Új privát üzeneted érkezett!

Kata! :lol: :lol: :lol: :wink:
Majd írjál!!!!! :lol:

phpBB: Kép
belluska

Szia Andi!

Üdvözlöllek a kis csapatunkban! Ne aggódj, az első konzultáción a tanár úr megnézi a papírjaitokat, ami hiányzik vagy ami régi, azokat meg kell csináltatni. Valószínűleg lesz spermavizsgálat, lesz egy 3. és 21. napi vv, amiből a hormonjaidat és a pajzsmirigyedet is megnézik, meg lesz AIDS is, chlamidia, stb. Ezeket alapból megcsinálják, enélkül nem is lehet lombikozni. A leletek alapján eldől, hogy inszemet vagy lombikot fog javasolni. Mindent meg fog mondani, az idő pedig, ha lassan is, de azért csak telik. Addig meg, mint mindannyian, hajrá spontán! Majd azért írd meg, hogy mi volt a konzultáción. Ja, és a konzultáción és a spermavizsgálaton kívül nem kell fizetni semmiért, kivéve, ha például a párodat tovább küldi andrológushoz, az intézetben nincs andrológia, de tud ajánlani jó orvosokat. Persze máshová is elmehettek.

Kata! Remélem, hogy már szépen látszik/látszanak a babókák. Mindenképpen írd meg, hogy mi volt.

Gabó! A cigileszokáshoz sok erőt kívánok, én lassan két éve letettem, de a napokban elszívtam egyet-kettőt (buli volt :oops: ).

Wepe! Na mi volt a vérvételen? Mondtak valami izgalmasat? Netalán már kezdesz is! Izgi!!!!
Vendég

Sziasztok! :P (Off:)

Eladó:
a.) 2 doboz bontatlan (10 - 10 db-os) Clostilbegyt tabl. (2011. 08.)

b.) 1 üveg bontatlan (5,5 ml) Suprefact injekció (2010.12.)
- hűtést nem igényel -

c.) 30 ampulla Progesterone injekció (Pharmaexpresstől) (2013. 01.)
- hűtést nem igényel.

Priviben - áron alul - megegyezünk!!! :P (Pesti vagyok).

tillidian

Holnap 10-11 között mehetek uh-ra :lol: Most remeg kezem lábam :oops:

i.kata

Sziasztok :D

Andi üdv a csapatban! Jó kezekben leszel ne aggódj :D

Kata :D én első alkalommal olyan ideges/boldog/eszement voltam uhu után, hogy véletlenül hazajöttem a kis kék csörgős védőpapucsban :oops: a ház előtt leparkoltam és amikor kiszálltam a kocsiból akkor tűnt fel hogy valami zacsin lépkedek, lenéztem és nem valami szélfútta szemét volt, hanem a kék vacak a lábamon. Sírtam a röhögéstől hogy ennyire nagyon nem lehetek hülye :D
olyan kiváncsi vagyok hány pocaklakód van :D

Wepe mi volt vv-n?

Belluska, pocaksimiket átadtam :D van mit simizni, pocakPeti hihetetlen tempóban növekszik velem együtt :D

Tegnap voltunk dr néninél, szerencsére Petike jó kisfiú és rendesen elhelyezkedett! A múltkori rossz tüneteknek (megrövidült méhnyak, szétfeszülő méhszáj) nyoma sincs, úgyhogy felkelhetek az ágyból :D ami nagyon jó hír. A vérképem sajnos még mindig rossz így járom tovább az orvosokat, viszont akármi is van a papírokon én teljesen jól érzem magam :D PocakPeti az uhu szerint 1,7 kg :D :D :D Fergeteges tappancsfotót készített róla az uhu-s doki, remélem hamarosan fel tudom rakni Nektek

szép napot mindenkinek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

sziasztok!

hááát megjött!!! :D

most mihez is kezdjek?
szedjem a vitaminokat tovább?
mérjem a hőmet?
számolgassam a napokat?

Most telefonáltam be, és akkor a mesi után kell időpontot kérnem konzira, aztán ott kapom meg az utolsó sorszámomat!

