Új privát üzeneted érkezett!

A magasépítő mindent tervez elvileg ami a föld fölött van..leginkább épületeket...én mondjuk engedélyeztem önkorminál..ezért ne dobáljatok meg, mert nem vagyok jó bürokrata...utáltam nagyon, mert nem vagyok elég jó hivatalnok...nehezen tudom elfogadni a szabályokat és amivel nem értek egyet azt nagyon nehéz elfogadtatni is...ezért...szívtam is miatta eleget...Nem tudom még mi szeretnék lenni ha nagy leszek..

Sajtine én lánykám is itt tombol a járókájában...de hagyjuk fáradni, mert amúgy meg hiszti lenne a kiságyban.Aludt egyet 8-tól fél 9ig és most itt tombol...én már kezdek ehhez hozzászokni...

Juman igen tudom láttam...Liviapun is mindig elgondolkodom:)...Mert ugye...de hát a kicsik még nem mondanak véleményt a nevükről és lehet különben is hogy ők szeretni fogják...mondjuk én akkor kezdtem nagyon utálni amikor le Liviuszoztak, meg a mostani Livikét nagyon nem díjazom..Múltkor jött a védőnőci és le Livikézett..hát majdnem mondtam valamit neki...

Ilba én is ezért gratuláltam coolnak, mert Noki szumós lesz.:)

KépKép
KépKép
makviraga

Natasa,
ugye nem vetted be az összes otthon fellelhető gyógyszert 1 pohár vodkával? :lol: :lol: :lol:

Én meg engedem a lakásban kismotorozni, az alsó szomszéd nagy örömére. :oops: De csak este 7-ig.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Igen,ilyenkor még Én is itt kuksolok a gép előtt(már nem sokáig)mert táppénzen vagyok.Semmi különös nincs csak az influenza ráment az izületeimre amitől tökre gyenge lettem. :? :( Szóval a héten már nem melózom.

Ilba!
Nincs mit :wink: elkészítve a köv.adag. :lol: Megdumcsizzuk a jövőhetet.....

Gabus!
Az oviban voltak a Tv-sek a két ovi összevonás miatt.A műsor címe:HÍRADÓ. :lol: :lol:

Jumam!
Én is négyeskére szavazok :lol: Vagy front. :evil:

Natasa!
Szupik a képek Szonjecről. :wink:

Mindenkinek alvásban gazdag éjszakát kivánok! :lol: :? 8) Cupp.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vuka,
ácsiácsi! A tésztát kikeverni sokkal nehezebb, hogy csomómentes legyen. A tűzhely mellett állni és várni, hogy süljön, az már semmi. :twisted: :twisted: :twisted: Csakazértsekérekbocsánatoooootbeeeeeeee!

Mák,
a Livikétől én is rosszul vagyok, de időnként nekem is kiszalad a számon. :oops: Eredetileg Líviának hívtuk, semmi becézés, de aztán valahogy átszoktunk a Livire.
Hogy érted, hogy Liviapun elgondolkozol? :shock:

Szóval, mennyi idő alatt dobsz össze egy ilyen csekélységet? :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mink is eltününk aludni.
Kiváncsi vagyok művésznő mit produkál :roll: :lol: :lol:

jóéccakát

Kép

Kép
sajtine

Dia,
a Te vonalzód is 8) , hogy Domi is mutatja. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ahogy Domi is mutatja.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, hát csak azért gondolkodom el, mert ugye nekem is van Líviapum:).De nem úgy mielőtt félreértené valaki:)...Hanem mint nagykorú gyereknek.:)

KépKép
KépKép
makviraga

Mák,
jó, de miért kell ezen gondolkozni? Nem értem. :oops:

És egy pontosítás, mert ez nagyon fontos :lol: : nem Lívi, hanem Livi. :wink: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
jobbulást Neked! Pont ma mondták a HÍradóban, hogy már 5 megyében járvány van :roll:

