Új privát üzeneted érkezett!

nincs mit Bubek, egy kisdobos ahol tud, segít.

Ilba, tetszett ez az őszinte tisztelet, amivel adóztál a tegnap esti termés iránt...

Natasa meg egyszerűen csak tudatmódosult állapotban volt ital nélkül is. Az ő szösszenetére ugyanis nincs racionális magyarázat :wink:

Kép Kép
coolasa

szokatlanul nagy a csönd..... lelki szemeim előtt azért fel-felvillan néhány visszaolvasásba meggörnyedt hát, 1-1 monitortól folyóssá vált szempár.... :twisted:

Kép Kép
coolasa

Livinardo Da Vinci

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A kis büdöskének mindig ki kell így húzni az ágynemű tartókat, azon lépcsőzik egész nap. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csajok, mi volt veletek tegnap? :lol: betűf...ó gombát nyeltetek? :lol: nem hittem a szememnek, atyaég olvasásgyakorlat következik. lehet meg kellene tanulnom a gyorsolvasást? :lol: :lol:

Mamac:
ha tudnád én hányszor csináltam ilyet :oops: ám gyerök okos, ha be van zárva a rács, szó szerint lóg rajta, meg dugdossa a lábát, viszont minden alkalommal amikor nyitva hagytam, akkor csak ül előtte és rötyög. És olyankor úgy tudom utálni magam, hogy még a kölyök is okosabb nálam :twisted: De volt már hogy a földszinten hagytam nyitva, odanézek, kölök már a lépcsőfordulóból tekinget..húúúúúúú. Na remélem ezt nem olvassák a gyivisek :roll:

Jumam:
szerintem Dani meg Julcsi tiszta papa, Zsó meg te vagy, igazam van? Nagyon jók a képeid.

Gabus:
festőművész Livicsek ügyes. Most adtál neki először ceruzát?
Én meg vettem olyan krétát, amiben a fürdőben lehet rajzolni, vÍzzel lejön. Már összefirkáltuk a csempét.
Vendég

Mamac:
nagyon lácc rajtad, hogy fogytál. Gratulálok!!!
Vendég

Tücsi, és tényleg lejön? Már a kréta... :wink:

Kép Kép
coolasa

Letettem aludni... :cry:
Coolasa
Nem... ezt én csak halál létrának hívom... olyan meredek, hogy az előtte levő lépcsőfokba kapaszkodva lehet felmászni...
Itt laktunk Áron előtt... kilenchónaposan is felmásztam... aztán leköltöztünk a sok éjjszakai pisi miatt... de itt fennt van a számítógép így sejthető, hogy aránylag sokat vagyok itt fenn... természetesen tökit is felhozom (hónom alá csapom míg a másik kezemmel kapaszkodok), hogy így tudok rá figyelni... delehet, hogy még sem... :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Livi
nagyon nagylányos vagy ezzel a frizurával! :)
A művészettel meg csak így tovább! :)

Tücsi
Köszi! :)
Mások is mondták, hogy látszik... ez erőt ad a folytatáshoz! :)

Elmondtam apának... teljesen kiborult... most nem mer minket itthonhagyni... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szerintem meg pont most hagyhat itthon benneteket biztonságban. Szembesültél valami nagyon rossznak a potenciális bekövetkeztével, ez elrémít, így triplán elővigyázatosabbá tesz.

Kép Kép
coolasa

Azonkívül azért is hagyjon titeket otthon, mert különben azon a börtönön nem lesznek rácsok, így ki-be járhatnak az elítéltek péksüteményért, poharas kakaóért, és mint tudjuk ez mind-mind nagyon hízlal....

Kép Kép
coolasa

Cool:

igen tényleg lejön, még csak súrolni sem kell, amúgy olyan mint egy zsírkréta
Vendég

felkeltette a fagyis autó :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó!

Mamac,
huhh, nem csoda, hogy idegbeteg lettél :shock: De a lényeg, hogy nem történt semmi baj!!!! Mi volt ez amit sütöttél? Jól néz ki :wink:

Somamamagésa nem csak úgy szimplán LA-t pisilte körbe, hanem a nevezetességeket. Ezt egy újságban nyilatkozta már vagy 1 hónapja. Guszta.

