Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek kellemes húsvétot!!!!

Holnap első szuri... Kép
mot

Mot Kép
Juj, de izgis! Kép Te fogod beadni magadnak??

Én is mindenkinek nagyon Boldog Húsvétot kívánok!! Sok-sok locsolót!! Kép
Kép

Chesti drága, nekem húsvét hétfőn lesz az UH és akkor már remélem tudni fogom mikor lesz az inszem. Kép

Ria, jelentkezz!!! Én is kíváncsi vagyok mi van veled!! Drukkolok, hogy minden ok legyen!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Az egyik szuri izomba megy (popsi), úgyhogy ügyelet!!!! Kép
mot

KiscsillagKép
Inszem előtt miket fogsz kapni és mennyi ideig?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Mot Kép
Az nagyon durva. Kép Én mondjuk a hasamba se adnám be, mert nagyon félek tőle. Kép Na, drukkolok neked!!! Kép

Nviki Kép
Eddig ugyanaz, mint az első volt. 3.naptól 5 napon át Clostyt. Aztán most a 11.napon UH, majd repesztő szuri és inszem. Ennyi. Kép Ja és utána meg a Duphaston volt, de lehet, hogy most az más lesz. Te is inszem elött állsz???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Mindenkinek sok sok nyuszit kívánok KépI

Kép

Kiscsillag várjuk a fejleményeket, már vinnélek fel táblázatba, mikor indul stimud Kép

Mot drága téged már javitottalak is táblázatban, kezdődik, nagyon szoritunk érted Kép

Puszi mindenkinek Kép

chesti

Sziasztok!
Még élek,vissza mentem dolgozni meg a gépünk sem volt jó.De most már minden oké,tul vagyok az inszemen,szerdán 12-én meg csinálták.Idáig jól érzem magamat,semmi láz semmi torok fájás remélem nem is lesz.28.-án megyek tesztelésre,de most nem maradok itthon betegállományba,ugy érzem jobb lesz dolgozni,akkor nem fogok egyfolytában magammal foglalkozni,majd délutánonként sokat fogok pihizni.Amugy köszi hogy gondoltatok rám.Mindenkinek sok sikert!
ria75

Mindenkinek Boldog Húsvétot!! Nem tudom miért, nekem ez valahogy talán nagyobb ünnep, mint a Karácsony.

Szóval végül voltam ma, vettek vért, FSH: 5,5. Mást nem néztek. Már minden csaka TSH-tól függ, hogy 1 és 2 között legyen, egylőre 3,5-ig sikerült letornászni, bár ez már sokal jobb ,mint a 4,9. Egyúttal a férjemet is elkapták vérvételre, meg meg kellett ismételni a spermavizsgálatot is. Mondta is hogy kiszúrás, reggel fél8 kor még alszanak azok a kiskatonák. Aztán képzeljétek mi történt. Ugye le kellett vinni 1 cső vért a főbejárathoz, gondoltuk, mivel esik az eső, hát arra kanyarodunk a kocsival, aztán elvisz engem dolgozni. Majd olyan fél 12 fele felhív engem drága férjem telefonon, hogy képzeljem mi van a zakója zsebében???? Egy cső vér. Kép Kép A saját vére!!!

Esperanza, és mindenki, aki a nyitvatartást kérdezte, ha jól vettem ki a szavakból, a BMC vasárnap nyitva lesz.

Lányok, mindenkinek még egyszer békés Húsvétot!! Jók legyetek!

Kép
lucia1

Sziasztok Csajszik! Kép

Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy a mélyponton támogattatok a barátainkkal kapcsolatos csalódás miatt, tündérek vagytok!!!! Kép
Képzeljétek, viszont van fejlemény, tegnap hívtak minket telefonon, és megkértek, hogy mindenképpen beszéljünk róla, merthogy nem akarják, hogy megszakadjon a barátság, úgyhogy tegnap este átmentünk, kb. 4 órán keresztül beszélgettünk, és tisztáztunk minden félreértést, kiderült, hogy a probléma fő oka, hogy nem vagyunk gondolatolvasók Kép, meg ők sem Kép, és hogy félrebeszéltünk egymás mellett, és ebből lett a harag. Úgyhogy egyelőre úgy néz ki, hogy helyre álltak a dolgok. Remélem nem lesz több hasonló helyzet...

