Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a támogatást gyomorügyben. Lassan azért rá-rájövök, melyik nap mi okozta a gondot.
Elmélyültem olvasgattam a gondolataitokat a szüléssel kapcsolatban. Azt hiszem manapság, mint minden más, egy kicsit túl van misztifikálva. Totál bestresszeltetnek bennünket mindenféle megjegyzésekkel, trendekkel, divathóbortokkal. Mi meg, ha nem vagyunk elég erősek és magabiztosak, bele is megyünk szépen ebbe a "játékba". Szinte mindannyiótokkal egyetértek, hogy a babánk és a saját egészségünk sokkal fontosabb kell, hogy legyen, mint hogy megfeleljünk ezeknek az elvárásoknak. Semmi értelme hőst játszani, ha úgy érzed nem megy és utána lelkileg gyötrődni ezért, hiszen annak a babának szüksége van az anyukájára és az apukának is szüksége van ránk. Az meg kit érdekel, hogy a szomszéd Mariska néni mit mond....
Jó nagy szám van most igaz, aztán majd meglátjuk mi lesz októberben!
[b]Rózsaág - Remélem minden rendben veletek. Szinte éreztem, hogy ha egész hétvégén nem lesz időm benézni, egész biztosan valamelyikőtök már babázni fog.
Marcsi - Gratula a kis fütyishez!!!
Rólunk - Mozgalmas hétvégénk volt és még nicns vége. Szombaton reggel a Daubnerben kezdtünk. 3 tortát hoztunk le Tatára. NAgy összevont családi banzáj volt. Anyukám 50, apokám pedig 57 éves. Plusz az öcsém, aki a héten volt itthon szabin márciusban volt 23. Szegény akkor nem lehetett tortája, mert Szarajevóban volt misszióban, tegnap ment vissza. Így aztán őt is megünnepeltük, így utólag. 20-an voltunk, nagy kerti party halászlével, csülökkel stb. TErmészetesen mindenki el volt ájulva, mekkora a pocakom, hiszen húsvét óta nem találkoztunk és akkor még szinte semmi sem látszott. ÉS természetesen jöttek az okoskodások, jó tanácsok stb., amikről feljebb beszéltünk és én nem győztem elengedni a fülem mellett.
Asszem az első akadályt sikerült vennem ezügyben. EGyébént nagyon jól sikerült buli, az utolsó vendégek 1 óra körül mentek el. Másnap mindenki "gyógyulgatott" én meg jól szórakoztam rajtuk.
További szép napot mindenkinek!
Remélem a boldog apuka bejelntkezik, hogy tudhassuk, baba és mama is jól van Rózsaágéknál.[/b]