Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
:)
dezsina

Dezsina, nagyon-nagyon sajnálom!!! :( :( :(
Ilyen nincs!!! Nem lehet igaz, ez már nagyon biztos ?
wepe

Wepe!
teljesen nega volt. és hát ET+13. napon ha még halvány csik sincs 10-es érzékenységű tesztnél. Ott tuti nincs senki... :(
dezsina

Dezsina! Sajnálom! Tényleg! Annyira drukkoltam! Kérjél azonnal új sorszámot! Kíváncsi vagyok, hogy már hányasnál tartanak és azt melyik hónapra saccolják.

Az viszont jó ötlet, hogy a spontán mellé beiktattok majd inszemet, hátha bejön! Spontánkodásra fel!
Vendég

Jó nreggelt mindenkinek!!!

Ime ebihal:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Miynni!
Eszméletlen a kutyud ebben a ruciban... én akkorát röhögtem rajta.... mondhatni felnyerítettem és apa is nagyot mosolygott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsi!
Annyira sajnálom, hogy most nem jött össze nektek... hajrá spontánosodás :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Gabó!
Na mi volt szerdán a dokinál :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina!
Nem is tudod mennyire sajnálom! :( Annyira bizakodó voltam,de hát gondolom te is és mindannyian!
Az biztos Dezsina,hogy nem szabad,hogy ez a kudarc rányomja a későbbiekre a bélyegét!Ez elmúlt és a sikeres következőre kell gondolni!A 3. után én is kihagytam egy kicsit hosszabb időt és csak úgy vágtunk bele a következőbe!De a köztes időben történő inszem nem rossz ötlet,sőt!!!!!A spontánkodás meg csak természetes! :wink: Én szurkolok továbbra is bármelyik verzióhoz!
Még egyszer nagyon sajnálom!De még el sem akarom hinni! :cry:

phpBB: Kép
belluska

Zsuzska!
Már nem is vagytok olyan picurkák!!!!! :lol: :wink:
Vigyázz magadra!!!!!Magatokra!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska!
Hát vigyázok nagyon. Éppen itt fekszem a kanapén és várom, hogy kiterigethessek. És tökre nyugodt vagyok, minden rendben lesz a picurral!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Dezsina nagyon nagyon sajnálom hogy nem sikerült :( hajrá spontánkodás/inszem :!:

Zsuzska
ebihal :lol: vigyi magatokra :)

Minni
kutyikádat meg kell zabálni :D

Belluska, Wepe, Ladiva és mindenki :D szép napot és kellemes 7végét

pocaksimiket átadtam :) jövő héten megyünk doki nénihez + uhu-ra, akkor majd többet tudok, de ahogy érzem nem kúszott arrébb PetiPocak hanem ugyanott csücsül :)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok csajok!

Dezsina!
Nagyon sajnálom, még éjjel egykor is arra gondoltam, hogy most már csak pár óra... Ne csüggedj! Tudom, könnyű ezt mondani, de egyszer biztos sikerül, olyan nincs, hogy nem !!!!!! :D Spontánkodásra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy tetszett a kuytus, majd lefotózom még a rucijaiban, hogy megmosolyogtassalak bennetek... :D :D :D

Kata!
Kérdezted a munkám, bűnügyi helyszínelő vagyok. Régen nagyon szerettem ezt csinálni, de változnak az idők...

Zsuzska, Kata!
Pocaksimi!!!!!!!!!!
:)

Belluska, Wepe, Ladiva!
:D :D :D

Mindekinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Zsuzska!
Helyes,néha kell pihenni! :wink:
Én is épp teregetni megyek!Állandóan mosás van nálunk és persze utána jó sok vasalás,de azt hajnalban lerendeztem! :?
Pocaksimi!!!!! :P :P :P :P

Fitie!
Neked is kellemes hétvégét!!!!! :D
Petike te csibész! :roll: :wink: Simi neki is!!!! :lol:

belluska

Minnie!
Hűha,nem semmi szakma! :o :D
Akkor neked nem is nagyon jó azt mondani,hogy jó munkát!? :( :D

belluska

Belluska!
Pocaksimi átadva :wink: :lol:
Én majd délután vasalok, és még mennem kell a postára is. Csekkeket fizetni :? :? :? :? :? :?

