Új privát üzeneted érkezett!

Angel,
Köszi :D
Vendég

Kiscsillag :-) Köszönöm szépen a válaszodat, megnyugtattál. A körülményekhez képest a lehető legszebb terhességet kívánom neked. :)

Fanni :-) Remélem lesz tesója Daninak. :wink:

Pandácska :-) Beszélj a dokiddal, hogy nem válthatnátok-e lombikra. 3-4 után már szoktak és ha nálad ilyen nehéz a tüszőérlelés, akkor tán az indok is megvan a lombikra.

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Sziasztok!

Megjöttem.
A dokim bejött a szabiján, ő csinálta az inszemet. :lol:

Gyorsan visszaolvasok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Pandácska!
:cry: Elhiszem, h el vagy keseredve, meg szar érzés h megy a pénz és nem látod értelmét. :( Ismerős... Viszont a lombikra már okosabbak lesztek, h mennyi injekció kell ahhoz h sok szép tüsződ legyen! Bár inkább ne legyen szükség a lombikra!
Szombatig még mennek a +++++++++++ energiák!!!

Hanna!
Tök jó! Ugye milyen rendes a Doki!! :lol:

Zizo
2120

Pandácska,
fel a fejjel, ebbe már belekezdtél és muszáj a stimu mert különben nem lenne peteérésed.
Ha meg ez nem sikerül, jön a lombik ahol neked lesz a legtöbb esélyed, mert BORZASZTÓAN fiatal vagy :D
Nekem 30 évesen adtak 40%esélyt, akkor nálad legalább 60% :D
És igaza van Zizonak, már nagyon tudni fogják mire van szükséged (a vastag pénztárcán kívül :wink: )
_ismeretlen_

Woodi,
Ez az utolsó inszemem(3.) ha nem sikerülne már lombik lenne áprilisban kezdeném a fogigátlót...

Zizo,Fendike
Köszönöm a bíztatást :D
Vendég

Pandácska,

Akkor meg gondolj arra, hogy ha véletlenül mégsem, akkor mindjárt itt az április és a szép idő meghozza a jó dolgokat :D

Hanna - neked a kováts dnő az orvosod? bocs, csak most nincs időm visszaolvasni, és még annyira nem állt össze a fejemben, hogy kinek ki. de az tényleg nagyon pozitív, hogy a szabijáról bement, nagyon rendesek ezek a dokik :D
Gyógyszert írt fel? mit és mennyit?

Drukkolok mindkettőtöknek, Pandácska remélem már jobba kedved, hidd el meg fognak nőni a tüszők!!!
Mamula

Oli
mamula

Pandácska :P
Fel a fejjel! Megérnek azok a fránya tüszők, ne aggódj! De mindenképp küldöm a tüszőnövelőket! +++++++++++++
Angel :P
35 nap lesz :lol: Nem is kérdezett semmit. Attól tartok, már ismer :wink:

Woodi :P
Örülök Neked! Nem semmi nő vagy! Nagyon fogok drukkolni. Szívesen beteszlek a "folyamatban" táblába is, ha megírod, mikor lesz az akció :P

Puszi,
Fanni
fanni73

Mamula,
Hanna utrot kap napi hármat.

Fanni,
Köszi szükségem is van rá!!
Vendég

Sziasztok!

Jól sikerült a visszaolvasás. Elaludtam. Most ébredtem. :oops: :oops: :oops: Ez ciki.

Zizo!
Igen. Rendes volt és aranyos. Én sem hittem, hogy röhögni fogok az inszem alatt. :roll:

Mamula!
Hihi Pandácska válaszolt. :lol:
A dokim Szmatona! Úgy volt, hogy Kováts dr. nő csinálja, mert ő szabin van. De bejött. :lol:

Pandácska!
A papírt nekünk is alá kellett írni.

Remélem, nem hagytam ki senkit.
Mindenkinek köszönöm a szorítást!

