Halihó !
Bocs, nem akartam a lelkivilágotokba gázolni ezzel a wellness beszámolóval.
De tényleg jó volt, és már ránk is fért.
A 4 napi pihenés ( 3 éjszaka ) / 2 fő , svédasztalos reggeli és menüs ebéd vagy vacsi ( itt 3 összeállitásból lehetett választani - leves, fő étel és gyümölcs vagy sütike , ja és rengeteget adtak) + wellness 40 ezer forint volt.
Nekünk van törzskártyánk , amiről a pontokat le lehetett aludni , végül így csak 18 ezret kellett fizetnünk.
Minden szupi volt, de nekem a leges legjobban a Schönbrunni Sissy kastély tetszett. Gyerekek ott 1441 szoba van, ebből csupán 40 -et lehetett bejárni. Gyönyörű volt. Az maga a csoda.
Minden csillog, aranyozva van, tökre ízlésesen berendezve.
Mondjuk én amúgy is oda vagyok a kastélyokért....
Lányok nagyon jók a pocakos képek. Dius szép nagy formás pocid van . A leirtak alapján már tényleg készülhetsz lassan a nagynapra. Azért Fridus te sem panaszkodhatsz, te is szép gömbölyű voltál.
Én nagyon szerettem ezt a nagy pocakos korszakot, mindig jól ki is hangsúlyoztam , direkt olyan ruhákat vettem fel amiben még nagyobbnak látszott. Ráadásul vékony voltam / vagyok , akkor is inkább csak hasam volt. Össz 8 kilót hiztam mindkét gyerekkel, amit szinte a szülés után 1-2 nappal le is adtam. Annyival jöttem ki a kórházból amennyivel elkezdtem a terhességet. De ez szerintem nem az én érdemem, inkább alkati dolog.
karácsony : ne is emlegessétek. Nem tartozik a kedvenceim közé. Az ajándékozás még sajnos működik nálunk , de remélem már nem sokáig. Mindig megbeszéljük, hogy csak kis apróságot veszünk, aztán a végén mindig nagy költségekbe kell verjük magunkat hogy az a kis csekélység normális és használható legyen.
Lassan el is kell kezdenem az ajándékok beszerzését, de egyenlőre még gondolatom sincs.
A karácsonyfa pedig egyre kissebb. Amikor a gyerekek picik voltak plafonig érőt vettünk, ahogy nőttek a gyerkők a fa egyre kissebb lett. A legutóbbi 1,60 volt. A szekrényre tettük, de idén már nem fér oda sem , mert a nyári renoválás alatt átrendezésre került a lakás. Ja és én már nagyon unom a normális fenyőket , mindig lebontom max 2 hét múlva. Talán csak akkor tartanám meg tovább , ha sikerülni beszereznem egy fejjel lefelé álló fát.
Tavaly a Bauhaus-ban volt, nagyon tetszett. A csúcsa van a talpban , a nagy alja meg fent. Olyan eredeti volt, érdekes és új.
Ha valaki lát ilyet szóljon ám... OK ?????
Nálunk meg ráadásul az a szokás, hogy megyünk egymás fáját megnézni. Azt hiszem akkor elcsodálkoznának a népek...
Na pusz mindenkinek.