Új privát üzeneted érkezett!

Ja, ezek a fotók már nyírás után vannak. :wink:
Vendég

Tényleg Eszti, mi van Benyó lázával? van még? és mitől volt?

Jól van, akkor majd viszem, oszt elosztjátok.... :wink: hátha Mamacék is kedvet kapnak, és jönnek... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek néni, nem tom. Szombaton reggel még volt egy kis hőemelkedése, azóta semmi láz, semmi betegségre utaló jel. Vidám, zsivány, éhes, mókamanó. :) Én a fogára gyanakszom, mert hátul nagyon rág, lehet, hogy az őrlők készülődnek. :roll:
Vendég

Sziasztok!
Csajszik jó lenne Nektek a csütörtök?Nekem a holnap tuti nem jó mert értekezlet lesz meló után(valószínű,hogy este 8ra hazaérek reggel 6tól :evil: ).Szerdán meg edzeni kéne menni.De ha Nektek a szerda jobb akkor legyen akkor. :wink: Szóval légyszi találjátok ki mikor jó Nektek! :) Juj de jó,hogy eljöttök! :lol: Készítek össze pár szerkót és aki kapja marja...... :lol:

Mariann,Timi!
Hol voltatok tornázni?Gratula! :wink:

Mamac!
Nagyon guszta a pizza.Összefolyt a nyál a számba pedig Én erről csak álmodozhatok. :twisted: Nagyon tetszenek a mézeskalácsok is. :wink:

Eszti!
Szupik a képek,kedvencem a pocakos. :wink:

Kormi!
Nem értem miért kell elválasztani a cickótól a fickódat :!: :?: :roll: Persze,lehet,hogy lemaradtam valamiről. :oops:

Ilba!
Én is kiváncsi vagyok az új frizurás képre. :wink:

Mindenkinek cupp.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, mért csak álmodozhatsz a Mamac-pizzáról? A múltkor szomorkodtál, hogy nem jön össze a napi 2000 kalóriás étrended elfogyasztása, nos megeszel ebből 2 grammot, és máris megoldódott az ügy.. :wink:

Kép Kép
coolasa

sziasztok, megjöttünk a senyvedésből :) 8)
valamennyit visszaolvastamn (2 oldalt), olvassam még, vagy valaki tud nekem összefoglalni??? :wink:

szép volt, jó volt, de nem pihentük ki magunkat mert éjszaka dumáltunk minimum 2ig, reggel 8kor mrg keltettek a gyerekek... szinte hallom, hogy egy emberként felkiáltotok: szegéény jumam!

Mintha cool valami körömlakk dílerkedésbe kezdett volna, ilyen utalásokat még olvastam az előző 2 oldalon, mi is ez? Egyébként, köszönöm, én nem élek vele:)

majd még jövök este, vszínű képekkel is, addig csók mindenkinek - próbálok azért visszaolvasgatni, legalább felületesen
jumam

Szegééééééééény, Jumam :wink:
Vendég

Na itt vagyok ismét!

Ilba:

Sziszkó vacsija:100 ml főzi,majd 100 ml tápi és este a Barátok közt alatt még cici :D Tápi azért,mert a cicibe kevés van már.Az csak olyan nyugtatásra van.

Az autóülést nagyon megköszönjük,majd a talin megbeszéljük a részleteket.

Hajvágás Beninek?Miért is,talán nagyon a szemébe logott? :D Bocsi,vicc volt!

Mamac:

Csuda jól néz ki a pizzátok!És jó gazdag rajta a feltét azt látom! :D

Dia:

Tornázni ott voltunk ahol Te is edzzel!És úgy néz ki szerdán délután is megyünk.Nekem jó a csütörtök,de majd a többiek is nyilatkoznak.

Bubek:

Látom Marci is nagyon házias! :D Szeret sepregetni!

Jumam:

Azért ugye képeket csináltatok?

