2007.01.27 22:07
Szerző: kormi
Sziasztok!
Cool,
ha még egy-két napot vársz a rendeléssel, én vevő lennék egy Lips 2 Last rúzsra (meg megnézem a körömlakkkészletem, lehet, hogy lakkra is), csak a rúzsoknál nem nagyon látszik az árnyalat, el kellene zarándokolnom a Rossmannba, megnézni, milyenek is élőben az árnyalatok.
Fogalmam sincs, kinek, milyen válasszal lehetek adós, sorry.
A feltett kép engem ábrázol 3 évesen. Ledöbbentett engem, mennyire Benedek, tegnap este sokáig keresgéltem a fotóink között, hogy találok-e Benedek képei közt olyat, ahol ez jól látszik, de nem találtam. Ez alapján viszont elkönyveltem, hogy tényleg ő hasonlít rám, míg a párom saját kiskori képe alapján, hogy Levente meg rá hasonlít.
Van új telefonom, bár még nem biztos, hogy nem nyúlja le a párom, végülis ő jobban lelkesedik érte, mint én. Új a számom is, Vuka, majd elküldöm neked SMS-ben.
Tücsi,
jóevéshez gratula! Annak, hogy most idegileg a padlón vagyok, az egyik oka, hogy mindkét gyerek rosszevő. Tudom, hogy nem szabadna, de lassan síkideg vagyok, ha csak eszembe jut, hogy valamelyik gyereket valamivel meg kellene etetni. Ehhez jön a kialvatlanság, Levente már nagyjából nyugton átaludta az éjszakát, erre kb 4 napja megint nonstop cicizéssel képzeli el. Az már csak hab a tortán, hogy egyre többször fordul elő az, hogy a fogával fixálja a cicit a szájában, azaz harap. Belegondolva, hogy mennyit szenvedtem Benedekkel a sebesre harapott, elfertőződött, gyógyulni nem akaró mellel, valahogy nem akarom ezt újra....
Sasha,
nekem 4100 jött ki elsőre, de ehhez valószínűleg kellett egy olyan ált. iskolai matektanár, aki nem engedett számológépet használni, ellenben folyton röpdogákat iratott, és abban az időben még gyököt vonni is tudtam kézzel! Ma már a módszerre sem emlékszem.
Ma a villamoson összefutottunk egy nővel, aki ismerősként üdvözölte Benedeket (mint kis szembeszomszéd), mi meg kukán néztük, mert még látásból se volt ismerős. Nekiállt fűzni Benedeket, hogy ugye ősztől már oviba megy, s menjen hozzájuk a Liliom utcába (mint kiderült, ott dajka), milyen klassz, meg oda ugye nekünk van protekciónk. (elmagyarázta, hogy ki). Meg, hogy milyen klassz az ovi, nekik van tornatermük, meg uszodájuk is! Ez az uszoda dolog elgondolkodtatott. Lehet, hogy megnézzük azt az ovit is majd, párom elhatározta, hogy majd ő fogja reggelente Benedeket vinni, s ez útba esne neki.
Kormi