Ez a csempefestés jól hangzik, de később, amikor már pár évvel nagyobb lesz, akkor hogy a túróba magyarázzam el neki, hogy kisfiam, mostmár nem rajzolhatod össze a csempét, mert nem az a ceruza van nálad, sőt, a falat se firkáld össze :roll:

Iszonyat ez a szél :shock: :shock: :shock: Kéne mennünk vásárolni is, meg a telefonomat szervízeltetni... Sőt, a Corába is el kéne menni, de olyan messze van :roll:

Mi tegnap rendeltünk pizzát. DonPepe, fokhagymás tejföl, hagyma, szalámi, sonka :P Meg még kértem 1 adag hawai csirkesalit is, azt most ettem meg :P Isteni volt, és akkora adag! És még csomagolnak mellé 4 szelet pirítóst is :roll:

Kép
mancs

Tücsi,
hol lehet ilyen krétát venniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?!

Mamac,
köszike, bár sztem ez minden, csak nem frizura. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Tücsi, 1 éves kora körül volt nála először ceruza, de akkor csak ki-be pakolgatta a kis vödörből/-be, meg nyalogatta volna. Tartottunk egy kis szünetet, nemrég újból odaadtam neki, már nézi, hogy it rajzolok és beazonosítja, ha kérdezem, meg ő is firkál, persze csak össze-vissza hadonászva. De jól elvan vele.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

... már csak két oldal. :shock: :wink:

Liviapu! Bódogságos öregedést!!! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ratatataaaaaaaaaa! Visszaolvastam. Ide azzal a pezsivel! :lol:

De azt ugye senki nem várja el, hogy reagáljak is. :twisted:

Képek szuperek, Petra nagyon Petrás újszülöttként is, Zsófi cuki, de nem Zsófis, Mamac soványodik ezerrel, Marci hozza a huncutságot, Julcsi meg nálam az ügyeletes kedvenc. Azok az arcok! :D Ja és ugye új festőművész cseperedik. :wink:
Remélem senkit nem hagytam ki.

Somát eddig is utáltam, de ezek után sem fogom megkedvelni, viszont már hányingerem is van tőle. Pfujj!

:?: Nem gondolkodunk el egy zárt topikon?

Kép
Kép
Kép
ilba

Klikkesedők!
Tessék sokat fotózni!!!

Sehol senki?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, még zártabb topikot akarsz? Eddig sem volt az a kimondott átjáróház. :wink: És akkor hogy ismernénk meg újabb Jumamokat, meg akár hogy találkozhattál volna velem.... najó, ez nem volt jó példa, de akkor ott van pl Jumam.....

Kép Kép
coolasa

Tücsi, megtaláltam azt a növényt, amiről beszéltünk, tudod a macskatávoltartót:

Macska -jaj (Coleus (Verpiss-Dich Pflanze)) 690 Ft
A Sieberz kft gödöllőn forgalmazza. ez egy kertészáruház, és kiküldik a címedre ha rendelsz, de oda is lehet menni és vásárolni.
A macska-jaj itt van ezen az oldalon:
http://www.sieberz.hu/index.php?content ... #termek979

Ez meg a vakond ellen:
Ibolyás csillaghagyma Knofi (Ipheion uniflorum) 870 Ft
http://www.sieberz.hu/index.php?content ... termek1369

érdemes körülnézni, mert tök olcsó sztem, és tök jó dolgok vannak náluk... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba, mér voltál dokinál, ha egyáltalán dokinál voltál, ugye (most kérdezem nem tudom hanyadjára, és most már jó lenne ha méltóztatnál kielégíteni a kíváncsiságomat... :evil: :evil: :evil: )

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,, ez már felvetődött, de sztem is felesleges, mert ezzel a sebességgel nem nagyon tud senki lépést tartani, :lol: és ha meg igen, akkor megérdemli, hogy csatlakozhasson... :lol: :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, Ilba megírta részletesen az orvosos sztoriját délben, és elküldte nekünk (neked is) emailben...

Kép Kép
coolasa

Bubek
Az egyszerű pizza recept előkerült már?
nagyon várom ám...

itt vagyunk anyuméknál... átszállítottuk a fél adag csempét, csaptelepet és egyebet... csak a fele fért a kocsiba így is elég sportosan ültetettre sikeredtünk :lol:

sajna öcsém nem enged netezni önző mint dög :?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba
Szegény te.... nem irigyellek... :?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Megüt a guta.
Ezek nem a mi napjaink ... már megint nem ...
Kimentünk a Corába a babavásárra. Hirdettek 9-36kg-ig autósülést Graco-t 15 ezerért. Na, egyből ugrasztottam A-t, nehogy elkapkodják ennyiért. Meg még ugye nézelődni is akartam.
Na, a katalógusban el van írva, az ülés 15-36kg-ig van. A pelenka 500Ft-al drágább mint a DM-ben kedvezmény nélkül, gyerekruha 86-os méretig, aztán 104-től! És minden más is qva drága. :evil:
Aminek örülök, hogy végre kaptam 7 gabonás pépet. Meg vettem Frutapurát. Ennyi. Ezért érdemes volt ennyit autózni. :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba

[quote="bubek"]I írta:bubeklba, mér voltál dokinál, ha egyáltalán dokinál voltál, ugye (most kérdezem nem tudom hanyadjára, és most már jó lenne ha méltóztatnál kielégíteni a kíváncsiságomat... :evil: :evil: :evil: )

Méltóztattam, ahogy azt Cool is írta már. :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamac,
- 60dkg liszt
- 8dkg olaj
- só
- bors
- élesztő melegvízben feloldva (pohárban)
Össze kell gyúrni ha még így száraz akkor meleg vizet kell adni hozzá még jó nem lesz a tészta.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
zárt topik - miért? Nem azért, mert ellenzem, csak miért vetődött fel benned most?

Nnnnnnnna, jól kiklikkesedtük magunkat (ugye milyen szép szó?), nagyon jól éreztük magunkat Dia néninél és Domi hercegnél! 8)

Első út a tévéhez vezetett
Kép
Kép
Kép

Halló! Miniszterelnöki Hivatal? Az anyukám egy idegen gyereket ölelget!
Kép

Figyeljetek, ezt a két pasit mindjárt lesmárolom!
Kép

Egyiket
Kép

Másikat
Kép

De hol van Szilvi? Ja, ruhát próbál.
Kép

Anya, mehetek még válogatni?
Kép

Nicsak, egy zugevő!
Kép

... majd ha piros ló esik!
Kép

Piros ló? Hol?

Kép

Térdre!
Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jók a képek csajok! :)
A kedvencem a Térdre! :)
Vendég

TeletábiminiteddleazonnalLivi :)
Vendég

Nekem meg a Piros Lós kép a kedvencem, de nem azért, mert névrokon...

Kép Kép
coolasa

Zárt topik: na nekem aszt tök mindegy :lol: csak akkor nem kéne néha e-mailt is irogatni, mert azt csak mi olvashatnánk.
De vegyétek úgy, mintha nem is írtam volna.

Líííííívi! Mit tettél Benivel??? :lol:
A hajad viszont nagyon állat! :wink:

Ádusz is borbélynál volt?

Kép
Kép
Kép
ilba

Borbély 8)
Vendég

Úgy látom, Sziszkót még mindig a rongyok - ahogy azt anyája mondta volt legutóbb - érdeklik. :wink:
Vendég

Én tavaly ilyenkor gondolkodtam el a zárt topicon, amikor is egy bizonyos személy zargatott minket.....de akkor nagyon. :twisted:
Vendég

Ilba,
aha, már értem! Tényleg nincs ellenvetésem, csak nem értettem, hogy miért jutott eszedbe? De így mán éééértem. :wink:

Eszti,
jó ez a név, sztem anyakönyveztessük. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubi,
Sport 1 most kezdődik a 2. elődöntő. Elsőt a németeknek elcsalták. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó!

Petra így olvassa anya leveleit.

Figyeljétek a szakszerű eszközkezelést! :lol:
Kép

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok

Sziasztok!
Pepita szatyor kenyérhéjjal töltve! Mennyit sikerült itt összeírni? :shock:
Cool, értem, szoval tegnap szimplán hülye voltam :twisted: És készültök zárt topikkal a kirekesztésemre :roll: Vagy szimpla üldözési mániám van :roll:
Egyébként jobb is, hogy tegnap este léptem, mert lehet nem mindenben tartoztam volna a többséghez. És mivel Mancsot kifelejtettem a felsorolásból és nem illik zsaruval kekeckedni,...meg aztán elég durva amikor bepörög. Akkor lehet ma már velem kergetitek a macskákat/vakondokat :shock:

Petra PC kezelése figyelemre méltó. Kérdem én, vajon mit lát a gyerek egész nap, ha ilyan profi? :twisted: Boldog szülinapot!

Liviapunak is! xoxo

A képek nagyszerűek! Bár Julcsi-sorozaton kissé ugráltak a szemeim, de értettem a lényeget :wink:
Vanília a képeken megragadt a séród meg a szemüveged. Tecc! (Ezt meg kitől tanultam?) Találkoztunk mi már így?

