Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Szóval április 27-én meg volt a transzfer.Május 5-én, pénteken mentünk a vérvételre.De én csütörtökön teszteltem, és képzeljétek pozitív lett.Nagyon örültem, de még jobban féltem a péntektől nehogy letörjék a szarvamat.De szerencsére nem ez történt 79 lett a hcg-ém.Úgy hogy most nagyon boldogok vagyunk!Remélem most már minden rendebn lesz végig.Május 16-án megyünk uh-ra.Már nagyon-nagyon várom!

Sajnos visszaolvasásra nincs lehetőségem, de nagyon bízom benne, hogy sokan ilyen boldogok, mint én!
Puszi
Edina
dedina

Szia Dedina:
De jó, hogy jelentkeztél, már nem tudtuk mi van veled. Csupa jó hír, de jóóó. KépKépKép
Én május 19-én megyek tesztelésre, remélem én is hasonló jóhírekkel szolgálhatok majd.
Mindenkinek drukk!
Ria:
Veled mi van? Üzenj!
esperanza

Dedina Kép

Gratulálok Kép hát ez nagyon nagyon jó hir volt, szerintem többieknek is Kép a 79 tök jó, nekem 91 volt, és az majdnem ikres lett.

Monyo, Esperanza tudom hogy Picur a legfontosabb, csak sajnos ezek a leki dolgok eléggé kikészítenek, aranyosak vagytok hogy aggódtok értünk. Ma még volt egy csúcs pont amikor kiderült az összes titkunkat kifecsegték a családunknak, többek között azt hogy lombikosok vagyunk...amikor még mi sem tudtuk mert csak vizsgálatokra jártunk...ennyit erről a barátságról. Most hogy kiderültek a titkaink kicsit meztelennek éreztük magunkat, de sokkal tisztábbnak. Szét bőgtem az agyamat, és vége lezártam, most már sokkal jobb, tudom hol a helyem és az életemben kinek hol a helye. A káosznak vége itt van Picur családunk lesz, gömbölyödik a pocim Kép Kép csak ez számít, semmi más. Most még a regenerálódási időszak jön, de innen már csak felállni lehet.

Kép

chesti

Sziasztok mindenkinek!!!Sok sikert Dedina!Én is csatlakozom a többiekhez,és szívből gratulálok nektek!!!Hurrá!!!Jó pihenést!!
Esperanza!Majd jelentkezem,de tudod tanulok ezerrel!!!Csók!Lehet ,hogy beugrok hozzád a héten!Üdvözlet mindenkinek a BMC(és nem)csapatból!!
Brigii

Kép
brigii

Ciao Brigi!
Espero a ti, trabajo de lunes a viernes. ( de las nueve a las seis)
Kép
esperanza

Dedina, gratulálunk! Chestikém, vigyázz magadra!! Ez most megint gyors jelentkezés, megint rohanok. Zsokuci, mail ment, a Cl-le ne törődj, nem számít, sok helyen a laborhiba kategória, vagy hogy nem ittál eleget. Puszi

Kép
lucia1

Sziasztok!

Hát ennyit arról, hogy nem irogatok mostanában Kép

Drága, aranyos, Chesti!
Annyira, de annyira jól esett amit írtál, hogy nem is bírom ki, hogy ne írjak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm. Kép
Ti is nagyon hiányoznátok rájöttem, úgyhogy mégiscsak fogok jönni, hiszen nem vagyok én olyan emberke, aki megtörik. Mert azt nem lehet. Csak egy picit, és csak néha Kép Úgyhogy Chesti, remélem, továbbra is fel fognak vidítani az írásaim, meg a gifjeim Kép
Örülök, hogy túl vagy a mélypontod nehezén, és hogy vége a káosznak Kép Izgultam érted, és sokat gondoltam rád.

Kép

Dedina,
Nagyon-nagyon gratulálok, és boldog, gondtalan pocakosodást kívánok neked!
Babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép /ez Chestinél is bevállt Kép/

Mot, Esperanza
Drukkolok Nektek nagyon, ráfér erre a topicra a babásodás, így is már két szivecske dobog, remélem dupláztok hamarosan KépKépKépKép

Millió puszi mindenkinek, sziasztok:
Zsókuci

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Drága Dedina! Kép

Nagyon-nagyon gratulálok! Kellemes napokat!!!!