Én sem hagyom maszatolni a gyerkőcöt, bár nála ez még abban merül(ne) ki, hogy néha a legváratlanabb pillanatban megpróbálja kikapni a kezemből a tányérját :roll: :lol:

Vuka,
ha mégegyszer említed AZT amit nemrég sütöttél, olyat teszek, hogy... :evil: :twisted: :lol:

Kép
mancs

Dia,
jobbulást!
Jövő hét nekünk nem jó, hanem az utánalévő? :roll:
Vagy akkor március, de azt a kiránduláson meg tudjuk dumcsizni. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska még hogy csomómentesre kikeveri :lol: , beledobja a cuccokat a tálba, a gép összekeveri és lesz amilyen lesz, hiszen a sütés nem az Ő dolga. Amúgy villanytűzhelyünk van, amin sokkal nehezebb (és lassabb) palacsintát sütni.
Szóval most akkor haragszom Rád, nem is állok szóba veled egy darabig. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Dia,
én is jobbuszit!

Palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsinta palcsinta palacsintaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mindenki megkapta a képeket?
Coolnak 3, Korminak 2, többieknek 1 levélke ment :wink:

Kép
mancs

Na, csókolom mindenkinek!

Élek még, bár csak haloványan. A taliról igazoltan voltam távol. Annyira fáj a pocakom mostanság. Hétfőn meg slozira rohangáltam, gondoltam nem reszkírozom meg az utat. :lol: Azt gondoltam valami hülyeséget ettem, de ahogy bennetek olvaslak, szerintem benyaltam valami jó bélbacit. Már nincs rohangálás, de a hasam még mindig a kétszeresére van felpuffadva, és öléggé fáj, na. Jó a továbbiakban megkímélek mindenkit egészségi állapotom részletezésétől.

A talis képekről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Mindenki kafa rajta.

Sajti téged külön is megnéztelek, nagyon jól festesz komolyan.

Mák:
üdv közöttünk :lol: klasszak a hímzéseid, ügyes vagy. :lol:

A gyerekem nekem is felvett új és idegesítő szokásokat. Most pl. ha valami nem úgy van, ahogy ő gondolja akkor nagyon hangosan vinnyog.

A kajával továbbra is szenvedünk. Ma pl. egyáltalán nem vacsizott csak anyatej. Minden nap bojkottálja valamelyik étkezését. :oops: Meg van hogy a felét visszahányja, de végül is szavam sem lehet, ahhoz képest, hogy előtt semmit sem evett.

Apjuk meg folyamatosan olyan dolgokkal szórakozik, hogy komolyan idegbajt kapok időnként tőle. Kólával itatja, meg chipset kínál neki. Szerintetek normális????? Mindezt azzal a felkiáltással, hogy tápos csirkét nevelek a gyerekből, és meg kell ismernie új ízeket. :oops: Mert gabonapépet adok vacsorára neki, meg időnként lecsúszik az üveges babakaja is. Pedig fel szoktam javítani, amit ízetlennek érzek. Tudjátok a gyerek nagyon fűszeres ízlésű. :roll: Szerintem ő még mindig 15 évvel ezelőtt tart. Lehet hogy akkor ezek a pépek nem ilyenek voltak, na mindegy nem dühöngök......

A másik, meg hogy megtanította Gergőt az emeletről a lépcsőrácsról ledobálni mindenfélét. Ma meg kettőt fordulok, gyerek a fiókos szekrényéből mind kihordta a zoknijait meg a harisnyáit és ledobálta az emeletről :lol: Minden lépcsőfokon babafehérneműk voltak. :lol:

Jumam, vigyázz magadra, én tuti mértem volna vérnyomást. (amikor terhes voltam, rendetlenkedett, aztán mérőt kaptam névnapomra, jól is jött szülés után :oops: )

Ilba:
hogy vagy?

