Új privát üzeneted érkezett!

Sajnos nem tudom én se, mi lesz a mai témája, úgyhogy a páromnak se tudtam megmondani, érdemes-e most jönnie, úgyhogy valószínűleg inkább megpróbál Ő is odaérni majd, ahogy ismerem :lol:

Sziszi szerintem is készülj cipővel, szerintem ha már első vezetés órára mész, akkor nincs miről beszélni egy órát... :D

Motorosokra visszatérve szerintem az az alapvető baj, hogy
1.) Magyarországon semmi kultúrája nincs a motorozásnak, nem tudnak normálisan figyelni egymásra motorosok és autósok
(hányszor de hányszor látni, hogy az autósorok között úgy cikázik előre a motoros, hogy viszi a visszapillantókat, stb, ugyanakkor az autósok meg nincsenek felkészülve a motorosokra egyáltalán). Ellenpélda pl. Görögország, vagy Olaszország, ahol minden fejfájás nélkül ülünk mi is motorra a városban, Budapesten Nekem halálfélelmem lenne :(
2.) Motorosoknak illene tudomásul venniük, hogy az övék még az autózásnál is veszélyesebb üzem, és ennek megfelelően védőruhában (térd, könyök, gerinc, nyakvédelem minimum!!!) valamint bekötött bukósisakban menni motorozni! Fele ennyi lenne a súlyos motorosbaleset!
3.) Sajnos sok motoros felül a motorjára, és mintha kikapcsolták volna a józan eszét :( Igenis lehet motorral biztonságosan közlekedni, ha valaki arra figyel, amit csinál!

Na kidohogtam magam...

KépKép
Kép
elsijud

Sziasztok,
Voltam ma vérvételen és megnéztem a mai témát, persze már hazafelé útközben jutott eszembe, hogy jó lett volna fel is írnom a pontos címet, mert egyáltalán nem tudom felidézni (terhesség pszichológiája???.....talán.....ennél azért valamivel hosszabb volt). Az tuti, hogy valami pszichológia lesz a téma, a jövő heti pedig az étkezésről fog szólni.
Amióta nem dolgozok (ez már június eleje), olyan mintha a szellemi képességeim romlottak volna. Azt hiszem korábban nem jelentett gondot megjegyezni egy pár szót. Nekem amúgy -Adrival ellentétben- nem nagyon hiányzik a munka. Remekül elvagyok itthon. Olyan volt az egész nyár mint egy hatalmas nyaralás, pedig nem is nagyon utaztunk el.

Elsijud: a motoros kalandotok nem semmi, elég horrorisztikusnak tűnik.
Katyáék meg valószínű lassan hazamennek a kórházból. Vagy talán már otthon is vannak? Ha van egy kis időd, Kátya írni, akkor nagy izgalomal vrjuk a kis Annácska születésének történetét.

Adri: kitartás!!!!!!!!

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Sziasztok!

Szilvi és Kátya gratulálok a babákhoz és jó egészséget kívánok!

Én egy kicsit eltűntem, megint voltak összeomlásaim, de próbálok túljutni rajta. Apa kicsit nehezen tűri, hogy ilyen küzdelmes az eleje és igényelné már ha vele is foglalkoznék, de annyira ki vagyok merülve, hogy nem is tudom, hogy fogunk ezen túlleni.

Szopi témában még mindig nagyon jó amiket írtok. Nálunk maradt a kicsi szopi és hozzátáplálás viszont így folyton méregetünk, ez egy őrület, senkinek sem kívánom, de legalább tudok neki némi anyatejet biztosítani. Ez van, ezt kell elfogadnom. A következő gyerkőcnél én is másképp csinálom majd. Én sem vittem be fejőt, mert azt mondták mikor egyszer megnézték, hogy nincs is a cicimbe tej, és szerintem én ettől is paráztam be, hogy akkor minek fejni, pedig lehet, hogy minden rendeződött volna. Na meg azt mondták nem sárga és én elhittem, pedig sárga volt Bence csak akkor én még nem tudtam. Na szóval most már ez így alakult a második gyereknél okosabbak leszünk.

Azért jól vagyunk és szépen növögetünk, nem hallgatunk senkire csak egy védőnénire, aki az elején foglalkozott velünk és most már a gyerekorvosunk is jó. A többit próbálom figyelmen kívül hagyni.

