Új privát üzeneted érkezett!

Kézigránát?

Az szép!
Megsérült vki??

KépKép
b_judyt

Babaim...ez nagyon félelmetes. Szerencse, hogy nem sérült meg senki.

Szecs...mindig be van kapcsolva a telefonom...bármikor írhatsz rá.

Timi
Kép
vt72

Babaimado, ez elképesztő :shock: :shock: :shock:
Köszi Timi, remélem hamarosan berreg majd :D

KépKép
Kép
szecs

Szecs, szorítunk!

babaimádó
Kép
babaimado

Kézigránát... szép...
Valaki nagyon unatkozik, hogy ilyenekkel játszadozik hajnalban.. :evil:

Még jó, hogy nem ment akkor oda senki.. pl. kutyát sétáltatni :?

Szecs DRUKKK++++

Alvás
Manó 13 után elaludt, még alszik... ő bír 2-4 órát is aludni délben :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia...de Jó Levinek! Én is tudnék aludni...de Zsolti ma is csak a kezemben aludt egy háromnegyed órát. Szaunának jó volt ez az idő :)

Timi
Kép
vt72

Én is aludtam 1/2 1-3-ig. Ömlött rólam közben a víz. Úgy érzem, nincs oxigén.Kinyitottam az ablakot, de meleg jön be.

babaimádó
Kép
babaimado

Szecs?? Lassan 5 órája nem jelentkeztél :lol:

Babaim. neked is már csak 3 hét. Szeretnél te is előbb szülni pár nappal?

Vivike is most kelt, fél 2-től aludt.
Délelőtt kapott egy kis tejfölt, nagyon szereti. Ahogy vitte be a szobába, elesett szegénykém, és kiborult a finomság. Úgy sírt a lelkem, azt hittem betört a feje, de a tejfölt siratta. De volt még itthon, kapott másikat.
Úgy imádom, ahogy kaja kerül a képbe, felcsillan a szeme :lol:
(anyja lánya :lol: )

Timi, jó is ez a páros izzadás :lol: :lol: :lol:

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Én is aludtam egy jót :D :D :D :D :D
Judyt, nekem nem is fontos, hogy a kiírás előtt jöjjön, csak nagyon-nagyon-nagyon szeretném ha magától indulna be és természetesen születne meg, mindenféle fájdalomcsillapítás és beavatkozás nélkül. De sajnos a megindítás megnöveli a császár esélyét :( Ezért ilyen fontos nekem, hogy elinduljon időben.
Nekem a páros izzadás már csak halvány emlékfoszlány :wink:

KépKép
Kép
szecs

Judyt, még ráér a baba.

Szecs:fájd.csill.néálkül???Jájj..én nem merném, tisztellek érte.

babaimádó
Kép
babaimado

Szecs...Zsoltival izzadtam párosan :D
Neked ilyen emléked csak nagyon csecsemőkorodból lehet...de arra nem emlékezhetsz :P
Majd Blankával :)
Nekem +1 hetet adott a doki...ennyi idő alatt Blanka biztos kíváncsi lesz a kinti világra :)

Timi
Kép
vt72

Bjudyt...imádnivaló lehet Vivi, ahogy sajnálja a tejföl balesetét. Nagyon szociális :D
Örülök, hogy a végén mégis ehetett tejfölt :)

Timi
Kép
vt72

Babaimado, majd akkor jár az elismerés, ha túl leszek rajta :)
Timi, tudom én, hogy babás izzadásról volt szó, de nem tudtam kihagyni ezt a feldobott labdát :lol: Nekem is egy hetet adott a doki. Te nem voltál türelmetlen, vagy nem aggódtál az utolsó napokban? Én már lassan magammal nem bírom ki egy fedél alatt :D Imádom a férjemet, amiért elvisel...

KépKép
Kép
szecs

Szecs...én nem voltam türelmetlen. Igaz, nekem fájásaim sem voltak a szülés elindulásáig. Zsolti olyan kis nyugodt pocaklakó volt...semmi gondot nem okozott a 40 hét alatt :)

A babás izzadásban gyakrabban lesz részed az első időben mint a papásban :oops: Legalábbis nálunk ez volt :)

Én mindig attól féltem csak, hogy valahol házon kívül jön rám a szülés...ezért az utolsó héten már sehová se mertem egyedül menni. Vagy anyukám vagy a férjem kísért el mindenhová. Aztán mégis itthon voltam, mikor eljött az idő :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Babai
Fájdalomcsillapítás nélkül...
Levi úgy született... semmi előkészület nem volt :lol:
A másodikat is úgy szeretném majd :wink:
(annyira nem is fájt... csak a végén)
Nagyon bejött, hogy beszéltem hozzá és simogattam a hasam közben...