Kép
hanna30

Sziasztok!
Néhány friss tábla!
Szép hétvégét mindenkinek :P
Fanni

Kép Kép Kép Kép Kép
fanni73

Sziasztok Lányok! Mostanában kicsit ritkábban vagyok de mindig olvaslak benneteket.

pandácska:
Tudom mit érzel mostde még meg fognak érni azok a tüszőcskék. Ne keseredj el meglátod szombaton jó híreket fognak mondani neked. Legutóbb te vigasztaltál engem most én küldök neked egy vagon tüszőnövesztőt. Fel a fejjel. Sikerülni fog.

hanna30:
gratula az inszemhez küldöm neked a babaragacsokat++++++++++++++++++++++++++++++++

zölcoca , erika13: Vigyázzatok magatokra. Már nem sokára kukucska van

kiscsillag :
Nagyon sajnálom hogy szúrni kell magad de cserébe kapsz két szép babyt.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Fanni!
Milyen szép a tábla. :lol:

Hűűű, Jucmuc holnap tesztel!

Jucmuc??? ++++++++

Nyuszipuncs! Köszi!!!! :lol:

Kép
hanna30

Nyuszi,
köszönöm :D
Kép
Vendég

Lányok,
tudom, hogy előírtan 14, de szerintetek hány nappal ET után érdemes tesztelni???
Volt akinek 10. körül már pozitív volt????

Kicsit türelmetlen vagyok!!!
És picit görcsölget is a hasam... :(

Fanni,
nagyon szép a tábla!!!! :D
_ismeretlen_

Fendike!
A görcsölgetés ilyenkor abszolut természetes és jó jel is :P
10. napon még nem, de 11. napon már van rá esély... a 12. a biztos, pláne ha bemész vérvételre Harcikához :wink:
Kitartás...
Fanni
fanni73

Köszi Fanni, várok 11ig, ma vetettem pár tesztet a férjemmel, hátha szerencsét hoz, ő még eddig nem vett.. :D

Remélem, hogy nem a mensi jele a görcsölgetés, csak tegnap óta van és fel is vagyok fújódva...

Na mindegy, gondolom mindenkinél más... :)
_ismeretlen_

Fendike!

Én szorítok Neked, hogy +++++++ legyen!

Kép
hanna30

Köszi, én is Neked!!!

El sem tudom képzelni, mindig csak az a kiábrándító, csúnya 1 vonal.
Hátha most megtapasztaljuk mindketten :shock: :D
_ismeretlen_

Fendike!
Meg fogjuk tapasztalni!!!!

MINDENKINEK SIKERÜLNI FOG!!!

Kép
hanna30

Sziasztok

Előszőr is mindenkinek ++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!

Kiscsillag
köszi a biztatást! csak 22-én fogok megnyugodni teljesen mikor már látom is!

Dido
Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok, és jó pihenést!!!!!!!!!

Pandácska
kitartás!!!!!!!!!!!!!
lehet hogy mire legközelebb mész nemhogy nagyobb lesz, hanem több is lesz!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanna
mennek a drukkok!!!!!!!!!!

Fanni
köszi a táblát!

Nyuszipuncs
ti mikor kezditek újra?

Fendike
a mensis görcs normális +++++++++++++

Jucmuc
++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Fendike :) Nem, már elötte is volt gond a cukrommal. :( Igazából nem vészes az éhgyomri az tökéletes csak ha eszem akkor egy kicsit felmegy, de ezt most a Babák miatt kell, mert Ők a legfontosabbak!!!!!!!!!!! Nekem amúgy a 10. napon halvány pozitív lett, bár lehet, hogy az ikrek miatt, de még aznap levette Harcika a vért és kimutatta szépen az is. :)

Hanna :) Na ugye Én mondtam!!! :P Higgyél a jó "öreg", sokat tapasztalt kiscsillagnak. :D Örülök, hogy minden rendben ment és, hogy bement a doki?! Az külön dícséretes! :) Rakomány babaragacsot indítottam, nyisd az ablakot!!! :D:D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pandácska :) Nagyon, de nagyon szorítok, hogy szép nagy tüszikéid legyenek szombatra!!!!!