Most mennem kell!
Puszi mindenkinek!
Ildi

Kép
mildiko

Vera a csodaszer nekem nem vált be sajna... Nem változott a helyzet, de még azért nem adtam fel :o)

Ilde

Kép
mildiko

Szia lányok!

Villámgyorsan:
Ma 10:30-kor 3700g-mal és 56 cm-rel, makkegészségesen megszületett Pelle babája, Soma!!!:-))))) Bővebb infókat gondolom később kapok én is!

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela

Sziasztok!

Pelle! Gratulálok Somához!

Ildi! Kitartás, lesz ez még jobb is is.

Képzeljeték ma kipróbáltam Lucával a baba-mama tornát (vettem egy DVD-t). Ajánlom mindenkinek, 6 hetes kortól lehet csinálni a gyakorlatokat. Lucám először meglepődött, majd annyira tetszett neki, hogy elkezdett hangosan kacagni. :lol:

Lányok segítsetek! Hogy lehet leszoktatni egy 3,5 hónapos gyereket a folytonos berregésről. A múlt héten a barátnőmtől eltanulta és annyira tetszik Neki, hogy egyfolytában berreg - először még jópofa volt, de most már idegesítő, főleg, hogy a gügyögés helyett is ezt csinálja. :cry:

Üdv.: Tündi
tündi76

Jajjj de jóóó, éljen Pelle és Soma!! :D :D :D

Kép
frusi

Sziasztok !

Pelle !! Nagy , nagy gratula nektek !!! Kép

Tündi(Cc67) ! Köszi, köszi !!! Ezerszer!!
Nélküled ma nem lenne kiságy, babakocsi , garnitúra , cumisüveg ...stb.
Már a Mexikói út-on voltunk , onnan sikerült vissza fordítanom a Zsoltit (nagy nehezen)

Adri ! Nem sokára találkozol pellé-vel !!

Puszi ,Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Pellének és babájának gratulálok!

Ildi, azóta nekem is visszaesett kicsit a tejem mióta nem szedem a "csodaszert". Bár elég érdekes, mert hol van akár 160 van is egy szoptatásra, hol meg 20. Nem értem én ezt. Lehet másnak is ilyen, csak ő nem méri. :shock:
Amúgy most 4,5 hónaposan Marci tejigénye visszaesett. Nem eszik többet a cicimből mint régen, viszont nem kéri utána a cumisüveget. Persze azért melegítek rendesen és állandóan. :lol:
Viszont már eszünk banánt és meggyet is a barack és alma mellett. Napi 1x, néha 2x. Ugyanakkor Marci hízik rendesen ezzel a kevés mennyiséggel is, heti 20 dkg-t. Érdekes. Már arra is gondoltam, hogy talán a tej minősége javult volna? :o Nem tapasztalt ilyet senki?

Puszi:

Vera

KépKép
Vendég

Sziasztok!

gratulálok Pelle :lol: :lol: várjuk, hogy mesélhess :lol: Köszi az infót Persela :wink:

Adri, ezer millió DDRRRRUUUUUKKKKK :lol: :lol: neked, nagyon sokat gondolok rád :wink: nem sokára babázhatsz :lol: Ha gondolod szivesen várom akár éjjel is az sms-t /ha gondolod/ :oops: :wink:

Kati: Örülök, hogy sikerült :lol: :lol: :lol: csak a terhes agyammal nehezen jutnak eszembe dolgok :oops: sajnos :roll:Különben mit, menyiért vettél, mesélj!!! :wink: Tök jó lesz, hogy pont tudunk talizni a Lukinál, már nagyon régen nem láttalak :lol: :lol: :lol:

Ildi: fog ez menni, tarts ki! :wink: Gondolunk rád :lol: :lol:látod szépen növögettek, jól is vagytok, nincs semmi baj :wink:

Tündi: hadd berregjen, édes lehet :lol: :lol: majd elunja és tanul mást :lol: :lol:

Milyen volt mai elöadás csajok? Annó jó volt, igy páran személyesen is ismerhetjük egymást és ez tök jóóóóó :lol: :lol:
Relax is van? Mikor?

Remélem mindenki jól van :wink: :wink: Vigyázzatok magatokra :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Hát mégsem találkozunk, Pelle, de nagyon örülök, hogy már túl is vagytok ezen, pihenjetek, amennyit csak lehet.

