Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nemrég kezdtünk a BMC-ben, és ma véglegesedett, hogy a következő ciklusban kezdhetjük az inszeminációt. Annyit megtudtam, hogy Puregon szurival fogok kezdeni, de a részletekre most nem volt idő. Erről szeretnék érdeklődni nálatok. Hány egység szokott lenni a kezdő mennyiség? Hasba vagy izomba megy? Mindenkinek sok sikert kívánok! :-)
S.

Kép
Kép
share

Monyo!
Köszi, jól vagyok most már. Néha fáj egy kicsit a hasam, általában reggel ébredéskor, de egyébként kutya bajom. Veled minden rendben?

Share!
Én long protokollon voltam, 150 Puregonnal kezdtünk és annyi maradt végig. Szerintem ez egyéntől függ. Hasba kell adni, bőr alá. Nem vészes! Fel a fejjel!

Mot!
Drukkolok Neked csütörtökön!!! Vasárnap én is ott leszek W. dokinál, eredményhirdetés lesz. Már nagyon izgulok. Igazából semmi jelét nem érzem a terhességnek. De hátha! Azért bizakodó vagyok!

Chesti!
Jó, hogy itt vagy köztünk, legalább biztatsz minket, hogy ennek a sok szenvedésnek jó vége is lehet!!!

Jó éjt, lányok! Kitartás! A holnap hozhat valami szépet!

Nika
nika31

Jó reggelt lányok!

Kitartás mindenkinek Kép Remélem mindenki jól van Esperanza remélem szép tüszőcskéid vannak Kép mennek a tüszőnővesztők Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Share üdv nálunk, én 100al kezdtem, aztán 150 majd 175 volt a puregon. Nekem még menopur volt mellette meg a úgye a decapaptyl. Én mind a 3at köldök alá kaptam. Nem vészes ki lehet bírni.

Mot drukkolok én is neked csütre, bár az altatás igazán jó kis dolog Kép

Nika Kép Örülök, hogy má jobban vagy mennek a babatapik és mindenkinek amire szüksége van Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

Mi jól vagyunk, ma megyünk Zo-val UH-ra, most látja majd elöször Picurt Kép viszünk videókazit hátha de ha nem akkor fényképezővel vesszük fel Kép Puszi lányok erősek vagytok Kép Kép

chesti

Sziasztok Drágák! Kép

Köszönöm, hogy gondoltok Rám!

Tegnap voltunk W. dokinál: ma este 22.00-kor tüszőrepi, péntek punkció, vasárnap visszaültetés. Nagyon-nagyon izgulok. Írjatok mi történik a punkción?????

Hová kell a tüszőrepit beadni???
mot

Mot!
A tüszőrepesztőt (Pregnyl) izomba kell adni. Nekem egy ápolónő ismerősöm adta a fenekembe.
A punkció altatásban történik, ne félj, mert nem érzel semmit. Kb. 15-20 perc és addigra már ki is hoznak. Nekem másnap fájt egy kicsit a hasam.

Chesti!
Ez tök jó, hogy már látni fogjátok a kicsikét! Fantasztikus érzés lehet! Még mindig a BMC-be jártok vagy már máshová? Mikor engednek utunkra a BMC-ben? Hány hetes terhesen?
Ma volt egy kis vitánk a férjemmel, mert szerinte én nem bízom eléggé a sikerben. Ez olyan szörnyű, de tele vagyok kétségekkel, bizonytalansággal. Semmi jelét nem érzem, hogy terhes lennék, azon kívül, hogy hétfőn fájt a hasam. A múlt szerdán volt a beültetés és vasárnap fogok menni az eredményhírdetésre. Kellene már valamit éreznem, ha terhes vagyok?
Légyszi segítsetek!!!

Nika
nika31

Sziasztok!Szívesen társulok a csapatba,az adatokat majd jelezzétek,hogy mit és hova írjam.Nekem a Zeke doki az orvosom,de a pénteki beültetést a Wiegandt doki csinálta mert szabin volt a Zeke doki.Nagyon jó fej a W.doki is,bár egész héten(múlt)nagyon nagy tömeg volt nála.Köszi előre is a drukokat!!Szép napot mindenkinek!!!!!

Kép
brigii

Nika!Én ugyanebben a cipőben vagyok,csak nekem pénteken volt és kedden megyek eredményhírdetésre.Lehet,hogy veszek egy tesztet hátha már kimutat vmit.De nagyon hosszú ez a 10-12 nap!!!Hajrá neked is!!!!