Levi is nagyon nyugodt volt pocaklakóként....
Nem rúgott, nem nyomott itt-ott :roll:

Papás izzadás is volt... az utsó pont a 40. héten :lol: :oops:

Szegény Vivi.... úgy sírni... :?
Mamóm nem szereti a tejfölt :?

Meleg....
Holnap meló... skék nadrág, stb... :shock: :cry: :roll:
Biztos folyni fog ott is a víz :oops:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Szecs, minden ok?

Timi, aztán rájöttél, hogy nem úgy indul a szülés, mint a filmeken :lol:
Én is mindig attól féltem, hogy a magzatvíz vhol az utcán hagy el, de megelőzte 10 óra fájdalom.
Viv is fájd. csill. nélkül született, de így volt életem legszebb élménye.

Kia, jó munkát, remélem nem lesz sok!

KépKép
b_judyt

Kia...én is könnyű napot kívánok Neked!

Mi ma megyünk dédiékhez... délután leszek csak valamikor.
Telefont viszem :lol:
Már olyan izgalmas...max egy hét és meg lesz a baba szerintem :D

BJudyt...nekem is fájdalomcsillapítás nélkül indult a dolog...csak a császár miatt kaptam a végén. De tényleg egy csodás élmény maradt még így is.

Remélem minden pocakos jól aludt!

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Hosszú idő óta ez volt a legpihentetőbb éjszakai alvás amiben részem volt :D Kipihent vagyok és kisimult, úgyhogy ma betervezek valami programot, mert nagyon mehetnékem van. Én nem félek, hogy az utcán indul be a szülés, csak induljon :D

KépKép
Kép
szecs

Alig aludtunk. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado, kitartás, ma jön a hidegfront!!!

KépKép
Kép
szecs

Attól félek én is...kissé fájdogat lent...

babaimádó
Kép
babaimado

Őrületes a hőség. A kórházba bekészített 2 papucsból (szobai, zuhanyzós) egyikbe sem megybele a lábam. Megint beruházni kellett 2 papucsra. Lábaim: iszonyat.-..

Szegény Kia, a kék naciban... :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép

Egész éjjel borogattam, ma így néz ki....ááááááááááááá :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaasztok!

Gyorsan visszaolvastam, hát volt mit.
Megjöttünk a vidéki "pihenésről". Nem részletezem, csak annyit, hogy nagyon-nagyon meleg volt, van és nagyon nehezen bírom. Ráadásul ott ezernyi szúnyog is volt. Hát el tudjátok képzelni. Nekem jobb lett volna itthon, de kénytelenek voltunk menni, a fűzfa alatt is melegem volt.

Sokat gondoltam rátok, azt hittem mire megjövök Blanka már kibújik ettől a dög melegtől.
Szecs nagyon szorítok neked! :-)
Szecs Te nem raksz fel utolsó napjaidban készült képet, hogy mekkora a pocak?
Ma éjjel jön a hideg front. Állítólag csak 3 napig lesz hűvösebb.

Babaim nagyon szép mérettel rendelkezik Fanni jó volt olvasni, és a hasad is nagyot nőtt. :-)
Hát a lábad nem semmi, nekem sajnos fokozatosan a 4-5 hónaptól így dagad, de most az enyém is még dagadtabb, lehet, hogy lefényképezem én is. Együttérzek veled.!!! Már a lábujjaim is dagadnak.
Nekem is azt mondta a doki, hogy folyamatosan mérjem a vérnyomásom a vizesedés és meleg miatt. Amikor meglátta a lábam majdnem rosszul lett, azt mondta, hogy sok pihenés, dehát reggel felkelek és 1/2 óra múlva már újra dagadt. :-(

Timi, ripley, b_judyt, Kia szegény gyerkőcök is nagyon nehezen bírják ezt a meleget gondolom.
Olvastam, hogy jól vagytok a picúrokkal együtt! :-)

Kép
judit70

Jahh a kórházi papucsok nekem sem jönnek már rám, pedig 2 számmal nagyobbak :-(

Kép
judit70

Szia Judit! Örülök, hogy "átvészelted" a nyaralást :)

Babaim...pihentesd a lábaidat...nagyon megdagadtak szegénykém.
Judit...Te is!!!

