Tücsi, sztem adjál gergőnek azt amí ízlik neki...
Üvegest is -azzal nem kell vacakolni
- meg igazából sztem sok zőccséget, meg túrót, joghurtot, tejfölt, meg esetleg, ha tényleg úgy érzed hogy kevés a tejed, akkor egy kis tejet is adhatsz már sztem...mi is mostanában fogjuk kipróbálni asszem.
Ja és mégegy ötlet: nem egyém hanem Azuramé
:
a banánnak add csak a szélét, a magosabb belső részt ne, hátha így megoldódik a kiütés....szerintem tök jó ötlet, neki egyből ez ugrott be, amikor meséltem hogy milyen lesz szegény Gergőci a banántól.
Úristen, már így vagyunk???!!! Petra te jó ég, hihetetlen!!!
És mit kap majd? És milyen tortája lesz? és különben is hogy ünneplitek? Lesz a játszóban is torta????
Mancsusz, aszontad itthon majd írsz, de nem is....gyere máááán!!! (osszál meg velünk valami jó kis pletyit is...
)
Natasa, milyen az a lenfüggöny?
lenből van? olyan vastag? Olyasmi anyag, mint a lenből készült ruhák? Tök jó nektek már...
Tényleg milyen takarítani a házat? Nem nagy? Bármmondjuk téged elég jól békénhagy Szonyec, neked könnyű....és a 45 nm-ert is úgy mosom fel, hogy MArci a hátamon a kenguruba, mert különben összevissza rohangál, és megpróbálja megszerezni a felmosót...
És persze olyankor a vizes követ meg padlót jól összejárja, meg le is térdel, és tapicsollja a kezével, szóval kissé hajmeresztő...és közben sikongat....
Timi, neked akartam még, hogy látnád Marcit, amikor porszívózunk. A minap már ki akarta a kezemből venni, hogy majd inkább ő csinálná...vicces volt azzal a nagy csővel, de tologatta egy kicsit...jót nevettem de amikor elvettem tőle, hogy inkább folytatnám én, mert soha nem lesz vége a takarításnak, akkor bezzeg már ordított, hogy akkor is ő akarja...de jó, mert ezek a sipítások csak fél percig tartanak, aztán rájön, hogy úgysem ér vele semmit, és inkább valami más után néz.
Ilba, ti mennyit vágtatok Beni hajából? Vagy csak frizkóra, úgy mint neked???
Nekem most is olyan Beni haja, mint előtte volt.
Tündéri...