Manda drága,
Semmi gond az MSN miatt, teljesen megértelek, a munka, az munka Kép Fel sem merült bennem, hogy emiatt nehezteljek, vagy hasonló!!
De ari vagy! Kép Millió puszi! Kép

Mot,
Látod, pörögnek az események, és érdemes volt várnotok! Kép Ez engem is vígasztal valamellyest! Türelem babócát terem! Kép
Nagyon drukkolok Neked! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++ Kép

Esperanza, Viki
Csak ismételni tudnám önmagam, nagyon drukkolok Nektek is! Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++ Kép

Chestimami,
Annyira szuper, hogy már a 13. hétben jársz! Kép
Elhiszem, hogy nagyon várod már az UH-ot, ha terhes lennék, és nagyon-nagyon sok pénzem lenne, akkor tutira vennék otthonra egy UH-ot KépKépKépKép
De meglásd úgy rohan az idő, nemsokára majd már azon drukkolunk Neked, hogy mikor bújik ki Picur! Kép
Tényleg, kezd már növögetni pocód? Kép

Lucia,
A válasszal már mindenképp lecsúsztam Kép
De, ha tegnap válaszoltam volna, azt írtam volna, hogy sztem 1. cn, és pénteken irány a BMC... - de látom, ez meg is történt! Kép
Akkor a férjecskédnek is nagyon korán volt, hogy vérével a zsebében utazgatott KépKépKépKépKép

Kiscsillag,
Dejó-dejó, nemsokára újra inszem!Természetesen nagyon fogok drukkolni! Kép HAJRÁ!!!!

Ria,
Örülök, hogy jelentkeztél! Mennek ezerrel a drukkok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++ Kép
Az oké, hogy dolgozol, de semmiképpen ne idegeskedj, és ne dolgozz azért túl sokat! Egyél sok vitamint, fehérjét, igyál sokat, és meglátod, minden rendben lesz!!!
Ideje már, hogy nálatok is kopogtasson a gólya! Kép Elvégre tavasz van!

Hú, nem szabad kihagynom, hogy nem jövök, mert akkor regényt írok - ezért elnézést mindenkitől! Kép

Millió puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

[color=#aa00aa] Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Mindenkinek drukkolok4
Igen, vasárnap nyitva lesz a BMC, szerencsére tudtam velük beszélni.Kép
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
esperanza

Lányok Kép

Ria én is szurkolok értetetk, és igaza van Zsókucinak sok sok fehérje, de napi negyed kiló turó szerintem jó ha lecsusszan, de csak nyersen.

Zsókuci drága Kép még nem növöget a pocom, de már néha érezgetek valamit, bár lehet csak bebeszélem már Kép Örülök, hohy ilyen barátai vannak, akik tisztázni akarták a helyzetet, és megoldodni látszódnak a gondok.

Lucia ezek már teljesen jó hírek Kép Szegény férjednek tényleg jó korán lehetett Kép

Mindenkinek mennek a drukkok, és Kellemes Húsvéti Ünnepeket

Kép

chesti

MOT:
Kedden akkor találkozunk???
Én is megyek reggel.
KépKépKép
esperanza

Sziasztok!
Jó benneteket olvasni. Én csak ritkán szoktam írni, de mindig olvaslak benneteket, így nagyjából képben vagyok, hogy kivel mi történik.
Én long protokollon vagyok, holnap, vasárnap lesz a petesejt leszívás. Már eléggé izgulok, de remélem minden rendben van. Tegnap estétől viszont eléggé fáj a hasam. Szerintetek ez normális? Nagyon félek a túlstimulációtól.

