Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Remélem mindenkinek jól kezdődött az év :D

Gabus:
nekem 2006 nem volt a legjobb évem, de ami jó volt benne, az mind a gyerekhez kapcsolódik :lol:

Amúgy Gergő katasztrofálisan aludt (illetve nem aludt) éjjel. Már a végén dühös lettem. Erre durmol ma már másodjára. Lehet ezután nem hagyon napi kétszer aludni mert éjjelre meg dinkóci lesz.

Én meg olyan de olyan hülye vagyok. Tulajdonképpen most esett le, hogy január 13-án is meg 20-án is szigorlatoznom kellene. Ugyebár halasztottam egy évet, és most be kéne fejeznem ezt a félévet. Persze úgy elszoktam a tanulástól, meg halogatom is, nincs kedvem, meg persze Gergő mellett érdekes is lesz, na mindegy szóval az a helyzet, hogy nekem 2 hétvége is kilőve. Nem lehetne február? Vagy még jobb lenne március. Arra több idő lenne felkészülni, meg megtalálni az igazi helyet, ami olcsó is és szép is.
Mondjuk csak mi miattunk ne változtassunk, csak a lukas agyammal most fogtam fel, hogy nekem sem jó bármelyik időpont. :oops:
Vendég

én is mostam :roll:
Vendég

Tücsi,
akkor kívánom, hogy ez az év csak jó dolgokat hozzon! :D
Nem-e lehet-e esetleg, hogy 2006 január 1-jén is mostál? :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Cool, a kutya nálunk bent lakik :oops: de ugatott kint is, bent is. Julcsit nem is a durrogások zavarták, hanem az ugatás :twisted: . Tavaly kapott kora este nyugtatót és nem volt ideges, de idén el is felejtettük :cry:
Szóval a tavaly az tavalyelőtt, az idén pedig tavaly :D

Megkaptam Natasáról a képeket. Mindjárt megkérem Gabust a nagy fotóst, ha neki vannak még régebbről is, küldje el, de az is lehet, hogy meg lehet várni a többieket is vele.

Szóval, Gabus légyszi küldj Natasásás képeket, ha van neked. :wink:
jumam

Kriszta,
küldtem Natasás képeket, sőőőőt, már történt velük más is! :wink:

Náunk régebben szegény macsek töltötte a szilvesztert mindig a kád alatt. :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jumam, először úgy értelmeztem a hsz-ed, hgy tavaly Julcsinak adtatok szilveszterkor nyugtatót.....
Észrevettem ám, hogy rajtam kívül másoktól is kérsz Natasafotókat, mindenféle ürüggyel, hogy legyenek korábbiak is, blabla... :wink:

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Látom mindenkénél jól telt a szilveszter! Danimat anyukámék lenyúlták tegnap, így ő velük szilveszterezett (9-kor már elájult...). Gergi is nyugodtan aludt, a Gabi meg elmehetnek bagolynak, fél 3-ig húzta! Mi a Csabival meg már fetrengtünk a fáradtságtól mire végül meguntuk és "erőszakkal" ágyba dugtuk, fittyet hányva az igéretünkre miszerint szilveszterkor addig lehet fent ameddig akar... Sose mondjatok ilyet gyereknek, mert komolyan veszi. :wink:

Cool, Gabus!
Én is ismertem ezt a babonát. Nem is igen csináltam az elmúlt években semmit újév első napján! És mi lett belőle?! Egész évben is olyan lusta voltam mint újév első napján... Ezért ma direkt sokat melóztam, de jól is esett. Már kora reggel (8-kor) körbetakarítottam a kertet, kutyakaka gyűjtés, meg lombkaparás, aztán szemét kirakása a ház elé, meg a többi begyömöszölése a szomszédék kukájába. :wink: mosogattam, nagytakarítottam a fürdőben, a konyhában, egész nap mostam. Eredménye már nem igazán látszik, de hát 4 pasival az ember lánya mit várhatna?!

Most meg?! GAbi-Dani páros alszik már több mint fél órája és most ki nyavajog, na ki? Hát a legkisebb ugrifület, tojik a fejemre és nem alszik. Direkt szivat, tudom.

:twisted:

Kép
sasha

Sziasztok! Kép

Nagyon boldog, békés új évet kívánunk mindenkinek!!!!
Gyerkők legyenek egészségesek, talizzunk sokat és sokasodjunk! :D

Nekem a 2006 nem volt túl jó évem, persze Benit leszámítva, sőt a 2007 se kezdődött valami fényesen, de reméljük 364 nap jó jön most már.

