Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc! Köszönöm.
Ezek szerint nagyon úgy tűnik. Akkor legjobb lenne ha azonnal bejelentkeznénbk a polg.mest.hiv.ba és 2 tanú, melegítő, papucs, meg selyemrózsa.. :( :D egy hétköznep du. De szerintem ahhoz is van várakozási idő..

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó

Mi nem a polg. mest. hiv. ba voltunk, hanem felkerestünk egy akármilyen közjegyzőt és tanut sem kellett vinni. 16000Ft ért csinálta meg. Nekünk gyorsan kellett és ez tünt a legjobb megoldásnak. Két nap alatt megvolt.
buborék5

Ha nem titok, miért kellett ilyen iszonyú gyorsan? Esküvő közjegyzővel?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó

Azt hiszem valamit félreértettem!! :oops: :oops: :oops: Mi nem vagyunk házasok, csak egy pairunk van róla, hogy együtt élünk. Azért kellett olyan gyorsan, mert a kaáliban eléggé sürgették.
buborék5

Aha..Tényleg félreértettük egymást.
:oops:
akkor ez nagyon úgy tűnik, hogy nekünk is kelleni fog. Az a ciki, hogy szept.re terveztük az esküvőt, pont az anyagiak miatt. Nem tudom, azt elfogadják-e, ha bejelentkezünk esküvőre mondjuk szept.re és lesz róla jegyzőkönyv. Mondjuk azt mondték, hogy csak 6 hónappal előtte adnak ki jegyzőkönyvet...
Nem hiszem el, hogy nekem semmihez nincs szerencsém... :( :( :( :( :( :( :(

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó

ezért nem kell összeházasodnotok. amúgy arra 30 nappal előtte kell bejelentkezni.

én a polgármesteri hivatalban kértem róla igazolást (mármint arról, hogy élettársak vagyunk), az anyakönyvi osztályon, ott ugyanis ingyenes.
semmi más nem kellett, csak a közös lakcímet igazoló kártya és 5 perc alatt meg volt.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Babaimádó!

Mi ugyan házasok vagyunk, de ez semmilyen papírból nem derül ki, mert megtartottam a lánykori nevemet. Tôlünk soha nem kértek házassági anyakönyvi kivonatot, sôt meg sem kérdezték mi a helyzet :roll: :roll:
Lehet, csak figyelmetlenek voltak...
Hívd fel ôket, az a legbiztosabb!
Ne izgulj, ez legyen a legnagyobb gondod :D , kívánom, szeptemberben már a nagy pocakod foglalkoztasson :wink:

Lona
lona1

Jud

:?: :?:
várunk a hírekkel!

Kép
zsuzsi73

Lona! Nagyon kedves vagy!
Nagyon köszönöm. Egyébként izgulok is, de a baba nekem a legfontosabb!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek!!!

Szóval, hcg: 183, progi: 190.
Annyira hihetetlen, még mindig alig tudom felfogni.

Jud
jud71

Jud,
Hatalmas Gratula :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Jud!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Annyira örülök!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Vigyázz magatokra!!!
buborék5

Jud!

Én is nagyon gratulálok!
Olyan babaeső van mindenütt, hogy már számon sem tudom tartani..(nehogy valakinek ne gratuláljak!!)

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok nekem jövő héten pénteken kell tesztelnem. Szerintem belehalok a várakozásba. Remélem nekem is ilyen szerencsém lesz!!
buborék5

Buborék,
Az lesz mert most ugy beindultak a gólyák hogy téged sem fognak kifelejteni :wink:
Vendég

Buborék! Hát persze, hogy sikerülni fog!!! Pihenj sokat és csak szép dolgokra gondolj!

Ja, és nem voltak Jónás napjaim és mégis ... !

Jud
jud71

Hogyan van ez a Jónás nap?
buborék5

Buborék!
Nyugalom, türelem..téged is meglátogat a gólya!!Épp most fújja oda a szél!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Új vagyok itt, ebben a topicban. Van egy 3,5 éves kislányom. Ő 2003. május 5-én született. Egészséges mint a makk. Viszonylag könnyen terhes maradtam. Majd nem sokkal később, véletlenül maradtam terhes, de ennek ellenére nagyon örültünk a kistesó érkezésének. De 2005. június 6-án, a 38. héten halva született. Köldökzsinór baleset. Ez álla zárójelentésen, de mindenki tudja, hogy orvosi hiba. 2006. januárjától újra próbálkozunk, ezidáig sikertelenül. Végső elkeseredésemben írok ebbe a topicba. Szerintetek érdemes valakit felkeresni a Kaáli Intézetbe. A mostani orvosom Itván kórházas. Csinált átjárhatóságit. Jó. Csinált hormanszintet. Jó. Szedtem már 3 hónap closibegitet. Semmi hatás. Mit tegyek. Annyira vágyom egy kisbabára, majd bele halok. Tudom az elvesztett gyermekem senki nem tudja pótolni, de könnyebb lenne, ha a Jóisten megajándékozna egy másik babával.