Képzeljétek, mi történt tegnap. W. doki felírta nekem tegnap délben a Pregnylt, azt mondta, tegnap éjszaka 23 órakor kell beadatnom. Kiváltottam még ott Pesten a Szent Jánosban a gyógyszertárban -biztos ti is szoktatok oda menni-, mert féltem, hogy a lakóhelyemen nem lesz. 120 km-re lakunk Pesttől egy kisvárosban. Szóval tegnap éjszaka megjelentünk az ápolónő ismerősömnél 3/4 11-kor és amikor be akarta adni, észrevette, hogy 2 porampulla + 2 oldószer helyett 1 porampulla és 3 oldószer volt a lezárt papírzacskóban, amit a gyógyszertárban kiváltottam. Gondoljátok mennyire megijedtünk, hogy most mi lesz. A párom gyorsan ment az ügyeletes gyógyszertárba, szerencsére volt nekik - bár az asszisztensnő mondta, hogy nagy szerencsénk van, mert nem szokott mindig lenni -, aztán mivel receptköteles, gyorsan be a kórházba a nőgyógyászati ügyeletre, ott írtak receptet, vissza a gyógyszertárba, így fél óra késéssel meg tudtam kapni a szurit. De gondolhatjátok min mentünk keresztül. Péntek éjszaka 11-kor vidéki kisvárosabn gyógyszer után szaladgálni.Ráadásul telefonon sem tudtunk elérni senkit.Nincsenek ilyenkor a BMC-ben?
Úgyhogy azt ajánlom nektek, ellenőrizzetek le mindent,amit a gyógyszertárban kaptok, mert ilyen felelőtlenek. Ha nem sikerül megszerezni az injekciót, megrepedhettek volna idő előtt a tüszők és akkor kárba veszik minden!!!150.000 ft, merthogy eddig ennyinél tartunk + az a sok minden, aminek az ember kiteszi magát.
Szóval ennyit a gyógyszerészekről! Még jó, hogy az ápolónő ismerősöm tudta, hogy valami nem stimmel. Mi lehet, hogy nem is vettük volna észre.

Drukkolok mindnyájatoknak! Sok sikert kívánok!
Ha van valakinek tapasztalata, hogy normális-e most a hasfájás, az írjon!

Nika
nika31

Még annyit, hogy jól jönne egy-két tanács, hogy mit kell tenni leszívás, beültetés után. Feküdni? Hogyan táplálkozzak? A dokinál mindig annyian vannak, hogy nincs idő ilyeneket kérdezgetni.
Köszi
nika31

Sziasztok!

Ezt a képet találtam, és nagyon megtetszett, úgyhogy arra gondoltam elküldöm Nektek is! Kép

Kép

Millió puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok! Kép

Nika ahogy látod mindenki husvétol Kép
Hát nagyon nagy szerencséd volt, ilyenről még nem hallottom. Ma van a nagy napod akkor, szurkolunk érted, jó lenne ha csatlakoznál te is hozzánk, minnél többen vagyunk annál jobb. Ha gondolod add az adataidat, és felviszlek táblázatba, hogy neked is tudjunk szurkolni Kép
Leszivás után az utrogestánt már használnod kell, és beültetés után ugyis elmondják hogy szigorú 4-5 nap fekvés, semmit se emelj, ne erőltesd magad, sok folyadékot igyál és rengeteg fehérjét egyél, de legjobb a túró.
Ha van kérdésed irj mennek a drukkok addig is Kép Kép

chesti

Sziasztok!

Nika,
sajna én nem tudok neked tanácsot adni, mert én még nem jutottam el idáig...
Nagyon mennek a drukkok a mai napra, meg persze majd a többire is Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kellemes vasárnapot mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Kép

Õ tojás a mi új családtagunk Kép

Kép

chesti

állva fényképezve hogy látszódjék milyen picurka Kép

Kép

chesti

Chesti,

Tündéri a Tojás! KépKépKépKépKép És tényleg nagyon apró, ő ekkora is fog maradni? Nagyon kis drága! Kép

Gratula az új jövevényhez! Kép

Pusza!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci! Õ törpe nyuszi max 1,5 kg-ra nől meg Kép
Kis husi, megzabálom, mindenhova követ Kép

chesti

Chesti!