Nagyon-nagyon izgulok és a péntek még olyan messze van.....
mot

Jó reggelt lányok!

Zsókuci drága Kép úgy megörültem amikor láttam a hatalmas gifeket, ez te leszel mondom Kép Fel is viditott Kép Örülök, hogy nem hagysz itt minket, ne hagyd el magad, erős vagy tudod Kép A te drukkjaid sokunknak számit szerintem Kép Nekem jól esett amikor mindig megemlitetetted mennek a babatapik meg babanövesztők Kép Kellesz nekünk be kell látnod Kép

Dedina boldog pocakosodást mennek a babanővesztők nekünk bevállt Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mot, Esperanza a babatapik nem maradnak el Kép Ma még a nap is kisütött tessék sétálgatni és boldognak lenni Kép Semmi izgulás a kis pocaklakók ott vannak, érezniük kell anyuci is tudja Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólunk annyit hogy azt hittem altatni sem kell majd annyira kimerültnek éreztem magam a sok sírástól,Kép de valahogy nem jött össze, kavarognak az érzéseim és a gondolataim, bár legalább már tisztán látok. Nem tudom felfogni miért csinálták, és hogy ennyire félreismertük őket, egyszerűen döbbenet, nem térek magamhoz.Kép Ezen már csak az idő segít, sajna most még nagyon friss, hiszen 1 hete még azt hittem ők a legjobb barátaink...Ez van mindig tanul valamit az ember...Kép

Legyen mindenkinek szép napja, itt a tavasz Kép

chesti

EdinaKép
Gratulálok, látod megérte a sok küzdelmet!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy jelentkeztél, vigyázz a babódra, kívánom, nőjjön nagyra és teljen benne sok örömötök és boldogságotok!!!
Puszi!

manda

Drága Chesti Kép

Csak a pocakocskáddal törödj.....most megkeresem, hogy mi történt Veletek...

Olyan jó, hogy gondoltok rám...Kép
mot

Sziasztok

Help!

idétlen a kérdés, de megpróbálom érhetően megfogalmazni:
a stimu alatt éreztetek szúró hasi fájdalmat a köldök környékén, illetve a derékban?
leginkább ülés és járás közben érzem
köszi
monyo

Én csak a szuri helyét éreztem néha...

Szerintem dokit kérdezz...

Lányok!!! Úgy izgulok....
mot

Monyo én éreztem föleg ha ültem és felálltam, azt mondták ahogy növekednek a tüszők. A vége felé éreztem én legalábbis, de hívd fel a dokit igy van biztos ami biztos.

Mot semmi izgalom tudod, azzal nem leszel elörébb csak a kis Picurokat stresszeled Kép Nyugi nagy levegő ilyenkor csak arra gondolj igen ott vannak bent Kép

chesti

Sziasztok!

Elég régen voltam már fönt, jó sokat kellett visszaolvasnom....

Nagyon örülök mindenki sikerének!!!Kép
Remélem én is hamar a nyomdokaitokba lépek!

Nem tudom, volt e valaki hasonló helyzetben, de ha van peteérésem minden hónapban, és meg is reped, akkor is kell stimulálni???(Mitől függ, hogy gyógyszerrel,vagy szurival kell? Esetleg mindig mind a kettővel?)
Lehet kicsit hülye kérdés, de nem szivesen szúrkálnám magam!Csak ha nagyon muszáj!
Kriszti
Vendég

Sziasztok

Látom azért gólyásodik a csapat. Dedina itt voltam veled nagyon nagyon régen.....Óriási öröm nekem (meg gondolom neked) a pocósságodKép
Vigyázz magadra.
ÉS persze mindenki más is.
Nagyon szurkolok mindenkinek.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++ tapik és növesztők!!!!!!!!!

Nálunk: még nem jött meg a donornak a mensije már 3 hónapja pedig csak az kell a kezdéshez, kétségbe vagyok esve, mondtam a páromnak ha nem lesz babánk öngyi leszek bizti, olyan elszomorítóóó az egész.
Na de nem akarom senki kedvét elvenni, hajrá csajok!