Tegnap itthon voltunk, vacsiztunk finit, aztán egy baráti pár jött egy kis beszélgetésre, 1 előtt el is mentek már.
Beni szokásos időben feküdt, és szerencsére nem ébredt fel a durrogásra sem.

Visszaolvasok.

Kép
Kép
Kép
ilba

Tali: most akkor megyünk valamikor és ha van hó, akkor az extra szolgáltatás, vagy eleve ezzel a céllal mennénk? :roll: Mert akkor a március már annyira nem jó szerintem.
És szerintem csináljunk 1 táblázatot a hétvégékkel és essünk neki a szavazásnak, mert addig dillemmázunk, míg vagy hely, vagy jó időpont nem lesz. Na! :)

Földrengés: nálunk is lehetett érezni.
85-ben volt valami komolyabb földrengés? :oops:

Dia, Gabi,
Szuper jó hangulatos képek!
Domi milyen kis csöpp volt!

No, örömmel olvasom, mekkora sikerem van azon a talis képen. Mint egy elmebeteg. :shock:

Jumam,
Ha ráér, akkor nekem is vannak Natasás képeim, csak a winyón, amit holnap visz el A. az adatmentőkhöz, hogy lehet-e valamit kezdeni vele. Persze ezen kívül MINDENÜNK rajta van. :cry:

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó!

Először is mindenkinek B.U.É.K. :!:

Gabuska nem sértődtem meg, egyáltalán nem értettem félre amit írtál, poénosan akartam megjegyezni, hogy lenne mit csinálnod. Szóval a zuhanyzásnak vége, azóta ma nagyot fürödtünk is együtt Petrával, most felfrissülve itt vagyok.

Azért nem jelentkeztem tegnap reggel óta, mert ebédre már a nagyiékhoz mentünk. Du. 1 órán át magyaráztam a használati utasítást Petrához, aztán este már el is feledkeztem róla, haza se telefonáltam, hogy mi van a kiscsajjal. :oops: 6-tól 8-ig jót bowlingoztunk a barátokkal, utána pedig feljöttek hozzánk és jókat játszottunk (activity, tabu, ökrös kártya), hajnali 1-kor a felére csökkent a társaság létszáma, öten pedig már játszhattunk gazdálkodj okosant. :lol: Hajnali 4 után hagytuk abba. Szóval nagyon jót játszottunk, igazi társasjáték-party volt. Reggel 10-kor meg arra ébredtem, hogy sehogy nem tudok aludni, mert annyira feszítenek a melleim, így nekiültem fejni, majdnem 3 dl le is jött. :roll: Aztán rendet raktuk, majd du. végiglátogattuk a rokonságot és hazakoztuk a kisasszonyt is.

Bubek nagypapival azt beszéltük meg, hogy febr. 4-i hétvégén jön megint haza, szóval akkor fogunk szülinapozni.
Bár ahogy elnézem ez a jan. és febr. mindenkinek eléggé foglalt, lehet tényleg a márciust kellene választanunk, akkorra talán még senkinek nincs programja.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Most olvasom Ilba időpontos ötletét, nem rossz a táblázat!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
és Petra hogy bírta? Fagyasztott tejcsit kapott, vagy mit?

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihóka!

Boldog Új Évet!!!!

Mi is megérkeztünk mai nap Pestre.
Nagyon jó volt otthon bár ez a három hét már kicsit sok. Aludni még mindíg pocskul alszik Ádi, de már szalad és felmászik mindenre.
Sajna fogalmam sincs mi történt veletek az elmúlt hetekben, így remélem jól teltek az ünnepek mindenkinék.

Kép
vanília

Vuka,
ennyi kő esett le a szívemről: Kép

Ez aztán a jó kis kikapcsolódás! Üdítő volt még olvasni is. :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

He-he, tudtam, hogy megjöttetek, mert Benit visszaigazoltad. :wink:

Képek????