Nemcsodálom, hogy kész vagy tőle, igazán tünemény!
MSN-en bocsi, hogy nem válaszoltam, csak belemerültem egy játékba Kép

Neked is és mindenkinek még egyszer Boldog Nyuszit! KépKép

KépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nika,
mi a helyzet? Túl vagy a punkción?
Mennyi petike lett? Várjuk a beszámolót! Kép

Zuzmó,
néha-néha azért jelentkezhetnél ám! Várunk rólad infókat, hogy bírod a munkát, stb.
Szóval azért teljesen ne tűnj el! Kép

Chestimami,
13. hét Kép Ej, de rohan az idő. Meglátod, mindjárt azért mennek a drukkok, hogy már a kezedben tarthatsd Picurt Kép

Mindenkinek szép és babókás álmokat kívánok! Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Ma irány W. doki, UH, megnézni mi újság petikékkel. Három szurin már túl vagyok, az ügyeleten hol rendes emberke volt, hol nem. Na mindegy, különbözőek vagyunk.....
mot

Chesti Kép
Milyen édes nyuszikád van! Kép Nagyon, nagyon aranyos, úgy meggyömöszölném! Kép

Voltam én is tegnap UH-n. 4 gyönyörű tüszőcském van, ami szuper!!! Kép Csütörtökön kell mennem ismét, akkor már többet fogunk tudni. Kép

Mot Kép
Nagyon drukkolok a petikéknek!! Kép

Zsókuci kedves, Te hogy vagy?? Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsókuci bizony repül az idö Kép

Mot miújság petikékkel, hogy bírod a szurikat? Kép

Kiscsillag ez szuper Kép szurkolunk neked is Kép

chesti

Sziasztok
Mot
2 szuri van naponta? miből mennyi? hogy bírod? mellékhatások?
monyo

Sziasztok!

Mot,
Ügyi vagy, hogy jól bírod a szurikat, csak így tovább! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Monyo,
Fejed hogy van? Remélem már nem gyötör a csúnya migréned, és tudod tovább szedni a gyógyit! Kép

Chestimami, puszika! Kép

Kiscsillag,
Nagyon ügyik a petikék, hajrá! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Most szedem 5. napja a Norculutot, és ez a 52.cn-om, elvileg 8 nap múlva fog érkezni Piri, úgyhogy már előre félek, hogy a múltkorihoz hasonló lesz megint... Ma már kicsit éreztem a bal petefészkemet, meg kicsit ingerlékenyebb is vagyok talán, úgyhogy hat a hormon. Kép De mindent babóért - és, ha ez az első lépés érte, akkor hát én azt igazán nem bánom! KépKépKépKép
Ja, és sikerült beszereznük Zozóval egy kis fertőzést, úgyhogy kúp-kúra, meg kenegetés ezerrel.KépKép Remélem nem okoz majd eltérést a vérsüllyedés-eredményemen.Kép

Szép álmokat mindenkinek, legyetek jók! Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Manda drága!

Kép

Ha esetleg van más Andi is, akkor Neki is hasonló jókat kívánok! KépKépKép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hálás köszönet, hogy gondoltatok rám. Vasárnap megvolt a punkció, 8 petesejtet szívtak le. Abból 6 volt érett és 5 termékenyült meg. Legalábbis ez a tegnapi eredmény. Remélem így is marad és kitartanak. Holnap lesz a beültetés, 12-re kell mennem. Izgulok, hogy minden rendben legyen. Remélem nem fog nagyon fájni. Jó lenne, ha már túl lennék rajta. Azt mondták, hogy úgy tervezik, hogy kettőt ültetnek be és hármat lefagyasztanak. Bízom benne, hogy így lesz. Tegnap, 1 nappal a leszívás után eléggé fájt a hasam, még ma reggel is, most pedig érzékeny. Ez normális vajon?
Gondoljatok rám holnap is lányok! Sok sikert kívánok én is nektek!
Nika
nika31

Nika drága!

Nagyon drukkolok Neked!
Ne aggódj, MINDEN rendben lesz!!!!!! Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Küldök egy nagy ölelést! Kép
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Nika gratulálunk Kép Az hogy fáj a hasad leszívás után szerintem egyéntől függ, nekem nem fájt. Ma van a beültetés? Hűűű akkor mennek a drukkok Kép Kép Sok sikert irj majd ha tudsz mi van veletek Kép Egyél sok túrót Kép

Zsókuci drága Kép Reméljük azért elmarad a niagara, de igy van, ha ez kell a babukához, ezt is túl kell élni. Kép

Kiscsillag, Mot mennek a petike növelők Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek, legyen szép napotok Kép

Kép

chesti

ZsókuciKép
Köszönöm szépen!!!

manda

Jó reggelt Csajok! Kép

Tegnap voltam W. dokinál. A 100 egység puregon és fél adag Merionál mellé bejön 3 napig még egy szuri holnaptól. Párom is kapott egy 3 napig szedendő gyógyszert, és én is egy zselét. Pénteken megyek vér+vizelet, délután UH. Ja és azt mondta szépen növögetnek mindkét oldalon a petikék.

