Új privát üzeneted érkezett!

Szep vasarnapot mindenkinek! :D

Beu!

Köszönöm! Akkor holnap kezded a szurikat, hamarosan megint finisben leszel! :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Köszi lányok :D

Lenne egy kérdésem. Ha most nekem születik egy spontán babám aztán nem esek teherbe nagyon nagyon sokáig és lombikozni szeretnék meg mondjuk kellene akkor mindent fizetni kell a lombiknál azért mert van egy spontán babám már?
Vendég

Pandácska! Nem gyerekfüggő. Ha most sikerúl - és IGEN - akkor valószínű nincs is szükséged lombikra. De ha majd nagyon sok év múlva mégsem jön össze a 2. baba, akkor ugyanolyan jogosultságod lesz a támogatott lombikra, mint akinek nincs gyereke.

Kép
zölddisznó

Coca,
Nem magam miatt kérdeztem hanem van egy lány neki van egy gyereke spontán már de most évek óta nem jön össze a második. Most kezdi majd az inszemet. És ő írta hogy neki a lombikot fizetni kell 100%-ig mert van egy spontán gyereke. Én meg ezt nem értem hogy miért.
Vendég

Sziasztok!

Ugye jól tudom, hogy a transzfer másnapja számít 1. napnak??
Már a tesztelés miatt kérdizem...

Pandácska,
drukkolok!!
A 2. gyerek témában egyetértek Cocával...
_ismeretlen_

Panda! És hol mondták neki ezt a baromságot? Ugye nem a Kaáliban?

Fendike! Igen, jól tudod!

Kép
zölddisznó

Fendike!

Igen, a transzfer utani nap az elsö. :D

Pandacska!

En is csak csatlakoznek Cocihoz!

Tuti, hogy nem kell fizetnie a lanynak! Letezik un. II. sterilitas ami pont azt jelenti, hogy valaki mar volt terhes. (akar szült akar nem)

Vagy mondjuk uj csaladot alapit a nö es az uj ferje meddö stb...rengeteg dolog valtozhat az evek soran es valhat meddöve egy par akkor is ha van mar gyermekük.

A sogoromeknek van egy 10 eves kisfiuk, es mar 4-5 eve nem jön össze a masodik, azert mert a sogoromnal gondok vannak...

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Mamula! :D
Most olvastam, hogy Te is a Siklósi Professzorhoz jártál, akárcsak én! Hasonlóak a tapasztalataim, mint Neked, semmit nem csinált, a leleteimet nem adta ki, csak a clostyt írta ki állandóan! Eleinte nagyon hittem benne, de amikor már 1,5 éve szedtem a clostyt - erdménytelenül - úgy döntöttünk, hogy váltunk.
Én a Kováts doktornő betege vagyok, és ha minden jól megy áprilisban kezdem az első lombikot. :D
Te kihez jársz?

Üdv. donika!
donika

[quote="pandácska*"]K írta:pandácska*öszi lányok :D

Lenne egy kérdésem. Ha most nekem születik egy spontán babám aztán nem esek teherbe nagyon nagyon sokáig és lombikozni szeretnék meg mondjuk kellene akkor mindent fizetni kell a lombiknál azért mert van egy spontán babám már?

nem kell... a kettő nem függ össze.
attól egy pár még lehet orvosilag meddő, hogy megtörtént vele a csoda.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi lányok akkor jól sejtettem hogy ez nem egészen így van.
Vendég

LÁNYOK!
Az algopirin árt a spermiumoknak? Párom nagyon lázas lett...
Vendég

Harci!
Írtam privit!
Vendég

szia Donika

írtam privit, majd nézd meg :D

Pandácska, mekkora tüszőkre mondták, hogy növeszteni kell?
Igaz, hogy a 20mm es tüsző a jó? Nagyon örültem a híreidnek, de csak most jutottam géphez. kedden szurkolok ezerrel. Hányra mész? Mert én pont akkor megyek UH ra.