Erika :) Ez természetes! Én még most se vagyok megnyugodva, de már kezdem felfogni így 10. hét végén. :) Szerintem Mi mostmár sose fogunk megnyugodni, mindig lesz valamin izgulni és ez így természetes. :)

woodi :) Nagyon szívesen bármikor segítek, ha tudok. És köszönöm szépen a jókívánságokat!! Hasonló jókat Nektek is. Mielöbb kistestvért Daninak!! :)

Fanni :) Köszi a táblicskut. Tényleg nagyon szép!!!

Jucmuc!!! :) Hol vagy??? Remélem pozitív lesz a teszted, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kép
Jucmuc,
??? ++++++++++++++
Vendég

Szia Mindenkinek,

csak egy gyors beköszönésre van időm, de Pandácskának akarom írni, hogy szorítok neked nagyon és bízz benne, hogy szombatig megérnek a tüszők. Majd írni fogod nekünk a jó híreket,már előre érzem:)

Fanni, köszönjük a táblát, nagyon rendi vagy, hogy mindig frissíted:)

Hanna: gratula és vigyázz magadra nagyon, mennek a drukkok.

Fendike: ne aggódj, a terhességnél is lehet puffadás:) majd írd meg a teszt eredményét.

sok puszi minenkinek :)

Mamula

Oli
mamula

Jó reggelt!

Erika! Kiscsillag! Mamula! Nagyon szépen köszönöm!

Pandácska! Tüszőknek +++++++++++++++++++!!!!

Jucmuc! Merre vagy?

Kép
hanna30

Sziasztok!

Sehol senki?

Jucmuc???????? Hahó !!!!

Kép
hanna30

Dido!
Most olvastalak vissza, nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Mikor kezditek a vizsgálódást?

Hanna!
Ügyi vagy, minden rendben lesz! :D

Pandácska!
Türelem, nem szabad idegeskedni, szombaton biztos jó hírekkel fogsz érkezni! :D :D

Fanni!
Szupi a tábla, ezek szerint lassan Neked is kezdődik a "bevetés"?

Mindenkinek szép hétvégét! Kép
donika

Sziasztok Csajszik!

Elöször is nagyon szepen köszönöm, hogy gondoltatok ram es hianyoltatok! Nagyon rendesek vagytok!
Most fizettem csak elö ujbol a netre mert tudtam, hogy ugy sem fogok majd jönni a transzfer utan.

Sajnos tutira nem sikerült az elsö nbekifutasunk. Tegnap a 12. napon csinaltam egy nega tesztet, aztan delelött elkezdödött egy kis rozsaszin pecseteles ami mostanra mar pirosas.

Persze hivtam rögtön a Kaalit, azt mondtak mindenkepp varjuk meg a 14. napt ami holnap lesz. Addig folytatni a szurit, gyogyikat stb. Tehat holnap teszt aztan hivom öket.

Remelem minel elöbb mehetek a fagyisra.

Szerintetek mennyit kell majd varnom, hogy mehessek a fagyisra?
Nekünk ez fizetett ciklus volt es a fagyisat is fizetjük.

Nagyon ugy ereztem, hogy sikerült mert egyfolytaban ereztem a hasam. Szurkalt mar a transzfer utani 4. naptol egeszen keddig.

Lattam a tablazatban, hogy Erikanak es Cocikanak sikerült, ennek viszont nagyon örülök! Gratulalok Nektek!!!

Ne haragudjatok nem nagyon tudtam visszaolvasni, de mindenkinek nagyon drukkolok lanyok!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jucmuc!

Már nagyon vártam, hogy jelentkezzél. Nekem az a véleményem, hogy
azért még nem esélytelen a dolog. Mivel fizetett ciklus volt, szerintem nem kell megvárnotok a 3 hónapot. Sok erőt és kitartást kívánok neked!

Nyuszipuncs

Sajnálom!