Mamac:
a kórházas képek nekem nem okoztak meglepetést. Sajnos az elmúlt pár évben többször jártam a Lászlóban (csak kísérőként, vagy látogatóként) vannak jobb és rosszabb épületek, de hogy pont a gyerekosztályt kell a leglepukkantabb-ba tenniük. :evil:
Én pl. már azon is fennakadtam, hogy van egy viszonylag újabb épületük, és ezen belül csak csapóajtóval elválasztva a haematológia és a trópusi betegségek osztálya. Az egyiken különböző nagyon súlyos kórképek zéróra legyengült immunrendszerű betegekkel, a másikon meg ott a mindenféle egzotikus fertőzés. Na mindegy én csak egy kisfing vagyok a nagyokosokhoz képest. Úgyhogy off vége.
Vendég

Mancs bocsi, de csak most láttam a hsz-ed.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancsi,
miért? PALACSINTÁT kívánsz? :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs megkaptam a leveled, köszi a képeket!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabucuskácska,
hhhhhhrrrrrrggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs

Ja, Vuka, én márcsak egy maradi, fakanállal kikeverős fajta vagyok. :oops:
Villanytűzhelyet aláírom, Apukámnál az van, hülyét kapok tőle.
Szerencséd, hogy ilyen tünemény lányod van, különben én sem állnék szóba veled!

Lehet, hogy Vuka-Antivagy házaspár ma külön alszik? :twisted: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Petra és a palacsintasütés
Kép

Ez még a szülinaposokhoz
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

ELMENTEK TI A....... :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Grrrrrrrrrrrrrr................. :evil:

Kép
mancs

Petra gatyájáról közelit kérek! :lol:

Fogatmosok.

Kép
Kép
Kép
ilba

Na megyek berakom a maradék palacsintát a hűtőbe, holnap egész nap az lesz a kajám, lehet még meg is unom. Ha nem fogy el, akkor elhívom Mancsot. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancsi!
Cupp! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba melyik gatyájáról?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
mit? A maradék PALACSINTÁT????

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Amúgy tök ari vagy coffal! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska nem válaszolok, mert még mindig meg vagyok sértődve.
(Igen a maradékot, apa 2 adagot kevert be, mert nem volt kedve rám főzni)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Én még nem kaptam senkitől képeket, de még megérkezhetnek, a héten volt, hogy a párom délben megírt levelét a freemail valamikor az esti fürdetés után jelenítette meg. :(

Már megint szájmenésetek van, csajok! :wink:

Vuka,
imádom a palacsintát, de én nem tudok csinálni. :cry: Mondjuk én a kerámialapon eleve lehetetlennek tartom. Inkább beleöntöm a tésztát a tepsibe, s lesz belőle tejespite, azt is szeretem, csak régen csináltam.

Holnap jönnek anyósomék, a lakás meg szalad... De lehet, hogy Levente végre bemutatja nekik az új tudományát, ma este is azt gyakorolta, hogy praclikat a magasba, azt neki a nagyvilágnak két lábon. (még nem sokáig jut el)

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Gabuska csak nem hízelegsz?! :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsi,
gyógyulj meg, jövő héten megint tali!!!
Ha Gergőpapa így halad, a fiacskája jövő ilyenkor már nem babafehérneműket dobál, hanem petárdákat a Megyeri úton. :lol:

Minen elismerésem a kaja-küzdelmekért.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka,
nem a maradék volt nagybetűvel, hanem a PALACSINTA! :wink:

Kormi,
megkérhetnélek, hogy írd meg Mancsnak email-ben is, hogy imádod a tudodmit?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Képzeljétek, autócserében vagyunk. Már hetek óta böngésszük a netet, kb. 5x váltottunk márkát hogy milyet is akarunk. Most úgy tűnik kikötöttünk az Opel Meriva 7 személyes mellett. (egyterű) Persze csak kb. 3-4 évesre van pénzünk (a Chevrolet egyterűje ugyanennyibe kerülne, csak sokkal újabb lenne :oops: )

Tud valaki valamit mondani? Fiúk? Mi nagyon nem értünk hozzá, Peti nagy ezermester, kivéve a kocsik terén.