Fitie!
PetiPacaknak simike, azért drukk az uhu-hoz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie,
apukám is rendőr, vagyis most megy nyugdíjba hétfőtől.
Tök jó, hogy ilyen "kemény" szakmád van, közben meg van egy ilyen kis ölebed :lol:

i.kata

Lányok!
nagyon köszönöm mindannyiotoknak, hogy ennyire drukkoltatok!!!
Beszéltem a tanár úrral még szedeti velem a gyogyikat, kedden kell újra telefonáljak. Illetve csak a progit, meg az estrot. Hát nem tudom. általában abba szoktam hagyni mindig a negativ teszt után. De ugyi most mindent másképpen csinálok, és betartom... habár remény szerintem már nincs. Tanár úr azt mondta 3 terhes lett a szombati szériából, én vagyok a negyedik... :evil: :) ez nagyon szép eredmény. Következőre én leszek az, aki benne lesz a sikerszéríában!!!

Zsuzska!
csodaszép a UH fotód :D Gratulálok!!!!
dezsina

Dezsi! Szedd a gyogyikat, hátha megtörténik a csoda és mégiscsak van ott valaki, csak később mutatkozik, hallottunk már ilyesmit. Sőt, az én ismerősöm testvérével történt meg 9 hónapja az, hogy már éppen átjárhatóságira mentek a férjével, mikor is a dokija még közvetlenül előtte csinált egy UH-t. És ott volt a baba! Teszt nem mutatta, érezni nem érezte, szóval úgymond csoda történt.

Egyébként olyan vegyes érzéseim vannak, amikor ilyet hallok, hogy: a szerdai szériából háromból három sikerült, a péntekiből négyből három, a szombatiból ennyi-annyi. Én bizony isten tiszta szívből örülök nekik, hiszen mindenki sokat várt a babára, és ez az eredményáradat is jelzi, hogy jó helyen vagyunk mi az intézetben, de mégis, amikor valaki leteszteli a negatívat, akkor nem feltételenül akar ilyesmit hallani. Akkor ezek szerint majd csak jövő kedden tesznek fel a várólistára újra vagy már most rátettek? Ha igen, meg lehet tudni, hogy hányadik horrorisztikus számnál tartanak?

Wepe, nemsokára mégy vv-re és lehet, hogy azonnal indulhatsz is!

Zsuzska, remélem, hogy hamarosan én is büszkélkedhetek majd egy ilyen fotóval. Még egyszer gratulálok!
Vendég

Dezsin,
látod, mondtam én hogy szedd még a gyogyikat.
Amúgy tényleg sokan vannak, akiknek később mutatja csak ki a teszt. Meg az is lehet, hogy később van beágyazódás, ezért a teszt is később mutatja.

Ladiva,
tényleg furcsa, amikor ezt mondják egy nega teszt után. Nekem is nagyon rossz volt, amikor mondták decemberben, hogy pedig az ilyen szép embriók 90%-ban megtapadnak...akkor végig azon rágódtam, miért én vagyok az a 10%???

i.kata

Ladiva!
az az igazság, hogy nem kértem még a sorszámomat. Megvárom, mig megjön szépen. lemegy egy ciklus, és akkora bejelentkezek egy konzira. Nem sietek. Igazából nekem nagyon megfelel a jövő év tavasz.
tudod, nekem ez volt az ötödik tortúrám. Én ebbe iszonyúan belefáradtam. Most idegileg, ebbe a várakozásba nagyon begolyóztam. nem hiába vártam a 3. után majd másfél évet... Egy évre tuti megint szükségem lesz. A kis inszemet meg bedobom félidőben, hogy ne utcsizzak... :) szóval majd csak a konzin kérek számot. Igazából van még a babaváráson kívül más idegeskedni valóm is, úgyhogy lehet, hogy ez már sok igy és valójában ezért nem sikerül, mert szét vagyok forgácsolódva...
De örök optimista vagyok, csak néha hullámzom, mint mindenki más...
viszont van egy lány az őstopikomon, aki majd nem soká megy konzira, megkérdezem majd tőle, hol tartanak a sorszámok.
dezsina

Dezsi, megértem a helyzeted, valószínűleg egy idő után én is így döntenék és sajnálom, hogy még mindig várakoznod kell. Az optimizmust pedig őrizd meg. Az is lehet, hogy ha szünetet tartasz és lemegy rólad ez a lombikos nyomás, akkor nagyobb lesz a sikeresség esélye, mert eltűnik az ez okozta stressz.

