Új privát üzeneted érkezett!

Kormi az én fiam rosszevő volt és az is maradt. Volt mikor csak kenyeret evett az oviban :( . szép lassan kóstolgat, de még mindig nem hajlandó mindent.
kb ugyanezeket enné/eszi ő is meg
jumam

ez a popsitörlő már száraz :P . de szaga így is van biztos íze is :roll:

szeegéény amik :wink:
jumam

Jumam, épp most végeztem a visszaolvasással.
És jól vagyok, ahhoz képest, hogy a hajam kihullott, a maradék meg beleőszült az elmúlt 2 órás erőfeszítésembe. Ráadásul a Józsibácsinek megmondjék, hogy meg fog rothadni szatyorbanon csendesen rázkódtam a nevetéstől, így ölemben időközben elszunnyadt utódom is felriadt, és most igen virgonc.

Kép Kép
coolasa

Kormi,
anyukám szerint nálunk úgy volt, hogy amíg oviba nem kerültünk, megettünk mindent, utána lettünk válogatósabbak. Mer ha a spenót szar volt az oviban, otthon sem kellett, mondván, hogy biztos az is szar, hiába volt finom. Szegény anyukám. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jumam,
mondjuk nekem nem sok jogom lenne panaszkodi, emlékszem, középiskolás koromban a menzán többnyire csak a kenyeret ettem, meg vizet. Nem voltam én rossz evő, csak anyám főztjén kívül semmit...

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Marci a popsitörkőt tépkedi a fogával! :shock: hála sz égnem nem nyeli le, kitúrja a nylvével. És ha zt mondom nem szabad, akkor kiröhög. :shock: és elszalad a popsitörlővel, amit a pelusos kukából szedett ki... :lol: :evil: eddig még nemsikerült neki kakásat találni, mert azok komoly csomagolásban vannak mielőtt akukába kerülnek...de akkor is... :evil:

na jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek

Noki, végre!!! Egyszer az életben Te is felébredhecc éjjel! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Cool, és mire végeztél szépen mindenki elmegy aludni... :D

Hja, az éjszakai baglyok sorsa ... az egyedüllét...

Rothadjon meg szatyorbant, hogy találtad ki Sajti???!!! RMSZ
jumam

Leventének is nagy kedvence a popsitörlő rágcsálás, nedvesen meg szárazon is, én többnyire hagyom, mert addig legalább lefoglalja magát annyira, hogy be tudom pelenkázni. Benedeknél is utáltam ezt a korszakot, volt kb egy év, amíg totál lehetetlen volt a pelenkázás.

Kormi

kormi

A másik nagy kedvence a használt, lehetőleg kakis pelenka. Nekünk nincs idebent a lakásban szemetes a pelenkáknak, az erkélyen gyűjtjük zacsiban, s pelenkázáskor csak a földre dobom mellénk, s néha bennfelejtődik. Ha Levente talál egyet, rögtön áveti magát, s tömi a szájába.

Kormi

kormi

bubek, nekem ez a popsitörlő rágcsálás azért tecc jobban, mint a másik mániája a papír, mert (eddig még) nem szakad(t) el. Viszont jó papír helyett.

Tévedtem, mégsem ment el mindenki aludni, csak most a 15 helyett csak öten vagyunk :wink:
jumam

A képekről annyit, hogy Julcsi tudományos alaposságú érdeklődése ismerős itthonról, mivel Noki kb tíztrillió órát tud eljátszani egy szöszdarabbal. Petra tökéletesen felismerhető újszülöttként is a fotókról, Zsófira viszont nem jöttem volna rá, csak a kontextusból....

És kitágult pupillákkal várom a csizmás sztori végét.... jegyzetelek, aztán eladom a jogokat Spielbergnek, vagy inkább quentin tarantinonak. A jogdíjakból származó pénzzel pedig meglógok, senkivel nem osztozom, kivéve Sallai 'RMSZ' Edinával, akinek közelgő családgyarapodása révén indokolt az aránytalan vagyongyarapodásra vonatkozó kérelme. Nnnna. Az ülést berekesztem.

Kép Kép
coolasa

mínusz 1.

mert én megyek, pá, aludjatok jól!!