Mamac, lépcsős dolog ijesztő. Nálunk hasonló a helyzet. Persze, mindneki megjegyzi, a védőkorlátot meg hasonlókat,....Igen, majd lesz (valószínűleg),.... Szonja azonban egyáltalán nem érdeklődik a lépcsők iránt csak a 2 ebédlő-nappalinál levőt használja, de azt profin!

Bubek, csak halkan elárulom, hogy Szonjec ma kerek másfél órát játszott a saját levetett kantáros nacijával. Hogy takarítottam? Nem! Horgoltam :oops:

Szonja ma evett: reggelire májkrémes kenyér (kapásból szemet hunyt a saját kajájára amikor meglátta az enyém) este meg szájzárat kapott az imádott gabonás gyümire és inkább tejfölös kenyeret kunyizott.
Szobája alakul :)

N.

Kép Kép
natasa1975

Ilba: :cry: szegény, együttérzek

Gabus:
Profi. Ha arra járok szerezzek? 1 db ezres, és asszem 12 szín van benne.

Klikkesedés: ez nem igazság, nem hívathatnánk meg magunkat, nem kispestieket is :?: :?: :twisted: :lol: :lol:

Petra szokásosan profi a szgépkezelésben :lol:

Bubek kösz a zőccséginfot :)
Vendég

Halihó!

Megint bekukk!

Egyszerűen képtelen vagyok titeket nyomon követni mostanában. Annyit írtok. Rémes. Nem tudok visszaolvasni. :cry:
Tegnap megint alakformáltunk Timivel. Ennek örömére még este tizenegy fele mosogattam. És vasalnom :lol: is kelett. Terveim szerint holnap reggel is megyek tornázni.
Node jót klikkesedtünk ma Diánál. A gyerekek nagyon jól elvoltak egymással, mi nagyok meg egymással. :lol: Tök jó volt. Kaptam egy szatyor ruhát. Köszi Dia!!

Sajna visszaolvasás hiányában nem nagyon tudok reagálni semmire.
Volt valami lépcsős történet is. A minap tényleg csak egy percre jöttem be valamiért a szobába. Mire a konyhához értem a gyerek már a konyha asztalról dobálta le az újságokat. Abba bele se mertem gondolni, hogy jött volna le? :roll:

Natasa
[quote]V írta:anília a képeken megragadt a séród meg a szemüveged. Tecc! (Ezt meg kitől tanultam?) Találkoztunk mi már így?

Nos a hajam a régi, a szemüvegem tegnap készült el, a régit a gyerek eltörte. A Tecc mint kifejezés szerintem Ilba találmánya.

Kép
vanília

Off!
Csajok!
Remélem sokan láttátok ezeket a meccseket. EZ KÉZILABDA! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

na, mégsem miattunk megy tönkre a magyar egészségügy... :?
Dani tegnap úgy jött haza oviból, hogy sírt nagyon, hogy fáj a szeme.nem is nagyon akarta megmutatni, de végül igen, nem láttam benne semmit. Ő sem emlékezett, hogy valami történt volna.

Reggel már felébredt előbb, mint hogy mentem ébreszteni őket, de feküdt az ágyban csukott szemmel, mondván, hogy nem tudja kinyitni a másikat sem mert akkor fáj az egyik :shock:

Jó, akkor itthon maradsz. Később meg már rohangált, de mikor megbeszéltük, hogy mégis ovi, újra belenyilallt.
Szemészet. Ott megállapították, hogy meg van sérülve kicsit a szaruhártya, kapott cseppet és vmi zselét.
Nagyon virgonc volt egész nap, este megint szokás szerint kekeckedett Zsozsóval, elkezdtek játszani, zsó pedig véletlenül belekapott pont abba a szemébe :( :cry: :cry:
Dani meg csak :cry: :cry: , nem tudta abbahagyni, mindig mikor újra belenyilallt, felvisított :( .
Beborogattuk és a nappaliban a kanapén félig ülve el is aludt :roll:

Azóta alszik. jupap pedig mellette matracon. Nem akartuk mozgatni, a helyére vinni, de otthagyni egyedül sem. Biztos fog még éjjel fájni neki.

Lányok, jók a klikkesedő képek!!
Vanília, Bubek én már a múltkori talin úgy láttam, hogy fogytatok, Bubek, te azóta írtad is, de sztem Vanília te is!!