Tücsi:

Szerintem is mindent úgy csinálj ahogy gondolod!Tudod a többségünk is bóhóckodik a gyerekének amikor eszik :D

Eszti:

Bence nagyon édin örül a zoknijának! :D

Kép

Kép
novum

Látjátok én ezt a pizzát fogyokúra keretein bellül eszem! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Letöltöttem a képeket...

nos... akkor öveket bekapcsolni...

szilveszter
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

január
így nézett ki após fája ezért önkényesen végetvetettünk néki...
Kép Kép
Kép

Kép Kép

hinta
Kép Kép

manóm
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Normafánál
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

pancsi
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac:
nem találok szavakat, gyönyörű minden kép, még az a kókadt fa is a te fotózásodban megkapóan bájos lett :roll:

Gondban lettem, most hogy a gyeröknek adhatok kajákat, mi a túrót adjak neki? Igaz tud darabosat enni, de azt nem akarok, mert be kell pótolni az elmaradt főziket stb. Meg a darabost ki tudja venni a szájából, hogy játsszon vele. Pl. a zsömlét a felvágottal rendszeresen dobálta. Asszem visszakeresek, ki mit írt, hogy mit ad a kölöknek.
Jobban kellett volna akkor figyelnem, de hát ugye akkor még nem voltunk érintettek.

Kormi:
mi borít ki jobban, a cicizés vagy az ébredés? Én nem bánom, hogy szopik éjjel, ha már felébred. csak aludna el utána, de nem :twisted: :twisted: Megértelek, hogy végét járják az idegeid. Viszont Levente a csak szopi mellett is óriási bébi, mi meg nagyon picik vagyunk, és én meg voltam győződve, hogy éhes a kölök és nem elég az anyatej. Most ugye napi 2x eszik főzeléket + gyümi meg egyebek, és bizony nem sokkal kevesebbet szopik. Éjjel meg többet. Akkor hogy volt előtte?????? :evil: :evil:
Benedek meddig szopott?
Vendég

Mamac:
nekünk is van egy ilyen babakocsink. nektek bevált? mi abszolút nem tudjuk használni, mert a kerekek elforognak :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Mamac, tényleg nagyon tutik ezek a képek! Az a korhadt fás, amiben csücsülsz is sokkal barátságosabb így veled az „ölében”. Áron meg akkora! Nekem ő a pici, holott csak lesem a képeket! Grat. a fogyáshoz és kitartás!

Gabus, te nem maradi vagy hanem, nincs szükséged olyasmire amit mi napi kozmetikának hívunk. Örülj neki! Egyébként nekem is csak a szám nagy, mert összesen 2x voltam kozmetikusnál. Ebből egy esküvő előtt, az komplett volt (tisztítás, masszázs, smink) meg Szonja születése előtt,…akkor meg csak szempillafestés volt, hogy ne érezzem magam „kopaszon”, de ne is nézzenek, ki, hogy reggelente festegetek a gyerek mellett.

Ilba, nem csak kinéztük, de már meg is rendeltük a függönyöket! A héten mondanak árat, de már van sejtésünk. Én meg folyamatosan rágódom rajta, mert ugye amit kicsiben látok azt én nehezen tudom nagyban elképzelni. Egyébként a nappaliba lenes függönyünk lesz (igen én vagyok az az idióta aki gyűrődős függönyt vesz) krémszínű (ami valójában majdnem fehér) nagyon halvány sötétebb függőleges csíkokkal) a sötétítő, meg a függöny színével harmonizáló (mondhatni csiperke gomba színű) lesz. Olyat akartunk, ami nem dominál és olyan sötétítőt, ami nem üt el. A hálóban már színesebb az élet. Ott narancsos függöny lesz és nuku sötétítő. A konyhában meg ua mint a nappaliban vitrázsnak megvarrva és terrakotta sötétítő. A dolgozó még kérdés és az is marad egyenlőre.