Kép
brigii

Brigi!
Én is gondoltam rá, van is itthon egy, pénteken vagy szombaton gondoltam megcsinálni a tesztet.
Nagyon-nagyon izgulok, gondolom Te is!
Sok sikert neked is! Tájékoztass, hogy mi van veled!
nika31

Hajrá Nika, Hajrá Brigii Kép

Nika mesélj még a punkcióról!!! Másnap ki fog telefonálni, hogy hány indult osztódásnak? Punkció után megmondják, hogy hányat sikerül leszívni???
mot

Mot!
A punkció után, miután az ember magához tér, bejön az embriológus és megmondja mindenkinek, hogy mennyit sikerült leszívni. A mi esetünkben úgy volt, hogy mivel húsvét vasárnap volt, másnap húsvét hétfőn ők hívtak fel bennünket. Egyébként pedig mindenkinek magának kell érdeklődni másnap. Nekünk 8-at sikerült leszívni. Másnap hívtak és mondták, hogy a 8-ból 6 volt érett, és 5 termékenyült meg. Amikor mentünk szerdán a transzferre, közölték, hogy az 5-ből 3 tökéletes, így kettőt ültetnek be és egyet lefagyasztanak. A másik kettő nem volt hibátlan, így azokkal nem történt sajnos semmi.A transzfer előtt megnézhettük tv-n keresztül a két kis embriót.

Remélem ezzel tudtam segíteni egy kicsit neked.
nika31

Sziasztok,

57 200 Ft-ot hagytam ma ott a patikában Kép Kép a patikus néni egy halk "Jézusommal" ütötte be a gépbe a cuccost Kép......

Nika
Jól vagyok Kép Kép
monyo

Nika Kép

Köszönöm!

Monyo Kép

Nálunk 184000-nél áll eddig a gyógyszerköltség.
mot

Mot Kép

pedig azt mondják, hogy az antagonista stimu, szervezet, és pénztárca kímélő Kép ....
monyo

Sziasztok!
Nemrég jöttem meg BMC-ből, felemelte a dokim a Puregon adagomat 50-ről 75-re, legközelebb vasárnap megyek tüszőnézőbe.
Ezért S.O.S. szükségem lenne megmaradt Puregonra, ha valakinek van. 2 napra még elég, de utána már nem lesz, és nem szívesen váltanék ki egy egészet, mert csak kevés van. Szóval ha valakinek maradt esetleg felbontott Puregon, ami nem régebbi 1 hónapnál, kérem jelentkezzen!
Köszönöm
Esperanza
esperanzas@citromail.hu
esperanza

Helyesbítés:
Szóval 2 napra elég még a Puregon, de utána már új kellene, és nem venném meg a tele ampullát, mert abból valószínűleg csak 1-szer kellene szúrnom.
Mégegyszer köszönöm
esperanza

Esperanza Kép

Nekem két lövés egy ampulla!!!! Kép

Lányok, annyira izgulok, már csak a testem van itt a melóhelyen......
mot

Esperanza!!
Próbáld meg a többi (Dévai, Kaáli-s, megint megjött, stb..) topikokban is!!! Vagy menj az NLC-re ott is van rengeteg ilyen jellegű topik és biztos szívesen segítenek a lányok!!!

Mot Kép
Folyamatosan mennek a megdrukkok neked!!!!
Harjá, harjá!!! Csak ügyesen!!! KépKépKép
Drukk, drukk, drukk, drukk, drukk.... Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag Kép

Drága vagy! Köszönöm!!!!!

Mikor mész újra tüszőnézőbe???
mot

Mot Kép
Sajnos én már nem megyek. Kép Ez a hónap kimarad. Majd kb. 3 hét múlva megjön és akkor kezdődik előről a stimu. Ez van! Kép
Szorítok neked holnap!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Akkor most nyugi, pihi séta a természetben...aztán újra hajrá!!!!!! Kép
mot

Sziasztok Kép Akkorát nőtt Picur Kép 9cm a kis husi, de háttal feküdt nekünk, férjem teljesen meghatódott ahogy mocorgott, a fejét birizgálta a kis kezeivel Kép Felvetettük videókazira jajj lányok el sem tudom mondani mennyire meghatódtunk Kép Bár votl hogy nevetnem kellett, na olyankor elmozdult úgye az UH Kép majd jövök még este Kép most rohanok Kép

chesti

Na itt vagyok megint Kép Megnéztük a felvételt 6 perces, és most már igy jobban láttam ahogy forgolódik, piszkálja a kis arcát, és rugdalódzik Kép

