Új privát üzeneted érkezett!

Chilike,
Sajnálom, hogy ennyire nem tudsz aludni... Nem is merek mondani, hogy én 10 órákt alszom éjjel, mint a bunda. Remélem ez így lesz majdnem a végéig, mert utána úgy sem fogok sokat aludni. Bár ki tudja, az én csodakislánykám lehet hogy még azt is hagyni fogja? :D

Domika jól van, de tegnap még nem volt sokat Rencsinél, mert őt is még figyelgették. De gyönyörű, hosszú hullámos sötét fürtjei vannak, nagyon formás szép kisfiú. Ma reggel fél 6-kor már vitték Rencsinek, úgyhogy most szoknak össze egy kicsit. Szerencsére Rencsikének sikerült kétágyas fizetős szobába mennie, és egyelőre nincs szobatársa, szóval most nyugi van remélhetőleg.

A vásárlás: de már a neten kinéztél Te is dolgokat, nem? Szerintem ha nagyjából megvan, hogy mit szeretnél, és 'csak' el kell menni megvenni, az már nem olyan rossz! Mi pl, a bútort már olyan régen kinéztük, itt van az ikea 5 percre, egyszer majd elmegyünk és elhozzuk, de végülis az már nem olyan sürgős. Már ha Apa össze tudja szerelni könnyen :)
Én most hogy 2 hétig nem megyek sok helyre, elég sok mindent fogok megvenni neten. Pl. ágyneműt is, itt:
www.babafelszereles.hu
Karácsonyi akció is van, most minden olcsóbb, és ágyneműtől baldachinon át (az nekünk lesz mert odavagyok érte), kismamapárnáig minden van. Innen vettük a kismamapárnát még az expon, és nagyon jó minőségű, szeretem nagyon.
Persze jobb élőben venni sokmindent, mert meg lehet taperolni, pl. ruhákat elsősorban nem neten keresztül fogok venni, de így meg olyan jó, hogy karácsonyra már Szonjának is sokminden lesz a fa alatt, és csak a nagy dolgok lesznek hátra jövőre (bútor, babakocsi).

Hanyattka,
Hogy vagy ma? Tudtál aludni? A forgolódáson kívül hogy megy az alvás egyébként, mire számítsak? :)

Többiek?

Péntek van, ezt nagyon szeretem :) Végre egy picit itthon lesz Apa a hétvégén...
vjulcsi

És ma töltöttem be a 25. hetet :D

Chiike,
Szerinted ha jövő hét végére, azaz betöltött 26. hétre jelentkezem be genesisbe, az jó? Nincs az még korán? Csak mert utána meg karácsony, és mi van hétvégén tudunk menni, mert férjem most váltott munkát, nem tud eljönni napközben :(
vjulcsi

Sziasztok.

Jöttem,hozom a mikulási jókívánságaimat!!! Nem biztos,hogy hétvégén tudok jönni mert megyünk mikulásozni.
MINDENKINEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK!!! SOK CSOKIT,GYÜMÖLCSÖT ki mit szeretne!!! Teljen egészségben a Kép .MINDENKINEK PUSZI!! Kép

Kép
Kép
melánia

Jaj csak most olvasom a JÓ HÍRT!!!! Rencsi úgy ÖRÜLÖK!!! GRATULÁLOK!!! SOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK ÉN IS!! Kép Kép

Kép
Kép
melánia

melánia
Hogy te milyen kis virgonc vagy, korán reggel! :lol:
Nagyon cukik a mikulás is meg a szarvasok is :wink:
Nektek is jó hétvégét!

julcsika
Hát pihend ki magad amig tudod :wink:
Szerintem engem már szoktatnak a lányok az etetési időkhöz, ma is például hajnalban addig boxolta az oldalamat az egyik amig fel nem ébredtem :lol: :lol:
Mit néztetek az Ikeában?
Mi is voltunk egyik nap, láttam egy-két cuki dolgot

A 4d-vel kapcsolatban szerintem már mindegy, hogy a 26-27-28. héten megy az ember, annyi, hogy megnyugtatóbb, ha már nagy a baba és szép nagy a súlya stb, csak már nem fog annyira látszódni egyben, mint mondjuk ercsikati babája.Viszont, ha meg sokkal előbb megy az ember, akkor meg nem látszódnak a baba vonása, tudod még nincs úgy kifejlődve, ilyenkor meg már nagyon ráismersz a vonásaira, hogy kitől mit örököl. Olyan érdekes, nekem olyan, mostmár, mintha mindig is ismertem volna a babáimat. :wink: Hivd fel őket, kérdezz rá mit gondolnak? Szerintem nézd meg az utolsó mért adatokat és diktáld le a nőcinek a telefonba, hogy ezen a héten ekkora és ekkora volt Szonja, lehet ez alapján könnyebb eldönteni, mikor jó menni! :wink:
Egyébként ehhez is kell egy kis szerencse, mert az én babáim este élénkebbek, igaz fennt voltak az uh alatt is , de nem élvezték a szereplést sőt látható volt, hogy inkább elegük volt, elfordltak, takarták egymást, stb.
De biztos nagyon fogjátok élvezni, 1x mindenképp érdemes megcsináltatni! :wink:
chilike1

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! :)

Rencsike!
Hatalmas gratula Neked és a Családnak! :) Domi fiúnak hatalmas puszi és baci mentes ölelés! :)

Még egy gondolat!

Julcsi!
Nekünk azt mondta a csajszi a Genesis-ben, hogy ha szeretnénk még jönni akkor érdemes a 20 és 26. hét körül menni. Úgyhogy szerintem nem késtél le semmit!

Puszi Mindenkinek! Majd próbálok jönni még, de nálunk este Taggyűlés lesz, és oda kell menni mindenképpen! Remélem hamar végzünk, és akkor jövök!

Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

sziasztok,

na nem most keltem,csak vacakolt a mobil netem,itt szenvedek vele másfél órája,azt hittem ma nem is tudok jönni :(aztán utolsó megoldásként szétszedtem a stick-et majd vissza és müxik :)

Chilike, kérdezted már,de semmi gond,válaszolok én szívesen :)
Patrikának mondhatni minden megvan,kivéve a légzésfigyelő(azt még nem tudtam eldönteni) és ma hozzuk el a babakocsit is :)
úúgy örülök :)
Az ő hazahozós cuccai már be vannak csomagolva,még nekem kell 1-2 korházas dolog,aztán én is csomagolhatok.
Hát bevallom félek,de remélem,hogy nem fogok nagyon sokat szenvedni,aztán ha Patrika a kezemben lesz,elfelejtem az egészet.
Úgy döntöttem megpróbálom a vízben vajúdást és ha teccik akár a szülést is.
Persze bízom a drágámban,hogy időben befordul,mert a héten végig a melleim alatt volt/van a feje :?

Julcsikám, azt leszámítva,hogy néha nehezebben sikerül elaludni a sav miatt,vagy ha éppen rossz helyen nyomja a babó,mondhatni egész jól alszom.
Persze tudni kell rólam,hogy mindig is nagy alvó voltam :) :lol:
Ugye mindig felkelek általában 2x,kicsoszogok a mosdóba,de nagyon hamar sikerült visszaaludni.
Aztán reggel 8kor elmegy a párom,magamévá teszem az egész paplant és olyan jót alszom kb. fél 10-10-ig.

Kép
hanyatka

én is imádom a pénteket,mert jön a 7vége :)

Örülök,hogy már sikerült vásárolni a neten.Egyre jobban fog ez menni,ne aggódj ;-)
Rákeresek erre az erszényre,mert így nem tudom elképzelni.

Ja a 4D...azt akartam írni,hogy én is a 26. héten voltam,pontosabban 25+3 és már akkor is szépen látszódtak a vonások,a férjem rögtön azt is mondta,hogy inkább rám hasonlít :)
Van egy olyan cuki fotónk,amin olyan kis visszafogottan mosolyog a babánk :)

Rencsiéknek boldogságos ismerkedős pillanatokat kívánok!