Tücsi, nagy-nagy gratula görgő evéséhez! A szomszédok meg kit érdekelnek! Azt viszont nem értem, hogy mit akarsz valójában bepótolni? Mellesleg megemlítem, hogy pl Szonja napi 1x eszik főzit. Délben. Egyébként gyümi, gyümi túróval, gyümi, joghurt, Danoninó, kölesgolyó, este meg gabona + gyümi. Ha főzit eszik vacsira (amennyiben nagy nehezen elfogadja) akkor dupla annyit ébred este szopizni.
Én egyébként kipróbálnám Gergőnél, hogy adok darabosat, de olyat ami szétmálik és így nem nagyon lehet kivenni meg dobálni (jól megfőzött répa, kelbimbó, karfiol,…pl húslevesből) Pusztán vélemény.
Ekcémás topik: tényleg nem vagy komplett!

Eszti, szomorúan olvastam, hogy lázas Benyófi, de most meg örömmel olvastam, hogy minden okszi! Színházat kérlek ne előttem! Ez az egy hiányzik az összes minden közül mióta Szonja megszületett!

Vanília „fincsi kölesgolyó” zene füleimnek! Én minden alkalommal eszek (habzsolok) belőle, amikor adok Szonjának. Hihih, milyenmák, hogy nekem öcsém van és így nincs akinek az alakjára írígykedhetem.

Bocsesz a kihagyottaknak. Még igyekszem jönni,…ma este lenni megint szalma. Ráadásul a nagy szél elfújt egy jókora darabot a kerítésünkből (mondjuk nagyon rozoga volt már).

N.

Kép Kép
natasa1975

Bubek,
9-kor kelt. 6-kor felébredt a szélre, de visszaaludt.

Eszti,
hááát, igen. Livinél úgy volt, hogy doktornéni 1 év kezelés után aszonta, hogy ez az utolsó alkalom, ha most sem jön össze, akkor küld tovább a Dévai intézetbe. Erre Livi beijedt és jól "összejött". :lol:

Sajtika,
vegyek neked egy csizmit ott, ahol Liviét vettem? Egy ugyanakkorát, kábé egyforma a lábuk. A matricát, amin a száma van már levettem, fejből meg nem emlékszem a méretre. És a kövi talira elviszem. Ha esetleg nem jó, akkor meg cserélek, vagy levásárolom bármi másra. Okézsoké?
Bromocriptin naponta + Clostylbegit havonta 5 napig. Ez ment 1 évig. Aztán a Bromot a terhesség 4. hónapjáig kellett még szedni.

Cool,
banyek, emlékeztess a taliig a pelenkákra!!! Kösszencs!

Dia,
nekünk sztem jó a csüti.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

[quote="natasa1975"]
írta:
natasa1975Gabus, te nem maradi vagy hanem, nincs szükséged olyasmire amit mi napi kozmetikának hívunk. Örülj neki!

Natasa, sztem az arcomra ráférne, de valahogy mégsem érzem a késztetést a kozmetikushoz menésre. Nemtom miért. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

:D

Éjjszakákkal dettó...

ha már ébredünk legalább aludna el cici után... mostanság teljesen kiborít...

Bár reggelente azt csinálom, hogy kilopózom, otthagyom apának olyan 6-7 között...
Tegnap fél tizenegykor keltem :shock: ... rendes volt apától hagyott aludni... :)
Akkor is ők ébresztettek ágyba hozták a kávét... tulajdonképpen arany életem van :)

a babakocsi kölcsönbe van... szerintem nem rosz... meg nem olyna nehéz mint a másik...

Mostanában Áron is kezd szemezgetni a tányérunkból olyan aranyos...
Ha valamit nagy műgonddal elkészítek neki azt persze nem eszi meg... :(
Áron a sült gyümölcsöt nagyon szereti... legutóbb tettem bele túrót meg kölespelyhet... ezen felbuzdulva legközelebb tettem bele sült pipimellet de azt nemnagyon ette... :(
Meg a brokkolis bébikaját azt még nem főztem neki...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó!

Csak gyorsan benéztem, még vissza sem olvastam.

Gondoltam, gyorsan írok valami értelmetlen, üres hszt, hogy segítsek mindenkit kiszámolni, milyen napra is ébredünk mi holnap reggel??????????????