üdv. minyuu
minyuu

Sziasztok!
Hol vagytok??? Nagy a pangás.
Mi van Riával, megtörtént már az inszemje? Tud róla valaki valamit? Hahóóóó írjatok!
esperanza

Minyu!

Én is szörnyen félek, hogy nem lesz babánk, de bízni kell benne!Ne add fel és ne gondolj ilyen butaságokra! Annyi csodálatos dolog van az életben!Átérzem a helyzeted, én sem vagyok könnyű helyzetben, de bíznunk kell!!!
nika31

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Ma egy hete kaptam meg a drágáimat. A cicim megnőtt és hatalmasak a mellbimbóim. Egyéb tünet nincs. Holnapután már péntek....

Kép

Pihi, nyálas filmek nézése, sok folyadék, fehérjedús étrend...

Kellemes napot Mindenkinek! Kép
mot

Jó reggelt Kép

Mot Kép Kép Kép jókat mosolyogtunk rajtad KépHát igen a péntek már nagyon itt toporog, jó tanács nem is kell neked "ügyes kislány" vagy Kép csak igy tovább, küldöm a napocskát, én rendeltem Kép
Mennek a babatapik Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti a kérdésedre a válasz igen. A mi esetünkben velem minden rendben volt, csak a férjem spermái voltak kevesek ezért lettünk lombikosok. Ugyanugy kaptam a stimut azért, hogy több petécske legyen, nagyobb legyen az esély. Nekem 12 tüszőben 8 volt érett pete, és kettőt veszitettünk akik nem fejlődtek tovább. Szóval visszakaptam kettőt 3at meg lefagyasztottak, tesókának jó lesz Kép Kép Ugyhogy készülj fel, mert muszáj, de nem vészes megnyugatatlak Kép Az eredményről nem is beszélve Kép

Minyuu fel a fejjel, tudom most nehéz, és valószinű az energiád is ezzel kapcsolatban a padlón van. Tessék szépen felállni, és arra gondolni igenis mindent megteszek ezért a babáért lesz ami lesz, bármennyit is kell rá várnom. Mi itt vagyunk neked, akik megértenek, és hasonló cipőben járnak, meríts erőt belőlük. Butaságok meg meg sem forduljanak a fejedben...

Ria most egy kicsit eltünt pedig szerintem nála mostanság lesz esedékes a dolog. Merre vagy?

Esperenza remélem Te is hasonlóan töltöd napjaidat, mint Mot Kép Mennek a babatapik Kép Hogy vagy? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólunk annyit holnap megyünk AFP-re, és Zoval megbeszéltük jővőhéten elmegyünk 4D-re. Többen azt mondták butaság várni vele, mert most még majd egyben láthatjuk később meg csak fejet, lábakat, karokat Kép Hűűű nagyon izgi lesz, na majd azt is bedigizzük, sajna még az előző nem sikerült kábelhiány miatt. Elvileg már 16cm Kép, de holnap már tutira megmondom mekkora a kis Picur. Kép Kívánom mindenkinek, hogy hamarosan Ti is igy járogassatok UH-kra.
( Amugy ma egy kicsit jobban vagyok tegnap felhivtam a "barátnőmet" és jól megmondtam a magamét persze sírva, de azóta sokkal jobban érzem magam, hogy kiadhattam magamból.Azt mondta oda fog állni a rokonaim elé és megfogja mondani mekkora patkány volt, ezt szó szerint ő mondta...na majd meglátjuk)

Szép napot mindenkinek Kép

Kép

chesti

Drága ChestiKép

Nagyon aranyos vagy.

A hülye pénteki várakozást nem várom, ott már elég ideges lehet az ember. Nem lehet a nővérkét aki leveszi a vért valahogy rávenni, hogy hamar legyen eredmény????? - ez lehet, hogy hülye kérdés.