Cool, kedden találk a georgina utcánál? Már ha jöttök... Meg márha mi megyünk... remélem addigra nem tör ki juleszon a nátha nagyon, ha eddig nem tette...
jumam

Bubek,
én mindig úgy veszem elő a popsitörlős csomagot, hogy Livi ne lássa meg. Nincs kedvem minden pelenkázásnál viaskodni vele. Amúgy jó fej, mert mikor közelítek vele a popójához és már kezdene balhézni, hogy hé, mutter, ide vele, de elkezdem törölni vele a popóját, akkor belenyugszik, hogy ezzel ezt kell most csinálni és nem az övé lesz. A baj akkor van, ha a csomagot látja meg, mert tudja, hogy abban sok van, és attól, hogy én eggyel őt törölgetem, a többiből vehetne. Ezért mindig úgy intézem, hogy csak az 1-2 db kendőt lássa meg, de azt is csak akkor, mikor már törölni kezdem vele.
Leírjam részletesebben? :twisted: :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jumam, kedden Georgina oké, de ha ti nem mentek, akkor asszem mi sem, mert bkv-val nekünk ez min. másfél óra csak egyik irányba.....

Kép Kép
coolasa

SASha, lapít a képekkel!!! De nem felejtettem el!!!!

SASHA KÜLDJED!!
jumam

Natasa, én majd kicsattanok az akváriumotoktól… cask bandáztam benn a városban, azért nem ugráltam örömömben….
Mindjárt meg is keresem a veteran, hogy milyet vettél…
…………. Najó, nem találom, mert nem tudom a user neved, és annyi akvárium cserél gazdát a veteran, amennyi Józsibácsi 1 év alatt sem tud megrothadni szatyorban.

Kép Kép
coolasa

Ne verjetek meg, de sztem nem túl jó, ha azokat a mittudomén milyen szereket nyalogatják, ami a törlőkendőkben van.

Na, mostmár tényleg jó éjt, hagyjuk Coolt érvényesülni magában. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, még popsitörlős végfelhasználói részleteket, még még!!!

Bubek, asszem te kárdezted Ilbát, hol lesznek a további kézi mérkőzések, hát eddig a sport 1en adták, nem ott? Vagy ez valami extrabecsapós feladvány?

Kép Kép
coolasa

Cool, szóval enyém a felelősség... :wink:

Igyekszem meggyógyítani!!!
Na tényleg jó éjt,

Majdnem szívrohamot kaptam, megszólalt itt mellettem egy pillanatra tök hangosan a Julcsifigyelő (babyphone vagy mi), valaki pont ezen a csatornán volt :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Megint :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Eszti, jó olvasást!!! :wink:
jumam

Lányom álmos, úgy teszek, mintha gondos anya volnék és akárcsak egy pillanatra is szem előtt tartanám alvásigényét, így leteszem. Meg holnap e sorokat olvasván Pesztin és Ilbán úgyis lincshangulat lesz urrá, így vissza is vonulok lakásunk északi szárnyának biztonságába, hogy ne engem érjenek az első dühödt ütések.

Kép Kép
coolasa

Gabus, biztos nem jó, de vannak szükségállapotok!!! :wink:

Talán ha nem kapják mindennap uzsira, akkor nem lesz bajuk :!:

Ilba, miért voltál dokinál??????????????
jumam

jó éjt Noki, Jó éjt Cool :wink:

Gabus meg már elment sztem.
nem a szájpon még elérhető, akkor jó éjt Gabus!!!

mosmá befogom a számat, télleg!!!
jumam

Jumam, szerinted Ilba erre most fog válaszolni? Persze fontos kérdés, nem mondom, sőt, egyenesen indítványozom, hogy hívjuk fel mobilon, és érdeklődjük meg tőle. Mondjuk hívd fel te. Én meg itt drukkolok majd a partvonalról. A lelki támogatás roppant hasznos ugyanis.

Kép Kép
coolasa

Akkor bevállalom a verést. Ha napi 4-5×, ahányszor pelenkázom Livit mindig odaadnám, hogy a szájába tömködhesse, az azért már mennyiség. Még uzsinak is elmenne. Sztem. :wink: Sajna neki nem csak nagy ritkán jut eszébe elkérni, hanem mindig.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, harmadszor is elköszönök!

