Lucia,
Sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod, de hát az eü már csak ilyen
Te milyen osztályon dolgozol?
Hát azért volt tegnap 47.cn, mert nincs peteérésem, illetve csak nagyon-nagyon ritkán, és így sajnos csak Norcoluttal hozzák meg, hogy majd tudjak menni HSG-re.
Sztem hétfőn reggel elmegyek a körzeti dokimhoz, hogy csináljon egy teljes vérképet, remélem, hogy jó lesz a süllyedésem, és nem lesz rossz HSG-ig, mert akkor nem is tudom mi lesz...biztos kibuknék nagyon.
Nagyon köszi a tanácsot a vérvétellel kapcsolatosan, megnézetem akkor a CRP-t is
És nyugodtan írj szakmai dolgokról, én legalábbis örülök neki, mert a mi körzeti dokink sajnos semmit nem ér - ő kérdezi tőlem, ha beteg vagyok, hogy mit írjon fel- jó, mi?
Most olvasom, hogy májusban már inszem/beültetésed lesz!!! Nagyon jó hír!
Ne parázz, olyan nem lehet, hogy most ne sikerüljön, tudod, hogy nagyon-nagyon fontos a pozitív hozzáállás.
Mi meg nagyon-nagyon fogunk neked majd drukkolni, hogy minden a lehető legjobban alakuljon!!!
Esperanza,
Ezer drukk megy, hogy szépen növögessen petikék! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Chesti,
Mind a két név nagyon szép, jó választás!
Igen, még szedem a Norcolutot, ez a 7. nap, hogy szedem, de már elkezdett fájogatni cickó, meg pocó is, úgyhogy dolgozik a szer
Ria,
Én is külöm a napi babatapi adagot: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Viki,
Hátha még olvasod majd... várunk vissza, remélem nem tart sokáig a munkahelyi szigor!!!
Puszi,
Zsókuci
(48.cn)