Mot drága hát ott döngetsz már a kapuban izgi nem? Kép nekem hasba ment a tüszőrepi is, altatásban történik a leszívás utánna este felé kis hasfájás és nem tudom más érezte e, de én este felé 2* olyan szúrást éreztem ott lent, hogy naaa. Bár ezt a viz leszívás után is éreztem. Na mindegy Kép Drukkolok neked Kép

Nika nem szabad arra gondolni, hogy nem sikerülhet, én sem éreztem semmi jelét annak, hogy terhes lennék, de ezt ha természetes úton esnék teherbe sem éreznénk. Amugy szerinted mit kéne érezni 10 naposan? Kép Nyugi. Amugy a tesztet nem javaslom, szerintem butaság, sokaknak csalódást okozott. Van akinek negativot mutatott és közben terhes volt (ez a jobbik eset) de volt forditva is. Én mindenestre nem tetszteltem, minek paráztassam magam feleslegesen. Kép Felvittelek táblázatba remélem nem baj, ha igen szólj Kép ha nem akkor a többi adatot is adhatnád. Kép

Brigii téged is felvittelek tábláztaba, add a többi adatot értelemszerűen táblázt szerint Kép
Mennek a drukkok neked is és csak nyugi és sok folyadék sok fehérje remélhetőleg túró, nem tudom elégszer hangsúlyozni Kép

Szóval mindenkinek mennek a babatapik, tüszőnövesztök Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Esperanza nekem van puregonom 2 doboz, de januárban használtam, úgy nem jó?

Kép

chesti

Chesti:
Sajnos felbontás után csak 1 hónapig jó a szavatossága.Kép
esperanza

Szia Chesti!Beírtam a többi adatomat is majd nézd meg.Jó lenne már ott tartani ahol ti vagytok!Örülök nektek!Hajrá csajok!!!

Kép
brigii

Sziasztok!
Chesti
Tisztára jó volt olvasni az ultrahangos élményedet,már ott mocorog,és nem sokára érezni is fogod.Én már alig várom hogy péntek legyen,remélem pozitiv lesz a teszt.
Brigii
Én is a Zeke doktorhoz járok,szeretném meg kérdezni tőled hogy még mindig szabin van?Pénteken kell hozzá mennem tesztelésre.
Zsókuci
Itt vagyok ám,minden nap el olvaslak benneteket,de ugy lefáraszt a munka hogy nincs erőm sokáig itt ülni a gépnél.De remélem nem sokára én is ráérősebb leszek,és ígérem minden nap jelentkezni fogok.Szoritok neked hogy minnél előbb sor kerüljön a HSG-re,és induljon a stimu!
Mindenkinek ezer drukk!!!!!!!!
ria75

Köszönöm az infókat!
Nika, Chesti, amit írtatok, az mind inszemhez kellett, vagy már lombik stimu?
Úgy képzeltem Kép, hogy inszemnél még nincs sok gyógyszer.
Naponta hányszor kell adni? A Puregon mennyibe kerül mostanában? Bocsi a sok kérdés miatt. Kezdők izgalma. Kép
Hasba-szurihoz már készítem fel magam. Nem lehet vészes. Köszi a biztatást.
Mot, olvasni is izgalmas, ami most veled történik. Drukkolok! Kép

Kép
Kép
share

Szia Ria.A Zeke doki szerintem már dolgozik,mert húsvét hétvégéjén ment el szabira,és csak a következő héten nem volt.Elvileg ezen a héten már lennie kellet.Én majd kedden megyek.Esmeralda!Ha a Puregon még nincs felbontva akkor még 2 évig jó.Amit a tollba raksz és nem használod el, csak az nem jó 1 hónap útán.