Mamula :D

Oli
mamula

Mamula,
17 és 15mm volt ha jól emlékszem. Kedden elvileg 11re megyek.Úgy tudom hogy a kb. 20 mm-es a jó.
Vendég

Mamula,
20mm már jó, afölött reped meg...
_ismeretlen_

Jucmuc :P
Szívesen. Írd majd meg a konzultáció után, hogy mikorra várható a fagyis beültetésed :)

Beu :P
Azért mert én addig szeretném szedni :P
Ha majd tudsz biztosat, írd meg :D

Fanni
fanni73

Pandácska :D
nem árt nekik, a láz inkább. így inkább azt kell akármivel levinni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya, :D
Köszönöm ez egy picit megnyugatatott hogy inkább a gyógyszer mint a láz.
Vendég

Mamula!
Nem jött át a privid, légyszi küld már el újból! :(

Pandácska!
Kedden ügyes legyél, szurkolok Neked, reméljük a férjecskéd is rendben lesz! :D
donika

[quote="pandácska*"] írta:pandácska*inkább a gyógyszer mint a láz.

ez terhesség alatt is így van!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

pandácska:

Drukkolok neked a keddi inszemhez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Beszélj a fiukal,hogy ügyesek legyenek ám a találkozásnál!!!!!

fendike:
Mikor kell tesztelned?

hanna30

Hogy vagy?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Látom, jó sokat írtatok ma.

Pandácska jobbulást Apának!

Nyuszipuncs! Köszönöm kérdésedet, jól de rettenetesen puffadt a pocim. Igaz az ünnepi semmittevés alatt 3x voltunk fagyizni. :lol: :lol: :lol: Ma meg itt voltak a barátaink köszönteni és betortáztam.

Tényleg! Fendike! Te mikor tesztelsz?

Remélem mindenki jól van. Holnap sajna kezdődik újra a meló. :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Fendike, Pandácska - [/b köszi az infót. Pandácska nagyon drukkolok kedden. Csajok, nekem az első inszemnél 17 és 18 mm es volt a 2 tüszőm és aznap este már kaptam is a repesztőt, ahogy olvaslak benneteket ezek szerint túl korán?
Nektek akkor adták a tüszőrepesztő szurit amikor már 20 mm es volt legalább? akkor nekem a kisebb tüszőkkel már esélyem sem volt eleve? Nem értem. légyszi adjatok tanácsot.
[b]
Donika
privi megy újra.

Mindenkinek jó éjt és írjatok!! :D

Mamula

Oli
mamula

Bocs mindenki a sok kivastagított sor persze a véletlen műve, vagy a bénázásomé :shock:

Oli
mamula

Fendike,
De egyenlőre még azért izgulok hogy lesz-e így inszem.
Harci azt mondta hogy majd kedden kiderül hogy sérültek-e a kisfickók de a láz megöli őket. Borogatom a párom folyamatosan.

Hanna,
Köszi
Vendég

Ja az lemaradt hogy beadtam a tüszőrepesztőt.
Vendég

ne aggódj Pandácska, nem olyan gyenge anyagból gyúrták azokat a kiskatonákat, hogy a láz megölje őket, ne aggódj, lesz inszem!
Még egy kérdés. neked tegnap, szombaton volt 15 és 17 mm es a két tüsző és ma kellett beadnod a tüszőrepesztőt?
Csak azért kérdem mert én mr aznap este megkaptam amikor megállapították uh-n a méreteket, hogy 17 és 18 mm. lehet, hogy túl korán kaptam? kezdek aggódni!
Mamula

Oli
mamula

Mamula,
Nem tudom nem hiszem hogy a dokid korán megrepesztette volna bizti tudja hogy mit csinál. 17 és 18mm is jó már szerintem.
Vendég

[quote="mamula"]n írta:mamulaCsak azért kérdem mert én mr aznap este megkaptam amikor megállapították uh-n a méreteket, hogy 17 és 18 mm. lehet, hogy túl korán kaptam? kezdek aggódni!
Mamula

ne aggódj ezen, teljesen felesleges!!!