Szerintem majd jön Cool és összefoglal szokásosan. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Vanília,
nektek is Búék!
Köszönöm az sms-t! :D

Ha nem is olvasol vissza, 421. oldaltól nézd meg a képeket. :wink:

MIKOR TALÁLKOZUNK? AKarom látni Áduszt szaladniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! És jól le is videózom a többieknek. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Juj, és Ádinak utólag BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska örülök, hogy így megkönnyebültél. :lol:

Ilba Petra teljesen jól bírja már nélkülünk, neki se hiányzunk. 8)
Fagyasztott tejci nincs, mert ugye mindet elajándékoztam, de azok már úgyis régiek voltak, fejni meg nem nagyon tudok már Petra szopizása mellett. A múltkor amikor a Fábryn voltunk, akkor fejtem 1,5 nap alatt 100 ml-t, amiből Petra csak 20-at volt hajlandó meginni. Ezek után nem erőltettem most meg magam. A DM-ben vettem Humana előre kész tápszert és azt kapta reggelire, de csak 1 dl-t ivott meg, megint nem vitte túlzásba. Vacsira pedig tejpépet kapott. Petra ilyen szempontból nagyon rendes, ha én nem vagyok ott akkor tudomásul veszi, nem igényli a szopit, akkor elmegy a rendes kaja is, szóval éhen nem hal. Főzit nem eszik akkor sem többet, viszont egyfolytában nasizik (gyümölcs, tejpép, buláta, bébikeksz).
Viszont a mai lefejt tejet berakom a fagyasztóba, bár szerintem inkább főzésre fogom felhasználni. A felét elrakom egybe, a másikat pedig jégkockatartóba, hogy kis adagokba is elő tudjam szedni.

Vanília üdv újra a körünkben!!!!!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tessék szavazni!!!!

Kép

Ha valakit kihagytam nem szándékos volt. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancsi!!!!!!

Ne hari, ne hari, ne hari!!!! :oops: :oops: :oops:
Már bele is tettelek!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba nekünk a febr. 3-4 tuti nem jó, a többit még egyeztetem apával.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

És írj arról a házikóról is! Mekkora?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba! Mire is szavazunk? :lol: Hova megyünk?

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
vanília

Na megyek, mert azt hiszem nem fog megártani egy kis alvás. :lol:
Mindenkinek jó éjszakát!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vanília,
közös hétvége van kilátásban. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanília,
Hétvégi össznépi kirucc a szmogos Budapestről egy közeli dimbes-dombos helyre, ahol esetleg még szánkózni is lehetne. És mindezt Apával, Anyával és Tesókkal. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Látom Ádusznak is van már sütifalója. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Livi vonalzója biztosan jó? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Kipróbáltam, hogy csinálok új vonalzót, de arra is azt írta, hogy 1 éves, 4 hónapos. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szerintetek ez jó?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ÚÚÚ, Gabi, ez kemény.... :lol:

Vuka, nagyon ügyik vagytok, és a szememben bátrak is, hogy így ott hagytátok éjszakára Petrát, meg egyáltalán. Vagányak vagytok. És hogy aludt el Petra? Magától? Éjszaka nem ébredt fel?

Nekünk a január nem lesz jó tutira, mert Petinek most lesznek a vizsgái, ráadásul apósomat is műtik 16-án :(, biztos sokat megyünk majd hétvégén. Február szintén necces a két szülinap és a tréningem miatt. :( Nekünk talán a március lenne jó.

Vanília, üdv újra a fedélzeten, Ádusz a képeken is sokkal nagyfiúsabb, mint legutóbb láttam. :)

Soha rosszabb évet, mint 2006.
Vendég

Mindjárt visszaolvasok, csak előbb Vanília, Ilba felvetésére és a népek nem kevésbé zajos követelőzésére itt az utóbbi 3 hét összefoglalója:

Marci és Görgőcske is belépett az 1 éves fosszíliák táborába, ezt anyukáik gondos szervezése mellett a Kacaj Klubban ünnepeltük meg.
S bár a jelenlévő babanetes anyukák borzasztóan nem szeretik az édességeket, muszáj volt elnyelni azt a hihetetlen mennyiségű tortát, amit Bubek és Tücsi hozott a jeles alkalomra, nehogy megbántsuk őket. Utána csomagoltak is nekünk otthonra a maradék sütikből, amiket szintén csak nagy nehezen tuszkolt magába mindenki az esti órákban, de hát arany szívünk van, mindent a gyerekekért…

Gabus folyamatos obszcén házassági ajánlatokkal bombázza Antivagyokot, melynek következtében az utóbbi felesége 3 napja azon gondolkodik a zuhany alatt, hogy melyik emberi jogi szervezetnél is tiltakozzon pontosan ezügyben. Addig is, míg a szálak kibogózódnak, Vuka odaköltözött Zolihoz és Livicsekhez, teljes felfordulást okozva ezzel, mivel folyamatosan vasal, így Zoli értetlenül bámul minden nap munkába menet az ingeire, képtelen lévén rájönni, mi olyan furcsa rajtuk.