Nagyon várom véleményeteket!

Ági :-(
ági 76

Ági,
Nagyon sajnálom ami veled történt ez borzalmas :cry: :cry:
Bár nem számítasz meddönek de szerintem lehet egy kicsit tudnak segíteni hogy teherbe essél. Nem veszíthetsz vele semmit ha kérsz egy időponot hátha tudnak valami okosat mondani és csinálni. Kitartást és egy egészséges babát kívánok neked!
Vendég

Pandacska!

Igen, tölünk kertek. De szerencsere addigra mar megvolt mert a nagykövetsegen keresztül inteztük.

Babaimado!

Igen, ahogy Buborek is irta az is eleg ha csak elettarsi viszony van köztetek, de azt is igazolni kell valahogy. Ezek szerint ez a modja. Hat sajna meg 16 ezer!
Sajnalom, hogy meg ez is akadaly. Egyebkent en is nagyon feltem, hogy mi lesz ha nem erkezik meg a h. anyakönyvi kivonat!
Most olvasom amit Zsuzsi irt. En megprobalnam.

Jud!

Nagyon szuper!!!!! Orülök!!!!

Buborek!

Neked is sikerülni fog!!!!!

Agi!

Borzalmasan sajnalom ami törtent veletek!

Kép
Kép
jucmuc

Ági!

Nagyon erős embernek tartalak azok alapján amiket leírtál és hogy képes voltál leírni.

Én azt gondolom érdemes lenne felkeresnetek a kaálit. Nagyon sok jó orvos dolgozik ott és biztos tudnak valami tanácsot adni nektek.

Sok sikert kívánok! :)
buborék5

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gyors választ. Azt sem tudom hol van, kit érdemes keresni. Ebben tudtok esgíteni?

Ági
ági 76

Juc! Köszi a választ, de megkérdeztem valakit és nem is kell semmi. Ha mégis, akkor még mindig meg tudok próbálkozni azzal, amit zsuzsi ajánlott!

Ági! Próbáld meg Te is a Kaálit!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok! :)

Köszönöm szépen a meleg fogadtatást! :)

Jucmuc, Pandácska!
Nagyon aranyosak vagytok :)

Pandácska!
És mi lett a PCODdal? Kezeltek vele?
Hányadik inszemen vagy túl?
Ha nekünk is inszemünk lesz, biztosan csúszni fog a lombik időpontja (márha egyáltalán szükség lesz rá! :wink: )

Babaimádó!
Nekünk a Mágus elhitte, hogy házasok vagyunk. Nem vittunk papírt, mert elfelejtettük. Csak az orvosi papírokra koncentráltunk, na meg a TAJ kártyákra.

Buborék!
Ezt nevezem gyors papírintézésnek. És még mondja valaki, hogy Mo-n bürokrácia van. :lol: :lol:
Legyél te a következő babás! Megelőlegezem neked! :) SŐT!

Jud!
Hatalmas gratula Neked!!! :)
Jól indul ez az év! :) Legalább is ebben a topikban biztosan. :)

Ági!
Ez nagyon szomorú amit leírtál. :cry: Végtelenül szomorú. :cry:
Ne haragudj, amit írok, de fontos lenne a lelkedet "rendbetenni". Mert te biztosan termékeny vagy!
Én azt hiszem beleőrülnék! :cry:
Hihetetlenül erős vagy, hogy erről így tudsz beszélni!

Sziasztok!

Arany
(23cn.)
Vendég

Ági :D
borzalmas amin keresztül mentetek. :(

Én más véleményen vagyok, mint a többiek. Azt gondolom, hogy annak, hogy nem sikerült teherbe esned lelki oka van, szervi egészen biztosan nem, hiszen voltál már 2szer is spontán, könnyen terhes.
Tehát én nem vagyok abban biztos, hogy a kaáliban tudnak segíteni, mert bár kezelések vannak, de szerintem sokkal fontosabb lenne az, hogy a lelked rendbe kerüljön, mert egészen biztos vagyok abban, hogy a köv. hónapban terhes lennél.
én inkább egy jó pszichológus felkeresését javasolnám.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Jud
nagy nagy gratula
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170090525.88.gif[/img]

