Új privát üzeneted érkezett!

csáóka!

Ja kislibus nem akarom azt irni, hogy buta liba vagy :lol: , de nem szabad ilyen hülyeségekre gondolni ami a te ismerősöddel történt, az veled nem fog megtörténni, kár aggódni! :wink:
De az tuti, hogy hamarosan amikor érzed a mozgást akkor megnyugtatóbb a helyzet, csak akkor meg az fog idegesiteni, hogy nem állandóan érzed, mikor érzed legközelebb, stb, szóval mindig van min izgulni :wink:

Mára akartam hivni a sogoromékat segiteni a pelenkázót összeszerelni, de a párom olyan makacs sose kér segitséget, felvitte egyedül a dög nehéz dobozt, nekiálltunk összerakni, kb 1 órát néztem a rajzot, hogy hol is kell elkezdeni(pedig álltalában olyan gyorsan felfogok mindent), ráadásul tegnap ettem mákos gubát, utánna annyira feldobodtam, hogy egész este röhögtem, komolyan máskor meg sem érzem, ha ilyet eszem mostmeg nem tudtam abba hagyni a röhögést, de mára elmúlt a mámor :lol: , igy már nem volt olyan élvezetes a szerelés. De már mindjárt kész vagyunk. :wink:

Ja nekünk is volt opelünk, nagyon szerettem, na jó ezt a kocsinkat most jobban szeretem azért, hétfőn kitisztitják a tankot és szerintem kész is. Ezek a mai autók már olyanok, minden computerrel van vezérelve, akármi kis baja van azonnal leáll, nem enged magában nagyobb kárt csinálni.

csjok irjátok már meg ki milyen mellszivót vett?

julcsika ha megjöttetek irj
na majd jövök még később
chilike1

Sziasztok csajszikák!

itt is esik a hó, de még csak mutiba, mert még rögtön elolvad...
Jövő hétre viszon durva hóesést mondott, kár hogy még nem mehetünk sétálni....

chilikém,
azvan, hogy szegény Domika elfárad a cicizézben, nem tud annyit szívni, mint ami kellene neki, és ha nem szopizik akkor nem erősödik és nem lesz több tejci mert a stimutól termelődne, ördögi kör....szóval min. napi 6x kell fejnem. Vettünk kézit, de begyulladt tőle a kezem, így elkezdtünk nézni gépit. Találtunk is egy tök jót, de írta a csajszi, hogy eladta vjulcsinak..... :wink: aki a MI Julcsink!!!!!! kicsi a világ! :D :D egyébként Medela a márkája.

Julcsikám,
mesélj, mi volt az uh-on!!!! olyan kiváncsi vagyok!!!
kicsit kapar a torkom, Domikát meg orszivó porszivozzuk folyamatosan.

Akartam mesélni dolgokat a kórházból,
képzeljétek ott hagyott egy babát az anyukája..... :cry: megszülte meg se nézte, aztán elhúzott......a szívem szakadt meg. ott volt egész nap tök egyedül senki meg sem simogatta, mert a csecsemősök nagyon gázosak a kórházban.....
Apánk nagyon jó fej volt szülésnél, bár varrás után 5 perccl már sehol nem volt és hiába volt hétvége aztán nem jött be többet és nem is érdeklődött...nagyon nem csípik akórházban és ennek ez az a fő oka, hogy nem foglalkozik a betegeivel...mindenki tudja hogy hétköznap nem tud jönni, mert méshol van, de hétvégén se néz rád és nem is érdeklődik telcsin, ami miatt nagyon elhagyatott bent az ember. mindenkihez bejön a dokija...
tudjátok látogatási tilalom volt, sekit nem engedtek be, de hétfőn elkezdték a nőgyógyászat felújítását és a szülészetre hívták be a járóbetegeket!!!! :evil: :evil: :evil: El tudjátok képzelni ezt, vagy harmincan ott járkáltak, ahova előtte napokig nem engedték be a hozzátartozókat....azt hittem a guta megüt, ez is csak nálunk fordulhat elő....
mennem kell Domi éhes....
rencsi79

van új vonalzóm!!!! :D

Kép
rencsi79

Húú ez a mellszivó téma nekem olyan nehéz kérdés..
Ugye azt mondják, hogy 2 babával nem szokott a tejjel gond lenni, általában mindenki tud szoptatni, de pont annyi szokott lenni amennyi a 2 babának elegendő. Tehát ez nem indokolja, hogy vegyek mellszivót, viszont pot az első napokban lenne rá a legnagyobb szükség, hogy beinduljon a tej, amig a babák is be nem állnak rendesen. Van aki azt mondja, hogy elég a kézi, meg amúgy se lesz olyan sok plussz tej, azt meg kézivel is le lehet szivni, de közben meg rencsike azt irja, hogy a gépi a jobb, meg ezekszerint julcsi is emellett tette le a voksát:
Szóval nem tudom mit csináljak, vegyek-e, ha veszek akkor milyet vegyek. Ez a medela nagyon jó, amit bodzi ajánlott az 45.000(swing , utánozza a baba szopási ritmusát), az Aventnek néztem az üzletben 15.000, ha külön veszed(itt nálunk van egy bizományi, most láttam, hogy van náluk, dobozos, jó állapotú 7000), ha meg megveszem a szettet a 21.000 minden benne van , kézi mellszivó, cumisüvegek, sterilizáló, stb. Vagy kölcsönözzek gépit, aztán majd meglátjuk mennyire kell?
Szerintetek?

Húú ez azért elég gáz, hogy egy műtét után nem néz meg a dokid.
Én ezt mindenképp szeretném kiküszöbölni, de az meg olyan cikis a képébe vágni, hogy: doktor úr én úgy hallottam, hogy nem foglalkozik a szülés után a páciensekkel, velem azért törödhetne kicsit többett!!!! :lol:
De ez már a második sztori amit hallok igy(melcsi is kb. ezeket mesélte).Arról meg nem beszélve, hogy moncsihoz se ment be, ha jól tudom amikor bennt feküdt 1 hétig. :roll:
chilike1

Chili! Majd egyszer lehet, hogy lesz új kocsink, de csakis opel!!! Mi nagyon beleszerelmesedtünk! :D
Jó, hogy ilyen hamar kész lesz az autó, mifelénk aki mostanság vett új kocsit, mind pórúl jűrt vele, tuti egy hét után vihette szervizbe.
Na a bútor csini lett?
Én végül aventet isis kézit vettem, hugomnak az van, nagyon bejött neki! Szerintem ha valaki nem kényszerül olyan sokat mellszivni mint Rencsi, akkor nem gyullad be a kéz, ez akkor gáz, valaki sokat fej. De ezt meg úgyis csak akkor látja meg az ember ha ott van, akkor meg még jó hogy van apa akit lehet ugrasztani gépi mellszivóért. :wink:

Rencsi! Aranyos az új vonalzód! Domika először is arra fog rájönni, hogy hogyan kell ügyesen, hatékonyan szopizni! :D
Szegény babácska! Csak tudnám, hogy akkor mi a fenéért kell 5-10 éveket várni arra, hogy az ember örökbefogadhasson. :(
Amit apánk csinál a szülés és egyebek közül, egyre kevésbé tetszik. De úgy tűnik neki a lombik az élete, de igy megint agyalok, hogy nála kéne-e maradni. Viszont a terhesgondozáson legalább oda figyel nem úgy mint más orvosok. A barátnőm aki 28 hetes, a haemoglobinja le van esve 100 alá, amire annyit mondott az orvosa, hogy szedhet vasat, ha akar. Ezzel el volt intéze a dolog...