Nokica, mostmár aludjál! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, még azt akartam, hogy előbb megnéztem az outlook-ot, de gondoltam úgy sincs senki, aki éjfélkor emalit küldene. Hát volt. Na ki? A mi Coolunk. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek!
Bubek!
Igen,lekellett mondanom a gyedről.Aztán 2 hónap múlva megkaptam a gyest visszamenőleg is.Aúgy a gyes igénylés is újabb papírkitöltéssel,telefonálgatással járt. :evil:

Kormi!
Nyugi a tészta üres(szóval kakaót vagy fahéjas porcukrot is kaphat rá ha olyan dadusa van mint Én :wink: ).Amúgy Domi is itthon válogatós,ott pedig nem.Vagyis remélem,hogy ez majd így lesz.Ezt abból gondolom,hogy itthon a vajas vagy zsíros KENYERET meg nem enné,ott pedig habzsolja a gyerkőcökkel(amikor bejön hozzám délutános műszakba).Szóval társaságba jobb az étvágy,persze itt is van kivétel.Pl:van egy kisfiúnk aki egész nap semmit nem eszik.Persze alváskor már súgja,hogy korog a hasa,de akkor se eszik pedig könyörgünk Neki minden étkezésnél. :roll: Csak tudnám mit eszik otthon. :shock: :twisted: Mert akár tészta,akár,rizs,akár krumpli,akár főzelék van ő mindenre vagy azt mondja ezt nem szeretem vagy azt,hogy ezt anya nem szokott főzni.Pedig bölcsiből jött oviba......... :shock:

Na,lépek.Mindenkinek pá!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szaisztok!

Köszönöm a válaszokat!
Igen, érdekelnek az elérhetőségek+ha lehet, akkor az is, hogy hol rendel, mennyiért?

El tudnátok priviben küldeni?

Nem tudom, miért nem vállal Gajdos Edit, gondolom tele van, vagy már "idős" vagyok... nem indokolta, szerintem nyárra már nem fér be neki új kismama.

De gyanítom,így leszenk a többiek is. Mindenesetre próbálkozom...
Ha meg nem jön össze, reménykedünk, hogy mégis megmarad a Nyírő szülészet, és maradok a régi dokimnál,vagy megyek utána, hacsak nem valamelyik meddőségi centrumba igazol... :roll:

Mancs, B.J.-ról annyi rosszat hallottam, hogy inkább kihagynám. Nem tudom, csak úgy megérzés.

Gabuska, Emi jól van, éppen bontja a lakást... :shock: 7 hónap elteltével tegnapra ismét növesztett egy fogat, ez a 7., és még mindig csak turmixolt kaját eszünk... De talán emlékszel, mi a tápis topikban is mindig kínlódtunk, végül 9 hónaposan keztdett el kanalasat enni, addig csak szopott+tápi volt. :oops: Azért haladunk. :wink: Legfeljebb együtt turmixolok majd neki és a kistesónak...

KépKépKépKépKép
uxi

"Jó éjt nektek, ne gondoljatok a messzi jövőre (a környezetvédők úgyis aszonták még 10 év, ha nem csinálunk addig valamit, akkor menthetetlenül elpusztul a Föld ), mert a lényeg:
Carpe Diem!!!!!"

Bubek te aztán meg tudod nyugtatni az ember lányát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Soma fotóktól én is hánytam... fényes nappal az utca közepén körbepisálta L.A. (amikor csak mesélte azt hittem sötétben de nem)
és ez beszél itt nekem kultúráról... :shock:

Látom sokáig jól elvoltatok! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Uxi,
Bizti találsz orvost, ne izgulj! :)
Férjem szülei ismernek egy családot, ahol a 2 éves gyereknek is turmixolnak még. :wink: Egy felnőttett sem ismerek, aki így maradt volna. Mellesleg Livinek addig kellett turmixolnom, amíg nem lett 12 foga. Azelőtt ő sem ette a darabost. Vagyis főleg a húst nem tudta megrágni.
Amúúúúúúgy, a tápis topikból azért tűntem el, mert a lakásfelújítás után nem tudtam visszaolvasni mindenhol, ahova írtam a több hetes "anyagot", így írni sem írtam már. :oops:

Dia,
hát, baromira fúj a szél... :cry:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Áron megint kikapcsolta a gépet :evil:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Uxi, írtam emailt, mivel a privát üzenet itt a babaneten nem a legbiztosabb kommunikációs forma.