Jumam átlényegült vérfagyasztó üzletasszonnyá, aki már-már krimibe illően semmizi ki a gyanútlan és becsületes Vaterás eladókat (nyugi Vanília, ezt a többiek sem értik, majd Jumam megvilágosítja a helyzetet, ha akarja..)

Kormi végre eljutott a hőn áhított fodrászatba, majd mikor onnan kilépett megújult külsővel, a kijáratnál rögtön leszerződtette egy holivudi ügynök. Azóta Bo Derek néven vállal kisebb filmszerepeket.

Ilba ráunván túlságosan is tökéletes, és már-már sziruposan felhőtlen életére, feltalált egy új játékot: összegyűjt 3 tonna beküldendő pempörsz kódot erőt, energiát, pénzt nem kímélve, hogy beküldje valamely csodás játékért, majd mindezeket egy jól irányzott mozdulattal olyan jól elrejti a lakásban, hogy a beküldési határidőig nem is találja. Az RTL Klub megvette a játék licencét, és egy valóságsót készít a remek forgatókönyvből, melyben minden nap eldugják valakinek valamilyét és a tervek szerint a nézők arra szavazhatnak, melyik játékos ússza meg a végén szívinfarktus nélkül.

Sasha rájött, hogy érdemes szakmát váltania: sebész szakirányba szeretne specializálódni, mivel az ünnepek táján szerettei körében erre van leginkább kereslet. Addig is, míg el nem végzi az orvosi egyetemet, a Vészhelyzet epizódjai alatt figyelmesen jegyzetel.

Ismeretlen tettesek után kutat nagy erőkkel a rendőrség, akik sorozatban gyilkolásszák a honi nyílászáró kisiparosokat. Egy szemtanú elmondása szerint az egyik elkövető magas és vörös hajú, a másik kicsi, és magát Szonjecnek hívatja, és ha a Magasvörös nem néz oda, suttyomban főzős meg kertészeti újságokat majszol egy csendes sarokban…

Ha valakit kihagytam (tudom, pl Peszti, stb) az örüljön… :wink:

Kép Kép
coolasa

Hali Vanília!
Üdv újra itthon!
Cool, nagyon cool amit írtál! Bár a Grészklinikát jobban csípem, de kedden már 9-től a tv elé ülök, az az én napom. Honnan is tudhatta?!

Gabi-Dani ovi-bölcsi. Kis nyugi van. Totál kiborított ez a mai fél 7-es (vagy inkább 6-os, mert a Gergi akkor lármázott fel, de ugye szopi közben aludni még fél órát az már nem ua.)

A reggel "jó" volt. 7-kor keltettem a kölköket, gyors reggeli miegymás, öltöztetés, öltözés, kapkodás. Aztán 8-ra lementünk a rendelőbe, hogy ugyan adjon má' drnéni egészséges papírt, hogy mehetnek közösségbe. Adott. A rendelőben már mindenki rajtam röhögött, mert mást se lehetett hallani, csak azt, hogy Gabi, néha a Dani név is elhangzott... Elsőszülöttem felmászott a pelenkázókra, a padokon ugrált, a székeket tologatta, hogy majd ő ágyat csinál és alszik, másodszülöttem meg mindenben utánozta, de a fiókok huzogatása kötötte le leginkább... meg a székek tologatása. Ezek megkoronázása képpen (minden intelmem ellenére) Gabi a járt utat feladva a járatlanért a füvön közlekedvén akkora kutyakulába lépett, hogy 4 cipőre is elég lett volna. Természetesen mindez akkor derült ki miután bemászott a kocsiba és összekente az elős ülés hátulját. Szerencsére az a része a huzatnak műbőr, így egy popsikendős törléssel megúsztam... Nem hiába, úgy szép az élet, ha zajlik, bár én inkább most aludnék. Nem szeretek a tyukokkal kelni, főleg, mert azok világosban ébredeznek és 6-kor még igencsak koromsötét volt.

na megyek, mert aztán meg mindjárt indulok Danciért... kedvem egy szál se.

Kép
sasha

Sziasztok!

Boldog újévet csajok!