Kép
kislibus

Ma vettünk földlabdás fenyőfát (igaz, a tavaji kipusztult a nyáron, de megpróbáljuk megint, legalább az esélyt megadjuk neki)! :D
Feltettük az új függönyöket (a sötétitőt még nem) nagyon jól néz ki!
Főztem finom hagymás rostélyost, mosogattunk, most megyek és varrom az akasztókat a sötétitőre is! :D
Párom megpucolta az ablakot, de a portörlés még hátra van, szerintem majd jövő hétre marad.
Közben lesántultam valahogy, valami a csipőmben mintha beakadt volna, ha lépek a bal lábam csipőből-forgóból fáj, de remélem elmúlik. Volt már ilyen, de csak maratoni hegyi túrák után, na azt azért ma nem nyomtam... Lehet ez a baj??? :lol:

Kép
kislibus

chilikém,
hát igen, nem mondhatod neki, hogy jöjjön be hozzám többet, szerintem egéybként akkor sem menne, pénzt mi is adtunk neki rendesen, tehát nem ezen múlik...szerintem ez a megszokott nála és senkivel sem tesz kivételt....
Az Aventes cumis üveg nagyon szar, azt ne vegyél....ömlik belőle tejci és így leszokik a cicről a baba, a Tommee Tippee-s a legjobb, van benne szopi nehezítő. A kézivel nekem csak az volt bajom, hogy fárasztó a kéznek. Újonnan a gépi baromi drága, szerintem ne vegyél még gépit, valószínű nem is lesz rá szükséged, ha meg mégis, akkor még mindig tudsz venni vagy bérelni.

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Rencsi!
Köszi a képeket! Gyönyörűek Vagytok! Ahol tartod Domikát, le is lehetne festeni, mosolyod Mona Lisaéval vetekszik! Nagyon irigylem Domiaput! A képeket Ő készítette?
A sok szenvedés nem hiába való! A születés alatt záródik be ugyanis a csecsemők szívsövénye. A "császározás" előny a mamának, de hátrány lehet a babának. Mégegyszer gratulálok, hogy ilyen strammul végig csináltad!!!!!!
Miért kellett vért adni? Sokat veszítettél?
Nagyon rossz lehetett az egyedül lét, és valóban ostobaság ez, hogy a hozzátartozókat kirekesztik, míg vadidegeneket simán beengednek, mintha ők nem fertőzhetnének!
Apánkkal kapcsolatban: tudod, hogy szétszedjük! Nincs egy nyugodt perce. Egyik feladatától megy a másikig. Bizony, sajnos be kell látnunk, mi csak egy-egy feladat vagyunk számára, de olyan áldásos a tevékenysége, hogy mindannyian versenyzünk azért, hogy egy feladatra a paciensei lehessünk! 8)
HA DOMIKÁRA NÉZEL, NEM MEGÉRI?! :lol:
Lehet, hogy a Te példád útmutatásul szolgál nekünk, hogy esetleg szülni nem Nála kell! Végül is már akkor vacilláltatok ezen, amikor a "kilóid" miatt nem csinált ultrahangot. Akárhogy is Ti azért baj nélkül révbe értetek!!!
Mégegyszer nagyon nagyon sok boldogságot Kívánunk Nektek!
Mi meg hajózunk tovább a bizonytalanság tengerén.

Jucus, Sajo
sajo

UI: Nagyon aranyos az új vonalzód is! ( A régi is az volt.)
sajo

Sziasztok!

Na én is hazaértem...izé...ma sem pihentem, nem fért bele :)
Reggel 10-re mentünk a genesisbe UH-ra. Szuper volt! :) Persze Szonja megint szégyenlősködött, és az arcát nem akarta annyira mutatni, de azért sikerült egy picit elkapni. De amit művelt, ez fantasztikus volt! Tudni kell a családunkról, hogy nálunk mindenki kéjenc, ami annyit jelent, hogy mindenkit egyfolytában simogatni, masszírozni kell (kutyát macskát beleértve, de főleg páromat meg engem). Na, a kislányunk sem hazudtolta meg a vérét, ő is ilyen! Befeküdt az UH fejnek háttal, és kifejezetten lehetett rajta látni, hogy nyomja a kis hátát meg fenekét, attól függően hogy hol szeretné magát massziroztatni. Teljesen ellazult, volt, hogy be is aludt, annyira édes volt :) A szonográfus nőnek is nagyon tetszett :) Azt mondta, teljesen tökéletes, gyönyörű baba, és természetesen mi is így láttuk :) A mérete pont a korának megfelelő, 850g, a talpacskája már majdnem 5 cm :) Ha így haladunk, akkor teljesen jó súllyal (3300 gr) fog születni.

Egy negatívum van, mégpedig hogy nekem viszont a jobb vesémben vesetágulatom van, nem is kicsit :( A bal oldalamon kell aludnom, meg nem szabad meijednem, ha elkezd görcsölni a vesém... de remélem nem fog :( Majd Apánktól is megkérdezem, hogy mit lehet ezzel csinálni. Mivel pang benne a vizelet, a baktériumot is ez okozhatja :(

UH után elmentünk anyósomhoz ebédelni (kezdek rákattani a húsra, érdekes módon), utána meg a minimanóban voltunk, babakocsit nézni. Hát kinéztünk egy szuper babakocsit, csak nagyon drága, de vacillálunk, hogy évekig, és remélhetőleg több babát kéne kiszolgálnia, és akkor megérné a drágábbat venni...