Nagyon izgulok!!!!!!!

Mellékhatás: enyhe hányinger néha
mot

Sziasztok

Zsókuci
köszi jól vagyok, szedem tovább a fogigátlót.

Mot
hányadik napnál vagy? mikor lesz a leszívás? Elhiszem, hogy nagyon izgulsz, én is hasonlóképpen vagyok. non-stop gyomorgörcs Kép hány peti van? mekkorák? bocsi hogy ilyen sokat kérdezek... érzed őket? úgy izgulok Kép
monyo

Nika31
majd írj Kép Kép Kép
monyo

Ma van a 6.cn-om. És ma kapom az 5. páros szurit, holnaptól már 3 szuri/nap, szerintem a jövő héten akció!!!! Még nem érzek semmit!!!
mot

Köszi Mot.

Zsókuci
voltál már endocrinológusnál?
monyo

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert dolgozom Kép

Monyo,
igen, anno voltam már, de azon kívül, hogy mondták, hogy nincs peteérésem, mert alacsony a progeszteron meg az ösztrogén szintem, más nem történt. Jó pár éve kaptam még Clostilbegytet is, amitől amikor szedtem volt piri, dehát nem az a megoldás sztem, hogy gyógyira jöjjön meg.
Én azt nem értem, hogy ezt miért nem vizsgálják alaposabban, hiszen, ha jól tudom ezeket a hormonális dolgokat a hipotalamusznál irányítják odafönn Kép, szval nem értem, hogy akkor miért nem nyomoznak utána, hogy ott miért nem végzi rendesen a munkáját a hipotalamus... Na mindegy, lehet, hogy én reagáltam túl csak KépKépKépKépKép

Puszi, este jelentkezem, de csak későn, mert megyünk moziba, megnézni a Jégkorszak 2.-t KépKépKép

Sziasztok,
Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci

Helló Csajok!Kép

Gondoltam benézek, látom mindenki haladgat rendesen, Zsókuci neked külön örülök és megy a drukk! A Jégkorszak 2. szerintem jobb mint az 1.én sírtam a röhögéstől. Koncentráltan figyelj a mókusra és a lajhárra!

Chestimami!
Nagyon büszke vagyok rád, remélem nem maradsz sokáig egyedül mint babaváró. Én egyenlőre nem startolok, most teljesen a munka felé fordultam, de így legalább jól érzem magam és tompult a csalódottság fájdalma.
Tegnap már Budaörsre mentem dolgozni és tök jó volt, negyed óra alatt kint voltam és este is hamar hazaértem( fél 9 körül, ami jónak számít, mert a Dunaplazaból 10-nél korábban soha nem sikerült) szóval minden jól alakul, már alig várom a 27-i leltárt, hogy végre átvegyem a boltot.Kép Már vannak reformációs terveim, mit hogyan fogok megváltoztatni, hogy jobb legyen.
Továbbra is imádok vezetni és úgy érzem egyre jobban megy. Persze a Csoki ha beül mellém állandóan beleszól, ilyenkor mindíg jól összeveszünk, aztán persze nevet egy jót rajtam.
Szóval itthon is minden rendben, a Húsvét is eltelt, voltunk egy nagyot biciklizni- fáj is a fenekem rendesen.ÉS VÉGRE MINDJÁRT NYÁR LESZ.Kép
Az a terv, hogy Horvátországba megyünk Krk-re nyaralni.
Hát ezek vannakKépPuszilok mindenkit, jók legyetek, sok sikert.

CsillaKépKép

Kép
Kép
zuzmó

Drága Zuzmó!

Jó volt hallani a hangodat!!!!!
mot

Most volt dr. Koncz a tv-ben a meddőségről beszélt. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Melyik adó???
mot

Sziasztok lányok!

Tök jó, akkor most igazán lehet szurkolni!