Na jó éjt.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok

Gabi,
teszel fel egy kepet a csizmirol?
Ha tecc, akkor lehet, hogy megkerlek, hogy vegyel.
Nekem van 2 vadonatuj Clostylbegitem. 2oo9.ig jo. Majd elviszem kedden a talira.

Kocsog szgep, atvaltott a bill. angolra
rothadjon meg szatyorban
:lol:

Kép

Kép
sajtine

Az új séró:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Beni sérója szupi. És ez a komoly, férfias póz. Nem viccelünk itt kéremszépen!

Sajti, a szatyorról mindig te jutsz az eszembe! Miért is? :lol:
N.

Kép Kép
natasa1975

Sziasztoooook!

Újra itt :wink:
Hatalmas szél volt idefelé, az autópályán meg pláne. Riszált az autó, akkorákat lökött rajta. Senki se sietett, mi is 90-100-al jöttünk. Erre Kőbányán bemért minket a traffi :evil: Csesszék meg, naplopó, kocsiban ücsörgő rendőrök :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyjából vissza tudtam olvasni....

Mamacka,
tök jó, hogy az utóbbi időben gyakrabban tudsz jönni! És a képeid... Nagyon jók! A mézesekről meg a rajzaidról már nem is beszélve! Meseszép, csodálatos, varázslatos...

Antivagyok,
holnap lesz buli? Készültök? Mi lesz a menü?

Eszti,
pilinckalábú Benyófi :lol: Örülök, hogy jobban van már a kiskölök :wink:

Gabus,
húúúú... Miattam álltál neki Livicsek rucijait vasalni? Ejjjha!!!! Drukkolok a ketteskének, hogy mielőbb megjöjjön a kedve hozzátok :wink: :lol:

Mi is most akarunk venni esernyőre csukható babakocsit, dönthető támlájút. Van már pár, amit nézegettünk, de még nem tom milyen lesz.

Jövök még képekkel is, de lehet, hogy majd csak holnap.

Kép
mancs

Bubek,
Küldtem képeket.
Kajcsi ha maradna mi is megköszönjük. :wink:

Mamac,
Hűű, de jól néz ki ez a pizza!!!
Én megmondom őszintén, hogy Áron annyira nagyfiú lett, hogy nem biztos, hogy mindegyik képen felismertem volna. :oops:

Eszti,
Jó lett Benyó haja is! :wink:

Szegény Jumam! :D
Engem érdekelnének a részletek is, mire számíthatok, néhány jótanács … :roll:

Natasa,
Hű de jó! És mikorra lesz meg?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
miért vágtátok le Beni haját?

Sajti,
köszi a Clostylbegitet, neked miért van? Szedted Te is? :shock:

Hótaposó (és a hokedlink)
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsi, sztem adjál gergőnek azt amí ízlik neki... :wink:
Üvegest is -azzal nem kell vacakolni :wink: - meg igazából sztem sok zőccséget, meg túrót, joghurtot, tejfölt, meg esetleg, ha tényleg úgy érzed hogy kevés a tejed, akkor egy kis tejet is adhatsz már sztem...mi is mostanában fogjuk kipróbálni asszem.

Ja és mégegy ötlet: nem egyém hanem Azuramé :wink: :
a banánnak add csak a szélét, a magosabb belső részt ne, hátha így megoldódik a kiütés....szerintem tök jó ötlet, neki egyből ez ugrott be, amikor meséltem hogy milyen lesz szegény Gergőci a banántól.