Utána még az Árkádban be kellet szaladnunk. De a sűrű program ellenére nem volt ma keményedés! :)

Kislibus,
Nem szabad ilyenekre gondolni, bár sajnos nekem is eszembe jutott annak idején... de ilyen alapon bármikor bármi lehet, a necces részen rég túlvagy, szóval próbálj meg nem gondolni ilyenekre. Szerintem mindenre van példa, bármikor lehet baj, de ezek a kivételek, ebből nem szabad kiindulni!

Rencsike,
Örülök hogy jól vagytok! A vonalzód nagyon tetszik:)

Chilike,
Én úgy tudom Bodzinak is olyan mellszívója van, amit mi vettünk (Medela mini electric), ez a boltban 22eFt. Használtan sikerült 7800 Ft-ért venni, ez szerintem nem drága, mert a sima kézi is kb. ennyi... Én úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy elég a kézi, de előre nem tudhatom, viszont a gépiből nem lehet baj. És pl. a kórházban az első pár napban, mikor felülni sem tudok, biztos egyszerűbb géppel csinálni... bár fogalmam sincs. Ahogy Rencsike meséli, elég zajos, szóval azt sem tudom, lehet-e egyáltalán használni a kórházban :?
Sok helyen azt is hallottam, hogy nem is érdemes előre venni. A kórháhban a szülésfelkészítőn meg egyértelműen azt mondta a szülésznő, hogy kötelező vinni, mert nagyon kell! Na így legyen okos az ember :(

Képzeld Chilike, mi is néztük a Cam Pulsart, nagyon tetszik!

Apánknál való szülésről: megmondom őszintén lányok, hogy ha minden jól megy és lesz következő terhességem, én biztos hogy nem Apánkhoz megyek terhesgondozásra. MOst már maradok nála természetesen, de sokkal bonyolultabb, drágább, és nagyon sok hátránnyal jár, ha az ember hozzá jár, szerintem. Kezdve azzal, hogy egy beutalót nem lehet tőle kérni, stb, stb... én nem hiszem, hogy nekem megéri.
És a kórházban én is tapasztaltam már hogy mennyire elhagyatva érzi magát az ember, de ez szülés után, abban a kiszolgáltatott helyzetben sokkal sokkal rosszabb lehet.
De ettől imádom Apánkat, félre ne értsétek! És szakmailag nagyon becsülöm (ezért is vagyok most nála).
vjulcsi

Julcsi! Ha tudsz, egyél majd képet Szonjáról! Nagyon édes lehetett az ultrahang alatt! Örülök, hogy nem voltak keményedések!

Rencsi! Akartam kérdezni, hogy a szülés után még apánk mondta, hogy kell vért kapnod, vagy azt már másik orvos intézte???
Mert azt irtad, hogy 10 p. múlva sehol sem volt. De a vért csak később kaptad úgy emlékszem.

Kép
kislibus

Sziasztok kis aranyos,csacsogò Mamikàim!
Chilike! Èn ezt vennèm, Medela mini elektric, mert az emlìtetteken tùl, bàrmikor jöhet egy pangàs vagy mellgyulladàs ès akkor is jobb a gèpi. Erôsebben,illetve ùgy szìv,ahogy a Baba+tudod irányìtani a szögrt jobban. Látod,hasznàltan nem vèszes. A kézi Avent Isis-t is dícsérik, igaza van Libusnak, én azt nem próbáltam. Örülök,h megtetszett a pelenkàzòs cuccocska.
Apànkkal kapcsolatban èn is ìgy vagyok,ahogy ìrjàtok. Szuper szakember,imàdom,de terhesgondozàsnál 3òràkat vàrni stb.
Julcsika! Jaj,de örülök,h Neked is bevàlt a Genesis. Ezt mondtam, h a babamozi tökèletessègèn tùl, mindent kiszùrnak, nagyon profik!
Rencsike! Szuper,h ilyen vèdônôd van!!! Hajrà Domikàm!!!
Mucika! Cupppp Nektek is!!!
Eszti zümmög,ugat,"telefonàl", elkèpesztôen èdes! Mindenkit levesz a làbàròl. Eddig a kacsa kàkk volt,ma kaka lett. :lol:
Ez azèrt törtènt,mert màr mindent leutànoz ès a pelenkàzòn mondta szèpen,h kaka, utàna a szobàban is ès mutatta a fenekèt,majd pont a kiskacsàja került a kezèbe... Mondom,itt a kacsa. Onnan az is kaka lett. :lol: Michael Jacksonra ùgy tàncikàl,h bepisilünk. :D
Törölgeti a kis szàjàt kaja utàn. :D
A baràtnôje ma ùgy ölelgette Esztit,h eldôltek mindketten. :D Annyi cukisàg van, h nem lehet leìrni,mert betelik a lap. :D
Sajo! Evezgessetek csak, mindjàrt itt a rèv! :D
letörik a kezem a telefonon ìràstòl, mert feltartva teszem az àgyban,ùh.holnap folyt. Puszikàlok Mindenkit!!!!!!

Kép
bodza2005

Libuskám,
nem Apánk írta fel, hanem amikor jött a reggeli vizit, (ami annyi hogy jól van és már fordul is ki a doki a szobából) akkor mondtam hogy nem még mindig nem tudok lábra állni és megkérdeztem milyen lett a vérvételem, erre hogy majd utánanéz. Aztán visszajött hogy nagyon szar, de ezmég határeset. Gondoljam át, hogy akarok-e vért, tudva a sok kockázatát......Mire én, milyen kockázatot......a válasz annyi volt, hogy nem tudni kitől kapok vért és sajnos csak néhány dologra szűrik, pl aids, ettől még millió más dologot kaphatok meg. De ha úgy döntök hogy nem ,akkor majd holnap meegint vesznek vért.és már köd előtte köd utána....
Ja és kérdezte hogy ki az orvosom, erre megmondtam neki, majd annyit mondott, hogy őrá ne várjak ő úgysem jön be hozzám....
Úgy döntöttem várok egyenlőre nem kérek vért, de egyre rosszabbul lettem, majd következő nap megint vettek vért, aminek már kritikus volt az eredménye és akkor mondta, hogy már nincs mire várni, 24 óráb belül game over leáll a keringésem.....és akkor megkaptam a vért, 7 órán keresztül nyomatták....és tényleg nem jött Apánk.... :cry:
na fejnem kell....délután még próbálok jönni....

Kép
rencsi79

Jaj Rencsikém,ugyan én már hallottam szóban ezt, de így leírva még durvább :(
Na igen, ilyenkor azért nagyon jó lenne, ha az ember saját dokija foglalkozna vele, és nem csak olyan lenne, mintha választott doki nélkül 'beesne' a kórházba. Hiszen nála ott van az egész kórtörténet, az összes vérvétel a terhesség alatt, stb...

