Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt

Most csináltam tesztet és negatív lett! :( :( :cry: :cry: :cry:
Azt hiszem ebből most nem lesz baba.

Szép napot mindenkinek!
buborék5

Sziasztok!

A pár héttel ezelőtt feltett kérdéseim után az izgulás magányába menekültem.
Túl vagyunk az első konzultáción. Holnap megyek vérvételre, Majd a 8. napon az átjárhatóságira és utána meglátjuk, hogyan, de KEZDÜNK. 8)

Gratulálok a Kismamiknak!

Kiscsillag!
Ugye megmondtam! :lol:

Harcika!
Nagyon szépen köszönöm! :lol:
hanna30

SZiasztok!

Buborék,
sajnálom :( :(
Egy vérvételre azért nem mész el? Hátha...

Hanna,
csak ügyesen! Drukk! :wink:

Bubuska,
u.az volt a stimu mind a kétszer: fogigátlónak Rigevidon, utána 4xfél mili Suprefact és 7 napig 150 Gonal.
Azt már mondta a doki, hogy legközelebb is így csináljuk! :)
angel37

Hanna

Mindent bele! :D

angel

Pénteken kellene tesztelnem és telefonálni. Azt hiszem várok addig. Péntek reggel csinálok egy tesztet és telefonálok. Ami zavar az a barnázás.
buborék5

Sziasztok!

Buborék! Anyukám velem is nagyon nehezen lett terhes, abban az időben még nem voltak ilyen-olyan vizsgálatok. Ő sem tudta, hogy terhes velem, mert egészen addig amíg meg nem mozdultam vérezgetett havonta a mesije idején és közben is össze-vissza. Ahogy elmesélte barnás volt neki, mint piros, de a dokija nem tudta miért, nem gondoltak volna terhességre. Amikor megmozdultam ráhallgattak a hasára és akkor derült ki, hogy hoppá ott vagyok! Nyugi még minden lehetséges! Szia
Vendég

Buborék,
ahogy érzed! :)
A vérvétel már mutatná ma is v. holnap is, hogy mi van!
A barnázás önmagában nem jelent semmit, u.úgy lehet beágyazódás jele, mint a mensié. Máskor is szokott lenni?
Mindenestre drukk! +++
angel37

Sannah :D
nekem ennél pikánsabb történetem van :D az egyik nagyon jó bnőm húga úgy lett 17 évesen óvszer mellett (!!!) terhes, hogy a 7. hónapban derült ki (!!!). Merthogy tök szabályos volt a ciklusa 28 napos, a hasam semmit sem nőtt (én is találkoztam vele, amikor ca. 5 hós lehetett, de ugye nem tudták, és tényleg nem volt rajta mit észrevenni). Melle nőtt valamennyit, de 17 évesen az azért nem olyan nagy szám.... és a gyerek annyira megbújt, hogy magzatmozgást sem lehetett érezni.
a 7. hónapban gyomorgörccsel került kórházba... ahol az UHn kiderült, hogy más is van a pocakban a gyomorfájáson kívül :)
és ez 2 éve történt, a modern 21. században :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ez nem semmi! :D
Mit szólt a lány, mikor kiderült?

Akkor lehet, hogy én is terhes vagyok? :shock: :?: :lol:
angel37

Angel

Máskor nem szoktam barnázni. Életemben most fordul elő elösször.

Sannah

Nagyon aranyos vagy! :D Köszi a bíztatást!
buborék5

Sziasztok!

Köszi a biztatást! :lol:

1 hét múlva már okosabb leszek.

Annyira izgulok, hogy csak na. :oops:
hanna30

Buborék,
akkor könnyen lehet, hogy jót jelent! :wink: :)
angel37

Hajrá Buborék! :D
hanna30

Buborék Én is barnáztam, igaz csak egyszer amikor (bocsi) benyomtam a golyókat és olyan lett az ujjam. :oops: :oops: Szóval ez tényleg jelenthet jót is!! Én nagyon, de nagyon drukkolok!!!! :) Hányadik napon vagy??

Hanna :) Igeeeen, tényleg megmondtad!! :) Én is megmondom most , hogy Neked is sikerülni fooog!!! :) Drukkolok a vizsgálatokhoz, hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Kiscsillag!

Ugye-ugye! :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök neki!