Kép
hanyatka

Isten hozott èdes kicsi Domikànk!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
bodza2005

Ma kellett volna mennem apánkhoz, de átkértem magam hétfőre, mert ma csomó mindent kell intézni(nem nekem, hanem a család többi tagjának), úgyhogy macerás lett volna az egész indulás.

hanyatka
ja, bocsi, ha néha többször is megkérdezek dolgokat, mostanában sok mindent elfelejtek.
Képzeld Mindenszentekkor voltunk a temetőbe, nálunk utánna összeön a család vacsorázni, és vacsora után mondta az egyik rokon, hogy csinált curry-s csirkét , megkostóltam, fincsi volt, pedig alapjába véve nem szeretem a curry-t meg már előtte megvacsoráztam, na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem, hogy megkérdeztem a férjemet, hogy megkóstólja-e? Mondta, hogy igen.Elindultam a konyha felé , ogy szedjek neki, aztán már nem emlékszem mi volt(biztos elbeszélgettem valami másik rokonnal menet közben), szóval az a lényeg, hogy múlt héten (!!!!) jutott eszembe, hogy november 1.-én kért volna a párom a csiirkéből! Nagyon gáz vagyok! :lol: :lol: És ez csak 1 példa volt, de még tudnék mesélni! :wink:
Én is szeretem a hétvégét, főleg, hogy most jön a mikulás is! :wink:
chilike1

jajj Chilike,olyan jót nevettem :) ez nagyon jó :)igazi kismami :)
és a párod azóta sem tett megjegyzést,hogy végül nem ért oda a csirke?

Kép
hanyatka

...azt hiszem most a német tanulás is jobban megy majd :)

Kép
hanyatka

Csókok!

Na, van időpontom dec. 18-ra a 4D-re. Aznap töltöm a 29. hetet. Azt mondta a nőci, hogy nem lesz egyszerű az elől fekvő lepényemmel, de megoldják.
Apánkkal is beszéltem, jan. 4-re adott időpontot. Olyan szomorú volt hangja... :cry: Ez még rosszabb, mint amikor morcos.

Tegnap éjjel döntöttem, és beadattam ma magamnak az oltást. Azzal nyugtatom magam, hogy csak nem célja az orvosok nagy részének, akik mellette vannak, hogy a 2010-ben születő nemzedék defektes legyen... Nagyon fölbosszantottak vele!
1. a házidokim nem hajlandó kismamákat oltani, a nőgyógyászhoz küldi őket, de kiírta a receptet- fizetősre, mikor a várandósoknak első perctől ingyen jár
2. felhívtam az SZTK-ban a nőgyogyit, hogy beadná-e, azt mondta, hogy ők erre nincsenek berendezkedve, menjek be a kórházba az osztályra, kérdezzem meg, vagy ott az oltópont amit erre találtak ki
3. az oltóponton az ingyenes oltásra jogosultakat nem oltják, ők menjenek a házidokkerhoz, akinek elvileg kötelessége lenne beadni, DE! az enyém nem adja (itt a kör bezárult)
4. Petim megkérdezte az üzemorvosát, aki őt is oltotta, de ő sem adhatta be nekem, mert nem az ő körzete vagyok.
NA! Ekkor hívtam a háziorvosomat, hogy közöljem vele, hogy feljelentem, ha nem adja be azonnal ingyen oltást, ami jár nekem (persze eddigre már Petim kiváltotta a receptet 1900-ért). Szerencsére a héten szabin van a dokim, és egy nagyon cuki kis dokifiú (kinéz vagy 18-nak :lol: a drága) volt a helyettese, aki végre hajlandó volt megszúrni ingyenes vakcinával. Így most van egy fölös vakcinám a hűtőben. Egyébként a dokibácsi felesége januárban szül, és ő már egy hónapja beadta neki az oltást.
Ennyit erről. Végeztem, kifújt, hatszáz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Julcsikám, gratulációk a jubiláláshoz!
Melyik ágyneműt szántad Szonjusnak?
A két hét karantént a védettség kialakulásáig szabtad ki magadnak?

Mi tegnap vettünk Nimókának egy kapucnis pulcsikát (6-9 hós) a Tescoban akciósan.

Na, az alvásról van mit mesélnem nekem is!
Két variáció van (inkább 3):
1. egy hajnali pisivel kb 9-ig nyugodtan alszom :lol:
2. a hajnali pisi után nem bírok visszaaludni, fél óra múlva farkas éhes vagyok, eszem, és elnyom az álom 10-ig :wink:
3. Hajnalban arra ébredek, hogy iszonyatosan fáj a hasam tája. Alig bírok kimenni a WC-re, mert nem bírom emelni a lábam annyira keményedik és fáj oldalt a pocakom, megfűszerezve a hátsómba (végbéltájra, BOCS) irányuló erős nyilallásokkal. Ha a gyermekem hajlandó lemászni a kritikus helyről, akkor hamarabb, ha nem akkor később pillanatok alatt elmúlik az egész, de addig mindig arra gondolok, hogy biztos most megszülök. :cry:
Ma ezt az utóbbit élvezhettem sajnos, és a drága fiacskám tapodtat sem mozdult 3/4 órán át!!! Ráadásul előtte azt álmodtam, hogy elfolyt a magzatvizem, és nem tudtam, kit hívjak telefonon...gondolhatjátok, hogy éreztem magam!
Ma amúgy is extra keményedős nap van. Biztos a hidegfront!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

hanyatka
Nem a párom se szólt a kaja miatt, de szinte mindegy, mert ha szólt volna akkor is kétséges, hogy kapott volna enni. :lol:
Általában addig tudok figyelni, amig megkérdezem , hogy: Kérsz rágót? Ő mondja: aha, mire kiveszem a táskámból újra meg kell kérdeznem, hogy : Kértél? :lol: :lol:

moncsika
Látom felpörögtél ma! :lol:
Mindegy , mostmár ne aggódj ezen az egész témán, mert emiatt is keményedhetsz.
Biztos jó lesz a 4d, megy Peti is , ugye?
Én is beszéltem ma apánkkal nekem inkább fáradtank tűnt, szegénykém.
Nekem alvásnál az első kettő szokott lenni... ma pont a második verzió volt.

Ja van még egy olyan is, amikor hülyeségeket ámodom és amiatt ébredek fel. Múltkor például azt álmodtam, hogy az összes kismami ott volt apánknál és nagy banzáj volt nála, Mikulás ünnepség!Mi be voltunk öltözve lányos mikulás ruhába, tudod a kis sapi és a rövid miniszoknyás ruci, csak mindenkinek nagy volt a hasa, apánk meg volt a mikulás és mindenkit meg ultrahangozott a mikulás ruhájában, sapkájában, szakálával , úgy egymás után..de közben minden kismamival koccintott is , mire én kerültem sorra addigra már túl jól érzete magát, nekidölt annak az elsötétitett üvegű ablakának ami kidölt ő meg hátraesett a parklóba, hanyat a hóba és nevetett, én meg kiszóltam utánna, hogy akkor ma már nem csinál nekem ultrahangot, ugye?Erre jött Ágika és mondta, hogy szerinte jobban járok, ha visszajövök hétfőn(ezekszerint ez pénteken volt)
Na kábé ilyen álmaim vannak amire felébredek :lol: :lol: :lol: :lol:
chilike1

:) hát kész vagyok teljesen tőled Chilike :)teljesen feldobódtam már megint :) ilyeneket álmodni :roll: :lol:
szinte látom magam előtt apánkat ahogy kifordul a hóba :) na meg a kismamik a mini mikiruciban nagy pocakokkal :roll: :lol:

Moncsika!most már nyugodj meg,gondolj arra,hogy jól döntöttél és nem lesz semmi baj sem veled,sem a drága Nimócival.
Sajnálom,hogy a nehéz döntés után még ennyi kört kellett futnod :(

Én talán azért vagyok picit nyugisabb,mert itt nem sok embert ismerek,így többnyire itthon vagyok,ha meg kimegyünk vásárolni,azt ripsz ropsz elintézzük.Tegnap este is 8kor indultunk el egy gyors 7végi bevásárlásra és olyankor már nem sokan mászkáltak a boltba.
Bár vasárnap megyünk egy új ismerős családhoz vendégségbe,ahol 4 gyerek van,remélem senki sem beteg.

Kép
hanyatka

Moncsika!Olyan ügyik,biztos leszedik majd a lepény takarást.
Nagy élmény lesz Nektek is az tuti.

Kép
hanyatka

Sziasztok!
Chilike, hát ez kész, hangosan röhögtem :D Hogy ilyeneket hogy találsz ki??? :)

Nekem mostanában- már bocs- szexuális álmaim vannak, ma pl. egy olyan volt barátommal álmodtam, akihez nagyon nem vonzódtam már akkor sem... és olyan rossz érzésem van, hogy itt vagyok babásan, és akkor más pasikkal álmodom. De hát mit csináljak, éhes disznó ...:) Na jó csak hülyültem.
pedig sokkal inkább álmodnék Dévai-mikulásosat :D

Moncsika,
Nem először hallom ezt, hogy nem hajlandó egy házidoki oltani, elfelejti, hogy 100eFt feletti bírság jár ezért???