Én ma eléggé szenvedtem éjszaka, az, hogy csak bal oldalon lehet feküdni, borzasztó. Én sokat szoktam háttal is, meg jobb oldalt is, de most háttal sem ment még 5 percre sem, mert fájt tőle a hasam. Viszont a bal oldalon fekvéstől meg a hátam fájdul meg, úgyhogy el is határoztam hogy elmegyek a héten kismama masszázsra.

Többiek? Moncsika, régen voltál!
Mit szóltok hogy fehér karácsonyunk lesz??? Én úúúúúgy imádom!!! :D
vjulcsi

Rencsi! Köszönöm, hogy megirtad! Hát most már tényleg nagyon dilemmázom. Márcsak azért is, mert nekünk a János messze van ha hétközben, napközben kell bejutni, lehet 1,5 óra is a sok hülye lezárás miatt, mire bejutunk... A Kistarcsai meg itt van fél órára, és ha itt se, ott se biztos, hogy kinél szülök, meg utána ki figyel rám, akkor teljesen indegy...
Szopizással hogy haladtok? Gépi mellszivóról mi a véleményed? Te azóta már jobban vagy? (Transzfúzió után volt vérvétel hogy rendben vagy-e, minden helyre jött-e?)

Julcsi! Legyen igazad a fehér karácsonnyal, csudi jó lenne!!! :D
Párnákkal támasztod már magad meg a pocidat? Párnatámasszal sem lehet jobb oldalon aludni? Háton fekve akkor is fáj a hasad, ha a lábaidat térdben felhúzod? Én olyankor a páromak támasztom a lábamat, igy tudok háton aludni.

Bodza! Nagyon édesek lehettek ahogy eldöltek! A babatáncot meg én is nagyon szoktam birni! :wink:

Kép
kislibus

Ma voltam AFP beutalóért, és villámgyorsan végeztem a helyi terhesgondozáson! Csak 21-ére adtak időpontot AFP-re, lehet, hogy az az utolsó nap, hogy a labor meg a szakrendelő dolgozik, akkor viszont nemhgy az AFP, de még a vérkép sem lesz meg mire megyek Déviszhez. Hát mindegy, legalább még egy uhu lesz addig. (Az is 21-én-jaj de várom már!!!!!)

Kép
kislibus

sziasztok

Húú a havat én is imádom, de csak amikor ilyen szép fehér, nem amikor olvad és minden tiszta latyak, remélem igy marad egy kicsit :wink:

julcsika
Én úgy tudom, hogy kifejezetten nem ajánlott a háton fekvés, mert olyan nehéz ilyenkor már a méh meg ami benne van :wink: :lol: , hogy elnyomja a vénákat és rossz lesz a keringés tőle.
Nekem is nehéz a fekvés, állandóan forgolódok egyik oldalamról a másikra, most éjjel kicsit keményebb is volt a hasam ettől még nehezebbnek tűnt, meg szurkált is kicsit jobb oldalon ott a petefészkem helyén, de én próbálom lazán kezelni ezeket, nem ijedek meg tőle , hanem várom, hogy elmúlljon. Általában el is múllik gyorsan szerencsére.
A masszázs jó ötlet, :wink: igaz én már sehova nem merek menni, mert olyan kényes vagyok(mármint a bőröm :lol: ), hogy semmit nem bir. Múltkor pont átgondoltam a bőrgyógyásznál, hogy voltam kozmetikusnál(igaz kismama kezelésen), meg itthon is tettem fel pakolásokat és tessék ekcémám lett, mostmár nem is bánom, hogy nem mentem fodrászhoz festetni, ismerve magam, ki tudja hogy nézne ki a hajam :lol:

rencsike
De durva!!!
Neked kell meghozni a döntést, hogy mi legyen??? !!!De jó fejek!!
Én mondjuk már azt sem értem, miért hagytak ilyen sokáig szenvedni, nem szóltál, hogy inkább császározzanak meg? Vagy nem is akartad?
Én ilyen helyzetben biztos nem birtam volna "tűrtöztetni" magam és felhivtam volna apánkat, hogy ez van, mi legyen?!
Hogy van Domika? Mesélj kicsit hogy tellnek a napok? Hasfájós? Alszik eleget? Hány óránként eteted? Cumisüvegből eszik? Mennyit? Na szóval minden érdekel... :lol:

Bodzika
Igen, én is ezt fogom venni, tegnap már megnézegettem a kinálatokat, meg beszéltem tesómmal és neki is ez volt :wink:
Van most olyan akció, hogy szettben meg lehet enni 29.000 körül van, de nekem van kártyám igy kapok több, mint 10% kedvezményt,van benne a mellszivó, táska, hűtődoboz, meg azt hiszem 4 cumisüveg, meg sterilizáló zacskók, szóval igy azért jobban megéri megvenni,mert a sima mellszivó is 22 körül van.
Hallottatok valamit a medela cumisüvegekről? Mostmár nem merek aventet venni azt a szettet 9900 ért amibe sterilizáló is van, amióta rencsike mondta, hogy szar , mert ömlik belőle a tej(mondjuk pont tegnap hivott apukám, hogy vettek ilyet nekünk újszülötteknek valót, úgyhogy azt majd ki tudom próbálni, ha szükség lenne rá), de a medelához meg adnak ajándékba, csak kiváncsi vagyok hallottatok-e valamit róla(mármint a cumisüvegekről)?

Ne nézzetek hülyének, de ebből nem merek használtat venni, tegnap megnéztem a tesz-veszen, találtam is jó árban volt, de a képen olyan csúnya elsárgult volt az a szivófej, kicsit undoritónak találtam, úgyhogy inkább várok még és majd veszek újjat.
chilike1

Libuskám,
megértem hogy dilemmázol, nem könnyű döntés..... :?
Csináltak egy kontrol vérvételt, de az is nagyon szar lett, erre kérdeztem hogy akkor most mi van, annyi volt a válasz, hogy ehhez hetek sőt van hogy hónapok kellenek mire rendeződik...sokat kellene pihenni hozzá....napi 4 óra alvás nem segít kb 45 perc marad ami "szabad" két etetés között, ha rendesen eszik, és nem kell hideg vízzel ébreszteni, abban az időben meg eszem iszom, fürdök, mosok stb. vagy alszom. Ha meg csak 10 perc marad akkor arra inkább már nem fekszem le, hanem jövök hozzátok!!! :wink:
De jó mindjárt itt van 21-e és láthatos a bébikét!!!!
Nekem sokkal jobb a gépi, gyorsabbnak nem gyorsabb de sokkal egyszerűbb, hogy nem magadnak kell csinálnod.

Julcsika,
a kismama masszázs állítólag szuper, majd mesélj milyen volt!!!!Képek???