Kép
brigii

Szia Ria!
Ma láttam Zekét a BMC-ben!!! KépKépKép
esperanza

Esperanza,Brigii
Köszi a választ,akkor most már meg nyugodtam!Share
Nekem inszem volt,és 2 doboz puregonra volt szükségem,első inszemnél 50 egységgel,a másodiknál 75 egységgel kellet szurizni pocakomat,de nem vészes beadni,csak először furi.Ha jól emlékszem 14700volt egy ampulla puregon.
ria75

Brigii:
A Puregonnal kapcsolatban én is erről beszéltem. Nekem olyan kellene, ami már fel van bontva, és az csak 1 hónapig jó. (a fel van bontva, nálam azt jelenti, hogy már használtak belőle) Remélem ez egyértelmű volt mindenki számára.
Egyébként az ampulla ára: 15.500-. (mai ár)
esperanza

Brigii:
Tetszik az új nevem: Esmeralda
KépKépKép
esperanza

Bocsi tényleg,most látom,hogy át kereszteltelek!Kicsit hasonlít a két név.Akkor maradjon az Esmaralda??Csak vicceltem.Sorry!!

Kép
brigii

Sziasztok csajok! Kép

Végre idejutottam a gép elé. Elég érdekes a hetem, alig élek már, és még csak szerda van, ráadásul zárós hetem is van, úgyhogy kivagyok eléggé.
Majd' minden nap 12 órázok, és rettentően fáradt vagyok Kép

Brigii,
Üdv a csapatban!!! Kép
Olvastam, hogy pénteken volt fagyibabás beültetésed, úgyhogy mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Nagyon mennek a drukkok!

Kiscsillag,
Be kell valljam őszintén, már a Kaális topikban olvastam, hogy sajna elmaradt az inszemed, de nem akartam addig ezt a témát feszegetni, amíg nem jössz ide, ebbe a topikba, nem akartam, hogy félreérts, ha esetleg ott okoskodom.
Tudom, hogy közhely, meg már kaptál elég jótanácsot, de hidd el, ennek valamiért így kellett lennie. Persze nagyon sajnálom, és elhiszem, hogy szomorú vagy emiatt, de lehet, hogy mindez azért történt, hogy a következő hónapban már minden klappoljon, és hogy akkor már tutira sikerüljön.
Még egy pillanatra sem szabad feladnod!!! Kép Drága, mi veled vagyunk, és őszintén remélem, hogy ez lesz a legeslegnagyobb csalódásod a baba-projektben, és most már semmi nem áll az utatokba!! Kép

Mot,
De jó, végre felgyorsultak az események! KépKépKépKép
Nemsokára beadod magadnak a tüszőrepit, péntek is mindjárt itt van, aztán már vasárnaptól mennek majd a babatapik!!!! Kép
Hajrá! Nagyon drukkolunk majd!!!!!!!

Nika kedves,
Megértem, hogy vannak kételyeid, de hidd el nem szabad negatívan hozzáállni. Persze az sem jó, ha nagyon-nagyon beleéled magad a sikerbe, mert ha ne adj' Isten nem sikerül, akkor az nagyon fájdalmas, DE: tessék mindenképpen úgy hozzáállni, hogy nagyon-nagyon sok esélyed van arra, hogy kismami vagy, és ott figyelnek a babucik a pocódban, és szomorúak, hogy te ezt nem akarod elhinni KépKép Nagyon drukkolok nektek!
És persze mennek a babatapik is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Amúgy szerintem még nem kell semmit érezned, hiszen még nagyon korai terhességről van szó. A pocifájás, ha jól emlékszem Chestinek is sokszor volt, és látod, ő már kismami! Kép

Monyo,
Hát ez tényleg elég sok - mármint az 57 ezres gyógyszertári számla. De remélhetőleg jó befektetés lesz KépKépKép

Chesti,
Ez nagyon jóóóóó! 9 cm! Kép GRATULÁLOK!!!
Nemsokára már növögetni fog pocód!!! Kép
Ezekért a dolgokért MINDENT érdemes megtenni, és kibírni - látjátok lányok?! Kép

Ria,
A babatapik neked is járnak ám: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Nagyon drukkolok!!!!!!!!