Puszi!
hanna30

Kiscsillag

Ma vagyok a 12. napon. Szerintem a tesztnek már kellene valamit mutatnia. Ebből a szempontból jobb a Bp.-i kaáli,mirt ott a12. napon csinálnak vérvételt. Nálunk Győrben a 14 napon nekünk kell tesztet csinálni és telefonon bemondani az eredményt. CSak azt nem tudom, hogy ha negatív a teszt, akkor nem is csinálnak vérvételt?
buborék5

Bubi,
Én azért még szorítok hátha csak a teszt téved a vérvétel azért pontosabb... És eddig nem barnáztál lehet ez most tényleg jót jelent :roll: Mennek a drukkok++++
Vendég

Buborék
Ahogy Orsi írta, mindenkinek más a szervezete, az enyém turbón termelete pl a HCG-t egy babóval is. Persze nem jó jel a negatív teszt, de péntekig még van egy kis remény!

Donika :D
Nem, én Kovács doktorhoz jártam, és nem, nem ők jöttek rá, hanem a saját nőgyógyászom jött rá, és műtött meg.
Az ET=embriótraszfer (amikor visszakapod a kicsikéket), amire gondolsz, az a PUNKCIÓ (leszívás)

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok

Régi új kaális vagyok, febr. 25-re kaptunk időpontot. Ez körülbelül mikori kezdést jelent majd?

A második projekt is ugyanolyan mint az első? Mindent ugyanúgy csinálnak? Vagy itt is érvényes, hogy "minden terhesség más" elv?

SZép napot mindenkinek!

Kép
anid

Anid :D
a kezdéshez lövésem sincs a várólista miatt.
Nálunk a második ugyanúgy ment, mint az első, Krizsa doki azt mondta, hogy "járt utat járatlanra nem cserélünk". Nekem a stimu egy az egyben ugyanolyan volt, annyiban volt más, hogy a fiúkat 3 naposan kaptam vissza, most Lilit 5 naposan blasztoként.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya

Tudom hogy nem vagy jósnő, de érdekelne a véleményed. Van még esélyem arra, hogy terhes vagyok? 12. nap negatív teszt a reggeli első vizeletből. Semmi terhességre utaló jel, csak derékfájás, ami nekem a mensesnél szokott lenni. Ja, és barnázás még mindíg.
buborék5

Sziasztok!
buborék5:
Szurkolok neked a barnázás terhesség mellett is lehetséges.

jucmuc: Jó utat és sok sikert

erika13: Neked mért kell vérvételre menni a szurik előtt?

zölddisznó: mindjárt itt a péntek és kezdhetjük mi is szúrni magunkat. Neked milyen protokolod van. Az enyém 24nap fogigátló,Suprefact 4x0,5ml,Gonal-F 6x150. Vasárnap fejeztem be a fogigátlót de még nem jött meg a pirim és már pénteken meg kezdődik a szuri. Meg fog még jönni vagy ennek igy kell lenni.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Azt hiszem ideje lesz másik vonalzót csinálnom.

Ilyenkor honnan kell számitani a vonalzó inditását, mi az első időpont? Segítsetek!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Buborék :D
én nem szoktam álmokban ringatni senki. Teljesen őszintén kevés esélyt adok annak, hogy baba lehet a dologban.
de! a tünetek nem jelentenek semmit, a beágyazódás is csúszhatott akármi miatt, így a teszt is lehet neg. akár baba ellenére is.
Barnázás lehet attól, hgy már az utro nélkül megjönne, de az utro visszatartja.

szóval van még esély a babára, de szerintem nem túl sok. persze a vérvétel ami biztos.

Nyuszpuncs :D
úgy megy a számítás a terheseknél, hogy ET -14 nap az elméleti menstr. első napja, amikortól a terhességet számolják.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anid :D
7 hónapos babával kezditek a második lombikot? Gratulálok nektek!! Jó is a kis korkülönbség! :D

Kép
Kép
emma1976

icsilya:
Köszönöm a segítséget akkor még ráérek uj vonalzót csinálni.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

[quote="emma1976"]A írta:emma1976nid :D
7 hónapos babával kezditek a második lombikot? Gratulálok nektek!! Jó is a kis korkülönbség! :D

mi 16 hós ikrek mellett kezdtünk anno....

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni töletek. Apabaj miatt csak mesterséges megtermékenyités (donor sperma?) jöhet szóba nálunk. Schöfibe keztük a kivizsgálást, de sajnos a kórház bezárása miatt sajnos új helyet kell keresnünk.Tudnátok doktort (magánrendelést) ajánlani?