Én kedden oltatok, megvárom a hétfői véreredményemet, azzal elblattyogok (soron kívül) a háziorvoshoz. Ő támogatja az oltást.

Rencsikével beszéltem: sajnos teljes tilalom van a Jánosban, mármint látogatásra. Képzeljétek, még a férje sem mehet be! Szegénykém nagyon egyedül van, szobatársa sincs, és nincs is jól. Vért is kellett ma kapni (vagy 8 órán keresztül folyik neki:( szóval nincs túl jól. Az vigasztalja, hogy hétvégén jól megerősödik, és hétfő reggel mehet haza a család! És Domika teljesen jól van, még tej nem jutott neki, de valószínűleg az is lesz hamarosan. Sokat alszik a Gyönyörűség.
Puszilnak mindenkit!

na mos rohanok. Ma is vettem babaruhácskát, meg ágyra tehető zenélős játékot (abba rögtön kettőt). Szeretem ezt a teszveszelést :)
vjulcsi

Moncsika,
Nekem is elől fekvő lepényem van:(
Annak idején Hajdú Kriszta azt mondta, sajnos 4d-vel nem lehet rajta átlátni, csak 2d-vel. De valahogy biztos ki lehet kerülni, vagy 'kikegrgetni' mögüle a babát, legalábbis remélem!

Amikor a szívUH-n voltunk, akkor pl. nagyon szépen láttuk a babát, egyáltalán nem zavart be a lepény... szóval reménykedjünk, hogy nektek is úgy fog feküdni Nimóci pont, hogy mindene gyönyörűen látszódjon!

Az oltáson egyetértek, meghoztuk a döntést, most már reménykedjünk benne, hogy jó döntés volt, és ne izguljunk, OK? :lol: :wink:
vjulcsi

jaj elfelejtettem még egy dologra válaszolni.
Moncsika,
ezt az ágyneműt néztük ki. Ehhez már megvan a kismamapárna (az expon megvettük):
http://www.babafelszereles.hu/details/shimz.html

Tudod, nekünk fehér-sárga lesz a szoba alapvetően, némi piros beütéssel :)
vjulcsi

Sziasztok!

Rencsike,
itt még nem is gratuláltam!! Isten hozta Domikát !!!!

Chilike,
olyan jók a képek!! Azon gondolkoztam, hogy ők tényleg kommunikálnak? És mikor megszületnek felismerik egymást? Meg ugye normálisan nem emlékszünk mi történt velünk az anyaméhben, de az ikreknek esetleg van egy közös álmuk róla?
Meg akik később esetleg sokat veszekednek, azok már most is?

Moncsi, Julcsi
kiváncsian várom már a ti fototokat is ,ám!

Képzeljétek, hogy megérkezett a szállodába a lappföldi Mikulás. Már évek óta nálunk száll meg, hát lehet, hogy írnom kéne neki, hogy hozzon jövőre egy pozitív tesztet. Bekopogok hozzá és megmondom!! Tavaly egyik este állítólag bepiált, lehet, hogy azt hinné ajánlatot tettem neki? :shock: :shock: :shock:

Mellesleg Chilike a te álmod is olyan 18 éven felülieknek való :D :D
miniszoknya, stb.. megultrahangozlak titeket hohohóóó
:D :D :D :D :D :D
miciona

Micike,
:D:D:D

Szerintem egy próbát megér ez a dolog a Mikulásnál.... ha egyszer ő a lappföldi Miki, muszáj lenne megpróbálni :)
vjulcsi

Sziasztok!

Úgy látom ma én vagyok az első! :) Régen nem volt már ilyen! :) Hát ez most így alakult! Na nem azért vagyok fent, mert nem tudok aludni, hanem mert 8-ra kell mennem manikűröshöz, és már nem akartam visszafeküdni! Szóval gondoltam így nyugiba visszaolvasok és írok pár sort! :)

Miciona!
Hát ez a mikulás nagyon tuti lehet! Bepiál, aztán másnap - másnaposan - megy a gyerekekhez, akik mit sem gondolnak arról, hogy a Miki bácsi hol és mit csinált tegnap éjszaka! De az 5leted jó lehet! Próbáld meg, hátha! Bár én szeretném, ha azt a pozitív tesztet nem 1 év múlva látnánk! :)

Julcsi!
Nagyon sajnálom Rencsit, puszilom mondd meg neki! Tegnap próbáltam hívni de a T-Mobil nem volt "képben" ezért nem is erősködtem annyira! Majd ma megpróbálom újra, hátha tudok vele beszélni! A véreredményed tuti jó lesz, és mehet az oltás! :) Egy képet esetleg lehetne kérni a 25. hetes és 1 napos pocidról?

Chilike!
Hát ez az álom! Olyan jót nevettem, hogy a kutyáim nem tudták mi baja van a gazdinak korán reggel ilyen hangosan nevet! :):):D:D A képekről még nem mondtam semmit :oops: bocsi! De most megteszem! Nagyon-nagyon édesek, és tényleg nagyon formásak! Terveztek még egy 4D-s UH-s kukucskát?

Hanyatka!
A vendégség tuti jó lesz, majd meglátod! Egyébként ők beszélnek magyarul? És te hogy haladsz a némettel? Már akartam kérdezni, csak folyton kiment a fejemből, hogy mi is volt a problémád a levelem minőségével???? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :D :?: :?:

Kitti!
Hajdú doktornőnél az Istenhegyin genetikai Uh-n voltunk. Nekünk Apánk nem mondott semmit a szív Uh-ról. Amikor voltunk 4D-n a csaj azt mondta, hogy nagyon szépen egyenletesen ver a kis szíve, és az erek is rendben vannak! Remélem Apánk sem látja ezt majd hétfőn másképpen! :) Veled mi van? Mesélj magadról valamit! :) Olyan kíváncsi vagyok ám! :)

Nálunk holnap Mikulás Buli lesz! Vagyis Tesóméknál! :) Már annyira várom! Miklós és Mikulás együtt! Ja és a legnagyobb szám, ami tavaly is volt, hogy ErcsiApu lesz a Mikulás! Tavaly Mikey-nál nagy sikere volt, reméljük, idén sem lesz ez másképpen! :) Klassz kis ajcsikat vettünk a srácoknak, de nem írom le, mert Tesóm is olvassa a fórumot, és szeretnénk azért neki is meglepit szerezni! :) Majd készítek képeket, és teszek fel nektek! :)

Most megyek, mert lassan készülődnöm kell!
Szép napot mindenkinek! Mondjuk itt nálunk eléggé hűvös van, ezért aki ki szeretne menni - és tegye is - öltözzön fel jól! :) Azt hiszem ez az elejéről lemaradt! :) De talán Miciona érti igazán! :lol: :wink: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Ercsikati
Dejóó, hogy te is fennt vagy :lol: , olyan rossz amikor egyedül vagyok reggel itt még mindenki szépen alszik én meg levelezek magamba! :lol:
Mi is holnap megyünk Mikulásozni, előszőr a keresztfiamhoz utánna meg a sogornőm kislányához. A mi Mikulásunk "csak" csokit hoz most, de azt jó sokat :wink: , meg a kislánynak vettünk 1-2 disney-s dolgot, ilyen tojást meglepetéssel meg rúzst meg ilyesmit. Most 3 éves mániája, hogy fodrászkodik meg sminkel, gondolhatod...egy kicsit fájdalmasak a kezelései még, de majd belejön. :wink:
A párom Mikulása Milka Adventi naptárt hoz majd meg Tofefee-t(nem is tudom igy irják-e), tudod azt a nagyot az idióta képű szarvassal, meg egy szép diszdobozos kézzel készitett LINDT mikulást, ez nagyon cuki, napszeművegben fekszik féloldalt és lóg az övén a mobilja(fehér csokiból) :lol:

miciona
Hát a te hozzászólásodon is jót nevettem igy korán reggel, még hohohoóóó :lol: .
Szerintem azért próbálkozz be az igazi Mikulásnál , csak ne ülj az ölébe, mert az tényleg félreérthető... :lol: :lol:
Nem tudod véletlenül vannak mostprogramok az igazi Mikulással? Láttam tegnap, hogy csomó gyerek volt körülötte, ha esetleg van valami infód leirhatnád, elvinném a keresztfiam :wink:

julcsika
Ez teljesen természetes, már ami az álmodat illeti. Állitólag a terhességgel meg a hormonváltozással együtt járnak ezek a szexuális töltetű álmok. :wink: Nekem főleg az elején voltak ezek, még amikor el voltunk tiltva az összebújástól, aztán amikor meg már engedélyt adott apánk akkor 1x-2x nagyon jó volt, de mostanában valahogy mégsem esik jól a szex.Mármint úgy agyilag nem utasitom el a dolgot, csak amikor "élesben" megy a téma akkor nem élvezem annyira, kényelmetlen is meg aggódok is, stb. Még szerencse, hogy vannak más módszerek a tarsolyomba, igy a párom se panaszkodhat! :lol: :wink:

Az elől fekvő lepénnyel kapcsolatban: Nálunk az egyik baba elől van a másik a hátsó lepényen és amelyik elől van azt nem is igazán tudták befogni a géppel. Mondjuk nálunk biztos más, hogy takarják is egymást, de a nőci megpróbált mindent, még a hasamat is óvatosan megrázogatta, felkeltem , leguggoltam, sétáltam , stb , de még igy sem akart előbújni.
Lehet, hogy ez csak az én parám amióta apánk mondta, hogy óvatosan az ultrahanggal, mert felmelegszik a magzatviz, stb, de én úgy láttam, hgy az én babáim nem is élvezték az ultrahangozást...összebújtak , felrakták a kezüket, szóval nem akartak szerepelni...
De biztos vagyok benne, hogy ilyen 1x-2x-i uh nem árthat, csak sokszor nem szabad.
Tegnap előhivatattam pár képet a cd-ről anyukáméknak beleraktam egy szép babás fényképtartóba, és elgondolkoztam ezeken a képeken, hogy az ember olyan gyönyörűnek látja a saját gyerekéát, közben meg az a sok folt a képen, meg az árnyékok, azért nem az igazi...de az nagyon jó, hogy az ember meglátja saját magát meg a párját a gyerekekben. :wink:
Amikor meg majd megszületnek ráérünk éles foókat késziteni, addig meg legalább igy egy kicsit meg tudjuk ismerni ki lakik a pocakunkban :wink:
chilike1

miciona
Ja még annyit akartam irni az előbb, hogy igen érzik egymás, sőőőt hol összebújnak, hol megütögetik a másikat...
Múltkor olvastam, hogy nyugodtabbak a babák, ha születésük után is együtt alszanak, megkérdeztem a védőnőt, ő meg azt mondta, hogy pár hétig nem is tudják mi történik körülöttük, szóval a fene se tudja, ennek még utánna olvasok majd. Egyébként éjszaka külön kiságyban fogom altatni őket, napközben meg egy nagy fa járókát veszek a nappaliba és ott fognak aludni. :wink:

hanyatka
Ha gondolod szivesen elmesélem majd miket szoktam álmodni, a párom már úgyis unja, mindig reggel felkelek, mondom neki? jaj tudod mit álmodtam ma is...erre ő már válaszolja, hogy na jóó hagyjáál az álmaiddal :lol: , persze azért meghallgat és ő is kinevet, de tényleg hihetetlen , hogy mennyit álmodok mostanában, régen alig emlékeztem az álmaimra, mostmeg...
Én is igy próbálom meg távol tartani magam, hogy elég sokat vagyok itthon, ha meg néha kimozdulunk akkor meg kerülöm az embereket. Mondjuk tegnap este ez nem sikerült, elmentünk bevásárolni az Auchanba, késő este , azt hittem már senki nem lesz, de full-on volt az áruház és hihetetlen mennyiségeket vásárolnak az emberek, megfigyeltem, hogy igy karácsonykor, húsvétkor mindig úgy vásárolnak, mintha háborúra készülnének..
A banánért szinte "ölték" egymást, szedték le a kocsiról a nagy kartonokkal és úgy zacskozták be maguknak, az eladó ki se tudta rakni a polcra, és nagyon rendetlenség volt, minden leesve a földre, szétdobálva, felbontva-húú ezt nem szeretem, ez csak itthon van igy sztem, de még megpróbáltam viccesen felfogni és csak mosolyogtam..
Múszály volt elmennünk este bevásárolni, mert a párom kislánya ment a sulival ma Bécsbe, Adventre, és kellett csomagolni nekik kaját, üditőt, stb, még 1 órakkor a cuccait raktuk össze, szegény párom meg 6-kor vitte a buszhoz. Most ment előszőr "egyedül" kicsit aggódom, de bizom benne, hogy minden rendben lesz és biztos nagyon jól fogja érezni magát! :wink:

kislibus
merre vagy?

moncsikám
megnyugodtál már?
chilike1

Másodszor dob ki ez a nyomorult ...áááá

Jó reggelt Kislányok!

Chilike,
kár, hogy nem tegnap kérdezted Joulupukki programmját, mert ma szabad vagyok. Azt tudom, hogy a Sunday Branchon teltház lesz és utána 5-kor lesz a személyzeti Mikulás a gyerekeknek. Én dus leszek, mert mi nem megyünk ,mert a lány anyukája nem akarta, hogy idegen gyerekek közé menjen, mert nincs beoltva :(
Én lemegyek mindenképpen ,mert egyik gyedes kolleganő is jön ,aki nagyon jó bnőm :)
Te hol olvasol az ikrekről neten vagy könyvben ?
miciona

Na ez a hozzászólás egy harmada az elsőnek ezt elküldte :((

Pedig nagyon jól alakul a Mikulásunk, a kiscsaj nagyon izgatott :)))
Kapott tegnap levelet, hogy ma szépen kell felöltöznie és úgy jöjjön hozzánk és várja a következő utasításokat. Nem tudja hova megyünk csak egy cím lesz felírva (az RTL-é) . Az apja meg morogni fog, hogy nincs kedve menni sehová, mert nézni akarja a csillag születiket :))
Majd integetünk!! Az utolsó levelet meg el kell intézni, hogy egy hostess adja ott neki oda, hogy egy pirosruhás ember küldi :))) Ebben lesz leírva, hogy hol van az ajándék, ha hazaér
miciona

Ja és tegnap még csináltunk egy kis videot ahogy a Miki este nálunk jár (férjem öltözött be) és én ,mint rossz kobold játszom a telcsivel és felveszem, ahogy itt járt, még a tv-t is bekapcsolja ,ahol épp a csillagszületik megy (persze videoról hihi)
szenzációsan meg lestt csinálva. Nekem kell utoljára kimenni majd a lakásból, hogy a telefont a szoba közepére dobjam.
miciona

Szóval izgulunk mi is, hogy sikerül :))

Mindenkinek szép estét mára , vagy holnapra , ki mikor Mikizik!!

Ercsikati a kis Mikey-nak meg boldog névnapot!! Ercsiapu szakállát húzzátok meg :))

Rencsinek meg remélem jobbulást hoz a Miki a kis Dominak meg sok tejcit!!
miciona

Jó reggelt! :)
De termékenyek vagytok így szombat reggel. :)

Micike,
Húúú, nagyon profin megcsináltátok! :) Biztos nagyon boldog lesz a kislány, olyan jó, hogy ilyen komolyan veszitek. Emlékszem gyerekkoromban már az is milyen nagy szám volt, hogy reggelre az ablakunkban volt a csoki a csizmában, és soha de soha nem tudtam fentmaradni, hogy kifigyeljem, ahogy jön a Miki. De ez a meglepetés amit kitaláltatok, hát ez mindent überel.

Chilke,
Akartam már kérdezni, hogy látom mindig a brendonban meg a könyvesboltban a Hurrá Ikrek! c. könyvet. Nem olvasgattad még?

Hú de finom Mikije lesz a párodnak! Én elfelejtettem venni még, meg szerintem ő is... ma meg egész nap együtt leszünk, szóval lehet, hogy a végén együtt vesszük meg, és majd nagy titokban becsempészem a kandallón lévő kis mikulászoknikba (nálunk oda jön a Miki:)). Azt már tudom, hogy én csak egyfajta csokit akarok, amit hirdetnek az a Lindt golyó... nagyon megtetszett, és mivel szinte nem is eszem csokit, nem mindegy ugye, hogy most milyet hoz a miki.