Kép
mot

Mot Kép
Nem fogja elmondani Kép Nyugi ezzel nem teszel jót Picuroknak erre gondolj. Nyugi nyugi nyugi Kép

chesti

Rendben Drága! Kép

Türelmes leszek!!!! Kép

Már csak két éjszaka!
mot

Sziasztok!
Legutóbb Z. ügynököt nagyon kedves hangulatában fogtam ki, úgyhogy ezennel megoszton veletek és megvédem, hogy nem is pokróc Kép Az addigi néhány alkalommal mindig roppant hűvös volt, gondoltam, nem talál szimpatikusnak, vagy ilyesmi, de itt megnyugtattatok, hogy ő már csak ilyen.
Ezúttal hosszasan beszélgettünk, meghallgatta még azt is, hogy hisztis lettem, meg néha antinőnek érzem magam, és nagyon megértő, nagyon kedves volt. Elmondta, hogy roppantul le vannak terhelve és sokszor enni sincs idejük, stb. Úgyhogy szerintem, Kriszti, nyugodtan maradj Z. ügynöknél, hacsak nem kimondottan ellenszenves.

Mot!
Ez a mellfeszülés mindenképpen jó jelnek hangzik!
Már csak 2 nap és péntek!
edua

Sziasztok lányok!

Nagyon-nagyon jól esnek a gratulációk és a babanövesztő energiák.Hasznosítani fogom őket!
Köszönöm mindenkinek!

Esperanza
Nagyon szurkolok neked!Remélem, hogy hasonló jó hírekkel jössz majd!

És természetesen mindenki másnak is nagyon-nagyon szurkolok! Remélem azok a szívecskék majd meggyarapodnak az idén!Kép

Mindenkinek gyönyörű napot kívánok, és minden gondot, bajt felejtsetek el!Legalább egy kicsit!Már az jót tesz a léleknek!

Puszi Mindenkinek!

Edina
dedina

Sziasztok Lányok!!!KépKépKép

Megkésve bár, de itt vagyok.

Először is, ha jól látom: DEDINA!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!

Rólam annyit, hogy máj.2-án 13 petesejtet vettek le, majd ebből 4-én 3 embrit kaptam vissza és máj.16-án megyek HCG-re.
Mától már dolgozom, mert nincs idegem otthon fetrengeni.

EspranzaKép MotKép
Drukkok mennek!!!!
Vérvétel előtt fogtok tesztelni mind a ketten?

Puszilok Mindenkit!
Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Kép

Chesti drága,
Örülök, hogy örömet szereztem a gifekkel Kép
Tök jó, hogy már az AFP jön, ebből látni, hogy mennyire nő Picur! 16 cm? Hú, hihetetlen, mennyire gyorsan nő - mondjuk ez a dolga KépKépKép
Azt pedig teljesen megértem, hogy menni akartok 4D-re, hiszen az egy annyira fantasztikus élmény, hogy kár lenne kihagyni!
Remélem, majd mi is láthatjuk végre a kis pocilakódat! KépKépKépKép
Örülök, hogy kezdesz túllenni a "barátaitokkal" kapcsolatosan, remélem, mostmár nyugis leszel, szegénykém.

Minyuu,
Kitartás, meglátod, lesz nektek is babátok! Nem szabad feladni!!!! Kép

Mot,
Ezek nagyon-nagyon jó jelek ám!!!! KépKépKépKép
Örülök, hogy megy a nyugis életmód, így kell ezt csinálni!
Már csak 2 nap!!!
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Edua,
Tök jó, hogy Z.ügynök ilyen volt. Erre mindannyiunknak szükségünk van a dokinktól. Persze, leterheltek, meg nincs semmire idejük, de erről nem mi tehetünk, úgyhogy lehet, hogy ezt ő is belátta, és ezért van a változás Kép

Dedina,
Én is küldöm a babanövesztőket!
Ami jár, az jár: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Viki,
De jó hallani felőled! Kép
Nagyon mennek Neked is a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Esperanza,
Te sem maradhatsz ki: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Ria,
Mi van veled? Hiányolunk, tessék életjelet adni magadról!!! Kép
Remélem minden rendben, csak lusti vagy írni Kép

Millió puszi mindenkinek, lehet, hogy már csak pénteken, vagy szombaton jövök, mert elég zúzósak a napjaim a héten is, úgyhogy nem nagyon van időm írni, de a munkahelyemen, ha van 2 percem, olvaslak benneteket! Kép

Sziasztok:
Zsókuci

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek!

Még egyszer köszönöm, hogy gondoltok rám(ránk)!!! Kép Ma nem leszek gép közelben!!!