Nálunk is jól telt a szilveszter!Szilvi egész jól birta éjfélig,utána meg pikkpakk elaludt.Persze délután aludt 3 órát,ezért volt ilyen kitaró.
Szerencsére a durrogás nem izgatta,mert hozzá szokott a hangokhoz,hizsen egész héten gyakorlatozott valaki a petárdákkal.

Mi öregek és a legfiatalabb fél egy felé lefeküdtünk,de Fanni a barátnőjével hajnali 4-ig birta a számitógép előtt,úgyhogy megébredvén ágyba parancsoltam őket,de még ott is tovább folyt a dumcsizás,úgyhogy másnap dél felé bújtak elő a szobájukból.

Szilvi kapott Fanni barátnőjétől/Dóri/egy kis babakocsit,nagyon örült neki,ráadásul ő is beleült,mert elég jó stabil.Igy a játszótérre csak ezt kell vinni,ha elfárad beleültetem és haza tolom :D

Ilba, a táblázathot:Eddig úgy néz ki,hogy a január 13.-14 a nem jó.

Vanilia:

Üdv újra körünkben!Boldog 1 éves szülinapot Ádámnak!
Látom van kockafaló vizilova is!Sok játékot kapott?

Kép

Kép
novum

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!

Ilba a másik m betűset is kihagytad :( valahogy én mindig kimaradok :( de nembaj mi valószínűleg úgysem tudunk menni... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba, a táblázatba az eddigi időpont kategóriák mellé lécci egy olyan oszlopot is beletenni, hogy "fogalmam sincs". Én ezt fogom beikszelni.

Kép Kép
coolasa

mancs eszti
hogy kell megcsinálni a manót? hova kell beütni a számot?
béna vagyok

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, milyen manót? milyen számot??? :shock:
Vendég

Annyira jó akkorát nevettem rajta... csak kár, hogy béna vagyok...
azt írjahívjam azt a számot aztán enter + kód... de min hívjam? :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mancstól kaptam egy levelet elf
és abban neked köszönte vagy nem? :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
Kép
Kép
mamacka

nemsikerül... :( nemküldi el az outlook exp bontja az internet kapcsolatot... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac,
ne haragudj!

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, nekem sajna a február is nem....:(
Vendég

Halihó!

Eszeveszetten próbálok uralkodni a három hét alatt keletkezett káoszon, amit még az is tetézett, hogy egy teli kocsinyi cuccal jöttünk vissza. Persze gyerek nyűgi és aludni sem nagyon akar. :lol:

Ilba ezt a kiruccanás dolgot apának még adagolni kell, nem túl lelkes az ilyenekért. Mennyibe kerül a szállás?

Timi van vizi paci, porszívó, kocka mesekönyv (utóbbi még nem funkció szerűen használva), tologatós izé már annyi kacat, hogy tele a szoba vele.

Cool köszi a beszámolót még azt áruld már el mi lett Mancsék Suzukijával. A képek igen elszomorítóak.

Kép
vanília

Gabi,
:shock: :lol: :shock: :lol:

Cool,
:D :D :D
Még a retro Mikit is meg lehetne említeni a szőrös mellkasával, nem? :lol:

Vanília,
Még nincsen meg, hogy hová, így az ár sem …

Kép
Kép
Kép
ilba

Hellóbelló!

Nem átallotunk 11-ig aludni, de Livit én keltettem, nemtom meddig húzta volna a lóbőrt. :shock:

A koponyás vonalzót nem gondoltam komolyan, csak kíváncsi voltam, hogy reagáltok rá. :lol: Annyira nem csodálkozott senki, elgondolkodtató, hogy komolyan kinézitek belőlem. :oops: :lol:

A valódi vonalzó ez:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Egy pár kép:

Nálunk is fújta Szilvi,de nem a jó oldalán :D Kép Kép

Örülés a babakocsinak: Kép Kép

Éjfél előtt pár perccel: Kép Kép

A babakocsi rendeltetésszerű használata: Kép

Fanni szilvesztei ruciban: Kép

Kép

Kép
novum

Gabi,
de ezen is rossz a kora. :shock:
És aki Explorer-ezik, az nem fogja ezt a vonalzódat látni rendesen. Mint mondjuk én.

Timi,
eszméletlen 2 csajod van. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
Livi meg folyton belelép a babakocsiba, de a frász kerülget, mert elég gyenge a huzata.
Már megint sokkal sűrűbb Szilvi haja, mint a legutóbbi képeken. 8)
Tök rendi Dóritól, hogy vitt neki ajcsit. :) Csak úgy, vagy volt valami ápppropója is?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?