgozó anyukái nyilván nem érnek rá, sajnos. Szerencsére van utánpótlás. Úgy tűnik, hogy két év csacsogás jut nekünk, több gyerekesek előnyben :) (...és most nagyon szentimentális hangulatba kerültem a saját magam hülyeségétől :) )

Az a kérésem, hogy majd a tavaszi talival kapcsolatos dolgokat jól látható színesben írjátok, hogy biztosan beleszaladjak.

Illetve a privi az megmarad természetesen :)

Tsók. És Boldog Karácsonyt!!! Asszem jövő héten jövök csak. M :)
mircike

SZIASZTOK!!!

Végre van netünk! Ja! Remélem emlékeztek még rám! :shock:
Meg kell mondjam, nagyon, de nagyon hiányoztatok!!! Puszi mindenkinek, majd valahogy bekapcsolódok, mert visszaolvasni biztos nem lesz időm!
Mindenkinek jó babázást!
Julcsi
kisjulcsi

Sziasztok!

JULCSI!!!!DE jÓ!!!NAGYON ÖRÜLÖK!!!!
Gyere gyakran, nagyon aranyosak itt a Csajok!

Mircike, olvastam a blogot. Nem semmi napotok volt! Lehet, hogy félreértettem, de most akkor nemcsak papíron kell visszamenned? Nem tudnál otthonról dolgozni?
Ja, és ne lépj ki, itt a Julcsi! :)

Na, de amiért itt vagyok ilyen korán, sajnos Farkas is beteg lett. :( Lázas és nagyon csúnyán köhög. Most megyünk reggel az orvoshoz. Szegénykém olyan hősiesen tűri. Éjjel felébredt megszoptattam, ringattam, visszatettem az ágyába,de nem tudott aludni mert ásítozott és pihegett, meg köhögött. De nem sírt csak tűrte. Én meg szenvedtem mellette a nagy ágyban...:(

Kép
nóri8

Julcsi, tegyél fel Barnusról képet! Olyan kíváncsi vagyok már rá!

Teszek egyet Farkasról, ez egy rosszcsont kép, általában azért tiszta ruhában van... :)

Kép

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Sziasztok!

Kata - Sokat gondolok Rátok! Meg mennek a ++++++-ok!

Reni - remélem már jobban vagytok! Niki nagyon nőcis a képeken!

Zsóka - jobbulást nektek is!

Mircike - már most hiányzol! A blogot mindíg nagy kedvvel olvasom, és a végére mindíg mosolygok... :D boldog karácsonyt nektek is!

Julcsi - de jó hogy jöttél! Kérünk képet Barnusról! Már biztos jó nagyra nőtt!

Nóri - Farkas nagy kópé! Remélem semmi komoly és az ünnepre egészséges lesz!

Rólunk - továbbra is megy az alvás! Juhéjj! Nekem is nagyon jól esik! Márk ezerrel kúszik és tegnap már egyre többször fel is térdel. Kajaügyileg is jó állunk, mindent megeszik és egyre többet. Már túl vagyunk az üveges, darabos kóstoláson is. Egy-két fintor után simán megette. Tegnap már az üveg alját kaprgattam és még mindíg kért volna... Legalább most már a kaján nem kell izgulnom. Egyelőre!

Mindenki szép napot és jó készülődést a szép ünnepre!

Puszi

Anya ölében a legjobb...

