Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Mindenkinek!

Angyalok vagytok amiért külditek a petikenövesztőket. Tegnap már 3 (három) szuri volt.....
Holnap W. doki megnézi mi újság és szerintem a jövő héten akció.... Kép

El se hiszem!

Mindenkinek millió puszi!!!!!
mot

Jó reggelt lányok!

Lucia Kép Május remélem meghozza gyümölcsét Kép Ahofy Zsókuci is irta bajos, hogy ilyen gázos a melóhelyed, de igaz, hogy legalább betegácsiba el tudsz menni. Igen dolgozom, de csak lightosan, és közben még táppénzen is vagyok Kép

Zuzmó, és Manda jó látni titeket Kép

Zuzmó már tegnap msn-en kicsit tudtunk beszélni, ügyi vagy a meló helyeden, és mutasd meg nekik milyen csajból faragtak téged Kép

Manda örülünk, hogy minket is követsz azért. Kép Az utazás meg mindjárt itt van Kép Kép Amig nincs könyvelő legalább szusszansz egy keveset, élvezd a napsütést és a tavaszt Kép

Zsókuci drága Kép te kis elszámolós Kép

Mot, Kiscsillag mennek a petike növelők Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

chesti

Chesti Drága Kép

Már ilyen korán netezünk???
Hogy vagy????
mot

Sziasztok Lányok!

Zsókuci, Chesti, Monyo, Lucia1!
Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám és kíváncsiak vagytok, mi van velem. Tegnap mentünk 12-re a transzferre, kb. 13.45-kor csinálta W. doki. Kár volt izgulni, mert egyáltalán nem fájt. Egy kicsit megijesztett, mert azt mondta, hogy nem elég vastag a nyálkahártya. Azt mondta, lehetne vastagabb is. Kettőt ültettek be és egyet lefagyasztottak, ugyanis az 5-ből csak 3 volt teljesen tökéletes. Mindegy én örülök ennyinek is. 1 óra pihenés után hazajöttünk, és már este elkezdett fájni a hasam. Reggel is arra ébredtem. Csak feküdni jó, mozdulatlanul. Nem tudom lányok, hogy ez normális-e? Még nincs ilyen tapasztalatom, kérlek írjatok! Úgy meg vagyok ijedve!!!Néha úgy érzem, hogy nincs olyan pontja a hasamnak, ami ne fájna. Ha fekszem, akkor nem annyira, csak ha megmozdulok. Leszívás után is fájt egy nappal.Azt gondoltam, hogy ha nem múlik, holnap reggel felhívom W. dokit. Csakhát 120 km-re lakunk Pesttől, a férjem dolgozik, nem olyan egyszerű feljutni hozzá. Pedig látatlanban nem tudom mit tud mondani.
A férjem annyira bízik benne, hogy megmaradnak a kicsikék, de én úgy félek, hogy ez a hasfájás nem jó jel.
Amúgy Colitis Ulcerosa betegségem is van, ez vastagbélfekélyt jelent, jócskán begyulladt a vastagbelem is, úgyhogy már magam sem tudom, hogy mim is fáj.
Várom a válaszotokat!
Puszi
Nika
nika31

Sziasztok,

Nika31
az ET után fellépő hiperstimu is okozhat hasi fájdalmat, így nehéz bármit mondani. Sok folyadék, fehérje. Ha nem múlik a fájdalom, vagy ha estig fokozódik, hívd fel a dokit, ne várj vele reggelig. Lehet, hogy nincs semmi komoly, de jobb ha a dokit kérdezed.

Chestinek is voltak az elején hasonló problémái és látod nála ott figyel a baba Kép úgyhogy ne izuglj nagyon, de mindenképpen hívd fel a dokit,ha nem javulsz.
Vigyázz magadra Kép Kép
monyo

Nika Kép

Próbáld meg először telefonon elérni, hátha....hányadik cn-on volt a leszívás majd visszületés...milyen gyógyszerek jöttek még? Melyik protokoll volt??? Milyen vastag volt a nyálkahártya???