nekem most Lilivel úgy adtak tüszőrepesztőt, hogy előtte 3 nappal volt UH :D

a 17-18 mmes teljesen jó, a tüszőrepesztő sokat növel rajta, és tökéletesen meg fog érni.
A tüszők egyébként csodákra képesek. 1-2 nap alatt a semmiből is meg tudnak nőni.

szóval no para!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Inszem előtt Tállyán voltunk. A szállásunkon az alábbi kép fogadott: Kép

Remélem siert hoz Nekünk Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nyuszi, Hanna
szerdán lesz csak 11. nap, akkor tutti tesztelek egyet, lehet hogy már kedden is :D
be kell mennem a kaáliba is szerdán, mert elfogy az utro, úgyhogy ha addig még nincs mensi, rákérdezek egy vérvételre is, hátha.. :roll:

Remélem még lesz értelme mert kedd-szerda körül kéne megjönnie..., és hazudnék ha azt mondanám, hogy nincsenek durva pms tüneteim :(
Tudom, hogy az nem feltétlen rossz jel, dehát eddig mindig megjött amikor ezeket éreztem...

Mamula,
én úgy tudom, hogy 17 fölött már jó lehet egy tüsző...
azért írtam a 20mm, mert nekem mindig ekkora volt és féltem, hogy idő előtt megreped, erre magyarázta a doki, hogy csak 20 fölött repednek maguktól...
És tényleg 1-2 nap alatt iszonyú sokat tudnak nőni, nekem most a lombiknál hétfőn 9-10 tüszőt láttak, szerdán a punkción közölték, hogy 15 lett, leesett az állam.. :)
Szóval gyorsan szaporodnak és nőnek!
_ismeretlen_

Pandácska :) Nagyon remélem, hogy sikerült apa lázát lejjebb vinni és jobban van!!! Holnapra szorítok nagyon, gondolok rátok, hogy sikerüljön az inszem!!!!

Hanna :) Ez nagyon jó ez a kép!! :) Ez egy jel!! Én is hiszek az ilyenekben. Tök szupi!! Napi babaragacsszállítmány indul!!!! :)

fendike :) tutti, hogy szerdán már leveszik a vért. Főleg ha Harcika lesz! :) Szerintem csinálj holnap is tesztet, de csak akkor ha egy csíkos nem keseredsz rögtön el, mert még lehet kettőcsíkos is. Tudod!

Mennem kell ma is dokihoz a cukor miatt. :(

Kép
Kép
kiscsillag

Pandácska! Sikerülni fog!!!+++++++++++++++

Kiscsillag..azért jól vagytok, ugye??

babaimádó
Kép
babaimado

baba Most egy kicsit aggódom, mert megint barnázom. :cry: :cry: :cry: :cry: Pontosabban tiszta ideg vagyok!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag! Ne aggódj. Állítólag sokaknak szokott barnázni babásan és Utróval elmúlik, meg azt hiszem MagneB6-ot szoktak szedni. Megnyugtatlak: anyukám az első 4 hónapban mensizett, pedig velem volt babás..és tessék!Itt vagyok!! Fontos a nyugalom, ne aggódj.

Én meg annyira félek, hogy már hasmenésem van, pedig csak most akarok tel.ni, hogy időpontot kérjek Uh-os átjárhatóságira, de irtóra félek....

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!
Panda vs. Láz= 1:0 semmit nem aludtam. 9kor hívom Krizsát aztán megy a párom dokihoz a héten nem dolizik így.

Kiscsillag, :D
Tudom hogy nem nem tudom csak sejtem hogy ijesztő lehet a barnázás terhesség alatt de bizti nincsen nagy baj már mindjárt 12 hetes vagy. Nem lehet hogy azért barnázol mert a 12. hétnél megszünika sárgatest képződés és valami átveszi a szerepét. Na lehet valami oltári baromságot írtam de valami ilyesmit olvastam :oops: :oops: Nem lesz baj!! Nagyon szorítok!!!