Úristen, már így vagyunk???!!! Petra te jó ég, hihetetlen!!!
És mit kap majd? És milyen tortája lesz? és különben is hogy ünneplitek? Lesz a játszóban is torta???? :lol:

Mancsusz, aszontad itthon majd írsz, de nem is....gyere máááán!!! (osszál meg velünk valami jó kis pletyit is... :lol: )

Natasa, milyen az a lenfüggöny? :shock: lenből van? olyan vastag? Olyasmi anyag, mint a lenből készült ruhák? Tök jó nektek már...
Tényleg milyen takarítani a házat? Nem nagy? Bármmondjuk téged elég jól békénhagy Szonyec, neked könnyű....és a 45 nm-ert is úgy mosom fel, hogy MArci a hátamon a kenguruba, mert különben összevissza rohangál, és megpróbálja megszerezni a felmosót... :wink: :lol: És persze olyankor a vizes követ meg padlót jól összejárja, meg le is térdel, és tapicsollja a kezével, szóval kissé hajmeresztő...és közben sikongat....

Timi, neked akartam még, hogy látnád Marcit, amikor porszívózunk. A minap már ki akarta a kezemből venni, hogy majd inkább ő csinálná...vicces volt azzal a nagy csővel, de tologatta egy kicsit...jót nevettem de amikor elvettem tőle, hogy inkább folytatnám én, mert soha nem lesz vége a takarításnak, akkor bezzeg már ordított, hogy akkor is ő akarja...de jó, mert ezek a sipítások csak fél percig tartanak, aztán rájön, hogy úgysem ér vele semmit, és inkább valami más után néz. :lol:

Ilba, ti mennyit vágtatok Beni hajából? Vagy csak frizkóra, úgy mint neked??? :lol: Nekem most is olyan Beni haja, mint előtte volt. :oops: Tündéri... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Na Mancsusz beelőzött... :lol: (visszavonva, de a pletyi jöhet... :lol: )

Kép
----------------
B&M
bubek

Sztem nagyon aranyos, a lábán meg még aranyosabb. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, a hótaposó nem harmonizál a gyönyörű kék csempével. Ettől kikészültem.

Kép Kép
coolasa

Sejjjhajjj, göndörödik a haja, de a haaaja...
Kép Kép

Odaút
Kép

Ébredés után kóma, majd vigyor
Kép Kép Kép

Ezt Gabusnak (is) :wink:
Kép

A doktornénink ha ezt látná.... :lol: :lol:
Kép Kép

Kép
mancs

Cool,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek kedvéért kerestem gyorsan...

Tyra Banks meghízott
http://velvet.hu/celeb/tyra070128/

És a képek róla:
http://www.egotastic.com/entertainment/ ... fat-002038

Kép
mancs

A legelső, kunkoris fotón a szemöldökénél van egy piros folt. Nem, nem pattanás. Lefejelte a forgószék lábát. Ez a mániája. :roll: :lol: :shock:

Kép
mancs

Mancs, de jó képek ezek is!!!
Ki sütött az utolsó képen, és mit? (szokásomhoz híven éhes vagyok... 8) )

JAj, azt nem is mondtam!!!
Úgy tűnik fogytam én is 3 kilót....legalábbis anyuéknál mérlegeltem, és ott már csak 57 vótam....majdnem egy hónapja nem eszem kenyeret, cak abonettet, meg most én is ezt a wasa-t, és sztem ezért. Meg már nemeszem csipszet esténként apával, és csak ritkán iszom sört is (buckler, mielőtt valaki felháborodna... :wink: ). Szóval röpke 3 hét alatt lement 3 kiló. de én még csak kicsikét érzem a változást, de ez tök jó!!! tavasszal már lehet, meglesz a versenysúly, és akkor jöhet a sok mozgás, és akkor már lehet jó sokat ZABÁLNI!!!! Mindenféle fínomságokat!!!! Hurrá!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Mnacs, Petikének is sötétedik a szeme? jól látom?

Kép
----------------
B&M
bubek

[quote="bubek"]t írta:bubekavasszal már lehet, meglesz a versenysúly, és akkor jöhet a sok mozgás, és akkor már lehet jó sokat ZABÁLNI!!!! Mindenféle fínomságokat!!!! Hurrá!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is hasonlóképp állok a fogyókúrához :wink: :lol:
Anyukám csinált tejszínhabot a házi somlóihoz, azt nyalakodta Petike :oops: Mamim meg hájas sütit sütött. Szilvalekvárosat és diósat :P :P

Éhes vagyok. :roll: Ki kéne menni a konyhába egy kis hájasért. :roll:

Nem. Nem megyek.