Kép
rencsi79

Chilike, mesélek majd, csk most mennem kell, még nem reggeliztem....Mi is az aventesből az újszülöttnek valót kaptuk, mindenki arra esküdött, meg van MAMos Medelas szóval mindenféle. A tommee tippee-sről a szülésfelkészítőn hallottuk a Julcsikával, hogy egyedi a piacon, egy pár mesélte, hogy ők amerikából rendeltek ilyen spécit, de azóta már lehet itthon is kapni. azt csináltam, hogy fejre fordítottam az üvegeket, hogy melyik mennyire jön, ebből éppen csepeg, a többiből még szívás nélkül is ömlik.
pusz

Kép
rencsi79

sziasztok lányok,babák :)

itt vagyok újra,olvasgatok vissza,mert a 7végén 3 napos vendégeink voltak(4en,teltház volt) és nem tudtam jönni.

Rencsi, nagyon édes Domika,meg te is olyan jól nézel ki,mintha nem is szültél volna.
Sajnálom,hogy enyire nehéz volt a szülés meg ami utána jött,remélem már napról napra könnyebb lesz,beindul szépen a szopizás és te is teljesen rendbe jössz.

Chilike,nagyon beindultatok,nemsokára a végére is jártok a vásárlásnak ;-)ügyik vagytok.

Julcsi,te is sok szépet vettél már,a rucik nagyon szépek.
Micsoda véletlen,hogy Rencsivel u.azt a melszívót akartátok vagyis te gyorsabb voltál :)
A zenélősre Patrika is így reagál,néha bealszik,máskor meg szétrúgja a ház oldalát :)

Mi is kaptunk a 7végén a barátoktól sok szépet Patrikának.
Az egyik pár kanadából hozott egy gyönyörű farmer rucit,bordó selyem szalaggal meg csipkével diszítve ,van alatta selyem alsószoknya meg farmer bugyogó.Hozzá egy bordó harisnya és egy bordó kasmír kardigánka.Már látom bennük a lányunkat ;-)

Kaptunk még porszívós orrszívót is.Rencsike nem nagyon brutál azt alkalmazni?

Kép
hanyatka

Kislibus,érthető,hogy vacilálsz a Jánosos szülésen,főleg,hogy nektek hosszabb idő is bejutni.
Egyre inkább azt érzem én is,hogy lehet nem kéne sajnálnom,hogy nem Apánknál szülök,hisz én is elég lelkis vagyok és egy olyan helyzetben mint Rencsi is,biztos annyira kiábrándulnék,hogy nemtom utána,hogy járnék hozzá.

Akkor haladtok a nagytakival ti is,igaz?ügyi a férjecskéd,hogy besegít.

Julcsi,teszel fel 4D fotókat Szonjáról a kis kéjenckédről? :)
Sajnálom a bal oldalas nehézkes alvást :( A veseprobléma a 4D-n derült ki?

Nekem nagyon fáj a melleim alatt a csont,lengőborda,úúgy szenvedek :(

Kép
hanyatka

Bodzi,nem semmi a szomszédos történet...remélem Esztikénél teljesen visszaáll az alvási rend.

Tök jók a cumisüveg infóitok.
Mi még nem vettünk több fajtát,az Aventes mikrós sterilizálóhoz adtak 2 üveget is cumival.Úgy gondoltam ha szükségünk lesz üvegre és ez nem lesz jó,akkor a férjem pikk pakk beszerez egy másik márkát.
Olyan nincs,hogy egyáltalán nincs szükség cumisüvegre?vagy rosszul gondolom?

Kép
hanyatka

Sziasztok!

Hú, egész nap takarítok, jöttem picit pihenni :) Durva, hogy már nincs segítségünk, eddig sokkal egyszerűbb volt...

Hanyattka,
De édes lehet a kis ruci! Esetleg fényképet is tehetsz fel róla, vagy már majd Patrikán? :) És hogy bírtad ezt a nagy vendégséget? Jó fárasztó lehetett...

Kislibus,
Te merre laksz? Mi a 16. kerületben (nincs olyan messsze hozzánk sem Kistarcsa), de én az Uzsokiban szülnék, ha tehetném legközelebb (most újítják fel nagyon pöpecül a szülészetet). Még dokit is tudok ott, nagyon jót!
Tényleg nagy dilemma ez, megértelek teljesen...

Rencsikém,
Azért ez kemény lehet, hogy csak ennyi pihenés van két etetés között. De biztosan változni fog a helyzet, és olyan jó lehet hogy ott van veled Domi, meg még Domiapu is otthon van :) A nehézségeket leszámítva igazi idill, vagy még így is? :wink:

Bodzikám,
Eszti annyira édes lehet! Én is imádom amikor Lizus táncol.... nyáron annyira jó volt, összeálltunk körbe, az anyukája, én anyukám, ő meg én (a csajok:)), és a Süsüt kellett énekelni folyamatosan és arra körtáncot járni. Csak jól kiszúrtunk magunkkal mert kb 2 órán keresztül nem lehetett abbahagyni, már olyan fáradtak voltunk :D

Chilike, Libus,
Hát ez sajnos nem annyi, hogy nem foglalkozom vele, aztán majd elmúlik... nem lehet sehogyan sem háton alduni (tilos), ugyanez a helyzet a jobb oldallal is. Igazából még ülésben is úgy kéne helyezkednem, hogy a bal oldalamra dőljek. Az egész probléma azért van, mert Szonjika a jobb oldali hugyvezetetékemen fekszik (amúgy már szépen befordult, a feje teljesen lent van:)), azt nyomja, így a vesémben pang a vizelet... szóval valahogy a gravitációval kell neki segíteni, hogy lejöjjön róla. Önmagában nem tragikus a helyzet, csak fokozottabb ellenőrzést kíván a bacik miatt (mert az nagyon káros lehet a babóra), meg vigyázni kell nahogy vesegyulladásom legyen, mert az fáj, meg az valszeg mér kórház lenne... de majd Dévai felvilágosít pénteken.

Na próbálok feltenni képet a kis Tündérről:

Kép
Kép
vjulcsi

Julcsika, nagyon édes Szonjika,olyan aranyosan tartja a kezikéit :)sztem. már hasonlít rád.Ti hogy látjátok?

Ú,nagyon elfáradtam 7végén,a szombat éjszakám dúrva is volt,úgy fájt a hátam,derekam,lábaim,hogy nyöszörögtem,alig bírtam elaludni.
De az a nap volt a legdurvább,egésznapos karácsonyi vásározás,séta után egy órát pihentem majd este elmentünk étterembe,onnan éjjel 1kor jöttünk haza,szóval adtam rendesen magamnak :(
De tegnap reggel aranyosak voltak a barátaink,mert mire felkeltünk elmentek zsömiért meg fini sonkás rántotta fogadott:)

Ma még húzós napom van,mert szanaszét van a lakás,takarítgatok,de holnaptól pihenőre állok.