Köszi a drukkolást lányok, egyszer majd mi is sorra kerülünk :? Néha rámtör, hogy na majd ma, de aztán kicsit meg is ijedek, hogy mi van, ha tényleg ma?! :shock: Holnap megyek ctg-re, kíváncsi vagyok, mutat-e valami érdemlegeset az a szerkentyű, bár sokan meséltétek, hogy előtte nektek sem jelzett semmit, úgyhogy nagy következtetéseket nem vonok le az eredményből...

Tündi, amint van mit, megüzenjük az ismerőseinknek, címzettlista már kész, ő is Kamillára vár...hogy ez éjjel lesz-e, az majd kiderül :lol:

.....és igen, újabb lányok, járjatok tanfolyamra, én is örülök, hogy ott anno páran összeismerkedtünk, remélem hosszútávra :)

Adri és

Kép
adri29

Ildi, fel a fejjel, közhely, de gyakorlat teszi a mestert...a második, harmadik babánál (negyedik?!) minden simábban megy majd, addig is csak bátran!

Kati, engem is érdekel, miket vettél...most, hogy már mindent megvettünk, sajnos én most nem élhetem ki ezen szenvedélyem... :lol: egyelőre

Adri és

Kép
adri29

Pelle nagy gratula!!!
VArjuk a beszamolot!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike

Sziasztok! ott voltam a tanfolyamon, szimpi volt a pszichologus csaj, aki végülis egy bevezető, ráhangolodós "orát" tartott. nem tudom, ki hogy érzi, számomra nem mondott falrengetően uj dolgokat (nem mintha olyan tapasztalt lennék, csak talán egy egészséges optimista hozzáállással rendelkező egyén ezekhez a gondolatokhoz maga is eljutott), mégis jo volt hallani a bátorito szavakat, hogy ne szégyelljük megmondani, mik az igényeink, ha nem tetszik valami a korházi tartozkodás során, stb. sokféle téma lesz majd, szerintem én nem fogok elmenni minden elöadásra, pl. táplálkozás... biztos érdekes, de ezeket maga is kitapasztalja az ember, nem?
"régi" csajok, Nektek is ez az Éva nevű nő volt, ugye?
Tündi, ez komoly, hogy a 30.hétig 1, azaz EGY kilot hiztál??? hogy csináltad? én most a 26.héten tartok 5-nél, ami szerintem jo, és én elég vékony vagyok alapbol, ugyhogy nem látszik nagyon, de rajtad még én is meglepödtem...
milyen helyet ajánlottál vásárlásra, engem is érdekel!!!?

Ti mit tudtok a haskeményedésröl, mikor jöhet az elö? sokaktol hallom, de én szerencsére nem tapasztaltam eddig, remélem annyira nem hajtom magam (sokat dolgozom mostanság), hogy ez kiváltson valamit...

Emese
hiuzka

Persela köszi, hogy írtál, Pelle gratulálunk a kiscsaládodhoz!!!

Kép

TÁBLÁZAT:
1158214149.31.xls
sziszike1000

Sziasztok!

Tegnap voltam vezetni.:)
Élveztem, bár a 2esbe váltás még nem tökéletes, elsőre sok volt az info.:)
Ma is megyek 9re..így iparkodom...

Viszem Annát is magammal..mivel mondtam az oktatónak csak, így tudok rugalmas lenni!
Most házhoz jön értem..:)

Remélem tényleg intenzíven tanulok meg vezetni, mert nem sok időm maradt.:)

Most nézem..már a 7.hónapba léptem.:)

Puszi.

Bence:Kép
Kép

Kép
sziszike1000

Sziasztok!
Pelle nagy-nagy gratula az egészséges babóhoz! Sok boldogságot kívánok Nektek!