Kép

Mindonhova be kell kukkolni...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

KATA +++++++++++++++++++++++++++++++++
kerekpocak

Panni, nagyon jó a kukkolós kép! De a másik is! :) Azért a huncutság Márk szemében is ott csücsül. :)

Hát a mi délelőttünk elég kemény volt. Reggel elmentünk a nővéremmel a gyerekorvoshoz, ott kiderült, hogy szabadságon van a miénk, de azért bementünk a helyetteshez. Azt mondta,vírus,légúti.
Aztán el a gyógyszertárba ahol fél órát álltam sorba,majd haza. Otthon hívtam a mi orvosunkat, akivel tegnap este már beszéltem, tudta, hogy beteg Farkas, de nem mondta, hogy szabadságon van. Nem vette fel a telefont.Elaltattam Farkót,és elmentem az Ikeába, mert még mindig kell ajándék. Az ikeába vagyok amikor hív az orvos, hogy ott áll a kapunk előtt!! :oops: ÁÁÁ. Gyorsan hívom a nővéremet, hogy engedje be. Ők nagyon jóban vannak, úgyhogy ezzel nem volt gond. Nagyon alaposan megvizsgálta Farkast és kiderült, hogy a fülére ment a takcsi, mert az orrán nem jött ki semmi,így szívni sem tudtuk, és az egész trutty kering a gyerekben, a hasába is mehetett ezért a hasa is fájhat. Ja,és vírus, antibiotikum. Plusz jön hátul a foga.
Lámpázni is kell a fülét.

Szegénykém, én meg nem voltam otthon.(persze lélekszakadva rohantam haza, így össz. 1 órát voltam távol, abból felet aludt, de akkor is.) Mindegy nem volt semmi gond az orvos üzente, hogy ne idegeskedjek emiatt, ő jött váratlanul stb. stb.

Szóval ez van.
Ja, és amitől falra mászom, hogy a rendelőben lezsoltozták. Mert a második neve Zsolt. :evil:

NA, megyek nem rontom el az ünnepi hangulatot. Remélem Karira jobban leszünk....

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Sziasztok!

Julcsi, de jóóóóó!!! Barnusról tegyél fel légyszi képet!!!!!

Márk eszméletlenül aranyos kiskölyök. Látom nálatok is ő a portörlő :lol: nálunk is Marci takarít a szekrények alatt :lol: .

Farkas csibész pasi lehet, látszik a szemén :wink: , gyönyörűű!
Lányok, Ti adtok már darabos kaját a manóknak?

KATA?????? :?: :roll: :shock:

KépKép
logi

Nóri, mielőbbi gyógyulást kívánok Farkasnak!!!!

Marci is csupa takony még mindig, de legalább már jól aludt az éjjel.
Én is a fülét féltem, Nálunk mindenkinek nagyon érzékeny ezen testrésze, Borinak pl többször is volt középfülgyuszija.

Reménykedjünk, hogy Karácsonyra jobban lesznek szegénykék.
Köszönjük a jókivánságokat, Borinak már segített! :wink:

Edu, jó kis út lehetett, nem irigyellek. Meddig maradtok?

KépKép
logi

KATA, GYERE HA TUDSZ, NAGYON IZGULUNK ÉRTETEK!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
logi

"JAAAAAAJ LE NE EJTS BORI!!!
Kép

KépKép
logi

Sziasztok!

Nóri - hát nem semmi nap! Gyógymanók mennek!!!

Zsóka - Bori, Marci páros - gyönyörűek! Hát igen párosan szép az élet!

Darabos - én már múlt héten elkezdtem a darabost adni Márknak. Először fintorgott, de már tegnap is megevett egy egész üveggel (220), sőt még utána nézeget hátha van még. Szóval ezt az akadályt jól vettük :D , igaz Márk már 2. hete nem szopizik. :( Legalább valami már elsőre sikerül. És mostanában már nem leszívja a kanálól az ennivalót, hanem rendesen kinyitja a száját és le tudom húzni az ínyén.

Látom Ti is szeretitek a mellényeket.