Délután még dokihoz is megyünk,nagyon várom,hogy lássam befordult-e Patrika,mert úgy éreztem 7végén a rúgásokból mintha máshogy helyezkedne.Remélem már nincs fent a feje.

Kép
hanyatka

Este lefotózom a rucikát,mert úgyis egyedül leszek.Párom megy céges vacsira :(

Már te is fáradékonybb vagy?

Kép
hanyatka

Jaj, ez kemény lehetett azért :( Most már vigyánzi kell ezzel. De gondolom általában úgyis lefekszel, ha érzed, hogy sok volt, nem?
És milyen volt a karácsonyi vásár? Olyasmi, mint itthon a Vörösmarty téri?

Jó, fényképezd le a rucit, nagyon édes lehet! :)

Igen, most pár napja én is fáradékonyabb vagyok, talán az időtől... most is azért úgy takarítok, hogy mondjuk 1 óra suvic, fél óra pihi... a sok hajolgatás nagyon nem esik jól, olyankor még gyakrabban kell pihennem. De hát muszáj csinálni, nyakunkon a karácsony :))

Vettetek már ajándékokat? Én még semmit :(
vjulcsi

Sziasztok Lánykák!

Jól lemaradtam Rólatok! Már szabin vagyunk, de már a ma lejártuk a lábunkat.
Akartam még múlt héten írni, hogy a voltam egy partner cégnél a Váci utca -Forgách utca környékén és ott a a Forgách utca sarkon láttam egy nagy babafelszerelés boltot. Persze 2x is megnéztem a nevét ,de mégis elfelejtettem. F betűvel kezdődik. Elég nagynak tünt. És azon a környéken elég sok a nagyker. Esetleg rá lehet keresni a neten. Egyből eszembe jutottatok ám :wink:

Rencsi,
Domi iszonyú aranyos ,és milyen nagy haja van!!!!
Milyen jó a sok diéta, olyan mintha nem is szültél volna!! Látod kár volt annyit sírni a leszúrások miatt!

Julcsika,
az az igazság, hogy nekem ezek az uh-s képek nem adnak annyit vissza. Ne haragudjatok, de nekem egyforma rajta minden baba. Lehet, hogy élőben más. Eddig nem mertem írni, de én nem láttam volna semmi hasonlóságot. Viszont biztos vagyok benne, hogy akinek ilyen szép mamája van abból szép kislány lesz :))
Tudod."nézd meg az anyját..." Igazából amiért nagyon jónak tartom ,hogy látod, hogy megvan mindene, mozog, figyel . Ezt tudni viszont fantasztikus és megnyugtató lehet.
miciona

Micikém,
Ne aggódj, mindenki kérdezi, hogy kire hasonlít, és mondom mindig (csak itt még elfelejtettem), hogy nem tudom :)
Én látok hasonlóságot a babák között az UH fotón, de tényleg ez alapján nem tudnám megmondani, hogy az én kislányom :)
A viselkedése volt inkább jellemző :)

Viszont, érdekes módon, mikor annak idején Rencsike tette fel Domi Uh képet, rögtön láttam benne Domiaput...

De aranyos vagy, hogy miattam szép lesz... :) hát nemtom, az orra pl. már most látszik, hogy nem kicsit, de hát szegénynek mindkét szülőjének gigantikus méretű orra van :(

És miket várásolgattatok? Kariaji?
vjulcsi

Sziasztok Édeskék!

Legeslegelőször is! Bodzikám! Boldog névnapot kívánok utólagosan is! (ugye nem tévedtem el az időben?)

Mennyi mindenről lemaradtam a 7végén!
Voltunk a tesókáméknál! Anyukámék is eljöttek hozzájuk és ahogy szoktuk -mióta Nimródot várjuk-, ott van a családi találkozó. Babáztam sokat a csajokkal, nagyon jó volt!

Chilike, pénteken a mi autónk is lerohadt! Pedig Opel... Tönkre ment a szervó (vagy mi a kormányban) és szépen elfolyattuk belőle az olajat. A végére beállt, mint a szög, alig lehetett tekerni a kormányt. Mi épp a kariajándékokat indultunk megvenni anyukáméknak, mert sajnos addig már nem találkozunk. Így aztán Petikém gyaloggal egyedül, telefonos segítséggel vásárolt.
Ahhoz, hogy a tesómékhoz eljussunk, bérelnünk kellett egy autót. (jó szutykot kaptunk:( )
Remélem, péntekre megjavítják, mert akkor készülünk a genesisbe.

Csajok én teljesen kész vagyok az Apánknál való szülés gondolatától! Nagyon sajnálom, hogy már késő a váltáshoz. Azt hittem, hozzám, csak azért nem jött be (pedig a kórházban benn volt), mert komolytalan eset voltam. De, hogy egy előre tudhatóan nehéz, veszélyes helyzetben ne nézzen rá az emberre...nem hittem volna! Nagyon csalódott vagyok! Eddig abban bíztam, hogy hátha nála szülök, most már kezdek abban bízni, hogy hátha a helyettesnél...ő legalább előfordul a kórházban néha. Ha kicsit lelkiismeretes, akkor meg nem érzi úgy, hogy a boríték zsebbe kerülésével véget ért a munkája.
Csak a János csecsemőintenzív részelege, meg az, hogy ha ott szülök a babámmal lehetek ha baj van, tartott eddig is a döntésem mellett.

Micike, valójában igazad van, mert nagyon hasonlóak a babák a képeken, de egy anyai szem, szív már petezsák-kisbogyó korában is kifejezetten különlegesnek találja a sajátját. Te is így leszel, hidd el!