Erika Coca

Nagyon boldog babavárást kívánok nektek!
:D

Mindenkinek drukkolok!

buborék
buborék5

Jucmuc, :( :cry:
fagyibabásra nem kell 3 hónapot várni, legalábbis nekem ezt mondták, aztán gondolom egyén függő, hormonok...

Miért kellett fizetnetek érte??
Nem ez volt az 1. lombikod??
_ismeretlen_

Buborek!

Köszönöm, nagyon rendi vagy de sajnos erzem, hogy nem sikerült. Most mar csak a következöre koncentralok! Lattam Te is kezdesz nemsokara nagyon drukkolok majd!

Vegül is a beavatkozasokat a Körösi doktor ur csinalta de nagyon rendes volt O is pedig tartottam töle.

Fendike!

Köszönöm! De igen, elsö lombik volt de nincs meg 180 nap biztositasom a TB-nel es allitolag akinek nincs minimum fel eve fizetve a TB-je az nem jogosult semmilyen eü szolgaltatasra csak sürgössegi vagy baleset eseten.

Viszont a következö alkalommal mar meglesz a 180 nap, majusban jar le.

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Sajnállak! :( :(
Hányat tudtak lefagyasztani, és mennyit kaptál vissza?
donika

Donika :P
Április közepe-végén lesz 8)

Jucmuc :?
Nem akarlak tovább bíztatni, mert én is mindig tudtam, mármint éreztem, hogy(ha) nem sikerült.
Ha lesz rendes peteérésed, akkor akár "ebben a ciklusban" is meg tudják csinálni a fagyis transzfert. Ott nincs előkezelés, ha megért a petesejted kapsz egy tüszőrepit és annyiadik napon kapod vissza a tüsző megrepedésétől számítva a fagyisokat, amennyivel a punkció után lefagyasztották őket.

Puszi,
Fanni
fanni73

Donika!

Köszi! Kettöt kaptam vissza, es harmat fagyasztottak le.

Fanni!

Igen, sajnos erzi az ember lanya... Alig varom, hogy telefonaljak a Kaaliba holnap.
Köszi az infot a fagyisrol!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc! TE EGY NAGYON SZUPER CSAJ VAGY!

Kép
zölddisznó

Jo reggelt Lanyok!

Draga Cocikam!

KOSZONOM! En is nagyon rendes jo fej csajszinak tartalak Teged, es nagyon-nagyon örülök, hogy baba lapul a pocidban!

Nekem ez eröt ad tudom, hogy elöbb-utobb nekem is lesz. Es a korom miatt sem parazok annyira mert Te vagy nekem a pelda, hogy 35 felett is sikerülhet!

Mindenkinek drukkolok nagyon!

Megcsinaltam a kötelezö tesztet ma reggel. Nagyon sajnaltam elpazarolni egy tesztet amikor mar tudtam elöre az eredmenyt, de muszaj volt. Persze negativ.

Delelött hivom a Kaalit es remelem minel elöbb mehetek.

Szep napot mindenkinek, puszi.

Kép
Kép
jucmuc

Lanyok kepzeljetek 23-an azaz pont egy het mulva mehetek megbeszelesre! :D :D :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
ez nagyon jó hír, lehet hogy tényleg a köv. ciklusban megkapod őket, így könnyebb pozitívnak maradni. :)
Főleg így, hogy fizetnetek kellett, ez nem semmi...

Neked hány petesejtet szívtak le??
Milyen jó, hogy lett fagyibaba is...
Én is nyugodtabb lennék, de vhogy nem sikerült fagyasztaniuk, pedig 15-öt szívtak le... :(
_ismeretlen_

Fendike!

Remelhetöleg nem is lesz szükseged fagyasztottakra! :wink:

Nekem 11-et szivtak le, abbol egy nem volt eleg erett, es vegül is a tizböl 5 volt tökeletesen megtermekenyülve.

Most majd azon izgulhatok, hogy legalabb egy tulelje a felengedest.

Neked hany mm-es volt a mnyh-ad?

Lanyok, szerintetek mi az idealis mnyh-a meret? Nekem 8.5 mm volt en keveseltem, az orvos viszont azt mondta ez jo.

