Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Jó reggelt!
Nemsokára indulunk Pestre, majd gondoljatok rám.

Azt elfelejtettem megírni, hogy van egy PUREGON receptem, ha esetleg kell valakinek, üzenjen.
esperanza

Jó reggelt Csajok!

10-ből a 7 legszebb petikét megtermékenyítették. Másnap hívtak, hogy megvárják a blasztociszta állapotot, olyan szépen fejlőd 6 petike másnapra.

Szerdán transzfer.
mot

Esperanza Kép
Gondolok rád és drukkolok nagyon az inszemhez!! Kép

Mot Kép
Ez csodás!! Kép Huuu, nagyon izgalmas! Kép Hányat fogsz visszakérni??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Esperanza hajnal 5 Kép Nem semmi Kép Gondolunk rád, és szoritunk neked este már mennek a babatapik Kép

Mot nagyon szurkolunk neked is, 2-3 kerül vissza majd? Szuper, hogy ennyi petikéd lett Kép

Mindenkinek szép napot kívánunk, még igy ebben a csúnya ködös időben is. Kép

Kép

chesti

37 a süllyedésem, úgyhogy HSG nem lesz.

Chesti,
kérlek, vedd ki a táblából.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajok!Sajnos nem sikerült megtapadniuk a kis embrióknak,.......de nem lankadunk, csak előre nézünk és nem hátra.Már a jövő keddre meg van a férjem új időpontja,így szinte rögtön belevágunk a 2.lombik akcióba!Mivel a mostani beültetés fagyibabákból lett elvégezve,így nem kaptam semilyen stimulácíót ezért azt mondta A Doki bácsi,hogy kezdjük el rögtön a 2. lombikot.Hát röviden ennyi történt ma!Fura ez az egész,hogy miért nem tapadnak meg rögtön elsőre, mikor már a célnál vagyunk?Üdvözlet mindenkinek!Brigi

Kép
brigii

Brigii:
Örülök, hogy találkoztunk személyesen, de annak viszont nem örülök, hogy nem sikerült.Kép
Tök jó, hogy nem adod fel, és folytatjátok tovább. Azt hiszem én is így leszek ezzel, ameddig lehet folyt.köv.
Remélem még találkozunk.
Egyébként túléltem az inszemet, most nem fájt annyira mint a múltkor. Legközelebb máj. 19-én kell mennem és akkor megtudom az eredményt. Addig nem nagyon akarok ezzel foglalkozni, mert nem szeretnék begolyózni. Esmeralda Kép
Arrivederci Kép
Chesti:
Beírhatod a táblázatba, hogy: teszt:máj.19. Köszi
És mindenkinek köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok.Kép
esperanza

Brigii Kép Csak csatlakozni tudok Esperanzához, örülök, hogy nem csüggedsz és már bele is tudtok vágni a lombikba. Ebben a hónapban már indul is nálatok akkor a stimu? Az jóó hír Kép

Zsókuci Kép

Esperanza mennek a babatapik ügyesen, sok túró, sok folyadék és pozítiv hozzáállás ott vannak Picurok Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mot holnapra drukkolunk neked Kép

Kiscsillag mi van veled? Hogy vagy?

Nviki merre kószálsz rég hallottunk felőled. Kép

chesti

Igen Chesti,még ebben a hónapban kezdhetem a stimut,kb 2 hét múlva megyek ismét,de akkor már felírja a szúrikat is.Hát ez van.
Esperanza!Kerestelek amikor hazamentünk,hogy elköszönjek de nem voltál a váróban csak a párod.Reméltem,hogy nem fog fájni a beavatkozás.Jó pihenést,és csak pozítivan gondolkodni!Pusza mindenkinek!Jó éjt!!!!

Kép
brigii

Jó reggelt mindenkinek!

Zsókuci, mi ez a hülyeség, hogy CRP-t nem néznek, mert "időskori citogenetikai marker"?? Ki mondta ezt?? Nézd, én belgyógyász-immunológiai osztályon dolgozom ,rendszeresen nézzük a süllyedéssel együtt, MERT a süllyedés sokszor nem releváns. Van akinek alkatilag magasabb. Nálad is jó lenne tudni, hogy miért van immáron másodjára 30 felett. Így leírom még egyszer: a CRP egy gyulladásoos fehérje, azért szoktuk nézni, hogy megtudjuk, van-e a szervezetben gyulladás. A 3 éveseknél is nézzük. Semmi köze az időskorhoz és nem is citogenetikai marker. Egy közönséges fehérje.

Szóval: szerintem ne mondd le a pénteki hsg-t, hanem vágtázz vissza lehetőleg még ma a házidokidhoz, mondd meg neki, hogy lehetőleg még ma vegyék le és olyan helyre küldjék, ahol azonnal megcsinálják a CRP (C-reaktív protein) szint meghatározást. Mondanám hogy gyere be hozzánk, de nálunk csak hetente 2x nézik. A János kh. laborja pl. eléggé jó, lehet hogy ott naponta csinálják. Amennyiben az normális, akkor nincsen gyulladás a szervezetedben. Amúgy meg lehet hgoy tovább is kéne lépni, hogy miért magas a süllyedésed. Azt, hogy alkati dolog, csak akkor lehet kimondani, ha minden egyebet kizártunk.
Bocsi, ha most másnak nem írok, de rohanok nagyon. Ezt meg úgy gondoltam, hogy fontos. Főleg mert Zsókucinak alig vannak ciklusai, jó lenne tehát az a pénteki hsg.

Kép
lucia1

Brigi!
Sjnálom, én is hasonló cipőben járok. Valószínű jövő hét pénteken megyek méhnyálkahártya nézőbe, és meglátjuk, hogy elég vastag lesz-e a fagyibabához. Remélem. Fel a fejjel, bízzunk benne, hogy a következő sikerül!!!