Nagyon szorítok Kép!!!!!!
mot

Sziasztok Csajok!
Itt vagyok, végre.... napokig nem tudtam megnyitni a babanet oldalt, nem tudom mi volt.
Na szóval ma voltam BMC-ben, és VÉGRE elkezdődött a várva várt szurikúra az inszemhez, hát el sem hiszem. Jövőhéten szerdán megyek legközelebb. KépKépKép

Kiscsillag: Látom neked is lesz inszemed, ráadásul a szülinapomon, gondolok majd rád!

Zuzmó: KRK jó hely, mi 2-szer is voltunk ott, bejártuk az egész szigetet.

Lányok: Nem maradt valakinek esetleg Puregon injekcióból egy kevéske???
esperanza

Monyo, Mot!
Köszi a biztatást. Long protokollon voltam, a 11. ciklusnapon volt a leszívás, a 14-en a beültetés. A leszívás napjától tegnapig (4 napon át) Metypred-et és Doxicyclin-t kellett szednem, Utrogestran kúpot és progeszteront folyamatosan.A méhnyálkahártya 7 volt, azt hiszem.
nika31

Monyo, Mot!
Köszi a biztatást. Long protokollon voltam, a 11. ciklusnapon volt a leszívás, a 14-en a beültetés. A leszívás napjától tegnapig (4 napon át) Metypred-et és Doxicyclin-t kellett szednem, Utrogestran kúpot és progeszteront folyamatosan.A méhnyálkahártya 7 volt, azt hiszem.
nika31

Mot ooooooooo hát kinek mi a korán? Kép Mivel korán fekszem igy 6 körül már kukorékolok, kávét viszek Zo-nak, reggelit csinálok, útjára engedem Kép Köszönöm jól vagyunk bár már 2 hete nem voltam UH-n igy egy kicsit néha elbizonytalanodom, ha lehetne minimum hetente mennék UH-ra. Jöv.hét csüt megyünk, és bejön Zo is addigra közel a 15. héthez leszek Kép Kép

Nika ne izgulj, nem hiába mondják hogy szigorú 4 nap fekvés. Majd lassan elmúlik, asszem 4 napra nem is vagy talán csak egy kicsit éreztem, viszont ne emelj meg semmit, na az fájdalmas. Én egy széket emeltem meg, de hhhűűű az igen erős szúrás volt. Szóval csak feküdj nyugi, ez természetes. Emlékszem én hason feküdni sem bírtam. Mennek a drukkok és a babatapik +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

de jó újra babatapikat küldeni Kép Kép

Monyó punkció után van hiperstimu, nekem már beültetni sem akarták annyi viz volt bennem. Kép

Ria miujság veled, oda is mennek ám a babatapik, remélem jól vagytok Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zuzmó KRK gyönyörű tavaly voltunk ott a vízesést ne hagyd ki Kép Itt egy kép rólunk a vízesés alatt Kép

Kép

chesti

Sziasztok csajok! Kép

Nemrég értem haza röplabdáról..., hú nagyon elfáradtam, de nagyon jó volt KépKépKép Úgyhogy alig vártam, hogy a zuhany alá álljak. Kép

Manda, Zuzmó
Jó volt hallani felőletek, mégha úgy érzitek, hogy veletek semmi nem történik, akkor is írjatok néha, mert nekünk az is hír! Kép

Nika,
Sajnálom, hogy ennyire fáj a pocód, de látod Chesti is hasonló kínokat élt meg, és megérte! Kép
Biztos csak pár napig tart majd ez a fájdalom, de ha az jobban megnyugtat, hívd fel W.-t, meglátod ő is ezt fogja majd mondani.
Kitartás, biztos nagyon nehéz neked most, de gondolj arra, hogy mindezt babóért teszed, és már nem is fáj annyira Kép
Mennek a babatapik, és fájdalomelűzők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Esperanza,
Jaj, ez nagyon jó hír!!! Kép
Jövőszerdán már az inszem lesz? Mikortól kell küldeni a babatapikat? Kép
Nagyon mennek a drukkok! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Chesti drága,
Te kis álomszuszék Kép Örülök, hogy jól vagy, és már ennyire nagyocska Picur! Lassan arról számolsz majd be nekünk, hogy mit éreztél, amikor először megmozdult! KépKépKépKépKép Millió puszi!!!
Hú, hát a kép amit küldtél KRK-ről, az tényleg csodaszép! Kép Kb. hány km-re van? Nem mintha idén bármi is beleférne a költségvetésünkbe a baba-projekten kívül, de azért álmodozni szabad KépKépKép

