Sziasztok!
No előkerültünk mi is is, tegnap lementünk Balcsira házat nézni. Reggeltől estig tartott, de úgy néz ki, hogy találtunk valamit
Hétfőn erősítik meg, hogy jó-e az időpont. Olyan, amilyet az ember szeretett volna, már ami a fekvését illeti. Északi part, közvetlen vízparti, hosszú stéggel, úgyhogy szinte az udvarból tud horgászni. A stégről van lépcső is a vízbe, úgyhogy fürdeni is lehet, és tényleg nagyon szép tiszta a víz. Nagy füves udvar, tűzrakó, rendes méretű terasz. Na eddig ok
A ház viszont elég kicsi, emiatt ugye zsúfolt is, de úgy döntöttünk, hogy jó lesz, mert az egyik szoba elég okés, és úgyis csak aludni járunk be. Ami kétesélyes, hogy nincs kerítés a szomszéd telek és ez a telek között, igaz, hogy a tulaj sógoráé. Hát ha rigolyásak lennének, talán húztak volna már kerítést
Ja, és az ára is megfelelő. De baromira elfáradtunk, az ember ma dolgozik, nekem is kéne, mert határidőm van, Miksa viszont abban a pillanatban mászik, mint a gép, ahogy talajt ér
Úgyhogy sorry, de ma egy kis időt el kell töltenie a járókában is, mert különben önveszélyes. Persze szerintem megint elcsábulok, aztán negyed óra után kiveszem, és majd éjjel melózok...
Ildikó! Köszi a linket, nekem szimpi a hely, bár azért a 19 képből egyet szánhattak volna a szobákra is
Most ha minden igaz, megmarad az üdülési csekkünk (merthogy a balcsis hely magánban megy), úgyhogy lehet, hogy benevezünk a Mátrába, vagy máshová. Én kinéztem a Kolpingot is, mert csekkel megérné még akkor is, ha drága, de nem tudom.
Tényleg, Kriszta, ti voltatok ott, az oké, hogy babás hely, meg szép medencék, de egy izgő-mozgó pasi mit tud ott még csinálni? A te párod mit talált?
Manó! Ha csak száraz Emma bőre, akkor tök jó! De nem inkább valami babással kéne kenni? Talán kevesebb bennük az adalékanyag meg a káros cucc. Asszem már sokszor írtam, hogy mi Bübchent használunk, abból nagyon-nagyon jó krémek vannak.
Hanzika! Szóval akkor ne parázzak? Miksa legfeljebb azért volt veszélyeztetett, mert fiú, semmi más tényező nem állt nála. csak én ilyen hülye parázós vagyok.
Tényleg lányok, ki merre megy nyaralni? Ha már így rátok zúdítottam a Balaton-dolgainkat
szirom