Esperanza!
Sok sikert neked is, drukkolunk, hogy megtapadjanak!

Mot!
Ez tök jó, hogy ilyen sokat sikerült leszívni és megtermékenyíteni! Sok sikert a transzferre!

Zsókuci!
Hát ez nem jó, hogy megint nem csinálják meg a HSG-t. Én nem értek hozzá, hogy miért, nem tudok neked tanácsot adni, de bízz benne, hogy jóra jönnek a dolgok!Gondolunk rád!

Nika
nika31

Jó reggelt Lányok!

Brigii,
Sajnálom, hogy így alakultKép, de nagyon örülök, hogy neki is láttok, és ráhajráztok a következőre!!! Kép
Kitartás, meglátod, megéri várni babóra! Kép

Esperanza,
Mennek a babatapik, és természetesen a drukkok is ezerrel: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Lucia,
Hát annyit a vérvételről, hogy amikor megemlítettem tanácsodra, hogy jó lenne a CRP-t is nézni, akkor a nővérke még NAGYJÁBÓL sejtette, hogy mi is az, de akitől megkérdezte, az pl. nem is sejtette, hogy ez mire szolgál. Mindenképpen fogok menni még, mert most már ezt nem hagyom annyiban, ki akarom vizsgáltatni magamat..., bele értve a CRP-t is Kép
A pénteki HSG viszont mindenképp nyenyi, mert közben az egyik fogamnak begyulladt a gyökere – csütörtökön, mikor levették a vért, mondjuk még nem fájt, de elképzelhető szerinted, hogy már akkor be volt gyulladva, és ez okozhatta a magas vérsüllyedést?
Mert más bajom 100%, hogy nem volt ... mármint olyan, aminek tünete is lett volna...
Tényleg, ha pl. el szeretnék menni egy teljes kivizsgálásra, akkor szerinted kell beutaló? Illetve ez hogy működik?
Nagyon kedves tőled, hogy segítesz, nagyon szépen köszönöm!!!Kép

Rólam még annyit, hogy eléggé ki voltam tegnap, hogy nem tudok már megint menni HSG-re, de aztán sajna el terelődött a figyelmem, mert voltam fogászaton, és hát utána, miután kiment az érzéstelenítő még borzalmasabban fájt a fogam, mint előtte, és csak úgy potyogtak a könnyeim...Kép Úgyhogy éjszaka még voltunk fogászati ügyeleten is Kép és már jobban vagyok Kép
Este még jelentkezem, most megyek, mert munka van.

Puszi mindenkinek!
Legyen szép napotok!

Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Lucia a mi dokinőnk Kép Jó hogy itt vagy velünk. Kép Hallod Zsókuci igaza van Luciának ne menjen kárba az hogy megint gyógyszerekkel borították fel a szervezeted csakhogy mensid legyen. Tessék elmenni és kiharcolni, vagy menj egyből a jánosba, ahogy Lucia is mondta ott naponta csinálják.

Brigii akkor felviszem táblázatba hogy május vége stimu ok? Kép

Ma nagy takarítás lesz már látom ebben a szép időben Kép

chesti

Sziasztok!

Még élek ám, csak kicsit el vagyok havazva. Nem gondoltam, hogy ennyi munkával jár átvenni egy boltot. De mostmár belejövök és a nehezén túl vagyok, talán innentől kicsit könnyebb lesz. Még fura, hogy én vagyok a főnök, de nagyon jó érzés.

Drága Chesti!

Remélem jól vagytok mindannyian és szépen gömbölyödsz! Ha tudsz küldj egy képet az msn címemre, azt talán méd meg tudom nézni, itt sajnos nincs időm visszaolvasni. Ma nem dolgozom, de be kell hozzam a lemaradást háztartásvezetés terénKép, úgyhogy ezer a dolgom.
Megnéztem a táblát, nagyon hülyén néz ki, hogy semmi nincs a nevem mellett, ezért szeretném ha odaírnád, hogy: "spontán szerelemtől reméljük a csodát".
Sajnos most ennnyi időm volt, talán este még be tudok nézni, puszi mindenkinek, gondolok rátok.

Üdv

Zuzmó

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó drága Kép

De jó hallani felőled, gondoltuk, hogy el vagy havazva, egy ekkora feladatot átvenni biztos nem egyszerű, de azért elég rendesen hiányzol innen ahogy Manda is. Táblázatot javítottam Kép
Mi köszönjük jól vagyunk már alul egy picit elkezdett gömbölyödni a poci de ezt csak tapintással érzem egyenlőre Kép A legugolás hosszabb idejig már nem tetszik Picurnak Kép Amúgy közérzetileg minden ok, jővőhéten megyek AFP-re Kép

Mot mennek a drukkok neked mára Kép

Esperanza neked pedig a babatapik remélem jól vagytok Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

chesti

Nika, Ria, Brigii, Chesti, Zsókuci, Kiscsilag...

Köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok!
Tegnap egész nap dolgoztam, sőt még túlóráztam is, teljesen kész voltam, iszonyúan elfáradtam, remélem nem lesz baj. Annyi, hogy nem emelgettem. Zozókám meg segített nekem pakolni Kép
Még ma is megyek, aztán 2 nap pihi, végre!
Ez az Utró nagyon gáz, egyfolytában folyik.
Na jó, nem fárasztalak titeket, legyetek jók, kitartást mindenkinek!
esperanza

Chesti:
A táblázatban Dedina csak 23 éves azt hiszem, egyébként egy másik oldalon is láttam az adatait, de oda sem nagyon irogat, nem tudom mi lehet vele.
esperanza

Jó reggelt Kép

Esperanza tényleg most hogy mondod, valószinű félregépeltem, javítom. Nagyon eltüntek, Edua és Szuszi is.
Az utro gáz, ne is mond Kép
Ahogy tudsz pihizzél mennek a babatapik Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Mot remélem jól vagytok mennek neked is a babatapik Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek további szép napot.

chesti

Sziasztok mindenkinek!Ma (is) nagyon kéne tanulnom,de mindent csinálok csak éppen azt nem.Hajrá a leendő kismamáknak,ne mag persze a kismamáknak is!
Esperanza.Te hol dolgozol valójában, mert azt meg sem kérdeztem tőled?Pihizzél most azt kéne inkább nem pedig túlórázni!!
Chesti!
Vissza olvastam az archivumba,és nem semmi a te "rövid" lombik programod!Nagyon jó hogy elsőre sikerült nektek!
Pusza mindenkinek!
Brigi

Kép
brigii

Sziasztok! Nemrég úgy láttam, hogy nem vagyok benne a listában, és gondoltam, hogy azért nem, mert ritkán jövök, azaz hiába olvasom sűrűn, amit írtok, ritkán szólok hozzá. Egyet is értettem volna, ha emiatt kimaradok a felsorolásból, de most látom, mégis benne vagyok, úgyhogy köszi, örülök neki, azért jó érzés.
Velem még mindig nem történik semmi konkrét, be belül azért nagyon remélem, hogy mégis. 2,5 hónapja szedem a Bromocriptint, ami valószínűleg hat, mert megszűnt a már szokásossá vált sok napos barnázás cikluskezdés előtt, ill. a 31-32 napos ciklushosszam most (idén először) 28 napos lett.
Ideírhatnám, amit Zuzmó neve mellett olvastam, hogy egyelőre "spontán szereplemtől reméljük a csodát"- sőt, Chesti, ha lenne időd, esetleg módosíthatnál is engem is erre.
Úgy tűnik, hogy a magas prolaktinom miatt eddig nagy eséllyel csak anovulációs ciklusaim voltak, de ez talán rendeződött, vagy legalábbis folyamatban van. Azt hiszem, még 1-2 hónap spontán tevékenykedés és reménykedés, aztán inszem. Csak ezért nem vagyok aktívabb itt, hiszen nincs is igazán mit írnom.
edua

Brigii hát igen mi is csodának tartjuk Kép Ezért nem hittem sokáig, tényleg van itt valaki bennem Kép

Edua jó lenne ha néha irnál csak hogy tudjuk mi van veled itt vagy e még köztünk, és ahogy kérted javitottam. Manda és Zuzmó előre mondták jönnek ők, csak most úgye spontánban vannak. Aki szó nélkül eltünik azt nem tudom mire vélni. Azt gondoltam ennyi volt ide nem jönnek többet, de örülök, hogy itt vagy, és maradsz Kép
Az jó hír hogy beállt a ciklusod Képés reméem a spontán dolog bejön Kép

chesti

Szia Chesti! Köszi szépen, aranyos vagy.
Zuzmó, remélem, nem baj, ha a Tőled lopott mondattal ékeskedek én is, de ha mégis, szólj!Kép
edua

Sziasztok!

Én megint csak rohanok, úgyhogy megint csak Zsókucinak írok, ezért bocsi. Zsókuci, kivizsgáláshoz beutaló is kell. De van néhány dolog, amit a háziorvosod is meg tud(na) csinálni. Néztek nálad mást is, vagy csak süllyedést? Sima laborra gondolok, meg fehérvérsejtszám, ilyesmi? Ha igen, leírnád nekem? Ha azt akarod, hogy ne legyen publikus, írd meg az emailcímedet, és odaírok neked. Ha a süllyedésen kívül mást nem néztek, akkor legyen: nagyrutin (ionok, vese-, májfunkció), T. vérkép, T. vizelet, CRP!!!!, esetleg baktérium szerológia, és ha belefér, akkor reuma faktor. Ez elsőre elég, viszonylag jó kiindulópont. Legalábbis én ezeket nézném. És megnézném a fogadat, torkodat is, az ember nem is gondolná, hogy egy krónikus foggyökérgyulladás mi mindenre képes. Viszont ha az gyulladt, akkor antibiotikumot kéne kapnod. Persze jó lenne előtte a váladékot leoltani, de végülis lehet anélkül is.

Természetesen mennek mindenkinek ami kell!! És igérem egyszer majd talán hosszabbat is írok. Kép Kép

Kép
lucia1

Brigii:
Küldd el az emailcímedet, és írok neked! Kép
esperanza

Jó reggelt lányok!

Bár nekem korántsem vidám...Zsókuci mi van veled hol vagy? Sajnos mi is óriásit csalódtunk a barátainkban, de plusszban rátetéz a rokonság is... Feldolgozzuk mást nem lehet tenni de eléggé ki vagyok, szegény Picurt meg stresszelem....egyszer a könnyek is elapadnak... Kép

Mennek azért a drukkok kinek ami kell ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Sziasztok Lányok!
Már írtam másik fórumra, itt nálatok először járok.
Mi is a BMC-be járunk, és szeretném megkérdezni, hogyan is zajlik egy HSG???
Ugyanis 19. e környékén esedékes lesz.....

Be kell feküdni? Ha igen, mennyi napra?Milyen vizsgálatok előzik meg?

Köszönöm válaszaitokat előre is.
Kriszti
Vendég

Szia Kriszti üdv nálunk Kép

Ki a dokid? HSG kb 15 perces vizsgálat nem kell befeküdnöd megvárod utánna zárót, és már jöhetsz is haza. Ugyanez inszemnél vagy lombiknál. Akkor 1 vagy 2 órára fektetnek csak be aztán utadra engednek.

chesti

Szia Chesti!

