Új privát üzeneted érkezett!

sasha
Engem ez az egy nem csapott be, a többinek bedőltem :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Helló!

Na, első szánkázás megvolt, hááát, sikere erősen visszafogottra sikerült. :lol:

Azért 2 képecske:

Kép Kép

Képzeljétek kaptunk gyümölcscentrifugát! Tök jó! Illetve majd meglátjuk, A. már mossa a gyümiket hozzá.
Szóval majd jövök még, meg mindjárt meccs is, hajrá magyarok! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Igen, igen, mi is szurkolunk. :)
Vendég

Mamac, alu-fix sütőzacskó, elelyén nagybetűkkel a sütőzacskó kifejezés. Az alufóliáknál, celofánoknál szokott tanyázni...

Kép Kép
coolasa

Cool
Köszi
A mienk nemtom milyen volt, anyum vette én meg elhoztam a felét a csomagolás ott maradt... de nagyon vacak...
No majd kipróbálom az alufix-et!

Képzeljétek Áront alig bírtam legyűrni délután.... most ébredt... közel két óra alvás után! :shock: hogy fogom így este letenni????

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba
NAGYON JÓ KÉPEK! :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba, a szünetben tájékoztathatnál a fejleményekről, mert most itthon maradtunk, így semmi hírem a meccsről...

Kép Kép
coolasa

ja, látom az indexen, 15-17 volt a szünetben....

Kép Kép
coolasa

Cool,
izgi-izgi, nagy mák kell, hogy nyerjünk. Szerintem kikapunk. Még 9 perc 2 van oda.

Kép
Kép
Kép
ilba

Nnnnnnnnna?

Kép Kép
coolasa

ha hihető az indexes 27-32, mármint mint aktuális állás, akkor a spanyolok nagyon elmentek....

Kép Kép
coolasa

Zakó :(

Kép
Kép
Kép
ilba

33-31

Kép
Kép
Kép
ilba

azta, akkor tényleg szoros lett

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Meccs :cry:

Gergő kajolás :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Livi is hozzászól a fodrász témához:

Így készül a frizkóm:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Egyúttal megcsodálhattátok a pizsimet is. 8)

Muter a háttérben somolyog
Kép

Cogito ergo sum
Kép

Ezt a csíkos lasztit Livi üknagymamája készítette
Kép

Hűűű, de megérkeztünk!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, te nemcsak a lányodhoz, hanem a kiskocsihoz, játékbabakocsihoz, és a késhez is öltözöl színileg? :wink:

Kép Kép
coolasa

[quote="mamacka"]T írta:mamackaücsimami
Nem semmi mennyiséget benyomott! :)
Áron szinte semmit nem eszik rajtam kívül... félek az erőltetés hibájába esem és csak egyre rosszabb lesz... :(
...

Mamac,
Gergő 13 hónapos, és eddig úgyszólván semmit nem evett a szopi mellett. Egy két falatot, amit ő maga vett a szájába.

Amúgy a vacsi is megvolt. Már tudja, hogy akkor nagy bohóckodás megy, az tecc neki. Csak imádkozom, hogy maradjon így. Persze annyira nem szalonképesen kajol, hogy bemutassam nektek a köv. kacaj-klubbon, de már ettől is repkedek ezerrel. Viszont az szerintetek normális, hogy az eddigi napi 1 kaka helyett 4x :!: van :?:
Vendég

Az nem kés, hanem fésűűűű!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Oké, Gabus, nem kés, hanem fésű. Látom, megragadtad a lényeget. :wink:

Kép Kép
coolasa

Tücsi,
nálunk pont fordítva van, eddig legalább háromszor kakilt, most meg egyszer, ill. csak egyszer normális adagot, a többi csak picike. De ez valószínűleg a tápszerrel függ össze, mert pont azóta van így, amióta nem kap.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Cool,
a szép kék csempéről megfeledkeztél.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihóka!

Ádusz ma egész nap másfél órát aludt. Már így este igencsak kókadtunk apával. Persze gyerek nem akart aludni, de én győztem. :lol:

Sajnálatos módon itt Kispesten nem maradt meg a hó. Már délben olvadásnak indult. Délelőtt azonban jót piacoztunk szakadó hóesésben. Ádusznak is tetszett igaz alig lógott ki az overállból.