Én is voltam tegnap az előadáson, szerintem kellemes volt, ugyan falrengető újdonságot nem mondott, de azért Nekem az jó volt, hogy megerősített egy csomó dolgot, amit én gondoltam eddig is :)

Gabival és Judit34-el sikerült személyesen is összeismerkedni :D

KépKép
Kép
elsijud

A múltkori tanfolyamsorozaton is Éva volt, csak nekünk az utolsó volt ez a lelkizős előadás. És igazatok van, nem világmegváltó gondolatok, és egészséges, felelősségteljes párok remélhetőleg mind tudják kezelni a szülés és gyerekvállalás érzelmi oldalát is. De a párom szerint biztos vannak olyan párok, akik között nem olyan jó a kommunikáció, nem olyan egyértelműek bizonyos reakciók, nekik segíthet egy ilyen előadás, a többieknek meg tényleg inkább ráhangolódás volt a folyamatra.
Ennél majd sokkal gyakorlatiasabb témák is lesznek: amikor a szülésznő, csecsemősnővér vagy orvosok jönnek, arra ajánlatos a férjeket is vinni, nem hiszem, hogy ott ne hallanátok újat :)

Adri és

Kép
adri29

Sziszi, mit szólt az oktató, amikor meglátta a pocakod? Vagy előre tudta, hisz megbeszéltétek, hogy sürget az idő?

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok!

Adri: jön az időjárás változás, a babák pedig köztudottan nem szeretik a hideg idő érkeztét. Amikor én szültem és lehűlt a levegő azon a héten telt ház lett, minden napra 3-4 szülés jutott. Úgyhogy csomagolj!!! :P

Az újaknak: az előző előadás sorozaton is az Éva volt végig, mivel ő szervezi, ő a kórház phszihológusa. És nekem kimondottan sokat segített. Lehet, hogy most úgy gondoljátok semmi újat nem hallottál, de amikor rám szülés után rámjött a sírógörcs, és nem éreztem azt a "hú de én anya lettem nagy érzést" , napokig mindenen sírni tudtam, akkor nagyon jól jött a segítsége, és megnyugatott, hogy ha kell körbevisz és megmutattja, hogy rajtam kivül hányan vannak így. (majdnem mindenkin eluralkodik valamilyen formában), és az előadáson is beszélt erről.

"De a párom szerint biztos vannak olyan párok, akik között nem olyan jó a kommunikáció, nem olyan egyértelműek bizonyos reakciók, nekik segíthet egy ilyen előadás, a többieknek meg tényleg inkább ráhangolódás volt a folyamatra. "
Hát ehhez nem sok köze van a kommunikációnak, és az egyértelműségnek, hidd el a szülés alatt lehetnek olyan reakcióid, érzelmi kitöréseid, hogy magad is meglepődsz rajta később, mert gyakran inkább ösztönös leszel. (szerintem)
Egyébként az előadás sorozat alatt én sem éreztem az értelmét a "nagy szavaknak",úgy gondoltam, minek ezt elmondani, magamtól is tudom, de beszéljünk miután megvan a baba és időnként kétségbe esel 8)
A leeső hormonszint tud érdekes dolgokat produkálni. Ahogy a terhesség alatt időnként amnéziás leszel a hormnoktól úgy a szülés után valamikor kétségbe tudsz esni apróságokon, és érzelmileg igencsak megvisel. Akkor jó belegondolni mit mondott az Éva, vagy felhívni, és rájössz, hogy bár épp észszel te is így gondolod (és így gondoltad a terhesség alatt is), mégis jó a megerősítés, hogy ez egy vele járó természetes folyamat, és hiába mondta ezt el az előadáson, akkor még nem értettem. De jó hogy a többiek is ott voltak az előadásokon, mert egy-egy depizős napon jóljön hogy ők tisztábban gondolkodnak, és emlékeztetnek, hogy ne vagyok egyedül, és még normális vagy(ok) :lol: . :wink:

Ha visszaolvastok jó példa erre az anyasággal kapcsolatos érzések. Itt kérdezgettük egymástól, hogy normális e, hogy nem érzed magad még anyanának, nincs az a lilaköd, és vádolod önmagad, hogy milyen ember is vagy.
Szóval higyétek el, volt értelme, csak most még nehéz elhinni.
Na vége a védőbeszédnek. :twisted:

Ami tényleg nem volt jó az előzőből az az étkezési volt, de már Frusi leirta, hogy miért. Nekem is csak két előadáson volt ott a párom, ami ténylegesen éritette őt is, a többinél én nem láttam értelmét, de nekem tetszettek.