Igazából dokim nincs fogadva, mikor először jártunk ott, egy fiatal magas, szemüveges doki vizsgált, de nem tudom a nevét, mert olyan ideges voltam, alíg emlékszem a beszélgetésre is.
Azután az UH-t Zeke dr. csinálta.

Most várom a mensest, és 3. napon vérvétel, majd telefonálnom kell a BMC-be, hogy adjanak időpontot a HSG-re.

Érdemes orvost választani???
Tudnál ajánlani vkit???
Kép
Vendég

Sziasztok!

Chestikém, ne idegeskedj, az most nem jó senkinek. Írd ki magadból, ha segít!!
Olyan érzésem van, hogy kislányotok lsez. Nem tudom miért, sokszor érzek ilyeneket, és többnyire bejön. Kép Kép Kép

Nika, veled mi újság? Sajnálom hogy nem sikerült, de annak örülök, hogy előre néztek. A colitis ulcerosával kapcsolatban akartam kérdezni, hogy ki gondoz téged? Mennyire aktív most a betegség? A bébinek is az a legjobb, ha teljesen nyugalomba kerül. A fagyibabás transzfer előtt eseteg nálad is jó lenne süllyedést, vérképet, CRP-t nézni, stb. A természet alapvetően csodás, lehet hogy az gátolja a megtapadást, hogy aktív a colitis ulcerosa. Bár nem akarok beleszólni, kérdezd meg Wiegand drt, hogy mit gondol erről.

Brigi, sajánlom, hogy nektek sem jött most össze, de annak is örülök, hogy újult erővel fordultok a következő felé. Menni fog!!

Zsókuci, mi van veled? Nem akartam tolakodó lenni... Kép Kép

Mot, Esperanza, nektek mennek, ami kell, járjatok jó példával. Kép Kép Kép

Kiscsillag, nálatok mikor lesz a következő inszem?

A spontán örömködőknek is minden-minden jót kívánok!!!! Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
lucia1

Szia Kriszti! Üdv itt. Szerintem mindegy melyik orvost választod, én azt gondolom, hogy mindegyikőjük tényleg jó szakmailag. Emberileg talán van közöttük némi különbség. Bár mindannyian más dokihoz járunk, és szerintem mindenki meg van a sajátjával elégedve. A hosszú magas a Szűcs Zoltán.

Kép
lucia1

Szia Lucia1!

Köszönöm a "jó tanácsot":
Kép
Szerintem nagyon fontos, hogy emberileg megértse a doki a kismama jelöltet, mert így is van elég gondunk, nem hiányzik, hogy még ő is belénk marjon.

Remélem én sem fogok bennük csalódni, bár Dr. Z...; számomra kicsit hűvös.Ahogy közölte velem, hogy inszemináció lesz, de ne várjak tőle reményt, kicsit szomorúvá tett, és nem értem ha ő már biztos benne, hogy nem vezet eredményre, akkor miért ezzel kezdi???(párom eredménye rossz lett:7 millió/ml; és 35 % mozgó csak)
Direkt nem írtam ki a nevét....
Vendég

Kriszti, akkor járj inkább Szűcs drhoz. Amúgy azt mondják, hogy Zeke dr. is csak elsőre pokróc. Aztán sajna az is lehet, hogy igaza van, és csak a csalódástól akar titeket megkímélni, a 7 milliós spermaszám tényleg nem túl magas, persze az is számít, hogy hány a mozgó. A jelenlegi törvények szerint azonban első az inszemináció, ÉS EGYÁLTALÁN NEM KIZÁRT, HOGY NE SIKERÜLHETNE!!! Sőt akár még spontán is!!
A lányok itt Szűcs drról is sok jót írnak, fiatalsága ellenére.

Kép
lucia1

Lucia!

Nekem is szimpi volt Szűcs doki, csak olyan fitalnak találtam, és arra gondoltam, hogy nem lehet vmi nagy tapasztalata.
De van egy pozitívuma is a fiatalságának, mivel nincs tapasztalata, így jobban odafigyel a dolgokra. (Anyagilag nagyon rámenős?)

Tudom, hogy nem valami jó az eredmény, de bízunk benne, hogy sikerülni fog, még akár spontán is...Nekem is magas a prolactinom. Kép
De mindent bele adunk!
Köszönöm a tanácsot!
Vendég

Szia Kriszti!
Az én dokim is a Szűcs, én meg vagyok vele elégedve, egyáltalán nem bánom, hogy hozzá kerültem, és mikor legelőször ott voltam ő tűnt a legszimpatikusabbnak, aztán vele beszéltem legelőször, így automatikusan hozzá kerültem. Kép
Először nekem is furcsa volt fiatalsága(hisz nálam fiatalabb) de kedves, és lelkiismeretes, és talán a legnyugodtabb a dokik közül. Talán még a Wiegandt akiről jókat hallani.
Kicsit futószalagszerűek a vizsgálatok, de viszont tudják a dolgukat. Először nekem is azt mondták, hogy lombik, de én ragaszkodtam az inszemhez, és elsőre sikerült is, az más kérdés hogy most volt a második inszem (ez egy hosszú történet). Szóval a lényeg, hogy sikerülhet, én sem gondoltam volna, bár nálunk 20 millió a szám, de nem tudom mennyi mozog.
Sok-sok C-E vitamin, és minden oké lesz, nálunk bevált.Kép
A prolaktinom nekem is picit magas, utoljára 22 volt, és azt mondta a Szűcs, hogy 24-ig jó. Bromocriptin gyógyszert szedek, minden nap felet.
Szóval mindenre van megoldás, fel a fejjel, sikerülni fog!
Üdv. a BMC-s csapatban!
esperanza

Sziasztok

a decapeptyl-t az első szúrás után hűtőben tároljátok?

köszi
monyo

Sziasztok!