Egyébként mivel ez már a sokadik bevatozásod volt, had kérdezzem meg, hogy esetleg nincs neked inzulinrezisztenciád? Mostanában igen tömeges lett az IR-esek száma, ami ugye igencsak akadályozza a teherbeesést. Olvastam más topikokban, hogy eléggé elterjedt lett ez a dolog és most már lassan minden második lánynál felfedezhető (olyan gyakori lett mint például a magas prolaktin szint) és most már az intézet is küldi a nőket inzulinvizsgálatra.
Vendég

Ladiva,
én voltam egy éve IR vizsgálaton és magas lett. MOndtam S. dokinak, de nem mondott rá semmit. A házidokimmal felirattam rá gyogyit, de ahogy beszedtem azt az egy dobozt, nem szedtem tovább. Egy csomó embertől hallottam, hogy elkezdték szedni a gyógyszert és magasabb lesz az ir szintjük. Ha elmegy valaki, az csak úgy, hogy kérje ki endokrinológus tanácsát, mert különben semmit nem ér. Én most a lombik előtt olyan diétát csináltam, amit magasabb ir-nél előírnak, nem szedtem a gyógyszert és mozogtam itthon egy héten 2-3x. Szerintem ez többet ér a gyógyszernél. Ja, megint szedtem egy rövid ideig az 1. lombik előtt, de iszonyatos hasmenésem volt tőle.

i.kata

Csajok,
szerintetek összebújhatunk párommal? Vagy inkább várjam meg a vizsgálatot és hogy mit mond a doki?

i.kata

Fura, hogy a gyógyszertől egyeseknek magasabb lett az IR szint, mint anélkül. Én meg pont jókat hallottam a gyógyszerről. Bár ugye relatív, hogy mennyi az a magas. Azt megkérdezhetem, hogy neked mennyi volt annak idején? Az IR-től való félelemben én is megcsináltattam, mert beijedtem, amikor olvastam, hogy olyan tömegessé kezdett válni ez a dolog. Belgyógyász-endokrinológus értékelte ki, nekem csak kis diétát és rendszeres mozgást javasolt. A diétához nem annyira értek, sosem diétáztam, de azért próbálok odafigyelni arra, hogy mit eszek, a mozgást viszont aktívan beiktattam, mert sajnos eddig inkább tunyultam.
Vendég

Dezsina!
Nagyon-nagyon sajnálom, de szedd csak tovább a gyógyszert. Tudod csodák azért vannak. Ha mégse, akkor nagyon jól kitaláltad, hogy a köztes időben elmentek egy inszemre. De reménykedjünk, hátha a spontán is meghozza az eredményt, ha nem stresszelsz majd annyi.

Tegnap este épp arra gondoltam, hogy biztos jó, hogy ennyire belelovaltunk, hogy csak pozitív lehet? Remélem azért lelkileg felkészültél minden eshetőségre és nem tettünk kárt ezzel a "biztos sikerült"-tel. Mert azt nagyon sajnálnám, de hát annyira szorítottunk mindannyian.
Vendég

Ladiva,
nekem 54 lett, de azóta nem nézettem. Akiktől hallottam, hogy agyógyszer felvitte, azoknak eleve 100 körül volt az érték és a kontrollon pedig volt akinek 130 lett.

Dezsina,
csináltok valami programot a hétvégére? Biztos jót tenne egy kis kikapcsolódás.

i.kata

Kata, akkor lehetséges, hogy az eleve alacsonyabbak esetében tényleg elegendő lehet a diéta meg a mozgás, mert ez az önmagában is pozitív élettani változás elég az érték normalizálásában. De az akkor is furcsa, hogy a magasra azért adnak gyógyszert, hogy lentebb menjen és ennek ellenére még magasabb lett az érték.

