Sziasztok!
Chesti drága,
Teljesen természetes, ha ebben az állapotban érzékenyebb vagy. A sírás egy védekezési mechanizmus, hogy ne legyen feszültég alatt a szervezeted, és ezáltal Picur sem, tehát sírni jó!
Remélem a barátaitokkal is sikerült tisztázni a dolgokat!
Manda,
A lényeg, hogy jobban vagy már!
Amúgy mindannyian hajlamosak vagyunk elbagatelizálni saját bajainkat, amíg nem fordul komollyá. Úgyhogy én tuti nem tollak le érte
Mot, Esperanza:
Mennek a babatapik!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lucia,
Nem írtál mail-t - de gondolom volt jobb dolgod is hétvégén
A leletemet tüzetesen átnéztem, és a süllyedésen kívül egyetlen érték van csak, ami nem a normál referencia tartományban van: a "szérum klorid: 109.000 mmol/l (norm.ref.: 98.000-107.000.) - ez szerinted mitől lehet? Utánaolvastam mondjuk, és ezt találtam:
Mitől lehet magasabb, és mit tegyünk, hogy csökkentsük?
Tüdőbetegség okozta alkalózis (a vér p- értéke 7,45 feletti), nem tüdőbetegség okozta acidózis (a vér pH-értéke 7,35 alatti), infúziós terápia, egyes vizelethajtók - én egyikről sem tudok, de azért aggódom egy picit - szerinted kell????
Várom a mail-edet
Csajok, elnézést, hogy megint orvosos téma
Rólam:
Hát, nem vagyok a helyzet csúcsán.
Õszinte leszek: jobban megvisel ez az egy helyben toporgás a vizsgálatokkal kapcsolatosan, mint gondoltam.
Annyira vártam már, hogy kezdőhessen a stimu, hogy megtörténjen az első konkrét lépés a babáért, és még mindig semmi haladás...
Amikor kiderült, hogy nem lett jó a véreredményem, akkor persze egyből kitört belőlem, és rossz kedvem lett nagyon-nagyon, de aztán jött megint a fogfájás, meg annyi minden történt a héten, hogy nem volt időm magammal foglalkozni, de hétvégén meg igen, főleg most. Úgyhogy eléggé rossz a kedvem, és szomorú vagyok, hogy már megint hónapokat kell várni, és akkor majd TALÁN meglehet a HSG, és TALÁN kezdődhet a stimu. És addigra már nyár lesz. És január óta nem jutok a vizsgálatok végére sem, nemhogy tényleges történések lennének. Szóval ez elkeserít. És most meg kezd kitörni belőlem, újra buliztam hétvégén, ittam is, pedig nem ittam, amióta járunk a vizsgálatokra, nehogy valami eredményt befolyásoljon, meg egyébként sem akartam nagyon, szóval most meg a héten 2x is voltam barátokkal illetve kollégákkal görbe estézni, de nem dob fel. Így nem az igazi.
Ezért ideiglegesen búcsúzom.
Amíg nem érek a vizsgálatok végére, hogy mehessek a hsg-re, addig szerintem ritkábban fogok idelátogatni, vagyis olvasni foglak titeket sztem majd' mindennap, de írni csak, ha olyan dolog történik, ami lépés bármerre is.
Remélem megértitek, de most kezdem megérteni Mandát és Zuzmót, hogy mit éreznek, pedig ez nem ugyanaz a helyzet!!! És remélem, hogy olyan helyzet sosem lesz.
MSN-en, ha elcsíptek, szívesen beszélgetek bárkivel, sőt párral feljebb ott a mail-címem is, kereshettek, ha hiányzom
De amíg semmi nem történik olyan, ami ebbe a "topikba illő esemény"
, addig nem látom sok értelmét.
Mindenkinek gyors babásodást, és minden szépet, és jót kívánok addig is!
És persze remélem, hogy hamarosan újra lesz mit írnom!
Sziasztok, millió puszi:
Zsókuci