Mot, ha jól értettem, neked antagonista protokoll, és a jövő héten már punkció???

Kiscsillag, neked pedig inszem a jövő héten?

Nviki, nálatok is elkezdődött? Neked milyen protokoll?

Nika, üdvözöllek téged is, Te már lehet hogy a transzferon is túl vagy Kép Kép Kép.

Chesti, a bébiről lehet képet is látni? Már nevekről is gondolkodtok? Tényleg, te dolgozol?

Egy másik topicon azt olvastam ,hogy Dedinának is áprilisban lesz a fagyis transzfer.

Zuzmó, örülök, hogy jól vagy Kép Kép. Az Auchanban vagy, azt mondtad?

Nálunk semmi különös, megint elkezdtem vérezgetni, bár gondolom ez még belefér. Holnap megyek megint pajzsmirigy hormonszint vizsgálatra, ha esetleg jobb lenne, akkor az is lehet, hogy... májusban kezdünk. El sem hiszem. A munkahelyem továbbra is tök gáz, ha nem lenne lombik, azon gondolkodnék, hogy mikor adjam be a felmondásom. Így inkább betegállomány lesz, remélhetőleg júniustól. Na megyek vacsizni, mindenkinek jó éjt!!

Ha valakit véletlenül kihagytam volna, neki is mennek természetesen a drukkok!!!

Kép
lucia1

Zsókuci, veled mi újság? Mwgint Norculot, és ha megjött, akkor hsg? Vajon a süllyedésedet most is nézik? Mitől magas? Na jó éjszakát mindenkinek, nem igérem ,hogy gyakran jövök, ade az ért néha átfutlak benneteket!

Kép
lucia1

Sziasztok!

NAGGGGYON JÓÓÓ VOLT A JÉGKORSZAK 2.!!!!!!!!!! Aki még nem látta, s.o.s nézze meg KépKépKépKép

Mot,
Mennek a petike növesztők és a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++ Kép

Monyo,
Örülök, hogy jobban vagy, és nem a gyógyi mellékhatásaként fájt a buksid! KépKépKépKép

Zuzmó drága,
Szuper, hogy írtál!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKép Örülök neked! Kép
És annak is örülök, hogy jól érzed magad újra a régi munkahelyeden.
Kérlek, néha írj pár sort, te is szerves része vagy a mi kis topikunknak, és ha nem jelentkezel, hiányzol!!!

Manda,
Ez Rád is vonatkozik ám! Kép

Lucia,
Hú...lehet, hogy május? De nagyon jó lenne! Nagyon drukkolok, hogy hamarosan kezdődjön!!! Kép
Az viszont nem jó, hogy a melóhelyed ilyen gázos. De remélem, azért nem annyira stresszes, hogy befolyásolhassa a baba-projekt sikerességét!!!
Mert tudod az állandó feszültség nagyon nem tesz ám jót!

Chestimami + Picur: puszi hegyek nektek! Kép

Millió puszi mindenkinek!

Zsókuci (46.cn - tegnap elszámoltam Kép)Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lucia,

most nézem, hogy nem válaszoltam Kép
Igen, elvileg ez a menetrend.
A süllyedést most is fogják nézni, mert ha gyulladás van a szervezetben, akkor nem csinálják meg a hsg-t.
Amúgy múltkor kicsit megfáztam, és ettől már lehetett magasabb az érték.
Az a gáz, hogy most is kicsit beteg vagyok, mert a mhelyemen a klíma pont a nyakamra fúj, de tény, hogy nagyon meleg van bent, és ráadásul üveg a fala az épületnek, de ablakot nem lehet rajta nyitni Kép Szóval a következő adag hörghurut elkerülése érdekében mától ha megy a klíma akkor sálat veszek föl (muszlint, nem télitKép) KépKépKépKép

Millió puszika! Kép

Kép

Kép
zsókuci

SziasztokKép
Velem nem történik semmi különös, azért nem írok!
Mindennap olvaslak benneteket, figyelem kivel mi történik.
Most épp pihi van, könyvvizsgáló elutazott külföldre, majd jövő héten folytatja az auditot.
Már nagyon várom a nyaralást a Pünkösd hétfői indulást.
Puszi Mindenkinek és a drukkok mennek ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++!

manda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?