Holnap jelenkezek!!!!!!!!!!! El se hiszem, hogy holnap HOLNAP van!!!! Kép

Kellemes napot!
mot

Sziasztok,

ha esetleg valakit érdekel, info képpen a következők:
Short stimun vagyok: suprefatct+gonal f (150) 7napig
a 6. napon 8 db tüsző (11-13mm) baloldalon 3, jobboldalon 5.
A stimu alatt semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Holnap ujabb tűszőszámlálás, majd folyt.köv.

Lányok a lejobbakat kívánom Nektek Kép
üdv
monyo
monyo

Sziasztok!
Nviki:
Szerintem csinálok tesztet, mielőtt megyek Pestre, nem bírom ki, és nem szeretném ha ott esnék pofára, inkább itthon lássam mi van. Tudom, hogy nem biztos semmi, és pozitívnál is lehet 2 nap múlva negatív, de talán kicsit megkönnyebbülök, ha látom a tesztet.
Mindenkinek köszönöm a drukkokat.
Egyébként semmit sem érzek, nem tudom miért. A múltkor volt erős szúrkálódás is, meg mintha meg akart volna jönni, de most semmi. Igaz, van még 1 hét a tesztig, bármi lehetséges! Kép
Esperanza
esperanza

Esperanza,

Örülök, hogy írtálKép
Én nem csinálok tesztet pont amiatt, hogy nem pontos és, ha mondjuk pozitív és a vv. meg negatív akkor az szívás.
Amúgy a múltkori alkalommal én is elég sokszor éreztem szúrkálást meg ilyesmit, de most én sem érzek semmit. Tudja a tököm, hogy mi vanKép
Én már csak 5-öt alszom és vv.Kép

MonyoKép
Kellemes tüszőszámlálástKép

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Lányok lányok hát nem tanultok a tesztelgetésből? Nviki annak örülök, hogy te nem teszed ki magad felesleges butaságoknak. Teljesen mindegy elötte egy nappal tudod meg vagy utánna, és ráadásul nem is biztos. Nem tudom volt e itt valki akinek valós eredményt mutatott a teszt egyáltalán. De persze ez a ti dolgotok, én nem csináltam, és meg sem fordult a fejembe.
Mennek a drukkok és a babatapik nektek Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mot itt a nagy nap szoritunk értetek nagyon nagyon Kép Gondolunk rád egész délelött Kép

Tegnap voltunk AFP-n egy vérvétel és ennyi, elég gyorsan végeztünk. Ma 3-ra megyünk 4D-re, jajj már ott lennénk Kép Ha ugy fordul Picur a 15-20 perc alatt akkor ma kiderülhet fiú e vagy lány Kép

Monyo drága nem akarsz bekerülni táblázatba? Igy tudnánk követni téged is. Kép

Kép

chesti

ChestimamiKép
Remélem majd teszel fel képet a babárólKép

MotKép
Írjál, hogy mi van????????!!!!!!!!!

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Olyan jó, hogy már 2 szivecske is van a táblázatban!
edua

Mot??????????????Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti
Én teszteltem 4-én reggel.És 5-én mentünk vérvételre és pozitív volt.Igaz a múltkor ia teszteltem, de akkor negatív volt és nem is volt érdemleges a hcg-ém. Igaz ha negatív még mindig nagyobb az esély arra, hogy terhes az ember lánya, mint hogy fordítva. Egyébként én is megfogadtam, hogy nem tesztelek, de aztán nem bírtam ki.És igaz ami az igaz, hogy pozitív teszttel a kezembe még jobban izgultam, féltem a vv-től.

Viki
Akkor egyszerre megyünk a BMC-be.Remélem nagyon jó híreket fogsz kapni!Na meg persze én is.

MOT??????????????????????????

Esperanza

Nagyon sok babatapasztót küldök Neked!3, vagy 5 naposan kaptad vissza a kis picúrokat?

Mindenkinek 10000000000000000000000000 drukk!

Edina
dedina

DedinaKép
Remélem én isKép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

SZIASZTOK!
NEKEM INSZEMINÁCIÓ VOLT!!!
Chesti:
Légy szíves javítsd át a táblázatban a transzfer dolgot, mert mindenki azt hiszi lombikozok. Köszi
esperanza

Drágáim!