Azzal kapcsolatban, hogy összebújhatsz-e a pároddal, inkább kérdezd meg a dokit, mert ugye normális esetben semmilyen káros vagy negatív hatással nincs a babára, csakhogy itt most egy lombik történt. Amúgy úgy olvastam, hogy a női szerveztben az orgazmus alatt valami fura nevű hormon termelődik, amelyek méhösszehúzódásokat váltanak ki.
Vendég

Ladiva,
gondolom ezek a ritkább esetek, amikor fordítva hat a gyógyszer. Anyum pl. kapott egy vérnyomáscsökkentőt és csak megelte a vérnyomását. Mindenki máshogy reagál a gyógyszerekre.
Neked mennyi lett az IR?

i.kata

Épp az járt a fejemben,mint Lillának és kicsit lelkiismeret furdalásom van miatta(közben meg mégsem),hogy annyira mondtam én is hogy tuti sikerülnie kell(de csupa jó szándékból),hogy már máskor ezt lehet,hogy nem fogom írni!De közben úgy érzem,hogy tényleg kell a beültihez a pozitív hozzáállás,méghozzá nem is kicsit,és én is csak azt szerettem volna ha Dezsina még több erőt kap és gyűjt a dologhoz,mert én annak idején ennyi embertől nem kaptam!Szóval nekem is ez csak a szívemből jött és valahogy tényleg úgy éreztem,hogy sikerülnie kell!De igaza van a lányoknak,szedd még a gyógyszert,hátha csoda is történhet!Bár úgy lenne Istenem!!!!!
Bocsi,hogy ezt így leírtam,de annyira nyomasztott egész nap és most,hogy Lilla írta muszáj volt veletek megosztanom a gondolataimat!Egyébként én úgy tűnik elég nehezen viselem az ilyen dolgokat,még ha nem is velem történik!
De olyan nincs,hogy nincs,így hát Dezsina kismaminak kell előbb-utóbb legyél!!!!!!Muszáj és az is leszel!Megnyugszol,vársz amennyit jónak érzel és amennyi időre szükséged van és sikerülnie kell!!!!Tudom,hogy így lesz!

belluska

Kata!
Én nem mertem összebújni annak idején párocskámmal,de az orvos a biztos amit mond!Az elején ez nálunk tabu volt!Féltem nagyon,hogy bajt csinálunk! :oops: :?

belluska

Kata, Nekem 25 lett. A végérték mellett a nulla perceshez való arányt is nézte, ezzel kapcsolatban mondta, hogy az arányban egy kis túllépés van, de nagyon kicsi és ezért diétázzak és mozogjak, a lényeg, hogy emelkedjen a pulzusom és ennyi elég lesz, hogy helyreálljon. Úgyhogy mozgok. A diéta meg olyan amilyen. Viszont akkor ebben segítséget kérnék. Te milyen diétát csináltál? Gyűjtöm én is az infót a sikeres lombikostól :D Másolom a módszered: lassan beszerzem a vitamingyűjteményt, hozzáteszem a diétát és kész a siker-baba. :D Jaj, csak lenne már május!
Vendég

ó lánykák!
dehogy lovaltátok bele magatokat!!! Atyám! Hát úgy kell optimistának lenni, hogy az ember lánya akarja azt!!!
Lelki törést nem okozott senki :D :D :D :D :D
Nagyon sokat köszönhetek Nektek. :D

vasárnap benézek majd a teszt-eredménnyel...
dezsina

És a lombikom elött kértem, hogy hagy legyen még valami vizsgálatom, de aTanárúr azt mondta nem kell... az mondta, túl sokat olvasom az internetet... :roll: 8)
dezsina

Lilla, Belluska,
szerintem ez a normális, hogy próbáljuk a másikat optizmusra bírni. Ha kételyeketet ültetnénk el egymásban, akkor nem jutnánk egyről a kettőre.