Gabus így igazán könnyű frizkót csinálni Lívicseknek. Egy adag tápszer két coff. Nagyon édesek vagytok. És látom ma maiztatok?

Tücsi ÉLJEN. :lol: Gergő kajálásához!!!!! Most szerintem az a lányeg, hogy egyen. Aztán később ráérsz jómódra szokatni a gyerkőcöt. Van mikor nálunk is én szaladok a kis tányérral Ádusz után, csak kapjon már be egy falatot végre. Ma este meg tök jól evett egy szelet kenyér belsőt sonkával. Fél kakaós csigát és egy Danoninot. Persze eközben feldarabolt egy rakás alufóliát és szemétdombá varázsolta a konyhát. :cry: De délig mostanában nem eszik semmit.
Azon meg ne csodálkozz, hogy sok a végtermék mikor ötször többet eszik mint azelőtt.

Cool rendeltél már?

Körkérdés! Tud valaki valamit a Sváb hegyi gyerekklinikáról?? Fontos lenne!

Kép
vanília

Mariann,
tejecskét iszik Livi. :wink:

Sváb hegyiről általában, vagy a bezárásról?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A testvérem és a kislánya van beutalva öt napra febr elején. A kislány tul. képpen szeptember óta egyfolytában taknyos. Most majd kivizsgálják. Tudni kellene mire számíthatnak.

Kép
vanília

No mi már ez a csend. Ja még nincs éjfél körnéyke. :lol:

Kép
vanília

Vanília, nem, még nem rendeltem, gondoltam hagyok 1-2 nap gondolkodási időt, hogy rájöjjetek, nem csak lakkokat lehet azon az oldalon találni.. plusz még Jumam sem nyilatkozhatott, mert épp a Kolpingban senyved, őt meg nem hagyom ki a jóból.. :wink:

Kép Kép
coolasa

No megyek akkor lefeküdni. Holnap de. tornára megyek, rá kell pihenni magam. :lol:

Kép
vanília

Sziasztok!

Cool,
ha még egy-két napot vársz a rendeléssel, én vevő lennék egy Lips 2 Last rúzsra (meg megnézem a körömlakkkészletem, lehet, hogy lakkra is), csak a rúzsoknál nem nagyon látszik az árnyalat, el kellene zarándokolnom a Rossmannba, megnézni, milyenek is élőben az árnyalatok.

Fogalmam sincs, kinek, milyen válasszal lehetek adós, sorry.
A feltett kép engem ábrázol 3 évesen. Ledöbbentett engem, mennyire Benedek, tegnap este sokáig keresgéltem a fotóink között, hogy találok-e Benedek képei közt olyat, ahol ez jól látszik, de nem találtam. Ez alapján viszont elkönyveltem, hogy tényleg ő hasonlít rám, míg a párom saját kiskori képe alapján, hogy Levente meg rá hasonlít.

Van új telefonom, bár még nem biztos, hogy nem nyúlja le a párom, végülis ő jobban lelkesedik érte, mint én. Új a számom is, Vuka, majd elküldöm neked SMS-ben.

Tücsi,
jóevéshez gratula! Annak, hogy most idegileg a padlón vagyok, az egyik oka, hogy mindkét gyerek rosszevő. Tudom, hogy nem szabadna, de lassan síkideg vagyok, ha csak eszembe jut, hogy valamelyik gyereket valamivel meg kellene etetni. Ehhez jön a kialvatlanság, Levente már nagyjából nyugton átaludta az éjszakát, erre kb 4 napja megint nonstop cicizéssel képzeli el. Az már csak hab a tortán, hogy egyre többször fordul elő az, hogy a fogával fixálja a cicit a szájában, azaz harap. Belegondolva, hogy mennyit szenvedtem Benedekkel a sebesre harapott, elfertőződött, gyógyulni nem akaró mellel, valahogy nem akarom ezt újra....