Mamac, lépcsős sztori :twisted: :evil: :twisted: :evil: , jó hogy nem történt baj!!!
gyertek el kedden (mondom én, aki nem biztos, hogy ott lesz, J-nak még folyik az orra :( ), hadd lássuk (lássák a többiek) élőben is, milyen sikeres a fogyókúrád!! Én néhány fényképezéssel kapcsolatos kérdést szívesen feltennék, de ha nem most, majd máskor.

Natasa, mi az a pepita szatyor kenyérhéjjal töltve??? :roll: :shock:

Ovónénik, segítsetek, adjatok tanácsot légyszi!!
Dani gyerek aug 4-n lesz 6 éves, az ovónénije szerint már most iskolaérett. Tud figyelni (45 percet azért még biztos nem), érdeklődő, kb 15ig már ad össze számokat, és 100ig nag biztonsággal el tud számolni. Leírja, hogy Dani.
Jupap szerint kellene vinni ősszel iskolába :shock: . Én még nem szeretném annyira, de ha marad, nem fog vajon unatkozni jövőre az oviban??? Vagy majd olyan feladatokat kap(nak) már, ami leköti???
Én még nem akarom, hogy bekerüljön a taposómalomba...
jumam

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket :D :oops:

Sajnos csak fáziskésésekkel olvasok, és mire írnék, már nem aktuális a téma... Persze van, ami nem veszti hatályát, pl. hogy a gyerkőcök hihetetlen aranyok!! És akartam örvendezni Mamackának, és Jumamnak, és mindenkinek a jó képekért 8) , és Pesztinek is akartam írni, ... de hogy aktuális legyek, Anti, először Petra képét láttam az oldalon, és egyből szemet szúrt a profi egérkezelés :lol:
Ja, és én is akartam Petrának Boldogot kívánni, de elkéstem (viszont mikor utólag olvastam Petrának szóló színes jókívánságokat, mindegyiknél bólogattam, hogy igen, én is kívánok sok boldogot Petrának!!)

Meg mit akartam még ... Ja:

Peszti, írtad, hogy Benyó mondja, hogy "nyenye..enye...enene.." (=anya :D ) !! Egyből eszembe jutott, mikor Livi először mondta, hogy "opoá" (=apa) /bár még most is csak ópoáá vagyok Livinek/
Ja, és az óra-orr féle eset is aranyos :) Livi pont fordítva keverte a kettőt (mikor kérdeztem tőle, hogy "hol van apa orra?", akkor mutatott a falon lógó órára :lol: )

Fú, és még másoknak is akartam írni, no, majd legközelebb.

(Mamacka, a képrendezgetés-függőség miatt "részvétem" :) , én is notórius fotóalbum-rendezgető alak voltam/vagyok (csak ma már a kilobájtokat csoportosítgatom a vincseszteren)

És ha már szóba kerültek a képek, rakok fel pár Liviset.

Folytatva Gabi "Livinárdó" sorozatát ... ,

Kép

Hú, ezt most így kell nézni?
Kép

Vagy inkább így?
Kép

Aztán az történt, hogy egy ceruza beesett az ágy szivacsa mögé...
Ez újabb ihletet adott a kis képzőművészünknek, merthogy...:
Kép
Kép

Imádom ezt a csajt!!!! :lol: :lol: :lol:

Na, eldugulok, sziasztokkk!!!
liviapu

Szegény Dani! A szem fájdalma annyira kellemetlen. :(

Vanília,
jó az okulláréd! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Liviapu,
megint jó képek! :wink:
Azasszony hun van??? :roll: Vagy ünnepeltek, ünnepeltek? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba ne tégy fel ilyen indiszkrét kérdéseket. :lol:

Tücsi ha te eljösz Kispestre klikkesedni őszehozzuk az egész itteni bagázst! :lol:

Kép
vanília

Úgy tűnik, mindenki ma piheni ki a tegnapot :wink: :wink: :wink:

Megyek én is aludni. Múltkor lefeküdtem fél 11kor, annyira jó volt, hogy csak nnaaa! mikor Julcsi először ébred, már két órája aludtam :)

Figyeljetek erre a lányra Liviapu, ne hagyjátok parlagon heverni a tehetségét! Aranyos, ezzel a ceruzasorakoztatással,meg amikor nézi, hogy is kell a képet fordítani :wink:

Petráról meg ez a kép jutott eszembe. ( Kép Dani)
jumam

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?