Sziasztok Csajszik!
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy a mélyponton támogattatok a barátainkkal kapcsolatos csalódás miatt, tündérek vagytok!!!!
Képzeljétek, viszont van fejlemény, tegnap hívtak minket telefonon, és megkértek, hogy mindenképpen beszéljünk róla, merthogy nem akarják, hogy megszakadjon a barátság, úgyhogy tegnap este átmentünk, kb. 4 órán keresztül beszélgettünk, és tisztáztunk minden félreértést, kiderült, hogy a probléma fő oka, hogy nem vagyunk gondolatolvasók
, meg ők sem
, és hogy félrebeszéltünk egymás mellett, és ebből lett a harag. Úgyhogy egyelőre úgy néz ki, hogy helyre álltak a dolgok. Remélem nem lesz több hasonló helyzet...
Manda drága,
Semmi gond az MSN miatt, teljesen megértelek, a munka, az munka
Fel sem merült bennem, hogy emiatt nehezteljek, vagy hasonló!!
De ari vagy!
Millió puszi!
Mot,
Látod, pörögnek az események, és érdemes volt várnotok!
Ez engem is vígasztal valamellyest! Türelem babócát terem!
Nagyon drukkolok Neked! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
Esperanza, Viki
Csak ismételni tudnám önmagam, nagyon drukkolok Nektek is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
Chestimami,
Annyira szuper, hogy már a 13. hétben jársz!
Elhiszem, hogy nagyon várod már az UH-ot, ha terhes lennék, és nagyon-nagyon sok pénzem lenne, akkor tutira vennék otthonra egy UH-ot
De meglásd úgy rohan az idő, nemsokára majd már azon drukkolunk Neked, hogy mikor bújik ki Picur!
Tényleg, kezd már növögetni pocód?
Lucia,
A válasszal már mindenképp lecsúsztam
De, ha tegnap válaszoltam volna, azt írtam volna, hogy sztem 1. cn, és pénteken irány a BMC... - de látom, ez meg is történt!
Akkor a férjecskédnek is nagyon korán volt, hogy vérével a zsebében utazgatott
Kiscsillag,
Dejó-dejó, nemsokára újra inszem!Természetesen nagyon fogok drukkolni!
HAJRÁ!!!!
Ria,
Örülök, hogy jelentkeztél! Mennek ezerrel a drukkok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
Az oké, hogy dolgozol, de semmiképpen ne idegeskedj, és ne dolgozz azért túl sokat! Egyél sok vitamint, fehérjét, igyál sokat, és meglátod, minden rendben lesz!!!
Ideje már, hogy nálatok is kopogtasson a gólya!
Elvégre tavasz van!
Hú, nem szabad kihagynom, hogy nem jövök, mert akkor regényt írok - ezért elnézést mindenkitől!
Millió puszi mindenkinek!