Chilike a szexszel kapcsolatban én is így vagyok.... lehetne, de annyira azért nem akaródzik, hiába a sok álom. Viszont most megmondom őszintén, rá szeretnék kicsit hajtani a témára, mert egyre jobban fáj, amikor Apánk megvizsgál. Most is kedden kérdezte elhült fejjel, hogy hát Apa nem járkál itt (vizsgálat közben)? :) Mondtam, nem. Ki volt akadva, hogy szegény Apa, de mondtam neki, hogy ne aggódjon, Apának is megvan az öröme, de itt speckó nem járkál... nagyon nevettünk. De lényeg a lényeg, muszáj lenne valamit csinálni, mert nem tudom hogy fog kijönni így Szonja...

Kata,
De jó lesz nektem is ma! Sok szerencsét kívánok Ercsiapunak, ügyes legyen! Fanasztikus lehet, ahogy a két kis izgatott szempár figyeli őt, és ragyognak a boldogságtól :)
Sajnos nálunk nem lesz mikulásozás a lányokkal, mert Lizának majdnem 40 fokos láza van :( Voltak a László kórházban, szerencsére nem h1n1, de nagyon csúnyán elkapta valami bölcsődei vírus :(.

Lányok mi ma elutazunk egy napra a családhoz disznővágásra (képzelhetitek mennyit fogok enni- rengeteget! :)), meg még ha bírjuk akkor hazafelé benézünk a brendonba egy kis babakocsi mustrára. Szép szombatot nektek!Puszi
vjulcsi

Sziasztok!

Kifolyt a szemem, és végig se olvastam amit termeltetek!!!! :wink:

Rencsit sajnálom, hogy nincs jól, de sok-sok gyógypuszit küldök neki igy az éteren keresztül is! Meg persze Dominak is sok puszi! :wink:

Miciona! A Lappföldit ki ne hagyd!!! Minden lehetőséget meg kell ragadni!!! Amit meg a kislánynak szerveztetetk, az egyszerűen szenzációs!!! Nekünk is adhatnázok majd ötleteket jövőre!!! :wink:

Ercsikati!! Jó lehet nálatok a Mikulás ünnepség, Ercsiapunka lesz tapasztalata a Mikulásozásban! Mikey biztos fog örülni neki, az öcsé már 11 éves, de a Mikulás és Jézuska meséhez úgy ragaszkodik és ponnt tegnap mondtam anyunak, hogy miért, te honnan tudod, hogy nem létezik??? No erre kikerekedett a szeme, hogy a lenagyobb gyereke is hisz benne....:lol:

Chili! Hogy te miket tudsz álmodni!!!! :lol: A haskötőről mindenképp ird meg a tapasztalatot, ha kipróbálod!! Két akkora babával mint az egykék, egyáltalán nem csodálom, hogy nehéz a pocakkal fordulni! Nem tudom a hétfő milyen lesz apánknál, azt tudom, hogy tegnap 3 órát vártam...
A hajnali forgolódást én is elkezdtem, de annak az az oka, hogy arra ébredek, hogy pisilni kell, csak még egy fél órát eltöltök félálomban forolódva, mire eljut a tudatomi, hogy pisilni kell. Utána, ha nem vagyok éhes vissza alszom, de ha éhes vagyok ennem kell min. egy almát, vagy narancsot, hogy issza tudjak aludni.

Moncsiga! Jaj szegény, próbáld meg ilyenkor elhessegetni azt a gondolatot, hoy koraszülsz! NEM FOGSZ! De biztos nagyon rosz lehet erre kelni. A farba sugárzó késelést már én is tudom mi, sajna, de én azt is tudom mitől volt most nekem... Legalábbis remélem, hogy attól, mert akkor elég egyszerű a megelőzés... :roll:

Julcsi! Kellemes falatozást-családlátogatást, babakocsi nézegetést!!! :wink:

No apánknál: Kezdődött a 3 órai várakozással. Mire hivott volna, addigra pont pisilni voltam, behivott mást, mert annyian voltunk, mint az oroszok. Utánuk megint hivott engem, rögtön kérdezte, hgy hol voltam? Mondom neki mososlyogva, hogy pisiltem. Visszakérdi mosolyogva, hogy minek kell egy terhes nőnek pisilni??? Akkor már vigyorogva válaszoltam neki, hogy muszáj, mert a múltor is leszúrt, hogy nem pisiltem az uhu előtt.
No, ezután odaadtam a papirjaimat, akkor elkomorodott a thrombocitámon, meg a duct. venosus kóros áramlásán. És megvádolt, hogy én nem mondtam neki, hogy gyerekkoromban volt thrombocytopeniám, mert neki nincs beirva a gépbe. (No, ez az első dolog, amit minden orvosnak szoktam mondani...) És hogy fel kéne engem darabolni (közben azért vigyorgott az orra alatt). Mondtam neki, hogy az nem is lenne rossz, mert akkor 1-2 darabot le lehetne hagyni a mérlegről és máris kevesebbet nyomnék. (46,2 volt a mérlegelés) :wink:
Akkor megbszéltük, hogy kéthetente menjek laborra, hogy lássuk a thrombocytát, meg AFP-re, meg a terhesség alatt 3x ellenanyag, mert "0" nega a vércsopim, a páromé meg "A" pozitiv, diétázzak, meg járjak szorgalmasan az uhukra, de ezzel a kóros áramlással nem tudnak mit kezdeni, ha a baba szivbeteg, azzal is csak születése után. Mondtam neki, hogy egészségesek vagyunk, ne aggódjon. (Hát az aggodalom finoman szólva tükröződött az arcán...)
Eztán uhuzott is (határozottan állithatom én is, hogy egyre kellemetlenebb a hüvelyi fej felvezetése) . A babánk mocorgott ezerrel, rugdosott, már 7,5 cm. Korának tökéletesen megfelel.
Mondta, hogy lehet, hogy kisfiú. Mondom neki erre (merthogy nem ejtettek a fejem lágyára), hogy most van fütyi, vagy nincs fütyi? Mire ő: Csak annyit montdtam, hogy lehet, hogy kisfiú... De nem adtam fel ezek után sem: 50-50-%-ban lehet, hogy fiú, vagy 70-30%-ban?? Na erre már mondta, hogy 70-30... :lol:

Szóval nayon igyekeztem oldani a kialakult helyzetet, már csak magam miatt is, mert nem akarom végigaggódni az egész babavárást. Mondtam neki, hogy arra gyúrunk, hogy egészségesek vagyunk. De azért érződött a hangján, hogy ő aggódik, nem is kicsit... Hát én meg reménykedek, hogy nem lesz semmi baj.

Kép
kislibus

Sziasztok Lányok! :D

Olvasom az Uht, hogy egyre fáj nektek, én mindig azt hittem, hogy a kismamikat hasiuhval nézik meg! :shock: Hu én erre nem is gondoltam! Mit ki nem kell állnia az emberlányának.....Minden időszakban van valami megprobáltatás........

miciona: Tényleg szupi amit ki találtatok a kislánynak. Mihozzánk jövő héten jön csak a férjem kislánya, van egy lenből vart mikulás csizmám azt pakoljuk meg és akasztom az ablakba. Mire jön már itt járt a MIKUU.! :D

Julcsi: Aztán hozd a kostolót ám! :wink:

Vigyázzatok magatokra Kismamik! puszi!
emerenc

Sziasztok, csak gyors bekukk:

Emerenc, nekem nem az UH fáj, az nem is volt, hanem a kézzel nyulkálós vizsgálat.

Igazából azért jöttem, hogy jelentsem: Rencsike már nagyon jól van, megerősödött, mindent tud csinálni, és már szoptatott is :P

Jó éjt, puszi nektek!
vjulcsi

sziasztok,

így estére én is ideértem,igaz nagyon fáradtan,de örülök,mert olyan sok mindent elintéztünk.
Összeraktuk a babakocsit,voltunk obi-ba,vettem szép mikivirágot(ezt becsomagoltam piros díszpapírba és az ajtó elé került),égősort,díszeket a bejárati ajtóra,ablakokba,majd haza és leszedtük a függönyöket,párocskám megtakarította az ablakokat,a konyhait körbediszítettük az égősorral,muffint sütöttem a holnapi vendégségbe,a gyerekeknek csomagot csináltam.huh
És most kicsit feszül is a pocim.

Örvendek,hogy Rencsike már jobban van és beindult a tejci is.

Chilike,mesélj nyugodtan,teccenek az álmaid ;-)

Julcsika,nálam is volt már,hogy Apánk megkérdezte mikor járt ott a férjem utoljára :)
Ha már ilyen jól megbeszéltétek ezt a témát,bevallom,hogy én pont az ellenkezője vagyok,olyan nagy étvágyam van az utóbbi 1-2 hónapban,hogy a férjem csak mosolyog.Na és persze nálunk ő aggódik jobban :lol:

Miciona,a meglepitek fantasztikus.mesélj majd,mit szólt a kislány.