Andi!
üdv a csapatbat!!! :D

Kata!
:D De jó! nagyon drukkolok! Talán ketten lesznek.... :lol: :lol: Hiszen azt mondták rájuk, hogy szinte meg akarnak születni!

Fitie!
jó hír, hogy Petike rendes kisfiú! Várjuk a tappancsfotót!!!

Bettem!
:)

Gabó!
hajrá!!! :wink: Drukkolok! Nagyon jó ötlet!!!

Ladiva!

Wepe!

Belluska! Kriszti!
:) :)

kit hagytam ki? :oops: :roll: :?:
dezsina

Fitie,
Petike nagyon jó gyerek. Igaz sokáig kellett unszolni, hogy menjed odébb, de csak szótfogadott :lol:
Jót nevettem a zacsis történeteden :lol:

Dezsina,
jó gyorsan megjött. Akkor indulnak a drukkok a spontán babóhoz!
+++++++++++++++++++++++
Végülis mégis most kérsz sorszámot?

i.kata

Dezsi! Szerintem vitamin mehet tovább, két-három naponta egy-egy ilyen-olyan, de szerintem ne számolj, ne mérj most legalább egy-két hónapig. Kb. úgyis tudod, hogy a ciklus fele hová esik, akkor aztán turbó apával. A többit úgyis hozza az élet.
Vendég

Kata!
mivel április végén megyek kb konzira, akkor olyan téli lehet majd a sorszám. azt elhozom. Aztán meg úgy is variálhatok vele. a lényeg, hogy legyen :)

Ladiva!
igenis :wink: :D
dezsina

Dezsina,
remélem szerencsét hoz az új avatarod és vonalzód!
Igazad van, később még úgyis variálhatsz a sorszámoddal. :lol:

i.kata

Sziasztok lányok!Ma gondolkodtam,hogy a Tanár úr mondta,hogy mennem kell majd vérvételre a menzi 2-3-4.-ik napján v.mikor.Azt hiszem 7 óra 20-at mondott.Előtte még oda kell telefonálnom egyeztetni tutira?Olyan zavarba voltam,hogy a felére sem emlékszem mindennek.De ettől már csak Fitie története jobb,a kék zacsival:):):)Dezsina,hogy lehet variálni a sorszámmal?!:)

salygabó

Gabó!
A vérvételre nem kell külön bejelentkezni, csak egyszerűen odamégy a 2.-4. napok valamelyikén, ahogy éppen esik és mondod, hogy hanyadik napi vv-re jöttél. Annyi van csak, hogy a műtétes napokon (hétfő, szerda, péntek) reggelente fel tudnak gyűlni az emberek, mert ha műtét van, akkor mindenki fenn van az emeleten, és később szokott elkezdődni a vv. Ezért az a legjobb, ha a többi napra esik, olyankor keves(ebb)et kell várni.
Vendég

Húúúú Kata!!!!Izgi lesz a holnapi nap!!!!!
Ne izgulj,minden rendben lesz! :lol: :wink:
Holnap egyből írjál ha tudsz!!!!!!

Fitie!
Petike te jó fiú!!!!!Ügyi vagy,hogy arrébb vándoroltál! :lol:
Fitie!Én akkorát nevettem a zacsis dolgon,mert velem is megtörtént,de én csak a parkolóig mentem ki benne,mire férjikém rámszólt,hogy menjek már vissza a zacsikkal! :oops: :P Hát ez van az ember izgul mint a franc!

Gabó!
Nekem mikor a gyógyszereket,szurikat magyarázták először akkor jártam így mint te,hogy azt sem tudtam utána,hogy mit mondtak szinte,pedig fontos,de ez van!De azért sikerült jól csinálnom mindig! :oops: :P

Dezsina!
Persze jól teszed,hogy lesz majd sorszámod,aztán még mindig dönthetsz a sorsa felől!Lehet,hogy addigra megoldódik apával spontán a dolog,szívemből kívánnám!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Szerintem is igaza van Ladivának,hogy egyenlőre ne stresszeld magad mérésekkel!Lazíts egy kicsit,a félidőt meg úgy is tudod nagyjából!
Puszillak!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta és többiek!

belluska

Wepe!
Mizujs????Tegnap nem jelentkeztél!