Buborék
[/img] Kép ez vár rád is, és itt mindenkire!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lányok!
Már régóta olvaslak benneteket, sok hasznos dolgot tudtam meg. Mindenkinek nagyon szurkolok!
Októberben kezdtünk járni a győri Kaáliba, ott néhány vizsgálatot előírtak, egy januárban lett volna, de a dokim lebetegedett, és a másik meg nem tudja vállalni! Mivel elég bizonytalan lett ott a helyzet, bejelentkeztünk a bp-i kaáliba, február végére a Kovács drnőhöz.
Győrbe azt mondta a doki, hogy mivel már volt 3 sikertelen inszemem, ezért rögtön a lombikot javasolja,( a leleteim szerint rendbe vagyok, ő sem tudja, miért nem esek teherbe).
A kérdésem az lenne, hogy ha "mindent renben" találnak, mennyi idő kell, hogy elkezdjék a lombikot Bp-en? Lehet, hogy csak május végére tud legkorábban beírni? Van rá esély, hogy akár a köv.hónapban megcsinálja?
Elnézésedet kérem Icsilya, hogy a privát e-mail címedre írtam, a fórumba szerettem volna!
Üdv, donika.
donika

Donika :D
az attól függ, hogy mikorra lesz hely. Szerintem ha minden papír megvan, akkor csak ez lehet az egyetlen csúsztató tényező, de az első konzultáción biztosan tud Kovács drnő valami támpontot mondani.

Milyen vizsgálatot nem csináltak meg?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jud! :lol: :lol: :lol:

HURRÁ! Ez szuper! GRATULÁLOK!!!

Szerencsét hozott nekünk az Újév! Remélem a többieknek is most az lesz. Úgy látszik babaeső van. :lol:
andrea23

Icsilya!
Köszönöm a gyors választ. Zona pell.vizsgálat, azaz méhnyák vizsgálatot javasolt a 10-11 napon, valami olyasmiért, hogy mennyire kell a tüszőket me"megtisztítani"? Lehet, hogy hülyeséget írok, pontosan nem emlékszem, meg nem is igazán értettem, olyan gyorsan elhadarta.
Azért kérdeztem az időpontot, mert olvastam, hogy aranykavicsot április végére írták be lombikra, gondolom annyira sokan vannak!
Milyen a Kovács drnő? Egyébként itt egyáltalán nem fogadnak el, illetve nem várnak el hálapénzt?
donika

Minden orvos jó a kaáliban, szakmailag ugyanolyan jó, csak emberileg mások, más a személyiségük.

nem fogadhatnak el hálapénzt! benne van a sok-sok papírban, és senki nem is ad!

huhh... ez a vizsgálat nekem is új.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Donika!
Üdv közöttünk. Azt látom egyre többen vagyunk újak a topikban.
Szép lassan a régiek bebabásodnak és átvonulnak a babavárókba. :)
Nekem Krizsa dokit javasolták (konkrétan Norka javasolta).
De ebben a topikban mindenkiről csak dicshimnuszt olvastam.

Icsilya!
Hihetetlen nagy tudású csajszi vagy! :)
Az a meglátásom, hogy Te vagy ennek a három Kaális topiknak a Szellemi Atyja (Anyja) :)

Egy évvel ezelőtt csak gyomorgörcsöm és iszonyú rettegés érzésem volt, ha a KAálira gondoltam. És el sem tudtam képzelni, hogy nekünk valaha is erre szükségünk lesz! Azt hiszem ezt nevezik irracionális egoizmusnak :lol: :lol:

Mostmár nagyon várom. :)

Cuppp Nektek!

23cn.
Vendég

Icsilya!
Megnyugtattál, hogy kivételesen nem kell borítékkal görcsölnöm, eddig leginkább olyan helyeken jártam.

Biztos igazatok van aranykaviccsal, hogy mindegyik doki jó.

Köszi a fogadtatást aranykavics, remélem sikerrel jársz, neked még kellenek vmilyen vizsgálatok, azért mész csak április végén?

Én is nagyon várom a febr. végét, pedig korábban számomra is nagyon idegen volt a kaáli, nem gondoltam volna (mint sokan mások sem), hogy ide is elkerülök!
donika

Donika! :D
Köszi a kérdésed! :)

Nekünk minden vizsgálatunk megvan. Már úgy mentünk az első találkára, hogy minden megvolt.
Viszont lesz egy kontroll (Kaális) sperma vizsgálat és attól függ, hogy inszem, vagy lombik. De a doki a biztonság kedvéért beírt minket április végére, azzal a gondolattal, hogyha mégis inszem lesz, akkor lehet tolni a lombik időpontját. :)

Az az igazság, hogy nekem szinte nulla a Kaális tudásom és tapasztalatom. Én is csak lesem az infokat! :)

Szerintem holnap már kérj is időponttot, mert mi közel két hónapot csak arra vártunk, hogy az első találka megtörténjen. (december 1-én jelentkeztünk be és január 25-re adtak időpontot).
Szóval azt tapasztalom, hogy a Kaáliban nem babra megy a játék. Nagyon sokan vannak. Legalább is ennél a dokinál mindenképpen. :)

Titkon reménykedünk egy spontán babában. :)