Kép
mancs

Bubek,
aha, jól látod. Fél éves kora óta intenzíven barnul. Apja-szeme lesz.

Kép
mancs

Húúúú, Mancs, nyami...bár asolmói csak mazsola nélkül... :wink: Én sem megyek a hűtő felé direkt....
Na és hogy vagytok alvásilag? van még éjjeli ébredés, vagy már teljesen tuti az ügy?

Kép
----------------
B&M
bubek

Somlajos nekem is CSAKIS mazsola nélkül :wink:

Éjszakák nyugisak, reggel 1/2 8-8-ig alszik. Akkor odaveszem mellém, szopizik, és közben még előfordul, hogy belealszunk :oops:
Ez a köcsög szeles idő neki is bezavar, kicsit nyűglődősebb éjjel, de nem vészes. Pár korty víz, és alvás tovább. De ez is csak azóta, mióta így fúj a szél. És max. 1-2-szer éjjelente.

Kép
mancs

A mi Noknokunk szeme megállt valahol félúton a sötétszürke és a sárgásbarna közt. Bubek, mikor klikkesedtünk náluk, megvilágosította elmémet, hogy ezt nevezik speciálisan hányás színűnek. De mi nem sértődtünk meg. Rendkívül megértőek tudunk lenni olyanokkal, akik gyereküléseket adományoznak. 8)

Kép Kép
coolasa

Hűűűű, Petya, ilyen ügyesen alszol?! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Akkor most elmegyek aluszkálni, mert MArci már 2x ébredt, és ha ott vagyok, akkor gyorsabban és csak simivel visszaalszik...ha viszont itt maradok, akkor kell a cici is, és azt meg most nem akarom óránként....szóval jó éjt mindenkinek!!

Mégegy:
Ilba az előbb néztem, de nem jött még mail...Amúgy nagyon kösszencs!!! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Beni haja olyan volt, mint Petykóé az első képen. Elkezdett a fülére rálógni (az a lobonc! :lol: ) és kunkorodni. Illetve azért is, hogy erősödjön neki. :?

Mancsi,
Petike annyira aranyos!

Bubi,
Gratula!

Kép
Kép
Kép
ilba

Cool,
én megintcsak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, nem értem, min nevetgélsz (mért van az az érzésem, hogy nem veszel komolyan?)

Kép Kép
coolasa

Sztem Bubek evett, azért nevet. Nem?

Én még mindig nem ettem, és nem is fogok :!:

Kép
mancs

Sziasztok!

Alszik az aprónép rámeső fele...

Dia,
nem akarom én elválasztani Leventét, szó sincs erről! Csak az éjszakai 6-8 szopit, ill. azt, hogy akár órákig a cicin lógna, na ezt akarom mondjuk 1 alkalomra lecsökkenteni. pár héttel ezelőtt még úgy nézett ki, összejön. Annakidején Benedek is többször ébredt szopizni éjszaka, aztán lementünk Kecskemétre, s anyám ment be hozzá éjszaka helyettem. Kb 3 nap alatt végigaludta az éjszakát.
Most esélytelennek érzem, hogy egyedül kivitelezhessek Leventénél valami hasonlót.

Benedek 13 hónapos koráig szopizott, de az utolsó 1-2 hónapban már csak este, lefekvéshez. Sajna akrobatamutatványokat végzett rajtam közben, s mivel már nőtt a pocakom Leventével, egyre fájdalmasabb lett. Szinte észre se vette, hogy abbahagytuk.
Ha lenne még egy szobánk, már próbálkoznék Levente különaltatásával, Benedek már ilyen idősen külön szobában aludt. Érdekes, őt kifejezetten mi zavartuk, s látszott rajta, hogy nyugodtabban alszik, ha egyedül van. Na, most azért ő is elromlott, este csak úgy hajlandó elaludni, ha az apja ott fekszik az ágya mellett.
Levente a kiságyról hallani sem akar, ez is az én saram, mert amikor leengedtük a kiságyat, egyszerűen nem tudtam úgy beletenni, hogy ne ébredjen fel, no meg a hátam is többnyire annyira fájt, hogy nem nagyon bírtam kiemelni. Egyszerűbb (volt) be se tenni, hagytam, hogy mellettem aludjon, s végleg leszokjon a kiságyról.