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok Csajszik!!!!!!!!!!! :D

Tegnap voltam koncerten a gyermekek keresztapjával! annyira jó volt egy kicsit kimozdulni!!!!!!!!!!!!! 8)

Még nem volt időm visszaolvasni nagyon, de megprobálom bepótolni... 8)

Nóri, Farkas gyönyörű, annyira édes kiskölyök! És jobbulást neki! gondolom, most eléggé szenvedhet szegénykém! :oops: :cry: Tiszta ruháról csak annyit, hogy délben már nekünk is olyan zsombesz ruhája, mintha végigette volna az étlapot... :oops: :evil: szerintem ezen ne aggódj! viszont a dokis sztori nem semmi. Bár nagyon segítőkész, csak ilyenkor annyira kellemetlenül jön ki a lépés.. :roll: :oops: :evil: Ja még azt szerettem volna, h tök jó, h most te tartod a frontot!Tök jó, h ennyit írsz! Szeretem olvasni a soraidat! :P

Zsóka, Gyerköcöknek jobbulást!!!!! :wink:

Timcsi, hol vagy? Nagyon eltűntél?! :shock: :roll: :cry:

Kata, azt hittem, mire írok, Te is! Na sebaj, remélem, minden ok, és okosabbak lettetek! :wink: sok sok +++++++++++energyt!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Miricke, sajnálom, majd elolvasom a blogot, h jobban megtudjam, mi a helyzet. Amit írtál a rotálásról, nagyon érdekes, de ez így van. :oops: :? Azért néha napján csak lesz időd benézni, és írni! Várjuk a soraidat! Talit, meg élénk színnel jelezzük, ill írok privit, oksi! Én vetettem fel, így majd elkezdem szervezni tavasszal -persze, amikor már annyira lesz "meleg", h kint le tudjunk ülni+beszélgetni -, és akit kihagynék, annak továbbítják a csajok, hiszen én sem rég vagyok a "vérkeringésbe". :oops: 8) :wink:

kisjulcsi, üdv! mi még nem találkoztunk! :P

Reni, köszönöm a kívánságokat! Kiscsaj csodaszép! És a popóját még meg sem dícsértem, pedig nagyon formás és szép! :P

Klári, h vagy??????????vizsgaidőszak? :wink:

Panni, Márk csodaszép! :D Annyira jófej!Már kezd ő is csibészkedni! Örülök, h most már Neked is könnyebb! :wink:

hu, most mennem kell, békebírót játszani. :roll: :oops:

Ha tudok, még benézek! Addig is pusszok! :) :)

Ja még annyit, h most én is nagyon nagyon várom a karácsonyt!!!!!!!!!!!!!!Nem tudom, miért, de most annyira más!!!!!!!!!!!!Nagyon Boldog+Szerelmes vagyok mind3 Pasimba!Amelyből ma este érkezik Apa, akit már annnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyira várunk haza!!!!!!!! :oops: 8) :lol:
mazsolák

Szia Panni!
Ne is mond, én mellénymániás vagyok, imádom Marcin ezen ruhadarabot. Olyan igazi miniférfi benne. :wink:
Az a kék mellény egyből feltűnt Márkon... :D :wink:
Magától hagyta abba a szopizást a fiatalúr, vagy rásegítettél kicsit?
Én is próbáltam darabosat adni Marcinak, de öklendezik tőle, ha egy icipici darabka is kerül a szájába. Borzalmas egy pasas. :twisted: :lol:

KépKép
logi

Zsóka, január 6. reggel megyünk csak vissza!!HURRRRÁÁÁ, HUUURRÁÁ!!!!!!! :lol:
mazsolák

mircike, azért gyere, ahogy tudsz, ne tűnj el véglegesen, hiányoznál a csapatból!!!
Írd meg légyszi a blogod címét, mert nem találom, pedig felírtam valahova :roll: .

