Szia Zsu!
Igen, végülis úgy döntöttem, hogy nem lesz fogadott orvosom, mert :
Ha természetes úton fogok szülni, akkor a szülésznő orvosi segítség nélkül az egészet le tudja vezényelni.
Ha meg valami gond adódna, burkot kell repeszteni, vagy esetleg császárra kerülne sor, vagy akármi, akkor úgyis szólnak az ügyeletes dokinak, és egy percen belül ott terem. A másik meg, ha van fogadott orvosom, ő is csak a vajúdás végén jön oda, az egyik barátnőm mondta, hogy vele is mindössze annyit csinált az orvosa, hogy egy kicsit ott álldogált mellette, nézte, hogy minden rendben van-e, aztán a döntő pillanatban "rátehénkedett"
a hasára. És ennyi volt az orvosi közreműködés. Ezért kár kifizetni több tízezer forintot szerintem. Ugyanezt megteszi a szülésznő is.
Egyébként pont ma voltam dr. Hartmann Gábornál, benn rendel a kórházban. Pontosabban a kórházban is. Mert asszem van két magánrendelője is, de ezt a többiektől kellene megkérdezni. Ha a kórházba mész, ott nem kell fizetni a vizsgálatért. Nekem őt Bné Mónika ajánlotta meg mások is nagyon dícsérték.
Én is nagyon nehezen tudtam dönteni, mert Hartmann dokin kívül volt még egy másik orvos is, akin gondolkoztam, és napokig filóztam, hogy melyikhez menjek. Végül Hartmann doktor mellett döntöttem. Mondom, ma voltam nála, és tényleg egy aranyos, jópofa, vagány orvos, és szerintem türelmes, mindent meg lehet vele beszélni. Úgyhogy nekem is szimpatikus. Tényleg vannak itt a babaneten már nála szült anyukák, és kismamik, akik hozzá járnak, és eddig szinte csak jókat mondtak róla.
De egyébként a többi orvost is dícsérik. Még akit nagyon ajánlanak itt az édesanyák: dr. Csütörtöki Attila (neki magánrendelése van a Béke térnél, XVIII. ker.), és Szinte doktort (ez a vezetékneve, a keresztnevét nem tudom) is dicsőítik sokan.
De van még egy-két másik név is, akikről jókat olvastam.
Szerintem olvasd vissza a topicot, esetleg az elejétől, és úgy könnyebben fogsz tudni dönteni.
Úgyhogy én a kórházba járok mostmár terhesgondozásra, hozzá. Hartmann dr-hoz.
Hűű, de hosszú lettem.
Szia: Évi