Kata!
Nagyon izgi!!!!!Gyere majd a hírekkel,hogy hányan vagytok?
Minden rendben lesz nyugi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot lányok!Most korán kelt Barni,kicsit frissebb voltam! :D

belluska

Jó reggelt!

Megkérhetlek Titeket, hogy nagyon szorítsatok? Nagyon-nagyon izgulok. :oops:

i.kata

Kata!
Kép

Szorítunk ezerrel!!!!!!!!!Ne idegeskedj Kata!!!!! :P

belluska

Sziasztok

Kata két kezem csuriban (már amennyire a bedagadt ujjaim engedik :)) nagyon szorítunk!!!!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Köszi Csajok, nagyon rámfér. Bocsánat, hogy ennyit nyavajgok, de nagyon szeretném, hogy minden rendben legyen. Mindegy, hogy 1 vagy 2 Maszatkánk van, csak ahány van, az egészséges legyen.

i.kata

Sziasztok !

Kata, nagyon drukkolok! :) :) :)
wepe

Gondolj arra hogy Maszatka nem maszatka, hanem Moszatka ;) és oda van tapadva a pocidba, mint moszatka a kőre :D

fitie

Fitie,
mik nem jutnak Neked eszedbe :lol: De tetszik az elméleted.

Wepe,
köszi neked is!
Mi volt tegnap vv-en?

i.kata

Ja képzeljétek, apumékhoz tegnap betörtek. 1 órát nem olt otthon apum és azalatt szépen elvitték az értékeket.
Még vasárnap cukkoltuk is, hogy vegye már le a matricákat a tv-ről, amit karácsonyra vettek, de nem akarta, mert akkor már nem új :lol: :roll: Most majd más leszedi helyette.

i.kata

Köszi Ladive,v.hogy ilyesmire emlékeztem!:)Szerintem kedden be is megyek.Kata mi zújs??????????

salygabó

bocs ha kicsit pihent vagyok :) előfordul néha

:( hát ez gáz, volt biztosításuk? ha van biztosítás és megvannak a tv és egyebek számlái, papírjai, vagy készült róla fotó és be tudják mutatni úgy tudom hogy kifizeti a biztosító. persze attól is függ hogy milyen biztosítás volt kötve, apró betűs részek, stb :?

fitie

Fitie,
van biztosításuk, és szerintem a papírjaik is megvannak a legtöbb dolognak, mert nagyon pedáns a felesége. De ahogy apumat ismerem, tuti a legolcsóbb biztosítást kötötték, mert az autónál is azt csinálták...

i.kata

Fitie, örülök, hogy Petike jó helyre húzódott !!! jó kis fiú :D
Szorítok, hogy a leleteid is jók legyenek minél hamarabb !

Képezeljétek tegnap, én is úgy jártam, mint Fitie, kijöttem az ajtón úgy, hogy a lábamon maradt a kék zacsi :lol: :lol: :lol: gyorsan visszaszaladtam lerakni :oops:
Tegnap nem voltak sokan, de azért a műtétek miatt kellett várni.
Párom is jól viselte a vv-t, mert ő nem bírja :o
Nagyon szészórt voltam tegnap, mert ha nem mondja a Zsuzsa nővér, hogy 21. napon is kell menni, esküszöm nem mentem volna. :oops:
A továbbiakat nem tudom, de majd megkérdezem a köv. vv-kor.

Dezsina, hogy vagy ? Remélem, kezdesz újra optimistává válni !!! :D

Kata, várlak az szuper eredményekkel ! :D

Belluska, Ladiva, Minnie, Gabó, Andi, Kriszti :D
wepe

sziasztok!

Kata!
megagiga drukkok! hajrá ikrek! :D

Gabó!
úgy tudok variálni, hogy későbbre elcserélem a sorszámom. Előrehozni nem lehet, csak eltolni :)

Wepe4
kezd izgi lenni!!!

Belluska!
igyekszem nyugisan, de hát ugye nem lehet nem számolni a napokat :D
dezsina

Sziasztok!