KépKép
logi

jaj, gyorsan elküldte - szokom a billentyűzetet -, és lemaradt a lényeg!!!CSODASZÉPEK A "LOGI" TESVÉREK!!!!!!!!!!!!!!Nagyon édesek!!!!!!!!!!!! :P

még annyit, h tudom, h nem szép dolog, sőt kicsit önzőség, de ha tudsz, lesz időd, Kata, akkor írj nekünk pár sort, h mi újság a gyönyörűséges, okos kiscsajjal!!! :oops: :wink:
mazsolák

Sziiiiiiija Edu!!! :wink: :) :D
Örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat itthon, és Imi is hamarosan veletek lesz (megsúgom, hogy Ő is nagyon vágyakozik már utánnatok, írt egy karácsonyi üdvözletet az ismerősöknek, mi is kaptunk!! :wink: :D :D )
A koncert miatt kicsit irigy-irigy....biztos nagyon jó volt (milyen koncert????)
pussszi

KépKép
logi

ZSÓKA, KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!! :P Kértem, h a barátosnőimet se hagyja ki!!!!!!!!!!!!!! :wink: Azért majd lecsekkolom, és aki nem kapott, majd holnap! 8)

Ákos koncert volt! (MOL dolgozóknak cégajándék) nagyon jó volt, mert az új cd-jén egy teljesen más Ákost ismerhettünk meg, ill a kivetítőkön lévő filmek is tök jók voltak, ill egy részük nagyon nagyon elgondolkodtató (család, szeretet, béke,1956!!)

na most tűztem, mert zsiga mondja, h fáradt, és itt alszik a billentyűzeten!!!!!!!!!!! :oops: :?

Pusszok, akkor még jövök! :P

Hiányzik nagyon a csapat, csak időm nincs sajna! na akkor még folyt köv!!!! :wink:

Zsófi???!!

MINDEN BETEG KISGYERMEKNEK GYÓGYÍTÓPUSZIKAT KÜLDÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MINDJÁRT ITT A JÉZUSKA!!!!!!!!!!!!!
mazsolák

Edu, Ákos egyik kedvencem. Méginkább irigy-irigy :lol: :lol: :lol: .

Tényleg Zsófi nagyon eltűnt.... :roll:

puszi, megyek Bori halait pucolni, szegények, már alig látszanak, csupa alga a vizük.

KépKép
logi

na ha már így hiányoltok itt vagyok.
csakhogy
1. apa nem dolgozik ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és együtt nyomultunk ide-oda
2. voltunk ma koponya-hasi uh-n (minden ok)
3. jönnek haza sorban külföldről a barátnőim (pl edu :)) és egészen le leszek kötve, minden nap egy tali... annyira jóóóó!!!

de: olvasom ám amit írtok és minden babó gyönyörűűűű
ill minden betegeskedő aprónak ++++++++++ energy és millió puszi

jövök még- de ma este moziba megyünk, jön babaőr..

nagy csókok!!!

KATA KATA KATA KATA KATA KATA ++++++++++++++++++++
kerekpocak

na akartam írni, de sajnos rossz hír... :cry: :cry: :cry:
nekem már nem jól indul a karácsony! Pedig mennyire vártam!!!!Rég vártam már valamit ennyire!!! :oops: :oops: :evil: :evil: /főleg, h most olvastam zsófi szavait, tök szarul is lettem :oops: ../ Apa nem tud hazajönni!Törölték a járatát! Lehet, h csak 25-én jön leghamarabb haza??!!!De ez sem tuti!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :cry: :x :x MOST ENYHÉN SZARUL VAGYOK!Bőgni tudnék! :oops: :cry:

Nóri, nekünk Márton, meg Mihály néven futnak a kölkök, mert a 2. nevük a hivatalos. (a részleges hason.+kiejtés miatt). De kint Mihali-nak hívták zsombeszt... :roll: :oops: :?

na megyek erőt gyűjteni! :oops: :cry:

Zsóka, ha lesz még lehetőség, szólok, és bulizhatunk egyet?! Mit szólsz?! :wink:

Ha már Kata nincs, akkor legalább "szavaival" legyen velünk: Puszmákok!Ha vmit tudok, jövök... :roll: :?

most még azt kell megoldanom, h lejussunk a szüleinkhez, de ez lesz az egyszerűbb.. :)
mazsolák

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?