Viszont, ha Fenyőharasztig meg lesz a kocsi és tényleg 7 személyest veszünk, akkor tudunk valaki családot egyben vinni, akinek nincs kocsija. Na mit szóltok, jöhetnek a drukkok. :lol: :lol:
Vendég

[quote="gabuska"]H írta:gabuskaa Gergőpapa így halad, a fiacskája jövő ilyenkor már nem babafehérneműket dobál, hanem petárdákat a Megyeri úton. :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vuka,
arról a színesről, amiben a szekrényben ül.

Kép
Kép
Kép
ilba

Kormi,
enyém képeket holnap kapod meg. :oops: :D

Tücsi,
holnap A-t megkérdem, ő mindenben nagy májer. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsi megy a drukk!!! ++++++++++++++++++++++++++++++
Mi is gondolkodunk az autócserén, bár mi maradunk a Hondánál, csak egy újabb verziót szeretnénk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsi,
Zoli is nagy ezermester, kivéve a kocsik terén sem... :twisted:
(Ezért mit kapok!)

Na, megyek aludni, jó éjt!!!

Lehet, hogy Mancsi kínjában nekiállt p........át sütni. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja! És Tücsi, a gyermekek/magzatok kor szerintben van egy topik, valami nagycsaládos autós, az elején van valahol. Hátha segít.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ugye mondtam múltkor, hogy Ilba minden topikot elolvas? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És mi is gondolkodunk autócserében és gondolkodunk és gondolkodunk és gondolkodunk ... :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

A mi kocsink nagyon régi már. És amióta ideköltöztünk, apuci nagyon zúzza. Hol a visszapillantó tükröt töri le, hol meghúzza :oops: . Mert a szenya szomszéd elállja az utat, neki ugyanis két autója van, egy a garázsában, egy előtte. Ezért nekünk meg úgy kell kiállni, hogy nagyon de nagyon centizni kell. Mondtam is Petinek, hogy ha közel 3 mill. autót fogja így zúzni, én meg nekitolatok a babakocsival a szomszéd autójának, hátha arrébb áll kicsit. :lol:
Vendég

[quote="gabuska"]U írta:gabuskagye mondtam múltkor, hogy Ilba minden topikot elolvas? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A fejés gyönyörei. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsi,
nagycsaládosnak készültök? :wink: A párom beleszeretett az új Opel Zafirába, azt mondja most, hogy a következő kocsink ilyen lesz (akkorra már 3 gyerek lesz, s a peugeutba nem fér hátra három gyerekülés). Ő nem csípi a Merivát (bár egyik egyterűt sem szereti). erre azt mondta, olyan, mintha a Zafirát összenyomták volna.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Ilba remélem ezeken a képeken jobban látszik Petra gatyója. Az anyagot nagypapi hozta Németo-ból, nagymami varrta. Igazi török pasa benne a kisasszony, egyébként van egy másik piros is. Nagyon jól áll neki.
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsi,
akkor mit szólnátok egy ZIL-hez? :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka,
cuki! :wink:

Na léptem! 8)

Kép
Kép
Kép
ilba

A csúcson kell abbahagyni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Anyukámék is egyterűt akartak, kinéztek párat, aztán mégsem az lett, mert amikor próbaútra mentek vele anyukám kiakadt, szerinte olyan mint egy teherautó, túl nagy benne a tér, így maradtak egy "hagyományosabb" autónál.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kormi:

Nagy ökörséget írtam, nem Meriva, Zafira :lol: Láccik hogy értek hozzá. :lol: Opel Zafirából még a 2006-os is 5 körül van, nekünk az sok, illetve azt gondoljuk, hogy annyit nem áldozunk kocsira.
Nem készülünk nagycsaládosnak, de eleve ugye 4-en vagyunk Kispetivel együtt. Utálom, hogy amikor kocsival megyünk nyaralni akkor mérnöki precizitással kell a csomagokat elhelyezni, mert nincs hely. Szóval ezért. Meg azért is, hogy mondjuk Gabusékat tudjuk vinni Fenyőharasztra :lol: Vagy azt aki igényli :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?