Szecs...merre jártál végül?

Mi a dédiéknél szaunáztunk...harmadik emelet, panel, lapostető...úgyhogy már nagyon várjuk a hűvöset :)

Kis bemutató a gyerekruhák érdekes méretezéséről...vagy a gyerekek nem méret szerinti növekedéséről :)
Az első kép február 4-én készült, a második ma reggel. A ruha 2-4 hós, 62-es a címkéje szerint :)

Kép

Kép

Timi
Kép
vt72

Timi! Most látom ez a kis drága ma 8 hónapos! Gratulálok, hogy megy az idő! Nagyon édi! Hát rendesen el van méretezve a ruha, nem semmi!

Szegények jó meleg lehetett a dédinél lapostető alatt, főleg hogy még panel is! Húúúúúúúúúúúúú, jó pihenést nektek :-)

Kép
judit70

Judit, köszi! Tényleg nagyon megy az idő...nem olyan rég volt karácsony...akkor még icipici volt :) Most meg már kész legény :D

Timi
Kép
vt72

Szecs?

Judit, üdv itthon!

Vt: édes!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Timi, de jó lehet ilyen mosolyra ébredni :D
Én is kaptam egy szerintem pont ilyen zsiráfos (csak rózsaszín, természetesen) napozót. Állítólag újszülött méret (0-0 hó), de rögtön a 0-3 hós cuccokhoz raktam, mert már most akkorának tűnt :shock:

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Üdv Judit újra itthon!
Tessék hidegfront, ugyanolyan meleg van, mint tegnap...

Timi, édes kislegény :lol:
A számozásra rég nem adok én sem, Vivinek pl. 8-9évesre való bugyija van. És most hordja. Nem hiszem, hogy a 8 éveseknek ilyen csepp fenekük van.
Zsoltinak boldog hófordulót!

Babaim. szép méretű a lábad, pihenj sokat!
Papuccsal anno én is befürödtem, a következőnél már tudni fogom, hogy előre nem szabad megvenni, csak az utolsó hetekben :D

KépKép
b_judyt

Jajj, bocsánat, azt elfelejtettem mondani, hogy tegnap végül csak tescoztunk, mert maga alá gyűrt a fáradtság délutánra. De készen vannak a fürdőszobapolcok és tegnap át is pakolásztunk. Meg Blanka kapott saját (nyuszis) akasztót a kis fürdőlepedőjének+babafürdető hálónak :)

KépKép
Kép
szecs

Szecs, azt hittem szülsz! Veled álmodtam és mondtam Apának, hogy tuti ma szülsz, vagy már meg is van Blanka.

babaimádó
Kép
babaimado

De jó Babaimado, bárcsak igazad lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még jó pár óra hátravan a napból :wink:

KépKép
Kép
szecs

Jóreggelt!
7.20-kor keltünk. Ez csak azért érdekes, mert mióta Zsolti megszületett, nem aludtunk reggel ilyen sokáig :) Először azt hittem, hogy beteg...de nem :D
Kétszer kelt csak éjszaka, úgyhogy nagyon megdicsértük Zsoltit, hogy ilyen jól aludhattunk :)

Kellemesebb ez a hűvös, csak az előbb csepergett az eső, így eltolódott a séta indulása.

Szecs...aranyos, hogy már külön akasztója is van Blankának.
Nálunk a szennyestartó az, ami külön van Zsoltinak.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Én is sokat gondoltam Szecsre, nem aludtam jól a melegtől, de most nagyon jól esik ez a szellőcske.
Végre ma már kapunk levegőt!

Már hajnalban hallottam, hogy fúj a szél, akkor gondoltam, hogy hátha beindul a szülés!

Tegnap este az ígérték, hogy 9-kor jégeső és vihar várható Pesten, hát ez elmaradt.

Timi, valószínű, hogy Zsolti is azért aludt tovább, mert kellemesebb az idő. Nem?

Judyt ezt nem mondod, hogy így el vannak számozva a bugyik is. Jól meg kell nézni mindent amit vesz az ember.