Segítséget köszönöm.
Csibe
csibe32

Jól van Orsi, de a legeslegeleső hozzászólásom ebben a fórumban az volt, hogy 1 éves ikrek mellett készül a tesó??? és neked is nagyon gratuláltam!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ha minden jól megy én is szeretnék a baba 1 éves korában visszamenni a kis fagyikért.. de ez most még nagyon messze van

Kép
Kép
emma1976

Emma :D
nem is azért írtam :lol: :lol: :lol:
na, majd 1.5 év múlva rákrdezek a tesóra :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Hát ez elképesztő. A mai világban el sem hiszem, hát ez van.

Mi az a "blaszto"?
Vendég

a blaszto= blasztociszta (vagy blasztocita, ahogy ZöldCocától megtudtam :wink:)
ez a hólyagcsíra állapot, lombikos témakörben 4-5. napi transzfert jelent.
a blasztós transzfernél nagyobb a sikerarány, viszon a 4-5. napg csak kevés embrió életképes, ezért az időközben leálló embriók aránya is nagyobb.
Biológus dönti el, hogy az adott kismanóknak mikor transzfer a legjobb.

http://en.wikipedia.org/wiki/Blastocyst

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm Icsilya.
Vendég

Lányok

Mindenkinek köszi a bíztatást! Igazán nagyon kedvesek vagytok!

Icsilya

Azért kérdeztem személy szerint a véleményed, mert mindig okos és lényegretörő dolgokat írsz és nagyon realista vagy. Köszi a választ, én is hasonlóan gondolom.Persze én lennék a világ legboldogabb embere, ha kiderülni mégis terhes vagyok, de nem akarom magamat hitegetni, mert az esély igen kicsi. Mégegyszer köszi! :D
buborék5

Buborék!!!

Én nagyon-nagyon drukkolok Neked!!! Remélem,hogy mégiscsak sikerülni fog!!! Ez hanyadik lombikod?
Nem szeretnélek abszolút elkeseríteni,csak mikor nekem az előző nem sikerült,akkor én is a 12.napon csináltam tesztet és totál negatív volt.Akkor már voltam menszis érzéseim is,igaz barna még nem volt.aztán a 14. napon is negatív lett,abbahagytam minden gyógyszert és rá pár napra meg is jött. DE NEKED NE LEGYEN ÍGY!!! :wink: :lol:

Kép
andrea23

Ja és én a Kaális tesztet csináltam a 12.napon. Te milyen fajtát csináltál?

Kép
andrea23

Andrea

Már nem keserítesz el, kezdem elfogadni a helyzetet. Szerintem nálam is a tiédhez hasonó a helyzet. Gabriel nevü tesztet csináltam. Első lombikom volt. Egyszer mindinkinek sikerkül, még nekem is! :D :D :D

Köszi a bíztatást!
buborék5

Buborék!

Én mikor a 12. napon teszteltem még reménykedten,de legbelül éreztem,hogy nem sikerült. Te mit érzel most?
Tényleg nagyon szorítok Neked!!! Remélem neked még csak korai volt az a teszt... :wink: De,ha nem így van: A második már tuti sikerülni fog,csak ez legyen a szemed előtt!!! Nekem is ez volt,és sikerült is! :lol: NEKED IS FOG!!! EZ BIZTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
andrea23

Andrea

Nagyon aranyos vagy! Én is azt érzem, hogy nem sikerült. Valahogy úgy érzem a következő sikerülni fog! :D Remélem májusban tudunk kezdeni!
buborék5

Sziasztok!

Mar egy ideje olvasgatom a babanetet de eddig soha nem mertem irni.Most viszont a segitsegeteket szeretnem kerni.Mar tobb mint egy eve probalkozunk a babaert es most elkezdodtek a kivizsgalasok.Sajnos a ferjemnek annyira rosszak az eredmenyei hogy rogton lombikra kuldtek bennunket.Mindez ma derult ki persze.A kerdesem a kovetkezo:A korhazban ketfele eljarasrol beszeltek1. a hagyomanyos stimualciorol vagyis a napi injekciokrol illetve2. egy kiserleti stadiumban levo eljaras amelynel csak egy stimu injekciot adnak..Ok a a masodik lehetoseget ajanlottak merthogy jobb eredmenyeik vannak e teren es kevesebb a varakozasi ido is mint a hagyomanyos eseten.Pentekig ekll dontenunk melyik modszert valasztjuk. Kerdesem hogy hallott e mar vki errol az egy injekcios stimulaciorol es ha igen milyen tapasztalatok vannak e teren? Koszi elore is mindenkinek
Orsi
petitpois

Emma!
Köszi az infót, tényleg elnéztem a pontos nevet, de azért remélem én is hasonló sikerrel járok.