Itt vagyok! Kép
Bocsi mindenkinek, hogy így eltűntem, de annyira zűrös volt a hetem, hogy el sem hinnétek.
Minden nap volt valami a munka után (ami a legtöbbször 10-12 óra volt), már a kedd éjszaka is zűrös volt - ugye a fogászati ügyelet-; szerdán a kollégákkal voltunk kicsit mulatni Kép , csütörtön röpizni voltam; ma meg az egyik barátunk volt itt, aki nemrég ment haza, úgyhogy holnap bármi is történik, délnél hamarabb nem vagyok hajlandó ébredni! Kép
Aranyosak vagytok, hogy aggódtatok értem Kép

Chesti drága,
Örülök, hogy már picit kezdesz gömbölyödni, meglátod pár hét, és már viszonylag nagy pocód lesz KépKépKép
Most már lehet, hogy napok választanak el attól, hogy érezd Picur mocorgását! Kép
Amúgy, ha Lucia ezt érzi, és a táblázatban is az van, amit átküldtem, akkor lehet, hogy tényleg kislányotok lesz! KépKépKépKép
Sajnálom, hogy csalódtál a barátaidban, és a rokonságban...KépKépKép
De ne törődj senkivel, hiszen nem szabad stresszelni azt, akit annyira vársz már! Kép A sok hülye emberrel (bocsi Kép) ne foglalkozz, ennyit nem érdemelnek.

Lucia kedves,
Jaj, dehogy voltál tolakodó, sőt...
Köszönöm szépen, hogy ilyen rendi vagy, hogy segíteni szeretnél, szeretnék rád hallgatni, úgyhogy továbbra is szívesen venném a tanácsaidat, ha lehetKép
Ha gondolod lehet privátban mailben, úgy nem untatjuk a lányokat Kép
Mail: zsokica@enternet.hu
Igen, teljes vérképet néztek elvileg, ha elküldöd a mail címemre a tiédet, akkor oda leírom az eredményeket holnap.
Nagyon köszönöm előre is!!!!!!!

Esperanza, Mot,
Küldöm a sok-sok babatapit! Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edua,
Nagyon sok türelmet, és kitartást kívánok az elkövetkező 1-2 hónapra, meglátod utána neked is mehetnek majd a drukkok mindenre! Kép

Kriszti,
Üdv itt! Kép
Inszem - én úgy tudom, hogy ha nem annyira reménytelenek a kiskatonák számai, akkor először 5 inszem, majd csak ezt követően van lombik, de persze nem tudom, hogy az alsó határ mennyi, de nekünk speciel nem lesz inszem, egyből lombik.
Csajok, ha nem így van, javítsatok ki, remélem nem írtam hülyeséget Kép
Neked is mielőbbi babásodást! Kép

Zuzmó,
Jó hallani felőled! Kép
Én szeretem, ha sok munka van (persze nem mindig Kép), te meg ügyes csajszi vagy, úgyhogy megbírkózol vele Kép
Ha már túl vagy a nehezén az nagyon jó, további sok sikert neked, aztán jelentkezz néha, mert tudjuk, hogy miként alakul az életed.

Puszi mindenkinek, holnap még írok, mert most elfáradtam Kép
Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt lányok Kép

Ma már jobb a kedvem tegnap tisztáztuk a dolgot a rokonokkal, és kiderült a barátok kavarnak, ami viszont elkeserit. Lányok képzeljétek, úgy volt én beszélek mégis csak az Én rokonaim, de egyszerűen nem bírtam megszólalni azonnal elbőgtem magam. Zo átvette a szót végülis Õ beszélt. 3* próbáltam megszólalni de az első szónál elsírtam magam mindig. Félek magamtól lányok, ezek a hormonok... Kép Kép
Szóval velük sikerült tisztázni holnap a barátok jönnek, na az lesz még kemény menet. Tegnap végre jól aludtam azért, és nyugodtabb vagyok. Szegény Picurt eléggé kikészítettem azt hiszem Kép
Köszönöm, hogy együtt éreztek, és aggódtok értünk Kép

Lucia jók a megérzéseid, tetszenek Kép

Kriszti nekem Szűcs volt a dokim és nagyon szimpatikus volt Kép Pláne hogy elsőre sikerült is nekünk Kép Nagyon lelkiismeretes , volt hogy vasárnap bejött miattam, mert én túl lettem stimulálva. Megadta a mobilját és mindennap fel kellett hívnom mi van velem, szóval csak jókat tudok róla mondani. Tőlem aztán soha nem kért egy fillért sem, és nem is éreztem hogy elvárná. Õ még szerintem azért csinálja mert szereti csinálni és annak örül, ha sikerülnek a dolgok.
Szeretnélek felvenni tábláztaba, ha nem gond, és akkor érted is izgulhatunk majd Kép

Zsókuci drága örülök, hogy jobban vagy, fogad azóta ok? Fogadd meg Lucia tanácsait Kép

Monyó én ahogy megvettem, a decapeptylt azonnal hűtőbe raktam, azt hiszem rá is van irva.

Mot, Esperanza mennek a babatapik legyetek jók, nyugalom, sok fehérje és folyadék Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Akit kihagytunk volna ne haragudjon, és szép napot mindenkinek, megyünk füvet ültetni Kép

chesti

Sziasztok CsajokKép

Sajnos még nem volt időm visszaolvasni, de megpróbálom bepótolni.