Na itt vagyok én is...
Mostanában nagyon rosszul alszom. Vagy alig tudok elaludni, mert jön a szél, vagy fáj a fejem, Vagy fent vagyok már hajnal háromkor és hatig virrasztok.... mint ma hajnalban is :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabó!
Terhesgondozásra Rustyákhoz járunk magánrendelésre, csak a beutalókat kaptam meg az SZTK-ban.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
NAgyon várlak vissza a hírekkel, hogy hány "moszatkád" van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Megy a drukk ezerrel. :P :P :wink:
Vendég

Hát nem is tudom.... van 2 pötty, de adoki nem mérte meg őket. Azt mondta nagyon korai még az UH, de mennem kellett, mert elfogy a gyógyszerem.
Én nagyon kicsinek találom őket, bár nem tuom milyen a gép felbontása....
Bejelöltem őket a képen, hogy jobban észrevegyétek.
Légyszi írjátok le őszintén a véleményeteket, hogy szerintetek normális, hogy ilyen picik? A beültim még csak 2,5 hete volt... vagyis 19 napja.
Kép

Majd délután jövök, most rohannom kell tovább.

i.kata

KAta!
Szerintem tök normális, hogy 19 naposan ekkorák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne izgulj :!: :!: :!: :!: :!:
Mikor kell legközelebb menned :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Gyógyszert kell szedned valamit :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Szerintem is normális,hogy még ekkorák csak!De mit mondtak az intézetben azon kívül,hogy még méretet nem mondtak?
Ne izgulj Kata,legközelebb jobban fog látszódni minden az uh.-on!De amúgy ez a két kis pöttyöcske szerintem most is egyértelműen látszik! :lol:
Tudom,hogy az embernek ilyenkor jó minél előbb látni a babókat,de az orvosok ezért mondják mindíg az időpontok betartását sajna,mert ők is szeretnek többet látni és mondani a kismamiknak,és hát rajtad is érzem a pici csalódottságot,de nehogy elkeseredj a méretek miatt,korai volt még az uh.!Pozitív a tesz,úgyhogy majd növekszik(növekednek) a picurkák odabent!!!!!!
Pihenjél sokat,csak semmi megerőltető dolog!!!!!! :lol: :wink:

belluska

Kata! Én ugyan nem értek hozzá, de valószínűsítem, hogy korai volt az UH. Végülis ezt mondták az intézetben, hidd el, ők aztán tényleg tudják! Nagyon ígéretes, hogy két kis pöttyöd van, hidd el, ott két babóca van és nehogy elkezdj kombinálni vagy gondolkodni, csak simán örülj és vigyázz magadra! A következő UH-n már biztosan szépen látszani fognak! Mikor mégy ismét UH-ra?
Vendég

Kata!
hűűűű :D Két picuri!!!! Szerintem normális, hogy ekkorák... és valóban korai a méricskézés, hisz 5 hetes vagy!!!!! :D
dezsina

Sziasztok!

Tényleg csalódott vagyok. Ebben benne van az is, hogy odamentünk 10.15-re, mi voltunk a 2-ak, és közben csináltak transzfereket is (ezeket még meg is értem), de behívtak előttem még 3 nőt, szóval 2-ból végül 5-ek lettünk és 2 órát várakoztunk. Közben irtó hangosan korgott mindkét gyomra....
S. doki nézett meg, mondta hogy nagyon korán jöttem. Tegnap amikor telefonáltam, akkor mondtam, hogy szombat reggel elfogy az utróm, erre Zsuzsi mondta, hogy jöjjek ma. Nem is érte másoknak hogy volt elég az utró? Doki semmit nem mondott, csak hogy valószínű ketten vannak, közben odagyűlt körém a 2 biológus csajszi is :lol: Nagyon aranyosak voltak :lol:
Legközelebb hétfőhöz egy hétre kell mennem.

i.kata

Kata, felejtsd el, ami történt! Csak örülj, hogy kaptál receptet a gyógyszerre és van két csodaszép pöttyöd! Minden más csak harmadlagos dolog. Ha én lennék Te, akkor én egyáltalán nem lennék csalódott.
Vendég