Aranyos a vonalzód!

Donika
donika

Sziasztok

Zölddisznó - Nyuszipuncs
vérvétel: én már 27-étől szúrom a 0,5ml Suprefactot, és a mensi 3.-6. napja között kellett vérvételre mennem hogy kezdhetem-e a Gonal-f-et. Úgyhogy tegnap óta már 0,25ml Suprefact és 225 Gonal-f, és mai is, de holnaptól 0,25 Suprefact és 150 Gonal-f-et szúrok, úgyhogy böködöm a jobb és a bal oldalam is.
A szuri fogjuk rá hogy megy - muszály neki.

Buborék
én még azért nagyon szorítok nektek,
te hol laksz hogy Győrbe jársz? mi Egom mellett lakunk (inkább Dorog mellett) és én inkább pestre járok - jártam is. És úgy látom hogy a vérvétel szempontjából jobb is.

Anid
gratulálok a kezdéshez,
nekem most ugyan az a protokoll mint Ákosnál volt, gondolom ha 1x bevált minek rajta változtatni

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika

Már elkezdtem vérezni, sajna ez nem sikerült! :cry: Holnap felhívom a kaálit.
Mi pont a megye másik végében lakunk a legutolsó faluban. Nekünk Győr nagyon ideális, mert autóval 20perc alatt a kaáliban vagyunk.

Neked csak hasba kell szúrnod? Remélem sikerülni fog most is a beavatkozás! Nagyon szurkolok nektek!
buborék5

Petitpois!
Nekem ez az egyszuris dolog teljesen új, sose hallottam róla. Melyik meddőségi központban ajánlották?? És bővebben mit mondtak róla???

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Petitpois

Ez engem is érdekel! Milyen jó lenne, csak egy szuri és már minden oké!
buborék5

Sziasztok

Buborék
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170882057.97.gif[/img] nagyon nagyon sajnálom
igen eddig csak hasba szúrok (1-et jobbra és 1-et balra, Suprefact, és Gonal-f)

Petitpois
erről az 1 szuris-os dologról még én sem hallottam

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Petipois_Orsi :D
én meg nem igazán tudom, hogy mit mondtak Neked.
az, hogy hány injekció van és hogyan az gyógyszer és protokollfüggő.
meg ezt a mennyi a várakozás témát sem értem. az meg egyénfüggő, hogy kinél hány napig megy a stimu.

egy ici-picit pontosabban nem lehetne? tudom, hogy Te is ma hallottad először, csak ez így ez az egyben nagyon furcsa ill. sok ponton támadható.

Orsi
KépKépKép
icsilya

elolvastam még 1szer. Szóval... az a stimu lényege, hogy összesen 1 db injekciót adnak?
talán harcimókus tud erről valamit, bár én még sosem hallottam.

az meg, hogy mennyire sikeres egy stimuláció nem igazán ettól függ, ohgy ténylegesen mivel stimulálnak, hanem attól, hogy a stimulált személynek mennyire felel meg az eljárás, mennyire jó minőségű tüszői lesznek az adott gyógyszerek mellett.
(ha csak a női oldalt nézzük)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Csibe23! Nem teljesen értem a kérdésedet. egy nőgyógyászt keresnél, aki megcsinálja a különböző vizsgálatokat, amik a Kaálihoz kellenek, vagy a Kaáliban keresel vkit, akihez fordulhatsz?
A Kaáliban ha bejelentkezel, bárkihez mehetsz, én Dr Kovácsot javasolnám, és egy csomó vizsgálatot megcsinálnak ők is. Ha nőgyógyászt keresel, én a Szent Imrében (Tétényi út) tudok javasolni dokit, van magán rendelése is. Ha érdekel, írj privit, mert ritkán olvasgatok mostanában itt.

Zsófia
zsofian

Köszi a választ Zsófian. Szükségem lenne mind a kettőre.
csibe
csibe32

Buborék,
:( :(

Petitpois,
szia :)
Erről az egyszuris módszerről még én sem hallottam...
Kíváncsi lennék, hogy is van ez!

Azt sem igazán értem, hogy a várakozás miért lenne rövidebb, mert szúrni bármikor lehet, az lényeg, hogy az ET-re mikor kerülhet sor (trv, várólista stb)... Vagy azért, mert kísérleti? :oops:
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?