sziasztok,
megint csak egy gyors bekukkra van időm. remélem nem esem ki nagyon a "vérkeringés"-ből.
Kata, Edus, köszi a drukkokat költözés ügyileg..
hát itt minden már doboz-doboz hátán. pont gondoltam rád Edus, h. te két izgő-mozgó kispasival, külhonban hogy vezényelted ezt le, szóval le a kalappal, most igazán átérzem !
nagyon édes hernyóLizatündérbaba !!
most amúgy nekem is tejparám van, de szerintema stressztől, meg a 3-kor-jut- eszembe, h. ma még nem ettem-től van. szerintem. ennek jele, h. Laura most 4x egymásutánban is felébredt hajnali 2-3 körül. pedig főzelékezünk is délben, meg gyümizünk is délután. szóval szerintem attól van, h. nem kap eleget napközben. "régen"
úgy csináltam, h. amit lefejtem este 10-kor (mint Zsófi) azt v. lefagyasztottam, v. másnap este odaadtam Laurának a szoptatás mellé.
felhívtam a védőnőt (kíváncsiságból is, h. mit mond -meg hátha más oka lehet Laura ébredésének, és kapásból vágja), elmondtam neki a sejtésem, h. szerintem Laura éhes.
erre azt mondja csípőből: telefonálj rám 2-kor, akkor rendel a dr-nő, és FELÍRUNK SINLAC-ot. ettől a hajam égnek állt.
tudja, h. 5 és fél hós koráig szoptattam kizárólag, tehát tejem volt - elméletileg lenne is. meg nem kérdezi, h. mennyi főzeléket eszik Laura, esetleg azon emeljünk, mindent megtettem-e, h. van-e elég tejem v. ilyesmi, v. szoptassak 3,5 óránként 4 helyett, és akkor 1-gyel több etetés lesz..(és a tejem is szaporodik) és hátha a lányom is jóllakik.
neeeeeem, csípőből: SINLAC estére. ami nem tápszer (állítólag), de akkor is... ez az első és legegyszerűbb. (v. most engem is utollért, a "te jó ég, tápszer" feeling?
)
nem az a védőnő dolga, h. mondjuk azt végig futtassa, amit én?
szerintetek hülye vagyok, h. ezen kiakadtam?
v. ha tudom a saját kérdésemre a választ, minek hívogatom a védőnőt?
na mindegy, most megpróbálom, h. megint fejek, azzal "hozzátáplálok" este, meg nem várom meg a 4 órát.
a másik hír:
Laura kúszik !!
5 napja !
olyan édes, mint egy fóka, úgy csinálja !!!!! mindent elér (többnyire zsinórokat), nincs mission impossible !! győzzem őt összeszedni !
amúgy minden érdekli, mindent meg akar vizsgálni ami a látóterébe kerül, és addig nem nyugszik, amíg meg nem kaparintja, v. meg nem mutatjuk neki. szóval már önálló akarata is van ! nem váltható ki egy Tesco-katalógus holmi csörgőrázással. ha eldugom, amit kiszúrt magának, megjegyzi egy pár másodpercig, és kinevet, ha mással akarom "becsapni".
amúgy meg egy tündéri mosolygós, nagyon ismerkedős-barátkozós (egyelőre). aki rámosolyog, arra ő is vissza. remélem majd azért a cukros nénik-bácsik elkerülik.
ja,
Zsófi, akartam már írni, h. iszonyat jók Samu levelei, nagyon jó a stílusa a kiskrapeknak !
meg ma jártam a környéketeken, sasoltam hátha arra és akkor babakocsiztok, de nem.
Yucatan, üdv itt !! tündéri a kislányod !
Marcsi