Sziasztok!
Látom éjszaka jól felhergeltétek egymást!Remélem azért mindenki jól aludt?
És nemcsak Esztinek hanem nekem is négy oldalt kellett visszaolvasnom!
Tegnap megint voltunk tornázni Vaniliával!Nagyon jó volt bár az óra közepén azt hittem ott halok meg hasizmozás közben!
És az a nagy tökör ami körbe veszi az egész falat elég durva.Szembesülnöd kell önmagaddal,hogy hogyis nézel ki.Én már alig mertem odanézni,mert amikor azt gondoltam,hogy most irtóra beleadok mindent és tök jól csinálom,látnom kellett,hogy elég ramatyul csinálom.
Szerdán hajnali 2-től 4-ig nem aludtunk Szilvivel.Nem tudom mi volt vele,de bármit csináltam nem birt elaludni.Még a cici sem segitett. 3 körül bekapcsoltam a tévét,hátha elalszik ,de semmi,igy lekapcsoltam és erélyesen rászóltam,hogy most már alvás,és igy nagy nehezen,sirva elaludt.
De a mai éjszakát szinte végigaludta!Este 10-től 3-ig!Ez már valami
Lányok! A babák nagyon édesek!Olyan jó nézegetni őket!
Bubek.
Marci amilyen komoly arccal tud nézni!
Jumam:
Julcsi jól el tud lenni azzal a popsikendővel!
Mamac:
Hajrá munka!!!
Dia:
Akkor ma megyünk! Nem úszod meg!Vanilia segit rajtunk,hogy eljussunk hozzád!
Egyébként ilyen rosszevő gyerekem volt már az óviban!Úgy higgyétek el,hogy ez a kisfiú semmi mást nem evett meg csak édességet!Otthon is persze.Vagyis édes tésztákat,pudingot,csokit ilyeneket.Igy amikor eljött az ebéd ideje ő asztalhz se ült a többiekkel csak a padról nézte mit esznek e többiek.De ha süti volt rögtön leült a többiekhez.Egyszerűen nem tudtunk vele mit csinálni.Aztán szóltunk a pszichológusnak,hogy mit tegyünk,erre ő ebédidőben hozott a gyereknek danon pudingot,mondván ha a gyereknek ez kell adjunk neki.Hát rendesen kiakadtunk tőle,mert a többi gyerek nagyokat nyelve nézte ahogya fiúcsja befalja a pudingot,miközben nekik soenót volt ebédre.
Hűűűű kicsit hosszú lettem!Remélem azért elolvassátok!