Ria,
Mennek ám neked is a babatapik:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Mindenkinek nyugodalmas, szép álmokat, sok-sok puszi! Kép

Kép

Zsókuci
(47.cn)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Én is megérkeztem, persze én nem röplabdáról, "csak" a munkahelyemről. Nem mintha ma én lennék az ügyeletes. Szép lassan mindegy lesz. Hát tényleg gáz, ennek ellenére szeretem a munkámat. Csak nagyon-nagyon fáradt vagyok, mire hazaérek. A hétvégéim alvással telnek, mert különben nem tudnám hétfőn újrakezdeni. Szomorú tény, hogy minden kórház a túlélésért küzd, az egyetlen spórolási lehetőség, hogy 2-3 ember munkáját 1 emberrel végeztetik el. Nem tudom, ki lesz a felelős, ha egyszer hibázom. Valszeg én. Ettől függetlenül ma csak és kizárólag sikerélményeim voltak, és nagyon-nagyon jó érzés valakin tényleg segíteni. Bár Konc drt irigylem legjobban és a BMC-t, mert a legnagyobb dolog az, amit ők csinálnak.

Sajna nem volt időm megkérdezni a TSH-t, így nem tudom meg, mikor kezdünk, ha minden jól alakul, és szerencsénk lesz, akkor május elején Decapeptyl. De majd meglátjuk. Legrosszabb esetben június, Chesti úgyis ezt irányozta elő. Chesti azért kérlek egyelőre ne változtass a táblázaton, eléggé babonás vagyok. Örülök, hogy pihengetsz! Neveken már gondoljodtok?

Zsókuci, mi az, hogy 47. ciklusnap? Azóta nem jött meg? És miért? A süllyedés makacs dolog, nagyon nehezen mozdul bármerre is, legközelebb ha mész a házidokidhoz, kérd meg, hogy a süllyedés mellett nézzen CRP-t is, jobban relevál a fertőzésre, és gyorsabban is változik, ha az normális, akkor mindegy, hogy magasabb a süllyedésed, biztosan nincsen fertőzésed. Meg ha belefér, teljes vérképet is nézhetnének.

Nika, ne aggódj, lehet mindenféle oka a hasfájásnak. Szedsz gyógyszer a colitis ulcerosára? A jó hír, hogy az ilyen jellegű betegségek a terhesség alatt javulnak, igaz, szülés után fellángolhatnak.
A hiperstimuláció kétfázisos, az első fázis a stimuláció aorán, a leszíváskor lép fel, és ilyenkor 60-70% a teherbeesési arány. A második stádium a beültetés után jelentkezik, a tünetek hasonlóak, hasfeszülés ,haspuffadás, és tényleg meg is nő a pocak, ez olyankor jelentkezik, amikor beágyazódtak a babák, gyakran ikerterhességben. DE INKÁBB HÍVD FEL W. DOKIT, ÉS NÉZZENEK MEG, NEHOGY BAJ LEGYEN!!

Na szakmai hozzászólásaimmal elcsendesedem, bocsi, nem akarok tolakodó lenni. Saját magunkkal is tele vagyok kétségekkel.

Mindenkinek mennek a drukkok továbbra is, gondoljatok rám, ha nem felejtem el, holnap megtudom az ismételt TSH.t, ebből talán már látszik, hogy indulunk-e májusban. Na jó éjt!!

Kép
lucia1

Zsókuci:
Jövőhéten még nem lesz inszem, még csak most kezdődött a szurizás. Szerdán csak tüszőnézőbe megyek. Remélem jók lesznek a méretek.
Az inszem kb. május 2-án lesz, de biztosat csak a jövőhéten tudok. Kép
Mindenkinek jó hétvégét!
esperanza

Sziasztok LányokKép

EsperanzaKép
Én is tegnap voltam W.dokinál /anyával persze/, ja és én is jövőhét szerdán megyek vissza tüszőnézőbe. Te egyedül voltál vagy a pároddal?