Mamac, én ezt a Somás akciót csak itt hallottam tőletek, de már annyiszor szégyelltem magam honfitársaink külhoni viselkedése miatt, hogy ez szinte rutinná vált. Kilencven %ban nem tudok felhőtlenül örülni annak, hogy azok jutnak el külföldre akik, mert az ő felelősségük nagy, hisz ők viszik a hírünket mindenfelé. Márpedig bármennyire is az univerzum világpolgárának tartom magam, külföldön mégis az lesz az első és legbiztosabb besorolási forma rám nézve mások részéről, hogy magyar vagyok, és akkor engem ne egy semmilyen nyelven nem beszélő Győzike vagy egy 5csillagos szállodában teljes lelki nyugalommal köpködő, optimális esetben írni-olvasni tudó kisvárosi - amúgy milliárdos - színesfémkereskedő képviseljen, aki majdnem elvégezte az általánost, de aztán az 5. osztály túlságosan magasra helyezte a lécet. Nem tetszik nekem ez a közösségi felelősségvállalásosdi, és ezzel kb meg is magyaráztam, mért nem magyarnak érzem elsősorban magam, hanem sokkal inkább egy csoportba tartozónak olyanokkal, akik értékrendszerükben hasonlóan ufók mint én, pl nem vizelik körbe L.A.-t, legyenek a Föld bármely államának polgárai is.

Kép Kép
coolasa

Helloka,

szerintem Ilba, Peszti nyitott egy új topikot, mert nem volt kedvük visszaolvasni :lol:

Somához annyit, hogy biztos nagyon büszkék rá gyermekei
édsanya összehugyozta L.A-t

Popsitörlőt Zsóffi is szereti kipakolni az egész dobozzal :twisted:
Mostmár fölpakoltam a pelusokat és a törlő kendőt magasabbra.

Ma meg kell fűzzem azuram, hogy a coraba menjünk el, mert nem lesz semmi hétvégén már a babacuccokból.

Mostmeg nagynagynagynagy szomorúságomra el kell menni főzni :roll: :cry: :oops: :?
a hócipőm tele már.....

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Látom éjszaka jól felhergeltétek egymást!Remélem azért mindenki jól aludt? :D

És nemcsak Esztinek hanem nekem is négy oldalt kellett visszaolvasnom! :evil:

Tegnap megint voltunk tornázni Vaniliával!Nagyon jó volt bár az óra közepén azt hittem ott halok meg hasizmozás közben! :D És az a nagy tökör ami körbe veszi az egész falat elég durva.Szembesülnöd kell önmagaddal,hogy hogyis nézel ki.Én már alig mertem odanézni,mert amikor azt gondoltam,hogy most irtóra beleadok mindent és tök jól csinálom,látnom kellett,hogy elég ramatyul csinálom. :D

Szerdán hajnali 2-től 4-ig nem aludtunk Szilvivel.Nem tudom mi volt vele,de bármit csináltam nem birt elaludni.Még a cici sem segitett. 3 körül bekapcsoltam a tévét,hátha elalszik ,de semmi,igy lekapcsoltam és erélyesen rászóltam,hogy most már alvás,és igy nagy nehezen,sirva elaludt.

De a mai éjszakát szinte végigaludta!Este 10-től 3-ig!Ez már valami :D

Lányok! A babák nagyon édesek!Olyan jó nézegetni őket!

Bubek.

Marci amilyen komoly arccal tud nézni!

Jumam:

Julcsi jól el tud lenni azzal a popsikendővel! :D

Mamac:

Hajrá munka!!!

Dia:

Akkor ma megyünk! Nem úszod meg!Vanilia segit rajtunk,hogy eljussunk hozzád!

Egyébként ilyen rosszevő gyerekem volt már az óviban!Úgy higgyétek el,hogy ez a kisfiú semmi mást nem evett meg csak édességet!Otthon is persze.Vagyis édes tésztákat,pudingot,csokit ilyeneket.Igy amikor eljött az ebéd ideje ő asztalhz se ült a többiekkel csak a padról nézte mit esznek e többiek.De ha süti volt rögtön leült a többiekhez.Egyszerűen nem tudtunk vele mit csinálni.Aztán szóltunk a pszichológusnak,hogy mit tegyünk,erre ő ebédidőben hozott a gyereknek danon pudingot,mondván ha a gyereknek ez kell adjunk neki.Hát rendesen kiakadtunk tőle,mert a többi gyerek nagyokat nyelve nézte ahogya fiúcsja befalja a pudingot,miközben nekik soenót volt ebédre.