Pussz

(azt hiszem a hszimmal elüldöztem a többieket, alig írnak! :? )

Sziasztok, jó éjt! :)
Vendég

Sziasztok

Üdv itt Donika!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Bababimado! :D

Orülök, hogy megoldodott a dolog! Szuper! :D

Aranykavics! :D :D :D

Donika! :D

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Ági!
Nekem is van 1 elvesztett babám, és az a tapasztalatom, bárhogy akarod, csak akkor sikerül, ha a lelked képes elfogadni és befogadni. Remélem értesz engem.
Ellenben ha 1 éve nem sikerül, el lehet indulni ezen az uton is. De az én dokim (Krizsa) anno azt mondta, hogy csak akkor fog összejönni, ha a lelkem felépül. Igaza volt.
Jud!
Akkor mostmár hangosan is: nagyon nagy gratula! Boldog babavárást kivánok Neked, és várunk odaát is.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Kavics,
Nekem egyszer csak elmúlt lehet a sok tüszönövelő szuritól gyogyitól. 2 inszemen vagyok túl.

Donika,
Én amikor multkor ültem a Kaáliba azt mondták valakinek telefonba hogy Kovács doktornö várólistája már május-juniusnál tart de azért persze ez nem 100%.
Vendég

Szia Melcsi!

Sajnálom, hogy Te is átélted. Tudom, az eszemmel tudom, hogy túl kellene lépnem, de sajnos a lelkem nem képes rá. Te hogy tetted túl magad? Mennyi idő múlva estél újra teherbe? Ha gondolod írhatsz ide is: budaagnes@dunaweb.hu.

Szia
Ági
ági 76

Sziasztok!

Andrea, Jud,
gratulálok! :) :)

Zsófian,
sajnálom :(

Üdv az újaknak! Jó informálódást!

Rólam annyit, hogy szarul vagyok, tegnap nem dolgoztam, de ma be kellett ugranom :roll:

1-re megyek konzultálni, kiderül, hogyan tovább! :P
angel37

Sziasztok!

Szerintetek az normális, hogy négy nappal a beültetés után fáj a cicim és érzem a hasamat? Néha olyan mintha megakarnék betegedni.

Angel

Miért vagy szarul?
buborék5

Buborék :D
normális, mindkettő a hormonok hatása.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya :D

Köszönöm! Az ember már minden apró kis hülyeségen aggódik, pedig pont idegeskedni nem szabad!
buborék5

Angel!

Jobbulast! Remelem mar muloban van!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok

Andrea Jud
Gratulálok nektek s vigyázzatok a pocaklakókra.

Zsófián
Nagyon sajnálom ami történt veled.

Üdvözlök minden ujjat.

Erika13

Nem nem válaszoltál arra amit kérdeztem Bocsi ha nem publikus. Esetleg irhatod priviben is.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszipuncs! :)
Azt hiszem valami nem stimmel a vonalzódon (mellesleg tetszik a pozitív hozzáállás :lol: ). Sokkal több napnak kellene még hátralennie (166 nap = kb. 24 hét, ami kicsit kevésnek tűnik.... :shock: )

Üdv az újaknak! :)
Sok sikert!

Lányok! :)
Sok-sok változás történt az utóbbi időben, azt hiszem holnap teszek fel új táblázatot!!! :)

Kép Kép
kismokus

Sziasztok

Nyuszipuncs
bocsi hogy nem válaszoltam, persze hogy publikus a dolog.
Én anno a Gonal-f-t 150-el kezdtem de kevés volt és emelni kellett az adagon, így most 2 napig 225 és utána 150-et nyomok majd.
Én Suprefac-ot nyomok most 0,5ml-t és ha megjön vérvétel és jön a Gonal-f, ekkor a Gonal-f mellé még jön 0,25 Suprefact - én így kezdem a lombikot.

Angel
mit beszéltetek a dokival?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Buborék! Nekem is ugyanilyen tüneteim voltak és pisilni is sokat jártam/járok.

Kismókus! Bele tudnál majd írni a táblicskuba?
Info:
Jud71: Kaáli Dr. Krizsa, 35 év, ismeretlen eredetű meddőség, 2. lombik sikerült, UH febr. 16.

Köszi: Jud
jud71

Sziasztok

kismokus
Sajnos a vonalzómon nem tudok állítani. Ezt csak véletlenül sikerült feltennem. Már lehet hogy jobb volna másikat csinálni. Tudsz segíteni? Egyébbként pénteken megyek UH-ra és utána indul a Gonal. Lehet hogy már csak onnan kéne indítani a vonalzót?

erika13

Köszi. Csak tájékozódás képpen kérdeztem a Gonal adagját. Egy patron elég?

Lányok pénteken jön valaki a Kaáliba? Mi 10.00-ra megyünk.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?