Share,
Üdv itt! KépKépKép

Magamról:
ma már délután barnázgattam, most estére kicsit már pirosodik a történet, úgyhogy ha minden jól megy, akkor holnap már 1.cn lesz, és nagyon remélem, hogy nem niagarás... szorítsatok! Kép

Millió puszi mindenkinek!
Holnap este megpróbálok jönni.
Ja, és bocsi a regényért KépKépKép

Zsókuci
(53./0. cn)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Olvasgattam a hozzászólásokat, és gondoltam megosztom Veletek a saját tapasztalataimat, amit biztatásnak szánok. Tavaly márciusban kedztem a BMC-ben, és az első inszemináció alkalmával megfogant az én Kicsi Tündérem. Most 31 hetes a Drága, kisfiú és remekül érzi magát odabent, legalábbis úgy tűnik. Valóban érdemes kitartani és mindent megrpóbálni, mert semmihez sem hasonlíthatóak ezek a hetek, hónapok. Én egyébként dr. Szűcs Zoltánhoz jártam, aki ugyan nagyon fiatal, de éppen ezért nagyon lelkes és lelkiismeretes is. És ami szerintem még fontos lehet, egyáltalán nem vár vizitdíjat. Másokról nem ezt hallottam. Sokszor jöttem el úgy a kórházból, hogy soha többet be nem teszem oda a lábam, de örülök, hogy kitartottam, vagyis kitartottunk mindketten a férjemmel. Bármilyen nehéz időszakok is voltak az életünkben, megérte, és most már olyan az egész, mintha nem is velem történt volna, teljesen elfelejtettem a várakozás éveit és a keserűséget, amit egy-egy teszt után éreztem. Apropó, szerintem nem nagyon érdemes tesztet végezni az eredményhirdetés előtt, egyáltalán nem biztos, hogy kimutat bármit is. Sokkal érdemesebb figyelni a test jelzéseit, az a tuti.
Szóval mindannyiótoknak szívből kívánom, hogy minél hamarabb átélhessétek azt a csodát, amit én és még sokan mások. Szerintem mi, akik éveket vártunk és rengeteget kellett tennünk a várva várt gyermekért, másként, mélyebben és boldogabban éljük meg a gyermekvárás időszakát.

Agnesm

Kép
agnesm

Chesti!
Az adataim:
31 év
Eger
Dr. Wiegandt Péter

Köszi, hogy felviszel a táblázatba. És köszi a biztatást is. Gratulálok a kisbabádhoz, biztos szuper élmény lehetett látni őt az ultrahangon. :-))

Zsókuci!
Remélem Te is hamarosan elkezdheted. Szorítok neked!

Puszi lányok!
Jó éjt!

Nika
nika31

Agnesm:
Köszi az infót, és gratulálok!
Az én dokim is a Szűcs, és én is tavaly márciusban kezdtem, és nekem is sikerült az 1. inszem, csak sajnos lebetegedtem, szívhang már nem volt. Most készülök a 2. inszemre, bár nem úgy nőnek a tüszők, ahogy kellenének, azért reménykedem a sikerben.
Minden jót neked!Kép
Esperanza = Remény
esperanza

Drágáim Kép

Tegnap este 10-kor megkaptam a tüszőrepit, ma már csak egy szuri és péntek punkció. Antagonista protokoll - 34 szuri. Kép
A jövő héten otthon leszek, majd lezavarom páromat egy netes helyre, hogy írjon Nektek. Nagyon-nagyon izgulok, és olyan jó, hogy itt vagytok nekem......

Nagyon kellemes napot mindenkinek!!!!!!
mot

Mot drága izgulunk érted, és tudod beültetés után semmi idegeskedés ne kezdj jeleket keresni magadon, csak feküdj, és élvezd a semmit tevést Kép Kép
Gondolunk majd rád, és a párod néha adjon jelet mi van veletek Kép

Brigii lehet én siklottam át az adataidon ha leirtad, kérlek csak annyi kellene még hol laksz meg a korod, a többi ott van, én ennyire emlékszem Kép

Agnesm gratulálunk a babádhoz Kép Nekem is Szűcs volt a dokim és elsőre sikerült a lombikunk, arany keze van az ürgének, és tényleg nagyon kedves Kép

Zsókuci drága remélem a niagara elkerült, és jól vagy. Ne dolgozz annyit, vigyázz magadra.

Nika mennek a babatapik és nyugim élvezd a semmittevést, süt a nap, és hülye sorozatok mennek a tévében Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++

Ria hogy vagytok? Kép remélem pihi van és nyugi Kép mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++

Share Kép ha adod adatai érted is szurkolnánkKép nekem lombikhoz kellettek ezek a szurik.

Puszi mindenkinek legyetek jók amugy mindenkinek mennek a babatapik meg tüszőnövesztök, akiknek szüksége van rá Kép Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Cheti bővítettem az adataimat,de leírom ide is.35 év. Dunaújváros.A beültetés után ti végig feküdtetek?Én kb 2-3 napig utána csak pihiztem de szinte egésznap fent voltam.Nem dolgozom de oárszor lementünk sétálni a férjemel.Valaki azt mondja szinte végig feküdt, valaki meg talán 1 napot csak.Ez mindig dilema volt nekem.Szép napot mindenkinek!!!!