Kata,szombaton reggel 8kor manikűrös???na erre én nem lennék képes :)
Igen,ők magyarok,iwiw-en ismertem meg.
Haladgatok a némettel,nem mindig egyformán,mert néha úgy összekavarodok,hogy elmegy a kedvem tőle :)
Dobj majd egy fotót a Miki Ercsiapuról,olyan kivi vagyok ;-)
Ja és nem a minőségre "panaszkodtam",hanem a mennyiségre ;-) :)de arra is csak viccesen :)

Nálunk már járt a mikulás,egy nagy doboz Lindt bonbont kaptam.
És olyan cuki volt a férjem,mert kivette a fiókból Patrika egyetlen falatnyi rózsaszín kocsicipőjét és neki is rakott bele egy Lindt mikulást :)

Ahogy olvasom,mindenkinek bejön a Lindt csoki ;-)
Sok sok csokit,gyümölcsöt és minden földi jót hozzon nektek is a Mikulás!

Kép
hanyatka

Kislibus,sajnálom a hosszas várakozást Apánknál :(
Tudom fölösleges azt mondani,hogy ne aggódj,mert ameddig nem mondják tutira,hogy minden rendben,úgysem nyugszol meg,de hidd el nem lesz semmi gond és egészséges a kisbabátok.

Én az első 12 hétben mindig azt mondogattam,hogy tudom biztosra a Mi Bajnokunknak (ugyanis nálunk is kettőnek indult,de rögtön az elején felszívódott a másik baba,csak a lepény maradt,így abból most kettő van) nem lehet baja.Ő velünk maradt és egészséges!
Csak erre szabad gondolni neked is.

Kép
hanyatka

Julcsika,mi finit ettél??mesélj,legalább olvassam,mert ezer éve ettem igazi disznóságokat.Régen a nagyszüleimnél volt igazi nagy családi disznóvágásos összeröffenés.nyami..

Valami változás babakocsi ügyben?

Kata,Mikey-nak én is Boldog Névnapot kívánok ;-)

na azt hiszem elcsomagolom magam holnapra.
jó éjt,szép vasárnapot!

Kép
hanyatka

Jó reggelt!

Hanyattka,
Hú hát nagyon jó volt!
Maga a disznővágás pénteken volt, vidéken ( a családom nagy része vidéki, ráadásul az egyik legszebb kisvárosban laknak), szombaton pedig az egész családot meghívták a nagy kajálásra. Ez kb. 15 főt jelent legalább, de most nem számoltam, mennyien voltunk (10-en vagyunk unokatesók, 9 fiú meg én:D). Plusz nagybácsik, nagynénik, párok...
A menű orjaleves volt (isteni finom), utána volt töltött kápi, meg hurka- kolbász. Mellette még volt lájtos kaja is (csirke meg pulyka, mert 1-2-en nem szeretik a disznóságokat), meg sok pálinka meg bor :) Utána isteni sütik, meg még tortát is vittünk meg szülinap is volt.
Én ettem a disznóságokból mindenből, de szerencsére egyikből sem sokat, és csak szépen lassan- szóval nem lettem rosszul. Párom viszont nagyon rosszul lett éjjel, sajnos a sok pálnka semm tudta a kápit ellensúlyozni :(

Szívesen küldenék neked egy kis hurkát, mert hoztunk haza, de kár, hogy olyan messze vagy :(
Azt már kérdeztem, de nem emlékszem, hogy mit válaszoltál: karácsonyra nem jöttök haza?

Lányok,
voltunk tegnap a brendonban. Hát picit elájultunk. A legnormálisabb kocsi, ami abban a szisztémában működik, ami nekünk tetszik (tehát fix váz+ 3 feltét), ha mindent összeadok 150-200Ft-ra jön ki. Ez az ABC Design Astro vagy Mamba. Nagyon szuper kocsi amúgy, de ennyi pénzt nem adunk ki rá. Persze találtam a neten jóval olcsóban teszveszen, ráadásul vadiúj. De még mindig kitartok a Pierre Cardin682-nél, ma el is megyek megnézem az elefániban.
Illetve csak hogy tudjátok, nem tudom mennyire érdekel titeket, de a Praktikerben van egy Hauck babakocsi akcióban, 80eFt helyett 30eFt-ért, csak néhány napig. Mózes van hozzá, amit bele lehet tenni a sportrészbe (tehát a sportrész nem csatolható le), és sajnos elég nehéz (16 kiló) a váz+ sportrész együtt.
Azért én ma megnézem ezt is, hátha...

Szép napot, és boldog Mikit nektek!
vjulcsi

Halihó Kismamik!
Boldog Mikulást mindenkinek!

Csajok, én teljesen kész vagyok! Már 3. napja tart az a műsor,amit pénteken a 3. sz.ébredésnél vázoltam. Annyi különbséggel, hogy ma 11.30-ig nem bírtam lábra állni. Egyszerűen nem bírom megemelni a bal lábam (még fekve sem) egy mm-re sem, annyira fáj-szúr minden moccanattól az alhasam, meg végig a bal oldalam és a derekam... :shock: Rájöttem közben, hogy nem (csak) a baba csinálja, mert ma többször is átvándorolt a másik oldalra, mégis maradt a kín. Inkább a beleim lehetnek teljesen oda. A sok magnéziumtól állandóan hasmenésem van és szerintem ettől már kipusztultak a bélbolyhaim, és ezért érzékeny ennyire. Ugyanis 1-2 retyis akció után ma is hirtelen megszűnt az egész kínlódás. De addig csak vonszolom magam, mint valami sánta. Reggel is Petinek kellett betámogatnia a mosdóból, mert magamtól nem bírtam megtenni egy lépést sem. (holott ki még egedül sántikáltam) Bocsi, hogy ilyen dolgokat részletezek, de hátha hallottatok valami hasonló történetet. De miért csak a bal oldalon fáj? Nagyon ijesztő ez az egész. Tegnap elkezdtem inni a Normaflore-t, hátha használ valamit.

Libuskám, úgy látom, Apánk átment horrorba. Engem is apró véres cafatokra akart tépni, téged is darabolt... :shock: Jó lesz vigyázni vele!

Micike, nagyon kíváncsi vagyok, hogy sült el ez a szupi meglepi! Olyan ügyesek vagytok! Szeretném, ha én is képes lennék majd hasonló szövevényes kalandokat kitalálni a gyerekemnek. Micsoda emlék lesz ez majd neki...

Hanyatka, te nagyon jól bírod a kiképzést! Én hozzád képest komplett nyugdíjas-otthon vagyok...pedig nem kényeskedem, egyszerűen érzem, hogy nem bírom.

Julcsikám, de jó lehetett a pénteki családi összeröffenés. Erre is milyen jók ezek a munkálatok, hogy összehozzák egy napra az egész családot.
A Brendon hírét már én is hallottam...nem hiszem, hogy törzsvásárló leszek. :lol:

Chilikém, az álmodtól még a Petim is kész volt! Micikéhez hasonlóan én is érzem a rejtett erotikát benne...

Délután megint nézünk 3 házat... Nem igaz, hogy nem találunk már egy megfelelőt...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Mikulásos szép napot mindenkinek! :D

Hanyatka! Nem aggódom annyira, inkább tényleg reménykedem, hogy nem lesz baj. Most én is úgy állok hozzá, hogy ő azért maradt, mert erős (nálunk is ikreknek indultak). Nem semmi, hogy már meg is van az ablakpucolás-diszités. Nekem anyu elvileg jövő héten jön át segitni (ha átjön, mert ismét úgy néz ki, hogy amit igér az falra borso...) . 14-16 körül jönnek az új függönyök. Egyébként én kicsit korainak tartom már ilyenkor teljes karácsonyi puccba verni a házat, mert ok, hogy várom a karácsonyt, de az igazi diszitést mégis arra a napra szoktuk tartogatni (kilógva ezzel a sorból).
Te hogy érzed egyébként, Pattri végig bennt marad majd???

Julcsi! Nyamm... Babakocsiból én végleg a Bergon mellett maradok. Pelusból a textilt választod továbbra is?

Moncsiga! Én szolnék a házidokinak emiatt, ha a beleidre gyanakszol.....