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Kép

Lucia én nem is tudom, hogy bírod, le a kalappal elötted.
Táblázaton nem változtatok értettem Kép
Igen gondolkodtunk neveken...már elég régóta meg vannak Kép Ha lány akkor Nikolett, ha fiu akkor Ádám lesz Kép

Nviki, Mot Esperanza mennek a tüszőnövesztők Kép hogy bírjátok? Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Nika mennek a babatapik na kaptál elég hozzászólást mit is kéne tenned Kép Az igaz ha felhívod W-t, akkor meg is nyugszol, de semmiképpen se idegeskedj, és nyugi, fekvés, relax Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci drága Kép Hát lassan 1 hónap és elvileg már érezni fogom ahogy mocorog Kép nagyon várom már Kép Hogy vagy? Norcolut megy még?
Krk horvátban van, passz hány km, de nem kevés Kép Csodaszép hely, természetvédelmi, tele vizeséssel, legalább 1 óra séta mire lejutsz ide a legnagyobb vízeséshez és ugymond a gyűjtőbe. Ahogy látod be lehet menni fürödni, hát ezt az élményt senki ne hagyja ki, ha arra jár Kép Kép Ott lent persze éttermek és stb. Kép

Ria mennek a babatapik remélem jól vagytok Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Nviki:
Ismerőseimmel voltam, szerdán egyedül megyek. Én reggel megyek mindig fél 8 körül.
esperanza

Sziasztok Csajok!

Már túl vagyok a reggeli vérvételen. Délután W. doki, remélem menetrend ismertetés.

Hétfőn jelentkezek.

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kép
mot

EsperanzaKép
Szerdán egyedül megyek én is! Ja, és szintén fél 8 körül kb. ott vagyok.

Remélem találkozunk!

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Búcsúzni jöttem.
Sajnos nálunk most nagy figyelemmel kísérik a netezést is. És most szóvá tették.
Így a jövőben nem tudok jönni, de

NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK MINDENKINEK!

SAJNÁLOMKép

PUSZI
VIKI

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok mindenkinek!

TSH 1,15!!!!!!!!!!!!!!!!! El sem hiszem, fél éve nem sikerül beállítani. Konc dr még nem tudja, nem volt időm beszélni vele, de ennek alapján úgy kalkulálom, hogy ciklus 21. napjától Decapeptyl. Hacsak addig nem szánom rá magam a fagyasztott petesejtekre.

Lányok, május elején jó sok inszem/beültetés lesz! Ha jól néztem, Esperanza, Viki, Mot, Kiscsillag... Jó sok téli baba lesz Kép Kép Kép. Remélem én is hamarosan csatlakozom hozzátok. Chesti, azt számoltam, hogy ha el is indul nálunk a Decapaptyl, mire akcióra kerül sor, nálunk már június lesz, úgyhogy maradhat a június. Az Ádám nekünk is nagyon tetszett Kép.

Lányok, hirtelen megijedtem. Mi lesz most?? Úgy értem, olyan nehéz ez az egséz. Persze nagyon szeretném hogy sikerüljön, de félek is tőle nagyon. Kép Kép

Zsókuci, mi van veled?

Zuzmó, Manda, merre jártok? Adjatok néha hírt magatokról! Hogy tetszik az új munkahelyed??

Mindenkinek jó hétvégét!!

Kép
lucia1

Sziasztok!
Voltam már valamelyik nap is, és egyszerűen nem tudtam elküldeni az üzimet, remélem ma sikerülni fog!
Szóval nem volt beültetés, mert nem volt jó a ciklus, de most lesz!
Április 27-én megyünk! Remélem felébrednek a kis manóim! És legalább az egyikük megkapaszkodik rendesen!

Továbbra is szurkolok nagyon mindenkinek!