Ladiva,
az a baj, hogy korábban olyn 1. uh képeket láttam, amin nagyobbak a petezsákok, és ma magamnak is olyasmit vártam. Lassan helyrerázódom, csak tényleg a doki sem mondott semmit... Ráadásul elkezdte mondani, hogy hagyjam abba a gyógyszereket, de ezeket már múlthét szerdán Tanár úr elmondta, és már csak az utrót szedem.
Basszus, azt meg el is felejtettem, hogy a bromót hogy kell abbahagynom. Talán azt mondta, hogy most egy hétig szedjek felet, aztán hagyjam el teljesen. Jajj, nem emlékszem.

i.kata

Kata!
Sajnálom,hogy ennyit kellett várnotok mire bekerültetek!Valóban ideg őrlő ott kint várakozni!Ritkán,de velünk is előfordult! :(
Hidd el Kata,korai volt még tényleg az uh.,igaza volt Sipos doktornak,de a következőn megfogsz lepődni mennyivel nagyobbak lesznek!!!!!Most már ne legyél csalódott,hiszen ott vannak a kismanók csak hát még picurkák!!!! :lol: :wink:

belluska

Kata!
hivd fel holnap és kérdezz rá a brórmra...
no para!!! :wink:
dezsina

Kata, ne legyél bosszús, nehogy véletlenül árts vele a pici babóknak! Ne gondolj arra, hogy másnak milyen az UH képe ilyenkor, minden ember, minden embrió, minden testalkat, nyh méret, egyebek más. A te kis babókáid gyönyörűen látszanak, legközelebb sokkal nagyobbak lesznek, holnap pedig szépen nyugodtan telefonálj és minden segítséget megadnak a gyógyszerek szedésével kapcsolatban! Örülj!!!! Ahogy mi is örülünk neked!!!!
Vendég

Köszi Csajok!
1000 bocsánat a nyafogásért, de most 100x jobban aggódom, mint tesztelés előtt. Holnapra már kutya bajom sem lesz, majd meglátjátok :wink:

i.kata

Kata! Na ez a beszéd! Ne aggódj! Minden OK! :D
Vendég

Kata!Én nem értek hozzá,ezért kérlek ne haragudj,ha hülyeséget kérdezek!De a két pötty,az két megtapadt babát jelent,nem?Ha igen,az akkor tök jó,vagy nem?Mit kelett volna mondania még esetleg?

salygabó

Kata, méreteket nem mondtak ?
Szörnyű lehetett a várakozás, de szerintem nem aggódjál, mert tudod, hogy az nem jó! A képen a méretét tekintve, lehet, hogy irinyó-pirinyó, de 3 hetesen kb. 1,25mm, beláthatod, hogy nagyon kicsike. Én az tanácsolom, hogy pihenj sokat, és próbáljál nem aggódni !!! Én nagyon drukkolok Neked és a Maszatkáknak ! :D :D :D
wepe

Kata ne aggódj! ha megnézed: Ultrahang hétről hétre itt még felvétel sincs felrakva az 5. hétről, mert annyira kicsike még az embió. Szerintem teljesen normális méretű a két kis pöttykéd :D csak pihenj és ne aggódj

fitie

Köszi Csajok!

Gabó,
örültem volna, ha mondja a méreteket, meg nem is tudom. Én már semmit nem tudok. Nagyon hülyén érzem magam, hogy ma így kibuktam. Biztos az tette ezt, hogy ott ültünk 2 órát és mindenkit behívtak előttünk, pedig később érkeztek...

i.kata

Kata!
Tudom,hogy holnapra már nyoma sem lesz nálad a csalódottságnak és teljesen pozitív leszel!!!!!Majd a következő uh.-nál vissza fogsz emlékezni,hogy kár volt aggódni!!!!Puszillak és azt üzenem Maszatkáknak,hogy nagyon tessék kapaszkodni anyuciba!!!! :lol: :lol: :wink: Aludjatok jól!!!!!
Holnapra pedig :D :D :D :D :D :D :D :D

belluska

Ja és Kata szupi a vonalzód!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?