Csak azt nem ertem, hogy az utolso uh-n 10 fölött volt, ra egy hetre pedig a beültinel 8.5

Hogy lehet ez szerintetek?

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
Sajnálom :cry: de majd a fagyibabák megtapadnak szépen!!
Vendég

Pandacska!

Köszönöm! :)

Kép
Kép
jucmuc

[quote="fendike"]t írta:fendikeudom, hogy előírtan 14, de szerintetek hány nappal ET után érdemes tesztelni???
Volt akinek 10. körül már pozitív volt????

volt :lol: de sok értelme nincs, mert alkatfüggő. Nekem a fiúkkal a 9. napon lett pozitív, a biokémiai terhességnél is a 9. napon, viszont Lilivel csak a 11. napon, amikor vérvételen is voltam.

a korai tesztnek én azt mondom, nincs értelme, mert nagyon-nagyon kevés embernek mutatja a babát, akkor is ha van. Ott még iszonyú nagy az álnegativ tesztek aránya.
szerintem a 11. napi vérvétel, ami korán és biztosan jelez.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Jucmuc! Nem semmi csaj vagy! +++++++++++++++
Drukk a fagyibabákhoz!

Pandácska!
Én akkor is nagyon-nagyon szorítok Neked holnapra!

Fendike!
Te hányadik napon vagy?

Mindenki elutazott Csajok?

Kép
hanna30

Lányok!
Leírnátok nekem hogy ki mennyi Gonalt kapott a lombik során és hány tüszőcskéje lett tőle? Kaptatok még mellé más nővelő szurit is? Köszönöm!
Vendég

Hanna!

Köszönöm! :) Neked pedig drukkok az inszemhez! Pont a napokban tudtam meg egy baratnömröl, hogy sikerült neki az elsö inszem! :wink:

Pandacska!

En leirom Neked, de azt mindenkepp tartsd szem elött, hogy mindenki maskepp reagal a tüszönövelökre es igazabol menet közben derül csak ki, hogy adott esetben mennyit kell alkalmazni.
Ez föleg az elsö lombikra ervenyes.

En egy 900-as tollal kezdtem, amibe mindeg 100-al többet tesz a gyarto. Tehat az 1000+ 4 napon keresztül napi 150 oldoszeres gonal. Osszesen 1600 egyseg gonal.
Ezenkivül luverist is kaptam összesen 300 egyseget es 6 doboz cetrotide-t.
11 tüszöt szivtak le amiböl egy nem volt eleg erett.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok

Pandácska
Gonal-f: Ákosnál: 6x150 + 4x225 + 1x280 egység: és 13 petesejtem lett (de ebből 24 óra múlva csak 1 termékenyült meg, 48 óra múlva lett 3)
most: 2x225 + 4x150 + 5X225 ismét és így lett 4 petesejtem (most 24óra múlva 3 termékenyült meg, 48 óra múlva a 4. is)
én a gonal mellé szúrtam a suprefactot is.
és mind a 2x ICSI volt

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Jucmuc,
Tudom hogy mindenki másképp reagál ezt tapasztalom most is... csak kivi vagyok hogy mégis kinek mennyi volt. Köszönöm!
Vendég

Erika,
köszönöm :D
nem fájt ennyi szuritól a fejetek?
Vendég

Jucmuc!
Annyira jól esett a biztatásod!

Csajok! Az utrotól lehetek ilyen álmos? Én ennyit életemben nem aludtam.

Kép
hanna30

Jucmuc!

Sajnálom, h nem sikerült, pedig szurkoltam én is nagyon!
De az tök jó, h ilyen gyorsan kaptatok időpontot!!! :) Hajrá Fagyibabák!!!

Pandácska!
Gondolok Rád holnap! Remélhetőleg minimum 3 szép tüsződ lesz!!!

Hanna!
Szerintem simán lehet ez nálad egy mellékhatás, én szédültem tőle! :lol: Aludjál! Legalább jól kipihened magadat!

Zizo
2120

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?