Sasha,
nekem 4100 jött ki elsőre, de ehhez valószínűleg kellett egy olyan ált. iskolai matektanár, aki nem engedett számológépet használni, ellenben folyton röpdogákat iratott, és abban az időben még gyököt vonni is tudtam kézzel! Ma már a módszerre sem emlékszem.

Ma a villamoson összefutottunk egy nővel, aki ismerősként üdvözölte Benedeket (mint kis szembeszomszéd), mi meg kukán néztük, mert még látásból se volt ismerős. Nekiállt fűzni Benedeket, hogy ugye ősztől már oviba megy, s menjen hozzájuk a Liliom utcába (mint kiderült, ott dajka), milyen klassz, meg oda ugye nekünk van protekciónk. (elmagyarázta, hogy ki). Meg, hogy milyen klassz az ovi, nekik van tornatermük, meg uszodájuk is! Ez az uszoda dolog elgondolkodtatott. Lehet, hogy megnézzük azt az ovit is majd, párom elhatározta, hogy majd ő fogja reggelente Benedeket vinni, s ez útba esne neki.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Cool,
írtam mailt! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsi...
Persze persze Áron még csak 10 lesz...
Az ember az eszével tudja, hogy semmi baj akkor sem ha egy évesen szinte még csak szopik de mégis mindenen aggódik! :)

Gabuska
Gyönyörűek a képek! Olyan szépek a fények... meg persze a lányok is :lol:
amutterháttérbensomolygós a kedvenc! :)
üknagyanyó... nem semmi

ja és Áront most sikerült leküzdeni...nem is olyan rosz... kérdés milyen lesz az éjjszaka

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac,
Képeket megköszönjük ha kiírod. De akkor gyertek el egyszer talira, hogy odaadhasd. :wink:
Kölesgolyó: DM, Plus, Rossmann, de biztos máshol is van. Ez enyhén sózott, de Natasa azt hiszem valami bioboltban kapott só nélkülit is. Még a bulátát is kipróbálhatod, Beni azt szereti nagyon.
Fogyóval nagyon ügyes vagy, minden elismerésem. :)

Ja, és Eszti, Neked is! :)

Sajti,
Talicska február 6. :D

Tücsi,
De akkor most mitől is kezdett enni??? :roll:

Vanília,
A napközbeni másfél óra alvás Ádusznál kevés? Beni hónapok óta ennyit alszik ebéd után. Ma pl. 1 óra 10 percet, de nem itthon voltunk.

Timi,
Szilvi mit vacsizik? (Lehet múltkor már írtad, de légyszi mégegyszer :oops: )

Kép
Kép
Kép
ilba

Beleszerettem ebbe a ruhába:
http://kep.tar.hu:80/custobarcelona/50356372/25491985#2
de a többi se piskóta:
http://kep.tar.hu:80/custobarcelona/50356372?o=96#2
csakhát hova, meg minek, meg az áruk...

Kormi

kormi

Kormi,
nagyon jó tényleg, de ez is az a kategória nálam, hogy nagyon tetszik, de tuti nem venném fel. :lol: Azt hiszem nem nagyon mutatnék benne. Legalábbis nem lenne előnyös. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
mondjuk ha elképzelem, hogy ebben púposkodnék, valszeg nekem se lenne túl előnyös. Csak álmodozom.... Nemrégiben betévedtem egy Promod butikba. Sóhajtoztam egy adagot, aztán kisomfordáltam. (kb hasonló kategória) Nálam egész életemben az piszkált, hogy van egy nővérem, akinek pl ezek nagyon jól állnának, meg neki viszonylag normális cuccai vannak, én meg olyan nagydarab, esetlen, rosszulöltözött voltam/vagyok mellette. Mondjuk én otthon akkor is azt hallhattam, hogy milyen nagy debella vagyok, amikor 58 kg körül voltam. Valszeg az ilyen kamaszkor (is) vezetett ahhoz, hogy nonstop össsszehúztam magam, s lettem púpos.

Kormi

kormi

Ilba
Tapasztalatból kiindulva... lehet hozzátok előbb eljutnánk... :lol:

találjátok ki mit csinálok?

