Sziasztok!
Kifolyt a szemem, és végig se olvastam amit termeltetek!!!!
Rencsit sajnálom, hogy nincs jól, de sok-sok gyógypuszit küldök neki igy az éteren keresztül is! Meg persze Dominak is sok puszi!
Miciona! A Lappföldit ki ne hagyd!!! Minden lehetőséget meg kell ragadni!!! Amit meg a kislánynak szerveztetetk, az egyszerűen szenzációs!!! Nekünk is adhatnázok majd ötleteket jövőre!!!
Ercsikati!! Jó lehet nálatok a Mikulás ünnepség, Ercsiapunka lesz tapasztalata a Mikulásozásban! Mikey biztos fog örülni neki, az öcsé már 11 éves, de a Mikulás és Jézuska meséhez úgy ragaszkodik és ponnt tegnap mondtam anyunak, hogy miért, te honnan tudod, hogy nem létezik??? No erre kikerekedett a szeme, hogy a lenagyobb gyereke is hisz benne....
Chili! Hogy te miket tudsz álmodni!!!!
A haskötőről mindenképp ird meg a tapasztalatot, ha kipróbálod!! Két akkora babával mint az egykék, egyáltalán nem csodálom, hogy nehéz a pocakkal fordulni! Nem tudom a hétfő milyen lesz apánknál, azt tudom, hogy tegnap 3 órát vártam...
A hajnali forgolódást én is elkezdtem, de annak az az oka, hogy arra ébredek, hogy pisilni kell, csak még egy fél órát eltöltök félálomban forolódva, mire eljut a tudatomi, hogy pisilni kell. Utána, ha nem vagyok éhes vissza alszom, de ha éhes vagyok ennem kell min. egy almát, vagy narancsot, hogy issza tudjak aludni.
Moncsiga! Jaj szegény, próbáld meg ilyenkor elhessegetni azt a gondolatot, hoy koraszülsz! NEM FOGSZ! De biztos nagyon rosz lehet erre kelni. A farba sugárzó késelést már én is tudom mi, sajna, de én azt is tudom mitől volt most nekem... Legalábbis remélem, hogy attól, mert akkor elég egyszerű a megelőzés...
Julcsi! Kellemes falatozást-családlátogatást, babakocsi nézegetést!!!
No apánknál: Kezdődött a 3 órai várakozással. Mire hivott volna, addigra pont pisilni voltam, behivott mást, mert annyian voltunk, mint az oroszok. Utánuk megint hivott engem, rögtön kérdezte, hgy hol voltam? Mondom neki mososlyogva, hogy pisiltem. Visszakérdi mosolyogva, hogy minek kell egy terhes nőnek pisilni??? Akkor már vigyorogva válaszoltam neki, hogy muszáj, mert a múltor is leszúrt, hogy nem pisiltem az uhu előtt.
No, ezután odaadtam a papirjaimat, akkor elkomorodott a thrombocitámon, meg a duct. venosus kóros áramlásán. És megvádolt, hogy én nem mondtam neki, hogy gyerekkoromban volt thrombocytopeniám, mert neki nincs beirva a gépbe. (No, ez az első dolog, amit minden orvosnak szoktam mondani...) És hogy fel kéne engem darabolni (közben azért vigyorgott az orra alatt). Mondtam neki, hogy az nem is lenne rossz, mert akkor 1-2 darabot le lehetne hagyni a mérlegről és máris kevesebbet nyomnék. (46,2 volt a mérlegelés)
Akkor megbszéltük, hogy kéthetente menjek laborra, hogy lássuk a thrombocytát, meg AFP-re, meg a terhesség alatt 3x ellenanyag, mert "0" nega a vércsopim, a páromé meg "A" pozitiv, diétázzak, meg járjak szorgalmasan az uhukra, de ezzel a kóros áramlással nem tudnak mit kezdeni, ha a baba szivbeteg, azzal is csak születése után. Mondtam neki, hogy egészségesek vagyunk, ne aggódjon. (Hát az aggodalom finoman szólva tükröződött az arcán...)
Eztán uhuzott is (határozottan állithatom én is, hogy egyre kellemetlenebb a hüvelyi fej felvezetése) . A babánk mocorgott ezerrel, rugdosott, már 7,5 cm. Korának tökéletesen megfelel.
Mondta, hogy lehet, hogy kisfiú. Mondom neki erre (merthogy nem ejtettek a fejem lágyára), hogy most van fütyi, vagy nincs fütyi? Mire ő: Csak annyit montdtam, hogy lehet, hogy kisfiú... De nem adtam fel ezek után sem: 50-50-%-ban lehet, hogy fiú, vagy 70-30%-ban?? Na erre már mondta, hogy 70-30...
Szóval nayon igyekeztem oldani a kialakult helyzetet, már csak magam miatt is, mert nem akarom végigaggódni az egész babavárást. Mondtam neki, hogy arra gyúrunk, hogy egészségesek vagyunk. De azért érződött a hangján, hogy ő aggódik, nem is kicsit... Hát én meg reménykedek, hogy nem lesz semmi baj.