Ladiva,
én 160g-os szénhidrát diétát csináltam. Először nekem bonyolultnak tűnt, de igazából nem az. Eleinte számolgatni kell, meg máricskélni, de aztán már nagyjából ráérzel az adagokra. Átküldöm a táblázatokat, csak írd meg az e-mail címedet. :wink: Reggeli 30g, tízóraira 20g, ebédre 50g. uzsonnára 20g és vacsira 40g szénhidrátot lehet enni. Nem kőbe vésett szabály ez az adag, de szerintem a leglényegesebb az egészben a rendszeresség.

Dezsina,
jó pihit!

i.kata

Dezsina,
ez szerintem hülyeség. Én rengeteget tanultam már a netről. Biztos van, amitől csak beparáztam, de több az ami a hasznomra vált.

i.kata

Akkor megnyugodtam! :oops: :D
Kata egyetértek veled,mert én pl.a gyerekeimmel kapcsolatban is sok minden olyat olvasok a neten,ami csak hasznomra válik és soha nem mondta volna amúgy senki!Szerintem a kismamiknak is rengeteg információ van amiből rossz nem származhat senkinek!Nálunk ahol én lakom pl. egyszerűbb a neten megnézni valamit,mint a védőnőt megkérdezni!Sajnos! :?

belluska

Ladiva,
elküldtem :wink: Azt elfelejtettem leírni, hogy nyugodtan nézd meg a kaják csomagolását is, mert nagyon sokon rajta van a CH tartalom is.

Belluska,
a dokiknak biztos az agyukra megy már az a mondat, hogy "de ezt az interneten olvastam..."

i.kata

Dezsi, mikor nekünk kiderült, hogy lombikra lesz szükségünk, akkor részben összeomlott bennem egy világ, részben mindent tudni akartam erről az egészről, és ebben a net nagyon-nagy segítséget nyújtott. Meg persze azok az infót is nagyban növelték az ismereteket, amiket tőletek-másoktól szereztem.

Abban viszont - személy szerint - találok némi igazságot, hogy mértékkel kell(ene) bújni a netet, mert bizony sokszor olvastam egymásnak teljesen ellentmondó, sőt riasztó dolgokat is, amik elbizonytalanítottak és emiatt a stesszes állapotomat növelték. Anyám szokta mondani, hogy nem kell mindenről tudni, és ebben egy pici igazság van is.

Ennek ellenére azért persze tovább netezgetek és rábízom magam a sorsra és az intézetre.
Vendég

Hú Kata, ez hamar ment. Köszi szépen. Igyekszem hasznosítani is a gyakorlatban.
Vendég

Ladiva,
de ezért is jó, hogy néhányan más topicocat is olvasunk, mert egyre több személyes tapasztalatról hallunk. Látod, erre jó példa az IR-es gyógyszer. Amúgy olyan csajszit is ismerek, akinek 80 körül volt az IR és pár héttela vizsgálat után kiderült, hogy ikreket vár, pedig addigra nem hatott a diétája sem.

i.kata

Kata, és még azért is jó a net, mert jó hallani, olvasni, hogy igenis vannak csodák.
Vendég

Kata!
Szerintem is kérdezd meg a dokit az összebújással kapcsolatban. Mi is - Belluskához hasonlóan - nagyon féltünk, nehogy elmenjen a baba, úgyhogy megmondom őszintén az első 3 hónapban szinte semmit és utána se sokszor voltunk együtt.

Dezsina!
Köszi, kicsit megnyugodtam. Dehát tényleg muszály biztatni, és én még reménykedek...

Egyébként tényleg az ember már mindent a netről néz meg. Nálunk a védőnő kijött, mikor Kirust hazahoztuk, aztán mikor féléves volt, felhívtam, hogy mondjon már valamit a hozzátáplálással kapcsolatban, akkor kijött, de azóta se hívott. Így persze, hogy az ismerősökön túl a neten nézek mindent.
Vendég