Igen igen talált... képeket rendezgetek... nem vagyok normális! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Még októberből...

kisvirágom
Kép

sáska
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

még egy kis karácsony...

Kép Kép Kép

Mézeseim
Kép Kép

házikó a keresztfiamnak... még "üvegablaka" is van cukorból! :) úgy örültem, hogy sikerült!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

na megyek aludni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

még egy alvós kép a végére

ezzel is tartoztunk...

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, hát igen, a te képeiden minden és mindenki szép...

Kormi, persze várok még, nyugodtan aludj rá a rendeésre egy párat...

Kép Kép
coolasa

Iéba, írtam vissza. De A. levelesládájában keresd, mert onnan írtad.. :wink:

Kép Kép
coolasa

Cool,
hülye Outlook. :lol: Mindig elfelejtem a postaládát átállítani. :oops:
Válasz ment amúgy. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

nagynehezen elaltattam a gyereket, ide ültem... erre a férjem leejtett egy tele doboz fakockát... mindjárt felrobbanok az idegességtől...

pedig alig aludt egy negyed órát...

tönkre van az egész napja... olyan jól aludt.... hrrrrrr

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok, megint csak pár kép erejéig, ezek tegnapiak:

Reggelre leesett az első hó:
Kép

Anya, téged keresnek:
Kép

Apaaaa, vegyééééél fel!!
Kép

Livimanó:
Kép

Üdv, Zolibá'
liviapu

Halihóóóó!

Itt még nincs hó, de nagyon készülődik... Szürke felhők jönnek. Éjjel piszok hideg volt, reggel-délelőtt volt -7 :shock:

Holnap megyünk vissza. Akkor már "rendesen" tudok majd írni :D

Csá!

8)

Kép
mancs

Kedves András, válaszoltam! 8)
Amúgy Kovács Viktort nem ismered? Edzősködött valaha női csapatnál..

Kép Kép
coolasa

Halihóka!

Gyorsan bekukkantok mi újság, de még nagy a csönd. Amolyan hétvégi nyugi van.
Reggel hősiesen alakformáltunk Timivel egy órát! Hát nem volt semmi. Nagyon jól esett :lol: , most csokit zabálok :cry: . Nem nagyon illik össze.

Kormi hát igencsak érdekesek azok a ruhák amibe beleszerettél. Nekem olyan húgom van mint a te nővéred. Sőt ő még velünk is lakik. Képzelheted. :x

Mamacka nagyon gyönyörű mézeseket készítettél. Irígylem a kézügyességedet. Nekem tetszik a nénike. :lol:
A kölesgolyó nagyon fini, én pótcselekvésként szoktam majszolgatni.

Ilba Ádusz alvás fejadagja napi két óra, de inkább három napközben. De ő már reggel nyolckor kel.

Gabus jól megvárattak a ro.. Sparban a pultnál. Lívi szokás szerint tündéri.

Kép
vanília

Mamac, annyira melegséget és nyugalmat árasztanak az alkotásaid, függeltenül attól, hgoy papíron, vagy kerámiából, esetleg tojásból (vagy mittudomán miből készül a mézeskalács :wink: ) hozod össze.... mintha közben nem is állnátok hadban a telefontársasággal meg a rokon asztalossal...

Kép Kép
coolasa

Coolasa
Te mindig olyan kedveseket tudsz írni!

köszönöm :)
(legszívesbben most a kezedbenyomnék egy mézest hálám jeléül csak ez így nehezen megvalósítható...)

jut is eszembe... A rokon vízvezetékszerelőt az előbb hívtuk... szurkoljatok, hogy ez a 125454312535601298763261536-odik alkalom most már összejöjjön és lassan eljuthassunk a burkolásig...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, a rokonsággal nagyon nehéz mindig. Nemcsak a vízvezetékszerelőkkel, hanem pl kocsit se adj el családon belül :wink:

Képzeljétek, a teszveszen 2x3 pont pampers vonalkódom 1200ft-ért kelt el. A következő viszont már Ilba rokonáé...

Kép Kép
coolasa

Ne is mond! :( a burkoló is rokon! :) :):) :D :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?