Engem egyre jobban zavar, hogy nagyon gyakran felriadunk szopizni, s ezek egyre tovább tartanak. Ha megpróbálom a cicit visszaszerezni, akkor meg rázár a fogával, s lyuggat. Nemcsak nekem nem jó az, hogy kimerült vagyok, sokszor már délelőtt azon jár az agyam, mikor lehet letenni a gyerekeket aludni, hogy én is egy kicsit... s a leggyakrabban elhangzó mondat a fejemben, hogy mikor alhatom már végre ki magam.... Tavasszal majd jobb lesz, több energiám lesz, de most csak olvasom, hogy miket tudnak a picurjaitok, mi mindent csináltok, tanítgattok nekik, én meg csak lapítok itt, mint sz* a fűben... Elnéztem Benedeket, ahogy ül a tv előtt, s bár valahol örülök, hogy nem épp visít valamiért, teli vagyok bűntudattal, hogy nem foglalkozom velük eleget. Ugye a nagy elhatározások, hogy majd hogy nevelem őket, meg ők aztán nem fognak tv előtt nassoló gyerekek lenni... Szóval eléggé csődtömegnek érzem magam gyereknevelés terén, főleg látva másokba (pl Sasha) milyen sok energia szorult, mennyi mindent képesek véghezvinni. Mondjuk most pár napja felfedezte a puzzlek világát, aranyosan lelkesedik értük.

Bubek,
még nem tudom, megyünk-e jövő héten. Az a helyzet, hogy anyám keddenként jön Pestre, főz Benedekre, s ilyenkor van esély, hogy legalább hetente egyszer egyen valami normálisat. Radásul imádják a mamát, egy napom le van tudva a hétből. Holnap megbeszélem anyámmal, mi legyen...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Halihó!

Csak egy gyors bekukk. Éppen haldoklom, de most tényleg nagyon. Holnap nem lesz semmi különös, Petrával közöljük, hogy sok boldogot, aztán ennyi, egyenlőre még a hétvégi buli se biztos (nagypapi Németo-ban kórházban, nem bizti, hogy haza tud jönni). Szóval a hócipóm tele a betegségekkel.
Eszti bocs, de most nincs lelkierőm e-mailt írni.
Mindenkinek jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
nagypapinak meg Neked jobbulást, holnap meg húzd meg helyettem is Petra fülét! De csak egy picit :wink:

Kép
mancs

Ha senki, akkor én se.

Jó éjt Nektek!

8)

Kép
mancs

Sziasztok!
Csajszik!Oxi,akkor csütörtök Nálunk.Mikor is? :lol: Juhé már nagyon várom! :wink:
Tegnap megbeszéltük Domival,hogy jöttök és Ő nem lesz irigy a játékaira. :lol:

Kormi!
Aha így már értem.Tényleg gáz lehet az éjjeli 6-8 szopi brrrrrrrr. :evil: :shock: Kitartás,drukkolok! :?

Mancs!
Üdv itthon!Jó,hogy megjöttetek.Szupi a göndör séró. :lol: :lol:

Bubek!
-3 kiló és még edzeni se kell hozzá? :twisted: :twisted: Én meg kemény melóval tartok -5nél. :roll:

(Domi éjjel 3kor már Tomas vonatot akart nézni
Mindenkinek szép napot! :evil: .aztán fél 5kor úgy ébredtem,hogy térdel a földön,feje az ágyon és úgy alszik. :roll: Szerintem elindult aztán útközben elaludt. :lol: )
No,pá mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Bocsi a vége jó összekeveredet. :oops: :roll: :evil: :shock: :? 8) :lol:

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?