Kép
kislibus

Hello lányok,

Megjöttem, megjártam az elefáni babadiszkontot,meg a Praktikert. Az akciós babakocsi egy nagy kalap kaki, nem bolygósítható kerekekkel, stb.
Viszont megnéztem a neten korábban már kinézett pierre cardin babakocsit, és nagyon tetszett! 80eFt-ban minden benne van, alu váz, sportrész, mózes, hordozó, két lábzsák, esővédő, pelenkázótáska. És minden feltét minden irányból felrakható :)
Szóval ezt azt hiszem meg fogjuk venni :)

Moncsika,
jaj, ezt mondani kéne valami dokinak, nem hangzik túl jól! Miért nem hívod fel holnap a házidokit legalább???
JObbulást kívánok neked!

Mindjárt herripotter :) Imádom! :)
Szép estét nektek!
vjulcsi

Voltunk benn a Jánosban, féltünk nekiugrani az éjszakának,főleg,hogy délután is volt egy "nem bírok megmozdulni"c. műsorszám. Megvizsgáltak (nagyon beégtem, majd holnap mesélek) és ami mérhető, az minden rendben van. (ami meg a "mese" része, azzal nem tudnak mit kezdeni, mert ugye szubjektív, ki hogy éli meg a dolgokat. Még CTG-re is raktak , de természetesen egy komoly keményedésem sem volt közben előtte-utána folyamatosan, de akkor nem. A gyerekem viszont boldogan rúgdalta a tappancsot a hasamon.:)

Azt mondta a dokinő, aki vizsgált, hogy szedjek másik vérképzőt a Maltofer helyett,mert azok szoktak egyéni érzékenységtől függően vagy székrekedést, vagy hasmenést okozni. Lehet, hogy akkor elmúlik a nyűgöm. Úgyhogy most nem szedem, és kínlódok csöndesen... Apánkat már föl sem merem hívni,mert teljesen elege lesz a nyűgjeimből... :oops:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!
Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Látom termeltetek szépen! :) Alig győztem visszaolvasni! :)
Hát nálunk megvolt a Miki-nap! Nagyon-nagyon klassz volt! ErcsiApu hozta a formáját! Mikey és Mikey unokatesó Zénó úgy meg voltak lepődve, hogy alig mertek megszólalni! Sokan voltunk, mert Miklós napot is tartottunk egyben, úgyhogy az egész család ott volt! 12 felnőtt és 6 gyerek! Szóval klassz volt! Készült egy nagy csomó fénykép, majd Tencivel kicsinyíttetek le, és dobok fel néhányat! :)

Moncsiga!
Remélem a gyógyszerváltás bejön, és elmúlnak ezek fránya tünetek is! Hogy álltok ház ügyben? Ne aggódj, ha nem találtok egy "normálisat" sem, akkor fogtok amikor nem is gondolnád! Szerelem lesz első látásra, majd meglátod! Mi is így voltunk a mostanival! :) Egyből beleszerettünk, amikor már kezdtük volna feladni. :D

Julcsi!
Hát a Brendon nem egy olcsó hely, ez már biztos. A babakocsival én úgy vagyok, hogy amibe bele szeretek, azt tuti meg fogjuk venni! Nekem is van már egy kiszemeltem CAM babakocsi! Nagyon klassz. És ErcsiApunak is tetszett! :)

Kislibus!
Csak arra szabad gondolni, hogy a baba makk egészséges! És nagyon tetszik a hozzáállásod, ami szintén ez! :)

Mi ma megyünk Apánkhoz, 17:30-ra! Már elterveztem, hogy viszek magammal szendvicset, mert nem szeretnék éhezni, mire haza érünk! :) Remélem jó kedve lesz! Csináltattam neki ajcsiba egy UH képet, bízom benne, hogy örülni fog, és ha esetleg nem lenne túl jó kedve, akkor ettől jó lesz! Meg aztán szeretnék vele beszélgetni kicsit, a szülésről, meg a gondjaimról! Remélem megértő lesz, és minden úgy lesz ahogyan szeretném! Nagyon szeretnék nála szülni, de a természetes szülést sajnos nekem el kell felejteni - úgy tűnik - és ezt szeretném megbeszélni vele!

Majd még lehet jövök, ha esetleg nem jönnék, akkor majd holnap beszámolok, mit sikerült elérnem Apánknál!

Mindenkinek szép napot! Nálunk ködös hideg a reggel! :( Nem szeretem, de ez a "hideg" talán a baciknak nem kedvez! Ezért egy picit örülök is neki! :)

Puszker

Kép

KépKép
ercsikati

Hanyatka!
Bocsi, lemaradt! :oops: Reggel 8-kor megyek általában mindig, mert akkor tudom, hogy az egész napom szabad utána. Igaz a kelés megvisel, de hát ez van! Felkeltem szombaton 6-kor és este 10-kor feküdtem le. Éreztem a hasamon rendesen! Aztán mondta, hogy többet ilyet nem csinálok, hogy még egy fél órát sem pihenek nap közben! A levelem ugyan elment, amivel "gondod" volt, de még azóta nem kaptam választ! :roll: Na jó csak poén volt! :) De gondoltam valamivel érvelnem kell nekem is! :) Majd küldök Miki képeket, de szerintem még Te sem ismerted volna meg ErcsiAput! :) A tesóm meg azon aggódott, hogy majd megismeri Mikey, de még a cipője sem tűnt fel annyira meg volt lepődve! :) Én a diszítésen félig már túl vagyok! Az ablakok és az erkély megvan, a bejárati ajtón már ott lóg Mikulás bácsi aranyos kis feje, de már alig várom, hogy a fát is feldíszítsem! :) Már megvettük a megfelelő színű szaloncukrot is! A fenyőnk hófehér - műfenyő, míg nincs gyerkőc - és sötét bordó, majdnem barna díszekkel, és jégszínű égővel! Nagyon szép volt tavaly is! :) Remélem idén is szép lesz! Jövőre meg már élő fa, mert úgy beszéltük meg itthon, hogy ha már lesz gyerkőc akkor már igazi fa dukál!
Nálatok milyen fa lesz? A németet meg nem feladni! Milyen volt a vendégség? Mennyi idős gyerkőcök vannak a családnál?

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt Kislányok!

Moncsi,
szegénykém, jól megszenvedsz! Gondolom az a történet, hogy lehurrogtak, hogy semmi gond, és te meg cikinek érezted! Ha igen akkor ne nagyon érdekeljen ,hogy mit mondanak!! A dokik is be vannak tojva, ha saját magukról van szó csak mással tudnak kioktatóak lenni. Az a lényeg, hogy te megnyugodj, hogy nincs gond!!
Attól sem aggódok, hogy nem fogsz majd tudni kitalálni kreatív Mikulás és egyéb meglepiket!
Julcsi,
akkor nálatok a babakocsi már a fa alá kerül? Ügyes vagy, hogy megtaláltad az ideálist! A teszveszen nehéz lett volna kikapni olcsón egy jót? Amit Rencsi írt taktikákat az nem semmi!

Kilibus,
ha nem lesz segítséged szerintem az sem gond, ha idén nem csillog-villog minden a lakásban!! Nehogy belekezdj egy nagytakarításba egyedül!!!

Hanyatka,
nálatok a névválasztásnál szempont volt, hogy mind2 nyelven használt név legyen?
Voltatok már Rothenburgban így Karácsony előtt? Igaz ott egész évben Karácsony van :)

Kata,
milyen volt apaMikulás? Örültek a fiuk? Nem ismerték meg?

Chilike,
te merre vagy szombat reggel óta??

Bodza, Andi, Ikky
nálatok hogy sikerült a Mikulás?

Nálunk elég nagyot szólt! Nagyon bejött az ötlet! Pedig a férjem lánya nem az a lelkesedő tipus. Elég visszafogott. Tetszett neki, hogy levelet kapott a Mikulástól és azon keresztül voltak a feladatok. Nem tudta hová megyünk csak a cím volt leírva. Mikor oda értünk ott már hostessek fogadtak, hogy a csillag születik forgatására jöttünk ugye? Aztán a következő levelet az egyik hostess adta neki oda, hogy egy piros ruhás ember küldi: ebben az volt ,hogy érezze jól magát. A végén fel lehetett menni a színpadra. Persze egyik szereplőhöz sem akart odameni, végül a Sthol Bucival azért lett egy foto. Mikor hazaértünk akkor meg a lakásban hevert egy újabb levél, hogy már itt járt a télapó és itt hagyta az ajikat. A telefonom meg a szoba közepén hevert és a volt benne egy kis video amit a Miki egy kis koboldja vett fel rosszalkodásból és ezen rajta van ahogy a Mikulás a lakásba jár. Előző este ezt már megcsináltuk. Úgy, hogy az erkély ajtó elé érve nyomtunk egy pauzét és addig eltűnik a Miki ,utána bekapcs és így olyan mintha eltünne láthatatlanul.
miciona

Kata 7.10-kor küldte el a hsz-t én már akkor írtam ,ami 7.53-ra lett kész. Szép vagyok nem mondom.
miciona

Sziasztok.

miciona:szupi meglepetést találtatok ki!!! Milyen kis leleményesek vagytok!!!! :lol: Biztos boldogságot okoztatok így!!!

moncsiga:Örülök hogy végülis minden rendben veletek!! Hát ha ez a gyógyszer csere tényleg beválik!!!