Méri

KépKép
lmarie

jaj adri most látom, hogy te irtad ezt a ráhangodás dolgot, félre ne értsd nem neked irtam rá vissza, hanem a többieknek akartam elmondani általánosságban, hogy miért volt jó. Te az anyasági lelkizős oldalunkat már ismered, meg az előadáson is ott voltál velünk. :P

KépKép
lmarie

Jaj, semmi gond, csak én mindig azt hiszem, hogy minden pár olyan, h bármit meg tudnak beszélni egymással, miért lenne ciki pl. a gátmetszés, vagy hogy nyög az ember szülés közben.
és amúgy lehet, hogy vannak párok, akik nem ennyire kommunikálnak egymással, inkább magukba folytják vagy kerülik a témát...vmi ilyesmire gondoltam.

Adri és

Kép
adri29

És kezd már megoldódni az etetési gondotok? Ha jól emlékszem, a múltkor már nagyon jól álltatok a témával...remélem azóta még jobban :)

Adri és

Kép
adri29

Elgondolkodtam azon amiket mondtatok, és arra jutottam, hogy igazából azért van értelme ennek az egésznek, mert ezekről a dolgokról az ember keveset beszélget, főleg addig, amíg maga nem lesz érintett a témában.
Én pl. azt gondolom, hogy mindent meg tudok a párommal beszélni, de még sose jutott eszünkbe, hogy a gátmetszés körüli problémákról beszélgessünk (Nekem sem jutott eszembe). És nyilván ahogy közeledik a nagy nap, egyre több ilyesmiről fogunk majd beszélgetni egymással, de van annak előnye, ha ezeket valaki struktúráltan összefoglalja. Úgyhogy én tegnap (miután szegény párom az előadás végéig sem szabadult el a melóhelyéről) pont azzal jöttem ki az előadásról (remélem később ezek azért felszabadultabb beszélgetések lesznek), hogy kár, hogy nem volt ott. (mert például rajtam mosolygott, amikor közöltem vele, hogy tessék elkezdeni gyerekdalokat tanulni... :) ha ott lett volna, nyilván máshogy áll hozzá egy picit.

KépKép
Kép
elsijud

Sziasztok!

Emese: rajtam alapból volt 'kicsi' súly többlet :oops: /biztos abból táplálkozik a baba :roll: /hányingerem volt nagyon sokáig, mai napig sem eszek pl.kenyeret! Nyers zöldség, sajt, tej, kefir, 2 zsemle/naponta/ gyümölcs stb. ezeket ettem csak sokáig és kb., ez van most is! Ezt az 1kg most mászott felrám, most már kicsit jobb az étvágyam néha már kicsi csoki is lecsúszik :oops: :oops:
Katinak csak a címkeresésbe voltam a segítségére :roll: :lol: http://www.babadiszkont.hu/cont.html
Haskeményedés nálam még van, nem olyan gyakran, mert szedem a magnéziumot :lol:

Adri: ctg, mi volt??? Nagyon izgulok már :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Az én férjem például attól félt hogy mi lesz ha ő nem bírja és elájul vagy útban lesz? :P
Erre azt mondta a nővér az előadáson, hogy ne izguljon apuka, sok a hely a szülőágy alatt, majd berugdossák oda, és akkor nem lesz útban, a végén meg nyakonöntik vízzel :twisted:

Adri: etetési gondok úgyahogy megoldottak, miután helyretettem magamban a dolgokat. El kellett fogadnom, hogy kell pótlás, de büszekséggel tölt el, hogy a gondok ellenére, azért már felében biztosítom neki a tejet, sőt az is siker hogy leszoktunk a bimbóvédőről. Viszont ha ajánlhatom, vigyél be mellszívót, és ha nem is jön semmi akkor is stimuláld, mégha nem is az első napon de a 3-4. érdemes. Lehet hogy félórát szenvedsz és max 2 csepp előtejed lesz (kiskanállal oda lehet adni), de az inger beinditja később. És tényleg inni kell sokat mindegy mit, ami jólesik, csak igyál. Ezt csak azért ajánlom, hogy ne járj úgy mint én, vagy az Ildi stb.

KépKép
lmarie

Sziasztok !