Puszi!
Edina
dedina

Lucia,
Sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod, de hát az eü már csak ilyen Kép Te milyen osztályon dolgozol?
Hát azért volt tegnap 47.cn, mert nincs peteérésem, illetve csak nagyon-nagyon ritkán, és így sajnos csak Norcoluttal hozzák meg, hogy majd tudjak menni HSG-re.
Sztem hétfőn reggel elmegyek a körzeti dokimhoz, hogy csináljon egy teljes vérképet, remélem, hogy jó lesz a süllyedésem, és nem lesz rossz HSG-ig, mert akkor nem is tudom mi lesz...biztos kibuknék nagyon. Kép Nagyon köszi a tanácsot a vérvétellel kapcsolatosan, megnézetem akkor a CRP-t is Kép
És nyugodtan írj szakmai dolgokról, én legalábbis örülök neki, mert a mi körzeti dokink sajnos semmit nem ér - ő kérdezi tőlem, ha beteg vagyok, hogy mit írjon fel- jó, mi? Kép
Most olvasom, hogy májusban már inszem/beültetésed lesz!!! Nagyon jó hír! KépKépKépKépKépKép
Ne parázz, olyan nem lehet, hogy most ne sikerüljön, tudod, hogy nagyon-nagyon fontos a pozitív hozzáállás.
Mi meg nagyon-nagyon fogunk neked majd drukkolni, hogy minden a lehető legjobban alakuljon!!! Kép

Esperanza,
Ezer drukk megy, hogy szépen növögessen petikék! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Chesti,
Mind a két név nagyon szép, jó választás! Kép
Igen, még szedem a Norcolutot, ez a 7. nap, hogy szedem, de már elkezdett fájogatni cickó, meg pocó is, úgyhogy dolgozik a szer Kép

Ria,
Én is külöm a napi babatapi adagot: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Viki,
Hátha még olvasod majd... várunk vissza, remélem nem tart sokáig a munkahelyi szigor!!!

Puszi,
Zsókuci
(48.cn)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Dedina,

ezernyi drukk megy majd 27.-re, meg persze utána is!
Meglátod felébrednek majd, és nem lesz akadálya a babókának! KépKépKép

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Dedina mennek a drukkok Kép Biztos felébrednek a kis lúrkok Kép

Lucia nincs mitől félned, bár természetes az aggodalmad, mindenki igy van vele szerintem itt, hogy és mint lesz. Még nem döntöntöttél a fagyibabákról? Nem próbálod meg?

Viki sajnálom, hogy nem tudsz jönni Kép várunk vissza mihamarabb. Addig is mennek a drukkok Kép

Mot, Kiscsillag, Esperanza, Ria mennek kinek a tüsző- kinek a babatapik Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

chesti

Jó reggelt mindenkinek!

Chesti, átvettem a szerepedet Kép Kép és ma én kukorékolok! Tegnap megint este 8-kor bezuhantam az ágyba.

Zsókuci, a Norculot ha minden igaz néhány napon belül meghozza. Miért nincsen ciklusod? PCO miatt? Mit mond Wiegand dr? Azért kell a hsg, hogy lombik vagy insemináció legyen? Ki csinálja majd a hsg-t? A CRP egy gyulladásos fehérje, ha valóban gyulladásod van, magas lesz, a süllyedéstől függetlenül. Sokan vannak, akiknél "alkatilag" kissé magasabb a süllyedés, neked kb. 30 körül volt, igaz? Kicsit akár a menstruáció is változtathatja. Inkább előtte vetesd le. De én a magam részéről a CRP-t és a süllyedést együtt szoktam nézni. Amúgy bélgyógyász. Kép Kép

Dedina, akkor jól olvastam máshol. Mennek a drukkok!! Kép Kép

Chesti, én még mindig vacilálok. Valamikor erre a fórumra is írt egy lány, akinek fagyasztott petesejtből volt. Úgy érzem, szívesebben választanám a biztos és jól bevált utat, csak a stimulációtól tartok. Na meg a terhességtől, attól legalább annyira. Mondtam férjemnek is, én max. még 1 terhességet csinálok végig. Õ meg szegény 3 babát szeretett volna...

Lányok, azért nagyon jó dolgunk van, csodálatos férjeink vannak!!! Elnézem barátnőimet, oly sokan egyedül kavarognak a világban!!! Megyek is, csinálok kávét Neki.

