Helló sziasztok, megint jegyzeteltem négy napra visszamenőleg
Zsófi: Vendégséget sajnálom. Én vagy fél évig sehol nem voltam, de nem vagyok mérvadó a paráimmal
Viszont ha néha jöttek hozzánk, akkore se nagyon tudtam foglalkozni senkivel a non-stop szopi miatt vagy valami biztos volt. Úgyhogy szépen el is maradtak a vendégségek. Egy éves kora után már jobb lesz a helyzet
Remekül hangzik a mikulás bulid, főleg, hogy jól érezted magad!
Timi: El is hiszem, hogy büszkén feszít a kis markológépes
Kesztyűt rá tudod adni? Ez nem semmi.
Zsóka: Köszi a bloggal kapcs
Pont azért gyűjtöm össze, mert meg tudok vadulni a bárgyú gyerekkönyvektől. A debil gyerekcédékről nem is beszélve. Édesen meglepődött képet vág Marci a fotón
Edus: Csatlakozom Nórihoz
És jobbulást Zsigunak. Remélem nem tart sokáig...
Nóri: Amúgy a brokkoli nálunk se jött be. Sőt, a krumpli a mai napig csak sütve jó. Főtt, püré ki van csukva. Ezt nagyon sajnálom. Tegnapelőtt még a paprikás krumplit se bírtam beletuszkolni. Férjem csinált tök finomat. Én meg megettem
Apróbetűt nem is hiszem el
Kellemes egyedülvásárlást! Majd írd megy, hogy hány percig bírtad ki, hogy ne gondolj Farkasra
Kata: Rudi
Édes tündér baba ahogy nézi a zenélőforgóját
Koszmó: Biztos jó ez a sampon is, de előtte próbáld azért meg az olajat sztem. Bármilyen babaolaj jó, csak sokáig rajta kell hagyni. Tehát kb. délben rákened az egész fejére, és csak este mosod le.
Mondjuk ne sétáltassad így
Nekünk két nap alatt múlt el és sose többet nem jött vissza már
Persze, ha nem műxik, akkor sampon ofkorsz. Nekünk lehet, hogy csak mázlink volt.
Egyébként én konkrétan tejkoszmónak hívtam mindig, mert a koszmó szó idegesített. A tejkoszmó valahogy nem olyan béna
Anikó: Sztem rakjátok későbbre az altatást. Hátha jobban elfárad, és akkor gyorsan elájul. Nagyon édi a komoly kislány
Mangó: Remélem így már okés lesz a laktoherb. Én már rég nem iszom, de az első félévben nagyon szerettem
Szopipóz: én ülve szerettem mindig is, gyermeknek szerintem teljesen mindegy, csak cici legyen a szájában. Most már a 15 kilóját néha nehezen bírom el ülve. Van úgy, hogy leülök az ágy szélére, ő mellémfekszik, kis feje az ölemben, én meg ráhajolok. És így cserélgeti a ciciket. Pici újszülött korában évezredekkel ezelőtt éjjel pedig mindig fekve szopizott. Amúgy azt olvastam, hogy cicifüggő ez a szopipóz. Van aki nem is tud rendesen ülve, mert nem olyan alakú a cicije. Nemtom, szerencsére nekünk teljesen mindegy
Benedekbaba nagyon édi
Reni: Ááá sajnálom, hogy csak picifenekű babák pelusairól jók a kódok. Remélem azért meglesz a játék
Melba: De jó, hogy írtál. Remélem hamar rendeződnek a dolgok és jobban leszel fizikailag.
Üdv. M.