Sajnálom a sikertelen lombikokat és inszemeket, de látom nagyon erősek és optimisták vagytok, csak így továbbKépKépKép

Nekem ez a májusi hónap nagyon rosszul kezdődött, máj.2-án kórházba kerültem, tegnap engedtek ki.
Nem volt hosszú ez az idő, csak nagyon rossz, már alig bírtam ki, hogy itthon legyek.

kb. 2 hete megfázhattam ettől a folyton változó időjárástól, fél hét után menten dokihoz, felírt Aktil duot és köhögésre ajánlott Paxirazolt.
El is kezdtem szedni őket, de úgy kb.3 naptól enyhe hasmenésem lett. Buta módon tovább szedtem, nem is volt nagyon gondom, meg hétvégén meglátogatott egy főiskolás barátnőm a párjával, akit vagy már 10 éve nem láttam. (10 éve végeztem a fősulinKép) Szóval jól kellett lennem, nem akartam lemondani őket, mert nehéz lett volna újra időpontot egyeztetni. Ja, és végig dolgoztam.
A hétvége jól telt, szombaton 5-6 órás séta Fehérváron belváros bemutatásával, vasárnap Bory-vár, Nádasdy-kastély Nádasladányban, majd Várpalota. Elég hosszú túrák, de jól éreztük magunkat.
Ezek után hétfőn reggel 6-kor hányással indítottam a napot, majd begörcsölt a hasam is, meg hasmenés is lett.
Végig szenvedtem a hétfőt, gondolván kedden muszáj dolgoznom, könyvvizsgáló jön és végre túl leszek a záráson, hát nem jött össze a dolog. Este még kihívtuk az ügyeletet, kaptam szurit és gyógyit, de nem javultam. Úgyhogy kedden kórház lett a vége, mondanom sem kell kiszáradás fenyegetett, mert nem maradt meg bennem semmi.
Kicsit hosszú lettem, elnézéseteket, remélem senkit nem untattam.
Ott rendbe hoztak, infúziók, szurik, gyógszerek, diétás étkezés és végre itthon vagyok.
Sajnos köhögésem visszatért, valszeg az allergiás, mert van egy kis allergiás hajlamom (száraz levegő, por, füst, kipufogó gáz).
Majd kontrollra vissza kell mennem 16-án.

Tudam buta voltam, nagyon azért ne szidjatok le!

Most vége tudtam valamit írni!KépKépKép

ChestiKép
Remélem, sikerül megbeszélnetek mindent a családdal és a barátokkal! Elhiszem, hogy bánt a dolog, én is biztos így lennék. Mi bakok nagyon érzékenyek vagyunk, magamról legalábbis tudom és én sokat tudok rágódni.
Gondolj a babódra és próbáld elfelejteni a rosszakat és a rosszakarókat! Fütyülj a világra hisz a te legnagyobb boldogságaid ott vannak melletted!
Én is egyre jobban szembesülök azzal, hogy milyen drága párom van és ha csak ő lesz velem, akkor is boldogok leszünk.
Igaz vannak mélypontok és mindig lesznek, de egyszer újra fent leszek a csúcson!
(Kicsit elszaladtam az érzelmeimmel, bocsi!)
Pocakosodj boldogan tovább!!!!

Most befejezem!
Elnézést a többiektől, akiknek nem írtam!

Puszi nektek!
ZsókuciKép RiaKép LuciaKép ZuzmóKép MotKép MonyóKépEsperanzaKép KiscsillagKép BrigiiKép
Üdv. az újaknak!

manda

Szia Zsókuci!
Kép

Nagyon örülök annak, hogy a csapatotokba bekerülhetek....Kép

Õszintén szólva remélem nem sokáíg maradok a táblázatban.....Kép

Milyen adatokra van szükséged?
Dunaújvárosból vagyunk, 28 éves vagyok, 1.5 éve próbálkozunk, eddig a spontaneitásban bíztunk,de most orvosi segítséget kértünk.
Laborok voltak eddig; most mensit várom, és a 3. napos vérvételt; (elméletileg holnap kellene megjönnie; de semmit nem érzek)Kép; majd 19-én HSG-t kell csináltatni.
Az eredmények bírtokában tudunk további lépéseket.
A táblázat mennyire mérvadó?Még csak pár napja kapcsolódtam be, és nem volt még alkalmam visszaolvasni!
De érdekes dolgokat szoktatok írni, és sokminden kérdésemre választ kapok!

Valószínű, hogy a Szűcs dokit fogom felkérni, hogy foglalkozzon velem; hisz itt mindenki csak jó dolgokat mond róla.

Köszönöm, hogy veletek legalább meg tudom beszélni problémáimat,kételyeimet; mert hiába van egy áldott jó párom, ő nem ért hozzá még annyit sem, mint én....

Zsókuci!

Sajna nekünk nagyon rossz lett az eredmény; 7 Millió, 35 % mozgó, és ráadásul nekem is magas a prolactinom.

De én bízom abban, hogy nem volt felesleges az eddigi próbálkozásunk; és remélem hamarosan én is babásodom...

Csak a sok hormontól félek, hogy megterheli a szervezetem.
De ekkora áldozatot képes vagyok érte hozni!
Vendég

Kriszti!
Mi van itt, Dunaújváros invázió? Mindenki innen jelentkezik, valami csak van itt a levegőben(Vasmű). Te vagy a 4. dunaújvárosi, üdv. mégegyszer a csapatban, ha segítség kell, csak üzenj, itt már majdnem mindenki profi. Kép
esperanza

Chesti!Kép
Még csak most látom, mind a két üzenetet Zsókucinak küldtem, pedig az elsőt neked szántam....
Kicsit fáradt vagyok, biztos ez a tavaszi fáradtság, meg aztán dolgoztam is ma, biztos ezért írtam félre! Ne haragudj!