Kép
brigii

Bocsi,de megint elírtam egy nevet talán szemészetre is kellene mennem!Bocsi Chesti!!!!!Vagy még tán alszom??Sorry neked is!!

Kép
brigii

Brigii Kép ok beirlak akkor, én 3 napot feküdtem, de nem ismondják, hogy feküdni kéne végig. A séta jó szerintem én is mindennap sétáltam és ráadásul most jó idő is van Kép Ami jó neked az a babának is Kép Meg ebben a szép időben boldogabb vagy jó hatással van rátok Kép

chesti

Brigii:
Most olvasom, te is dunaújvárosi vagy, akkor már hárman vagyunk. (Én, Ria és te) KépKépKép
esperanza

Esperanza!Én már láttam a táblázatban,hogy vannak "földieim"ezért is írtam be az adataimat.Így szükség esetén tudunk talizni.Mikor lesz az inszemed?ÉN kedden megyek Pestre legközelebb.

Kép
brigii

Brigii:
Én vasárnap megyek a BMC-be tüszőnézőbe, aztán ha minden oké kedden, vagy szerdán inszem. NAGYON REMÉLEM.
Ha van kedved írj:
esperanzas@citromail.hu
esperanza

Lányok! Kép

Elköszönök!!! Köszönöm, hogy gondoltok Rám!

Hétfőn megíratom, mi újság!!!!!!

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!! Kép
mot

Kép

chesti

Sziasztok!
Mot, nagyon drukkolok neked! Várjuk a híreket.

Chesti, köszönöm a lehetőséget, szeretném, ha bevennél a táblába.
29 év
Szolnok (erősítem a keleti országrészt Kép)
Dr. Szűcs Z.
május végén 1. inszemináció

(május 10 körül kezdünk, az én ciklusomnál sosem lehet tudni Kép)
Zsókuci, átérzem a helyzetedet! Kitartás! Elindult valami, és ez jó. (Nálam 86 nap a rekord.)

Csajok, köszönöm a válaszaitokat, de még mindig nem vagyok egészen képben.
Tehát akkor első inszemnél várhatóan 50 NE puregonnal kell indítani. Ez egyszeri szúrásnyi adagot jelent vagy napi adagot?
Ria, írtad, hogy 2 doboz kellett. Egy dobozban mennyi ampulla van?
Általában nem vagyok ennyire értetlen Kép

Esperanza, értem mit akarsz mondani. Kép Sikerült szerezni?

Örülök, hogy dícséritek Sz. dokit. Kép Nekem még nem sok tapasztalatom van vele. Csak 3x találkoztunk. Minden vérvételt itthon csináltunk (Tanár úrral előtte megbeszéltük e-mailben), csak az eredményeket vittük. Sz. doki még kért 1-2 vizsgálatot, így csúsztunk 1 hónapot. De már emlékezett rám a héten. Kép Kár, hogy mindig rohan. Persze, megértem, csak annyi kérdésem lenne, és mindig halogatom. Ezért is nyúzlak most benneteket.

Ti hogyan oldjátok meg az izomba adandó szurikat? Tüszőrepit is lehet hasba? Szimpatikusabb, mint éjnek idején lődörögni egy injekció miatt.

Ja, és még egy fontos kérdés, utána eldugulok. Kép Milyen érzés az, amikor felvezetik a katétert? Olyan, mint a HSG-nél?

Üdv.: S.

Kép
Kép
share

Sziasztok!
Ma megyek,illetve mindjárt megyek tesztelni.Szorítsatok nagyon!Puszi mindenkinek!
Amint haza érünk jelentkezek.
ria75

Ria!! Kép
Mennek a megadrukkok!!! És ezt kívánom Neked, hogy ilyet láss!! Kép
Kép
Izgulok érted nagyon, gyere majd és mesélj!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt lányok!

Ria nagyon szoritunk érted Kép Mennek a drukkok mihamarabb jelentkezz Kép

Share akkor üdv nálunk Kép Inszemhez nem tudok hozzászólni, majd a többiek segitenek Kép

Briggi, Esperanza, Mot, Nika mennek a tapik és tüszőnővesztők Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?