Helló lányok!Kezdem sorban:Dezsi!Nagyon sajnálom,de nagyon örülök,hogy ilyen erős vagy!Irigylem optimista lelked:)Én rendszerint napokig tudom nyalogatni sebeim...:(Zsuzska,meglássd két baba lesz ott,csak ne terigess annyit!:)Kata,hogy vagy kismami,hányinger,tüneteid jönnek szépen sorban?Na,hát a szerdai konzi:felkerültünk a várólistára,augusztusban lombikozunk,326-osak vagyunk.Annyira messze van még...100 ezer kb,ezen meglepődtem:)Azt mondta a T.Úr,hogy jó sanszokkal indulok,mert a méhem rendben,csupán "csak" a vezetékeim zártak.Ez furán hangzik,csak?Kicsit izgulok,már most,pedig hol van még augusztus!Lányok ezek jó hirek?

salygabó

Szia Gabó!
Örülök,hogy írtál!!!!!! :lol:
Rendben lesz minden meglátod!Rajta vagy a várólistán az a lényeg és utána hajrá beülti! :wink:
Tudom,hogy már sokszor leírtam,de olyan jó volt,hogy nekünk 2006-ban nem kellett ennyit várnunk a lombikra!Olyan nehéz lehet kivárni!De még addig is lehetnek csodák! :lol: :wink:

Dezsina!
Kapcsolódjál ki a hétvégén!!!!!!Puszi neked!!!!

Jó éjt mindenkinek! Kép

belluska

Jó hétvégét lánykák!!!!! :lol: Kép

belluska

Sziasztok!

Gabó,
Már augusztusra kaptál időpntot? Az szuper. Kicsit furi, hogy augusztust mondtak, mert Minnienek nem azt mondták, hogy ő ősszel mehet? Vagy ő más miatt?
Nincs hányingerem, csak farkaséhség gyötör állandóan, meg néha mensis nyilalásaim vannak.

Kismamik,
volt valaki, aki Gabriel tesztel csinált pozitívat és nagyon erős lett a 2. csík? Mert nekem az a fajta a teszt mindig elég halvány. Mondjuk sokkal erősebb mint kedden...

i.kata

Kata!
Nekem is megfordult a fejemben,hogy Minnie miért csak szeptemberre kapott időpontot!De hát úgy tűnik,hogy mi ezt nem érthetjük! :roll:
A többi teszted erősebb akkor Kata?????Lehet,hogy az nem olyan érzékenységű!Ne aggódj ez miatt! :D A farkaséhség kifejezetten jó jel!!!!! :lol: :wink:
Pihizzél Kata azért,de ebben a gyönyörű időben jót tesz egy kis séta is! :wink:

belluska

Belluska,
a többi teszt az erősebb, bár egyiknél sem olyan erős a teszt csík, mint a kontroll, de végülis nem is kell ugyanolyannak lennie, csak az a lényeg, hogy ott legyen. :lol:
Ma sajnos egész nap mászkáltunk, nem is esett jól, úgyhogy innentől ma pihi van.

i.kata

Kata!
Na akkor most már tessék pihizni!!!!Szigorúan!!!!! :P :wink:
Kapaszkodni Kata pocaklakó(k)!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem amikor már kismami voltam és sokat mentünk mindíg keményedett a hasam,nem túl jó,úgy hogy tessék vigyázni,csak lightosan!!!! :wink:

Most mi is kimenőt kaptunk a barátainkkal egy vacsira a mámáéktól,nem sokára indulunk! :D Ma már fogyókúráról nem fogunk tudni beszélni,de belefér! :? :D

Nektek további szép estét!!!!!Puszi!!!!

belluska

Belluska,
milyen az, amikor bekeményedik a hasad? Én azt éreztem, mintha egy nagy követ cipelnék és iszonyatosan fáradt voltam.

Jó szórakozást! :lol:

i.kata

Belluska!
Jó kikapcsolódást Nektek!

Kata!
Azt nem lehet máshogy mondani, bekeményedik. Fogod tudni, mikor az van. De neked, mivel nagyon az elején vagy - gondolom - még nagyon hasad sincs. Jók még rád a ruháid? Én csak kismamanadrágokat vettem, felsőket meg rendes bő felsőket hordtam, vagy olyan mell alatt pántosat, de azt nem kismamaruha- boltban vettem, mert ott sokkal drágább, mint a rendes ruhaboltban.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?