Esperanza!

Örülök, hogy rátok találtam, mert már teljesen kétségbe voltam esve, hogy egyedül csak én küzködöm babátlansággal....
Lassan abba a korba érkezem, amikor már tényleg csak a baba hiányzik, és minél jobban nem sikerül, annál jobban akarom....

Remélem minél előbb én is pocakosodom,nem kell évekíg várni....

A vasmű biztos közrejátszikKép

E vitamint a párom is szedett, de nekünk nem lett tőle változás! Kép

Na de majd most, minden energiánkat beleadjuk, és ki tudja, lehet már jövő ilyenkor sétálgatunk, és csak egy rossz emlékként gondolunk a megpróbáltatásokra!
Az biztos, hogy Mi nem adjuk fel!!!!
Vendég

Sziasztok

Kivel mi történt amig nem voltam???? Remélem már mindenki pocós lett;)

üdv. minyuu
minyuu

Lucia!
A colitis-re a SOTE klinikán kezelnek, most megint elég aktív, félek, hogy a fagyibabás emiatt nem sikerül majd. Kész téboly ez az egész!!!
nika31

Jó reggelt lányok!

Manda de jó látni téged Kép Szegénykém mik történnek veled, remélem már jobban vagy. Nem szídunk le, de azért butus voltál Kép legközelebb már tudod mit kell tenned reméljük Kép

A rokonokkal sikerült megbeszélni, ma a barátok vannak teritéken de már most elkap a harciideg, annyira fáj és bánt amiket műveltek Kép Kép Kép Félek megint nem bírok majd megszólalni, és csak a sírás jön majd ki belőlem Kép Kép

Kriszti felvittelek táblázatba, és nem vagy egyedül, ha bármi kérdésed van a lányok válaszolnak ha tudnak, de a segítő szándék azt hiszem mindannyiunkban meg lesz.
Már Szűcs dokit irtam be neked, ha még se Õ lesz akkor szólj javítom.
Ne kérj elnézést gondoltam, hogy nekem írtad ebből aztán nem lesz sértődés Kép Bárkivel előfordul ez Kép
Nekünk is annyira rossz volt a párom spermaképe, hogy az inszem szóba sem jöhetett, azonnali lombikosok lettünk. Hidd el mindent megtesznek ott érted, hogy babátok lehessen Kép

Minyuu mi újság veled Kép

Mot, Esperanza mennek a babatapik legyetek jók, és nyugodtak Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek további kellemes hétvégét kívánunk Kép

Kép

chesti

Chesti:
Tegnap olvastam vissza a lombikos történetedet, hát Te egy igazi CSODA vagy itt.Kép
Nagyon gyarapodunk, ami jó is meg nem is. Az a szomorú, hogy egyre több pár küszködik meddőséggel, és többen leszünk a fórumon. Annak meg igazán örülök, hogy a városból nem csak én vagyok egyedül.Kép
Próbálom nem erőltetni magam, persze azért dolgozok, de csak módjával. Most nem gondolok egyfolytában erre, de azért reménykedem.
Lányok!
Úgy döntöttem, hogy a tesztelésnél ha azt mondják, hogy sikerült, majd aznap küldök egy vigyori Kép fejet, ha nem, akkor pedig egy Kép fejet. Nem akarom senkinek se mondani ha esetleg sikerül, és nem szeretném ha bárki tudná (olyan aki "ellenség" .) Persze nektek, sorstársaknak elmondom, ezért maradjunk a jelbeszédnél.
Muchas graciás
esperanza

Sziasztok!

Chesti drága,
Teljesen természetes, ha ebben az állapotban érzékenyebb vagy. A sírás egy védekezési mechanizmus, hogy ne legyen feszültég alatt a szervezeted, és ezáltal Picur sem, tehát sírni jó! Kép
Remélem a barátaitokkal is sikerült tisztázni a dolgokat!

Manda,
A lényeg, hogy jobban vagy már! Kép
Amúgy mindannyian hajlamosak vagyunk elbagatelizálni saját bajainkat, amíg nem fordul komollyá. Úgyhogy én tuti nem tollak le érte Kép

Mot, Esperanza:
Mennek a babatapik!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Lucia,
Nem írtál mail-t - de gondolom volt jobb dolgod is hétvégén KépKépKép
A leletemet tüzetesen átnéztem, és a süllyedésen kívül egyetlen érték van csak, ami nem a normál referencia tartományban van: a "szérum klorid: 109.000 mmol/l (norm.ref.: 98.000-107.000.) - ez szerinted mitől lehet? Utánaolvastam mondjuk, és ezt találtam:
Mitől lehet magasabb, és mit tegyünk, hogy csökkentsük?
Tüdőbetegség okozta alkalózis (a vér p- értéke 7,45 feletti), nem tüdőbetegség okozta acidózis (a vér pH-értéke 7,35 alatti), infúziós terápia, egyes vizelethajtók - én egyikről sem tudok, de azért aggódom egy picit - szerinted kell????
Várom a mail-edet Kép