Kedves szomszédainknak hála, net közelbe kerültünk. Szóval: 1 óra várakozás után ma reggel levették a vért, fél 12-kor Katika (W. doki asszisztense) mosolyogva közölte kedvesemmel, hogy várnak minket mehetünk. Bementünk!
W: Menstruáció van?
Válasz: Nincs!
W: Az jó mert egy terhesség van! HSC: 69.7!!!

Gyerekek! El se hiszem!

Köszönöm, hogy december óta együtt lehetünk!!!! Mindenkinek hasonló érzéseket!!!!!! Kép
Szóval a lényeg, hogy a 8 hétig óvatosan mindent, az a kritikus időszak!

Május 23 ultrahang!!!!!

Egy kicsi görcsölés miatt ment a para rendesen, de azt mondta W doki, hogy ez normális!!!!!!!

Majd még jelentkezek!!!!!

Csók!!!!! Kép

Ezt nem hiszem el!!!
mot

Mot
szeretnék elsőnek gratulálni, ez nagyon jóó, én éreztem, hogy sikerülni fog! Egész nap vártam, hogy jelentkezz!
Vigyázz magadra!
KépKépKép
esperanza

Drága Esperanza!!!!

16-ára mennek a drukkok!!!!!!! Kép

Nem is hisszük el!!!!!!!!
mot

Nviki: május 16.
Esperanza: május 19.
KépKépKép
esperanza

MotKép
Gratulálok, vigyázz nagyon magatokra!!!

manda

Drága Mot,

Nagyon-nagyon gratulálok!!!! KépKépKép Sokat gondoltam ma Rád, és nagyon reménykedtem, hogy jó hírekkel jössz!
És így lett!!!! KépKépKépKépKép
Mennek a babanövesztők mostantól Kép : +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Kép
Viki, Esperanza:
Nektek meg egyelőre "csak" a babatapik mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Remélem, hogy hamarosan Nektek is babanövesztőt küldhetek Kép

Chesti,
Na, milyen volt a 4D? Kép Gyere, és mesélj - de az lenne a legjobb, ha már mi is láthatnánk Picurt! KépKépKépKép

Mindenkinek szép álmokat!Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok

MOT Kép
NAGY GRATULA!!!
monyo

Mot drága Kép gratulálunk Kép Remélem most már nyugodtabb leszel, ott van Picur Kép Táblázatban ott lesz a szivecske, délelött javitom és már rakom is fel, hogy láthasd Kép mennek a babanövesztők Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

Esperanza javitom, ne haragudj, én naivan azt hittem azt is transzfernak hivják, de nem.
Neked mennek a babatapik Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

Dedina neked szintén mennek a babanövesztők, remélem jól vagytok, és szépen telnek a napjaitok Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

Viki természetesen neked is jár a babatapi, és nyugiban vagytok Kép A május meg hozta a babaesőt Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rakok fel képet Picurról Kép 60%-ban azt mondja lány lesz, bár végig keresztbe rakta a lábát a kis szégyenlős Kép aztán bekucorodott egy kis sarokba és ő alukált tovább, nem nagyon mocorgott akkor Kép Egyszer mikor égbe rakta a lábait amiről lett fotó (azt rakom majd fel ide) akkor azt mondta mintha szeméremajkak lennének. Kép 2 hét múlva megyek az AFP eredményért, akkor lesz egy nagyobb UH talán akkor ébren lesz Picur, és akkor végre megtudjuk tényleg Niki e Kép

Puszi mindenkinek, gyönyörű napsütés van, mindenkinek szép napot Kép

chesti

Kép

chesti

Hát ezt én csináltam nem valami éles, sajnos a papir túl fényes ha Zo csinál majd jobbat azt is felrakom Kép Remélem azért kivehető Kép
Baloldalon a kis lábai felfelé, jobb alul a kis fejecskéje Kép és esküszöm mosolyog Kép Kép Kép

Kép

chesti

Chesti:
Köszi a javítást a táblázatban!
Az ultrahangos kép nagyon jó, én látom amit kell.Kép És tényleg mosolyog!Kép
esperanza

Chesti:
Lehet, hogy már kérdeztem, de légy szíves válaszolj nekem!
Meddig kell (kellett) a BMC-be járnod? Mikor engednek utadra? Gondolom a dokik közül senki sem szülész, mi? Érdekelne, hogyan zajlik ez az egész.
esperanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?