Tündi, Adri ! Írom mit vettünk .: Babaágy : 8.990.- ( sima 120x60-as fenyő ), Cocus matrac : 11.000.-, Ágynemű gr.(baldahinos) : 12.990.-, Avent cum.üv szett : 5.590.-, kispléd : 1990.-, 2db.gumis lepedő a vékonyabb 1.390.-, vastagabb 1.690.-, ..stb
És a legfontosabb a babakocsi !!! :lol: 49.990.- Pierre Cardin 3 kerekű fulextrás, babahordozó+ ez a fekvőhordozó+lábzsák+ esővédő+pelustáska , pelenkázóval, ezt megtudjátok nézni lefényképeztem(mármint csak a kocsit) , imádom gyönyörű úgy örülök neki, hogy nem a régivel kell "szarakodnom"

Adri és neked is külön köszönet , mert te is írtad ezt a boltot, csak nekem a Váci út 1 . maradt meg a fejemben és nem találtuk elösszőr.

Azért is írtam pontos árakat, hogy hátha valakinek még segít !
A textil pelus itt drágább mint a Brendonba, Kátya írta nekem,hogy 140.- felett van valamivel db.-ja, ebben a diszkontban 189.- db.-ja és csak 10 db.-s kiszerelés van (ez a magyar a cseh drágább 220.-kb.)

Sziszike ! Örülök, hogy írtad a vezetést , akartam is kérdezni ! :lol:
Remélem a mai még jobb lesz !

Tündi! Én is örülök hogy végre találkozunk !!Igaz még olyan messzinek tűnik ez a két hét !!! :cry:

Puszi, Kati és

Kép

Kép
kati16

Kati, örülök, hogy örülsz és klassz a kocsitok!

Tünde, köszi, hogy izgultál értem, de a ctg és Mecsér is megerősített abban, amit már sejtettem:nem nagyon fogunk mi szülni a hétvégéig :(
Nahát a ctg-n az a vonal, ami a fájásokat jelzi, szinte el sem mozdul alulról, szabályszerűen vizszintes, szóltam is a tg-s nőnek, hogy jó-e a gép, de megnézte, és sajnos nincs hiba :shock:
Szerencsére a fölső ábra szerint babóca jól van, pulzus, szívhang rendben.
Aztán megvizsgált a doki, totál zárt méhszáj. Azt mondta, hogy persze magzatvíz elfolyhat, de hogy fájásokkal nem igen fog a közeljövőben beindulni a szülés, arra szinte megesküdne. És felvázolta sanyarú jövőm: szombattól minden nap ctg - azt a magzatvíz-vizsgálatot, amire panaszkodtatok, addig nem csinálják, míg zárt a méhszáj- és mégha jó is az eredmény, jövő szombaton akkor is befektetnek. Hát, azért remélem idáig nem jutunk el...de mindegy, valahogy sejtettem, hogy ez lesz a sorsom és nem is lombozott le annyira a hír.
Nos, ennyi. Méri, azért még 1% esélyt adok a hidegfrontnak :lol:

Adri és

Kép
adri29

És hogy teljes legyen a kép: a vizsgálat óta megállás nélkül szurkál a hasam és nyilall, a gyerkőc meg majd' kiugrik a hasfalamon :shock:

Adri és

Kép
adri29

Adri, lesz itt burokrepedés, bízd csak Kamillára :lol:
De komolyra fordítva, kíváncsi lennék, milyen, amikor egy szülés fájásokkal indul, mert nekem a fájások a méhszájérlelésre indultak, akkor sem nagyon, aztán az oxytocinra durvultak be, de arra viszont nem vágyom újra. Most szeretnék egy jó kis hagyományos szülést, oxy, EDA és mindenféle beavatkozás nélkül. A hátralevő hetekben erről fogok beszélgetni Ficánkával éjjelente, amikor nem hagy aludni:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela

Sziasztok !

Adri ! Nem mondod !! Mostanában nem szeretnének ikjönni ezek a babák ???
Vagy szerintem valami változik, és már nem jó ez a számolás ahogy csinálják !! :shock:
Nem ??
Hol voltál ctg-n?
Itt vagy még ,velünk ??

Tündi(Cc67) ! Araszolunk feljebb a táblicskuban !:lol:

Puszi, Kati és

Kép

Kép
kati16

sziasztok!

Kati: te azért elöbbre araszolsz :lol: :lol: :lol: mindig rá csodálkozom amikor rá nézek a 'centikre' , hogy mennyire megy az idő :roll: valahogy én úgy érzem nekem kicsit lassabban ketyeg :oops: :roll:

Adri: itt vagy még? DDDRRRRUUUUKKKK :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok !

Tündi ! Hát azért nem sokkal utánnam vagy !!!