Csajok, elnézést, hogy megint orvosos téma Kép

Rólam:
Hát, nem vagyok a helyzet csúcsán.
Õszinte leszek: jobban megvisel ez az egy helyben toporgás a vizsgálatokkal kapcsolatosan, mint gondoltam.
Annyira vártam már, hogy kezdőhessen a stimu, hogy megtörténjen az első konkrét lépés a babáért, és még mindig semmi haladás...Kép
Amikor kiderült, hogy nem lett jó a véreredményem, akkor persze egyből kitört belőlem, és rossz kedvem lett nagyon-nagyon, de aztán jött megint a fogfájás, meg annyi minden történt a héten, hogy nem volt időm magammal foglalkozni, de hétvégén meg igen, főleg most. Úgyhogy eléggé rossz a kedvem, és szomorú vagyok, hogy már megint hónapokat kell várni, és akkor majd TALÁN meglehet a HSG, és TALÁN kezdődhet a stimu. És addigra már nyár lesz. És január óta nem jutok a vizsgálatok végére sem, nemhogy tényleges történések lennének. Szóval ez elkeserít. És most meg kezd kitörni belőlem, újra buliztam hétvégén, ittam is, pedig nem ittam, amióta járunk a vizsgálatokra, nehogy valami eredményt befolyásoljon, meg egyébként sem akartam nagyon, szóval most meg a héten 2x is voltam barátokkal illetve kollégákkal görbe estézni, de nem dob fel. Így nem az igazi.
Ezért ideiglegesen búcsúzom.
Amíg nem érek a vizsgálatok végére, hogy mehessek a hsg-re, addig szerintem ritkábban fogok idelátogatni, vagyis olvasni foglak titeket sztem majd' mindennap, de írni csak, ha olyan dolog történik, ami lépés bármerre is.
Remélem megértitek, de most kezdem megérteni Mandát és Zuzmót, hogy mit éreznek, pedig ez nem ugyanaz a helyzet!!! És remélem, hogy olyan helyzet sosem lesz.
MSN-en, ha elcsíptek, szívesen beszélgetek bárkivel, sőt párral feljebb ott a mail-címem is, kereshettek, ha hiányzom Kép
De amíg semmi nem történik olyan, ami ebbe a "topikba illő esemény" Kép, addig nem látom sok értelmét.

Mindenkinek gyors babásodást, és minden szépet, és jót kívánok addig is! Kép
És persze remélem, hogy hamarosan újra lesz mit írnom! Kép

Sziasztok, millió puszi:

Zsókuci

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Köszönöm, hogy gondoltok rám! Kép

Nos, ugyebár 2 blasztocisztát kaptam vissza múlt hét szerdán (V.3.), másnap hívtam őket, egy harmadikat le tudtak fagyasztani. Most pénteken megyek (eredményhírdetésre) vérvételre. (V. 12.) Nagyon-nagyon izgulunk, sokat pihenek, jókat (fehérjedúsat) eszek és sok folyadékot iszok. És minden nap egy kis séta. Mondta az embriolóus is, hogy az "ágyhozkötözés" butaság. Érezzem jól magam- ezt mondta. Szóval össze-vissza jár az agyunk. De mindjárt péntek.

MIndenkinek minden jót! Kép

Hogy zajlik az eredményhírdetés????
mot

Jó reggelt!

Zsókuci drága annyira elszomorodtam ahogy irtad nem jössz majd ennyit Kép próbálom megérteni, sőőt de nagyon hiányzol majd, és mindig felvidítottak a te irásaid, a gifjeid...msn-en beszélünk, elkaplak...

Mot örülök, hogy vidám vagy, érzem rajtad az izgatottságot Kép Nagyon nagyon szurkolunk érted péntekre. Eredményhírdetés: reggel vérvétel, dél körül behívnak közlik sikerült Kép

Esperanza igen igen mi gyorsak voltunk, és Mi is igazi csodának tartjuk Kép Szorítunk érted is, hogy ott bent egy vagy esetleg két kis szivecske dobogjon majd Kép

Rólunk annyit, hogy sajnos Picurt eléggé kikészitem amitől még nagyobb lelkiismeretfurdalásom van. Kép A hormonjaimnak nem tudok gátat szabni, iszonyatosan bántanak amik történnek. Barátokkal vége, nem tudtak magyarázatot adni a kérdéseinkre miért csinálták azt amit... Volt valami olyan szöveg hogy tekintettel voltak a terhességemre, ehhez képes most nem voltak. ( augusztustól januárig ugyanugy sumákoltak ) Kiabáltak és olyan fejeket vágtak közben, hogy én is felemeltem a hangom és kész ideg voltam. Most egyik sem mondtam ne csináljuk ezt, árt a babának.. Este megint alig aludtam a pulzusum 120 volt...reggelt totálisan elsírtam magam, Kép szegény Zo tehetetlen, de nagyon szeretem mennyire akar óvni. A legszebb időszakot élem át azt kéne várnom boldogan mikor mozdul meg Picur...ehelyett idegroncs vagyok és ilyenekkel kell foglalkoznom.. Kép Ezt nagyon sürgősen le kell rendeznem magamban, boldog kismama szeretnék lenni!!
Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam és nem is idevágó, de annyira magam alatt vagyok, jó volt leírni.

Mindenkinek kitartás, és szép napot. Sziasztok

chesti

Sziasztok

Chesit,
mi a fontosabb a barátok, vagy Picur? azt hiszem egyértelmű, anyagi vonzata is van a dolognak? Akkor talán érthető az ingerültséged. Nem tudok okosakat mondani, csak közhelyeket, végy egy nagy levegőt, zárd le ami történt és lépj tovább. Annyi mindenen keresztül mentetek már eddig, hogy idáig eljussatok, ez az ami lényeges.
Bocsi hogy belekotyogtam.....
monyo

Chesti:
Ne izgulj, annyit nem ér az egész, pláne hogy már itt tartotok. Ilyenkor kiderül ki az igazi barát.
Engem is már többen megbántottak, és a mai napig van egy-két "jóakaró". Utálom őket, és nem foglalkozom velük. Ne is gondolj rájuk, csak ránk, mi veled vagyunk, és megértünk mindent. És Picurka is szeret téged! Kép
esperanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?