Kép
lucia1

Sziasztok!
Én is fent vagyok ám már, megyek dolgozni sajna. Kép
Mindenkinek köszönöm a pozitív energiákat, hasonlókat kívánok nektek is!
Jó hétvégét!
esperanza

Jó reggelt lányok Kép

Kukorékoltam én ma is de ma a férjem velem kelt Kép Megetettem nyuszit, a férjemet, most meg le ültem melózni, pedig kint csodásan süt a nap, húz a szívem kifelé Kép

Mindenkinek mennek a drukkok legyetek jók, szép hétvégét mindenkinek Kép

chesti

Sziasztok!

Lucia kedves,
Igen a Norcolut viszonylag pár nap alatt meghozza - 10 napig kell szedni 2x1-et, ezt követően a 3-4 napon érkezik piri.
Hogy miért nincs ciklusom? A kérdés jó. Ezt senki nem mondta még nekem meg, csupán annyit, hogy nagyon alacsony a progeszteron és a ösztrogén szintem, de hogy ez miért van azt sosem, tehát arról sem tudok, hogy PCO-m lenne. Igen, a HSG azért kell, hogy utána kezdődjön a stimu és lombikozhassunk végre Kép
Hát...hogy ki csinálja majd a HSG-t, azt sem tudom, a BMC-be megyek, de hogy a W. fogja csinálni, vagy aki éppen ott lesz, azt látod nem tudom.
Erről a CRP-értékről nem is tudtam, mindenképpen rákérdezek a házidokimnál. A süllyedésem múltkor 38 volt Kép Írtad, hogy érdemes a süllyedést mensi előtt nézetni, úgyhogy sztem hétfőn reggel ott kezdek Kép Csak az a baj, hogy amikor bejelentkezem majd HSG-re, akkor mondják a BMC-ben, hogy akkor megkellene nézetni, úgyhogy remélem, hogy még akkor is jó lesz az érték - mármint, ha most jó. Az a gond, hogy most van két fogam ami szokott fájdogálni (kedden megyek a fogdokihoz), úgyhogy remélem, hogy nem okoz nagyon-nagy változást a vérképemben...
És nagyon köszönöm az érdeklődésedet, és a tanácsaidat is! Aranyos vagy! Kép

Igazad van, tényleg csodásak a férjeink. Imádjuk is őket érte! KépKépKépKép

Esperanza,
Szegénykém, még ma is dologozol? Kép

Mot, Kiscsillag, Esperanza, Ria: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Chesti, neked meg millió puszika megy Kép

További szép napot Mindenkinek! Kép

Zsókuci
(49.cn)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

[color=#aa00aa][b]

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Ja, csajok, nem is írtam.
Olyan sok jót hallottam a méhpempőről, úgyhogy vettem ma én is, és mától eszegetem Kép

Elvileg immunerősítő, meg rendberakja egy kicsit a hormonokat - ösztrogénforrás, és az nekem úgyis nagyon alacsony; és a ciklust is - erre kíváncsi leszek Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Chesti, Zsókuci, Lucia1 és mindenki!Mindnyájatoknak köszönöm, hogy írtatok nekem és a biztatást is. Csütörtökön elég rosszul voltam, így felhívtam délutan W. dokit. Azt javasolta, hogy menjünk másnap, pénteken föl. Vettek vért, W. doki megvizsgált ultrahanggal, aztán be kellett feküdni egy szobába és kaptam 2 liter infúziót + meg kellett innom egy liter teát. Mikor ez megvolt, fölmentünk W. dokihoz és ő közölte, hogy nőgyógyászatilag minden rendben, valószínű a vastagbél csinálja a hasfájást. Igazából szerintem lehet, hogy a leszívás miatt is érzékeny volt a hasam, + rájátszott még a bél begyulladása is. Azóta használok klizmát, így ma már sokkal jobban vagyok. Egy picit még érzékeny a hasam, de gondolom ez természetes. Mindenképp jó, hogy fölmentünk a BMC-be, mert legalább megnyugodtam, hogy nagyjából rendben vannak a dolgok. Remélem ez a vastagbélgyulladás nem tesz kárt a babócákban. Bízom benne, hogy kitartanak. Ápr. 30-án kell menni eredményhírdetésre.
Köszi nektek az aggódást!
Továbbra is olvaslak benneteket!
Puszi
Nika
nika31