Hanyatka, én már porszívóztam a kerilányom orrát. Nem fájhat neki egyáltalán, csak megijednek szegények, és azért visítanak, mint a kismalac! Nagy elszántság kell hozzá, és nagyon erősnek lenni, hogy ne bőgj a babával együtt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.12.14 16:26-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ne aggódj, Julcsi, ha Nimókának a fülei nem férnek majd rá a képre, akkor ő meg majd rám hasonlít! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ez az új felület nekem egyáltalán nem jön be! Most már két oldalt futnak a süsü reklámok...meg ugyanaz a cikkajánló... nem lehet legalább az egyiket kikapcsolni? :shock: :shock:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Julcsi! Szonjababa nagyon aranyos! Megint bújt a lepénybe a fejecskéjével? :lol:
Hát sajnálom, hogy ilyen kényelmetlenül kell aludnod, de inkább ez, mint a kórház.
Suvicot meg csak óvatosan, én minden napra néhány házimunkát osztok be magamnak, mert az egy dolog, hogy pihen az ember lánya fél órákat, de ha nagyon kifárasztod magad, este nehezebben alszol, főleg neked még most itt a kényelmetlen pozició!
Erdőkertesen lakom, ide mindenképp Kistarcsa van a legközelebb, vagy Vác. Nem tudom mi lesz. Itt nem ismerek nőgyógyászt, akiről hallottam, hogy jó, arról olvasgattam a fórumon és nem győződtem meg. Amiket olvasok, azok alapján nagyon nehéz igy már terhesen nőgyógyászt váltani, problémás kismamit meg senki nem szivesen vesz át. Meg aztán már én is megszoktam Déviszt... Nemtudom mi legyen.

Hanyatka! Én is szeretném látni a képeket a ruciról! Ilyen kis klassz csajos ruhát én is vennék a babának, ha meg fiú lesz, akkor valami klassz pasisat!!! :wink:
Nagyon aranyos barátaitok vannak! De ugye szülésig ez volt az utolsó vendégsereg akit fogadtatok??? Még patrikának odabenn a helye! :wink:

Miciona! Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk, de gondolj magadra is! Mert januártól az a 9 hónap úgy elrepül, hogy csak ocsúdj fel időben, hogy már vásárolgatnod kell! :D

Kép
kislibus

Libuska, szerintem, ilyen korán még bárki átvesz. Gondolkozz, lehet, hogy jobban jársz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga! Jó, hogy jöttél! De ó lehetett babázni! Én is már úgy Dorináznék kicsit, de a hugomékkal sosem együtt vagyunk anyuéknál...
Fú, igy karácsony előtt nektek is jól jött gondolom az autó lefulladás... Nagyon gáz helyen álltatok le?
Remélem a mienkkel nem történik semmi, ez évre már kijutott amikor októberben elszakadt a kuplunkbovden....
Szüléssel kezdek úgy lenni, hogy ha nem sikerül másik dokit találnom, akkor megfogadom az apánk által javasolt szülésznőt, orvos meg lesz aki lesz, diplomája mindnek van, azt a pár napot meg majd kibirjuk valahogy...
Én mondjuk abszolút megértem, hogy Dévaival ez a helyzet, tényleg a lombik az élete szerintem, igy is hálás vagyok neki, hogy itt a baba a pocakomban, elvégre ezért mentem hozzá, neki ez a fő profilja. (Hála a Jóistennek, hogy van!)

Kép
kislibus

Értem én, hogy a lombik az élete, de ha nincs rá kapacitása ne vállaljon szülést. Nagyon hálás vagyok neki én is, de így akkor sem lehet bánni a betegeivel.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Tényleg Rencsikém, nagyon hiányzott, hogy nem volt fogadott szülésznőd? Nekem ők tűnnek az egész társulatban a legkedvesebbnek előre rögzített tarifa nélkül is.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsika,
De jó hogy itt vagy! Kicsit már aggódtam, hogy ugye nem a Jánosban vagytok megint?
De megkönnyebbüléssel olvasom, hogy nem :)

Óóó, szóval neked meg nagy füled van?? Nekem is, nagy fülem-orron. Szóval remélem a fülét apukájától örökli, az orrban sajnos tökmindegy, ott csak a nagyszülők segíthetnek :D

Ne törj le Moncsikám a szüléstől... én úgy tervezem, hogy viszonylat hamar megkeresem a pótdokit (Szentkirályit, vagy esetleg megpróbálkozom Rencsi dokijával, ez még kérdéses). A végén már amikor úgyis hetente kell menni a Jánosba CTG-re, vérvételre, mindenképpen jó, ha van ott egy doki, akihez lehet fordulni. Mert az is elég béna, hogy mondjuk hétfőn van ctg, és Apánk pénteken nézi meg... akkor már sok értelme nincs szerintem. Reméljük hogy mindannyiunknak a lehető legjobban alakul majd a dolog! És hogy az ügyeletes doki rendes lesz...

Szegénykém a kocsi leállás nagyon rossz lehetett. Mi ma kapjuk meg az új autót (illetve a párom az új cégénél), remélem azzal nekünk is kevesebb bajunk lesz, mint a régivel, mert az elég sokszor otthagyott minket (az ford volt :)).

Libuska,
Szerintem is azért gondolkozz el a dolgon, még pont időben vagy! Bár abban igazad van, hogy te picit nehéz eset vagy, és talán én is nagyobb biztonságban érezném magam Dévisznél... csak majd ahogy közeledik a szülés ideje, akkor fogod jobban érezni, hogy hiányzik egy 'normál' doki...
vjulcsi

Moncsi olyan hihetetlen, hogy karácsonyra pont betöltöd a 30. hetedet! :) Hihetetlen, hogy már itt tartunk, nem? Még csak most írta Bodzi a fórumon, hogy 'Moncsika zebrádosik' :))
vjulcsi

Tudjátok mit? Olyan határozott lálek vagyok, mint az oltással! Addig hezitálok, amig lecseng a járvány, akkor már be sem kell oltatnom magam. Ugyanez a szüléssel... Addig hezitálok rajta, amig ott nem fekszem majd a János szülészetén, valami vadidegen ügyeletessel a lábam közt... :lol: :lol: :lol:

Kép
kislibus

Julcsi! Ne kamuzz! Én láttalak! Nincs neked nagy füled-orrod, tök szép vagy!
Nekem a Szentkirályin kívül még nagyon szimpi volt a Kostic doki is. Ő vizsgált, mielőtt hazajöttem és jókat viccelődtünk, kedves volt, alapos. Meg a kicsit furi megjelenésű Szuromi (szolizott, jól fésült) dokit is dicsérik a kismamái. A "törzsfőnök" ( Dr. Lintner) volt még kissé elröppenve a nagy hatalmától. Úgy nézett az emberre a vizitkor, mint a szaros gatyára. Az egyik betege ott feküdt velem egy szobában, de soha be nem jött hozzá.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

jaj, nem is mondtam, elkezdtem én is vizesedni... :cry: egyelőre csak a kézfejeim (főként a jobb), a gyűrűimet a hétvégén már alig bírtam lemenekíteni magamról.