Szecs kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babaim lábad milyen? Nekem most is dagad azért, csak nem annyira mint a melegben

Kép
judit70

Lejjebb ment, de most megint nem annyira jó.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

A tegnapi nap szenvedés volt...
Nagyon meleg volt... főleg az aszfalton hosszú és sötétkék kertészgatyában :roll:

Babai
Nagyon dagad.... Jobbulást!

Zsolti nagyon édes pasi!

A ruhaméretek... Levi még hord néhány 18-24 hósra való ruhát... :lol:

Szecs DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK++++++++++++++++++++++

Kitartás ebben a melegben!

Mi holnap megyünk "vidékre" :D ... a nagyszülőkhöz.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

A szél fújásával egyenes arányban görcsölök. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim jobbulást, szegény ezek a görcsök téged elég gyakran megviselnek.

Én is aggódom egy kicsit, mert ma még csak reggel éreztem, hogy mocorog a picur. Remélem este még fog, ha nem akkor holnap megyek a védőnőhöz. Lehet, hogy őt is megviseli ez a bolondos időjárás.

Kép
judit70

Judit...biztos, hogy érzik az időváltozást. Csak az a baj, hogy semennyivel nem érzem hűvösebbnek az időt...csak a szél erősödött meg nagyon. Ez meg úgy látom, hogy Zsoltinak nem tetszik....legalábbis elég nyűgös ma :)

Remélem KisJudit is jelez Neked hamarosan.

Babaim...pihenj sokat!

Timi
Kép
vt72

Jó reggelt!

Judit, remélem, megnyugodtál. Ha még mindig nem, akkor egyél csokit, mogyorót, gyümit és meglátod, rögtön megindul a ficánkolás a pocidban.+++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jóreggelt!

Kia...jó utat Nektek! Mennyi időre mentek?

Judit...remélem azóta már mocorgott a babód :)

Babaim...Te meg remélem már visszaaludtál azóta kicsit :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Kitartás!

Mocorgás...
Levi csak ritkán mocorgott bent.. de kint is nyugodt baba volt :D

Timi...
Ma megyünk Manóval kettesben és csüt. este jövünk...
Aztán péntek pakolás és szombaton irány Orosháza :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Nem nagyon leszek ma, mert szó szerint semmit nem aludtam az éjjel :( Tegnap déltől egészen este kilencig fájásaim voltak, de 10 percnél nem jöttek sűrűbben és nem is erősödtek, így már nem is reménykedtem nagyon. Hihetetlen, más ennyi idő alatt megszül egy gyereket... Mindegy, bele kell törődnöm, hogy itt nem én irányítok. Úgyhogy megyek és próbálok aludni egy kicsit.

KépKép
Kép
szecs

Szecs...pihenjél. Hidd el, nemsokára Blanka veletek lesz, de ő dönti el, hogy ez mikor van.

Timi
Kép
vt72

Szecs+++++++++++
Pihenjél sokat, amennyit tudsz, legyen erőd!

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Szecs +++++++++++++++++++++++++++++
Sokat gondolok rátok!

Mozgást nem nagyon érzékelek még mindig, sajna a csoki sem segített, 13 órától van a védőnő azt mondta, hogy mehetek, utána megírom, hogy mi volt. Remélem, hogy csak lusti a kislányunk!
Már tegnap dél óta olyan furcsán érzem magam, mint aki be van narkózva. Gondolom az időjárásváltozás miatt

Nem tudtok valami olcsó bababoltot ahol be tudok vásárolni? Igazából még sok minden hiányzik. A pelustól kezdve, a cumi, türcsi, kiskád, stb. minden. Tudjátok én babonából nem mertem eddig venni semmit, csak a kiságy van meg.
Vagy ha valami ötletetek van hogy merre induljak megköszönöm.

Babaim, nagyon korán fent voltál, remélem visszapihentél.

Kia jó pihenést kívánok nektek. Orosháza :-) Nekem vannak nagyszülők révén ott is rokonaim.
Szerdától állítólag megint jön a kánikula.

Kép
judit70

Judit...nekem nemrég egy házbeli anyuka a Mária Bababoltot ajánlotta.
http://www.bebibolt.hu/
ez a honlapjuk. Én nem voltam ott...így nem ismerem.

Timi
Kép
vt72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?