Baba, :D
köszi!
Vendég

Baba,
Bátor vagy hajrá kérjél időpontot!!! szorítok neked is+++
Vendég

Pandácska!
Csak Neked írok gyorsan, h a legutóbbi inszemünk előtt párom is belázasodott, ki is készült, h most mi lesz még azzal a kevés anyaggal is! A vége az eddigi egjobb eredmény lett. Szóval nem hiszem h olyan nagy kárt tudna tenni!! Nyugi! :lol: Én sem hittem volna! Ja és persze kapott algopyrint !!!

Zizo
2120

Zizo,
köszi ez most jól esett :D harciasan küzdök a láz ellen azért még hogy ne vegyen be sok algot.
Vendég

Pandácska,
Pihenjen sokat! És ne izguljatok! Az lehet többet árt! :) Minden rendben lesz!

Zizo
2120

Kiscsillag!
Tudod, dokid is mondta, hogy semmi baj a barnával, csak pihizz! Nyugaloooooom!

Hanna, Fendike+++++++++++++++++++++++++++++++

Pandácska! Kúráld apát! Extraszurok!

Zizó! Te mikor mész tüszölesőbe?

Kép
zölddisznó

Zöld coca!
Szerdán délelőtt kell mennem nézelődni! :) Már nagyon kíváncsi vagyok! És Te hogy érzed magatokat?!

Kiscsillag!
Nyugi! Nem egyszerű Neked, mindig van miért izgulnod. :( Kitartás! Biztosan minden rendben van!!!

Babaimádó!
Ismerős, én még az uh miatti telefon előtt is izgulok! :lol: Sikerült már telefonálni?!

Zizo
2120

Zizo,
Akkor neked meg szerdára mennek a drukkok hogy nagy kövér petesejtek legyenek :wink:

Zöldi,
köszi :D
Vendég

Megyek ma 11-re, de nagyon furcsán érzem magam...
Úgy izgulok, mintha vizsgázni mennék, pedig csak egy UH.
Nagyon bénán érzem magam.
Eh...
gabi_

Icsilya - , Fednike, Pandácska - köszi az infót és a megynugtató szavakat. Rémes, hogy az ember mindenen képes parázni. A dokiban bízom meg amúgy is meg vagyok elégedve vele :D

Hanna - olyan vicces ez a kép, jó, hogy felraktad :shock:

Fendike - - ne aggódj, már nincs sok a tesztelésig, és nem biztos, hogy az PMS jel amit érzel

Babaimádó - ne aggódj, arra gondolj, hogy legalább kezedbe veszed a dolgokat és túl leszel a szükséges vizsgálaton, minél előbb annál jobb.

Icsilya Te hogy vagy? Nagyon bírom, hgy belőled mindig árad az optimizmus és hogy nyitott vagy mindenkire :D

szép napot mindenkinek,

Mamula

Oli
mamula

Fanni!

Okes, rögtön megirom! Mar alig varom, hogy tudjam mikor! :)

Kiscsillag!

Nyugi ne izgulj biztos minden rendben van! Ma ugyis mesz a dokihoz kerdezz ra! Szoritok! :)

Zizo!

Gondolok Rad szerda delellött! :)

Babaimado!

En mindig csak azon izgulok, hogy "normalis" csajszi vegye fel a telefont. :) De szerencsere a nagy resze az.

Hanna!

Ez csakis jot jelenthet! :)

Pandacska!

Minden rendben lesz meglatod! :)

Cocika hogy vagy?

Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Gabi, ne aggódj minden rendben lesz. Majd írd meg mi volt, ha hazaértél.
Mamula

Oli
mamula

Mamula,
Szerintem ez természetes az ember mindig parázik valamin főleg én :oops: pedig eddig nem csináltam ezt...

Jucmuc,
köszönöm :D

Gabi,
Drukk++++
Vendég

Kiscsillag

vagyunk jó páran, akik barnáztak a 12 hétig, próbálj nyugodt maradni és pihenni.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Lányok,

hogy néz ki az a lány akit ti harcikának hívtok? mindig szóba kerül, de nem tudom magamban neazonosítani és megöl a kíváncsiság :D

Mamu

Oli
mamula

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?