Csajok a mandarin ugye nem hízlal? Nincs az a mennyiség, amit újabban ne bírnék megenni belőle.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Húú, hát ma én is jól elfáradtam,reggel még azt hittem nncs semmi dolgom, aztán úgy beindultam, hogy most le kellett dölnöm kicsit, még szerencse, hogy jelez a szervezet, hogy mikor elég.Pedig nem is csináltam olyan nagyon sok és nagyon megerőltető dolgot, de mégis kifulladtam... :lol:

kislibus
Én a szülést egy nagyon fontos dolognak tartom, biztos emlékszel nemrég még úgy volt, hogy nem maradunk itthon és külföldön szülök, ez volt az egyik legfontosabb dolog a döntésnél, hogy abszolút nem mindegy kinél szülök..... ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy apánk elsődlegesen a lombikos dolgokkal foglalkozik, másodlagosan a szüléssel, tényleg túl vállalja magát, sőt én azt látom rajta, hogy a pénz se érdekli különösebben! Viszont , ha elvállalja a szülést akkor azért oda kéne figyelni a pácienseire! :wink:

hanyatka
Na akkor már értem, miért nem voltál hétvégén, már hiányoltalak :wink:
Nagyon cuki lehet a ruci, küld a képet :wink:

moncsika
Én előszőr azt hittem, hogy virusos a gépem, nem is gondoltam, hogy megváltozott a desing :lol:
Tök jó lesz a 4D, remélem addig megjavul a kocsitok :wink:

miciona
Ez tényleg úgy van, hogy amig nem a saját babádat nézed a képeken addig minden baba egyforma, de majd amikor a sajátodat nézed akkor látni fofg a különbséget, meg felismersz benne vonásokat ami a tiéd! :wink:

julcsi
Nagyon szép szonja, tök jó, hogy ilyen jó képet tudtak csinálni róla.
Nekem nem tűnik úgy, hogy nagy lenne a nózija, sztem tök szép kis formás, turcsi orra van. Igaz az én babáimnak kisebb az orra a képeinken, de én azt gondoltam, hogy a mi képeink nem ennyire jól kivehetőek és emiatt. Mondjuk ami azt illeti nekem sincs valami nagy orrom, de én nem emlékszem, hogy neked túl nagy lenne.. :lol: :wink:
chilike1

Moncsika! Pont a kézfejeid vizesednek? A lábaid nem???

A mandarin tápanyagtartalma 100g-ra: 45 kcal, feérje: 0,4 g, szénhidát: 11,4g, zsir nuku.

A napi össz. kalóriamennyiség fedezéségez 5,5 kilógrammot kéne megnned, ha csak ezt ennéd.
100 g mandarin kb. 3 hámozottnak felel meg a kisebb fajtából. Ebből, ha napi 2x3-at eszel meg az is még csak 90 kcal. Egy átlagos kismama napi kalóriaszükséglete 2000-2500 kcal. Úgyhogy nem hiszem, hogy ettől fogsz elhizni... :D

Kép
kislibus

A lábamat a zokni-csíkkal tesztelem. Nem mélyebb, nem múlik el lassabban,mint eddig. A bokacsontjaim ugyanúgy látszanak, a cipőm nem szorít, a lábujjaim remekül hajlanak, ebből gondolom, hogy a lábam nem vizesedik. Az ujjaimat hajlítani picit zsibbasztó érzés, és egyértelmű jel volt a gyűrűim levétele utáni látvány. Nem nagyon durva, de kicsit duckóbbak az ujjaim. A lábamon kellett volna kezdődnie?!? :shock: :shock:

Vagy meghájasodtak az ujjaim? Nem is víz???

Csajok! A tesóméknál észítettünk egy-két képet, háááát nem ismertem magamra! A fejemben sokkal vékonyabb kép él rólam. :shock: :shock: Arra fogom a látványt, hogy fehér, keresztbe csíkos pulcsi van rajtam... 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.12.14 17:55-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Chili! Szerintem téged mindenképp elvállal, mert neked császár lesz, hacsak nem ragaszkodsz foggal-körömmel a természetes szüléshez! :wink:
Igy neked az tuti, hogy szülni nála fogsz, mert a császárt úgy időziti ahogy akarja. :)
No lekattanok a szülés témáról, még el kell jutni odáig.
Chili! Ugye te irtad, hogy milyen aranyos volt a férjed, mondta, hogy milyen gyönyörű vagy. (Úgy emlékszem te irtad).
Mert most az enyém is elkezdte. Pedig ő aztán abszolút nem egy bókolós fajta, nem tudom mi ütött bele, de olyan jól esik, hogy az csuda! :lol:

Apánk nem lesz velem megelégedve. 29-re már AFP eredményt akar látni, de nekem 21-én fogják levenni itt, de az a Karácsony miatt tuti nem lesz meg 29-re. Még lehet, hogy a laborom se... :shock:

Kép
kislibus

Lehet érdemes lenne időben választani pótdokit, de hogy...??? :roll:
Moncsika neked még könnyebb ilyen szempontból, mert te már ismered a Jánosba a komplett szülészetet :lol: :lol: , legalább tudsz hivatkozni, hogy tudja doktor úr voltam magánál, másik dokinak: Jaj tudja magánál is voltam , vizsgált még az x.-ik héten.. :lol: :lol: , na jó ez rossz poén volt(nekem azért tetszett ahogy elképzelem :lol: ), de komolyan már én is gondoltam rá, hogy csak úgy be kéne menni bemutatkozni a biztonság kedvéért(csak kinek? nem akarék úgy járni, mint moncsi amikor az asszisztens nőt világositotta fel a panaszairól :lol: ) , mert ilyenekre én is képes vagyok, a végén felfogadnám a műtősfiút vagy a beteghordót orvosomnak. :lol:
chilike1

Moncsiga! Ott gyakoribb szokott lenni, mint a kézen. Csak ennyi.
No a mandarinkérdésben megnyugtattalak??? :wink:

Kép
kislibus

Chili!! Azok a helyes műtősfiúk mi??? :lol: :lol: :lol:

Kép
kislibus

Te, Chili, ott olyan beteghordozó van! A Janika... lefejeled az ajtófélfát tőle! Nagyon cuki, csak olyan, mint aki elszívott egy spanglit meló előtt...
Erre én is gondoltam, hogy ennyi haszna volt a kórházi benntartózkodásnak, hogy lecsekkoltam a felhozatalt...

Köszi Libuska! Abszolút nyugi vagyok! Van, hogy fél kilót falok föl egyszerre. 8)
Még egy: a sütőtök az viszont hízlal ugye? Tudom, könnyedén rákereshetnék, de nincs kedvem...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi! Én a gyönyörű 28 hetes Nimród babára fgnám a látványt!!!
:D :D :D

Murpfi törvényei:
-Mielőtt teherbe esnél, készits egy képet a derekadról és a csipődről! Lehet, hogy soha nem látod őket viszont...

:lol:

Kép
kislibus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?