Katám:milyen gondjaid vannak ha megkérdezhetem? Arra gondolok amit megszeretnél kérdezni apánktól?
Ki hogy van???

chilike:örülök hogy tetszett a mikis jókívánságom!! Hogy aludtál?

Én ma voltam a 16 hetes vérvételen+levettek még egy csomó mindent.Még hogy 5 kémcső vért vesznek,dehogy vagy 10-et.De nem fájt mert nagyon ügyes volt aki levette.Kis vékony tűvel szurt meg.
A kép amivel lógok nektek kész van de sajna még mindig nagyra sikerült a kicsinyítés.Nem tudom felrakni. :cry:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

El nem hiszem! 3 napja meg akarok pusztulni, ma meg jobb vagyok, mint új koromban. :shock: :shock: :shock: Hála Istennek! Nem hiányzik a kínlódás, csak nem értem a helyzetet...

Na, a beégés: Micikém, az csak a kisebb volt,amire te gondoltál. Az történt ugyanis, hogy egy nagyon kedves Edit keresztnevű szülésznő szedett össze a folyosóról -jó 3/4 óra várakozás után- és vett a szárnyai alá. Bevitt a szülőszobára és amíg nem jön orvos, addig is csináljunk valamit felkiáltással rárakott a CTG-re. Nagyon kedves volt, egyből elöntötte a szívemet a hála, és amikor előkerült egy zöld cuccos kiscsaj aki tenni-venni kezdett a gép körül én még akkor is neki meséltem a tüneteimet. A szülésznő kissé zavarba jött és csak annyit mondott: most már a doktornőnek tessék mondani. Basszus, és simán valami műtős segédnek néztem a dokinőt, még hátat is fordítottam neki! Mentségemre legyen mondva,semmi megkülönböztető jelzést nem használt... :shock: Na, képzelhetitek, milyen hangulatban folyt utána a vizsgálat... csak annyit mondok, nem alakult ki kölcsönös
szimpátia közöttünk. :oops: :oops:

Nem merem elkiabálni, de lehet, hogy megint találtunk egy szimpi kis házat. Remélem, ezzel végre már semmi gond nem lesz!

Micike, megjegyzem a Mikis forgatókönyveteket, hátha -persze csak az engedélyeddel- később hasznosítani tudom.

Kata!Majd mesélj, mi volt Apánknál!

Melike! Nekem is nagyon tetszenek a képek, amiket a hsz-be szoktál illeszteni! Köszi utólag is a jókívánságot! Látod, úgy el voltam foglalva a nyűgömmel, hogy nem is reagáltam rá. Nem szép dolog...de tanultam belőle.
Ez egy bocsi-virág tőlem, neked:

Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Olyan jó a Mikulásos beszámolókat olvasni!!!

Miciona! Nyugi, csak lassan csinálom azt a nagytakaritást, apránként... :wink: Nem semmi, olyan részletekre is gondoltatok amik eszembe nem jutottak volna. És a kislány örült, az a legfontosabb!!!

Ercsikati! Ha apánk nem lesz esetleg rózsás kedvében, az aji biztos feldobja!!!

Melania! Nem tévesztetted el véletlen az ajtót és a véradóba mentél be??? Rengeteg az a 10 kémcső vér... Én még csak ma kérek időpontot ide a tehesgondozásra, hoy legyen AFP beutalóm, meg még nem tudom, hogy a vérképre is adnának-e ott, vagy házidoki... Ezt majd meglátom. Ja, és a kedvenc: fogászat...
Ha a képet Gimp-ben kicsinyited, akkor az Image menüben a scale image-re kell nyomni, akkor megjelenik az Imege size, ott a width mezőbe beirod, hogy 600, az egység pixel. A többit a progi utána állitja, eztán csak el kell menteni a képet. És feltenni ide. :D

Chili! Merre vagy??

Julcsi! Jó hogy meg van a kiválasztott!!! :) Szonjának biztos kényelmes lesz!

Moncsiga! Hát kivánom, hogy ez a gyógyszer hanyagolás-váltás hozza meg végre neked a nyugit, mert ez igy biztos nagyon rossz.
Én szélgörcsöktől szenvedek most, hogy elkezdtem megint zöldséget meg húst enni. A belem nem birja, de nekem annyiból könnyebb, hogy már terhesség előtt is produkáltam hasonlókat és hozzászoktam.
Az meg, hogy esetleg mit szóltak a kórházban a "szubjektiv" tüneteidhez, tojd le! Sokat küzdöttél Nimródért, érthető, hogy aggódsz, ilyenkor ne foglalkozz azzal, hogy ki mit szól! Ti ketten jól legyetek, az a legfontosabb!!!

Én meg rájöttem mitől hizok. :) Kiszámoltam a napi kalóriaszükségletemet a terhességet is beleszámitva. A kajákat is irtam a hétvégén , hogy mennyi kalória, fehérje, szénhidrát, zsir... Hát kalóriában jóval többet vittem be eddig mint amire szükségem lett volna, aminek a jó része szénhidrát és zsirfogyasztásból jött ki. (császárszalonna, disznósajt, aszalt gyümölcs, befőtt...) Nem csoda, hogy hiztam. Most megpróbálom az étrendet úgy összeállitani, hogy csak annyi kalóriát egyek meg, amennyi kell, meg a fehérjére figyelek, hogy az meglegyen. (Nem mindig volt meg a szükséglet fedezése)...
Sajtból próbáltunk volna a hétvégén alacsony zsirtartalmút beszerezni (óvári, tenkes, köményes), hát természetesen nem lehet kapni... :evil: Még a tescot, vagy corat megpróbálom...

Kép
kislibus

Sziasztok kismamik

Igen hétvégére "leléptem", még annyi időm se volt nettezni, hogy elolvasam mit irtatok.., de ma bepótoltam.

Szombaton délelőtt megpróbáltam aludni, de nem jött össze, ugye péntek este irtam, hogy fél2-kor feküdtünk, reggel 6-kor meg indulni kellett a páromnak itthonról, hogy a lánya elérje a buszt(tudjátok oszt. kirándulásra Bécsbe mentek), ilyenkor én se tudok aludni, felkelek megnézem mindent bepakoltak -e , hűtőből kaja, stb. Mire hazaért a párom addigra aludtam pont vissza, úgy 8-fél9 körül, aztán ő elment a haverjaival uszodába, hozzánk meg jött apum fél11 körül, szóval igy 2 órákat aludtam kábé.
Délután mikor elment apum(addig megfőztem, stb) pont jött a párom meg a sogorom, akkor velük voltam elfoglalva, este dvd-tünk, éjfél körül meg jött a lányzó, teljesen kifáradva, úgyhogy mindenki "összeesett" a fáradságtól. Vasárnap korán kellett kelnem(pedig pont tudtam volna aludni), mert ugye be kellett csempészni a mikulás csomagokat a cipőkbe, amig mindenki alszik.
Aztán mire felkelt mindenki, már kezdhetünk is készülődni, mert 3 helyre is mentünk, szóval mozgalmas volt a mikulás. Elég későn értünk haza, először mentünk anyumékhoz a keresztfiamhoz, aztán haza kellett vinnünk az egyik rokon kislányt aki itt aludt nálunk, utánna meg mentünk sogornőmékhez, ahova jött a mikulás, nagyon sokat nevettünk, rengeteg csomagot kaptunk mi is. Pont beszéltük , hogy ki fogja ezt a rengeteg csokit megenni, majd sütök valami sütit amibe beleteszem...
chilike1

Moncsiga! Örülök, hogy jobb vagy mint új korodban! Akkor tényleg a vastól lehetett???!!!
Házhoz megy a drukk!!!
A dokinős sztroit tekintve meg annyi baj legyen, senkire nincs ráirva, hogy én vagyok az orvos... Ezen ha egy orvos besértődik, annak csak gratulálni tudok...

Kép
kislibus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?