na, mégsem miattunk megy tönkre a magyar egészségügy...
Dani tegnap úgy jött haza oviból, hogy sírt nagyon, hogy fáj a szeme.nem is nagyon akarta megmutatni, de végül igen, nem láttam benne semmit. Ő sem emlékezett, hogy valami történt volna.
Reggel már felébredt előbb, mint hogy mentem ébreszteni őket, de feküdt az ágyban csukott szemmel, mondván, hogy nem tudja kinyitni a másikat sem mert akkor fáj az egyik
Jó, akkor itthon maradsz. Később meg már rohangált, de mikor megbeszéltük, hogy mégis ovi, újra belenyilallt.
Szemészet. Ott megállapították, hogy meg van sérülve kicsit a szaruhártya, kapott cseppet és vmi zselét.
Nagyon virgonc volt egész nap, este megint szokás szerint kekeckedett Zsozsóval, elkezdtek játszani, zsó pedig véletlenül belekapott pont abba a szemébe
Dani meg csak
, nem tudta abbahagyni, mindig mikor újra belenyilallt, felvisított
.
Beborogattuk és a nappaliban a kanapén félig ülve el is aludt
Azóta alszik. jupap pedig mellette matracon. Nem akartuk mozgatni, a helyére vinni, de otthagyni egyedül sem. Biztos fog még éjjel fájni neki.
Lányok, jók a klikkesedő képek!!
Vanília, Bubek én már a múltkori talin úgy láttam, hogy fogytatok, Bubek, te azóta írtad is, de sztem Vanília te is!!
Mamac, lépcsős sztori
, jó hogy nem történt baj!!!
gyertek el kedden (mondom én, aki nem biztos, hogy ott lesz, J-nak még folyik az orra
), hadd lássuk (lássák a többiek) élőben is, milyen sikeres a fogyókúrád!! Én néhány fényképezéssel kapcsolatos kérdést szívesen feltennék, de ha nem most, majd máskor.
Natasa, mi az a pepita szatyor kenyérhéjjal töltve???
Ovónénik, segítsetek, adjatok tanácsot légyszi!!
Dani gyerek aug 4-n lesz 6 éves, az ovónénije szerint már most iskolaérett. Tud figyelni (45 percet azért még biztos nem), érdeklődő, kb 15ig már ad össze számokat, és 100ig nag biztonsággal el tud számolni. Leírja, hogy Dani.
Jupap szerint kellene vinni ősszel iskolába
. Én még nem szeretném annyira, de ha marad, nem fog vajon unatkozni jövőre az oviban??? Vagy majd olyan feladatokat kap(nak) már, ami leköti???
Én még nem akarom, hogy bekerüljön a taposómalomba...