Tényleg !! KÁTYA !!?? Már otthon kéne lenni, nem ?? Jelentkezz !!

Várunk !!

Puszi,Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok lánykák, hát persze, hogy itt vagyok még!

Most tök pozitív lett a hozzáállásom, mert tudom, h legkésőbb másfél hét múlva akkor is megszületik a babánk, mégha kicsit rá is kell segíteni holmi zselével, mint Kátyáéknál. Persze jobban örülnék, ha előbb és természetesebb módon, de fő, hogy már nincs sok hátra. Ezen felbuzdulva ma el is megyünk egy kertipartira, meg sütök-főzök.

Hát igen, nem csak én araszoltam előre a táblázatban, hanem Ti is. Amúgy én sem tudom, h mi ez a sok túlhordás, valahogy a viszonyok a hasunkban kedvezőbbek a babáknak, mint azelőtt? Á, ez biztos hülyeség, de jobb ötletem nincs :lol:

Adri és

Kép
adri29

Elfelejtettem válaszolni: az örsre jártam ctg-re, most hétvégén a kórházba kell vizsgálatra menni, de hétfőtől ismét az Örsre.

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok !

Adri ! Azért én reménykedtem, hogy már nem vagy itt .
Teljesen igazad van, már akár hogy is nézzük nemsokára megismeritek egymást Kamillával , és ez a lényeg !!!

Én hétvégén nem leszek , megyünk Kiskőrösre anyosomékhoz, de izgulok, írjál mindenképp, hogy vasárnap este lássam , hogy vagy-e még!!( Ha tudol, természetesen !!) :lol:

Puszka , vigyázzatok magatokra !!

Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Lányok, volt már valakinek olyan, hogy magzatvíz szivárgással indult be a szülése?
Ha igen akkor, mennyi a mennyiség? Miről ismerhető fel, hogy nem egy kis többlet folyás, ami állítólag az utolsó hónapban normális?

Az ismerősöm mesélte, hogy kapott ajándékba egy olyan szerkentyűt ami kimutatja, hogy a magzatviz folyt-e el, vagy egyéb váladék. Ti hallottatok már erről?
Köszi!

Judit

Kép
jud77

Judit: én felálltam és folyt még a lábamon is :wink: a szivárgást azt nem tudom :roll: én is olvastam valami betétről ami kimutatja állitólag, de nem tudok róla többet sajna :oops:

Adri ???:lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok!

Gyógyszertárban kapható a magzatvíz szivárgást jelző betét. 3 db és valami 3000 Ft. Amúgy ugyanolyan mint egy betét.

Üdv:

Vera
Vendég

Sziasztok!

Az oktató nem tudta, sőt észre se vette nekem kellett felhívnom a figyelmét rá.
Előszőr nemis értette, azt hitte még több idő van hátra, miért akarok sietni.:)
Szóval első órán mondtam meg neki, siet is tanítgatni, kicsit sok is most egyszerre...
Jut eszembe, semmit nem mondott a biztonságiövről..s nemis kérte eddig, hogy kapcsoljam be magam..lehet a poci miatt. Pedig vizsgán biztosan be kell.

Szóval 2alkalommal: Szalonozást tanultuk a parkolást, tolatást, szegély melletti 30cmre való megállást..gyorsulásst..stb. Nem mondom azt, hogy tudom máris, bár mintha azt várta volna el, pl. Y megfordulást szóban elmondta és azt mondta ezt meg is tanította.
Meg, hogy ne gyakoroljak a 7végén más autón, mert csaknehezebb lesz nekem.

Nos azt hiszem nagyon igyekeznem kell, jhéten EÜ.vizsga is lesz.:)

Puszi.

Kellemes 7végét nektek.

Kép
sziszike1000

Egy hír: voltam ma a kórházban és kifaggattam egy nővért, hogy hazaengedték-e már Káyát. Először szabadkozott, h nem emlékezhet mindenkire, de mondtam, h könnyű felismerni, mert akcentussal beszél. Egyből tudta, kire gondolok, mondta, h á, Lukács doktor az orvosa, kislány lett...szóval csütörtökön hazaengedték! És ő is a közkedvelt 7-es szobában volt. Most van abban a szobában egy üres hely, stipi-stopi, az az enyém!!!

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok!

