Sziasztok
Chesti drága,
Örülök, hogy örömet szereztem a gifekkel
Tök jó, hogy már az AFP jön, ebből látni, hogy mennyire nő Picur! 16 cm? Hú, hihetetlen, mennyire gyorsan nő - mondjuk ez a dolga
Azt pedig teljesen megértem, hogy menni akartok 4D-re, hiszen az egy annyira fantasztikus élmény, hogy kár lenne kihagyni!
Remélem, majd mi is láthatjuk végre a kis pocilakódat!
Örülök, hogy kezdesz túllenni a "barátaitokkal" kapcsolatosan, remélem, mostmár nyugis leszel, szegénykém.
Minyuu,
Kitartás, meglátod, lesz nektek is babátok! Nem szabad feladni!!!!
Mot,
Ezek nagyon-nagyon jó jelek ám!!!!
Örülök, hogy megy a nyugis életmód, így kell ezt csinálni!
Már csak 2 nap!!!
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Edua,
Tök jó, hogy Z.ügynök ilyen volt. Erre mindannyiunknak szükségünk van a dokinktól. Persze, leterheltek, meg nincs semmire idejük, de erről nem mi tehetünk, úgyhogy lehet, hogy ezt ő is belátta, és ezért van a változás
Dedina,
Én is küldöm a babanövesztőket!
Ami jár, az jár: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Viki,
De jó hallani felőled!
Nagyon mennek Neked is a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Esperanza,
Te sem maradhatsz ki: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ria,
Mi van veled? Hiányolunk, tessék életjelet adni magadról!!!
Remélem minden rendben, csak lusti vagy írni
Millió puszi mindenkinek, lehet, hogy már csak pénteken, vagy szombaton jövök, mert elég zúzósak a napjaim a héten is, úgyhogy nem nagyon van időm írni, de a munkahelyemen, ha van 2 percem, olvaslak benneteket!
Sziasztok:
Zsókuci