Sziasztok Csajszik! Kép

Nika,
Örülök, hogy valamivel már jobban vagy, és hogy már nem fáj annyira a pocid. Sztem jól döntöttél, hogy elmentél BMC-be, csak jobb így, hogy tudod, hogy legalább nőgyogyilag rendben vagy! A bélgyulladásra tudsz most szedni bármit is? Vagy van valami csodaszer amit szedhetsz, és segít?
Mi az a klizma? Kép

Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép Drukkolok ezerrel, hogy a babócák ügyesen kapaszkodjanak! Kép
Jobbulást kívánok!

Puszi,

Zsókuci
(50.cn)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Elöszőr is köszi mindenkinek a drukkokat.Hétköznap nem igazán vagyok a gépnél,mert most dolgozok és éppen elég a melóhelyen ülni,egész délután csak pihizek.Nagyon álmos vagyok mindig,állitólag az utrogestantól van.Képzeljétek az elöbb sétáltam kutyuskámmal és találtam egy négy levelű lóherét,remélem szerencsét hoz.Már csak pár nap és megyek tesztelni,ebből a szempontból jobb hogy dolgozok igy nem gondolok erre egész nap.
Nika
Ne izgulj nem lesz semmi baj,csak nyugi és pihenj sokat!
Chesti
Ez hihetetlen hogy megy az idő,már több mint 13hetesek vagytok,pár hét és érzed ahogy mocorog,istenem de jó.Azért vigyázzatok magatokra!
Zsókuci
Én is olvastam a méhpempöről csupa jót,remélem használni fog.Pesten vetted?
Mindenkinek ezer drukk!!!!!!!!
ria75

Ria,

de jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagy! Kép
Ez az álomkór szerintem jó jel KépKépKépKép
Remélem, hogy a négylevelű lóhere is ezt bizonyítja majd! Kép
Igen, a méhpempőt Pesten vettem, piacon.
Tökre féltem, hogy milyen íze lesz, meg hogy mi lesz ha nem tudom majd megenni annyira borzasztó, de szerencsére, mivel mézben van, így csak méz íze van! KépKépKép Remélem valamit tényleg segít.

Puszka, vigyázz magadra, és legkésőbb 5 nap múlva mindenképpen jelentkezz!!! KépKépKép
Addi meg mennek a drukkok és a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Szió! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!

Hát, jól eltűnt mindenki Kép
De nem baj, remélem mindenki élvezte a gyönyőrű, napsütéses hétvégét! KépKépKépKép

Holnapra szép hétfőt mindenkinek, és jó munkát!

Puszi,
Zsókuci Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Pénteken W. doki 4-5 petikét látott petefészkenként. Megelmete a puregont 150-re, merionalból is egy egész kell, meg vasárnapig orgalutran is. Szóval tegnap megvolt az utolsó 3-as szuri. Ma du-án UH és menetrend. Ha minden igaz szerdán punkció.

Lányok, ÉN ANNYIRA IZGULOK!!!!!
mot

Sziasztok!
Mindenkinek jó hetet kívánok!
Mindenkinek drukk!
esperanza

Sziasztok!
Zsókuci!
Az az igazság, a bélgyulladásra nincs még semmiféle csodaszer. Gyógyszert nem akarok szedni már egy jó ideje, mert ki tudja, milyen hatásai lennének a babócákra nézve.
A klizma egy helyileg felszívódó folyadék.
Most már az 50. cn-on vagy? A menszeszt várod?Jó hosszú a ciklusod!

Köszi mindenkinek a biztatást. Vasárnap lesz eredményhírdetés.
Mot! Neked mikor?

Nika
nika31

Nika!

Ma derül ki, hogy szerdán lesz-e punkció, transzefer hétvégén.....
mot

Sziasztok!