Hűűűű kicsit hosszú lettem!Remélem azért elolvassátok! :D

Kép

Kép
novum

Cool
Nekem meg pont azért fáj és azért akkora szégyen mert büszke vagyok arra, hogy Magyar vagyok, büszke vagyok erre a népre akiknek annyi mindent köszönhet a világ (megjegyzem gőzük sincs róla) és akkor egy ilyen nő mint ez... :( no mindegy több szót nem is érdemel...

Úr Isten amíg ezt írtam a gyerek majdnem lezuhant az emeletről...hányingerem van olyan ideges vagyok azt hittem bezártam a szobaajtót... már csak egy fél méter választotta el, hogy vagy hármat zuhanjon...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sajtiné,
mi ma pizzát rendelünk, mert ebben a szélben nem megyünk le vásárolni, így főzni sem fogok tudni, mert üres a hűtő. :oops:

Cool,
értem amit írsz, én fordítva vagyok vele: nehogymá én mondjak le a nemzetiségemről az ilyen se..fejek miatt, mondjanak le ők! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamc, Gabus, nem, nem mondok le semmiféle nemzetiségről, de unfairnek tartom, hogy a társadalom ilyen krémje alapján ítéltessek meg első blikkre.

Mamac, mi történt?????????

Kép Kép
coolasa

Azt a rabló életbe!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Csajok, jól vagytok???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Én kevésbé, szolidaritok Vukával, de azért megpróbálok visszaolvasni a nap folyamán.

Kép
Kép
Kép
ilba

Már a varrósdobozt tolta... :cry:
teljesen ki vagyok... :(
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Biztonságos a lakás mi??? :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hűűű, Mamac, rossz nézni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Visszaolvastam :twisted: nagyjából :oops:

UPC-nél töltöttünk másfél órát, így nem bírom ezek után a termést visszaolvasni teljes valójában, mert az agyam már felrobbant, és legalább még a maradék hadd maradjon rajtam. :twisted: :twisted:

OFF

(miért ültetnek az ügyfélszolgálatba olyan lánykákat, akik csuklóból azt mondják, hogy ezt nem lehet, amikor elmondom a problémámat, és 3x is utána el kell mondani, hogy de szerintem ezt megoldhatnánk, mire az okosabb mellette ülő megmondja a lánykának, hogy akkor ezt a problémát hogyan is kell megoldani......és ha nem erősködöm, akkor most semmi nincs elintézve. HOGY VAN EZ???? vagy csak én akarok sokat????)

OFF vége

Jumam, miért éppen én jutottam eszedbe 0 óra 15 perckor? Vagy megtudnám, ha visszaolvasnék??

Cool, e-mailt küldtem.

Sajt, nemsokára nem csak a nemét fogjátok megtudni, de pár hét, és elkezd mozgolódni. :) :)
Vendég

Mamac, ne legyél ki, mert nem történt semmi, és ez sokkal lényegesebb, mint hogy emészd magad....hidd el többször úgysem hagyod nyitva azt az ajtót... :wink: (amúgy meg most azért is örülj inkább, mert valami sugallat - vagy a varrósdoboz hangja - megmentett benneteket egy nagyobb balesettől....szóval ne emészd magad, nincs értelme. inkább hejehujázz, hogy ennyire jó a füled, vagy hogy működött az anyai ösztönöd. (megfelelő rész aláhúzandó... :wink: )

Kép
----------------
B&M
bubek

Na jó akkor levezetésképpen a tegnapi csipegetés...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ezt pár napja vacsoráztam... lefotóztam mert olyan szép nem? én sütöttem...
Még mindig tiszta ideg a gyomrom... :( annyira szörnyű... nem vigyázok rá eléggé... :cry: :cry: :cry:

Kép Kép

próbálom elterelni a figyelmem... megyek is inkább vele játszom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bubek köszi
megyek Áronnal játszani...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, asszem azzal nyugtatod meg magad legjobban, ha tényleg most pár órát/percet (megfelelő időegység aláhúzandó) csak rá koncentrálsz.....
........amúgy ez egy csapóajtó, amin keresztül jöttök fel lépcsőn a lakásba? (bár leeht, hogy nem ez a megfelelő alkalom arra, hogy a lakberendezésetek iránt lelkesedjem......)

Kép Kép
coolasa

Ilba, közben láttam - köszi Cool! - hogy sprot1-en lesznek. De aztt nem láttam kik jutottak a 4 közé? elárulod? kösziköszi...

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, továbbjutók az index szerint:
német-francia
dán-lengyel
ez egyben az elődöntők párosítása is.

Kép Kép
coolasa

köszi cool

Kép