Tejcsi! Ildi: Ha nem vált be az utrica, azt hiszem van másik szer is. Keress rá (homeopátia+szoptatás)! Úgy pótolsz, hogy kiegészíted a szopott mennyiséget egy adott értékre? :o Megértem, hogy macaerás az állandó méregetés.
Engem mindig frusztrált a szopott mennyiség, az első kettőnél, amikor mértem. Vera: 160-at én sose mértem, de 20-at igen. Szerintem ez az ingadozás tök ok. Egyszer éhes, egyszer szomjas.
Maján én még nem mértem egyet se (épp ezért). Inkább mindig megszoptatom, amikor csak "kéri". Kiegyensúlyozott, kerekedik, meg kezd belenőni a rugikba :D. De a dokink már kezd kiváncsi lenni, úgyhogy mostanában mérünk majd egy netto súlyt.
Fejés! szerintem is érdemes bevinni készüléket. Nekem pl. a csomók miatt kellett.
Edina
Kép
édi

Sziasztok!

Vera, köszönöm az infot!

Közben kiderítettem, hogy Al-Sense a neve, de már nem lehet sehol sem kapni. Azt mondták a gyógyszertárakban, hogy leálltak a gyártásával. :(

Üdv.

Judit

Kép
jud77

Sziszike!
Sikerült megtalálni a táblát. Én vagyok a legöregebb: 1972.11.26 és a Hajdú dr. volt az orvosom, de ügyeletesnél szültem (A Jázmint is :lol: :lol: :lol: ).
Köszi! Edina
édi

Sziasztok !

Szép jó reggelt, tegnap este haza jöttünk ! (nyuszók miatt )

Adri ! Te még tegnap vígan itt voltál ?? !! Az anyja kislánya !! :lol:

Ma hányra mész ?? Vagy ma nem kell menni ??? Vagy már bent is vagy ??
Köszi a hírt Kátyáról ! :wink: Ügyi vagy!!

KÁTYA !! Látod-látod ! Megy ez nekünk nélküled is !! :lol:
Most már csak a történet hiányzik !!Biztos még fáradt vagy , bocsi csak ugratlak , meg irígykedem, hogy már túl vagy rajta !!
Adri is mindjárt túl lesz rajta , de jó már nektek !!!

Bocsi-bocsi, csak mióta meg vannak a baba cuccok , nem bírok már magammal !! Még jó , hogy nem előbb vettük meg őket !

édi !! Én öregebb vagyok !!1972.10.16. :wink:
Ügyeletesnél szültél ?? Hogy-hogy ?? Szabin volt ??

Puszka , Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Jó hírem van!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1 SMS :arrow:

'ma hajnalban,4.20-kor megszülettet Kovács Kamilla, 3100gr-mal és 50 centivel!!!jól vagyunk, bár kicsit hosszú volt az éjszaka:-)'

Gratulálunk Adri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Edina: Nagyon cukor Maja :lol: :lol: :lol: :lol: köszi a képet :lol:
TI a lábam nyomába sem léptek, öregség ügyileg :lol: :lol: :lol: :lol: /1967 :oops: :roll: / :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok !!!

Tudtam ! Tudtam !!

Adri, garatulálunk az egész családnak !!!

Kép

Tündi !! Köszi az infót !!!

Edina ! Ti is milyen gyönyörűek vagytok !!! :lol:

Kép

Kép
kati16

sziasztok !

Adri: nagy gratula, varjuk a beszamolot, meg a kepeket Kamirol!

KAtya: hol es legfokepp hogy vagytok?

csok

Kép
nikike

Ja meg egy kerdes gyakorlo anyukakhoz!

Mitol lehet: Zsombornak tegnap felszokott a testhomerseklete, de nem volt lazas, csak 37, de teljesen kipirult a kis arcocskaja, nyugtalan volt, izzadt kb orankent szopizott, mindez este! Egesz delutan nem aludt! MEgfazni tuti nem fazhatott meg, nem ettem semmi uj dolgot, ami irritalhatna!
Lehet ez az evszak valtozastol? Idojaras??
Csak azert mert jol rank ijesztett, mar az ugyeletet is felhivtam!
Meg ma sem a regi, olyan faradtak pirosak a szemei! Es szerintem aluszekony most meg! CSak picit szopizik es bealszik!????
Van valakinek valami otlete?

koszi

Kép
nikike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?