Hát...ma sincs itt túl nagy forgalom. Hol van mindenki? Kép

Mot drága,
Húúúú, ezek igazán jó hírek!!! Annyira jó! Nem csoda, ha izgulsz, hiszen egy fontos dologhoz értetek!!!
Majd írd meg, hogy mi volt a mai UH-on! Kép
Ezernyi drukk, petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Nika,
Azt sajnálom, hogy nincs csodaszer a bélgyulladásra... Akkor mit lehet tenni? Várni, hogy elmúljon? A klizma akkor biztos fog segíteni! Kép
Minden esetre jobbulást kívánok!!!!
És mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Igen, már várom a mensit… az a baj, hogy nem hosszú a ciklusom, hanem nincs. Mert ha arra vártam volna, hogy spontán megjöjjön, és ne csak barnázás legyen, lehet, hogy fél év is eltelik... úgyhogy azért kaptam a Norcolutot, hogy megjöjjön, és mehessek a HSG-re végre - remélem.

Remélem a többiek attól függetlenül, hogy nem jelentkeznek jól vannak!!!
Chesti, Ria, Lucia, Kicsillag, Zuzmó, Manda, Mary, Juc, Minyuu: HOL VAGYTOK??????????????
Tessék életjelet adni magatokról!!!!

Puszi mindenkinek!

Zsókuci
(51.cn.)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Hát akkor neked is sok sikert kívánok. Nálam rendben voltak a dolgok, de a páromnál nem, így nálunk csak a lombik jöhet szóba. Remélem sikeresek leszünk.

Jó éjt!
Nika
nika31

Szia Nika!

Köszönöm, aranyos vagy! Kép

Jó éjt neked is!
Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Kép

Annyira szép idő, ha tudtam kiszakadtam gép mellől. A héten van lapleadásom utána pihi van. Elkezdték nálunk a földmunkát alakul a kert Kép már alig várom, hogy tegyek vegyek kint Kép Hétvégén kapálgattam, gerebléyztem, de csak óvatosan semmi erőlködés és sokszor pihentem. Jól esett mozogni, hiányzik, és egyre rondábbnak látom magam...pedig igazándiból még semmi külső jele a terhességnek...pppfffff Kép
Mi holnap megyünk Uh-ra Zo-val, nagyon várjuk már, jővőhéten meg már szerintem AFP, mert vasárnap leszünk 15 hetesek...tee jóóóég ég, már tényleg messzinek tűnik a BMC Kép

Most muszáj melóznom mindenkinek puszi, mennek a drukkok, a babatapik, a tüszőnővesztők Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap W. doki úgy döntött, hogy egy nappal tolódik minden. Tegnap este volt még 200 puregon, 1 merional, 1 orgalutran. Ma délután ismét UH. Szépen nőnek petikék. Valószínű csütörtök punkció, vasárnap visszaültetés. Remélem ez a terv marad.

Nagyon-nagyon izgulok.
mot

Mot ne félj Kép Szurkolunk neked, minden rendben lesz Kép

Kiscsillag tegnap meg voplt az inszem? Ha igen mennek a babatapik Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nviki mi van veled, hol vagy?

Kép

chesti

Sziasztok csajok!Én is a BMC be járok és pénteken volt a beültetésem lefagyasztottakból.Ez a két hét várakozás nagyon hosszú.De az erdemény a lényeg!!!!Mindenkinek sok sikert kívánok akik most kezdik a programot!

Kép
brigii

Sziasztok

Nika mizújs? hogy vagy?
monyo

Chesti Kép
Aranyos vagy nagyon! Nem volt inszem. Szombaton lefújta a doki mert az Uh-n nem látott elég nagy tüsziket. Kép Eléggé magam alatt vagyok még midig. Kép

Mot Kép
Ez nagyon nagyon izgalmas!!! Megadrukk megy neked!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pusszi
*

Kép
Kép
kiscsillag

Brigi csatlakozz hozzánk Kép Üdv nálunk. Ki a dokid? Ha gondolod felvinnélek táblázatba, és neked is mennének a drukkok Kép de addig is mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++

Kiscsillag akkor most mi lesz, vagy mi van?
Annyira sajnálom. Kép

chesti

Chesti:
Holnap én is megyek BMC-be tüszőnézőbe.
KépKépKép
esperanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?