Sziasztok csajok!
Végre idejutottam a gép elé. Elég érdekes a hetem, alig élek már, és még csak szerda van, ráadásul zárós hetem is van, úgyhogy kivagyok eléggé.
Majd' minden nap 12 órázok, és rettentően fáradt vagyok
Brigii,
Üdv a csapatban!!!
Olvastam, hogy pénteken volt fagyibabás beültetésed, úgyhogy mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon mennek a drukkok!
Kiscsillag,
Be kell valljam őszintén, már a Kaális topikban olvastam, hogy sajna elmaradt az inszemed, de nem akartam addig ezt a témát feszegetni, amíg nem jössz ide, ebbe a topikba, nem akartam, hogy félreérts, ha esetleg ott okoskodom.
Tudom, hogy közhely, meg már kaptál elég jótanácsot, de hidd el, ennek valamiért így kellett lennie. Persze nagyon sajnálom, és elhiszem, hogy szomorú vagy emiatt, de lehet, hogy mindez azért történt, hogy a következő hónapban már minden klappoljon, és hogy akkor már tutira sikerüljön.
Még egy pillanatra sem szabad feladnod!!!
Drága, mi veled vagyunk, és őszintén remélem, hogy ez lesz a legeslegnagyobb csalódásod a baba-projektben, és most már semmi nem áll az utatokba!!
Mot,
De jó, végre felgyorsultak az események!
Nemsokára beadod magadnak a tüszőrepit, péntek is mindjárt itt van, aztán már vasárnaptól mennek majd a babatapik!!!!
Hajrá! Nagyon drukkolunk majd!!!!!!!
Nika kedves,
Megértem, hogy vannak kételyeid, de hidd el nem szabad negatívan hozzáállni. Persze az sem jó, ha nagyon-nagyon beleéled magad a sikerbe, mert ha ne adj' Isten nem sikerül, akkor az nagyon fájdalmas, DE: tessék mindenképpen úgy hozzáállni, hogy nagyon-nagyon sok esélyed van arra, hogy kismami vagy, és ott figyelnek a babucik a pocódban, és szomorúak, hogy te ezt nem akarod elhinni
Nagyon drukkolok nektek!
És persze mennek a babatapik is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Amúgy szerintem még nem kell semmit érezned, hiszen még nagyon korai terhességről van szó. A pocifájás, ha jól emlékszem Chestinek is sokszor volt, és látod, ő már kismami!
Monyo,
Hát ez tényleg elég sok - mármint az 57 ezres gyógyszertári számla. De remélhetőleg jó befektetés lesz
Chesti,
Ez nagyon jóóóóó! 9 cm!
GRATULÁLOK!!!
Nemsokára már növögetni fog pocód!!!
Ezekért a dolgokért MINDENT érdemes megtenni, és kibírni - látjátok lányok?!
Ria,
A babatapik neked is járnak ám: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon drukkolok!!!!!!!!
Share,
Üdv itt!
Magamról:
ma már délután barnázgattam, most estére kicsit már pirosodik a történet, úgyhogy ha minden jól megy, akkor holnap már 1.cn lesz, és nagyon remélem, hogy nem niagarás... szorítsatok!
Millió puszi mindenkinek!
Holnap este megpróbálok jönni.
Ja, és bocsi a regényért
Zsókuci
(53./0. cn)